Коментари - Скоростен процес за улични побойници | Днес.dir.bg

Скоростен процес за улични побойници

Главният прокурор свика днес спешна среща с професионалното ръководство на МВР за незабавни мерки за опазване на обществения ред и за охранителната дейност.

Обратно в новината

Коментари - Скоростен процес за улични побойници | Днес.dir.bg

Коментари

Освен мерки за охрана и опазване на обществения ред, е нужна и решителна , ударна "смяна на софтуера" на 85 % от местното народонаселение. Ако се направи едно национално представително изследване колко процента от населението е със личностно разстройство (асоциално или гранично), резултатите ще са потресаващо незавидни...

Георги Близнаков и Александър Гечев имат криминално минало как тия неща работят като охранители ? кой ги е наел ? трудов договор ? как тия неща имат разрешителни за оръжия ?!?!? каква е тарифата на "колегите" им от КОС ?!?!?!? ... ... ''' магистрален бандит е премиера магистрален бандит ще съм и аз в държавата на магистралните бандити пари от наркотици, сводници, трафик и контрабанда се изпират през казина, заложни къщи, лотарии и чейндж бюра и се плаща на адвокати и гнили ябълки-съдии

АЗ СЪМ ДОШЪЛ ОТ СЕЛО В СОФИЯ ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, КАЗАХА МИ , ЧЕ НЕ СТАВАМ ЗА НИЩО ОСВЕН МУТРАФОН, И АЗ СЕ СЪГЛАСИХ С МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ И СЪМ СПОСОБЕН НА ВСИЧКО.........

Внукът ми научи всички псувни и ругатни от шофьорите на градския транспорт!Проведете им курс по професионална етика!

Цветан Петров, който уби полицая Цветан Младенов, отърва затвора. Гардът получил тихомълком едва 3 години условна присъда за жестокото меле пред столичния тузарски клуб "Текила" на 3 март миналата година. Петров е бил признат за виновен от Софийския градски съд още в началото на февруари тази година. Присъдата е била потвърдена в края на юни и от апелативните магистрати. Според мотивите на съда 31-годишният подсъдим е действал умишлено и е съзнавал, че може да рани тежко своя съперник и пряко го е целял. В същото време обаче магистратите са категорични, че става въпрос за небрежност. Според изготвените експертизи по делото след аутопсията на Цветан Младенов била установена тежка черепно-мозъчна травма, довела до смъртта му. Полицаят е починал не от юмруците на своя опонент, а след като се ударил в бордюра пред тузарската дискотека.

Едва ли ще се задействат толкова бързо, всичко е само театър.

какво да кажа - мутристан! имало едно време българия..

поне един път прокуратурата за удари здраво и да ги тикне в затвора за достатъчно дълго време, та като излязат да са в насипно състояние.

не само скоростта.Биячите в затвор много задълго, това ще успокои бабаитите.А кое ги вдъхнови, побойниците от Враца, които вместо за непредумишлено убииство ще ги съдят за хулиганство.Прокуроре, тези хора са на съвестта ви, как спите.

Стига с тая Враца. Там имаше нападение с бокс , тук с метална палка. Ако бокса е нищо, значи и палката е нищо .

И едното и другото е та...ак работа ! Нищо не правиш с тях най много да те набият ако не знаеш как се ползват има даже и 2 примера за това вече :))))))

АЗ ПРОКУРОРА СПЯ СПОКОЙНО, ТОВА КОЕТО Е ЗА МЕН Е ПРИ МЕН

Какво става? Нали уж бяха счупили гръбнака на престъпността. Борисов умря да се хвали. Дрън, дрън! Нищо такова. Мутрите си вилнеят както преди. Тия от снимката какви са? Нали сме в Европейския съюз. Тях не ги ли смущава това което се случва в България? Ами Борисов? Той се занимава с важни стратегически за държавата неща и не бива да го занимаваме с дреболии. Да ама не! Смятам,че хората няма да искат да живеят повече в мутренска държава!

Тъпи копелдаци ! Това не се прави така,на това място в този момент и време! Но няма а преподавам уроци на 40-годишни малоумници сега ше го ядат........

И така 5 години дела...обжалвания...експертизи!!! А ако прибавим и Стасбург... я камилата я камиларя!!! Излиза, че проблема е в БЕЗправната система!

Господин Цацаров, може да задействате цялата тромава машина и да натрупате малко дивиденти като разбутате малко случая. Имам следните предложения: - Да проверите този Ториното и шайката бандити какви данъци са плащали и с какви средства разполагат. - Да попитате КАТ защо автомобилът е с черни затъмнени стъкла - Кой е дал разрешение за носене на оръжие на парапитеците. - Какво значи охранители на собствена инициатива, това по-скоро звучи като организирана престъпна банда Това е малка част от нещата, които може да свършите, пук ако трябва някой и от "нашите" да го отнесе. Ако се опитате да намалите присъдата им чрез споразумение, най-вероятно ще си заминете скоропостижно и ще останете в историята, като поредния продажник и страхливец.

какъв скоростен процес каква скоростна ферментация с ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ в правосъфната системе ?!?!? КАРИКАТУРИИИИИ

отразете какво мислят родителите на биячите за това което са отвъдили......а какво се отразява от медиите: наркотрафикант се обажда по телефона на телевизията и защитава мутрите си - КОЙТО СЕ ПРАВИ НА МЪЖ БОЙ ЩЕ ЯДЕ......вижда се бе орунгел кой се прави на мъж....за къде са бръзали тия СПЕШНА ДОСТАВКА НА ДРОГА МЛАДОСТ-ЛЮЛИН И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПЪТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ТАКА ЛИ

Многоуважаеми гусин Цацаров, министърке Бъчварова и всички съдии от ВАС, СГС, ТКЗС и прочие абривиатури - накарайте ни да повярваме в Българската правораздавателна система. Накарайте ни да повярваме, че има СПРАВЕДЛИВОСТ - дума, отдавна забравена и от години неприлагана в съда. Накарайте ни да ви уважаваме, със своите честни, справедливи и сурови действие спрямо тези изроди, пребили невинно семейство. Вкарайте в панделата и този Ториното, с ефективни присъди. А не с гаранция или с по няколко месечни смешни присъдки. Накарайте ни да уважаваме Институцията МВР !!!

Всеки сам си преценява. Пострадалият е преценил, че му е по-важно да стане достоверен клип и заради това му доразбиха устата. Не е виновен , но и няма и чувство за самосъхранение.

Значи, имам едни разсъждения, нищо че не разбирам от наркотрафик и охрана. Карат си селските момчета 2 коли над 15-годишни, струващи едва по няколко хиляди лева, но за служебни - ОК. Няма начин мутра дето върти милиони да се вози в такова, ако да е проста - то и най-вече заради това. Значи с тези незабележими коли, тия, дето не е ясно работят ли или не за Торното, най-вероятно са куриери по предмета на дейност на мутрата - да речем пакет прашец, а ако диверсифицира - я някоя отвлечена пеперудка, я сандък с калашници. И си мисля, ако се беше случило така, тия вместо да са невидими, както си трябва, а в такава ситуация попаднат срещу подивял бивш военен и ги опатка и колите остават на място, вместо да ги търсят после, ето ти доказателства срещу един разбойник, па бил и той само ниско ниво. Пак няма да е лесно за доказване, но поне се разчува. Апелирам към боса на въпросния Торно - тоя е ултра тъп, наема мега идиоти, създава сериозен риск за далаверата, а и продължава да се излага - просто го елиминирайте, както и селските гавази, само така ще поутихне работата.

Хахаха Много Екшан Филми Американски гледаш:0)Кога го сънова това????;0)

Само казвам, че ако такива, като торонтото и баретата бяха там, където им е мястото, А ИМЕННО В ГРОБА!!! Тези бедняци нямаше кой да им дава по 1000лв заплата да се правят на лоши. Момчета, които са били прекалено "отворени" за да завършат училише и са станали побойници... Не съм впечатлен.Съжалявам, че не попаднаха на някой въоражен... военен или полицай.Днеска щях да им желая да НЕ почиват в мир.

абе умните, такива като васко са потенциални убийци на пътя, станалото е "божия справедливост" - сега васко ще кара по-безопасно, а продавачите на наркотици вероятно ще влязат за малко на топло, защото те по принцип трябва да са в панделата

Пак питам, как разбра че е карал бързо??? Много странно кара зад колите и мята бутилки по тях! Земи нещо по-смислено измислете за оправдание на приятелчетата си!!!

е ти за какво мислиш са го млатили? дали е карал бързо или е отнел предимство е без значение, кретени на пътя има много, а мястото на продавачите на дрога е в панделата, в този случай всичко си идва на място

Нали го гледахте този, Ториното ли, Торнадото ли беше? Тъп та дрънка, но със самочувствие. Готов е за Премиер. Сигурно и той е прочел най-много една книга в живота си. Защото все питаше - какво значи това, какво значи онова. Гнида изпълзяла от пещерата, която не знае какво значат основни понятия.

A този Торино ли беше, Милано ли, е много тъп ! Истинско чудо, че не е отишъл на заслужен отдих в обратната страна на тревата.

Най-добре е Ториното да се кандидатира за президент!

Е дано да видим кой риве като яде бой. Мястото на тези мутри е в затвора, както и на техния патрон. Разбирайте както иската кой е той Торино,Барета или Тиква...

"Ако беще ударил, щеше ли да ...." АКО БЕШЕ?! Но понеже не е ударил, моите кротки момчета го помляха, в самозащита, така да се каже! Наглостта измерител няма! Този ако не беше нагъл . нямаше да е с Баретата и нямаше да го съдят вече 8-9 години, а той да си стои на свобода!

Тотална наглост и простотия но какво да се прави, когато мутри са собственици на фирми (изявлението на боса по БТВ). То и държавата така се управлява, та така че само такива могат да просъщуствуват.

прочетете във мигнюз: и четиримата са служители в охранителната фирма на Баретата Аркус сигурност, и то с трудови договори, но сега това се крие, за да не се отнеме лиценза на фирмата. И защо МВР участва в укриването и извърта ? За да се спаси лиценза.ченгета и прокурори се опитват да спасят задържаните от тежки и справедливи присъди, за да не бъде разкрит и поръчителят на побоя возещият се в бронираното черно Ауди първороден син на Златомир Иванов Алекс, който издал заповед на гавазите си да раздадат правосъдие, след като се подразнил, че някой е дръзнал да му свирне с клаксон. Едва в късния следобед след намесата на главния прокурор Сотир Цацаров имената на изродите бяха обявени.

Тва васко ли е къв е, да го питат с каква скорост е карал и защо е мигал да му освободят лентата за движение? Ще излита ли? И двете страни са за наказания.

А това как го разбра? А може да е имал причина? Но по-лесно дай да му се отбием.

о, появи се поничкозащитника! амчи тъй де, оказа се ,че тоя -"васко ли беше къв беше" не можа да се спомине и сега - мъка за пешо и сие. Че и докторите няма да земат парици, да позалъжат малко, а пък съда за какво ли му е да се занимава с некви си зъби - ех мъка по тая земя, ни трупове, ни полиция, ни съд, ни присъда - само разни копеленца с биячи около тях!!!!!!!

Абе, как това момче ще тръгне да напада тези 4- рима бабаити? Това са пълни тъпотии. Тоя Торино-то, или какъв там, за канарчета ни взима.

той не ги е нападал пряко!Хвърлял е бутилки "Молотов" по тях!После ги е "отсякъл" като е спрял принудително и двете им коли! Извадил е телескопична палка , дълга 2 метра! Единият от охранителите (този, който няма криминално минало) е успял да вземе палката на Васко, но докато се дърпали насам-натам, Васко взел че си счупил сам 3 зъба, а палката като отхвръкнала, ударила и жена му...!

Още при първото идване на власт на герп забелязах, че мутрите изпълзяха отново от дупките в които по- рано се бяха покрили. Когато за втори път се върнаха във властта бях сигурен, че ще доведат със себе си разцвет на мутренството. Приятели с които споделях тези мои предположения тогава не ми вярваха, но сега все по често в медиите се говори за връщане на мутренските години. Мразя когато съм прав за такива неща.

ли колко "групировки" банкети направиха, когато вара-гела Боко се докопа втория път до властта!?

Дум дум дум и трима които пребиват и убиват умряха Дум дум дум и още трима, а Ама тове не е никак демократично Я Малко да полежите в затвора/ако изобщо ви осъдят и не избягате преди присъдата/ Имате осигурена храна по 3 пъти на ден/за разлика от много българи Ще шляпате карти без да ви карат да работите и да имате каквито и да е отговорности, а за причинените страдания Те са само за сметка на жертвите

Браво Цацаров действай!

България потъва! Мутрите ще я довършат скоростно!

Лично мен ме хвана страх като гледах сутринта Ториното. С такова самочувствие толкова защитен. Боайко трева да пасе пред него. Погледнете гавазите му - и те със самочувствие, като че ли шефът им е поне министър-председател. И сега при ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЕНИТЕ ако не се разнищи това Торино - нищо добро не чакайте. Откъде има пари за скъпи коли за охранените, с униформи охранители. Данъците отговарят ли на стандарта му на живот. Сега на ход е НАП, прокуратура, правосъдна система. Не ме интересуват биячмите му, ако го няма този мафиот и тях няма да ги има.

ТОРИНОТО Е БЪЛХА ПРЕД ПОЛИТИЦИТЕ

ако трябва да парвим паралел с прецедентите - съдейки по развръзката на случая с Тодор, то сигурно и на пострадалия ше се окаже, че всъщност зъбите му са се клатили, така че няма виновни. жалко жалко общество. никой да не спре да помогне!!!! в какви говеда сме се превърнали?

Васко бил с парадонтоза.

Скоростен процес. Колко скоростен? Най-скоростните за нашето правосъдие са 2-3 години? Ами претоварени са хората. Много искаме. А там се работи с "доказателства" и не може да се бърза и да се пропусне някое "доказателство"

Правилно, и докато чакат изчезват разни доказателства, тефтерчета....

ТАКИВА КАТО ТОЯ СА НА ВСЕКИ СВЕТОФАР СВИРКАТ ПСУВАТ РАЗМАХВАТ ПРЪСТИ ТОВА Е САМО В БЪЛГАРИЯ САМО БОЙ ЕВАЛА НА ТИЯ

сега в мазето на репеуто като им се отбият куките ,ще видиш евала на тия !

че се индикираш като "123"! Значи ако някой свири по пътя, трябва да скачат по четирима въоръжени"мъже" за да го ступат, така ли?Мъжка работа, няма що!А ти си диария, по-добре мълчи, виждаме че си поръчков!

Такива като този не само свирят. Бързал бил за незнам къде си. Карат безобразно, не спазват дистанция, засичат, отнемат предимство... Това си е опит за убийство. И мераклия слезнал да се разправя. Само дето този път няма късмет. От клипа се вижда колко струват и той и жена му. Амам от такива. Другите дето са го били са за затвора.

По големите букви си личи,че си един от тях.И на теб ще ти дойде реда.

Ами работата не е ,,евала на тия", но и не е било само звуков сигнал. Да си каже: напсувах ги, не им давах път и те ме спряха и стана случката. Защото и във Враца тръгнаха с невинни лъжи и после върви вярвай на лъжливото овчарче, ако ще и два джипа с вълци да стоят до него.

123 вижда се че от ония "тролове" на който се плаща да пишат определени неща. Опитай се да помислиш малко (ако е възможно), че чалга културата води до такива индивиди. Хората който са бити са представяли България по света, а ти и тези "биячи" какво сте направили за България ?

Младежът с палката е бил награден за спортни успехи от училището си. Бил шампион по бокс

с Ториното! Ако този млад мъж беше успял да ступа четиримата бабаити, ако беше успял да им вземе палките и да им ги навре отзад, със сигурност нямаше да се оплаква в полицията! Те щяха да са тези, които се оплакват! За съжаление Васко не е Стивън Сегал и затова се е наложило той да се оплаче!

Васко май не е знаел, че не е Стивън Сегал.

четиримата "мъже-мутри-биячи" много добре са знаели, че Васко не е Стивъ Сегал! И все пак за да не стане някой сакатлък, изскачат по четирима!За по-сигурно де!

Отнасяйте се внимателно и с уважение към тези момчета, защото току виж някой от тях станал след време министър - председател!

Това, че пострадалият Васко е хвърлял шишета по охранителите го казва единствено Ториното и то предадено от неговите гавази!Тук, във форума вече има две-три отрепки, които приеха това за абсолютен факт и започнаха да плюят по пострадалия! Нещо подобно се случи и във Враца! Накрая случая се обръща нагоре с краката, със активното съдействие на фалшиви свидетели, продажно доктори и подкупни съдии! Нашата мила родна картинка!

И КАКВО ТОЯ СИ КАРА И ИЗВЕДНЪЖ ТИЯ СПИРАТ И ГО БИЯТ ПИТАМ ЗАЩО

Свирнал им да не му пречат!Как така ще им свири, те са мъже въоръжени, някакъв сульо на пътя ще им свири!

Виж приятелю, зададения от теб въпрос "защо" в случая звучи идиотски. Без значение кой кого е засякъл на пътя, е недопустимо да има такъв тип саморазправа. каквото и да се е случило, дори да е станало ПТП, няма оправдание за подобно поведение.

Интересно защо са били Васко а не друг участник в движението. Васко да си каже какво е правил(вярваш ли, че ще каже)

Защо не направите във ФейсБук тема за подкрепа на битите Наумов и Жена му от тези Мутри,и да се съберат хора да стачкуват пред съдът за да бъдат вкарани тези Селски момчета във затвора за минимум 10г,и Протестна Мрежа може да се включи сега безплатно да направи малко добро за битите хора.

ПИТАМ АЗ АКО НЕ БЕШЕ СЕ ЗАКАЧАЛ ЩЯХА ЛИ ДА ГО БИЯТ

По големите букви си личи,че си един от тях.И на теб ще ти дойде реда.

Защо ти не направиш във ФБ - не е голяма философия.

gangnam style

Аз нямам регистрация.

а БТв ева ли не с гордост заяви че ториното бил се съгласил да даде единствено интервю само за тяхната телевизия -каква чест-вие от бтв сте най-жалките и наредихте новината на 6... 7 място вчера ей така между другото!!!!!

Реалити БГ.. От вчера в нашето семейство цари кротка радост - и двете ни деца си дойдоха в родината. Сутринта - мила родна картинка - седим си в дневната, пием кафе и си бърборкаме, по ТВ вървят новини. Двете ми деца млъкват и зяпат изумено екрана, а аз не се впечатлявам...

Докато боклуци като бЕлата златка са пример за поведение и успех, подобни неща ще са все по-често явление в обществото.

На калпав матрял, "бЕлата златка" му виновна.

Какво се чудиш ,той единия от бандюгитие е завършил също Семинарията , възможно е да е учил с Белата Златка !

Лицата са осъждани, макар и преди доста години, и за част от тях е настъпила реабилитация по право. По българското право е така- чисто досие на рецидивисти. А по Истиското право , щяха да са в пандиза и да търкат наровете поне от 10 г.

Криминалната хроника продължава да се обогатява.Полицията е като Темида-с превързани очи.По пътищата безконтролно дерибействат пияни и дрогирани шофьори,автомобили със затъмнени стъкла,"неуловими" мотористи,конски каруци... Стигни жив(ако имаш късмет)!

Водача на аудито блокирал битив същи е участвал.защо не е прибран?

И СЕГА КАКВО ПРЕДИЗВИКВАШ ГИ ДА ТЕ БИЯТ ЗА ДА СТАНЕШ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА И ПОСЛЕ ОЛЕЕЕЕ БИХАМЕ ЕМИ КАКВО ДА СЛЕЗАТ И ДА ГО ЦЕЛУВАТ

Що не станеш и ти медийна звезда "лощо нема"?

По време на мирното турско присъствие когато минава бабаит на кон,раята се отбивапа встрани от пътя,да не пречи.Иначе-бой.Промяна няма.Раята пак си е рая.Бабаита си е бабаит и сега.Един само Бенковски е накарал робите да се почустват хора.Само че преди 140 тодини.

Полицията намерила ли е шишетата с минерална вода...дето са хвърлял потърпевшия???

Всичките глупости, изписани по адрес на пострадалия водач са точно това - глупости. Каквато и провокация да е имало - не е този бой боят. Като си мъж бий се като мъж. Ако ти стиска и ако имаш чест. Не да се разтоварят четири горили и да налитат на един 70 кг човечец, бил той и лекоатлет и жена му...

Коментари - Скоростен процес за улични побойници | Днес.dir.bg

Скоростен процес за улични побойници

Главният прокурор свика днес спешна среща с професионалното ръководство на МВР за незабавни мерки за опазване на обществения ред и за охранителната дейност.

Обратно в новината

Коментари - Скоростен процес за улични побойници | Днес.dir.bg

Коментари

Освен мерки за охрана и опазване на обществения ред, е нужна и решителна , ударна "смяна на софтуера" на 85 % от местното народонаселение. Ако се направи едно национално представително изследване колко процента от населението е със личностно разстройство (асоциално или гранично), резултатите ще са потресаващо незавидни...

Георги Близнаков и Александър Гечев имат криминално минало как тия неща работят като охранители ? кой ги е наел ? трудов договор ? как тия неща имат разрешителни за оръжия ?!?!? каква е тарифата на "колегите" им от КОС ?!?!?!? ... ... ''' магистрален бандит е премиера магистрален бандит ще съм и аз в държавата на магистралните бандити пари от наркотици, сводници, трафик и контрабанда се изпират през казина, заложни къщи, лотарии и чейндж бюра и се плаща на адвокати и гнили ябълки-съдии

АЗ СЪМ ДОШЪЛ ОТ СЕЛО В СОФИЯ ОТ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, КАЗАХА МИ , ЧЕ НЕ СТАВАМ ЗА НИЩО ОСВЕН МУТРАФОН, И АЗ СЕ СЪГЛАСИХ С МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОЗНАВАТ И СЪМ СПОСОБЕН НА ВСИЧКО.........

Внукът ми научи всички псувни и ругатни от шофьорите на градския транспорт!Проведете им курс по професионална етика!

Цветан Петров, който уби полицая Цветан Младенов, отърва затвора. Гардът получил тихомълком едва 3 години условна присъда за жестокото меле пред столичния тузарски клуб "Текила" на 3 март миналата година. Петров е бил признат за виновен от Софийския градски съд още в началото на февруари тази година. Присъдата е била потвърдена в края на юни и от апелативните магистрати. Според мотивите на съда 31-годишният подсъдим е действал умишлено и е съзнавал, че може да рани тежко своя съперник и пряко го е целял. В същото време обаче магистратите са категорични, че става въпрос за небрежност. Според изготвените експертизи по делото след аутопсията на Цветан Младенов била установена тежка черепно-мозъчна травма, довела до смъртта му. Полицаят е починал не от юмруците на своя опонент, а след като се ударил в бордюра пред тузарската дискотека.

Едва ли ще се задействат толкова бързо, всичко е само театър.

какво да кажа - мутристан! имало едно време българия..

поне един път прокуратурата за удари здраво и да ги тикне в затвора за достатъчно дълго време, та като излязат да са в насипно състояние.

не само скоростта.Биячите в затвор много задълго, това ще успокои бабаитите.А кое ги вдъхнови, побойниците от Враца, които вместо за непредумишлено убииство ще ги съдят за хулиганство.Прокуроре, тези хора са на съвестта ви, как спите.

Стига с тая Враца. Там имаше нападение с бокс , тук с метална палка. Ако бокса е нищо, значи и палката е нищо .

И едното и другото е та...ак работа ! Нищо не правиш с тях най много да те набият ако не знаеш как се ползват има даже и 2 примера за това вече :))))))

АЗ ПРОКУРОРА СПЯ СПОКОЙНО, ТОВА КОЕТО Е ЗА МЕН Е ПРИ МЕН

Какво става? Нали уж бяха счупили гръбнака на престъпността. Борисов умря да се хвали. Дрън, дрън! Нищо такова. Мутрите си вилнеят както преди. Тия от снимката какви са? Нали сме в Европейския съюз. Тях не ги ли смущава това което се случва в България? Ами Борисов? Той се занимава с важни стратегически за държавата неща и не бива да го занимаваме с дреболии. Да ама не! Смятам,че хората няма да искат да живеят повече в мутренска държава!

Тъпи копелдаци ! Това не се прави така,на това място в този момент и време! Но няма а преподавам уроци на 40-годишни малоумници сега ше го ядат........

И така 5 години дела...обжалвания...експертизи!!! А ако прибавим и Стасбург... я камилата я камиларя!!! Излиза, че проблема е в БЕЗправната система!

Господин Цацаров, може да задействате цялата тромава машина и да натрупате малко дивиденти като разбутате малко случая. Имам следните предложения: - Да проверите този Ториното и шайката бандити какви данъци са плащали и с какви средства разполагат. - Да попитате КАТ защо автомобилът е с черни затъмнени стъкла - Кой е дал разрешение за носене на оръжие на парапитеците. - Какво значи охранители на собствена инициатива, това по-скоро звучи като организирана престъпна банда Това е малка част от нещата, които може да свършите, пук ако трябва някой и от "нашите" да го отнесе. Ако се опитате да намалите присъдата им чрез споразумение, най-вероятно ще си заминете скоропостижно и ще останете в историята, като поредния продажник и страхливец.

какъв скоростен процес каква скоростна ферментация с ГНИЛИТЕ ЯБЪЛКИ в правосъфната системе ?!?!? КАРИКАТУРИИИИИ

отразете какво мислят родителите на биячите за това което са отвъдили......а какво се отразява от медиите: наркотрафикант се обажда по телефона на телевизията и защитава мутрите си - КОЙТО СЕ ПРАВИ НА МЪЖ БОЙ ЩЕ ЯДЕ......вижда се бе орунгел кой се прави на мъж....за къде са бръзали тия СПЕШНА ДОСТАВКА НА ДРОГА МЛАДОСТ-ЛЮЛИН И ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПЪТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО ТАКА ЛИ

Многоуважаеми гусин Цацаров, министърке Бъчварова и всички съдии от ВАС, СГС, ТКЗС и прочие абривиатури - накарайте ни да повярваме в Българската правораздавателна система. Накарайте ни да повярваме, че има СПРАВЕДЛИВОСТ - дума, отдавна забравена и от години неприлагана в съда. Накарайте ни да ви уважаваме, със своите честни, справедливи и сурови действие спрямо тези изроди, пребили невинно семейство. Вкарайте в панделата и този Ториното, с ефективни присъди. А не с гаранция или с по няколко месечни смешни присъдки. Накарайте ни да уважаваме Институцията МВР !!!

Всеки сам си преценява. Пострадалият е преценил, че му е по-важно да стане достоверен клип и заради това му доразбиха устата. Не е виновен , но и няма и чувство за самосъхранение.

Значи, имам едни разсъждения, нищо че не разбирам от наркотрафик и охрана. Карат си селските момчета 2 коли над 15-годишни, струващи едва по няколко хиляди лева, но за служебни - ОК. Няма начин мутра дето върти милиони да се вози в такова, ако да е проста - то и най-вече заради това. Значи с тези незабележими коли, тия, дето не е ясно работят ли или не за Торното, най-вероятно са куриери по предмета на дейност на мутрата - да речем пакет прашец, а ако диверсифицира - я някоя отвлечена пеперудка, я сандък с калашници. И си мисля, ако се беше случило така, тия вместо да са невидими, както си трябва, а в такава ситуация попаднат срещу подивял бивш военен и ги опатка и колите остават на място, вместо да ги търсят после, ето ти доказателства срещу един разбойник, па бил и той само ниско ниво. Пак няма да е лесно за доказване, но поне се разчува. Апелирам към боса на въпросния Торно - тоя е ултра тъп, наема мега идиоти, създава сериозен риск за далаверата, а и продължава да се излага - просто го елиминирайте, както и селските гавази, само така ще поутихне работата.

Хахаха Много Екшан Филми Американски гледаш:0)Кога го сънова това????;0)

Само казвам, че ако такива, като торонтото и баретата бяха там, където им е мястото, А ИМЕННО В ГРОБА!!! Тези бедняци нямаше кой да им дава по 1000лв заплата да се правят на лоши. Момчета, които са били прекалено "отворени" за да завършат училише и са станали побойници... Не съм впечатлен.Съжалявам, че не попаднаха на някой въоражен... военен или полицай.Днеска щях да им желая да НЕ почиват в мир.

абе умните, такива като васко са потенциални убийци на пътя, станалото е "божия справедливост" - сега васко ще кара по-безопасно, а продавачите на наркотици вероятно ще влязат за малко на топло, защото те по принцип трябва да са в панделата

Пак питам, как разбра че е карал бързо??? Много странно кара зад колите и мята бутилки по тях! Земи нещо по-смислено измислете за оправдание на приятелчетата си!!!

е ти за какво мислиш са го млатили? дали е карал бързо или е отнел предимство е без значение, кретени на пътя има много, а мястото на продавачите на дрога е в панделата, в този случай всичко си идва на място

Нали го гледахте този, Ториното ли, Торнадото ли беше? Тъп та дрънка, но със самочувствие. Готов е за Премиер. Сигурно и той е прочел най-много една книга в живота си. Защото все питаше - какво значи това, какво значи онова. Гнида изпълзяла от пещерата, която не знае какво значат основни понятия.

A този Торино ли беше, Милано ли, е много тъп ! Истинско чудо, че не е отишъл на заслужен отдих в обратната страна на тревата.

Най-добре е Ториното да се кандидатира за президент!

Е дано да видим кой риве като яде бой. Мястото на тези мутри е в затвора, както и на техния патрон. Разбирайте както иската кой е той Торино,Барета или Тиква...

"Ако беще ударил, щеше ли да ...." АКО БЕШЕ?! Но понеже не е ударил, моите кротки момчета го помляха, в самозащита, така да се каже! Наглостта измерител няма! Този ако не беше нагъл . нямаше да е с Баретата и нямаше да го съдят вече 8-9 години, а той да си стои на свобода!

Тотална наглост и простотия но какво да се прави, когато мутри са собственици на фирми (изявлението на боса по БТВ). То и държавата така се управлява, та така че само такива могат да просъщуствуват.

прочетете във мигнюз: и четиримата са служители в охранителната фирма на Баретата Аркус сигурност, и то с трудови договори, но сега това се крие, за да не се отнеме лиценза на фирмата. И защо МВР участва в укриването и извърта ? За да се спаси лиценза.ченгета и прокурори се опитват да спасят задържаните от тежки и справедливи присъди, за да не бъде разкрит и поръчителят на побоя возещият се в бронираното черно Ауди първороден син на Златомир Иванов Алекс, който издал заповед на гавазите си да раздадат правосъдие, след като се подразнил, че някой е дръзнал да му свирне с клаксон. Едва в късния следобед след намесата на главния прокурор Сотир Цацаров имената на изродите бяха обявени.

Тва васко ли е къв е, да го питат с каква скорост е карал и защо е мигал да му освободят лентата за движение? Ще излита ли? И двете страни са за наказания.

А това как го разбра? А може да е имал причина? Но по-лесно дай да му се отбием.

о, появи се поничкозащитника! амчи тъй де, оказа се ,че тоя -"васко ли беше къв беше" не можа да се спомине и сега - мъка за пешо и сие. Че и докторите няма да земат парици, да позалъжат малко, а пък съда за какво ли му е да се занимава с некви си зъби - ех мъка по тая земя, ни трупове, ни полиция, ни съд, ни присъда - само разни копеленца с биячи около тях!!!!!!!

Абе, как това момче ще тръгне да напада тези 4- рима бабаити? Това са пълни тъпотии. Тоя Торино-то, или какъв там, за канарчета ни взима.

той не ги е нападал пряко!Хвърлял е бутилки "Молотов" по тях!После ги е "отсякъл" като е спрял принудително и двете им коли! Извадил е телескопична палка , дълга 2 метра! Единият от охранителите (този, който няма криминално минало) е успял да вземе палката на Васко, но докато се дърпали насам-натам, Васко взел че си счупил сам 3 зъба, а палката като отхвръкнала, ударила и жена му...!

Още при първото идване на власт на герп забелязах, че мутрите изпълзяха отново от дупките в които по- рано се бяха покрили. Когато за втори път се върнаха във властта бях сигурен, че ще доведат със себе си разцвет на мутренството. Приятели с които споделях тези мои предположения тогава не ми вярваха, но сега все по често в медиите се говори за връщане на мутренските години. Мразя когато съм прав за такива неща.

ли колко "групировки" банкети направиха, когато вара-гела Боко се докопа втория път до властта!?

Дум дум дум и трима които пребиват и убиват умряха Дум дум дум и още трима, а Ама тове не е никак демократично Я Малко да полежите в затвора/ако изобщо ви осъдят и не избягате преди присъдата/ Имате осигурена храна по 3 пъти на ден/за разлика от много българи Ще шляпате карти без да ви карат да работите и да имате каквито и да е отговорности, а за причинените страдания Те са само за сметка на жертвите

Браво Цацаров действай!

България потъва! Мутрите ще я довършат скоростно!

Лично мен ме хвана страх като гледах сутринта Ториното. С такова самочувствие толкова защитен. Боайко трева да пасе пред него. Погледнете гавазите му - и те със самочувствие, като че ли шефът им е поне министър-председател. И сега при ВЯТЪРЪТ НА ПРОМЕНИТЕ ако не се разнищи това Торино - нищо добро не чакайте. Откъде има пари за скъпи коли за охранените, с униформи охранители. Данъците отговарят ли на стандарта му на живот. Сега на ход е НАП, прокуратура, правосъдна система. Не ме интересуват биячмите му, ако го няма този мафиот и тях няма да ги има.

ТОРИНОТО Е БЪЛХА ПРЕД ПОЛИТИЦИТЕ

ако трябва да парвим паралел с прецедентите - съдейки по развръзката на случая с Тодор, то сигурно и на пострадалия ше се окаже, че всъщност зъбите му са се клатили, така че няма виновни. жалко жалко общество. никой да не спре да помогне!!!! в какви говеда сме се превърнали?

Васко бил с парадонтоза.

Скоростен процес. Колко скоростен? Най-скоростните за нашето правосъдие са 2-3 години? Ами претоварени са хората. Много искаме. А там се работи с "доказателства" и не може да се бърза и да се пропусне някое "доказателство"

Правилно, и докато чакат изчезват разни доказателства, тефтерчета....

ТАКИВА КАТО ТОЯ СА НА ВСЕКИ СВЕТОФАР СВИРКАТ ПСУВАТ РАЗМАХВАТ ПРЪСТИ ТОВА Е САМО В БЪЛГАРИЯ САМО БОЙ ЕВАЛА НА ТИЯ

сега в мазето на репеуто като им се отбият куките ,ще видиш евала на тия !

че се индикираш като "123"! Значи ако някой свири по пътя, трябва да скачат по четирима въоръжени"мъже" за да го ступат, така ли?Мъжка работа, няма що!А ти си диария, по-добре мълчи, виждаме че си поръчков!

Такива като този не само свирят. Бързал бил за незнам къде си. Карат безобразно, не спазват дистанция, засичат, отнемат предимство... Това си е опит за убийство. И мераклия слезнал да се разправя. Само дето този път няма късмет. От клипа се вижда колко струват и той и жена му. Амам от такива. Другите дето са го били са за затвора.

По големите букви си личи,че си един от тях.И на теб ще ти дойде реда.

Ами работата не е ,,евала на тия", но и не е било само звуков сигнал. Да си каже: напсувах ги, не им давах път и те ме спряха и стана случката. Защото и във Враца тръгнаха с невинни лъжи и после върви вярвай на лъжливото овчарче, ако ще и два джипа с вълци да стоят до него.

123 вижда се че от ония "тролове" на който се плаща да пишат определени неща. Опитай се да помислиш малко (ако е възможно), че чалга културата води до такива индивиди. Хората който са бити са представяли България по света, а ти и тези "биячи" какво сте направили за България ?

Младежът с палката е бил награден за спортни успехи от училището си. Бил шампион по бокс

с Ториното! Ако този млад мъж беше успял да ступа четиримата бабаити, ако беше успял да им вземе палките и да им ги навре отзад, със сигурност нямаше да се оплаква в полицията! Те щяха да са тези, които се оплакват! За съжаление Васко не е Стивън Сегал и затова се е наложило той да се оплаче!

Васко май не е знаел, че не е Стивън Сегал.

четиримата "мъже-мутри-биячи" много добре са знаели, че Васко не е Стивъ Сегал! И все пак за да не стане някой сакатлък, изскачат по четирима!За по-сигурно де!

Отнасяйте се внимателно и с уважение към тези момчета, защото току виж някой от тях станал след време министър - председател!

Това, че пострадалият Васко е хвърлял шишета по охранителите го казва единствено Ториното и то предадено от неговите гавази!Тук, във форума вече има две-три отрепки, които приеха това за абсолютен факт и започнаха да плюят по пострадалия! Нещо подобно се случи и във Враца! Накрая случая се обръща нагоре с краката, със активното съдействие на фалшиви свидетели, продажно доктори и подкупни съдии! Нашата мила родна картинка!

И КАКВО ТОЯ СИ КАРА И ИЗВЕДНЪЖ ТИЯ СПИРАТ И ГО БИЯТ ПИТАМ ЗАЩО

Свирнал им да не му пречат!Как така ще им свири, те са мъже въоръжени, някакъв сульо на пътя ще им свири!

Виж приятелю, зададения от теб въпрос "защо" в случая звучи идиотски. Без значение кой кого е засякъл на пътя, е недопустимо да има такъв тип саморазправа. каквото и да се е случило, дори да е станало ПТП, няма оправдание за подобно поведение.

Интересно защо са били Васко а не друг участник в движението. Васко да си каже какво е правил(вярваш ли, че ще каже)

Защо не направите във ФейсБук тема за подкрепа на битите Наумов и Жена му от тези Мутри,и да се съберат хора да стачкуват пред съдът за да бъдат вкарани тези Селски момчета във затвора за минимум 10г,и Протестна Мрежа може да се включи сега безплатно да направи малко добро за битите хора.

ПИТАМ АЗ АКО НЕ БЕШЕ СЕ ЗАКАЧАЛ ЩЯХА ЛИ ДА ГО БИЯТ

По големите букви си личи,че си един от тях.И на теб ще ти дойде реда.

Защо ти не направиш във ФБ - не е голяма философия.

gangnam style

Аз нямам регистрация.

а БТв ева ли не с гордост заяви че ториното бил се съгласил да даде единствено интервю само за тяхната телевизия -каква чест-вие от бтв сте най-жалките и наредихте новината на 6... 7 място вчера ей така между другото!!!!!

Реалити БГ.. От вчера в нашето семейство цари кротка радост - и двете ни деца си дойдоха в родината. Сутринта - мила родна картинка - седим си в дневната, пием кафе и си бърборкаме, по ТВ вървят новини. Двете ми деца млъкват и зяпат изумено екрана, а аз не се впечатлявам...

Докато боклуци като бЕлата златка са пример за поведение и успех, подобни неща ще са все по-често явление в обществото.

На калпав матрял, "бЕлата златка" му виновна.

Какво се чудиш ,той единия от бандюгитие е завършил също Семинарията , възможно е да е учил с Белата Златка !

Лицата са осъждани, макар и преди доста години, и за част от тях е настъпила реабилитация по право. По българското право е така- чисто досие на рецидивисти. А по Истиското право , щяха да са в пандиза и да търкат наровете поне от 10 г.

Криминалната хроника продължава да се обогатява.Полицията е като Темида-с превързани очи.По пътищата безконтролно дерибействат пияни и дрогирани шофьори,автомобили със затъмнени стъкла,"неуловими" мотористи,конски каруци... Стигни жив(ако имаш късмет)!

Водача на аудито блокирал битив същи е участвал.защо не е прибран?

И СЕГА КАКВО ПРЕДИЗВИКВАШ ГИ ДА ТЕ БИЯТ ЗА ДА СТАНЕШ МЕДИЙНА ЗВЕЗДА И ПОСЛЕ ОЛЕЕЕЕ БИХАМЕ ЕМИ КАКВО ДА СЛЕЗАТ И ДА ГО ЦЕЛУВАТ

Що не станеш и ти медийна звезда "лощо нема"?

По време на мирното турско присъствие когато минава бабаит на кон,раята се отбивапа встрани от пътя,да не пречи.Иначе-бой.Промяна няма.Раята пак си е рая.Бабаита си е бабаит и сега.Един само Бенковски е накарал робите да се почустват хора.Само че преди 140 тодини.

Полицията намерила ли е шишетата с минерална вода...дето са хвърлял потърпевшия???

Всичките глупости, изписани по адрес на пострадалия водач са точно това - глупости. Каквато и провокация да е имало - не е този бой боят. Като си мъж бий се като мъж. Ако ти стиска и ако имаш чест. Не да се разтоварят четири горили и да налитат на един 70 кг човечец, бил той и лекоатлет и жена му...