Волен Сидеров отне думата на президента

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров сътвори поредния скандал, този път в началото на Консултативния съвет по национална сигурност при президента Росен Плевнелиев. Сидеров нападна държавния глава, който на свой ред поиска отстраняването на лидера на "Атака" от заседанието.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров отне думата на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

О, руси о, братя славянски, защо сте вий тука отново ? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? О, руси ! Аз друг път ви славих за подвиг велик и чудесен, високо ви ликът поставях във мойта душа, в мойта песен ! Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко - строшихте ни игото тежко, A ДНЕСКА НИ НОСИТЕ НОВО ! ! ! Иван Вазов 1916 (нищо ново под слънцето)

НЕ Е СЪТВОРИЛ ПОРЕДНИЯ СКАНДАЛ ВОЛЕН СИДЕРОВ, А Е ПОПИТАЛ НАШИЯ ЛЪЖЛИВ И КРАДЛИВ ПСЕВДОПРЕЗИДЕНТ, МАРИОНЕТКАТА НА БОЙКО ОТКЪДЕ Е ЗАГРАБИЛ МИЛИОНИТЕ СИ И ЗАЩО НЕ ГИ Е ДЕКЛАРИРАЛ, ЗАЩО НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ, А СИ СТРОИ ВИЛИ-ДВОРЦИ НА МОРЕТО НА ДЪРЖАВНА ЗЕМЯ, КАРАЙ СОФИЯ И НА АТОН, ГЪРЦИЯ, ЗАЩО АГИТИРА ЗА ГЕРБ И ЗАЩО Е ТАКЪВ ЛЪЖЕЦ И ЛИЦЕМЕР ТОЗИ РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ОФШОРСКИ. ТОВА Е! ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЧЕСТЕН, НЕПОДКУПЕН И СМЕЛ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК И ПАТРИОТ, А ВИЕ ГО ПЛЮЕТЕ, ПОДЛОГИ НА ОЛИГАРСИТЕ И МАСОНИТЕ, КОИТО УБИВАТ БЪЛГАРИЯ, НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ?!

"Zanosa" ti si prost!

Естествено че ще отнеме думата му.Наслушали сме се на достатъчно лъжи отуж грижещи се за народа псевдолидери.Какъв е този президент поддъкващ към насилие с речите си,подкрепящ лозунги на омразата и искащ анархия в обществото ни?Явно са му малко милионите в офшорни сметки,затова иска хаоса да продължава и никой да не обръща внимание на далаверите извършени от него и ГЕРБ.Росенчо е един пореден олигарх който не гледа изобщо интересите на народа.

Adit0

Волен Сидеров си зададе въпроса съвсем на място, точно когато трябваше. От паника, че съвета се предава на живо и Плeвнелиев беше приклещен, видимо се паникьоса. А най-вече, този съвет беше опорочен още преди започването му, тъй като президентът не е бил подготвен за свикването му и не обърна достатъчно внимание на факта, че има политическо разединение.

ПОДОБНО ПРОСТАШКО И АРОГАНТНО ПОВЕДЕНИЕ СПРЯМО ЧОВЕК, ОЛИЦЕТВОРЯВАЩ НАЙ-ВИСОКАТА ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ГОВОРИ САМО ЗА БЕЗКРАЙНО НИСКОТО НИВО НА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА. НЕ ЗНАМ КАКЪВ ЧОВЕК ТРАБВА ДА СИ, ЗА ДА ЗАСТАНЕШ ЗАД ПОДОБЕН ЛИДЕР КАТО СИДЕРОВ???

Къф президент ве? Де го видя? Да видя президент да защити българската гражданка Гергана Червенкова? Бил изразил съжаление. Де го президента да извика да му се яви американския посланник и да даде обяснение? Да видя президент в достойна позиция когато се сформираше обществения съвет? Шушумижи се и накрая остави Бойко и Станишев и сие да подредят картите и да си запазят статуквото. Затова сега пак има протести! Да видя резидент да вземе отношение към фалшивите бюлетини в Костинброд? А да видя президент да вземе отношение за заплатите на работниците от ВМЗ Сопот?... За кой президент ставаше на въпрос?

кои гласува за тоя лудия бе хора опомнете се, в момента те не работят за хората а за себе си, добре че не гласувах за никои

наглоста която си позволява сегашната коалиця е прави по прозрачна и оязвима. единственото хубаво нещо от това е че ще будат свалени още по бурзо. дано протестиращите да имат сила и воля. амин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За мен партия Атака са вече неоспоримо партия Юруш!Комундетата и този път се справиха блестящо със неукия електорат!Привлякоха и трудолюбивите турци,и патриотичните българи пак към тях! БРАВО ДРУГАРИ! Но...до следващите избори!Дотогава се надявам тези хора най-после да разберат как са ги измамили Кукловодите!

Adit0

Проблемът не е как, а какво е попитал Волен Сидеров президента. Става въпрос за офшорни сметки, от които се ощетява държавата, и това се прави точно от президента, издигнат помежду другото от ГЕРБ. На този въпрос трябва да се отговори, рано или късно.

офшорни сметки има на имената на брат му, и на първата му съпруга Вероника Плевнелиева, най-малкото, а те са свързани лица. И какво става, Плевнелиев пак излъга и то след една седмица мълчание и съвети с хиляда юриста. Абе кой го търпи тоя още да ни разиграва, немския президент го махнаха за един телефонен разговор с банкер.

Къде в закона е казано, че да имаш офшорни сметки е престъпление? И на кого да вярваме- ами на когото искаме- комунистите на Волен, ние на президента.

Чалма носи, ходжа не е. Що е то?

Е, и?? Правилно, на тоя пожарникарски послушко никаква дума, да върви да учи къде са Полша, Чехия и Колорадо, нещастник!!!

Волен е психично болен !!!! Това се вижда и се знае от всички, но мафиотите го държат за плашило, което да прави циркове и да отвлича вниманието от далаверите на мафията. Спомнете си за Жорж Ганчев - малко по-безобиден от Болен-Волен, но циркаджия с определена роля, вменена му от мафията. Не забравяйте, че ако тия отрепки бяха неудобни за мафията, отдавна щяха да ги премахнат от общественото пространство.

Волен има много платени писатели по форумите така че внимавайте на какво вярвате. Видяхме вече платената му агитка дето дава по 30 лева

егати е "платените" нещастници..за трийоет лева....аз обичам да поплювам за без пари...голям кеф

Той , че е луд това е ясно, но това което казва дали е вярно? Това е въпроса?

заради такива като него и заради промитите мозъци на такива като тебе стигнхме до тук

Плевенята се разпада, нервите не държат, креслото президентско се клати, а Бойко пак си тръгнА, за ВиенА, да се оплаквА, на баба си Меркел. И тя стана една, комсомолска дрисня.

и мирише много...

Айляк Демирлъ. Волният ездач. Конника без глава. Големио рус маж. Национал-социалиста с кожена тужурка.

Не че е имал този човек Волен Сидеров някакъв кой знае какъв авторитет в очите ми, но след влизането му в парламента и гласуването му за БКП и ДС , а и вчерашните му изцепки пред президента , вече съвсем се срина и не знам дали наистина не е време някъде да отиде на почивка поне за година, че иначе както е тръгнало няма да се изненадам ако го понабият някъде, което не искам де , но както е тръгнало с тези негови "изяви" не върви на добре!

Тия дето го избраха да му се радват и да си го подкрепят Воленчо , защото не си е добре той , няма си камионче и други играчки си няма , пък чичко Местанчо се отзад го гледа и е готов да го изненада рязко

Лекарският съюз, МЗ, лекарите не могат да стоят като глухонеми пред поведението на Сидеров. Той видимо е болен душевно, това е от години. Властта побърка този журналист. Парите също го направиха болен. Има си и предистория на състоянието, но от момента, ч който милионите потекоха към него, той се побърка. Ние, лекарите имаме и точна диагноза, биполярно заболяване. Грехота е лекари да гледат и да не му помогнат. Някой трябва да му даде лекарства, да го узапти. След като властта се наслаждава на гледките, след като политици не се интересуват вече за сигурността на нацията, лекарите да се вземат в ръце и да спасят нацията и самият Сидеров. Явно е, че няма власт, прокурор да го арестува за насаждане на вражески настроения и нарушаване на реда, няма политик, който да внесе искане срещу неговото поведение и да поиска освидетелстване. Охраната не помага на болния му мозък, повярвайте хора, Волен Сидеров много се поболя за последните 6 години. Прогресивно се разви душевната му болест, той реално е неконтролируем човек. Спасете болната му психика, помогнете на него и на хората около него и на нацията.

Внимание! Клонирани калинки!

Обръщам се към министъра на здравеопазването!!! Г-н министре, очевидно само във Вашата власт е да озаптите този психически нестабилен човек, който по злащастно стечение на обстотелствата е лидер на една уж "националистическа" партия! Г-н министре, срамно и позорно е един психично болен агресивен човек да бъде сред първите държавни мъже и да определя съдбата на България! Тъй като очевидно по нормалните закони този човек не може да бъде задуражан и принуден да се лекува, то най-вероятно това може да стане с извънреден нормативен документ! Моля Ви, г-н министре, заради България, лекувайте този човек, и не го пускайте сред народа, докато е в това състояние!!!

Внимание! Клонирани калинки!

братя, болен е невменяем.... понякога е полезно да има луди, щото говорят истината, но лудостта боленова излиза от граници....нека влезе в лудница, може да се плюе чрез скайп...скандалите няма да избягат синко, гледай си здравето, майци...

болен е долен. болен е луд. все атакува, ама боклук.

Волен, че е луд, луд е, но колко са луди тези, които гласуваха за нега

Ето това е точното мнение. Всички се обясняват какъв бил Волен, колко е лош и луд, но никой не казва, че в крайна сметка има хора които са гласували за него. И тук идва тънкия момент. Щом тези които гласуват за Волен са луди, къде са онези 3 милиона българи (според избирателните списъци), които не си мръднаха задните части и не отидоха до урните да си дадат гласа? Това е въпроса. Сега работата е след дъжд качулка.

аз гласувах за Волен и ужасно искам да си счупя дясната ръка с която пуснах бюлетината,много ме е срам

Тоя кога ще го гръмнат, че е ненормален. Наглост, махленско поведение, тъпота, нисък интелект. Тоя човек изобщо не осъзнава как е устроен светът на 21 век... Опитва се да въведе фашизъм човека. Той само за това става. Трябва му една тълпа лумпени и да ходи да разстрелва по стадионите уж за благото на народа. Такива като тоя смешун в историята много ги има.

Какъв фашизъм, той вместо да стъпи на една маса , се крие под нея. А комбинацията с мегафона вече ме кара да мисля и за нещо розово, с каишки и червило:(

тоя няма ликой да му отреже езика за лъжите който говори като е правил хан Крум

Той и президента за нищо не става, просто с Болен си го удариха на махленска седянка. Права е приказката: Не е луд тоя дето яде баницата, а които му я дава!

гледахме телевизия и пряко предаване. Не ми плямпай за президента. Може да сме интернет лумпени, но за ваше съжаление чрез интернет можеш да видиш директно случая. Не ми преразказвай анализите на сто годишната смръдла. Стига с тези манипулации. Изсрахте се и в президенството, фалшифицирате ли, фалшифицирате. А милионите на гейската свиня, не от фирма, а от държавния бюджет не коментирате, нали боклуци, малоумни

Нека всички водачи на партии,а може и техните членове да минават на психо тестове,че сме станали за смях пред чужденците.

Плевнелиев че е президент на ГЕРБ, си е чиста истина. Та нали самия ББ каза, че го назначава за президент да му топли стола. Какво толкова се пените. Волен може и да е куку, но казва нещата каквито са. Волен просто повтаря вашите думи, но вече на друго ниво. Но май не можете да го разберете.

Да, нивото е друго...по-ниско от каруцарското даже. Никой не е упълномощил Волен да говори от наше име! Дори малцината, гласували за него(а по вероятно купени, сами видяхме снощи) вече не само, че няма да повторят грешката си, но се чудят къде да му счупят кратуната, защото ги ИЗМАМИ!

Главният прокурор да не се занимава с апартаментите на Цветанов,а да вземе мерки срещу Сидеров!Той застрашава националната сигурност !Освен това е луд и може да извърши някякви престъпления!Има хора с много по големи палати!

Този президент генералски зет не дойде ли на власт с измама. Гербово оцветен "президент", да си ходи заедно с вицето.

Непрекъснато ни подхвърлят глупости да се делим и да се дърляме. Просто се запитайте кой го прави и защо? Защо , когато сме на път да открием верния отговор на един въпрос, без да сме стигнали до него, ... веднага ни разделят с друг въпрос?? Може би за да не разберем, че първият въпрос няма отговора, който ни е подсказан?

И президента и Сидеров са един дол дренки.

платените Агитки На Атака-срам И Смях / VBOX7 - напишете в google

Искате да говорим за офшорки. ЕТО: БТК беше продадена от предишната коминустическа тройна коалиция за 200 милиона на една офшорка. После тази офшорка я препродаде на на истинския купувач за 1200 милиона. Дори да са раздали 20% от печалбата за подкупи и за да си затварят хората устите по веригата пак им остават 800 000 000 чиста печалба. ТОВА Е САМО ЕДНА ФИРМА. Няма да дадат властта лесно, но не трябва да се отказваме, ЗАРАДИ ПАМЕТТА НА РОДИТЕЛИТЕ НИ, КОИТО ПРОПИЛЯХА ЖИВОТА СИ, ЗАРАДИ ДЕЦАТА НИ, КОИТО НЯЯЯЯМААААА ДА БЪДАТ УПРАВЛЯВАНИ ОТ ВАС. НЕ ЗНАМ ВЕЧЕ КАК ДА ГИ НАРИЧАМ - МОШЕНИЦИ, ПОДЛЕЦИ, ПРОДАЖНИЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, ... ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА СПРЕМ С ПРОТЕСТИТЕ ДОКАТО НЕ СЕ МАХНЕТЕ! ЗАВИНАГИ! Ще се видим довечера и утре цял ден и другиден вечер и в Понеделник вечерта и така до края на света. Ние сме на всеки метър!

Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! Извини се, бе! , ВОЛЕНЕ!

Няма партия на която привържениците да са идеални хора.Така е и с Атака.Но това дето тоя тъпак го пише с извинисе се бе вече съм го коментирал.Тоя е рядка форма на тъпизъм.За знае като папагал само една дума и да я повтаря многократно смятайки че става по убедителен.И като сменим Волен ти ли ще дойдеш на власт с тоя интелект.

Как смело съдите за интелекта на човека за това, че си е позволил да иронизира(според мен) Фюрера.

Бония освен луд,се оказа и обратен,снощи по БНТ му сипаха яко,как си поръчва млади здрави момчета да му висят и пикаят пред смешната централа,и се предполага,че той се е заключвал в покоите си и със черни жартиери се е любувал на младите мъжки тела долу на улицата.Тоя е пълен перко и трябва да лежи в лудницата до живот.

Прав си, а сутрин изяжда за закуска по две пеленачета.За през нощта да не говорим-5 годишни момчета изнасилва!!!!!

Думичката, с която си се именувал върви малко по на север-североизток. Що си не ходиш там?

Каква сценка бяха и Местан и Миков и Станишев. Като ущипани. Грозна картина. Не знам кога ще се откачим от ДС - БСП,ДПС,АТАКА.

Другарю Найденов искате парламента да работи и обвинявате ГЕРБ че ви пречат като не влизат на заседания. Ама аз не си спомням в демократична България политическа партия да бъде игнорирана и да не се обсъжда нищо с нея дари СДС не постъпи така със вас. Какво направихте при президента за да спрете болната птица стаяхте и мълчахте като телета в кланица. г-н Борисов изказа мнението си и напусна , тогава започнахте да говорите и да се правите на мъже.

г-н, Сидеров, вземайте си редовно розовите хапчета!!! Започнахме вече да се забавляваме с Вашето поведение, от съжаление дори не може човек да Ви се разгневи...:) То, бива, бива, но това Вашето е неповторимо, уникално...ооо, нямам подходяща дума в речинка си да изразя "възхищението" си към Вас!!!

Даваш ли, даваш, Балканджи ВОЛЕН, хубава Деница на турска вяра? Море, войводо, ... си давам, за турска вяра!

Добре де, да откраднеш от държавата 10 000лв., се иска акъл, да откраднеш 100 000лв. се иска повече акъл, ама да свиеш 1 000 000лв. се иска ,ама мнооого акъл !!! Ами кат си мисля .. . . кво толкуз незаконно да си имаш офшорка ??? Акълиииии ни трябват ,ЪХЪ !!!!!

Събрал цар Соломон всички животни - искал да си поговори с тях. Излязло напред магарето и почнало да реве. Царят го питал, защо реве. То отговаря: Аз пред толкова животни, ако не си покажа МАГАРИЯТА. Поведението на Волен като цяло е огромна магария, но в случая понеже обижда държавния глава, това е обида и към цялата нация. И това става под благосклония поглед на Станишев и Местан...

човека е казал истината и какво лошо, този президент как го избраха с чувалите ??

фостата!

Волен го е налапал до топките на руснаците, отзад Местна паша му го е наместил барабар с макарите, ма ....не му е лесно , но пък парите са добри

Болен е за освидетелстване и незабавно главния прокурор трябва да му поиска сваляне на имунитета за дръзко и нагло държание, което граничи с лудостта и човешката омраза! Бих го удушил с въже!

Смърди от президентската плевня та се не трае, и колко дена и табуни с юристи бяха необходими, на края Плевнелиев пак да излъже, че нямал сметки и т.н., сигурно и с монополни босове не е летял на държавна сметка. Егати долния продажник, оставка, друго няма.

може и Волен да си знае нещо, ако са се засичали по някои офшорни зони. Абе защо толкова често неправилно се пише "Записна заповед" вместо правилното "Запис на заповед"...кис кис.

не бе, торба с ла_на си!

Да не изместваме фокуса - важното е съдържанието на въпросите към президента - неговия тотговор се отнасяше до до периода, когато е влязълв политиката. А даннитеза офшорните фирми са датирани от по-ранен период от неговия път на бизнесмен. Нека излезе проверката. Ако няма нищо нередно в дейността на г-н Плевнелиев, тогава Сидеров трябва по същия шумен и ефектен начин да си посипе главата с пепел.

Хитрушко, такъв...

Не разбрах - за евентуалното извинение на Волен пак ли трябва да се събере Консултативен съвет...

Ах, палавник такОв , оОоО, халкичка ,мамина. . . .!

Tози човек е луд!!!