Верижна катастрофа заради кортежа на премиера

Автомобилите от кортежа на НСО, превозващ премиера Бойко Борисов предизвикаха катастрофа по пътя от Приселци към Варна, съобщи Булфото.

Обратно в новината

Коментари - Верижна катастрофа заради кортежа на премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не говорите обаче за кортежите на предишните управляващи и на някакви си депутати, където имаше и смъртни случаи :)

ами той кат беше прос генерал ткаак шьофираше из София ,та сега ли няма да мачка хората

Не мога да повярвам, че съществува такъв ... като теб! Щом са охрана на Бойко, хайде да избият всички по пътищата... или по-добре, да спрем движението в цялата страна, защото Бойко ще ходи някъде... При този вариант поне няма да има жертви! Силно се надявам, че си единствен по рода си и няма други като теб, защото в противен случай останалите сме обречени! Въпроса тук не е от коя партия си или кой симпатизираш... Щом тези хора са част от закона, това означава, че те трябва да го спазват най-стриктно! Не искам да споделям политическите си разбирания, ноако хора от партията, на която симпатизирам направят същия гаф, дори и да не съм участник в ситуацията, пак не бих казал, че са в правото си! Мисли преди да пишеш глупости!

ей братле-man ли си там какъв си, ти четеш ли въобще това което пишеш? Вземи да се замислиш, какво щеше да стане ако някой беше загинал заради непрецененото изпреварване на колите на Бойко? Май не мислиш като пишеш? Ако се чудиш за кого съм гласувал, ами точно за ГЕРБ гласувах, но не е това начина да се предприемат такива действия. Малко повече акъл се иска от момюетата дет стоят зад воланите на автомобилите с тъмни стъкла. Сети ли се че Бойко не господ(ако въобще има такъв), а и да беше не е абсолютно нищо повече от всички останали Българи. Заради такива като тебе и лапешките им разсъждения е на това положение България. Премисляйите ги така малко нещата преди да съдите хората или да искавзвате мнения бре хора.

Колите със специален статут на движение навлезли в насрещното платно и притиснали кола към банкета. Бойко, да не си мислиш, че това е американски екшън? Добре, че няма жертви.

ко плюйте само незнам, ми ще има сепециален режим на движение разбира се.Тез дет не са наясно с това, Бойко бил виновен вие сте ебаси кухите , сигурно сте от ДПС или БСП дето го питеше тва нещасници.Онея охлюви дето щели да ми съдят държавата еми за тва сме на тоя хал заради такива глупендери, да четат малко, тез коли са охрана ве и ако не се дръпенш от пътя им те блъскат те са тренирани за това, не го ли знаете.-Ами ако някой иска нарочно да удари колата на Бойко, а ? те от де да знаят а ? има си инструкции ама за малуомниците дето не го знаят винаги другия е виновен щото така е по лесно.И да ви кажа на тез дето плюете тез от НСО са доста с акъла си щом са там и техните коли са с по голямо предимство от линейки , полиция и пожарна ама като някои хора не разбират говорят с гъза си.Ай като има отворени а ? ко щеше да стане ако нарочно някой удари колата на Бойко и ги нямаше тея от НСО дето са му охрана, - нови избри, хаос, а ? ама тъпия българин мисли само за гъза си нали, затова сме на тоя хал.Ай малко мислете преди да пишете простотии.

като си има инструкции и така се налага, защо не се обадят в полицията, да дойде един старшинка, да се извини на момичето от името на държавата, да и напише един протокол за ПТП по вина на НСО и да и окаже пълно съдействие за всичко. Да, ама не. Че те наглеците дори отричат ...

sa kakvo kortej be boiko tova besche pri jivkov ama ti si mu bil ohrana i se utschisch ot nego a boiko ne s loscho vijdam vsitschko nali snaesch tsche snam koi si tova sa vse tvoi dumi bate boiko gen.mvr.

Бойко пак се понесе (15.08.2009 г. 15:43ч.) Добре, че няма жертви и особено добре, че ББ не е пострадал с другото краче! Това е само едно добро предупреждние, че Природата няма Премиер- за нея всички сме равни!

До ШОФЬОР - не си съвсем прав друже. Първо, всяко МПС има различна скорост на спиране. Какво ще кажеш за колата след моториста, и тая след нея, дето И ДВЕТЕ СА СЕ УДАРИЛИ В НЕГО? Те правилно ли са карали? Ако беше камион, пак ли той щеше да е виновен че колата пред него го е изпреварила, набила е спирачки зверски, или че примерно не е успял да направи път на кортежа на Борисов? Факт е че колите със специален режим на движение нямат право да предизвикват ПТП-та! Дори когато използват правата си са длъжни да са със включени сирени, светлини и да пазят другите!!!

С напредването на времето на мандата телевизионн изяви на Бойко Борисов ще стават все по-малко.

AKO Tova e istina-BOJKO BORISOV-Ami MNOGO ZALKO!!!

Сума ти народ ще погине заради тоя новоизлюпен политик пък и премиер нали е за реда в държавата докато изкара мандата си ще изтрепе народа и на кого ще е премиер тогава, много пък се възгордя още в началото, да видим накрая какво ще представлява, още по дебел и още по намръщен, това са нашите политици.

Айде полека с адвокатсването за хората на НСО.Почти няма изключения от описанието на Aurora!(жалко за малкото нормални хора там,които няма как да не отнесат негативите заради огромния процент дебили).

Лекият автомобил и джипа прелетяха до мен по пътя София-Варна със скорост около 160 км./ч. и то по първокласен път в района на Боаза към Ловеч. За тях не важат ли закони и ограничения?

Бойко!!!! подай си оставката!!!

tozi korteg s premiera mnogo pari izrazhodva, sveta obikoliha, dupkata v haznata mnogo narasna......

в цял свят незнам ? в швеция депуати и министри се возят на велосипеди ...

Дянков, защо не върнеш на държавата царските имоти и не съкратиш мутрите, които пазят ББ от другите мутри? Със спестените милиони ще запълниш дупките в бюджета.

Ако е така както се казва в статията и поста на ДАЛИ Е СЪВСЕМ ТАКА?, то кортежа няма вина. Все пак първата кола не е пострадала, проблема е дошъл от моториста, който не е можал да овладее мотора си и да спре защото може би е карал бавно, както и повечето му колеги потенциални донори ( аман от малоумни мотористи, но това е друга тема) и състезателите след него, които не са успяли да спрат и са се ударили в паналия мотор. Пък и държавата ще съдят. Защо? Защото не е могъл да спре и е станал участник в ПТП. Много добре знаем, че който удря МПС отзад е виновен за неспазване на дистанция, несъобразена скорост и т.н. И след това този или онзи били виновни. Ние сме си виновни, защото повечето шофьори нямат елементарна култура на движение, а след това другите са им виновни. Останете си със здраве, а участниците в ПТП-то да запалят по една свещ и да благодарят на господ и на ангела си хранител, че са живи и здрави.

Б.Б. откри едно кръстовище което отива наникъде,тоест към път който е в ремонт.На всичко отгоре кръстовището е обновено от кмет на БСП а той отива да печели дивиденти.А то какви дивиденти движението във Варна никога не е било по лошо от това което е в момента.Кръстовището води до околовръстния път, който е в ремонт защото една частна фирма трябва да прокара тръбите си под него.Вместо държава и община да реализират 30 годишният проект за разширение на този път се правят безмислени PR-и как новата власт отремонтира старите пътища.В заключение искам да кажа, че пътят щеше да бъде ремонтиран независимо кой е на власт защото средствата са на частната фирма, а тръбите минават оттам защото е много по лесно да подкупиш местната власт отколкото централната.

Какъв народ сме!!! Само знаем да плюем! Кой от многознайковците които пишат е видял ситуацията и защо с такава омраза коментира?!На нас никой не ни харесва и сме по-добри от всички и по-велики, а всъщност това е комплексарщина. В цял свят автомобилите на държавната власт са със специален режим на движение, но и другите участници се съобразяват с това.Важно е да се установи истината и да се каже официално. А представяте ли си колко време би пъплилако не е с кортеж и не е ли по-важно ББ / а и който и да е друг премиер/ наистина да е сред хората от народа и на мястото на събитията, вместо само в кабинета си.

Тази заран около 11 часа мисля, че ги срещнах след Приселци. Идваха от към Бургас.Бяха две коли със сини лампи. Първата си караше в платното, но джипът след нея караше опасно посредата. Чисто безумие т.к. нищо не налагаше такъв стил на каране и само застрашаваше колите на среща

Новината в първия работен ден на идващата седмица ще бъде, че предстоят съкращения в НСО.

Сега нека пак обвинят БСП и ДПС в атентат, за да ни разсмеят за пореден път ! Не виждаме премиера да дава интервю ?

Правилата и законите важат ли за всички или за управлияващите не важат?

Стига бе как си позовляват тези от НСО да застрашават живота и здравето на хората за да осигурят комфорт на Борисов? Какво си позволяват тези от НСО? Борисов да не е нещо специален? Значи ако ще има мутренски изпълнения да си ходи още в началото! Май бързо забрави кой го избра и, че там е не да се прави на мутра, а е работник на хората! Незабавно да се потърси сметка на виновните от НСО за инцидента! Още след оня инцидент с ескорта на Първанов, където щяха да убият една жена с децата им и с цялата си наглост я убвиниха нея, чакам с нетърпение на Първанов да у свърши мандата и да се маха!

Крайно време е управляващите да разберат, че държавата не са ТЕ, а НИЕ!!! Подобни безобразия бяха нещо нормално по Татово време, но оттогава НИЩО не се променило, в това отношение. Бях свидетел на ситуация, в която на светофара при Софийския университет спряха ЛИНЕЙКА, за да пуснат така наречените VIP. Ами, ако в линейката беше някой техен близък или, не дай си боже, някое от децата им?! Сутрин всички бързаме за работа и тяхната не е по-важна от тази на лекарите, полицаите, пожарникарите и дори на чистачите. Ако един закон се гласува с един час по-късно, от това няма да пострада никой. Но ако една линейка, или пожарна кола, или полицията не пристигнат навреме, където трябва, от това могат да зависят ЧОВЕШКИ ЖИВОТИ. И то не един. Най-малкото заради ТЯХ се предизвикват трафици, които понякога продължават с часове. Това НИ коства ужасно много финансови средства (платени от нашия джоб, разбира се), загуба на време, което никой няма да ни върне, изхабени нерви и преди всичко замърсена околна среда, вредяща най-вече на децата ни.

Tia ot NSO sa bili i prodaulzhavat da badatr s nrava na staroto UBO i sa nekadarnitzi

На никой не би трябвало да се полага таква привилегия. Само и единствено ако има реална заплаха за живота на тоя индивид, който евентуално е от важност за дъжавата аз оправдавам привилегиите. И то разумни. Не по този начин. Бойко трябва да се откаже. Нали той беше тоя тръбящ, че Мизия пречи на движението в София. Да го видим!

ti ot kade znaesh kak e pravilno da se dviji kortej ???

Представям си, ако това беше станало с кортежа на Станишеф или Г.Първанов какви хули щеше да има, но сега всичко е умерено. Може би двойния аршин е в действие?

В цял свят охраната на властта се държи по един и същ начин,само че там спазват правилата за движение.Рамбовци има само по филмите.

Беше мисля 2004 , бат Бойко тогава беше главен секретар на МВР :) ... Спряха си да хапнат хората на Хепи в Ст.Загора ( тогава все още беше Хепи , в центъра до Верея) . Първо минаха по забранена за леки автомобили улица ( само автобусите се движат) , паркираха си най-спокойно . По гаменско отношение към сервитьорка не бих виждала ( ние обядвахме на съседната маса). Толкова елементарно и мутренско !!! Както и да е , хапнаха си , качиха се на колите - едната беше БМВ другата Ауди. Как се изнесоха тези коли , как въртяха гуми и свиреха спирачки не беше за вярване . Точно пред тях беше спрял автобус , слизаха хора . Всико това на пъпа на Ст.Загора , от хората на Бат' Бойко ...от Главния Секретар на МВР !!! Не са се променили за 5 г ...нищо не се променя в тази държава ...как ли да стане , като им липсват първите 7 г възпитание ...!

Скъпи сънародници, тепърва ще има да гледате изпълнения от ББ.Това е най-малкото на което е способен.Ще катастрофира цялата държава и други ще му са виновни.

Законите трябва да важат за ВСИЧКИ! Тия, които си мислят, че са НАД закона, трябва да попаднат ПОД ударите му наравно с всички нарушители! Да им се отнемат книжките - и на най-строг нов изпит със всички възможни тестове!

Като гледам тук как 72 % от пишещите одобряват БеБе...на зима май ще станат 102%.

Какво ли не правят простаците за да развалят почивката на г-н Борисов.А той да вземе да ги посъкрати и да се качи на самолет за да стигне по-бързо.Цял отряд го чака.

От НСО често им се случва да предизвикват як смут в движението. Имаше поне още няколко катастрофи по тяхна вина през последните години. Явно качеството на работата им и професионализма рязко са деградирали в тази служба. Някой трябва да вземе мерки - слава Богу, че няма сериозно пострадали и жертви !

И по соц. време беше така...

АБСОЛЮТНО НЕ Е ВЯРНО, ЧЕ КОРТЕЖА НА ПРЕМИЕРА МОЖЕ ДА Е ПРЕДИЗВИКАЛ ТОЗИ ИНЦИДЕНТ. БЯХМЕ 4-ТА КОЛА ОТ МЕСТОПРОИЗШЕДСТВИЕТО ПОСОКА БУРГАС - ВАРНА. КОРТЕЖА НИ БЕШЕ ПОДМИНАЛ ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ ТОВА И СЕ ДВИЖЕХА ПО ВСИЧКИ ПРАВИЛА. ПЪРВАТА КОЛА СЕ ДВИЖЕШЕ КРАЙНО ВДЯСНО, А ВТОРАТА БЕШЕ ИЗНЕСЕНА СЪВСЕМ МАЛКО ВЛЯВО ЗАД ПЪРВАТА. И ДВЕТЕ КОЛИ БЯХА СЪС СВЕТЕЩИ И ВИЕЩИ БУРКАНИ. ВСИЧКИ КОЛИ НАМАЛИХА, СВИХА ЛЕКО ВДЯСНО И ПРОПУСНАХА КОРТЕЖА. ЗАЩО НИКОЙ ТУК ОТ ПИШЕЩИТЕ СЛЕД КАТО НЕ Е ВИДЯЛ НЕ СЕ ЗАПИТА ДАЛИ ШОФЬОРЪТ НА ОТСРЕЩНО ДВИЖЕЩАТА СЕ КОЛА /ВИДИМО НЕ БЕШЕ ОТ ХОРАТА НА ВЪЗРАСТ С БЪРЗИ РЕАКЦИИ/ СЕ Е ОТБИЛ НАВРЕМЕ ЛЕКО ВСТРАНИ И НА КАКВА ДИСТАНЦИЯ ОТ НЕГО Е БИЛ МОТОЦИКЛЕТИСТА И ОСТАНАЛИТЕ СЛЕД НЕГО КОЛИ. КОРТЕЖА БЕШЕ ОТ ДВЕ КОЛИ, А КАКВО БИ СЕ ПОЛУЧИЛО /АКО ВСЕ ПАК КОРТЕЖА Е ВИНОВЕН/ АКО БЕШЕ ОТ 3 ИЛИ 4 КАКТО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА. В СЛУЧАЯТ СПОРЕД МЕН НЕ Е ВИНОВЕН САМО КОРТЕЖА, А И КАРАЧИТЕ С БЯСНА СКОРОСТ И ИЗПРЕВАРВАЩИ БЕЗ ВСЯКАКВА ВИДИМОС. НЕЗАВИСИМО КОЙ БЕШЕ ВИНОВЕН РАДОСТНОТО Е ЧЕ НЯМА ЖЕРТВИ И МОТОЦИКЛЕТИСТА, КОЙТО БЕШЕ СЕДНАЛ ОТ СТРАНИ НА БАНКЕТА, ВИДИМО БЕШЕ САМО В ШОК.

Ей ,тия тия още не могат да преглътнат загубата на изборите.А стига сте се ояждали с Бойко,ами вижте вашите хора какви са надробили.Аман от бетонни глави!

Абе възмутен - много се възмущаваш! Много често срещам възмущението ти! Защо не се възмущаваше,когато окрадоха България,ами все ББ ти е в устата!Да дадял отчет за този 1 месец? Ами ще даде,защото Бойко е пич и не бяга от отговорност като хамстера и сие! Оставете го да поразгледа разрухата ,която му оставиха в наследство,пък тогава му искайте отчет! В цивилизованите страни дават поне 100 дни на всяко ново правителство,но ние не можем да траем и плюем ли плюем...

Мутра в кола на НСО-безценно!

Аман от каскадьорчета и селски тарикати!!! Много филми гледат тия шофьорчета. И не карат така, защото ситуацията го изисква, а защото искат да покажат колко са страшни и велики. Много се филмират. Това трябва да спре! НСО наистина трябва да си поогледат кадрите и такива комплексирани психари - вън. Шофьор, който не умее да преценява ситуацията правилно, не е за тази работа. Да не говорим, че по цял свят има специални курсове за шофьори с такава професия и ме съмнява изобщо дали всички в НСО са преминали през подобен курс...

Е, браво, ще убият хората за да мине важната особа. Писна ми от такива, мислещи се над другите хора! Защо са навлезнали в насрещното?

БСП е виновно!

да ви разкажа как през 1999 г. пилотният двуместен мерцедес на НСО с някакве обръснати, с дебели ланци и втренчени напред погледи ме догониха бясно по Околовръстното и рязко ми препречиха пътя - карах малко Нисанче - Микра 1.1 !! Бил съм възпрепятствал правителствен кортеж...! Те си завиха надясно към бул. България, а оня ме настигна, въпреки, че 20 минути по-раяно се бях оттеглил в най-дясната лента, като им видях още светлините....На всичкото отгоре повикаха двама мотористи от Сигма да ми съставят акт и да ме пратят на проверочен изпит! И всичко това ез да ми обръщат за миг внимание, все едно бяха зомбита или дрогирани! После старшият от Сигма не ми взе книжката, само с глоба, но ми призна две неща - че са му заповядали да ми я вземе и че е учуден как съм имал куража да идсам обяснения от тях и да ги заговарям, защото и те доре не смеели да говорят с тях и да им се опъват...!!!! Това е истинското положение, мили съграждани и съгражданки - членки и членове на ЕС!!! Затова ще го видим този ЕС у нас на куково лято, и то когато укувицата изпее Ода на радостта през крив макарон......

az edin put se opitax da izpevarq korteja na stanishev i malko si po igrax s tqx ama se qdosaha i drupnaxa mnoo na pret i ne mojax da gi do stigna gadove