Високопоставен руски политик набеди САЩ за създаването и разпространението на COVID-19

"Ясно е, че вирусът е открит в Ухан. Но в чия лаборатория? Американска", подчерта Вячеслав Володин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е, че ФАЩ се самозасегнаха с К19, за да могат да фалшифицират изборите си с подменено гласуване по пощата, без тая схема Тръмп печелеше отново. Избраха слабоумен дядка за президент, който до година-две ще бъде подменен от вицето, надъхана прогресистка маймунка на конци.

а бил гейс пък иска да направи генерален BSOD на синята ни планета. психопатите с многото пари играят самите богове, които за шест дни са програмирали живота на тази изстрадала от "съществото "разумно" планета и сега им се полага да разрушат всичко само за няколко гоидини слабоумно съществувание... паразити.

Прав си но ти също си горделивци, което е грях и то голям. Много ни

Представям си какви идиоти са нормалните и ниско поставени политици.Mede in Rosia.

Глупости на търкалета ! След 10 години сега откриха имената на някакви руски граждани, “замесени” във взривовете, които дали съществуват въобще или не е друг въпрос ! Аз пък си мисля, че има един определен човек, с фотоснимка , леко закръглен и известен като Шишо , който лесно може да бъде открит и който има пръст както във взривовете на складовете на Емко, така и в опита да отрови Гебрев и да му вземе бизнеса . Каскет, имам два въпроса към теб : Първо, какво стана със случая “Осемте джуджета “? И второ - ще си подадеш ли доброволно оставката ?

Съжалявам, че изтървах въпросното лице от болницата вчера. Вече сме си го прибрали обратно. Извинете създаденото неудобство.

хомо мурзилката е прекалено тъп техните китайски друзья се обосраха и ще си платят за това

Американците и НАТО, заедно със техните послушни пудели от Европа, зясраха Балканския полуостров с обеднен уран по време на войната на НАТО срещу югославия.

Не се знае откъде дойде Ковид19.Най добрата отбрана е атаката.

ДА ПЛАЩАТ РЕПАРАЦИИ НА ВСИЧКИ ЗАСЕГНАТИ ОТ ТЕХТИЯ ВИРУС !!!

Лабораторията е собственост на Китайската държава. Така че, ако някой дължи репарации - това е Китай. Ако САЩ пуснат вирус - няма да направят така, че да са една от най-засегнатите страни, каквито са САЩ - те са сред държавите с най-много жертви. За разлика от Китай, които са сред най-слабо засегнатите. Така че, преди да пишеш коментари, отделяй по 1-2 мин и за размисъл.

Никой не знае какво става в комунистическа държава, така че не е сигурно кой е най засегнат. Да не говорим за тестовете колко са верни въпрос..

ръсиш тъпотии от класа, няма логикаааааа

мръсни комунисти долни

трагикомични пияндури

обаче (нерегистриран) Какво ти наричаш либерали и защо трябва да бъдат смазани от консерваторите/автократите, че не разбирам?! Твоите консерватори мязат на ДС/ОМОН крадци-корупционери. Така не става. Не е хубаво. Не е добре за обществото, здравето и прогреса му като цяло. Отговарям ти ... ЛИБЕРАЛИ = СВОБОДНИ Морална концепция, политическа философия и идеологическо течение отстояващо СВОБОДАТА и РАВЕНСТВОТО във ВСИЧКО, НАВСЯКЪДЕ и ВИНАГИ като основни ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ. Либерала отрича ТРАДИЦИОННОТО, отрича традиционните и консервативните закони и правила, отрича границите както физическите, така и духовните. За ЛИБЕРАЛА закона и правилата са ОКОВИ, освен ако не са правила и закони написани от тях в името на АБСОЛЮТНАТА физическа и духовна СВОБОДА подчинена на негово величество либерала. ЛИБЕРАЛА иска СВОБОДАТА за да я УПРАВЛЯВА. ЛИБЕРАЛ = ЛИЦЕМЕР Най-мощното оръжие на Либерализма беше и си остава това което произведе ерата на Рейгън-Тачър – НЕО-ЛИБЕРАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ. Този капитализъм при който паднаха ограниченията наложени от традициите и консерваторите и позволиха да се даде тласък на мега-алчноста, на безскрупулността, на налагане на новите ценности и нов морал който отрича каквито и да било ограничения на свободите в обществата. Успешен старт, всичко ново което носи много кинти пленява плебса, който не може да види по-надалече от носа си, но с падането на ограниченията се даде и почва на извращенията облечени в либералните ценности. Финансово-Икономическата криза от 2008-2009г която не случайно се случи и засегна точно баш либералните общества е продукт на тази ЛИБЕРАЛНА ИДЕОЛОГИЯ и нейното дете НЕО-ЛИБЕРАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ. Либералите от тези общества – в САЩ, Великобритания, ЕС загасиха пожара от тази криза типично по ЛИБЕРАЛЕН СТИЛ – Напечатаха СВОБОДНО/ЛИБЕРАЛНО трилиони и трилиони долари, паунди, евро на гърба на „ЛИБЕРЛНО ОСВОБОДЕНИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ“ и трупащи огромни дългове ЛИБЕРАЛНИ ОБЩЕСТВА за да поддържат жива ЛИБЕРАЛНАТА ИДЕЯ, и в същото време промотърите на тази ЛИБЕРАЛНА ИДЕОЛОГИЯ, които удобно са скрити в най-различни либерални организации удобно представени като НПО борещи се за ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ / анонимни за обществото, богатеят яко, много-много яко – БЕЗГРАНИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ. ЛГБТ обществото е емблема на ЛИБЕРАЛНОТО ОБЩЕСТВО, те днес са в първите редици защитаващи ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ, отричащи традиционното семейство, въпреки че те са продукт точно на традиционното семейство – БЕЗГРАНИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ. Не ми се изписват останалите течения продукт на ЛИБЕРАЛИТЕ, но всичко което ги обединява е желанието им ДА ПРИТЕЖАВАТ СВОБОДАТА ЗА ДА Я ПОЛЗВАТ И НАЛАГАТ ТОЧНО ТАКА КАКТО ТЕ ПРЕЦЕНЯТ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОЛЗВА – това е БЕЗГРАНИЧНО ЛИЦЕМЕРИЕ. Дали има БЪДЕЩЕ подобно ЛИБЕРАЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ в човешкото общество?

При тази хипотеза американците щяха да знаят и да се предпазят а са с най много починали от ковид в света и вървят нагоре. Никога не съм изключва вероятността вируса да е създаден от човек но лабораторията в ухан е китайска не американска.

Нали се сещаш, че даже и да са знаели няма как да реагират толкова бързо, освен това ако бяха известили че имат решение още повече убеждението че те са виновни ще се затвърди. Убеден съм че Американците са виновни за тази пандемия...

Това, че си "убеден", не го прави автоматично обективно вярно, мунчо.

Кой я създаде и се приложи във Виетнам.Какво ли ,,светло,,бъдеще ни чака.

Тпрууу, недей с рога! Кой създаде атомната бомба се знае, но не е приложена във Виетнам, а в Япония - бомбардирани са градовете Хирошима (град със силно развита тежка промишленост) и Нагасаки (голямо пристанище). Всъщност, това са 2-та и 3-та ядрени бомби, а първата е взривена на военен полигон на територията на Краварника. Ето ти малко и от Уики-то: Съединените щати, ползвайки се с поддръжката на Великобритания и Канада, проектират и построяват първите атомни бомби в рамките на така наречения Манхатънски проект. Първоначално проектът бил започнат по инициатива на учени – бежанци от Европа и американски учени, които подозират, че Нацистка Германия също разработва проект за атомна бомба. Както по-късно става ясно, (Мисия „Алсос“) германската програма не е толкова мащабна и напреднала като американската. Проектът „Манхатън“, в пика на своето развитие, е разработван от около 130 000 души от 30 учреждения в САЩ и струва приблизително 2 милиарда щатски долара (приблизително 22 млрд. долара в днешни дни), което го прави една от най-мащабните и скъпи изследователски програми в историята. Първата ядрена бомба, наричана просто с наименованието „Устройството“ (на английски: Gadget), е била взривена в рамките на изпитанията на „Тринити“ (на английски: Trinity, в превод – Св. Троица) близо до Аламогордо в щата Ню Мексико, на 16 юли 1945 година. В Хирошима и Нагасаки били взривени втората и третата ядрена бомба, което и до днешни дни остава единственото бойно използване на ядрено оръжие. Счита се, че жертвите в Хирошима са между 90 000-140 000 души, а в Нагасаки между 60 000-80 000, като болшинството от жертвите са сред цивилното население. Други източници (учудващо, че са от Кравария) посочват 330 000 убити, 476 000 ранени и 9 200 000 бездомни.

Не е хипотеза, а факти. Не са се предпазили, понеже вирусът е изпуснат поради престъпната небрежност на китайците от лабораторията в Ухан.

вируса не е изпуснат от небрежност, а нарочно. ако се разчетеш наляво и надясно , ще разбереш, че едни пичаги чички с много парички дето дърпат конците на целия свят много отдавна се чудят как да намалят населението на света щото ставало застрашително голямо и планетата вече изнемогвала. войните вече не стигат биологичната война е започната .....както и битката за човечеството. който иска да чуе ще чуе , другите с промитите мозъци овце ще кажат това са конспирации -е това сме го чували вече -крадецът да вика дръжте крадеца .......... може много да се пише по тази тема..........

Що за идиотизъм, никъде не е казано, че ако направиш отрова, то знаеш и можеш да направиш противоотрова

От къде го пуснахте тоя бе той е от затворените зони в Русия. Тая тиква да каже Китай.Там пазарите са като през феодализма и се получи това.

КОГА БЕШЕ В КИТАЙСКИ ПАЗАР

да и ние ги гледахме тея китайски пазари в ютуб, ама после се оказа, че не били китайски, а индонезийски

Май вече взе да ми се иска нервите на руснаците да не издържат и да зануляват света. То и без това какво ни очаква-джендърюги, ковидпапагали, чернокожи холивудски звезди, мултикултурализъм и прочие простотии. Ако има друг живот да го почваме.

педерашките са занулени по рождение

че Бразилия е ЗАБРАНИЛА РУСКАТА ВАКСИНА!

Там ситуацията е смехотворна. Не може да се ВНАСЯ руска ваксина, но е разрешено производството й в страната... информацията е отпреди 2 дни.

Русия не може да направи вирус и да го разпространи. Русия е още в двадесети век- изостанала във висши технологии.

Ку-ку, имаш ли диплама с отличие от помощо училищи?

тъп, но този изпревари нашите славуца , кокошко и курна взети заедно.

Те обаче ви го набутаха....изодзадзе!

Форт Детрик (на английски: Fort Detrick) e биологична лаборатория на САЩ в щат Мериленд, Фредерик. Мястото е център на програмата за биологични оръжия и биологична защита на САЩ ... Лабораторията отново е затворена през септември 2019 г., когато американските центрове за контрол и превенция на болестите издадоха заповед за прекратяване на изследователските дейности поради остарели съоръжения и изтичане на опасни материали в системата за парна стерилизация, увредена вследствие на буря. Лабораторията привлича общественото внимание с петиция в уебсайта на Белия дом на 10 март 2020 г., свързана със съвпадения във времето между закриването и избухването на вирусната пандемия с COVID-19

изпуснах предишното затваряне: През 2009 г. изследванията в лабораторията са прекратени от Агенцията за токсични вещества и болести, тъй като се установява съхранение на патогени, които не са включени в списъка на опасни биоматериали. През юни 2008 г. Агенцията за опазване на околната среда заявява, че планира да добави базата към списъка на най-замърсените места в страната. Към тази дата там са работили около 7 900 души. През 2012 г. Националният съвет за научни изследвания на Съединените щати публикува доклад, след като направи разследвания на потенциални опасности за общественото здраве.

Някoй

който не вярва - да провери сам: https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick

да бъде, освен шибаните американци!

Понеже правителствата не търсят кой е произвел и пуснал вируса убиец те са негови съучастници и трябва да понесат отговорността.

Журналист загина след като каза че маските са за да мълчите.

И кой е този журналист? Име? Държава? Медия?!

Сорос ще ти каже...

Форт Дейтрик, край Вашингтон (военна база с 4то ниво биолаб за биооръжие) е родното място ма САРС-2 Ков19. Неотдавна, Военната полиция там застреля един фелдшер като куче на плаца.

Като Русия няма втора, толкоз нагла на света.

Този или е тъп и ли се прави на такъв. По същата причина може да го запитаме защо Путин не смее да обвини Китай за заразата което би било най-логично. Излиза по думите на този празнодумец, че САЩ сами са предизвикали чума която да и донесе най-много починали с тази зараза. Откровена тъпотия. Този май е бил на 5...5 водки.

Когато не си изучил свойствата на инженирания вирус достатъчно добре. Освем това, това са далвери на "Дълбоката държава", не на официалното правителство

Е те сега стана интересно .

И кво сега? Американците отишли в Китай и пуснали през някаква тяхна лаборатория въпросният "изкуствен" вирус? Ако наистина беше така, китайците нямаше ли да разберат? И като разберат, нямаше ли да раздухат огромен скандал!? И защо точно през Китай да го пускат този уж изкуствено създаден вирус? САЩ имат трилиони инвестиции в Китай, защо да ги дестабилизират и да си влошават отношенията и да си рискуват ивестициите? Ако наистина някой щеше да го пуска този вирус нарочно, щеше да избере някой район, който е беден, изостанал и гъсто населен. Африка например. Защо? За да се разпространи бързо и за да не разбере никой. Това да ви мина през "боярщниците"? И вшките във ватенките ви са по-умни! Ой ой ой, товарищи.... ама толкова да сте изглупели, че чак да ви личи...

И ако наистина има такова нещо, защо Китай не го оповести например!?!?! Ей прстотия руска....

Кукумицин, една от първите версии на Китай бе, че вирусът е изпуснат от американците...

ами там близо имаше руска лаборатория с аварийка, забравихте ли? или сте плиткоумнички??, до новичока и ковидьок, кой измисли пръв ваксината аааа, с "Елитната" си наука аааа... май на марулки се правите хахахахаха

Само пълен боклук и тъпанар може да си мисли, че държавната лаборатория в Ухан с най-висока степен на защита в Китай не е под контрола на Китайската коунистическа партия. Само допреди година всеки чуждестранен инвеститор трябваше задължително да има китайски съдружник с 51% от собствеността, обаче путлерастките тъпаци си мислят, че лабораторията в Ухан със 100% държавна китайска собственост е "американска". Няма да се очудя ако Руслямска държава е помагала на китайците в разработката на вируса. Забележително е че китайците не обвиниха "америкаската" лаборатория в Ухан, може би защото са наясно, че лабораторията си е изцяло тяхна, а се опитаха да контрират справедливите обвинения за изпускането на вируса от лабораторията с някакви си военни игри проведени няколко месеца преди появата на вируса, на който самите китайци уж намериха първия заразен месеци след тези игри. Сега Руслямска държава, косвено с тази нагла лъжа, признава че вируса е изпуснат от лабораторията в Ухан. Явно китайците ще му дърпат ушите и ще му разширяват още халката на тоя гей.

абе, тъпанар, Нов български университет в София ДЪРЖАВЕН ЛИ Е? Създаден е с пари на Сорос! Лабораторията в Ухан не е държавна, а на университета в Ухан. А той се финансира от Бил Гейтс

Университети в Китай са държавни тъпако. Има частни само в Хонконг. И естествено, че Университета в Ухан не се финансира от Бил Гейтс. Поредната нагла путлерастска партенка.

ей го тоя трол пак се изходи с тъпата пропаганда, аве олигофренче вземи отвори интернет, той е създаден точно заради такива промити мозъци, и виж в АМЕРИКАНСКАТА преса какво пишат АМЕРИКАНЦИТЕ, кой колко пари е дал и какви проекти е възложил на китайците и какво е станало във Форт Детрик, че мълчат като п..ки

Боклуко, какви проекти е възложил някой е съвсем различно от собственост и контрол. Но в случая дори няма никакви американски проекти в тази лаборатория. Форт Детрик очевадно няма нищо общо с лабораторията в Ухан, а това какви путлерастки измислици се тиражират от платени руслямски агенти по света, няма нищо общо с признанието на този руслямски педераст, че вируса е изпуснат от лабораторията в Ухан.

хахах няма ли? не само, че не знаеш, ами и още се напъваш с твоята тъпа пропаганда, поне вземи провери ве кретен, има си го записано официално в АМЕРИКАНСКИТЕ медии, бати малоумника

Е чудно че горкия професор почина скоропостижно след като е казал това че вируса е лабораторен.

След Новичок и така нататък, явно руснаците са готови на ответен медиен удар с Ковичок, който може да е произведен само и единствено от САЩ. Същото където говореха за Новичока.

кой друг освен САЩ може да произведе и използва био-химични оръжия? разбира се само единствената страна използвала ядрено оръжие срещу друга НЕ-ядрена държава може да направи такова нещо

всички произвеждат такива оръжия. Къде тайно, къде явно.

Дядо Мраз, Бай Онзи и други коментиращи дават насоката и повдигат донякъде завесата, но вече всичко е заметено ... Имах лошия късмет да попадна в Китай преди да избухне епидемията и да стана заложник на ситуацията. Измъкването от Китай беше много, много трудно, но имах достатъчно време да наблюдавам процесите как се развиват, както в Китай, така и по света. В момента, в който СЗО обяви, че в провинция Хубей, град Ухан има огнище на SARS тип вирус, Русия затвори границата си с Китай, изпрати военно транспортни самолети и евакуира гражданите си в Сибир. Всички китайски граждани (дипломати и държавни служители) пристигащи в Русия бяха поставени под карантина. Вируса в Русия влезе от Европа. Преди 20-и Януари, всички лаборатории в Ухан затвориха и чужденците учени които работиха там се изнесоха на макс, това е документирано. Консулството на САЩ в Ухан затваря и целия персонал е евакуиран спешно и това се случва преди да бъде обявено наличие на епидемично огнище в гр. Ухан. В резултат на прикриване на реалната ситуация с разпространението на вируса в гр. Ухан от местните управници на провинция Хубей и гр. Ухан се стига до взривоопасно разпространение, което налага активиране на националната система - т.е. намесва се държавата, столицата Пекин. Хората трябва да знаят, въпреки че в Китай действа еднопартийна централизирана държавна система, отделните провинции се ползват с голяма самостоятелност при местното управление. Намесата на центъра/държавата се случва изключително в краен случай. В общи линии държавната им система не се отличава много от тази на САЩ, Руска Федерация, Индия, Индонезия, Австралия, Германия ... с едно изключение, че е базирана на еднопартийно управление и то от ККП. За сведение на четящите, всички управници на Хубей и гр. Ухан които са прикривали или неглижирали опасността от разпространението на този вирус са или в затвора, или разжалвани с никакъв шанс да участват в бъдещо управление дори и на китайска циганска махала, нямат шанс дори да започнат частен бизнес. Единствено кмета на гр. Ухан остава, защото той е човека, който в крайна сметка се обажда директно в Пекин и иска спешна помощ от държавата - това той го прави игнорирайки традиционно установените пътища за комуникации с централната власт в Пекин, и на подобно действие, повярвайте ми никак не се гледа с добро око в Китай. Сега за вируса и неизказаните неща. Гр. Ухан в провинция Хубей беше либерален център в Китай. Другите два либерални центъра са/бяха - Шанхай (той е със специален статут) и Хонг Конг (също специален статут). Управниците в Хубей / Ухан бяха изключително либерално настроени и въртяха як бизнес с либералната прослойка на Западните Общества, които властват и до днес. Истина е, че в Ухан действаха много лаборатории които проучваха вируси, патогени, мутации ... програми одобрени и финансирани от САЩ и други западни държавии Австралия, дори държавно финансирани от САЩ, за изучаване мутации на вируси, като една от най-обширните програми за изучаване на вирусни мутации е тази на коронавирусите. С изключение на една лаборатория - Държавната Вирусологична Лаборатория, всички останали бяха частни, в които за съжаление не се знае точно какво се е вършило, затова и служителите в тези лаборатории се изнесоха от Ухан като бягащи плъхове от потъващ кораб. Миналата година, Тръмп/Помпео се опитаха да наведат обществото в посока Китай е изцяло виновен за пандемията, после в щата Тексас беше заведено дело срещу Китай за нанасяне на щети заради разпространението на вируса. Както Тръмп, така и Помпео в определен момент смечкиха тона, а иска в Тексас към Китай беше оттеглен. Играта е голяма - Китай има вина, но тя знае много повече за произхода на вируса и лицата/компании/държави участвали в проучванията и генетичните манипулации на вирусите извършвани в техните лаборатории. САЩ знаят, че ако нещата загрубеят на тема коронавирус и те са яко в блатото, ЕС също е в блатото с техните учени и субсидирани програми на частно ниво. Всички коментари, мнения на учени, които не са съгласни с изводите - вируса дошъл от прилеп, а не от лаборатория още от Февруари 2020 бяха надлежно заглушавани, дори някои и изтривани. Някой спомня ли си какво е казал проф. Чирков малко преди да си отиде от този свят? - Споделил е ВИРУСА Е ЛАБОРАТОРЕН. За мен, този вирус е лабораторен, програмиран да бъде щадящ, младите и децата някак си се оказаха защитени, но много добри преносители и разпространители. Вируса засяга - възрастното население, което е основната част от консервативното население, носители на традиционното мислене и ценности, и едновременно с това най-големия враг на нео-либералните ценности които все по-арогантно се опитват да ги наложат днешните управници на света (Западните Общества). Страдат също и дебелите/наднорменото тегло, болните - рак/диабет/генетични заболявания. Търси се подмяна на поколенията - младите, които заради днешното либерално наложено образование се форматират в матрицата на отричащите традиционното и консервативното, и са толкова лесно управляеми с виртуални ценности и нов морал подчинен на големия рестарт, на МиТу, на ЛГБТ, на БЛМ, на Социалните Мрежи, на наркотиците и безграничната свобода да правиш това което ти се иска, когато ти се иска по искане на либералното общество. Китай и Русия са им голям трън в очите на днешните либерали - Си Дзин Пин смаза тотално либералите в Китай, повечето от тях ще лежат много-много години в китайските затвори. Путин е на път същото да направи, пенсионирайки либералното крило в Русия, вкарвайки западняшкия мега-либерален продукт Навални в затвора и обявявайки организацията му извън закона. Лошото за днешните либерално-демократични извратеняци в западните общества - САЩ, ЕС ... тепърва предстои и те знаят много добре това и са бесни. Как ще действат, ще стане ясно до края на тази година, но за мен се очертава яка буря в либерал-демократичните общества - САЩ, Франция и Германия на първо място.

Много добър и пълен разказ Едно допълнение, Ухан се ръководеше от Китайския Комсомол (точно тия либерали, за които говорите). Казват, че са с близки връзки с Дем Партия на САЩ и са били против Тръмп, естествено. Интерсното е, че Китайския Комсомол, не е пряко подчинен на Ком Партията, както беше в Източна Европа.

много точно казано. как така либерален дир не е спрял Вашето мнение - сигурно и те се вслушват вече вьв вятьра на промчната . Господ да нипази от либерасти и сатанисти

Какво ти наричаш сатанисти? либерасти? и защо трябва да бъдат смазани от консерваторите/автократите, че не разбирам?! Твоите консерватори мязат на ДС/ОМОН крадци-корупционери. Така не става. Не е хубаво. Не е добре за обществото, здравето и прогреса му като цяло.

Изключително добре сте го описали! 100+

Какво ти наричаш либерали и защо трябва да бъдат смазани от консерваторите/автократите, че не разбирам?! Твоите консерватори мязат на ДС/ОМОН крадци-корупционери. Така не става. Не е хубаво. Не е добре за обществото, здравето и прогреса му като цяло.

Нищо ново не ни казва. Това отдавна се знае. Не съм сигурен, че е било нарочно изпускането му, но си е ясно, че е лабораторно направен. Като гледам обаче и тях ги е страх, лъжите и манипулациите въобще не са толкова много.

То е ясно, че вирусът и изкуствено създаден! Ясно е и че КРАДЕЦА вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

Очаквах го. Време е да се обвинят един друг и да се започне...

Съветвам ви документалния филм-разследване на журналист Мамонтов“Химера” със шокиращи факти за биолаборатории на САЩ: https://www.youtube.com/watch?v=JQaNWaXdpvI Само един пример: САЩ превърнали Украина в биологическа бомба. Там има 15 (петнадесет!) засекретени биолаборатории с бюджет 2 млрд (2 млрд.!) долара. Достъп там имат само американци. Работещите там имат дипловатичен статут.

Ей сега да поразровя, ще ти намеря 10000 филма на такива "разкриващи журналисти", ДОКАЗВАЩИ, че Земята е плоска, Елвис е жив, а Луната е от сирене.

много пъти англосаксите са НАБЕЖДАВАЛИ без доказателства руснаците за разни неща.. . Набедиха и Ирак за бактериологически оръжия. Сега Русия казва истината, те били набедени. Ама тази версия я знаем от миналата година - в сп. Нейчър (американско) има отчет на амери.учени как са правели експерименти с вируса на САРС-1 като са му сменяли белтъка на шипа. Така се получава сегашния САРС-2 Ков. И си пише, че вируса е хибриден, После изследването е пренесено в Ухан - там имат лаборатория. Дори се знае кой я финансира - фондацията на Бел Гейтс. Амер.държава е закрила военна лаборатория в САЩ заради изтичането на доста материали и зарази. ФАКТ - публикуван в САЩ . Никой не го оспорва това!

Само пълен боклук и тъпанар може да си мисли, че държавната лаборатория в Ухан с най-висока степен на защита в Китай не е под контрола на Китайската коунистическа партия. Само допреди година всеки чуждестранен инвеститор трябваше задължително да има китайски съдружник с 51% от собствеността, обаче путлерастките тъпаци си мислят, че лабораторията в Ухан със 100% държавна китайска собственост е "американска"

Някoй

тя не е държавна, а на университета. А той се финансира от Бил Гейтс

Някoй

абе, тъпанар, Нов български университет в София ДЪРЖАВЕН ЛИ Е? Създаден е с пари на Сорос!

ей то трол дада пак е наспамил коментарите с глупавата пропаганда, спри се малко ве олигофрен

Истината: лабораторията е китайска. Обаче, през 2016 г. американски екип гостува на китайските си колеги по повод разработка на ваксина срещу ХИВ. За целта се използват прилепи, за вектор - корона вирус, който си живее в прилепа. Това в общи линии е научното съобщение в един от броевете на New England Journal of Medicine, 2016. Едва ли някой освен вирусолог е обърнал внимание тогава на такъв вид съобщение. Много е вероятно корона вирусът да се е изплъзнал по време на експериментите. Следват мутациите и т.н.

Ама разбира се! Те кулите си взривиха, Кенеди си убиха, с Харпа си убиват населението, та и това е тяхна работа, 100%!

НАИСТИНА СИ ВЗРИВИХА КУЛИТЕ !!! И ЗА ТОВА ИМА ДОКУМЕНТАЛНИ КАДРИ И НЕОСПОРИМИ ДАННИ !!

Вярването в теории на конспирации е признак за дълбока и тежка форма на олигофрения. А разпрострняването им - на оскотяване и безсилие. Когато един народ е див, тъп и примитивен, когато обича да си оправдава мизерията с това, че някой искал да го унищожи, защото видите ли, бил славянски и православен, когато си подарява свободата на комунисти и фашисти за да го извадели от калта, така ще е! Срам ме е, че такива са ни освободили, и че са ни карали да ги харесваме насила!

А ти си гнусна гнида! Безмозъчна, вредна твар, която се мъчи да прави пропаганда, но и това не и се отдава!

В КАКВО ВЯРВАТ ? ТЪРСЯТ ЗАКРИЛА ОТ НЯКОЙ ДРУГ ГОЛЯМ БРАТ , ЗАЩОТО ИНАЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗВИВАТ !! СКРИЙ СИ МУТРАТА !

Сериозно ли бе? Ми те в Давос големи "конспиратори" бре! Съвсем свободно си говорили за Нов световен ред и за Голямо зануляване. Хайде не правете всички хора на идиоти моля.

Това се знаеше, просто за първи път някой високопоставен политик го казва. Говедарите са мръсници и гадове!

И Земята е плоска, Луната е от сирене... Руски изроди, не ви ли е срам!!??!?!

Докато тази просташка държава сащ съществува, мир на планетата Земя няма да има!

руските простаци се опитват да се правят на Господ... и после олее както при Чернобил.. 17.09.2019 г. — Експлозия е станала в биохимическия комплекс „Вектор” в руския град Колцово, , съхраняващ смъртоносни вируси като Ковид ебола, едра шарка и хеморагична треска.... След взривът изпуснали вирусите както направиха с чернобил ... Руски некадърници . само вреда за човечеството от тях

Простаци са баща ти и майка ти, някакви селяндурски помияри.

И от Москва да беше изтекла Ковид заразата, пак Американците щяха да са виновни. Няма угаждане .......

цървула винаги ще си остане български

И учения също е американец. При това арестуван от ФБР.

И И биел негрите

правил пачки

Да ФБР арестуваха в началото на пандемията професор от Харвард зарди връзки в Ухан. После нищо не се чу за него.

Прав е. Вирусът е американски, но те не го признават. Как излекуваха Тръмп за 3 дни?

кой продаде най-много ваксини? Пфайзер! Защо тяхната ваксина е най-предпочитаната (и предполагаемо - най-успешна? Защото е разработвана заедно с вируса... Освен това, замесен в цялата работа с ваксините е Бил Гейтс - американец, който има изобилен опит с компютърните вируси и антивирусен софтуер, и "изненадващо" направил с жена си фондация, боравеща и търгуваща с човешки ваксини...

Жалки, жалки руски блядстери, не ви ли срам от себе си поне...

братле! На калпава ракета - космосът (Путин) ѝ крив...

това е известно отдавна. В Ухан са работили по американска ( частна) поръчка за създаване на векторна анти-спин ваксина на база коронавирус. Тези изследвания са ЗАБРАНЕНИ в САЩ още през 2015, поради огромния риск. В Китай обаче и доларите не меришат, и контрол няма...

Точно така. Трябва международен съд,и виновните да бъдат много жестоко наказани. Още Тръмп каза,че лабораторията в Ухан се издържа с пари на американците от времето на Обама.