Задържаните за убийството на българския полицай - дребни крадци с психични заболявания

Крайно бедните овчари Енгин и Мустафа се местят от село на село и често сменят номерата на мобилните си телефони

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зъбим се на московците, а Турция ни се подиграва и не смеем да кажем нищичко...

Удобните бушони.....

И трябва да повярваме на това?Луд клошар с пушка през ноща убива с първия изстрел от десетки метри полицай който не го заплашва с нищо?!Айде бе!Защо не уби турски полицай?Според военния на място са произведени десетки изстрели .Тая ловна пушка с колко патрона е?Става дума за нещо много по сериозно според мен.Това са каналджии на хора или на наркотици на които е попречено.Никакви луди пастири не са.

Щом, овчари -психари ни отстрелват Полицаите, смятайте за какво става дума !!;) Турските овчари с пушки ...Нашите със Геги ...да се търкаляш от Смях !!;)

Аделина Томова, глаголно време "пасяли" не съществува в езика ни, но има "пасели". Кой знае откъде ви намират.

БНТ - България На Турците !

- Сър. ще ги накажат ли, Сър? - Не, Джон! Вече е доказано, че те са се заблудили и са попаднали там, стреляли са в заек, а полиицаят съзнателно е бил на неправилното място и затова е пострадал, така, че полицаят е виновен. а тези ще плучат обезщетение!

И кво? Турците избутаха напред двама прости получовеци с психични отклонения да оберат лайн*та, че да си скрият каналджиите, зад които май работата е дебела.

А големите крадци-празнодумци с кухи глав, бездънни джобове , големи къщи .... , които разпиляха милиарди си ги гледаме отлично нахранени и отлично облечени и даже поохранени и в парламената и в медиите и никоей не смее да ги обвини, да не говорим да ги обеси, заради 3илиона прогонени и утрепани от тях!

ах тея бедни овчарчета сега ще ги изкарат жертви и ще ги пуснат по живо по здраво да ходят някъде в Западна Европа

Психично болни, а и им разрешили да имат пушка? Издиша отвсякъде.

Още в първите часове след случката и покриването на нашия военен( няма име, няма длъжност, няма снимка, няма и две думи пред камера) ми бе ясно, че станалото ще се замаже. Единствената истина на този етап е, че убиха граничен полицай - причини, повод, истински подробности и пр. никога няма да научим, а само до дни всички ще са забравили за недоразумението случило се край Голям Дервент...

Вярно! Защо не научихме името на героя защитил с оръжие държавната ни граница? Защо не е награден от МО?

Да го осъди наш съд и да лежи в Софийския централен затвор.Пък като излежи двайсет години,може и да го пуснем.Но не вярвам да ни го предадат.

Тази версия издиша отвсякъде! Истината няма да излезе наяве. Имаше версия за турски граничар, ама турските "партньори"явно са осъзнали, че така ще си влошат отношенията с нас и ни подхвърлят някакви неудобни лузъри, а истинския убиец крият. Турция подпомага нелегалните имигранти, стрелят по хора от нашата страна и ние чакаме те да се грижат за нашата граница?!?

Сега ще ги изкарат луди, и ще ги пуснат :)

Дребни анадолски убийци.

Сделката се провалила, понеже нашенеца по стар български обичай отворил голямата алка...

Живи да ги оплачеш супер професионалите с Опелчетата дето преследват каналджии с Порше Кайен.

Срещнали психари на граничната бразда и психарите любители утрепали супер професионалиста. И никой няма обяснение що-така?

- Сър, кой е виновен за проблемите на територията, Сър? - Джурналята , Джон! Защото само те са едновременни мисирки, тулупи и дебили!

ами и при комшиите като при нас... за всичко са виновни лудите, хулиганите и циганите! европата е невинна!

А бе... Колкото и да са зле, не вярвам, че биха посмели да срелят по турска полицейска кола.

Тая версия издъша отвсякъде, какво са правили ти кокошкари там?

Пасли са овцете и са се стреснали от фаровете...

"Майката им идва веднъж в годината, за да си вземе наема. "- кой пише тия статии беее? Дете със завършен трети клас ще се изрази по- правилно граматически.

Не се опитвайте да оневинявате тия изроди, убили български полицай, дано гният в ада, мръсни боклуци!

О, някой допускал ли е, че убийците ще са БЕЗ ПСИХИЧЕСКИ заболявания?! Не отговарят за действията си, демек...:(

Га ривахте преди 32 години за демокрация никой не минаваше през тази граница, нещо повече, дори не мислеше за това. Но побратимихме се с краварите и англосаксите които ни ненавиждат и си разградихме хубавия и уреден двор. Еми ето на каква цена. От американци, англичани и фашисти нищо добро не чакай. В момента ни карат да узряваме, за да пратим децата си на война с Русия. Е до там ни докараха до война и то с Русия. На Дойран не успяха да ни заличат но с такива като баце, Нинова, доган, асенчо и Кирчо ще ни изтребят. На власт са децата и правнуци на фашистите от 1939- 1944. Те търсят реванш ....и го намират Народеееее

Да веееееее, понеже никй не искаше да минава през нея за тФа я вардеха кат за последно!!!!!! И всички други са виновни само не и неграмотните комунисти които съсипаха дъжавата и замъглиха и без това изветрелите глави на няколко БГ поколения! И не само това ами и прогониха над 2 000 000 работоспособни хора, и организихара аборти за над 6 000 000 българи ( от 1950-та до сега !!!) ! Явно и ти си бил на хранилката и си папкал от общото за да плямпаш такива глупости сега!

Нерегистриран тъпак,......на хранилката

Та,..значи ще ги освободят отговорност под предлог, че са невменяеми

Пълна лъжа

Дребни!!??? Да отнемеш последното от човек, доведен до крайно отчаяние, че да прекоси три континента, в търсене на убежище и сигурност за децата си, НЕ Е ДРЕБНА КРАЖБА. Това е пълна изродщина. Точно такава пасмина е върлувала по нашите земи по време на турското робство, което някои се опитват да прекименуват на "присъствие". И как, интерено, са получили оръжие, при наличие на психични заболявания? Да не говорим за уменията да улучват още с първия изстрел в главата?

Получаването на оръжие не е абсолютно никакъв проблем. Намира се всичко, дори автомат може да си намериш без особени трудности. За пистолети да не говорим - утре да реша, и мога да купя 20. Лошото е, че щом аз знам как и от къде - няма начин и полицията да не знае.. само че не им се занимава. Както с наркотиците - всички знаят как и от къде, както и кои са дилърите, ама тях никой не ги пипа.

Емил Кошлуков е шефа на БНТ и също е съкилийник на Ахмед Доган с българското име Меди Доганов. Ахмед Доган е двоен агент , американски и турски. Емил Кошлуков е американски агент. Емил Кошлуков също е турска подлога . Румен Радев нарочно оголи турската граница и сега денонощно преминават над 2000 мигранти с помощта на турските граничари, каналджиите и българската полиция. 1 милион мигранти по 5000 долара са 5 милиарда долара. Стигат за Турските власти,за българското правителство и президентсво,и за каналджиите.

Чудно кой обаче разгради тази граница? Кой направи ограда, която пада под поривите на вятъра? Кой остави над десетилетие (след влизането ни в ЕС) граничарите без елементарно оборудване. Колкото до приноса на Радев, той се изчерпва с това, че сега поне част от тези мигранти биват хващани и обществото научава за престъпленията им.

Квото и да си говорим, това е идея, която може да се внедри. През интервали на границата пускаме по двама луди и крайно бедни братя - единият е spotter, другият е стрелецът. И двамата са с термовизьори, а пушката е в някой по-сериозен калибър с ефективна далекобойност над километър и кусур. Та, обикалят тия лудите и бедните по оградата и се плашат лесно, при което свалят всичко, което шава - нелегален джагал, трафикант, заптие - все тая.

Овчарите падат овцете в 20,30 часа точно до отрязаната българска ограда. Канал 1 застреляйте се всичките

Да и клошари.

Дано Русия нападне България и я освободи от Герб,ДПС и Промяната.

Кво Хасково, от Русия пишеш гнидо!

Луд с пистолет ще се застреля защото няма мозък да разбере какво държи.

Ти недей да лежиш на тая кълка. Убийството изисква преодоляване на сериозни психологически прегради, не може да се обясни само с тъпотия. Или за убивали и друг път, или са напълно луди - но да си сменяш често номерата на телефона не става с лудост.

Май Шерлок Холмс ги е разкрил, толкова правдоподобно звучи?!

ВЕРСИЯТА ЗА ТУРСКА ДИВЕРСИОННО РАЗУЗНАВАТЕЛНА ГРУПА (ДРГ) И СНАЙПЕРИСТ КОЙТО Е УБИЛ НАШИЯ ГРАНИЧАР .... СТАВА ВСЕ ПО АКТУАЛНА ....

Не, бе, стреляно е to send a message. Турските диверсанти от десетилетия са в парламента и управляват къде коалиционно, къде задкулисно от Костов насам след като доведоха Крадли дедо.

Турците не се занимават с глупости!

Психично болен не знае какво са пари,оръжия , наркотици.Версията е скалъпена в турското посолство на улица Васил Левски

Какво ни правите на балами.... Ма.. ви долна наркоманка мадия

Нещо хич не се връзват тези неща, дето ни ги говорят медиите. А кому е нужна тази версия - за психично болни хора, ама с пушки и стрелят точно? Какво и кой се прикрива с тези небивалици?

Ами медиите ,както и управляващите мислят за хората у нас ,че са прости и полуграмотни.Затова съчиняват глупости и ни ги поднасят. Нищо ,че е убит полицай.Те не се трогват за обикновените хора.

А, тая умнотия па кво значи "Били склонни да стрелят и без много да му мислят срещу пари"?! Срещу какви пари и кой им ги дава? По кого да стрелят? С какво стрелят? То, че Турция отдавна е кочина и само митове се носят какъв ред било имало там е ясно, ама това вече е прекалено. Да очакваме ли скоро други двама още по-бедни и още по-луди братя джагали да нахлуят с картечница на наша територия и да щурмуват някоя община?

Пълни глупости. История съшита с бели конци. Лошото е, че поради тези лъжи и простотии ще им се размине. Но щом властите в Турция ги приемат да истина, за мен те са съучастници в убийството и всякакви там декламации за сътрудничество и ръкостискания са подигравка.

Турските власти не са съучастници, а са самите дейни участници. Като че ли не знаем, че трафикът на нелегални е държавна политика и, че ги извозват до границата организирано, след което им съдействат да преминат кокошата ограда на Валери и Боко.

институция в която и да е държава не може и не трябва да се вярва.

Психични проблеми Абе ей БНТ спирам да ви гледам и вас , трия ви от списъка. Това са мръсни мангали и измет - трафиканти на икономически мигранти/бягащи престъпници/дезертьори и джепчии , водили са ги на групи по маршрута срещу заплащане на глава , били са въоръжени щото са чобани и знаят , че стадото се пасе по лесно с "гега" с бой и сила , убили са граничаря щото им е разпоредил да се измитат от границата на момента ... Може точно в този момент , а може и друг път да им е спирал алъш Вериша и да са решили да се изрепчат ... толкова с либерастките ви простотии

за американци или евродебили ли ни имате бе да ви ЕПМ..,а?

Вятър и мъгла.... Хванаха двама идиоти, които казват каквото им внушат..... И кой е тоя Юмер Учак... УЧАК...!? УЧАК на турски е Самолет....!?!? Прост пастир... Юмер Самолет...!? Статията е изнасилена!!!!!

Психично болни, крайно бедни каналджии-снайперисти обикалят свободно приграничен район с оръжие, което няма как да е законно, а заптиета не знаят за тая работа... Да бяха казали направо, че са открили следи от летяща чиния и нашият е застрелян от извънземни, та повече дикиш да хване.

Е да, уж са много бедни, но имат пари за телефони и за пушки.

Kaufland изгради нова образователна детска площадка в Малинова долина.... Доста малко за парите който изнасят от държавата. И между другото това е платена реклама и като такова трябва да бъде обозначено.