17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно като е видял цената на бензина му е прилошало.

Над 70 години водачите категория "В" да се явяват на две години на опреснителен курс и изпит, за да им се валидира книжката!

Според статистистическите данни /до 2020г/ най-много загинали водачи при ПТП има във възрастова група 25-64г. /4:1/. Изводът е, че не възрастта е определяща за поведението на водача на пътя, а онова между ушите му....

То само за на пътя ако беше... Ето тук - някакъв гцотферен не се бил сдържал и написал идиотски коментар за починал човек. Пълна тъпанарщина!

Трудно ми понякога да проумея действията на тъп.ите куки: 70-годишният водач е настанен в болница с 24-часова полицейска мярка за задържане. За какво е задържан за 24 часа??? За кефа на полицаите?

Както се натъртва в статията, човекът е възрастен на 71 г., не е могъл физически да спретне спринт да напусне мястото на произшествието, да се покатери по пожарникарска стълба , да се покрие в жилището на роднини, та да МВР-то да го издирват на адресната му регистрация една седмица поне...

Този е голям късметлия. В 5:20 следобяд насрещното движение от Пловдив е много интензивно и трудно ще минеш през лентата без да удариш някого. Сигурно му е прилошало на госоподина. Бог да прости жената!

Като чета какво се е случило, този изобщо не е късметлия. Късметлии са тези, които са се движили насреща му.

Поредното потвръждение че високите цени на бензиня и дизела убиват народонаселението

Щом е било в насрещнтото, а жената е загинала, значи е блъсната лявата страна, т.е. автомобил с десен волан. Кога ще се забрани това в България, опасно е за движението?

Че трябва д се забранят - да Но не е задължително ударът да е бил от ляво, нито колата да е била с десен волан.

Не може да се направи такова заключение. Основата на тотема не е толкова голяма. Можеш да я удариш с лявата част, фронтално, може с дясната част на автомобила. При повече фантазия може да се завъртиш и да се удариш странично.

слагала му е рога и е решил да я трепе :) извинявам се..... не се сдържах.

Като ти се пресере се издрусваш на улицата ли? Точно по този начин ти е мозъчната диария, без извинение! Не се бил сдържал, ами сдържай се!

След 60 г трябва да ги привикват на проверовъчни изпити плюс очен изпърделите дъртаци. Не че и младите наркомани са по-хубави де. Бог да прости жената.

А какво трябва да правим с младите надрусани и пияни олигофрени, дето ни избиват по пътищата? Щото бивш алкохолик и наркоман няма, нали знаеш?

Съгласна, само че след 65. Щом можеш да работиш до тия години трябва да можеш и да шофиряш

И за да работиш трябва медицинско! 60 даже е късно, имайки предвид допотопното отношение на българите към здравето им.

Това, че не си в пенсионна възраст не ти гарантира физическа годност и кондиция да управляваш безопасно МПС. Над определена възраст трябва да има ежегодни медицински прегледи.

Марихуантаааа! Продрусахте и наборите!!! Само Гешев може да ни избави

Може да е получил инфаркт, но да е оживял. Тепърва трябва да се установява. Така че да не прибързваме с преценките.

Дъртак над 60-65 години няма място в кола

Тъпак! Но и ти ще станеш на 60!

Нима не съм прав. нима не е факт независимо кой на колко става

С този атрофирал мозък надали!

Пенсионната възраст за мъжете в БГ е 64г. и 10м., да свалим всички професионални шофьори над 60 години от колите ли, нищо че са в трудоспособна възтраст? Увеличи малко границата.

Баща ми е на 63, но ще сложи повечето шофьори в "адекватна" възраст в малкия си джоб по поведение и реакции. Така че генерализиране не е нужно. Което не означава, че не трябва да има по-често изследване на реакциите на по-възрастните шофьори!!

че никой не е застрахован от нищо. Написаното е грубо и тъпо - ДА, НЕ СИ ПРАВ

този е бил "възрастен шофьор", така ли? щото младите така не правят, те само разцепват мощните си джипове на две и убиват хора по тротоари и светофари...

Възрастен се пише и за стар човек. Синоним е. Учете го тоя български...

Какво за Българския и синонимите? В каква връзка изобщо е написаното? Кой и къде споменава или дебатира смисъла на думата???? Хората коментират възраста за пенсиониране Да вземе да четем като искаме да репликираме Да речем