Волен Сидеров осъди Слави Трифонов на 45 000 лв. за клевета

Шоуменът Слави Трифонов трябва да плати на лидера на "Атака" Волен Сидеров 45 000 лева, това е постановил Софийски градски съд в края на юли.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров осъди Слави Трифонов на 45 000 лв. за клевета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли се изясни, че дългият е маша на ГОЦЕ-компанията от ДС?А да си спомняте кой му плащаше турнетата? Мисля, че беше МУЛТИ ГРУП /ИЛИЯ ПАВЛОВ/? Да не берем кахър за парите му, има кой да му плаща и то предостатъчно!!!

Да,така е-много пари пръснаха другарите по този червен дългуч-плювалник...

Най интересното,е че не го е осъдил само той!!Само,че няма гласност за другите.

Отдавна не тледам шоуто на Слави-от години.В него освен злоба ипростотия друго не виждам.Освен някои интересни гости ,които е имал.Волен Сидеров в момента е истинският политик ,който казва реално какаво се случва в държата-че се изнасят милиарди лв. от държавата,вместо да останат в българският бизнес.Единствено той защити ценностите на църквата.Той единствен повдигна глас срещу турските молитви ,които се чуват в центъра на православна столица. Успех Сидере, на изборите.Ще гласувам за теб!!!!!!

Даааа! Злобарщината на дребните анонимни душици отново намери мръвчица за хапване. Слави отдавна е дразнител за неуспелия и комплексиран плебс. И той, разбира се, като всеки нормален човек не е безгрешен, но в случая с Волен е прав! Този нискочел фюрер отдавна трябваше да е на розови хапчета и в риза с дълги ръкави заедно с подопечните му малоумници с нездраво блеснал поглед. Макар, че аз лично не бих го определил като фашист, а по-скоро като фашизоид. Все пак фашизмът е идеология, а Волен едва ли е чак толкова изучен, та да е прочел нещичко по въпроса. За разлика от хората списващи сценариите на Слави!

Сега вече вярвам, че нашият Съд не е в ред! Всички виждаме, че Волен е много, много болен-почти както казва Слави. Дори за този болен няма лек-кандидатира се за Президент. Може и да се преименува Наполеон... А Слави си е Славен! Да е жив и здрав!

Гоце си отива :) Това ще е най-хубавото на България, което ще се случи скоро. Така е, това е работодателят на Слави. С Гоце и Слави ще замре. Иначе пази Боже от Сидеров президент. И не забравяйте, ние сме и президентска държава. Президентът има право да подписва международни договори без съгласието на МС, назначава прокурори, съдии, хора в управителния съвет на БНБ. Вие защо мислите, че ГЕРБ не обевява кой ще е президент, че Слави ще го направи на пух и прах по заповед на Гоце. Така, че президентът е много важен и е важно да е човек от народа, а не известна политическа личност. пример - Фандъкова.

Славчо е голям простак и наглец-не казвам нещо неизвестно-нали?!Време беше да си го получи!Чак се чудя нашият съд ли се е произнесъл-не му се случва често да е на ниво!!!!!!!За сега-браво!Дано не се отметне,все пак,че Славчо е паралия..........

Много ми е интересно, по какъв критерий Трифонов избира обектите си за "политическата" му "сатира" 1. Защо до сега НИКОГА НЕ е сатиросвал БКП: Георги Първанов, Сергей Станишев, Румен Петков, Доган? За сметка на това обект на "политическа сатира" винаги са Борисов и Цветанов, преди това Костов и Сакскобургготски? 2. Какво послание носят разголените момичета в началото на предаването? Следва еротично предаване? Порно? Каква е връзката на голите момичета с "политическата сатира" на подбрани (неясно как) политици? 3. Мутри и Чалга, "феномените" от 90те, актуални 20 години по-късно, в предаване с елемети на "политическа сатира" излъчвано през 2011? No Comment!

No Comment или си много глупав или имаш къса памет. Нито Гоце нито Станишев са били подминати от критиките на Дългия. Доган е друго нещо. Но е факт, че тази държава е много зле. Сидеров е луд и има защита от съда?!! Това е много по-лошо от всичко останало.. Като гледам коментарите почвам да му вярвам, че след 4 години ще е яхнал властта, а тогава ви жална е майка, ще видите на живо 1945-1960 и лагерите.

"No Comment или си много глупав или имаш къса памет. Нито Гоце нито Станишев са били подминати от критиките на Дългия." ЯВНО МНОГО ГЛУПАВ СИ ТИ! НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ!

ВИЕ ВСИЧКИ ТЪЙ ЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЧЕ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЧОВЕК НА БОЙКО БОРИСОВ И АТАКА СПЕЦИАЛНО Е СЪЗДАДЕНА И Т.Н.

Могат да го съдят, естествено, нали трябва да му затворят устата. Затварят устата на този, който казва истината. Ако Слави ни управляваше ( заедно със сценаристите си) сигурен съм, че нещата щяха да стоят по иначе. Колкото той прави за българското и за България никой друг не го прави! Все едно че ни казва стани юнак балканки но срещу изедници български от сън дълбок се събуди.......

Изявленията на патриотизъм и показни стойки на родолюбие,не поправят индиректния резултат, трайно оставащ сред малките. Налага се,че е безобидно лигавенето,пошлостта, 'дребните' човешки слабости.Иначе са профи

Наистина си наивник. Слави и компания са безумно прости. Но пък по темата - Волен Сидеров наистина е фашист опасен за България.

Учиндолският хитрец е срам за нацията. Той е в състояние да се изгаври с всеки , който не му е угоден. Крайно време е да се постави на място този наглец.

абе пендели 6то плюете Славчо. Да се намирате на лафче, нали...

Що бре, да не е свещена крава Славчо. Същото лайно като Сидеров е.

Слави вече се поизчерпа, но все още е ИНСТИТУЦИЯ, която може да дирижира общественото настроение. Волен е все пак необходимият екстремист на България, но с неговото семейно политбюро нещо се издънва. А и не реагира винаги адекватно. /Случаят с Лукойл./

Слави сам си го търсеше .

дАЖЕ Волен НЕ Е чак такъв НАЦИОНАЛИСТ, какъвто НИ ТРЯБВА!Какво казва Волен за Лукойл? Май нищо! И нищото, което казва, го казва с половин уста! А за ПРОДАЖНИКА с главно П, който от години свири на флейтата на президента Гоце НИЩО няма да кажа! Той отдавна за мен е в категорията на тези, за които се казва или хубаво, или нищо...

слави рейтинга ти отиде на кино

Славчо да пие една студена вода . И без това прекали отдавна . Радвам се ,че някой го осъди било то и Волен .-

ВОЛЕН Е БОЛЕН И ТОВА СЕ ВИЖДА С ПРОСТО ОКО!АКО ГО СЛОЖИШ ПОД МИКРОСКОП МОЖЕ ДА СЕ ВИДИ И ЧАСТ ОТ МЪЖКОТО МУ ДОСТОЙНСТВО!

ако имаш предвид голите му снимки, за "достойнството" се наложи да търся микроскоп, за да го видя. в началото помислих, че си е направил операция-ампутация

Слави има надменно и просташко поведение и това го съсипа. Волен не му е виновен насали ли е накарал над 300 човека да пишат, че Слави им е неприятен ,тези хора не ги кара Волен да пишат . И аз отдавна вече не го гледам Слави , гледах преди заради Краси Радков но и той вече при Слави няма развитие . Едно и също плюене и малко хумор. Повече плюене и малко хумор . Е как е според Вас ? Това ,че е провал си го направиха те !Не им е крив Волен !

не посягаите на слави ще я сбъркате

Ало платените сценаристчета ,я се съпикясвайте .Ще сравнявате Волен със Слави .Волен е умник и направи партия в която има посредователи ,а Слави направи едно голямо няма да казвам какво .

Питайте по-често Волен Сидеров, какво смята да направи, ако има власт. Пълна национализация и куп глупости са най-малкото. Ако можете да спите и сте спокойни след това значи сте самоубийци. Но никой народ не може да търпи убийци или самоубийци, а също и глупаци!

Естествено, че има, първо мисли преди да повтаряш думи на сатанисти. Пречупеният кръст от древността е в обратна посока и означава слънце. Това, което е използвал Хитлер означава разрушение. Нещо като сатанисти, които използват за знак обърнат кръст. Разликата в смисъла и хората е от небето до земята. А сърпът и чукът са символ на работата и в днешно време на един неуспял социален експеримент, заради недостатъчно обмисляне развитието на икономиката и социото като цяло. Комунистите направиха много грешки, говориха ни много глупости като смятаха, че могат да отбиват номер безкрайно, че хората нямат мозък и най-важното инициатива. Големи, немислими грешки, за които си платиха. Но комунистите никога не са се опитвали да унищожат всички хора по света, както го направи сатаниста Хитлер и компания. И хората, които сравняват нещата са точно фашисти, които не могат да простят на социалистите, че ги унищожиха през Втората Световна война.

jizast

Славчо - бецален батка... :-D

Имайки предвид какви пари направи и прави с партията си, Волен не толкова го играе фашист, колкото марксист! А и ако беше фашист нямаше да вдига скандал в самолет на Луфтханза. Важното е, че поне доведения му син се успокои - направи пари в Европарламента, ожени се, не спори с депутатки от ромски произход.

едно смислено изказване наи после браво има все още и мислещи хора

Пляви, не те знам ад ли си рай ли си, обаче със сигурност си с 45 хилки назад.

Аз подкрепям Слави и да кажа че всичко в тази скапана страна е КОРУПЦИЯ и сигурно за да спечели този шизофреник делото - Воленчо, имат пръст простите гербаджии мамицата им писна ми от тази полицеищина, завзеха всички институции ето кои е октопода

абсолютно си прав

слави е човекут които мисли за булгаря много повече от всеки друг! спр човек и страхотно шоу ! и не е луя това което казва за волен *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ХОРАТА ОТДАВНА НЕ СА МРАЗИЛИ НЯКОЙ ТОЛКОВА ТОЛКОВА ОТРИЦАТЕЛНИ ОТЗИВИ ЗА НИКОГО НЕ СЪМ ЧЕЛ СКОРО

Наистина няма такава държава!Дългия заслужава уважение дори само заради куража да пусне тази песен,а всички вие писачи само мрънкате и плюете по форумите,а не ви стиска да кажете нищо на глас и се кланяте и навеждате пред всеки на който всъщност ВИЕ плащате заплатата !Робско,завистливо племе!Хак ВИ е съдбата,която имате!И Левски да беше жив и на него щяхте да намерите кусур и да го предаете отново!

Пенчев ..... защо не се спреш ти от платените му сценаристи ли си

не всички сме писачи по форумите на заплата като теб дупе...............

В тази държава е опасно да наричаш нещата с истинските им имена. Очевидно съдът покровителствува фашистите. Осъждат именно Слави, за да сплашат целия български народ да си затваря устата. Любимият ни водач с ножичката и поддръжникът му с изпънатата напред дясна ръка ежедневно наричат половината нация фашисти, но тях няма кой да ги осъди.

Славчо голямата лъжа си намери майстора !

Браво на Волен !Само това ще кажа .

Слави се изложи и хората го намразиха.Взе да работи като самозабравил се водещ.Никакъв професионализъм, много гавра с много хора, и накрая ето резултата. Каквото почукало- такова се обадило .

Славчо ,Славчо за резил те направиха във форума !

лиле лилееееееее на бате ти славчо му дреме знаеш ли?има си пари има си коли и всичко дето ти го нямаш и няма да го имаш душице дребна правилно е казал великия елин пелин ако в милата ни родина се роди гении то ще баде гения на зависта! оставям да си направиш ти изводите мило лиле и преди да ме захапете да спомена че използвам транслитерация защото нямам кирилица.защо нямам кирилица...сетете се сами:)хаиде сас здраве

Взех да харесвам Волен.

Аз пък не харесвам Волен и се срамувам,че е депутат

Голяма Народна омраза съм славчо ? Това не съм очаквал? ама шъ го приема , щом тва го е казал народа

По-добре националист отколкото дребен и злобен човечец без принципи като Славчо.

Пази боже сляпо да прогледа - това е Слави ! И си го получи .

Много се зарадвах ! Браво Волен !

Здраво те мразят . Шега нема !

По добре националист отколкото куха глава като селския луд Славчо !

Де да бяхме всички селяни като Слави, каква развита страна щяхме да бъдем, а не като сега развиваща се.

Когато няма нужда от нещо , казват че е излишно като шоуто на слави или като интервю с футболист . Изберете си едното от двете .

Бре колко хора го мразели този , пък си мислех ,че съм само аз !

СЛАВИ МНОГО СА ТЕ НАМРАЗИЛИ ХОРАТА ..... Гъде са твойте сценаристи специалисти да те спасяват а?

слави нема се плашиш тоя определено не е добре , че ги е казвал тя неща нема самнение и нема да обрящаш внимание на тя малоумните тука в форома тва са гербаджии и малоумни националисти

Леле колко грамотност и градивна мисъл само в това "изречение". Жална ни майка ако ти си бъдещето.