Вътрешната министърка на Италия отхвърли да носи вина за нападателя в Ница

Нито тунизийските власти, нито италианското разузнаване са сигнализирали, че Асауи е потенциална заплаха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако финансовият ресурс за мигрантите се насочи извън ЕС и е обвързан с конкретни правила може и да е решение на проблема.НПО в този си вид са вредни за Европа.Правителствата като че ли са абдикирали от задълженията си.Няма виновни за заклани хора поради верски и културни различия,няма виновни и за пандемията....Това ли е обединена Европа?Ако обединяването се гради върху интереса на група хора ,чиято цел е единствено увеличаване на собствения капитал то къде е демократичното начало?Трябва ли обикновения човек да се примири ,че е само електорална единица,след която вървят задължения,но не и права?

ЧУДЕСА МИГРАНТИТЕ ГИ ТОВАРЯТ НА НАДУВАЕМИ ЛОДКИ СЛЕД КАТО СИ ПЛАТЯТ ПО 5000 ЕВРО НА ЧОВЕК ВСИЧКИ В ЛОДКАТА СА С ЕДНАКВИ НАДУВАЕМИ ЖИЛЕТКИ,АМИ САМО НЕНОРМАЛЕН ЧОВЕК Е СПОСОБЕН ДА МИСЛИ ЧЕ ТОЗИ ПРОЦЕС НЕ Е ОРГАНИЗИРАН НО ИЗГЛЕЖДА ЧЕ ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЕНОРМАЛНИЦИ НА ТЕЗИ НЕЩАСТНИЦИ СЕ ПОКАЗВАТ ФАЛШИВИ СНИМКИ НА КОЕТО СЕ ВИЖДА КАК НА НЕГОВИТЕ СЪНАРОДНИЦИ Е ПРЕДОСТАВЕНА КЪЩИЧКА С ЗЕЛЕНА ПОЛЯНКА---КОГАТО ТЕЗИ ХОРА УЗНАЯТ ЖЕСТОКАТА ЛЪЖА И ЧЕ СА СИ ИЗХАРЧИЛИ ПАРИТЕ---ИЗХОДА Е ОМРАЗА КЪМ ЕВРОПЕЙЦИТЕ И УБИЙСТВА НО ТРАФКАНТИТЕ ,ТЕЗИ КОИТО СА ОСИГУРИЛИ ЛОДКИ И УГОВОРИЛИ КОРАБ ДА ГИ СПАСИ СЛЕД КАТО ПРОБИЯТ ЛОДКАТА СА НЕДОСЕГАЕМИ---СВЕЩЕНА ПРОСТОТИЯ

Знае много добре какво беше препълнени от чернилки,по гарите и туристическите обекти и те дърпат за дрехите да им даваш пари.

Емигрантите се ползват за евтина работна ръка и за източване на различни фондове,защото в техните държави от където идват еюиграните е хаус и глад,често пъти създаден от Запада,за да може да използва чужди природни ресурси.

През 2015 при един престой на гара Болцано,Италия наблюдавах как Карабинерите товареха тези от лодките на вагони в посока Германия! Просто ги качваха с торбичките и чао! След това те плъзнаха из Европа и поради невъзможността да се интегрират в един абсолютбно непознат свят, освен да станат криминални престъпници( даже не терористи, просто убийци) друг избор нямат! Системата ги ражда, системата ни убива!!!

Всички Вие ,педерасти либерали, Макарон,Туск ,и най вече Меркелова носите вина ,за това какво се случва със братя християни. Осазнайте се ,това е война!

Европа се превърна в ислямски контитент! Лидерите се критикуват взаимно, вместо да се обединеят и да дадат отпор на тези нашественици! Идват, настаняват се и започват да убиват местното население, което ги храни и облича! Мюсюлманите са па*разити!

Вина носят Меркел, Макрон и другите подобни слуги на американския и евррейски глобализъм.

Добре, че България не е в Шенген!

който живее в Ница знае през лятото какво чудо е в крайните квартали на тоя град!?

Какво е? В Столипиново или Факултета да не е по-добре?

Много по-добре е! Нямаш идея за каква сган става въпрос

власти им е през крачола кой откъде пристига и за къде отива.Въпроса е къде са спали френските власти?Италианците се интересуват докато е на тяхна територия.

Докато Европа продължава да прибира ислямския измет ще е така.

Тези продължават да отричат реалността.Мултикулти е проблема на Европа, който изкуствено бе създаден от политиците-кукли на конци на Шорош.Този вампир ги отгледа,спонсорира да завършат, назначи ги на ръководни длъжности и сега те правят каквото иска.А той иска да види краха на бялата раса.

Вътрешната министърка за това е на такъв пост да управлява и да носи отговорност. Естествено че е виновна за това че не поддържа ред в страната си.

Франция и Германия бяха държавите които най остро обвиняваха Италия в нехуманност че не приема мигранти.Лично макрон се ангажира.От германска страна,министерството на външните работи и германски съд,който защитаваше германски активисти съдени в Италия за трафик на мигранти.западна Европа е левичарска и гейска.Централна Европа,Полша Чехия Словакия Унгария Хърватска осигурява сигурност на своите граждани.Лошото е,че веднаж влезли,мигрантите свободно се придвижват в ЕС.

Забелязахте ли, тяхното правителство не си ги приема обратно!!! Значи той е техен гражданин но не може да им го върнеш след като е избягал от там. И какво да ги прави Европа, да ги остави да се давят да стряля по тях. Има едно много хуманно решение! Товари ги в самолет дава им парашут и ги връща на тяхна тееитория по въздух без да каца. Да видим как тяхното правителство ще откаже да ги приеме!

Bez parashut

Преди около две години Матео Салвини забрани на кораби превозващи емигранти да акустират на италянски пристанища .Макрон го обвини в анти хуманизъм и расизъм.Явно Франция има къса памет.

Макрон е френския Бойко.Дреме му-нали него няма да го колят.Когато жълрите жилетки протестираха в Париж той отиде на почивка докато наемници преоблечени в полицейски униформи стреляха на месо и убиваха и ослепяваха борците за социална справедливост.Това е Макрон.Един мениджър в Банк дьо Ротшилд.

ами хайде бе “Лига”, стига сте се лигавили, взимайте властта и действайте. Така и баба знае, само с критиканстване.

За съжаление само мърши управляват днешна Европа, жалко за хората.

Ами че те тези хора си ги избират тия мърши.. така че не ги жали толкова!

Носиш вина разбира се, вие сте го пуснали този изрод в цивизацията.

Вината е на меркел, на тези, които ги съпровождат до Европа и тези, които ги приемат. Прехвърляне на отговорност няма да върне убитите, дано да тежи на съвестта на милозливи мекотели предатели изповядващи така наречените европейски ценности.

Не само тя, ами и соросоидите от Червения Кръст му издали и лични документи, та безпрепятствено да ходи по Гейропата ! Спасение няма.

Ами то преди време гледах едно сързераздирателно сериалче за остров Лампедуза. Само какви светци бяха черните и онези от НПО. Дали още мислят така създателите на филмчето. Всяка миграция ще бъде спряна след два-три потопени с картечници катерчета /справка "освободените" сомалийски пирати, арестувани от руски боен кораб/.

Да направят и филм, как мятат каквото им падне по полицаите или прескачат огради по границите. Жанр - екшън.

Въпроса е в количеството и начина за нелегална миграция... Липса на наказания, превенция и стратегия за ограничаване на тези вълни...

НПО Тата и трафикантите са във връзка.В момента в който корабът с нелегалните навлезе в международни води,трафиканта изпраща gps координатите и ония идват.След това използват всякакви начини за да ги закарат до Италия,включително и инсценирайки смъртни случаи.

Мигрантите достигат Италия на кораби наети от германски НПО та.Съпровождат ги и представители на същите.Скоро италиански съд гледа дело срещу германка участвала в нападение на италианска брегова охрана.Беше оправдана защото мигрантите спешно се нуждаели от храна и медикаменти.

хлебарките у морето!

те никога не носят вина! те не носят нищо. ние ги носим на гърбовете си. а и вината винаги ги поемат с мезета... :-)))

ето ви пример парите инвестирани в т.нар. терористи са около 2-3 милиарда долара, тези които се харчат за справяне с тях са в пъти повече за оръжия, полиция и т.н. това е едното перо другото е мигрантите които се пускат за всеки мигрант правителствата отпускат маса пари на разни организации третото сега го изработиха е вируса, маса пари за тестове, маса пари за ваксини от всичко това страда само народа и бива доян като офци това разбира се е възможно след като повече от 10-15 години населението се зомбира с социалните мрежи и му се втълпяват теории за конспирации и други простотии а нещата са супер прости всичко е за пари и много много лесна печалба...... ако питате от кои, проследете пътя на парите от къде идват и къде отиват и ще ви светне

Италия е Виновна!!!! Докато не пускаха бежанци беше ок! Сега пускат щото комунистите в правителството дава!!! Виновна е Италия на 101%

ми ще ги пуснат взимат маса пари от ЕС за тях

Логично е да се провери здравното състояние на този човек . Имам чувство че е с ментални проблеми но тези които ни плашат с вируса много искат да ни плашат и с тероризъм .

решението е много много лесно прочетете как са постъпвали властите на западна евопра преди 89 година към тези мигранти които са бягали от комунистическите режими на изтока; няма никакви сложни неща лагер за интеграция, тестове и изпита за интеграция ако не се издуржат се депортират ако се издържат при най-малко регистрирано нарушение се депортират аз знам за случаи на човек избягал от режима на бай тошо в австрия, прекарва 5 месеца по лагери да учи език и да го разследват, след това се явява на изпит на немси издуржа го и му дават временен статут на бежанец които е 3 години, през което време трябва да работи и да плаща данъцу, на края на втората година от щастие се напива и полицай го вижда да повръща на улицата веднага на другия ден бива депортиран в БГ където отива е лагер като белене всичко е много много лесно ако има воля за справяне с проблема в случая воля няма понеже са замесени различни международни интереси и много много пари

Едно време защо нямаше нарушения на границите?Ами просто имаше граници.Я да ми минат през кльона и да ги погне потеря ,стреляща на месо и гладни кучета.Като ликвидират няколко групи другите просто няма да смеят да минат границата.Иначе читавите мигранти си пристигат със самолети , имат си пари,отсядат в хотели и не правят глупости.Тези , които са нежелани са цървули без култура , възпитание и образование и никой не иска подобен боклук.И най важното-нямат пари.

не е виновна демокрацията а алчността бъркаш

всички тези политици, които са архитекти и изпълнители на безконтролната миграциа към европа трябва да бъдат съдени за вреда срещу човечеството и трябва да им бъде поискана най тежка присъда, доживотен затвор това трябва да стане

Чалмите уважават само примитивните силови методи затова,при тежко престъпление срещу жител на Е,С всички сънародници на извършителят,се изхвърлят извън територията в най близката чалма дестинация.Така и получателите на подаръка и другите чалми ще разберат.Всичко останало са празни приказки!

Защо прогонихте Салвини?

Има нещо много сбъркано. Нали уж мигрантите трябваше да опрвят демографията, т.е. да работят за да има пари за пенсии за застаряващото западноевропейско общество...само че те не работят, а разчитат на социални помощи , като този безделник...В същото време, производствата се изнасят в Китай за евтина работна ръка ?! Тези арабски лентяи и безделници трябва да се вкарат в лагери и заводи и да работят на поточните линии...труда е направил от маймуната човек. След 10 часа работа, няма да има време да мисли за нищо...

Хората заклани като пилета. Виновни няма. Накрая виновни ще излязат нормалните бели европейци, че политическата паплач пускаше талибани в страните им. Ама те са си виновни донякъде, това че са им промили главите не извинява глупостта им.

Не разбирам, нали в Тунис измислицата "арабска пролет" донесе демокрация и свобода. Този бахур щастливо би трябвало да си отглежда камилите и да пее а той тръгнал за Европа за да коли. За всичките тези демократични арабски страни ТРЯБВА да им се затвори границата защото вече са свободни и могат да си живеят свободно у тях си. И, мисля, ако се разреши на военните да отстрелват лодки и салове пълни с маймуни, напливът ще спре мигновено и животът ще бъде по-лесен

Никой не се мисли за виновен - оттам ни е проблема. И Меркел да питате и тя ще каже че не е виновна, нищо че благодарение на глупостта и европейците ги колят като агнета. И по-лошо ще става, благодарение на либеращината.

Тая няма какво да се оправдава, а да се качи на катер и да обикаля Лампедуза. Всички са терористи докато не докажат обратното. Тръмп го каза - баед омбрес!

Жена - вътрешен министър и ето го резултата..... следващия път да си сложат педераст - вътрешен министър....

Доброто на маската е че не е съвместима с грима.

Тази работа е дело на Ердоган !!!

Вината е само ваша . Кой ги напуска тези ислямски примати в страната ви ?

Май европейския съд беше.