В САЩ бе издаден първият паспорт с "Х" в графата за пол

Очаква се възможността за избор да бъде по-широко предлагана от догодина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я сега КС да излезе с едно решение и на този въпрос, че явно американците нямат достатъчно добри юристи.

Като искаш да си п...л чудесно в това няма лошо но не и да го натрапваш на другите! Всеки може да се праска с който си иска никой не са го сложили на бесилото стига вече с тези простотии да вземем всички тогава да обърнем резбата че всички обратни да са доволни? Аман вече от простотии този свят изтрещя живее ми се вече през 80 години тогава бяха по нормални хората разсъждаваха като хора а сега тотално изкукуригаха!!!!

иии сега заради единият Х няма да ни отпаднат визите. В светлината на решението на КС как ще пуснат такъв човек в Бъгария? Щом ние не ги пускаме, те как ще ни пускат при тях? Днес САЩ, утре ЕС... един ден и руснаците няма да ни пускат при тях.

Муха без глава ,това е третия пол ,т.е. равно на фалшификат.

- Господине,... - Аз не съм господин! Аз съм госпожа! - Добре! Имате херпес на тестисите, госпожо!

И хората, като всички останали същества еволюират и мутират. Не виждам нищо лошо.

Половете при бозайниците са два: мъжки и женски. Това е основна биология. Сексуалната ориентация, съпътващи психични проблеми, любима храна, любим цвят, не е релевантна информация, която трябва да се сложи в паспорта.

Голям праз, голяма новина! Ами като не искате , няма да цъкате на пол "Y".

Странно, още не са ги ударили с ядрено оръжие, а как само мутират в тази държава.

Аз се чувствам ваксиниран, но не съм. Къде са моите права и сертификат? Де били

Само ако те ваксинират редовно отзад, без вазелин, може да предявявш претенции!

Ето го поредния жендър, дето по цял ден си мисли за мъжки дупета и как ги лиже

"..но повечето от тях не успяха да получат лични документи, които точно отразяват кои са." - как да отразиш точно кои са, като и те самите не знаят..

Добре де ,а кога американците ще стегнат до извода че освен Х и У трябва да включат и Z? Значи ZX .ZY и ZZ и така да поправят една голяма неправда? За пояснение : Всяка тъща смята зетя си да джендър отмъкнал дъщерята , вместо оня другия който харесвала тя! Разчитането да става така: ZX - зет пу_ка. ZY - зет уест ZZ - заврян зет И така ще бъде решено човешкото уравнение!

Най-яко е да си негър-гей ! Ще си привилегирован

поредното дказателство,че тия са най-простата държава в света те не са нация а сбирка от боклуци и негри,но кат ги превземат резаните ..ше има алах акбар

Преди 30 години завъртяхме колелото на историята с оборот назад , явно ще трябва още един оборот

Фак юююю...нема значение Х или У....ша та праа да просиш и да рецетираш Криску...ко са ежиш..боя му е майката..риспект да научиш

Е па аз определено съм си Y! Макар че сега джендАрите веднага ще вряснат какъв Ганьо съм и колко съм изостанал...

А дали защото много балканци се гордеят, че са големи "Y", нацията на българите е на изчезване .....

Видно е от писанията ти колко си далновиден........ джендър лгбт третополовата рептилсодомитсорософилията е част от плана на шепа болни мозъцижалки содомити за решаване на "проблема"-"пренаселената" планета......

Аз от години се боря да ме признаят за джедай официално, но все ми отказват ! Това справедливо ли е ? Ще заведа дело !

Нали знаеш че има регистрирана такава религия? Наистина можеш да си джедай.

Моля за подробна информация. Уикенда отивам да се записвам.

и аз ще си поискам такъв паспорт и ше ходя свободно в женската баня

А да. Хахаха

сатанисти..раждеш се мъж или жена...ясно физически .

Все пак има и една графа, които се раждат със смесени белези. Но това са много ограничен брой медицински случаи. За тях съм съгласен.

Че то така утре Митко Очите може да поиска да си смени пола и да лежи в женския затвор.... Малоумни американски изроди.

Хайде сега и в братски булгаристан така :)))

Да сменят картинките с роклите: - за мъже: ташаци - за жени: слива - за неутралните: слива с ташаци

е как да я приема за жена като има чучурче.

Ами ползвай другите естествени отвори и сложи лепенка на чучурката ако ти пречи !

Стигнем ли до леглото и изненадващо се появи чучурката, ще бъде премахната в домашни условия и чак тогава може да и се сложи лепенка, ако ме разбираш за какво ти говоря!.

Тия вместо да се занимават с глупости, да решат дали ще разделят по чехословашки или по югославски. Вече няма връщане назад - с избирането на Обонго преминаха т.нар. point of no return. Хеле пък че сега Обонго кара трети мандат чрез фигурант - мумията Джо.

Те ме пишат бял па аз се имам за черен. Ко прайм са?

Да идват извънземните, да ни избият и да се свършва с тази пародия.

те в момента май точно това правят...

Един сега го даваха по бтв искал да стане мома, ма имал ташаци. Хванал се адвокат от БХК, но не Хаджигенчо. И се жали до Лозан Панов.

Живеем във времето на сатанисти, извратеняци, престъпници, уроди и измамници, които всеки ден, вече без изключение, ни плашат, манипулират и угнетяват, за да ни превърнат в роби!

ние винаги сме си били роби ако не знаеш...

Тези от САЩ са за жълта книжка.

Полът се определя от хромозомите, а не от какво някаква откачалка си мисли, че е. Много народ има за лудницата, но важното е тук в България да запазим разума си.

12% гласуват за ДБ и третият пол. Тия отдавна нямат разум. Отделно други партии също подават на ляво.

Лекар към пациент - Господине... - Не съм господин, а госпожа ! - Добре. Госпожо имате рак на тестисите.

Не е сходен, на пак е добър: Влиза някъв в затвора и съкилийникът му - голям, космат и гостоприемен: - Тук сме като семейство, а новодошлият може да си избере дали да е бащата или майката. - Ми, искам да съм бащата! - Готово! А, сега лапай на мама чурката.

Татееее, вече нямаш две дъщери, уреди се с да ХХса!

Това не е паспорт, а книжка за кола. Ако тръгне да вади паспорт ще видим какво ще стане, тъй като с паспорта се пътува в чужбина и има международни стандарти.

За съжаление е истина. СУМПС ги има от 4 г. https://www.nbcnews.com/nbc-out/out-politics-and-policy/united-states-issues-its-1st-passport-x-gender-marker-n1282486?icid=recommended

Хмм а мога ли да се идетифицирам като негър или ще бъда осъден за cultural appropriation ? Аз такъв се чувствам от малък още, пък и чисто биологично разликата между черен и бял мъж е много по-малка сравнено с разликата между мъж и жена ?

Да, бе, малка била разликата... Едното е homo sapiens, а другото е pan troglodytes.

Ще има ли графа "Апачи хеликоптер" ?

Изабела не беше уточнила модела, а само типа - attack helicopter.

Само си представете, че за тези няколко хора, трябва да правят отделни тоалетни с този знак? ;) Това ще са милиарди лева дори за България, за шепа хора, с промити от вън мозъци. Хемафродитите говореха, че са 1 на милион. Ако са прави, за България може да няма 7 човека. Ако всички бяха обратни преди 150 години, сега да няма човечество. Да няма САЩ. Да няма паспорти. Да няма Х. И да няма графа за пол. За природата това е безполезна мутация и отпада. Не предават гени и изчезват. Ама е на пропаганда, каквато няма за сакати, слепи, глухи, без ръце и крака и така нататък. А за документи за раждане, промяната ще ги направи документи с невярно съдържание. Там се описват физически белези. Има копита и дълга шия - жираф! И край на въпроса и не се описва избор.

шопите отдавна са го измислили, такова нещо като жираф няма.

Мда, Обама ПОЛОЖИ НАЧАЛОТО - подкрепи ГЕЙ БРАКОВЕТЕ преди 10-ина години. Походът на СВОБОДАТА на ДЕМОКРАТИТЕ... .... Случайно ли на КЛЮЧОВИ ПОСТОВЕ евроатлантиците слагат БЕЗДЕТНИЦИ?!

Смених резбата, искам сега да сменя и паспорта.

Добре , че конституциония съд ни спаси от това. Алах е велик

Обича дупета като твоето

Що бе аркадаш, нали вие лумкате отпред само когато правите деца?

Завиждаш. И си личи. :))