Върховният съд отхвърли искането за заличаване на партия "Възраждане"

Аз бях сигурен, че ще спечелим делото, защото правото и законът бяха на наша страна, заяви лидерът Костадин Костадинов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партията на руските подлоги и изроди „ИЗРАЖДАНЕ”

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Крайно време е да има и българска партия наред с известните ни вече американски и турски, които унищожават България в продължение на 30 години.

Българска , а руска партия!

Исках да кажа само, че политиката в последните 30 години в България е самоубийствена. Не съм забелязал Възраждане да са руска партия. Проруска, да, съгласен съм, че може да е проруска в очите на американофила.

Имаха около 3% на изборите. Така че това с подписите не е проблем. Проблема е да се прави точно преди избори. Как от прокуратурата към Гешев не се сетиха няколко години по-рано и не би ли политически мотивирано?

Държавното бвинение, ака Прокурватурата на мазния мирковски каскет па са ус ра! Гешефт, ПЛАТИСИБЕ! Няма ние да плащаме твоето безхаберие! Микровски недоклесък плоскодънен!

Schilo

Наляха още някой друг процент за Коцето. А бе, ако има фалшиви документи, някакво разследване правено ли е?

Имал е късмет Копейкин,попаднал е на съдия русороб.А може и директно от пасоля да са платили в долари,че нещо рибките даже и на руснаците не им харесват.

Рублите извинете.

А бе, КОЙ ЩЕ ЗАЛИЧИ Каскета?! ... Хайде, обединявайте се - К. Костадинов, В. Сидеров, В. Енчев, Н. Малинов и Ж. Виденов! 80% от електората ще ви подкрепи! :)))

Турски и руски партии трябва да има, независимо дали са се регистрирали с истински документи!

Откъде се финансира тази анти българска и проруска партия? Защо след като са фалшифицирани имената на учредителите гнилите ябълки в съда отсъждат в полза на тези безродници от “Възраждане”?Костадинов е за затвора за предателска и шпионска дейност.

Момче, като ти гледам умствените изблици в интернет пространството започвам да съжалявам, че те изписах..

Така като гледам разкритията, накрая май Тулупа ще заслужи прозвището Тулуп Центов Копейкин, или накратко Еничаря!

Жена ти да не ражда та си видял разкритие?

Само Възраждане! ... Други не виждам!

става с много долари,нали?!

След доказването, че партията е регистрирана с фалшифицирани данни сред основателите си трябваше да се приключат нещата на мига, а то дело което се точи като баница и накрая нищо!? Интересно как когато съдът отсъди в полза на индивид обвинен в престъпление е винаги окончателно решение без право на замяна, докато когато е обратното директо колкото си искаш опции.

Да, само дето не е доказано. За да знаеш нещо, трябва да направиш проучване - не да зяпаш btv и nova.

След като прокуратурата твърдеше, че имат данни от хора вписани като основатели на партията без тяхно знание какво друго се иска?! Освен ако от съдът както обикновено не са се правели на слепи и глухи за всички факти!?

Прокуратурата твърди, че има данни - съдът твърди, че няма данни. Т.е. или имаме корумпирана прокуратура или корумпиран съд. Ти кое си избираш?

"ВКС осъди държавата чрез Върховна касационна прокуратура да заплати на партия "Възраждане" 1200 лв. за направени разноски." мамка му!!!! Държавата са всички хора - ония дето ги раздават са само разпределители и служители... Пак никой не е виновен персонално - пак държавата? Какво произвежда тая държава за да раздава?????

Така е по закон. След това държавата, в лицето на прокуратура и т.н., може да подаде регресен иск срещу несвършилите работата. Но, обикновено това се практикува само спрямо и между застрахователите, когато иде реч за изпълнителната власт ослушването е както трябва. Поради ред причини....

Таз прокуратура как не се задейства за 11 г след толкова записи и свидетели? Божков е свидетел за изнудване на 60 млн

Аз лично се заплених по Партия Възраждане след като видях колко горд и с каква изправена осанка Костадин Костадинов беше застанал пред един митинг против закриването на партията си пред прокуратурата и съда. Никога преди това не съм виждала толкоз горд български политик, толкова снажен и изпъчен. И препоръчвам на всички и особено жените да подкрептя тази партия на идващите избори, ако искат децата им да са така мъжествени и горди като Костадин Костадинов.

Цялата пасмина от третополови политици трябва да се смени в нещо ново което милее за България и само за България. Писна ми от третополови политици и фурнаджийски лопати . Едно говорят пред хората , друго пред EC , съвсем друго пред Хамериканците. Пресен пример третоплоловия политик=президент Радев. Едно говори тук в БГ , друго с онези мишки от EC. Фурнаджйска лопата. Една майка ги е раждала с Борисов.

Ха честит ни е още един лапач на субсидии.

Справедливостта възстана и спечели! Целукупкият български народ видя че няма кой да спре Костадин Костадинов, макар че всички сегашни политици ги е страх от него. Аз съм обеден че всички имащи се за истински българи славяни ще гласуват за Партия Възраждане на 11 юли. Тува значи, че Партия Възраждане и Костадин Костадинов ще имат мандат за самостоятелен каибнет. Идва краят на еврогейскот оеничарско робство! Удържайте фронта братя Славяни!

Я марш в Рашка,неграмотен идиот.

с прости думи: 1. Партия, която дори и да е менте, щото е вписана с ментарджалъци в учредителните документи, не може да бъде закрита в последствие само на това основание. 2. Копейкин колкото и средства да е присвоил от субсидията не дава основание за заличаване на партията. Тъй то в правовата държава и Закона за политическите партии

Сега да каже кога, ще върне субсидията.

И го направиха. Черно на бяло, документирано.

Новината на ВЕКА Това значи че ние от Партия Възраждане вече сме спечелили изборите, защото простичките и дребни българи видяха, че партия Възраждане не може да бъде спряна и че тя е силата на Хилядолетието. Още от лятото като дойдем на власт ще направим така, че всички кадърни и можещи българи да се наложа да се приберат в Родината си и да работя за нашето благо от Българска територия и да плащат на българския народ данъците си. Ще затворим границите за да няма теч на мозаци и млад материал. Ще напуснем ЕС и НАТО, за да станем част от богатия и проспериращ Евразийски Съюз, за да сме рамо до рамо с нашата Благодетелка Русия и да се възползваме от безплатните й благинки. Гласувайте за Костадин Костадинов и ви чака прекрасно и светло бъдеще, без лишения, без унижения и без анадолци и чифути.

ти майтапиш ли се?

Хапчетата

Ама ти си бил голям мозАк , бе свирко, граници ще затваряш, насила ще държиш знаещите и можещите тук в България. Направо си бай Тошо 2.

Костя Копейкин да бъде арестуван и изгонен в Сибир.

Ужас. Тази партия е проруска и предателска. Трябва да се заличи.

По добре още 5 про-турски партии, нали така?

Които обаче не успяла да докаже пред съда. Чудна прокуратура, защо взимат заплати? Ах, вярно - за да служат вярно като бухалка на комуняги и мутри!

Възраждане ядат от левите гласоподаватели и разцепват левият вот. Така отслабват БСП което работи за ГЕРБ и премиера Борисов да се върнат на бял кон след изборите. Браво на съда.