Коментари - Сноудън прие политическо убежище във Венецуела | Днес.dir.bg

Сноудън прие политическо убежище във Венецуела

Бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, който разкри тайни американски програми за следене на комуникациите, е приел предложението на венецуелския президент Николас Мадуро да му даде политическо убежище.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън прие политическо убежище във Венецуела | Днес.dir.bg

Коментари

Май си стои в една хубава вила/особняк/ в Подмосковието, а хамериканците търчат да го търсят по целия свят. Вл. Путин нищо не знае.

ма тоя негодник още ли шава на Шереметиево ?

То от колешно време се знае, че САЩ подслушват всички - едни повече, други по-малко и в това няма нищо изненадващо, а "демократичния" свят си мълчи, с малки изключения. А ние каква "бурна, заклеймяваща и унищожителна" реакция направихме при узнаването, че Цв.Цв. незаконно ни е подслушвал. Абе, просто не се търпим, голяма работа сме и голям балон.

Най-вероятно светът ще научи къде заминава Сноудън, когато вече е пристигнал там. Или пък идеята може да е светът въобще да не научава къде ще е местожителство на младежа.

а руските другари от КГБ и ФСБ не подслушват,защото са най-добрите и хуманни служби на земното кълбе

Хамериканските тайни почнаха да се пукат като гнойни циреи. Оказва се, че дори в Австралия и Океания има 4 подслушвателни станции с които секретните служби на САЩ подслушват и контролират телефонния трафик и интернет в тихоокеанския район.

Гуантанамо очаква Сноудън,въпрос на време !

Гуантанамо ще бъде закрита в най-близко бъдеще. Измисли някоя друга дестинация.

надай се,надай се

Дъното на океана

Бившият подполковник от КГБ разиграва хамериканците както си иска. Хвърля ги по лъжливи следи в целия свят. Тъпунгерите от САЩ, до там се объркаха, че свалиха правителствения самолет на Боливия за проверка и обискираха Президента Моралес. С което си спечелиха още един враг ... Едуард Сноудън е свестен човек и светът има надежда.

Сноудън показа, че ценностите на хамериканците не са общочовешките ценности, а са насочени против тях. Показа, че и в хамериканското общество има достойни и смели млади хора, които могат да поемат рискове против империята на злото - САЩ. Показа още, че на Вл. Путин въобще не му правят впечатление разните хамерикански декларации и предупреждения. Руснаците са сигурни партньори, могат да поемат ангажименти и да ги изпълняват докрай.

Хамериканците пак останаха с пръст в устата. Подполковникът от КГБ добре ги работи. Сноудън още стоял в транзитната зона на Шереметиево....ха, ха??? И хамериканците нищо не могат да направят. Сноудън лети за Венецуела. Там има един райски остров в океана, предоставен от венецуелците на руснаците. И хамериканците пак нищо не могат да направят ...

ще видиш дали не могат да направят-те Чавес го очистиха та някакъв техен предател няма,само гледай..

Cтoлюбoвъ

Мерзавец с промит мозък, спри да си сменяш името на всеки коментар! Личи си, че за пари ще продадеш и майка си! Ляв ти е програмираният от много телевизия мозък. Иди чети История и повече книги. Тогава си давай мнението.

където и да е този глупак ще получи това, което е заслужил. осама го намериха на0гъза на географята, този пиклио ще е по близо.

тоя ще свърши по зле и от Обама вярвай ми..мисля че няма да стигне до Чавеска Венецуела..

невероятна смелост, нямам думи. да се откаже от нормален живот, и 200 хиляди заплата годишна, и приятелката си, такава саможертва. единици са такива в света. всичко това в името на идеи и идеали в които вярва.

да му пикам на идеите и идеалите на тоя левичарски идиот..вече е мъртъв,но просто не го знае..

Благодарение на такива силни личности ,като това момче-надеждата за по добър свят е жива.Благодаря ти boys.Fuck America.I want you break free.

фъкаш Америка ама носиш доларчета в джоба червен помияр..Америка винаги се е справяла и ще се справя с такива като тоя олигофрен на снимката..

Истината ... на всички дето ужким "коментираме" е, че не ни стиска да направим нещо като това хлапе. Но пък може да му бройкаме шансовете. Аз лично шапка му свалям! Трябва да си като Ботев или Левски за да имаш смелостта да се изправиш срещу злото,... независимо от лицето му в конкретния момент. Евала, ПИЧ!

Сноудън сега - 4 дни на път във Венецуела (на ракетни крайцер "Москва"). Сега крайцер вече в Средиземно море. Седмица по-късно - ще бъде във Венецуела.

а седмица по-късно ще бъде на дъното на океана..

хехе, нещастник. уникално си тъп

Понеже руската военна техника не бива рекламирана във всеки филм и видео игра не означава, че е по-слаба от американската :) Видяхме прехваления Ф-35 на авиоизложението в Бурже преди 2 седмици. По-точно НЕ ГО ВИДЯХМЕ. Но пък руския Сухой от ново поколение обра овациите :) А Сноудън - като нищо ще го прекарат с някоя подводница. Никой няма да разбере. И да - няма да повярваш и ще цъкнеш минус само защото не е показано в някой филм :)

Ако аз бях гражданин на държава, която разкарва ракетен крайцер заради един провален глупак, само да натрие носа на САЩ, щях да се обеся.

Aми обеси се. На кого му пука И без това си си провален глупак, щом единственото, което ти дойде на ума е че някой иска да натрива носа на някого. И да тичаш срещу гиганти като него, пак не можеш го стигна:D

Значи, ако Сноудън пътува със самолет, да очакваме самолетна катастрофа! Ако Сноудън пътува с кораб, ще има корабокрушение! Аз имам малка надежда, че сноудън ще се добере жив до Венецуела, а и да се добере, то и сащ могат и там да го очистят!

Защо са им нови номера, като старите си вършат работа. Ще си стигне Венецуела.Ще си живее там. и след година - две няма да преживее , я пожар , я автомобилна катастрофа...

много вероятно така да стане, но неговият живот не е вече залог тук, тоест не е от значение, не става вапрос за лични сметки, важното е какво още има тои да разкрие и новата информация която ще излезе, и смисала на тази саможертва от негова страна.

Какво ли биха направили клетите хамериканци, ако Еди Сноудън пътува заедно с Вл. Путин в правителствения самолет на РФ за Венецуела. Сигурно биха го ескортирали с ф22 и биха му отдавали чест, ако руският Президент благоволи да погледне през илюминатора.

после ще е смешно когато руснаците почнат да се молят за зелено на Хамериканците..кой последен се смее...

Тва "зеленото" гони цената на миналогодишната шума. Едва ли някой ще се моли...

Да бе, немат грижа русначетата със зеленкото. Американците си ги печатат колкото си искат. Стискайте палци да не се строши принтера за нашата партида ;-)

Не бъди токова наивен. Ще накарат самолета да се приземи без да се замислят. Путин не може да пътува над чужда територия с конвой от изтребители.

След падането на тройната коалиция е редно Станишев, Местан и Сидеров също да се насочат на там.

Защо ли не прие предложението на Ана Чапман?

Не му е сега до това. Виждате, самолети принуждават да кацат със съмнения, че е в тях... А може и да го приеме, след като се установи някъде на по-сигурно място. Аз бих приел такова предложение . ;)

Постъпката на Сноудън може да бъде наречена героична и предателство.Всичко зависи от гледната точка.Едно нещо обаче е сигурно-че това младо и симпатично момче трудно ще има от сега нататък дълбок и спокоен сън без помоща на приспивателни.

Колкото си по-прав и по-принципен , толкова шансовете ти за спокоен сън намаляват! Всички лпрстъпници те преследват!

Тайната база на НАС и ЦРУ за следене на цяла Югоизточна Европа е на улица Козяк ... Кой иначе ще строи такова голямо посолство в такава малка страна :)

Абе, аз си мислех че както обикновено си ги е тресла грандоманията, ама може и да си прав, тук бая са се поизхвърлили, даже за техните стандарти за оливане.

Руското е поне 5 пъти по голямо. Може би защото на руснаците техниката заема 5 пъти повече място....

Не е тук, а в Македония. Там са направили огромен център. Това е една от причините да се крепи тая измислена държава.

Като работих в БНБ още преди кризата направо се опитаха да ме подкупят с апартамент или пари олигархията за създаване на парична експанзия и криза. Това са всъщност притежателите на банките, телекомите и електрото, които идват от Европа. Всички са под техен контрол и подкупени от президент до министри до БНБ. Тогава подадох жалба до президента (която може да се намери ако не е скрита както правят обикновенно), че са корумпирани и ме уволниха. Георги

Много знаещи сме имали,направо експерти.То баба Ванга лека и пръст дори щеше да им завиди.Я да видим от тук пишещтите многознайковци колко се доближаваме до нивото на Сноудън?А?Казано е на чужд гроб не се плаче щото не знаеш къде плачеш,дали на на главата или на оная му работа.

rado_7_6@

Добре де, некой може ли да ми обясни като на прос чиляк - друаря Пушков що ползва злия капиталисшки твитер? Ааа чей, са се сетИх - тоа разлага системата отвътре :) ПП Въпрос за стани богат - в колко от държавите предложили убежище на Сноудън живеят деца/внуци на цека на бекапе? Щото у Швейцария и Австрия не е като да нема. Що там не предлагат убежище и що изтърсаците на цека живеят там, а не при предложилите убежище?

Вярно си прост, ама със самочувствие - типичен Ганьовец! Ми елементарно скъпи ми наивнико. Ние, американците си гледаме интереса. Прибрахме повечето соцмилиарди, що да не приберем и нашите, червени "приятели", които ви продадоха. Дето се вика, "парите не миришат". "Нищо лично, просто бизнес". А "демокрацията" се оказа най-якият рекламен трик в историята. С нея превзехме света и пребарахме "червените милиарди", в т.ч. и "твоят дял" от тях. Пък ти си плюй по навик. Нито помагаш, нито пречиш...

rado_7_6@

Ааа, викаш тя соцялисшката идея е яка, ма грешки на растежа туй-онуй... Или нещо не съм разбрал? Както написах (и противно на халюцинациите за високо самочувствие), търсим обяснение като за прос чиляк (аз) - що цека карат АЕМГЕТА и бръмчат у Швейцария и Австрия?

+1

А на кой от вас многознайковци му стиска да направи такива разкрития. На чужд гръб и 1000 тояги са малко. Според мен много добре си е давал сметка какво го чака и въпреки всичко го е направил. Сноудън заслужава уважение!

Руснаците разполагат с много надежни превозни средства, които могат да закарат всеки безопасно до всяка точка на света. Maлко бавно се движат, но за сметка на това никой не може да ги спре за проверка. Обикновено тръгват от Мурманск.

И още една забележка.не се движат толкова бавно.Някои са доста бързи.

тя и КУРСК беше от тия превозни средства па я отнема нещо...

Те и Шатълите бяха ненадмината технология,докато не започнаха да се взривяват.Господ да прости загиналите астронавти.

За да оцениш Мадуро, трябва да го чуеш на живо и да си дадеш сметка какво и как говори. Достатъчно е да ти кажа, че обвини опозицията, че е изкупила тоалетната хартия и за това в Каракас няма толаетна хартия за да ти стане малко ясно за какво говорим. Мадуро е като Чавес... за съжаление... Още една прекрасна страна съсипана от дивотията на управляващите пред безнадеждната тъпота на управляваните... Няма голяма разлика с Бг или Испания... Само, че докато Испания няма полезни изкопаеми, Венецуела бълва петрол ( от ниско качество но обилно)...

Това което си написал са чиста проба идиотщини. Истински мъже които се борят за една социална държава. Тези хора, нямат нищо общо с нашите скапани "социалисти". Аман от скапани пропаганди.

Истински мъже+социална държава НЕ равно на Мадуро + Венецуела... Гледал си поне веднъж Мадуро по телевизията на живо, знаеш нещо за Венецуела, знаеш какво означава Мадуро на испански? Недей пуши повече от тез неща и залягай над книгите, венецуелските серии и дивотиите по телевизията ти вредят

тази държава най и приляга на тази левичарска гнида..те и във Венецуела ще те намерят американците и ще отидеш при Уго Чавес...

Чавес, беше един голям мъж, президент и патриот.

беше най-големия боклук на Ю.Америка заедно със Салвадор Алиенде, Че Гевара и др..всички сега си правят компания за щастие на всички южноамериканци..

едно голямо л...о! За такива хора като Чавес само уважение. А ти какво си направил мижитурка такава като плюеш така?

за такива хора като Чавес само смърт !

бааси тъпото копеле си

Е, там барем има убави девойки :)

тоя на снимката не може да е.е,главата му е пълна с червени идеи и омраза към САЩ..

Сноуден си бил купил билет за полет на Аерофлот до Венецуела на борда на АПЛ СФ Росийской Федерации К-335 "Гепард" NATO reporting name "Akula":)

dsco@

Akula e po ruskoto oboanachenie, a tajfun po NATO

като руснаците направо си го предадоха! Вече на никой не можеш да разчиташ, за това ме дразнат разни луди комундета, дето си въобразяват че ще им върнат социализъмъ у БГ-то! Нищо нямат намерение да ни връщат, погледнете от кои среди са най-видните БГ милионери и бизнесмени !

Благодаря за добрите думи. Вие сте мъдър човек.

по-скоро истинският живот сега започваа за негооо :))) купон до дупка ханеее :))) . Левски дали не е умирал и живял всеки ден :) по няколко пъти :) всеки със съдбата си ;) днес избраният е той ;)

Точно така. Натам отиват нещата.

Не е толкова важно, че Сноудън ще умре. Америка умира, пич.

бая ше почакате Америка да умре червени боклуци..

хане, не те е питал!

Жал ми е за това момче... Направи добро - изяж лайно!

стига си жалил ами виж как вятъра на промянаа вее отново :) кой е казал че няма да има отвени капи ;) нищо му няма на този все още - на негово място бих си пил джак даниелс на корем вечерите заедно със руската мата хари от която той вече получи оферта :) ...още ли ти е жал ...на мен не толкова :))) . По скоро ме забавлява играта на нерви и фишеците които руските пускат - ся к'во всеки самолет до венецуела ще бъде спиран и проверяван ли :)

Тоталитарната държава САЩ преследва дисидента Сноудън. ;) То си има основания. За да внесат страх и на друг да не му хрумва нещо подобно и да дискредитират САЩ. И за да не каже евентуално още нещо. Иначе не им трябва. Остава да го пратят в лагер, като политически затворник. Дотук някой вижда ли разлика от комунистическия режим? ;) Липсва им само българският чадър.

Много правилно казано! Но именно "дребната" разлика в използването и неизползването на "българския чадър" показва каква е разликата всъщност ;)

А гъбата в Япония през лятото на 1945 каква разлика показва всъщност?

Според мен този, както и другият от Уикилийкс не са ги утрепали, само защото ще злепоставят сериозно САЩ пред останалият свят. Ще рухнат всякакви митове. И разглеждането на САЩ ще бъде тотално различно. Възпира ги логиката, а не желанията. Те и нашите затова са ползвали скрити средства като чадъра.

Всъщност , оказа се че чадърът е английски , а не български .

Всъщност подслушванията са правопропорционални на трафика - информационния, който тече през дадена страна ! Така че Соуден откри топлата вода съобщавайки на света , че щатите подслушвали най-много , което си е ясно по факта на обстоятелството че там е и Google и gmail и т. н. Призмата както и ешалонът преди, не подслушват , а записват всичко и да, после, на базата на така записаната информация АНС могат да играят на Биг брадъри колкото им се поиска. Въпросът ми е до колко Сноуден направи разкритията си по морални, идеологически или търговски подбуди. На каква основа е катарзисът на този човек ? Как е стигнал до идеята да компрометира системата , която го е хранила досега след като е наясно , че няма начин да спре записите , които всички правят и в момента от САЩ през Китай до Русия ??!! Как да му повярвам , че той самият вярва , че с тази си акция ще промени нещо - просто няма как, нали ?

Gencho, явно за света подбудите нямат значение. Остава фактът, че страната извършваща тероризъм на държавно равнище спрямо други страни под предлог за защита на демокрацията се оказа най-недемократичната, дори и по отношение на своя гражданин Сноудън.

И по какъв начин САЩ са недемократични спрямо Сноудън?

Google и Facebook сървъри има и в Европа. Германия също подслушва. Прочети за франкфуртския възел на "interconnection". Всички могат да бъдат подслушвани, важното е да се научим да комуникираме така, че да им е по--трудно (скъпо) да го правят.

БРУТЕ, СИНЕ МОЙ И ТИ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ... ;-)

Бидейки Гарабед Шпионина от горния етаж, който продава червено пиано, разкрих веднага скритите козни на този нечовешки акт. Ще се запитате, защо точно във Венецуела и ще сте прави, но не съвсем. Много просто бе - защото оттам са почти всички красавици, избирани за Мис Свят! И нека му е зле - от него парите, от тях - гостоприемството. Даже очаквам промяна в условията за участие на конкурса в най-скоро време. Трябваше да ги изпреварим и да си го приберем - хем тайни щяхме да си накупим, хем щеше да повдигне нивото и на нашите конкурси, че то с местните дропли нещо не върви. Дето се казва, красотата ще спаси света - е, ако не целия, поне него самия, ха-ха-ха. Браво, Еди, браво, Сноудън, завиждам ти за избора - загоряла плът, топлина, екзотика, индианци, които нищо не разбират, коктейли, лов, яхти, хасиенда сред джунглата и прочее. И един съвет - изгледай още няколко пъти много внимателно филма "Лице на заем". Вечно твой: Гарабед /пианото вече го продадох докато пишех/

за едни са валидни правата на човека ,а за други не как биха оревали ако с тях се случеше подобно нещо

да се готвят изстребителите , хи хи

о да да ние също)))

Някой може ли членоразделно да обясни по какви международни закони определени правителства затварят въздушно пространство, свалят самолет на държавен глава и тарашат самолета му. Говорим за законно избран глава на независима държава, независимо дали на някого се харесва или не

законът за голямата тояга ..ако искаш по "демократичен" закон - имаш 100 овце и 10 вълка...кои има мнозинство?))))) шалом шалом...)))

Значи Германия и Франция ги водиш овце. А Великобритания е коч.

Коментари - Сноудън прие политическо убежище във Венецуела | Днес.dir.bg

Сноудън прие политическо убежище във Венецуела

Бившият сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън, който разкри тайни американски програми за следене на комуникациите, е приел предложението на венецуелския президент Николас Мадуро да му даде политическо убежище.

Обратно в новината

Коментари - Сноудън прие политическо убежище във Венецуела | Днес.dir.bg

Коментари

Май си стои в една хубава вила/особняк/ в Подмосковието, а хамериканците търчат да го търсят по целия свят. Вл. Путин нищо не знае.

ма тоя негодник още ли шава на Шереметиево ?

То от колешно време се знае, че САЩ подслушват всички - едни повече, други по-малко и в това няма нищо изненадващо, а "демократичния" свят си мълчи, с малки изключения. А ние каква "бурна, заклеймяваща и унищожителна" реакция направихме при узнаването, че Цв.Цв. незаконно ни е подслушвал. Абе, просто не се търпим, голяма работа сме и голям балон.

Най-вероятно светът ще научи къде заминава Сноудън, когато вече е пристигнал там. Или пък идеята може да е светът въобще да не научава къде ще е местожителство на младежа.

а руските другари от КГБ и ФСБ не подслушват,защото са най-добрите и хуманни служби на земното кълбе

Хамериканските тайни почнаха да се пукат като гнойни циреи. Оказва се, че дори в Австралия и Океания има 4 подслушвателни станции с които секретните служби на САЩ подслушват и контролират телефонния трафик и интернет в тихоокеанския район.

Гуантанамо очаква Сноудън,въпрос на време !

Гуантанамо ще бъде закрита в най-близко бъдеще. Измисли някоя друга дестинация.

надай се,надай се

Дъното на океана

Бившият подполковник от КГБ разиграва хамериканците както си иска. Хвърля ги по лъжливи следи в целия свят. Тъпунгерите от САЩ, до там се объркаха, че свалиха правителствения самолет на Боливия за проверка и обискираха Президента Моралес. С което си спечелиха още един враг ... Едуард Сноудън е свестен човек и светът има надежда.

Сноудън показа, че ценностите на хамериканците не са общочовешките ценности, а са насочени против тях. Показа, че и в хамериканското общество има достойни и смели млади хора, които могат да поемат рискове против империята на злото - САЩ. Показа още, че на Вл. Путин въобще не му правят впечатление разните хамерикански декларации и предупреждения. Руснаците са сигурни партньори, могат да поемат ангажименти и да ги изпълняват докрай.

Хамериканците пак останаха с пръст в устата. Подполковникът от КГБ добре ги работи. Сноудън още стоял в транзитната зона на Шереметиево....ха, ха??? И хамериканците нищо не могат да направят. Сноудън лети за Венецуела. Там има един райски остров в океана, предоставен от венецуелците на руснаците. И хамериканците пак нищо не могат да направят ...

ще видиш дали не могат да направят-те Чавес го очистиха та някакъв техен предател няма,само гледай..

Cтoлюбoвъ

Мерзавец с промит мозък, спри да си сменяш името на всеки коментар! Личи си, че за пари ще продадеш и майка си! Ляв ти е програмираният от много телевизия мозък. Иди чети История и повече книги. Тогава си давай мнението.

където и да е този глупак ще получи това, което е заслужил. осама го намериха на0гъза на географята, този пиклио ще е по близо.

тоя ще свърши по зле и от Обама вярвай ми..мисля че няма да стигне до Чавеска Венецуела..

невероятна смелост, нямам думи. да се откаже от нормален живот, и 200 хиляди заплата годишна, и приятелката си, такава саможертва. единици са такива в света. всичко това в името на идеи и идеали в които вярва.

да му пикам на идеите и идеалите на тоя левичарски идиот..вече е мъртъв,но просто не го знае..

Благодарение на такива силни личности ,като това момче-надеждата за по добър свят е жива.Благодаря ти boys.Fuck America.I want you break free.

фъкаш Америка ама носиш доларчета в джоба червен помияр..Америка винаги се е справяла и ще се справя с такива като тоя олигофрен на снимката..

Истината ... на всички дето ужким "коментираме" е, че не ни стиска да направим нещо като това хлапе. Но пък може да му бройкаме шансовете. Аз лично шапка му свалям! Трябва да си като Ботев или Левски за да имаш смелостта да се изправиш срещу злото,... независимо от лицето му в конкретния момент. Евала, ПИЧ!

Сноудън сега - 4 дни на път във Венецуела (на ракетни крайцер "Москва"). Сега крайцер вече в Средиземно море. Седмица по-късно - ще бъде във Венецуела.

а седмица по-късно ще бъде на дъното на океана..

хехе, нещастник. уникално си тъп

Понеже руската военна техника не бива рекламирана във всеки филм и видео игра не означава, че е по-слаба от американската :) Видяхме прехваления Ф-35 на авиоизложението в Бурже преди 2 седмици. По-точно НЕ ГО ВИДЯХМЕ. Но пък руския Сухой от ново поколение обра овациите :) А Сноудън - като нищо ще го прекарат с някоя подводница. Никой няма да разбере. И да - няма да повярваш и ще цъкнеш минус само защото не е показано в някой филм :)

Ако аз бях гражданин на държава, която разкарва ракетен крайцер заради един провален глупак, само да натрие носа на САЩ, щях да се обеся.

Aми обеси се. На кого му пука И без това си си провален глупак, щом единственото, което ти дойде на ума е че някой иска да натрива носа на някого. И да тичаш срещу гиганти като него, пак не можеш го стигна:D

Значи, ако Сноудън пътува със самолет, да очакваме самолетна катастрофа! Ако Сноудън пътува с кораб, ще има корабокрушение! Аз имам малка надежда, че сноудън ще се добере жив до Венецуела, а и да се добере, то и сащ могат и там да го очистят!

Защо са им нови номера, като старите си вършат работа. Ще си стигне Венецуела.Ще си живее там. и след година - две няма да преживее , я пожар , я автомобилна катастрофа...

много вероятно така да стане, но неговият живот не е вече залог тук, тоест не е от значение, не става вапрос за лични сметки, важното е какво още има тои да разкрие и новата информация която ще излезе, и смисала на тази саможертва от негова страна.

Какво ли биха направили клетите хамериканци, ако Еди Сноудън пътува заедно с Вл. Путин в правителствения самолет на РФ за Венецуела. Сигурно биха го ескортирали с ф22 и биха му отдавали чест, ако руският Президент благоволи да погледне през илюминатора.

после ще е смешно когато руснаците почнат да се молят за зелено на Хамериканците..кой последен се смее...

Тва "зеленото" гони цената на миналогодишната шума. Едва ли някой ще се моли...

Да бе, немат грижа русначетата със зеленкото. Американците си ги печатат колкото си искат. Стискайте палци да не се строши принтера за нашата партида ;-)

Не бъди токова наивен. Ще накарат самолета да се приземи без да се замислят. Путин не може да пътува над чужда територия с конвой от изтребители.

След падането на тройната коалиция е редно Станишев, Местан и Сидеров също да се насочат на там.

Защо ли не прие предложението на Ана Чапман?

Не му е сега до това. Виждате, самолети принуждават да кацат със съмнения, че е в тях... А може и да го приеме, след като се установи някъде на по-сигурно място. Аз бих приел такова предложение . ;)

Постъпката на Сноудън може да бъде наречена героична и предателство.Всичко зависи от гледната точка.Едно нещо обаче е сигурно-че това младо и симпатично момче трудно ще има от сега нататък дълбок и спокоен сън без помоща на приспивателни.

Колкото си по-прав и по-принципен , толкова шансовете ти за спокоен сън намаляват! Всички лпрстъпници те преследват!

Тайната база на НАС и ЦРУ за следене на цяла Югоизточна Европа е на улица Козяк ... Кой иначе ще строи такова голямо посолство в такава малка страна :)

Абе, аз си мислех че както обикновено си ги е тресла грандоманията, ама може и да си прав, тук бая са се поизхвърлили, даже за техните стандарти за оливане.

Руското е поне 5 пъти по голямо. Може би защото на руснаците техниката заема 5 пъти повече място....

Не е тук, а в Македония. Там са направили огромен център. Това е една от причините да се крепи тая измислена държава.

Като работих в БНБ още преди кризата направо се опитаха да ме подкупят с апартамент или пари олигархията за създаване на парична експанзия и криза. Това са всъщност притежателите на банките, телекомите и електрото, които идват от Европа. Всички са под техен контрол и подкупени от президент до министри до БНБ. Тогава подадох жалба до президента (която може да се намери ако не е скрита както правят обикновенно), че са корумпирани и ме уволниха. Георги

Много знаещи сме имали,направо експерти.То баба Ванга лека и пръст дори щеше да им завиди.Я да видим от тук пишещтите многознайковци колко се доближаваме до нивото на Сноудън?А?Казано е на чужд гроб не се плаче щото не знаеш къде плачеш,дали на на главата или на оная му работа.

rado_7_6@

Добре де, некой може ли да ми обясни като на прос чиляк - друаря Пушков що ползва злия капиталисшки твитер? Ааа чей, са се сетИх - тоа разлага системата отвътре :) ПП Въпрос за стани богат - в колко от държавите предложили убежище на Сноудън живеят деца/внуци на цека на бекапе? Щото у Швейцария и Австрия не е като да нема. Що там не предлагат убежище и що изтърсаците на цека живеят там, а не при предложилите убежище?

Вярно си прост, ама със самочувствие - типичен Ганьовец! Ми елементарно скъпи ми наивнико. Ние, американците си гледаме интереса. Прибрахме повечето соцмилиарди, що да не приберем и нашите, червени "приятели", които ви продадоха. Дето се вика, "парите не миришат". "Нищо лично, просто бизнес". А "демокрацията" се оказа най-якият рекламен трик в историята. С нея превзехме света и пребарахме "червените милиарди", в т.ч. и "твоят дял" от тях. Пък ти си плюй по навик. Нито помагаш, нито пречиш...

rado_7_6@

Ааа, викаш тя соцялисшката идея е яка, ма грешки на растежа туй-онуй... Или нещо не съм разбрал? Както написах (и противно на халюцинациите за високо самочувствие), търсим обяснение като за прос чиляк (аз) - що цека карат АЕМГЕТА и бръмчат у Швейцария и Австрия?

+1

А на кой от вас многознайковци му стиска да направи такива разкрития. На чужд гръб и 1000 тояги са малко. Според мен много добре си е давал сметка какво го чака и въпреки всичко го е направил. Сноудън заслужава уважение!

Руснаците разполагат с много надежни превозни средства, които могат да закарат всеки безопасно до всяка точка на света. Maлко бавно се движат, но за сметка на това никой не може да ги спре за проверка. Обикновено тръгват от Мурманск.

И още една забележка.не се движат толкова бавно.Някои са доста бързи.

тя и КУРСК беше от тия превозни средства па я отнема нещо...

Те и Шатълите бяха ненадмината технология,докато не започнаха да се взривяват.Господ да прости загиналите астронавти.

За да оцениш Мадуро, трябва да го чуеш на живо и да си дадеш сметка какво и как говори. Достатъчно е да ти кажа, че обвини опозицията, че е изкупила тоалетната хартия и за това в Каракас няма толаетна хартия за да ти стане малко ясно за какво говорим. Мадуро е като Чавес... за съжаление... Още една прекрасна страна съсипана от дивотията на управляващите пред безнадеждната тъпота на управляваните... Няма голяма разлика с Бг или Испания... Само, че докато Испания няма полезни изкопаеми, Венецуела бълва петрол ( от ниско качество но обилно)...

Това което си написал са чиста проба идиотщини. Истински мъже които се борят за една социална държава. Тези хора, нямат нищо общо с нашите скапани "социалисти". Аман от скапани пропаганди.

Истински мъже+социална държава НЕ равно на Мадуро + Венецуела... Гледал си поне веднъж Мадуро по телевизията на живо, знаеш нещо за Венецуела, знаеш какво означава Мадуро на испански? Недей пуши повече от тез неща и залягай над книгите, венецуелските серии и дивотиите по телевизията ти вредят

тази държава най и приляга на тази левичарска гнида..те и във Венецуела ще те намерят американците и ще отидеш при Уго Чавес...

Чавес, беше един голям мъж, президент и патриот.

беше най-големия боклук на Ю.Америка заедно със Салвадор Алиенде, Че Гевара и др..всички сега си правят компания за щастие на всички южноамериканци..

едно голямо л...о! За такива хора като Чавес само уважение. А ти какво си направил мижитурка такава като плюеш така?

за такива хора като Чавес само смърт !

бааси тъпото копеле си

Е, там барем има убави девойки :)

тоя на снимката не може да е.е,главата му е пълна с червени идеи и омраза към САЩ..

Сноуден си бил купил билет за полет на Аерофлот до Венецуела на борда на АПЛ СФ Росийской Федерации К-335 "Гепард" NATO reporting name "Akula":)

dsco@

Akula e po ruskoto oboanachenie, a tajfun po NATO

като руснаците направо си го предадоха! Вече на никой не можеш да разчиташ, за това ме дразнат разни луди комундета, дето си въобразяват че ще им върнат социализъмъ у БГ-то! Нищо нямат намерение да ни връщат, погледнете от кои среди са най-видните БГ милионери и бизнесмени !

Благодаря за добрите думи. Вие сте мъдър човек.

по-скоро истинският живот сега започваа за негооо :))) купон до дупка ханеее :))) . Левски дали не е умирал и живял всеки ден :) по няколко пъти :) всеки със съдбата си ;) днес избраният е той ;)

Точно така. Натам отиват нещата.

Не е толкова важно, че Сноудън ще умре. Америка умира, пич.

бая ше почакате Америка да умре червени боклуци..

хане, не те е питал!

Жал ми е за това момче... Направи добро - изяж лайно!

стига си жалил ами виж как вятъра на промянаа вее отново :) кой е казал че няма да има отвени капи ;) нищо му няма на този все още - на негово място бих си пил джак даниелс на корем вечерите заедно със руската мата хари от която той вече получи оферта :) ...още ли ти е жал ...на мен не толкова :))) . По скоро ме забавлява играта на нерви и фишеците които руските пускат - ся к'во всеки самолет до венецуела ще бъде спиран и проверяван ли :)

Тоталитарната държава САЩ преследва дисидента Сноудън. ;) То си има основания. За да внесат страх и на друг да не му хрумва нещо подобно и да дискредитират САЩ. И за да не каже евентуално още нещо. Иначе не им трябва. Остава да го пратят в лагер, като политически затворник. Дотук някой вижда ли разлика от комунистическия режим? ;) Липсва им само българският чадър.

Много правилно казано! Но именно "дребната" разлика в използването и неизползването на "българския чадър" показва каква е разликата всъщност ;)

А гъбата в Япония през лятото на 1945 каква разлика показва всъщност?

Според мен този, както и другият от Уикилийкс не са ги утрепали, само защото ще злепоставят сериозно САЩ пред останалият свят. Ще рухнат всякакви митове. И разглеждането на САЩ ще бъде тотално различно. Възпира ги логиката, а не желанията. Те и нашите затова са ползвали скрити средства като чадъра.

Всъщност , оказа се че чадърът е английски , а не български .

Всъщност подслушванията са правопропорционални на трафика - информационния, който тече през дадена страна ! Така че Соуден откри топлата вода съобщавайки на света , че щатите подслушвали най-много , което си е ясно по факта на обстоятелството че там е и Google и gmail и т. н. Призмата както и ешалонът преди, не подслушват , а записват всичко и да, после, на базата на така записаната информация АНС могат да играят на Биг брадъри колкото им се поиска. Въпросът ми е до колко Сноуден направи разкритията си по морални, идеологически или търговски подбуди. На каква основа е катарзисът на този човек ? Как е стигнал до идеята да компрометира системата , която го е хранила досега след като е наясно , че няма начин да спре записите , които всички правят и в момента от САЩ през Китай до Русия ??!! Как да му повярвам , че той самият вярва , че с тази си акция ще промени нещо - просто няма как, нали ?

Gencho, явно за света подбудите нямат значение. Остава фактът, че страната извършваща тероризъм на държавно равнище спрямо други страни под предлог за защита на демокрацията се оказа най-недемократичната, дори и по отношение на своя гражданин Сноудън.

И по какъв начин САЩ са недемократични спрямо Сноудън?

Google и Facebook сървъри има и в Европа. Германия също подслушва. Прочети за франкфуртския възел на "interconnection". Всички могат да бъдат подслушвани, важното е да се научим да комуникираме така, че да им е по--трудно (скъпо) да го правят.

БРУТЕ, СИНЕ МОЙ И ТИ ЛИ СЕ ПРОДАДЕ... ;-)

Бидейки Гарабед Шпионина от горния етаж, който продава червено пиано, разкрих веднага скритите козни на този нечовешки акт. Ще се запитате, защо точно във Венецуела и ще сте прави, но не съвсем. Много просто бе - защото оттам са почти всички красавици, избирани за Мис Свят! И нека му е зле - от него парите, от тях - гостоприемството. Даже очаквам промяна в условията за участие на конкурса в най-скоро време. Трябваше да ги изпреварим и да си го приберем - хем тайни щяхме да си накупим, хем щеше да повдигне нивото и на нашите конкурси, че то с местните дропли нещо не върви. Дето се казва, красотата ще спаси света - е, ако не целия, поне него самия, ха-ха-ха. Браво, Еди, браво, Сноудън, завиждам ти за избора - загоряла плът, топлина, екзотика, индианци, които нищо не разбират, коктейли, лов, яхти, хасиенда сред джунглата и прочее. И един съвет - изгледай още няколко пъти много внимателно филма "Лице на заем". Вечно твой: Гарабед /пианото вече го продадох докато пишех/

за едни са валидни правата на човека ,а за други не как биха оревали ако с тях се случеше подобно нещо

да се готвят изстребителите , хи хи

о да да ние също)))

Някой може ли членоразделно да обясни по какви международни закони определени правителства затварят въздушно пространство, свалят самолет на държавен глава и тарашат самолета му. Говорим за законно избран глава на независима държава, независимо дали на някого се харесва или не

законът за голямата тояга ..ако искаш по "демократичен" закон - имаш 100 овце и 10 вълка...кои има мнозинство?))))) шалом шалом...)))

Значи Германия и Франция ги водиш овце. А Великобритания е коч.