Вътрешната министърка на Италия отхвърли да носи вина за нападателя в Ница

Нито тунизийските власти, нито италианското разузнаване са сигнализирали, че Асауи е потенциална заплаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вината е само ваша . Кой ги напуска тези ислямски примати в страната ви ?

Тази работа е дело на Ердоган !!!

Доброто на маската е че не е съвместима с грима.

Май европейския съд беше.

Жена - вътрешен министър и ето го резултата..... следващия път да си сложат педераст - вътрешен министър....

Тая няма какво да се оправдава, а да се качи на катер и да обикаля Лампедуза. Всички са терористи докато не докажат обратното. Тръмп го каза - баед омбрес!

Никой не се мисли за виновен - оттам ни е проблема. И Меркел да питате и тя ще каже че не е виновна, нищо че благодарение на глупостта и европейците ги колят като агнета. И по-лошо ще става, благодарение на либеращината.

Не разбирам, нали в Тунис измислицата "арабска пролет" донесе демокрация и свобода. Този бахур щастливо би трябвало да си отглежда камилите и да пее а той тръгнал за Европа за да коли. За всичките тези демократични арабски страни ТРЯБВА да им се затвори границата защото вече са свободни и могат да си живеят свободно у тях си. И, мисля, ако се разреши на военните да отстрелват лодки и салове пълни с маймуни, напливът ще спре мигновено и животът ще бъде по-лесен

Хората заклани като пилета. Виновни няма. Накрая виновни ще излязат нормалните бели европейци, че политическата паплач пускаше талибани в страните им. Ама те са си виновни донякъде, това че са им промили главите не извинява глупостта им.

Има нещо много сбъркано. Нали уж мигрантите трябваше да опрвят демографията, т.е. да работят за да има пари за пенсии за застаряващото западноевропейско общество...само че те не работят, а разчитат на социални помощи , като този безделник...В същото време, производствата се изнасят в Китай за евтина работна ръка ?! Тези арабски лентяи и безделници трябва да се вкарат в лагери и заводи и да работят на поточните линии...труда е направил от маймуната човек. След 10 часа работа, няма да има време да мисли за нищо...

Защо прогонихте Салвини?

Чалмите уважават само примитивните силови методи затова,при тежко престъпление срещу жител на Е,С всички сънародници на извършителят,се изхвърлят извън територията в най близката чалма дестинация.Така и получателите на подаръка и другите чалми ще разберат.Всичко останало са празни приказки!

всички тези политици, които са архитекти и изпълнители на безконтролната миграциа към европа трябва да бъдат съдени за вреда срещу човечеството и трябва да им бъде поискана най тежка присъда, доживотен затвор това трябва да стане

Едно време защо нямаше нарушения на границите?Ами просто имаше граници.Я да ми минат през кльона и да ги погне потеря ,стреляща на месо и гладни кучета.Като ликвидират няколко групи другите просто няма да смеят да минат границата.Иначе читавите мигранти си пристигат със самолети , имат си пари,отсядат в хотели и не правят глупости.Тези , които са нежелани са цървули без култура , възпитание и образование и никой не иска подобен боклук.И най важното-нямат пари.

решението е много много лесно прочетете как са постъпвали властите на западна евопра преди 89 година към тези мигранти които са бягали от комунистическите режими на изтока; няма никакви сложни неща лагер за интеграция, тестове и изпита за интеграция ако не се издуржат се депортират ако се издържат при най-малко регистрирано нарушение се депортират аз знам за случаи на човек избягал от режима на бай тошо в австрия, прекарва 5 месеца по лагери да учи език и да го разследват, след това се явява на изпит на немси издуржа го и му дават временен статут на бежанец които е 3 години, през което време трябва да работи и да плаща данъцу, на края на втората година от щастие се напива и полицай го вижда да повръща на улицата веднага на другия ден бива депортиран в БГ където отива е лагер като белене всичко е много много лесно ако има воля за справяне с проблема в случая воля няма понеже са замесени различни международни интереси и много много пари

Логично е да се провери здравното състояние на този човек . Имам чувство че е с ментални проблеми но тези които ни плашат с вируса много искат да ни плашат и с тероризъм .

не е виновна демокрацията а алчността бъркаш

Италия е Виновна!!!! Докато не пускаха бежанци беше ок! Сега пускат щото комунистите в правителството дава!!! Виновна е Италия на 101%

ето ви пример парите инвестирани в т.нар. терористи са около 2-3 милиарда долара, тези които се харчат за справяне с тях са в пъти повече за оръжия, полиция и т.н. това е едното перо другото е мигрантите които се пускат за всеки мигрант правителствата отпускат маса пари на разни организации третото сега го изработиха е вируса, маса пари за тестове, маса пари за ваксини от всичко това страда само народа и бива доян като офци това разбира се е възможно след като повече от 10-15 години населението се зомбира с социалните мрежи и му се втълпяват теории за конспирации и други простотии а нещата са супер прости всичко е за пари и много много лесна печалба...... ако питате от кои, проследете пътя на парите от къде идват и къде отиват и ще ви светне

ми ще ги пуснат взимат маса пари от ЕС за тях

те никога не носят вина! те не носят нищо. ние ги носим на гърбовете си. а и вината винаги ги поемат с мезета... :-)))

хлебарките у морето!

Мигрантите достигат Италия на кораби наети от германски НПО та.Съпровождат ги и представители на същите.Скоро италиански съд гледа дело срещу германка участвала в нападение на италианска брегова охрана.Беше оправдана защото мигрантите спешно се нуждаели от храна и медикаменти.

НПО Тата и трафикантите са във връзка.В момента в който корабът с нелегалните навлезе в международни води,трафиканта изпраща gps координатите и ония идват.След това използват всякакви начини за да ги закарат до Италия,включително и инсценирайки смъртни случаи.

Въпроса е в количеството и начина за нелегална миграция... Липса на наказания, превенция и стратегия за ограничаване на тези вълни...

Не само тя, ами и соросоидите от Червения Кръст му издали и лични документи, та безпрепятствено да ходи по Гейропата ! Спасение няма.

Ами то преди време гледах едно сързераздирателно сериалче за остров Лампедуза. Само какви светци бяха черните и онези от НПО. Дали още мислят така създателите на филмчето. Всяка миграция ще бъде спряна след два-три потопени с картечници катерчета /справка "освободените" сомалийски пирати, арестувани от руски боен кораб/.

Вината е на меркел, на тези, които ги съпровождат до Европа и тези, които ги приемат. Прехвърляне на отговорност няма да върне убитите, дано да тежи на съвестта на милозливи мекотели предатели изповядващи така наречените европейски ценности.

Да направят и филм, как мятат каквото им падне по полицаите или прескачат огради по границите. Жанр - екшън.

Носиш вина разбира се, вие сте го пуснали този изрод в цивизацията.

За съжаление само мърши управляват днешна Европа, жалко за хората.

Ами че те тези хора си ги избират тия мърши.. така че не ги жали толкова!

ами хайде бе “Лига”, стига сте се лигавили, взимайте властта и действайте. Така и баба знае, само с критиканстване.

Преди около две години Матео Салвини забрани на кораби превозващи емигранти да акустират на италянски пристанища .Макрон го обвини в анти хуманизъм и расизъм.Явно Франция има къса памет.

Забелязахте ли, тяхното правителство не си ги приема обратно!!! Значи той е техен гражданин но не може да им го върнеш след като е избягал от там. И какво да ги прави Европа, да ги остави да се давят да стряля по тях. Има едно много хуманно решение! Товари ги в самолет дава им парашут и ги връща на тяхна тееитория по въздух без да каца. Да видим как тяхното правителство ще откаже да ги приеме!

Bez parashut

Франция и Германия бяха държавите които най остро обвиняваха Италия в нехуманност че не приема мигранти.Лично макрон се ангажира.От германска страна,министерството на външните работи и германски съд,който защитаваше германски активисти съдени в Италия за трафик на мигранти.западна Европа е левичарска и гейска.Централна Европа,Полша Чехия Словакия Унгария Хърватска осигурява сигурност на своите граждани.Лошото е,че веднаж влезли,мигрантите свободно се придвижват в ЕС.

Вътрешната министърка за това е на такъв пост да управлява и да носи отговорност. Естествено че е виновна за това че не поддържа ред в страната си.

Тези продължават да отричат реалността.Мултикулти е проблема на Европа, който изкуствено бе създаден от политиците-кукли на конци на Шорош.Този вампир ги отгледа,спонсорира да завършат, назначи ги на ръководни длъжности и сега те правят каквото иска.А той иска да види краха на бялата раса.

Макрон е френския Бойко.Дреме му-нали него няма да го колят.Когато жълрите жилетки протестираха в Париж той отиде на почивка докато наемници преоблечени в полицейски униформи стреляха на месо и убиваха и ослепяваха борците за социална справедливост.Това е Макрон.Един мениджър в Банк дьо Ротшилд.

Докато Европа продължава да прибира ислямския измет ще е така.

власти им е през крачола кой откъде пристига и за къде отива.Въпроса е къде са спали френските власти?Италианците се интересуват докато е на тяхна територия.

който живее в Ница знае през лятото какво чудо е в крайните квартали на тоя град!?

Добре, че България не е в Шенген!

Вина носят Меркел, Макрон и другите подобни слуги на американския и евррейски глобализъм.

Европа се превърна в ислямски контитент! Лидерите се критикуват взаимно, вместо да се обединеят и да дадат отпор на тези нашественици! Идват, настаняват се и започват да убиват местното население, което ги храни и облича! Мюсюлманите са па*разити!

Всички Вие ,педерасти либерали, Макарон,Туск ,и най вече Меркелова носите вина ,за това какво се случва със братя християни. Осазнайте се ,това е война!

Какво е? В Столипиново или Факултета да не е по-добре?

През 2015 при един престой на гара Болцано,Италия наблюдавах как Карабинерите товареха тези от лодките на вагони в посока Германия! Просто ги качваха с торбичките и чао! След това те плъзнаха из Европа и поради невъзможността да се интегрират в един абсолютбно непознат свят, освен да станат криминални престъпници( даже не терористи, просто убийци) друг избор нямат! Системата ги ражда, системата ни убива!!!

Много по-добре е! Нямаш идея за каква сган става въпрос