Коментари - Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас | Днес.dir.bg

Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп нарече “болен и побъркан“ масовия убиец от Лас Вегас Стивън Падок, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас | Днес.dir.bg

Коментари

Преди месец този луд приел исляма ? Ислямска държава пое отговорност за извършеното ? Този много болен човек бил милионер и притежавал 2 самолета ? Нещо не се връзват нещата ! Вместо да нанесе съкрушителен удар на ИДИЛ , Тръмп като че ли се спотайва зад някаква " лудост "

Интересно, умен и красив ли трябваше да го нарече? Поредния побъркан, който в типично американски стил, вместо да трепе политиците, с които не е съгласен, отива някъде и започва да стреля по всичко живо и невъоръжено (много е важно да са беззащитни, иначе явно няма тръпка). И сега медиите скачат на президента защо е казал истината? Не бе, човекът си е бил съвсем наред, то само нормален може да изтрепе близо 60 души на концерт!

БЕШЕ"ПОБЪРКАН"! МНОГО УДОБНИ ТЕЗИ ,ПОБЪРКАНИТЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА КАКТО СИ ИСКА!!!

кога ще ги стигнем американците

А как да кажем на онези които нападат и убиват държави по света

Доналд, защо тоя дето убил 50-60 души да е болен и побъркан?Ами ти се заканваш да избиеш 25 милиона корейци !!!Ти тогава какво чудовище си?Или като си държавен убиец си по в ред ли?хайде бягай , долно янки!

Тоз може и да не е извършителя. А просто да е бил използван. Дори може да са го гръмнали и докато е топъл да стрелят с неговият пръст да остане барута по ръцете му. Извършителя/ите ... Какви са доказателствата? Или просто трябва бърз и разбираем одобрително от масата отговор?

това е лицето на сатаната ...пропуснахте че този убиец е комунист анархист участвал с плакати в демонстрации с антифа и останалите соросоиди против Тръмп това е лицето на сатаната

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп нарече болен и побъркан масовия убиец от Лас Вегас Стивън Падок. Леко ми звучи,като не е много виновен все едно,че му е адвокат. Само танк не беше качил на етажа.Болни са им алчните политици.

Нещо ми се а..

Моите съболезнования на Великия американски народ. Но, бе мога да рабера мотивите на този човек- финансово обезпечен, здрав, да таиш такава злоба и мъст и да погубиш нараниш стотици хора. За какво ги наказваш , за Господ ли се взема. Не може да не е оставил послание или следи за мотивите.

Откачалки има навсякъде по света. Но само в тъпите САЩ е така лесно те да се обзаведат с всякакви съвременни оръжия и взривни вещества - това е разликата.

Явно не е здрав...

" ... почнаха се един друг, е тва е! и отвътре и от вън, ..." ким чен потрива пухкави ръчички - тези дни започват серийно производство на ядрени бойни глави, .... центрофугите за обогатен уран работят денонощно ...

Поредния изперкал американец. Да не им е за първи път. То мине се не мине време някой влезе в детска градина и почне да стреля, един се прави на жокера.

ей три дена фбр и тръмп не могат да разберат че шума и зверските децибели от концерта са му опънали нервите и е изперкал -то чудене то маене -мен от първия момент ми стана ясна причината!!!!!!

яко се е готвил за този концерт, ...

пълно е с изперкали, ... брейвик, и той ли е жертва на нечий заговор?! Не, не съм съгласен че е инценировка въпреки, че би могло да бъде, но на кой му е от полза такава сеч! Така, че според мен наистина е ненормален , но се е прикривал добре и сигурно боеприпасите и оръжията ги е вкарвал по малко ден след ден.

болен и побъркан, ама кой ще изплати щетите, кой поема моралната вина? Обявиха ли го това американците? Нашият пример за подражание, американците! Защото не може някой от днес за утре да събере патрони и пушки и да се залости в някоя хотелска стая с всичко това , без никой да забележи!!!

Падок най-вероятно не е извършителя, а е бил използван за да прехвърлят вината на някой! Тоя е вкарал 20 оръжия и сума ти амуниции в хотела и никой нищо не видял, да бе да! Колко куфари са това и къде ги е държал? Хотелите в Лас Вегас имат милиони камери, докато не видя видео как тоя вкарва големи тежи куфари в хотела и то на няколко пъти, няма да повярвам на официалната версия. Това което е по-вероятно е истинските убийци са го убили и са сложили оръжието в стаята му и са инсценирали цялата работа. И сега медиите въртят по цял ден че той е убийца, а няма абсолютно нито едно доказателство за това! Мирише на ЦРУ отвсякъде!

не е инцсценировка, просто яко се е готвил за този концерт, ...

Цялата американска нация, начело с президента си, е болна и побъркана

Още 1-2 такива случая (предишният беше в дискотека с "весели хора") и американците ще бъдат изненадани някоя вечер, докато още не са станали от масата, от позвъняване на вратата им, при отварянето на която пред тях ще се изправят войници в пълно снаряжение, които с любезен, но твърд глас, ще ги помолят да предадат всичкото си оръжие (лицензирано или не), като им бъде обяснено, че мярката се налага от съображения за нац. сигурност, както и тяхната лична сигурност. Изборът е или да се подчинят, или да бъдат арестувани и отведени по предназначение... Да живе Новио Св. Ред!

не ствай смешен, ...

Не всекиму е дадено да знае, още повече на смехурковци като теб За глупостта няма граници...

Дай Боже ! Ама надали...

...господин Tрамп,я поразпитаите шефовете на таините ви служби...дали не знаят нещо по вапроса ?!!...сигурна сам ,че ви е известно,че нищo не се случва случаино !!!...а и реакцята на Kлинтан..за дебат относно притеjaването на оражiя от частни лица..бе някак си светкавична ?!!...това не ви ли навежда на мисли ???

Айде стига ма, руска парясницо!!!

.....Не е само той.

Болни и побъркани сте вие американските политици,които позволявате свободно да се купува оръжие и психопатите да стрелят по мирните хора! Ето,че и това ще отмине просто така с едни думи "болен и побъркан" до следващата подобна случка и масово изтребване на хора от някой друг психар!За политиците по света бизнесът и парите са най важни,хората изобщо не са важни!!!! Важни са милиардите,важно е алчността да е над всичко!!!!

ПО ГОЛЕМИЯ СКАНДАЛ : - В КУБА МИНА 5-ТА СТЕПЕН УРАГАН ... ВСИЧКО НОРМАЛНО .... - В АМЕРИКАНСКОТО ПУЕРТО РИКО ... И ТАМ МИНА 5-ТА СТЕПЕН УРАГАН И ДНЕС ТРЪМП Е ТАМ - ОЧАКВА СЕ ХОРАТА С ГОДИНИ ДА НЯМАТ ТОК И ВОДА :)))

Бай Дончо, ти си болен, че не разбираш колко сте затънали . Вече ще ядете не кукуруз, а патрони, пушки, подводноци и самолеъоносачи. Ние ви предлагаме бронежилетки и каски за ежедневна употреба. Обади са на Е.Рубинения да заръча.

Това смешно подобие на маймуна е края на края на САЩ.

Той "болен и побъркан".... А ти,покрай кризата със Северна Корея, Тръмп е дал съгласието си за продажбата на оръжие за милиарди на Южна Корея. Това ако се чудите за какво е целия този рев в последно време.

по време на предизборната кампания тръмп се беше похвалил веднъж че може да застреля човек на улицата и това не би отказало никой който е решил да гласува за него. След това получи овации от привържениците си за това изказване. Този негов избирател и масов убиец просто е направил каквото може най-добре.

ама не , това не може да го казал Тръмпчо мекото пишльоче.

и ти си същия. Звериш се на С.К. но може да го отнесеш. Не лично ти ами такива които бяха на концерта. Не помня по-скапан американски президент.

Най болното нещо са фалшивите новини и фалшивите терористични атаки с които се залива светът от най високо ниво! Рижият грозник е от най виновните! Да поясня че няма как сам човек да отстреля 50 човека и да рани 600! А медиите са гнусна КЛОАКА

Има как да гръмне и повече, но случая не е такъв. Тоя просто го наредиха - решили са че е подходящ щото е сам, влезли са му в стаята гръмнали са го и след това са направили стрелбата. Сам човек може да изтрепа и много повече, но тука има много гнили неща. Човек който превежда 100 хиляди в чужбина, има тапия за пилот (тя е около 10 000 $) имоти в чужбина, 30 пушки - това са още 10-15 хиляди и ще се гърби да пренася 15 пушки в хотелска стая за да изтрепа навалицата на концерта за кеф. след което ще стреля 15 минути при което с първия изстрел е паднал джама пред хотела и охраната на хотела си е чешала макарите вместо да отидат да го изловят. А хотела е 4 звезди и е от 100$ на нощ и има достатъчно охрана. Отделно във Вегас само да пръднеш накриво и полицията до 3 минути е дошла. Тука явно го спретнаха за да приберат пушкалата на сащианците, ама поживем увидем.

Болно и побъркано е целокупното население на САЩ!!!

какво стана нали щеше да напада северна кореа ... ха ха ха

а политическите и корпоративните отрепки от краварника, дето разпалват войни и конфликти по целия свят и грабят, какви са бе, чичко Дони?!

когато в америка бъде разрушен един град до основи и избито населението му ,тогава американците ще разберат какво е воина , мъка и страдание ... иначе няма да се спрат никога ! не им го пожелавам но имат нужда ...

болен и побъркан - колеги!

Лекувайте Америка и ....американците, Господин Президент! И оставите света намира .. за след това!

Трамплинкото е антитерорист

Че фбр спи ли бре

Мязати си.

Хмм я да посмятаме малко. Отстреляни са около 600 човека. С 10 автомата. Излиза, че за няколко минути пича е успял да презареди поне по 2 пълнителя с всеки автомат! Баси чевръстия дядка ! Евалла ! Май някои ни правят на маймуни.

Може да се презарежда и по- бързо. Аз на времето за 25 секунди мятах с АКто 120 патрона. Въпрос на тренинг. Но тука има друго нещо - човек с пари да се гърби да качва в хотела 23 пушкала което е около 80 кила плюс поне 50 кила джепана към тях. След като човека е имал достатъчно стрелкова култура и е могъл да прецени как може да се направи това с минимум оръжие.

за 25 сек.4 пълнителя....ти Рамбо БГ ли си:))) или си стрелял по гаргите. Абе новобранка,кой ще ти даде четири заредени пълнителя да ги изстреляш сватбарски,дори и за това няма да ти стигне времето. Дъртия беше мерач на 34-ка...колко снаряда и патрони съм изстрелял,отделно стрелби с АК.....изхвърляш се момче.

Всички американци са такива

А бе не чак всички, ама повечето!

Tози болен и побъркан човек, както всики другио теориристри които по чудодеен начин се нароиха последните две десетилетия, съвсем случайно обслужва интересите на глобалистите, които искат да отнемат правото на гражданите на самозащита, техните свободи. Сърбят ги ръцете да променят американсата конституциия и ще го направят като създадат подходящите предопоставки за това. Започнаха грандиозно с кулите близнаци на световният търговски център. Преди това си спомням че имаше друга голям взрив, отново свързан с много странности и поставящ много въпроси. И затова беше поредният безсмислен терор. Понеже намеренията на стрителите на вавилон, които служата на бащата на лъжата са зли, те се страхуват от независимото население. Те са избрали да бъдат роби и искат да поробят цялото човечество. Роба не обича свободатата и свободният човек. А вавилон е царство на човекът на греха. Те искат да създадат свят за грешници, а не за праведни хора, защото не могат да контролират светиите на Господа, за да налагат своята суетна воля чрез безаконие. Но не разбират че такъв свят на греха е естествено неустойчива система, която се самоизяжда много бързо. Защото е построен на принципите на хаосът - гордост, егоизъм, суета, лъжа, и липса на любов и свобода. Затова те могат да създадат единствено система на контролиран хаос, поддържана от измама и насилие. Обединение в сатаниските заблуди с гибелни последствия.

АнтиБългарския Хелзински Комитет веднага да се самосезира и да му размаха пръст! Как може такъв високопоставен и богат човек да обижда така един обикновен човек, който е искал да постреля!? Този човек има ПРАВА! ;)

Хубаво е, че в България няма още "демокрация" на САЩ. Тогава ще бъде край на България.

убиецът на 500 е побъркан а убийците на 2 милиони българи кви са?

По времето на комунизма се отчиташе като слабост , че в САЩ 3 % от населението произвеждало колкото 30 % при колхозното социалистическо земеделие. В СаЩ тези 3 % са почти (97 %) семейни фирми. Веднъж четох какво казва жената на един фермер в САЩ. Имаме 1000 декара и нямаме много работа няколко месеца в годината. Тя карала камиона , а съпруга и комбайна. Е вероятно всички други дейности като пръскане срещу вредителите , а може би и торене да е работа на елскостопнската авиация , като се пазарят с частни фирми, но това е на север , на юг разчитат на селскостопански бригади и сезонни работници за прибиране на реколтата. Не можен да отречем , че и при нас става така , само дето не са семейни фирми , а арендатори и машините са купени с европейски пари , семената за посев пак са европейски. Но иначе лозарство , овощарство , зеленчуко производство и прочие дейности , които изискват ръчен труд са проблемни защото няма млади хора , няма млади хора , защото те емигрираха и това доведе до 2 милиона бегълци. Тези хора не можеха да избягат при комунизма , но естествено го направиха при първа възможност. Трудно е да се каже точно защо избягаха. Защото след 9 9 1944 е имало 130 000 убити и двойно повече репресирани или защото, колективизацията е засегнала малките села и ферми , но е факт , че избягаха. От друга страна тези , които останаха и са добре, ни най малко ги е еnя за енигриралите, въпреки крокодилските сълзи , които се ронят за тези избягали от мероприятията на народната власт , гладът . мизерията и страхът от нови жертви.

една гугутка:)))

Инженерче то и тука ще стане тесничко за всички.Революцийките и в БГ ще настъпят.Да му мислят тия къде са добре да не им се стъжни.Скоро ще има ромалеееее.

Болно и побъркано ви е цялото американско общество, и ти самият си негов продукт бе, тръмпи, бе.....

Добре де, а Тръмп какъв е? Цялата американската нация само психопати.

Коментари - Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас | Днес.dir.bg

Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп нарече “болен и побъркан“ масовия убиец от Лас Вегас Стивън Падок, предаде БНР.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп нарече “болен и побъркан“ убиецa от Вегас | Днес.dir.bg

Коментари

Преди месец този луд приел исляма ? Ислямска държава пое отговорност за извършеното ? Този много болен човек бил милионер и притежавал 2 самолета ? Нещо не се връзват нещата ! Вместо да нанесе съкрушителен удар на ИДИЛ , Тръмп като че ли се спотайва зад някаква " лудост "

Интересно, умен и красив ли трябваше да го нарече? Поредния побъркан, който в типично американски стил, вместо да трепе политиците, с които не е съгласен, отива някъде и започва да стреля по всичко живо и невъоръжено (много е важно да са беззащитни, иначе явно няма тръпка). И сега медиите скачат на президента защо е казал истината? Не бе, човекът си е бил съвсем наред, то само нормален може да изтрепе близо 60 души на концерт!

БЕШЕ"ПОБЪРКАН"! МНОГО УДОБНИ ТЕЗИ ,ПОБЪРКАНИТЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ГИ ИЗПОЛЗВА КАКТО СИ ИСКА!!!

кога ще ги стигнем американците

А как да кажем на онези които нападат и убиват държави по света

Доналд, защо тоя дето убил 50-60 души да е болен и побъркан?Ами ти се заканваш да избиеш 25 милиона корейци !!!Ти тогава какво чудовище си?Или като си държавен убиец си по в ред ли?хайде бягай , долно янки!

Тоз може и да не е извършителя. А просто да е бил използван. Дори може да са го гръмнали и докато е топъл да стрелят с неговият пръст да остане барута по ръцете му. Извършителя/ите ... Какви са доказателствата? Или просто трябва бърз и разбираем одобрително от масата отговор?

това е лицето на сатаната ...пропуснахте че този убиец е комунист анархист участвал с плакати в демонстрации с антифа и останалите соросоиди против Тръмп това е лицето на сатаната

Президентът на Съединените щати Доналд Тръмп нарече болен и побъркан масовия убиец от Лас Вегас Стивън Падок. Леко ми звучи,като не е много виновен все едно,че му е адвокат. Само танк не беше качил на етажа.Болни са им алчните политици.

Нещо ми се а..

Моите съболезнования на Великия американски народ. Но, бе мога да рабера мотивите на този човек- финансово обезпечен, здрав, да таиш такава злоба и мъст и да погубиш нараниш стотици хора. За какво ги наказваш , за Господ ли се взема. Не може да не е оставил послание или следи за мотивите.

Откачалки има навсякъде по света. Но само в тъпите САЩ е така лесно те да се обзаведат с всякакви съвременни оръжия и взривни вещества - това е разликата.

Явно не е здрав...

" ... почнаха се един друг, е тва е! и отвътре и от вън, ..." ким чен потрива пухкави ръчички - тези дни започват серийно производство на ядрени бойни глави, .... центрофугите за обогатен уран работят денонощно ...

Поредния изперкал американец. Да не им е за първи път. То мине се не мине време някой влезе в детска градина и почне да стреля, един се прави на жокера.

ей три дена фбр и тръмп не могат да разберат че шума и зверските децибели от концерта са му опънали нервите и е изперкал -то чудене то маене -мен от първия момент ми стана ясна причината!!!!!!

яко се е готвил за този концерт, ...

пълно е с изперкали, ... брейвик, и той ли е жертва на нечий заговор?! Не, не съм съгласен че е инценировка въпреки, че би могло да бъде, но на кой му е от полза такава сеч! Така, че според мен наистина е ненормален , но се е прикривал добре и сигурно боеприпасите и оръжията ги е вкарвал по малко ден след ден.

болен и побъркан, ама кой ще изплати щетите, кой поема моралната вина? Обявиха ли го това американците? Нашият пример за подражание, американците! Защото не може някой от днес за утре да събере патрони и пушки и да се залости в някоя хотелска стая с всичко това , без никой да забележи!!!

Падок най-вероятно не е извършителя, а е бил използван за да прехвърлят вината на някой! Тоя е вкарал 20 оръжия и сума ти амуниции в хотела и никой нищо не видял, да бе да! Колко куфари са това и къде ги е държал? Хотелите в Лас Вегас имат милиони камери, докато не видя видео как тоя вкарва големи тежи куфари в хотела и то на няколко пъти, няма да повярвам на официалната версия. Това което е по-вероятно е истинските убийци са го убили и са сложили оръжието в стаята му и са инсценирали цялата работа. И сега медиите въртят по цял ден че той е убийца, а няма абсолютно нито едно доказателство за това! Мирише на ЦРУ отвсякъде!

не е инцсценировка, просто яко се е готвил за този концерт, ...

Цялата американска нация, начело с президента си, е болна и побъркана

Още 1-2 такива случая (предишният беше в дискотека с "весели хора") и американците ще бъдат изненадани някоя вечер, докато още не са станали от масата, от позвъняване на вратата им, при отварянето на която пред тях ще се изправят войници в пълно снаряжение, които с любезен, но твърд глас, ще ги помолят да предадат всичкото си оръжие (лицензирано или не), като им бъде обяснено, че мярката се налага от съображения за нац. сигурност, както и тяхната лична сигурност. Изборът е или да се подчинят, или да бъдат арестувани и отведени по предназначение... Да живе Новио Св. Ред!

не ствай смешен, ...

Не всекиму е дадено да знае, още повече на смехурковци като теб За глупостта няма граници...

Дай Боже ! Ама надали...

...господин Tрамп,я поразпитаите шефовете на таините ви служби...дали не знаят нещо по вапроса ?!!...сигурна сам ,че ви е известно,че нищo не се случва случаино !!!...а и реакцята на Kлинтан..за дебат относно притеjaването на оражiя от частни лица..бе някак си светкавична ?!!...това не ви ли навежда на мисли ???

Айде стига ма, руска парясницо!!!

.....Не е само той.

Болни и побъркани сте вие американските политици,които позволявате свободно да се купува оръжие и психопатите да стрелят по мирните хора! Ето,че и това ще отмине просто така с едни думи "болен и побъркан" до следващата подобна случка и масово изтребване на хора от някой друг психар!За политиците по света бизнесът и парите са най важни,хората изобщо не са важни!!!! Важни са милиардите,важно е алчността да е над всичко!!!!

ПО ГОЛЕМИЯ СКАНДАЛ : - В КУБА МИНА 5-ТА СТЕПЕН УРАГАН ... ВСИЧКО НОРМАЛНО .... - В АМЕРИКАНСКОТО ПУЕРТО РИКО ... И ТАМ МИНА 5-ТА СТЕПЕН УРАГАН И ДНЕС ТРЪМП Е ТАМ - ОЧАКВА СЕ ХОРАТА С ГОДИНИ ДА НЯМАТ ТОК И ВОДА :)))

Бай Дончо, ти си болен, че не разбираш колко сте затънали . Вече ще ядете не кукуруз, а патрони, пушки, подводноци и самолеъоносачи. Ние ви предлагаме бронежилетки и каски за ежедневна употреба. Обади са на Е.Рубинения да заръча.

Това смешно подобие на маймуна е края на края на САЩ.

Той "болен и побъркан".... А ти,покрай кризата със Северна Корея, Тръмп е дал съгласието си за продажбата на оръжие за милиарди на Южна Корея. Това ако се чудите за какво е целия този рев в последно време.

по време на предизборната кампания тръмп се беше похвалил веднъж че може да застреля човек на улицата и това не би отказало никой който е решил да гласува за него. След това получи овации от привържениците си за това изказване. Този негов избирател и масов убиец просто е направил каквото може най-добре.

ама не , това не може да го казал Тръмпчо мекото пишльоче.

и ти си същия. Звериш се на С.К. но може да го отнесеш. Не лично ти ами такива които бяха на концерта. Не помня по-скапан американски президент.

Най болното нещо са фалшивите новини и фалшивите терористични атаки с които се залива светът от най високо ниво! Рижият грозник е от най виновните! Да поясня че няма как сам човек да отстреля 50 човека и да рани 600! А медиите са гнусна КЛОАКА

Има как да гръмне и повече, но случая не е такъв. Тоя просто го наредиха - решили са че е подходящ щото е сам, влезли са му в стаята гръмнали са го и след това са направили стрелбата. Сам човек може да изтрепа и много повече, но тука има много гнили неща. Човек който превежда 100 хиляди в чужбина, има тапия за пилот (тя е около 10 000 $) имоти в чужбина, 30 пушки - това са още 10-15 хиляди и ще се гърби да пренася 15 пушки в хотелска стая за да изтрепа навалицата на концерта за кеф. след което ще стреля 15 минути при което с първия изстрел е паднал джама пред хотела и охраната на хотела си е чешала макарите вместо да отидат да го изловят. А хотела е 4 звезди и е от 100$ на нощ и има достатъчно охрана. Отделно във Вегас само да пръднеш накриво и полицията до 3 минути е дошла. Тука явно го спретнаха за да приберат пушкалата на сащианците, ама поживем увидем.

Болно и побъркано е целокупното население на САЩ!!!

какво стана нали щеше да напада северна кореа ... ха ха ха

а политическите и корпоративните отрепки от краварника, дето разпалват войни и конфликти по целия свят и грабят, какви са бе, чичко Дони?!

когато в америка бъде разрушен един град до основи и избито населението му ,тогава американците ще разберат какво е воина , мъка и страдание ... иначе няма да се спрат никога ! не им го пожелавам но имат нужда ...

болен и побъркан - колеги!

Лекувайте Америка и ....американците, Господин Президент! И оставите света намира .. за след това!

Трамплинкото е антитерорист

Че фбр спи ли бре

Мязати си.

Хмм я да посмятаме малко. Отстреляни са около 600 човека. С 10 автомата. Излиза, че за няколко минути пича е успял да презареди поне по 2 пълнителя с всеки автомат! Баси чевръстия дядка ! Евалла ! Май някои ни правят на маймуни.

Може да се презарежда и по- бързо. Аз на времето за 25 секунди мятах с АКто 120 патрона. Въпрос на тренинг. Но тука има друго нещо - човек с пари да се гърби да качва в хотела 23 пушкала което е около 80 кила плюс поне 50 кила джепана към тях. След като човека е имал достатъчно стрелкова култура и е могъл да прецени как може да се направи това с минимум оръжие.

за 25 сек.4 пълнителя....ти Рамбо БГ ли си:))) или си стрелял по гаргите. Абе новобранка,кой ще ти даде четири заредени пълнителя да ги изстреляш сватбарски,дори и за това няма да ти стигне времето. Дъртия беше мерач на 34-ка...колко снаряда и патрони съм изстрелял,отделно стрелби с АК.....изхвърляш се момче.

Всички американци са такива

А бе не чак всички, ама повечето!

Tози болен и побъркан човек, както всики другио теориристри които по чудодеен начин се нароиха последните две десетилетия, съвсем случайно обслужва интересите на глобалистите, които искат да отнемат правото на гражданите на самозащита, техните свободи. Сърбят ги ръцете да променят американсата конституциия и ще го направят като създадат подходящите предопоставки за това. Започнаха грандиозно с кулите близнаци на световният търговски център. Преди това си спомням че имаше друга голям взрив, отново свързан с много странности и поставящ много въпроси. И затова беше поредният безсмислен терор. Понеже намеренията на стрителите на вавилон, които служата на бащата на лъжата са зли, те се страхуват от независимото население. Те са избрали да бъдат роби и искат да поробят цялото човечество. Роба не обича свободатата и свободният човек. А вавилон е царство на човекът на греха. Те искат да създадат свят за грешници, а не за праведни хора, защото не могат да контролират светиите на Господа, за да налагат своята суетна воля чрез безаконие. Но не разбират че такъв свят на греха е естествено неустойчива система, която се самоизяжда много бързо. Защото е построен на принципите на хаосът - гордост, егоизъм, суета, лъжа, и липса на любов и свобода. Затова те могат да създадат единствено система на контролиран хаос, поддържана от измама и насилие. Обединение в сатаниските заблуди с гибелни последствия.

АнтиБългарския Хелзински Комитет веднага да се самосезира и да му размаха пръст! Как може такъв високопоставен и богат човек да обижда така един обикновен човек, който е искал да постреля!? Този човек има ПРАВА! ;)

Хубаво е, че в България няма още "демокрация" на САЩ. Тогава ще бъде край на България.

убиецът на 500 е побъркан а убийците на 2 милиони българи кви са?

По времето на комунизма се отчиташе като слабост , че в САЩ 3 % от населението произвеждало колкото 30 % при колхозното социалистическо земеделие. В СаЩ тези 3 % са почти (97 %) семейни фирми. Веднъж четох какво казва жената на един фермер в САЩ. Имаме 1000 декара и нямаме много работа няколко месеца в годината. Тя карала камиона , а съпруга и комбайна. Е вероятно всички други дейности като пръскане срещу вредителите , а може би и торене да е работа на елскостопнската авиация , като се пазарят с частни фирми, но това е на север , на юг разчитат на селскостопански бригади и сезонни работници за прибиране на реколтата. Не можен да отречем , че и при нас става така , само дето не са семейни фирми , а арендатори и машините са купени с европейски пари , семената за посев пак са европейски. Но иначе лозарство , овощарство , зеленчуко производство и прочие дейности , които изискват ръчен труд са проблемни защото няма млади хора , няма млади хора , защото те емигрираха и това доведе до 2 милиона бегълци. Тези хора не можеха да избягат при комунизма , но естествено го направиха при първа възможност. Трудно е да се каже точно защо избягаха. Защото след 9 9 1944 е имало 130 000 убити и двойно повече репресирани или защото, колективизацията е засегнала малките села и ферми , но е факт , че избягаха. От друга страна тези , които останаха и са добре, ни най малко ги е еnя за енигриралите, въпреки крокодилските сълзи , които се ронят за тези избягали от мероприятията на народната власт , гладът . мизерията и страхът от нови жертви.

една гугутка:)))

Инженерче то и тука ще стане тесничко за всички.Революцийките и в БГ ще настъпят.Да му мислят тия къде са добре да не им се стъжни.Скоро ще има ромалеееее.

Болно и побъркано ви е цялото американско общество, и ти самият си негов продукт бе, тръмпи, бе.....

Добре де, а Тръмп какъв е? Цялата американската нация само психопати.