"За" и "против" свикването на КСНС за Северна Македония - Поптодорова и Чуков в спор

Според бившата посланичка в САЩ президентът трябва да каже "да", анализаторът напомни, че Румен Радев може да откаже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

клептоманията е болест, а ние коментар по важни въпроси от болен човек. Не е нормално.

Тя- работи за Вашингтон, той- за Москва. Това не е бил спор за интересите на България.

Този, не " това".

Тая е е от комунистическо котило и парите я замаяха и стана ревностен привърженик на капитализма и запада. Нея не я интересува БЪЛГАРИЯ и с канадецо могат да направят много злини. Политиците и объркали процеса с мършодонците а те не се ли бъркаха политически в историята ни. Видни мършодонски историци гледат на историята политически и крадливо. Готови са на всичко само и само да е тяхното. Ако допуснем да сме слаби ще последва реалноста на сблъсака между украйна и руснаците. Украинците изцяло подмениха историята с безмислици точно като македония. Според мен и двете са от един дол дренки. НАРОД КОЙТО НЕ ПОМНИ ИСТОРИЯТА СИ ЗАМИНАВА.

Аз едно не мога да разбера- 99% от коментиращите в дира са срещу това...нещо Поптодорова и дирниците продължават да я публикуват!!!!

Едно ТРЯБВА да е ясно: нито искаме македонците да се нарекат българи, нито искаме от тях да признаят, че говорят някакъв диалект на българския език!! Ако искат да се пишат не македонци, а МАРСИАНЦИ!! Ако искат нека претендират, че техния език е МАКЕДОНСКИ, а не български диалектен говор!! Техен проблем. По важното е, да не ни крадат историята, общото минало и това да е основание УТРЕ да се опитват да ни крадат и БЪДЕЩЕТО!!!

Чуков дано си е проверил портфейла на излизане от студиото ...

Добре е да се направи един репортаж кога госпожата и при какви обстоятелства става преводачка на др. Т.Живков, как и кога БСП я изпраща посланик в САЩ , кога се предполага ,че е вербована от Сорос и изявите след вербовката. Да се посочат и подробностите по залавянето и на Варшавското летище за откраднат скъп козметичен крем от фри шопа. Ето такива детайли от биографията и да се изложат и тогава аудиторията да прецени трябва ли да се натрапва мнение на тази персона по какъвто и да е било въпрос.

Тя просто е много голям професионалист в дипломатическата кариера.

Колкото и голям професионалист да си, ако те влече прибирането на чужди вещи в твоя джоб, професионализмът ти трябва да се разпростира на улицата ... с метлата в ръка!

Какви точно държавни функции изпълнява Поптодорова, за да има право да спори за каквото и да е?

ЕЛЕНА -КРЕМА: ОТ ЛИЧНА ПРЕВОДАЧКА НА ТОДОР ЖИВКОВ / И ДРУГИ ФУНКЦИИ /, ПРЕЗ ПОСЛАНИК В САЩ НА НОВАТА "ДЕМОКРАТИЧНА" БГ, ПРЕЗ ЧЛЕНКА НА НАТОВСКИЯ АТЛАНТИЧЕСКИ СЪВЕТ, ДО КРАДЛА-КЛЕПТОМАНКА ПО ЛЕТИЩАТА НА ДРЕБНИ СТОКИ! РЕГРЕСЪТ И ЛИЧНОСТНИЯ РАЗПАД НА ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ХОРА, ТРЯБВА ДА НИ СЛУЖИ КАТО ПРИМЕР КАК СЕ ОТРАЗЯВА ПРОГРЕСИРАЩОТО ПРЕДАТЕЛСТВО! КАК САМО ЦВИЛЕШЕ И ПОЛУДЯ КАТО ЧУ ДУМИТЕ "НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС"!

Лудото Ленче /виж снимката/ на екран? Кой я пробутва тази изкуфяла злобна верноподаническа бабка?

Тая крадла не трябва да и позволяват да се обажда.

Г-жа, тия гастроли в ефира на някой телевизии да не са ти препоръчани като част от терапията ти срещу краденето и лъженето??

Ако БГ иска Маке да признае, че има бг малцинство там,то и тук в България трябва да признаем, че има макед.малцинство също. И да даде ефирно време по Канал 1 новини и на македонския етнос. Ако не, значи сме лицемери. А в ЕС при влизане на Македония , при една обида трябва да плаща пари на България. Радев е лайнянко и защитава РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В МАКЕДОНИЯ И В БЪЛГАРИЯ. РАДЕВ, КОЯ Е ТВОЯТА РОДИНА ГНИДО?

Англосаксонска теория, соросчо, много гадно племе сте.

защо допускате тази Политическа проститутка с високи претенции! тя е една крадла и нищо повече с две думи БОКЛУК

Ку...вите.....мнозина ги използват ,но никой не ги уважава ! Отврат ,тази как си гледа децата в очите....!? Че и крадлива.... Никой не е забравен и нищо не е забравено!

Защо дава съвети който не са в нейната област.Нейната сила е в как да си купим нещо без да плащаме за него.

Кремчока , ще ни поучава , как се става ренегат за облаги ? Не разбрах колко я осъдиха за кражбата или като ни промива черепите си полага обществено " полезният някому " труд ?

Поптодорова, за някое и друго евро и готова със страст, плам и финес да се втурне да защитава всякаква кауза. Това, че няма да доведе до добросъседство и коректно сътрудничество, постоянно ще ни клепат и ще трябва да се оправдаваме за чужди грешки, ни най-малко не я вълнува. Политическа проститутка с високи претенции! Каузата Македония е вредна и за ЕС, доколкото е една проядена от корупция, крайно некоректна по отношение на изпълнение на договорите си държава.

в студиото да бъде поканен някой по-нелигитимен от Поптодорова...?

Що си не затъкне тъпата уста?

Посланик МУСТАФА да са консултира с МЪЖА си ИНДИЕЦА Джавад по въпроса със СВАСТИКАТА в ИНДУИЗМА ОСКАР да прочете че МАЙМУНСКАТА ШАРКА се разспостранява предимно сред ГЕЙове любители на ЕДНОполовата МЪЖКА любов а фАНДУШКА и Брандушка да разгледат орнаментите в ЛУВЪРА и ВАТИКАН и ЩЕ ОТКРИЯТ хиледи преплетени златисти СВАСТИКИ после да одат да протестират пред Френското и Италианско п-ва

Тая мръсна предателска к*чка, трябва да я обесят.

съм гледал предаването, нито съм чек, какво пише тук. Коментирам само, за да каже. че като видя името на тази клептоманка, нито гледам, нито чета! Ако това стигне до тези, които са я поканили, просто да знаят!

Защо, давате трибуна нз тази не особено адекватна квачха. И водещия защо беше там, чучуло, без мнение по темата. 9 9

Трибуна се дава и на инакомислещите и няма лошо.не сме род диктата на петев нали?

мога да разбера как я канят тази крадла, изложила ни пред целия свят, да си казва мнението?! Не ни занимавайте с нея, ако държите на имиджа си!

бившата посланничка, единственото, което трябва да я попитат е за какви суми се бори със зъби и нокти. И не само нея. Дали си плати кремчето или и него и платиха.

Гледах предаването.Клептоманката беше доста превъзбудена.И за какво ги канят такива резили ,не знам?

Продажна американска кучка

А Чуков е руско мекере,човек на службите,но не нашите.

Клептоманката в действие...

Не канете повече тази антибългарка в предавания. Ще губите зрители и слушатели!

Щом Елена е пропагандата на ценностната му система.

От пребоядисал се бкпеец в натовец.

Лява ръка-десен джоб!

Кога станахте натиска,когато пътуваше с д-р.Тодор Живков по света или когато те изпратиха посланик Щатите. От кога работиш 8 за кого.

Всеки има избор кои канали да гледа и кои, не. Щом установи, че на някои канали се опитват да му пробутат фалшива или едностранна информация, просто бързо да сменя канала. Щом установи, че се опитват да го манипулират и да му наложат мнение, също няма работа на този канал. Обидно е когато хора като Елена Поптодорова, които ни направиха за срам пред света да се канят да дават акъл. Ето защо не гледам "Канал-1" на БНТ. Георги Любенов не е журналист. Той се опитва да налага своето виждане, а това няма нищо общо с журналистиката. Това си е чиста проба манипулатор.

Крадлата на кремове, лобира за македонските крадци на българска история. По нагъл и безсрамен човек не познавам.

На последно време се извъдиха много големи специалисти по северна Македония да ги пуснем или да не ги пусне Елена Поптодорова ако докаже че не е откраднала прословутият крем ще ги пуснем македонците за европейския съюз ако не може да докаже няма да ги пусне

Една крадла вместо да е в затвора заедно с мургавите си колежки ,дава акъл Тъжно е.

До кога " Дамата с кремчето " ще екомпетентна по всички въпроси касаещи наща Родина.

Пълен провал на Георги Любенов. Не можа да овладее предаването. Остави да говори през цялото време една креслива, не интелигентна , безочлива и нагла жена . От която се срамува целия дипломатически корпус и ние българите . Всички знаем защо. Не се даде възможност да чуем мнението на един видимо интелигентен, знаещ и културен човек. От който можеше да научим нещо. С една дума провалено предаване.

Преводачката на другаря Тодор Живков и по-късно първа американка на Балканите се пеняви за нещо, което не е от областта на кражбите на парфюми

Като цяло П. Т. е човек на Сорос и агент на ЦРУ. Тя не защитава българската позиция, а тази на нейните господари

Не мога да си обясня от какво е толкова опулена, ама винаги.

Не съм чел статията, но моля някой да ме поправи ако греша. Предполагам, че "крадлата на парфюми от летищата" защитава и настоява макета да се пускат бързо в ЕС, нали?

Правилно сте разбрали. Но се чудя защо крадлата дава съвети. Тук не става дума за парфюми

РСМакедония е агресивна, аругантна и лъжлива! Поптодорова е антибългарка! ВЕТО ЗА РСМАКЕДОНИЯ! Ако на Кирчо канадския лъжец не му изнася ДА БЕГА У КАНАДА!

тая срама няма ли да се покрие кат Щтерев?

Не харесвам Чуков, НО ТУК Е ПРАВ

Засрами се, вместо да се скрие в миша дупка, отворила една част, ще изяде Боян Чуков,.. Георги Любенов къде му е акъла да кани тая..

Вместо да я е срам да излезе даже на пейката при съседите, тя се показва и по телевизорите. УНИКАЛНО ПРОПАДНАЛ ЧОВЕК ДА НИ ДАВА АКЪЛ ОТ ЕКРАНА!!! ЕЙ ТОВА НАПРАВИХА БЪЛГАРИЯ ЗАДОКЕАНСКИТЕ ИЗРОДИ!!! ТАЯ НЕ Е НИКАКВА КОМУНИСТКА. ТЯ Е ПРОДАЖНА ГЪЗОЛИЗКА.

Внимание! Опасни джебчии!

от простотията, която произведе на ретището във Варшава, та има наглостта и акъл да раздава по телевизията!!!