Коментари - Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците | Днес.dir.bg

Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците

Служебният министър на финансите Румен Порожанов съобщи, че от утре Ваньо Танов ще бъде назначен за директор на Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците | Днес.dir.bg

Коментари

Порожанов беше зам.министър на финансите при ГЕРБ - заместник на Дянков. Същият Дянков, расипал първо Грузия, а след нея - и България, довел страната до погром. Танов е член на ГЕРБ, доверено лице на Мутрата, не желаещ да изгони мафията от митниците. Назначаването му е тих държавен преврат и областта на приходите, които отново ще отидат в касата на ГЕРБ и в частни джобове, ясно чии. Така че Танов да си мълчи и да не срива още повече така наречената десница, коят осе очерта като ялова,, вредна и опасна за нацията. Доказват го 25 празни години.

На всички е ясно кои плачат срещу връщането на поста му на господин Танев - тези, които въртят страховити контрабанди и пълнят лични сметки и касите на дви -три партии, управлявали допреди месец.

Абе къде се скри Близнашки?в" Ало Ало" има един очилат германски капитан,нашият е със същата олигофренска усмива,вижте ги!!!!!!!!!!!!!!!!

Пишман генерале, наздраве! Между другото , има два тира с цигари - гледай там да ме уредиш като Бишо Бирата, ще делим - за тебе, за мене и за ГЕРБ. Става ли?

АЛО, ВАНЬО.......???!!!.....

На всички честни БЪЛГАРИ честито. На г-н Ваньо Танов предлагам да започне с всички назначени без конкурс за 2013г.Тестове и подбор докато се пресее плявата и останат истински милеещи за Родината и Европа митничари.

Само 2 факта от отчетите на митниците: 1. През 2013 агенцията е събрала 115 млн. повече отколкото през 2012, годината, в която "специалистът" (не знам по какво друго е специалист освен по писане на доноси за колегите си) Танов е началник на митниците. 2. През 2012 задържания хероин е 216 грама в сравнение с 2008, а задържания амфетамин е НУЛА. Всеки може да си помисли по какво точно е "специалист" Танов. По контрабандните канали или по събиране на държавни вземания? Като добавим и факта от "Агенцията по заетостта", че в момента имаме най-ниското ниво на безработицата от 2008 година, може да се разбере горе-долу какво ще е отражението на завръщането на "събирача" на Борисов върху българската икономика. За сведение, това ще изпразни отново джобовете както на червените, така също и на сините, които не ги пълнят през "Америка за България" или от контрабанда.

Искам 1 млрд. повече! Не ме интересуват флашките на Трактора и слугите му Дачков и Патрашка! Поради това назначението на Танов не само е безспорно, а е абсолютно задължително и животоспасяващо за бюджета... Може би ПМ се финансира от тези, които печелят от това, че Митниците до момента са събрали близо милиард по-малко... До края на годината ще станат 1,5 млрд... Това ли искате - нов кредит 2 млрд.? Заради Митниците? Не, благодаря! Предпочитам Ваньо Танов...

Ко, ко каза? Мишо Бирата ли?

Кой се страхува от Ваньо Танов? Кой даде "Нефтохим" на руснаците и кой им създаде главоболия с измерваятелните уреди? А иначе, имаше по-рано и друга реплика:"Иване, кажи си!". Така че, давай Танов, пълни бюджета и да не ти пука!

ВСЕ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ БОКО ТИКВАТА СИ Е ВЗЕЛ ПОНЕ МАЛКО ПОУКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ СИ ТЪПОТИИ, АМА ЯВНО СЪМ ГРЕШИЛ!!!МИЛА ГЕРБЕРСКА КАРТИНКА!ОСТАВА ФИДАНКАТА ФИДОСОВА И МАЛЧО ДА ВЪРНАТ И ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН! И НА ИЗБОРИТЕ ...ЯДЕЦ!!ПАК ДПС МАЙ ЩЕ ИГРАЕ КЮЧЕКА!!!

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАХРАНИ И ТЕЗИ ГЛАДНИ НЕУСПЕЛИ МОМЧЕНЦА, КОИТО ВМЕСТО ДА СЕ ХВАНАТ ДА ПОДГОТВЯТ ЧЕСТИ ИЗБОРИ - ЗАПОЧНАХА С ПОЛТИЧСКИ ЧИСТКИ И СТАРИ МУТРЕНСКИ НАЗНАЧЕНИЯ

Дянков къде е? На какъв пост ще го назначат?

Дянков няма да се върне, но дано следващият да води подобна на неговата политика.

ТА НИМА ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТНОВО УЖАС УЖАС УЖАС КЪДЕ СТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИЛИ СЕГА НЯМА КОЙ ДА ВИ ПЛАЩА - КЪДЕ СТЕ РАНОБУДНИ СТУДЕНТИ ИЛИ СЕГА НЯМА КОЙ ДА ВИ ХРАНТУТИ ТА НИМА ОТНОВО СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НАЗНАЧАВЕНОТО НА ВЕЛИКИТЕ ГЕРБЕСКИ КАДРИ ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА ЖИВЕЕШ В ТАКАВА ДЪРЖАВА - ДА НЯМА КАДРИ И ДА НЯМА КОЙ ДА ЗАМЕСТИ МУТРИТЕ ВЪВ ВЛЪСТА УЖАСЪТ Е БЕЗКОНЕЧЕН

Излизайте, кво чакате? Сичките... Петимата...

Ще излезем на 5 октомври за да гласуваме против Бойко и всички онези с които може да се коалира!Колкото и да ми е неприятно,ще се наложи да гласувам за БСП.И това не само аз ще направя!

Ало!Къде са протестърите?Къде са ранобудните студенти?

В Америка - Чичо Сорос им плати здраво

Да върнат и Дянков и Калина Илиева да врънат и онзи от Напоителни системи да върнат. И Цветан Цветанов да назначат обратно и оня с отверките в колите с подслушватели и тях да върнат. Това са чудесни новини. Така ГЕРБ ще вземат 121 места в следващия Парламент. Ха-ха-ха.. :)

Tез служебни защо ги назначиха?да правят избори ли,да задават приоритети или назначения за 3 месеца на техни хора.по тъпо служебно не сме имали!при Tанов беше рая на контрабандните цигари,тъкмо замря малко,хаиде отново "нашите"! то стана пародия!противна работа!

Кое е по скандално - Пеевски шеф на ДАНС или Танов шеф на Митниците?!

Лелееееее, по спокойно бе червени мърши. Кръв пикаете отсега. Ами какво ли ще е когато бати ви Бойко долети на белия кон. А това е много скоро, и помнете този път ТОЛЕРАНС ЙОК.

Ко, ко каза? Мишо Бирата ли?

Парен каша духа! Бивш началник на кабинета на Дянков. Бивш шеф на Фонд "Земеделие". Набиха го. Сега го назначиха за министър. За предпочитане е да изпълнява поръчки.

Сега вече бат Ваньо ще тури брояча на крадливия картел на нефтопреработвателите.

Безсилната злоба на позитанските тролчета е истинска наслада за душата. Продължавайте да пишете.

Hа герберските тиквета една радост им остана,преди да духат супата!Bcяка простотия е радост за тъпия електорат кретеноподобни!Ho както може би знаеш никоя радост не е последна,колелото се върти!

и мракобесие.

Щом като сегашния шеф на митниците не успя да събере приходите, трябва Ваньо да бъде шеф! Това е!

А сигурно знае и правилната партийна каса и правилните лични сметки,които трябва да се зареждат от ''определен'' трафик.

Откакто изгониха Танов 323 млн по малко приходи за 2013 в хазната събрани,какво лаете комундета колко пари откраднахте ,пак ли оставихте Нефтохим без надзор??

И някак си данъкоплатците се чувстват по-спокойни, след като полуграмотен индивид като ваньо танов, трудно различаващ мобилен номер от ЕГН, е назначен за шеф на митниците от комплексиран чалгаджия с мутренско-милиционерско минало ! Някак си се усеща промяната към по-доброто за народа нали ? Изпълнени сме с оптимизъм за бъдещето ... на мафията ...

ама вие, наистина ли си вярвате, че танов не може да различи егн от мобилен номер? Звучите нелепо. Вие познавате ли Танов?

Искренно се надявам аз да греша, но от записа с бойко се чу ясно, че другарят танов е звънял упорито на изпратеното му ЕГН от вожда и "нищо не ставало" ! Не познавам лично танов, но за мен индивид, който коленичи пред и изпълнява сляпо заповедите на арогантен чалгаджия като борисов едва ли е достоен човек - има избор да откаже, но явно е готов на всичко, за да остане на този пост ! Дали греша в расъжденията си ? А вие познавате лиго лично и разчитате ли да ви назначи отново на някой пост ?

Трагично е щом само Танов може да оправи митниците.Представете си колко е прост този Порожанов. Или е подлога на пожарникаря.

''Ало, Ваньо''

На това му се вика отпушване на контрабандните канали -МАФИЯТА ЩЕ ОСТАНЕ ДОВОЛНА ОТ НАЗНАЧЕНИЕТО ..

най големият контрабандист -начело на митниците!?!

Абе комуноиди,имам един прост въпрос,като плюете по Танов защо има много по малко приходи от митници през миналата година като го изгонихте,или далавери правихте

Сега проверих в страницата на Агенция Митници: "През 2013 г. Агенция Митници събра и внесе в републиканския бюджет 8,024 млрд. лв., което е със 115 млн. лв. повече от пред-ходната година." Значи и без него работата върви. Сигурно може и по-добре, но това е приходна агенция, а милиционерите не разбират от събиране на приходи; ще Ви хареса ли обратният вариант, примерно митничар да оглави МВР?

Няма какво да проверяваш казаха го и по новините че са събрали с милиони по малко,кого манипулираш.Танов е специалист по митниците и при комундетата е бил,само че тогава от Нефтохим нищо не отчитаха и не само,явно такава команда е имал

Ама той, Танов си е баш комунист, а и мафиот.

А, наздраве, другарю генерал Танов! почерпи се здравата за кураж, защото както сте тръгнали с онбашията Боко, добро не ви чака. Ще знаете, че се вижда с просто око напрежение у хората, от което ще се възползва радикалната десница. Гответе си резервни варианти като Василев и прочее. И назначете за шеф РевиЗоро - той стократно Ви превъзхожда.

Абе много се пънете по форумите, ама гледайте да не оцапате гащите. На вас угодия няма. Заслужавате още един мандат на БСП+ДПС, в комплект с диетата на доктор Емилова.

Добрият финансов министър - половин правителство. Глупавият финансов министър - без правителство.

Пресен пример - Чобанов.

Съгласен съм, ама по-пресният пример е Порожанов, тъп е като Близнашки.

Как не ви е срам след вцички тези срс ,от които се разбираше,кой какво е правил,крал,замитал и пак да го слагате.Сигурно има още за грабене и прехвърляне в чужбина,замитане на следи за контрабанда и наркотици и пълнене на черни партийни каси от големи играчи и бивши управлявяащи.Абсолютни наглеци.Значи и светът се управлява от такива.

Случаят Мишо Бирата защо не се припомня на забравилите? Въпреки че съм против комунистите от БСП(те не че от ГЕРБ не са комунисти), не виждам в коя нормална държава действащ премиер НАРЕЖДА на шефа на митниците да осуети проверка на "негов" човек, след което той скоропостижно и удобно умря, и където шефа на предизборния щаб е подсъдим и осъден на първа инстанция. Най-малкото моралът изисква тези хора да не са във властта. А хората от обкръжението на митниците(Райчо слънцето и сие) пак явно ще се уредят

Супер избор! Ваньо знае как да ги удари червените далавераджии , ще им секнат паричките бързо бързо!

Казваш, че ще удари своите! Не, ще пренасочи едни пари в правилната посока.

ПОРАЖЕНОВ-ПОЧВАШ ДА МЕ ОТВРАЩАВАШ-МИСЛИ И ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ,НИКОИ НЕ ТИ ГАРАНТИРА ПОБЕДА,АМИ АКО ДОЙДЕ 9 ТИ,КЪДЕ ДА ТЕ ТЪРСИМ БЛУДНИКО

Победата на ГЕРБ е повече от гарантирана , въпроса е с колко на 30% ще спечели! Голяма драма ще е за заблудените като теб! Ще ви се плаче!

Както винаги червените другари от ляво ще загубят! Ваньо цигането също пак ще е отвън борда!

Гарантирана е победата на ГЕРБ - те контролират всички лостове за фалшифициране на изборите - целият административен и МВР апарат са техни и никой, ама никой не може да им попречи да си фалшифицират изборите, както са го правили до сега!

НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ И КАК-ТАПИГИОЗИ

Аз не знам по големи тъпигьози да има от червените крадци , вече за кой ли път им лъсва г..а! И тъпигьоз идва от тъп , а не от "тап"! Наистина е тежко сред такива неграмотници като 15/15!

ГЕРБ се връща! Дали все пак не трябваше да се изчакат изборите. Ами ако има изненади??Между другото и сега и преди 1г.циганките с цигарите си стоят на пазарите, само гдето са по-предпазливи.

Ще има изненадани "тарикати" , такива като тебе и наивници който ще ти се вържат! Ама много изненадани ще сте!

Колко са важни за герб магистралите и митниците - първата работа на подлогата плевнелиев е да назначи отново верните калинки в АПИ и Агенция митници ! Колко ли милиарда изтичат оттам ?

Браво! Почва се борба с мафията! За половин година 1 млрд.лв. дефицит в приходните агенции! Заради БСП и ДПС 2014г. се върнахме в 2011г.! До миналата година всяка година приходите на АМ се увеличаваха с 8%.

Ало Танов защо твоите хора тормозят Мишо Бирата? Аз съм му обещал да не го проверяват

Тези - кликни червена ръка! Онези - кликни зелена ръка!

Да им го ..... на 5-ти октомври! ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ!

!!!

Хи, хи, хи всичко се разкри! На четвърти ще се проведе всенародно честване на Сухиндолската афера!

Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!

и така, политиците ни, които се бориха да падне предишното правителство, един през друг сега ни убеждават че преди ни е управлявала "олигархията"....е, сега се чудя кои ни управлява. като гледам "новите" назначения си мисля, че просто това е друга "олигархия" тоест, една друга глава на същата ламя дето изсмуква българия от години...

това само в България може да стане и само "управниците" на нашата страна могат така

" Не наpод а мъpша " !

Коментари - Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците | Днес.dir.bg

Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците

Служебният министър на финансите Румен Порожанов съобщи, че от утре Ваньо Танов ще бъде назначен за директор на Агенция "Митници".

Обратно в новината

Коментари - Порожанов върна Ваньо Танов за шеф на митниците | Днес.dir.bg

Коментари

Порожанов беше зам.министър на финансите при ГЕРБ - заместник на Дянков. Същият Дянков, расипал първо Грузия, а след нея - и България, довел страната до погром. Танов е член на ГЕРБ, доверено лице на Мутрата, не желаещ да изгони мафията от митниците. Назначаването му е тих държавен преврат и областта на приходите, които отново ще отидат в касата на ГЕРБ и в частни джобове, ясно чии. Така че Танов да си мълчи и да не срива още повече така наречената десница, коят осе очерта като ялова,, вредна и опасна за нацията. Доказват го 25 празни години.

На всички е ясно кои плачат срещу връщането на поста му на господин Танев - тези, които въртят страховити контрабанди и пълнят лични сметки и касите на дви -три партии, управлявали допреди месец.

Абе къде се скри Близнашки?в" Ало Ало" има един очилат германски капитан,нашият е със същата олигофренска усмива,вижте ги!!!!!!!!!!!!!!!!

Пишман генерале, наздраве! Между другото , има два тира с цигари - гледай там да ме уредиш като Бишо Бирата, ще делим - за тебе, за мене и за ГЕРБ. Става ли?

АЛО, ВАНЬО.......???!!!.....

На всички честни БЪЛГАРИ честито. На г-н Ваньо Танов предлагам да започне с всички назначени без конкурс за 2013г.Тестове и подбор докато се пресее плявата и останат истински милеещи за Родината и Европа митничари.

Само 2 факта от отчетите на митниците: 1. През 2013 агенцията е събрала 115 млн. повече отколкото през 2012, годината, в която "специалистът" (не знам по какво друго е специалист освен по писане на доноси за колегите си) Танов е началник на митниците. 2. През 2012 задържания хероин е 216 грама в сравнение с 2008, а задържания амфетамин е НУЛА. Всеки може да си помисли по какво точно е "специалист" Танов. По контрабандните канали или по събиране на държавни вземания? Като добавим и факта от "Агенцията по заетостта", че в момента имаме най-ниското ниво на безработицата от 2008 година, може да се разбере горе-долу какво ще е отражението на завръщането на "събирача" на Борисов върху българската икономика. За сведение, това ще изпразни отново джобовете както на червените, така също и на сините, които не ги пълнят през "Америка за България" или от контрабанда.

Искам 1 млрд. повече! Не ме интересуват флашките на Трактора и слугите му Дачков и Патрашка! Поради това назначението на Танов не само е безспорно, а е абсолютно задължително и животоспасяващо за бюджета... Може би ПМ се финансира от тези, които печелят от това, че Митниците до момента са събрали близо милиард по-малко... До края на годината ще станат 1,5 млрд... Това ли искате - нов кредит 2 млрд.? Заради Митниците? Не, благодаря! Предпочитам Ваньо Танов...

Ко, ко каза? Мишо Бирата ли?

Кой се страхува от Ваньо Танов? Кой даде "Нефтохим" на руснаците и кой им създаде главоболия с измерваятелните уреди? А иначе, имаше по-рано и друга реплика:"Иване, кажи си!". Така че, давай Танов, пълни бюджета и да не ти пука!

ВСЕ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ БОКО ТИКВАТА СИ Е ВЗЕЛ ПОНЕ МАЛКО ПОУКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ СИ ТЪПОТИИ, АМА ЯВНО СЪМ ГРЕШИЛ!!!МИЛА ГЕРБЕРСКА КАРТИНКА!ОСТАВА ФИДАНКАТА ФИДОСОВА И МАЛЧО ДА ВЪРНАТ И ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН! И НА ИЗБОРИТЕ ...ЯДЕЦ!!ПАК ДПС МАЙ ЩЕ ИГРАЕ КЮЧЕКА!!!

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА НАХРАНИ И ТЕЗИ ГЛАДНИ НЕУСПЕЛИ МОМЧЕНЦА, КОИТО ВМЕСТО ДА СЕ ХВАНАТ ДА ПОДГОТВЯТ ЧЕСТИ ИЗБОРИ - ЗАПОЧНАХА С ПОЛТИЧСКИ ЧИСТКИ И СТАРИ МУТРЕНСКИ НАЗНАЧЕНИЯ

Дянков къде е? На какъв пост ще го назначат?

Дянков няма да се върне, но дано следващият да води подобна на неговата политика.

ТА НИМА ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТНОВО УЖАС УЖАС УЖАС КЪДЕ СТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ ИЛИ СЕГА НЯМА КОЙ ДА ВИ ПЛАЩА - КЪДЕ СТЕ РАНОБУДНИ СТУДЕНТИ ИЛИ СЕГА НЯМА КОЙ ДА ВИ ХРАНТУТИ ТА НИМА ОТНОВО СТАВАМЕ СВИДЕТЕЛИ НА НАЗНАЧАВЕНОТО НА ВЕЛИКИТЕ ГЕРБЕСКИ КАДРИ ДА НЕ ДАВА ГОСПОД ДА ЖИВЕЕШ В ТАКАВА ДЪРЖАВА - ДА НЯМА КАДРИ И ДА НЯМА КОЙ ДА ЗАМЕСТИ МУТРИТЕ ВЪВ ВЛЪСТА УЖАСЪТ Е БЕЗКОНЕЧЕН

Излизайте, кво чакате? Сичките... Петимата...

Ще излезем на 5 октомври за да гласуваме против Бойко и всички онези с които може да се коалира!Колкото и да ми е неприятно,ще се наложи да гласувам за БСП.И това не само аз ще направя!

Ало!Къде са протестърите?Къде са ранобудните студенти?

В Америка - Чичо Сорос им плати здраво

Да върнат и Дянков и Калина Илиева да врънат и онзи от Напоителни системи да върнат. И Цветан Цветанов да назначат обратно и оня с отверките в колите с подслушватели и тях да върнат. Това са чудесни новини. Така ГЕРБ ще вземат 121 места в следващия Парламент. Ха-ха-ха.. :)

Tез служебни защо ги назначиха?да правят избори ли,да задават приоритети или назначения за 3 месеца на техни хора.по тъпо служебно не сме имали!при Tанов беше рая на контрабандните цигари,тъкмо замря малко,хаиде отново "нашите"! то стана пародия!противна работа!

Кое е по скандално - Пеевски шеф на ДАНС или Танов шеф на Митниците?!

Лелееееее, по спокойно бе червени мърши. Кръв пикаете отсега. Ами какво ли ще е когато бати ви Бойко долети на белия кон. А това е много скоро, и помнете този път ТОЛЕРАНС ЙОК.

Ко, ко каза? Мишо Бирата ли?

Парен каша духа! Бивш началник на кабинета на Дянков. Бивш шеф на Фонд "Земеделие". Набиха го. Сега го назначиха за министър. За предпочитане е да изпълнява поръчки.

Сега вече бат Ваньо ще тури брояча на крадливия картел на нефтопреработвателите.

Безсилната злоба на позитанските тролчета е истинска наслада за душата. Продължавайте да пишете.

Hа герберските тиквета една радост им остана,преди да духат супата!Bcяка простотия е радост за тъпия електорат кретеноподобни!Ho както може би знаеш никоя радост не е последна,колелото се върти!

и мракобесие.

Щом като сегашния шеф на митниците не успя да събере приходите, трябва Ваньо да бъде шеф! Това е!

А сигурно знае и правилната партийна каса и правилните лични сметки,които трябва да се зареждат от ''определен'' трафик.

Откакто изгониха Танов 323 млн по малко приходи за 2013 в хазната събрани,какво лаете комундета колко пари откраднахте ,пак ли оставихте Нефтохим без надзор??

И някак си данъкоплатците се чувстват по-спокойни, след като полуграмотен индивид като ваньо танов, трудно различаващ мобилен номер от ЕГН, е назначен за шеф на митниците от комплексиран чалгаджия с мутренско-милиционерско минало ! Някак си се усеща промяната към по-доброто за народа нали ? Изпълнени сме с оптимизъм за бъдещето ... на мафията ...

ама вие, наистина ли си вярвате, че танов не може да различи егн от мобилен номер? Звучите нелепо. Вие познавате ли Танов?

Искренно се надявам аз да греша, но от записа с бойко се чу ясно, че другарят танов е звънял упорито на изпратеното му ЕГН от вожда и "нищо не ставало" ! Не познавам лично танов, но за мен индивид, който коленичи пред и изпълнява сляпо заповедите на арогантен чалгаджия като борисов едва ли е достоен човек - има избор да откаже, но явно е готов на всичко, за да остане на този пост ! Дали греша в расъжденията си ? А вие познавате лиго лично и разчитате ли да ви назначи отново на някой пост ?

Трагично е щом само Танов може да оправи митниците.Представете си колко е прост този Порожанов. Или е подлога на пожарникаря.

''Ало, Ваньо''

На това му се вика отпушване на контрабандните канали -МАФИЯТА ЩЕ ОСТАНЕ ДОВОЛНА ОТ НАЗНАЧЕНИЕТО ..

най големият контрабандист -начело на митниците!?!

Абе комуноиди,имам един прост въпрос,като плюете по Танов защо има много по малко приходи от митници през миналата година като го изгонихте,или далавери правихте

Сега проверих в страницата на Агенция Митници: "През 2013 г. Агенция Митници събра и внесе в републиканския бюджет 8,024 млрд. лв., което е със 115 млн. лв. повече от пред-ходната година." Значи и без него работата върви. Сигурно може и по-добре, но това е приходна агенция, а милиционерите не разбират от събиране на приходи; ще Ви хареса ли обратният вариант, примерно митничар да оглави МВР?

Няма какво да проверяваш казаха го и по новините че са събрали с милиони по малко,кого манипулираш.Танов е специалист по митниците и при комундетата е бил,само че тогава от Нефтохим нищо не отчитаха и не само,явно такава команда е имал

Ама той, Танов си е баш комунист, а и мафиот.

А, наздраве, другарю генерал Танов! почерпи се здравата за кураж, защото както сте тръгнали с онбашията Боко, добро не ви чака. Ще знаете, че се вижда с просто око напрежение у хората, от което ще се възползва радикалната десница. Гответе си резервни варианти като Василев и прочее. И назначете за шеф РевиЗоро - той стократно Ви превъзхожда.

Абе много се пънете по форумите, ама гледайте да не оцапате гащите. На вас угодия няма. Заслужавате още един мандат на БСП+ДПС, в комплект с диетата на доктор Емилова.

Добрият финансов министър - половин правителство. Глупавият финансов министър - без правителство.

Пресен пример - Чобанов.

Съгласен съм, ама по-пресният пример е Порожанов, тъп е като Близнашки.

Как не ви е срам след вцички тези срс ,от които се разбираше,кой какво е правил,крал,замитал и пак да го слагате.Сигурно има още за грабене и прехвърляне в чужбина,замитане на следи за контрабанда и наркотици и пълнене на черни партийни каси от големи играчи и бивши управлявяащи.Абсолютни наглеци.Значи и светът се управлява от такива.

Случаят Мишо Бирата защо не се припомня на забравилите? Въпреки че съм против комунистите от БСП(те не че от ГЕРБ не са комунисти), не виждам в коя нормална държава действащ премиер НАРЕЖДА на шефа на митниците да осуети проверка на "негов" човек, след което той скоропостижно и удобно умря, и където шефа на предизборния щаб е подсъдим и осъден на първа инстанция. Най-малкото моралът изисква тези хора да не са във властта. А хората от обкръжението на митниците(Райчо слънцето и сие) пак явно ще се уредят

Супер избор! Ваньо знае как да ги удари червените далавераджии , ще им секнат паричките бързо бързо!

Казваш, че ще удари своите! Не, ще пренасочи едни пари в правилната посока.

ПОРАЖЕНОВ-ПОЧВАШ ДА МЕ ОТВРАЩАВАШ-МИСЛИ И ЗА СЛЕД ИЗБОРИТЕ,НИКОИ НЕ ТИ ГАРАНТИРА ПОБЕДА,АМИ АКО ДОЙДЕ 9 ТИ,КЪДЕ ДА ТЕ ТЪРСИМ БЛУДНИКО

Победата на ГЕРБ е повече от гарантирана , въпроса е с колко на 30% ще спечели! Голяма драма ще е за заблудените като теб! Ще ви се плаче!

Както винаги червените другари от ляво ще загубят! Ваньо цигането също пак ще е отвън борда!

Гарантирана е победата на ГЕРБ - те контролират всички лостове за фалшифициране на изборите - целият административен и МВР апарат са техни и никой, ама никой не може да им попречи да си фалшифицират изборите, както са го правили до сега!

НАЛИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ ЩЕ СВЪРШИТЕ И КАК-ТАПИГИОЗИ

Аз не знам по големи тъпигьози да има от червените крадци , вече за кой ли път им лъсва г..а! И тъпигьоз идва от тъп , а не от "тап"! Наистина е тежко сред такива неграмотници като 15/15!

ГЕРБ се връща! Дали все пак не трябваше да се изчакат изборите. Ами ако има изненади??Между другото и сега и преди 1г.циганките с цигарите си стоят на пазарите, само гдето са по-предпазливи.

Ще има изненадани "тарикати" , такива като тебе и наивници който ще ти се вържат! Ама много изненадани ще сте!

Колко са важни за герб магистралите и митниците - първата работа на подлогата плевнелиев е да назначи отново верните калинки в АПИ и Агенция митници ! Колко ли милиарда изтичат оттам ?

Браво! Почва се борба с мафията! За половин година 1 млрд.лв. дефицит в приходните агенции! Заради БСП и ДПС 2014г. се върнахме в 2011г.! До миналата година всяка година приходите на АМ се увеличаваха с 8%.

Ало Танов защо твоите хора тормозят Мишо Бирата? Аз съм му обещал да не го проверяват

Тези - кликни червена ръка! Онези - кликни зелена ръка!

Да им го ..... на 5-ти октомври! ВСИЧКИ ДА ГЛАСУВАМЕ!

!!!

Хи, хи, хи всичко се разкри! На четвърти ще се проведе всенародно честване на Сухиндолската афера!

Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия!Мафия! Мафия!Мафия!

и така, политиците ни, които се бориха да падне предишното правителство, един през друг сега ни убеждават че преди ни е управлявала "олигархията"....е, сега се чудя кои ни управлява. като гледам "новите" назначения си мисля, че просто това е друга "олигархия" тоест, една друга глава на същата ламя дето изсмуква българия от години...

това само в България може да стане и само "управниците" на нашата страна могат така

" Не наpод а мъpша " !