17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Незнам откога изказването на свободно мнение се счита за манипулация.Така че по внимателно с обидите.Не е нужно да си западно ориентиран за да видиш че има нужда от не просто чистене а операция прочистване.БГ в сравнение с другите евродържави е с наи много университети на глава от населението с наи много болници,аптеки,коли,безпризорни животни,депутати,чиновници много други.Всички тези неща изискват скъпа потдръжка идваща от джобовете на бедните българи .Според мен затова стандарта и качеството на живота са ниски а много хора са бедни.Една богата Швеицария има в пъти по малко неща за потдръжка,това пряко увеличава богацтвото на гражданите там.Ако някак си съм успяла да промия малко задръстени мозъци ще се радвам.В този кратък живот изобщо не е важно да си умен а да бъдеш човек и да останеш човек до краи

Ами драги Аз, не мисля, че изказването на свободно мнение е обида. Обида е може би арогантното налагане. При теб го няма. Имаме си една манипулаторка на заплата :))), но тя е клиничен случай. А що се отнася до това, което си написал, да не забравяме, че БЪлгария е окупирана от САЩ държава. И това ни струва много. За пример, малък са ТЕЦ Марици Изток. Силово американското посолство ни задължи да им изкупуваме тока на двойна пазарна цена. Това кой плаща? Българите плащаме. А концесията за добив на злато, на уж канадската фирма. Плащат 1% концесия. А в Киргизия преди десетина години организираха бунт, защото 25% концесия било грабеж. Това са откраднати от България пари. Нас грабят. Преди 7-8 години наши експерти бяха направили разчет за 5 годишен период за откраднатото от нас злато. И меда, другия метал, който е в сянка. Добито и изнесено за 5+5 милиарда. В момент, когато имахме 2 млрд външен дълг. Е това се наричат грабежи! А не поддръжката на кола или апартамент. Това са обикновени поддръжки. Без да ми се обиждаш, но явно нямаш икономически познания и образование. Има доста литература от общ характер, която бих препоръчал. Като например Теория на парите :)))). Да видим от къде са парите на Богатия и добричък запад. И ние да последваме техния светъл пример. Знаеш ли от къде са? От кражби, от смукане на колонии и ограбване на народи. Тяхното сегашно благосъстояние е за сметка смъртта и страданията на не един народ. като изключим Германия. Другите живеят от награбеното. А САЩ въобще живеят от напечатани пари. И раздаване кредити, но това е друга обширна тема. Аз като българин, може и да не съм западноевропейски стандарт, но съм страшно горд от народа си и предците си, че никога не сме имали роби и не сме живели за чужда сметка . А западняците и до кръста на българина не могат да стигнат. Има доста други характеристики и параметри, за които не си запознат. То си е нормално, един едно да знае друг - друго. А по конкретната тема точно тази, за да дадеш знание на друг, да запалиш огъня, той трябва да гори у теб, да го имаш. А това не виждам да свети у теб. По тази точно определена тема. Просто имам малко по-голям обем познания по една или друга причина. Но по много други - няма познания :))). Ако обиждам някого, патката трол и компанията от американското посолство, когато се пускат да ни правят нас, българите на идиоти.

Да се обявят официално за царство и да приключват с глупостите... Само се мъчат горките с тази демокрация... Трябва да узреят още бетоните кратуни...

Ами значи те самите се считат за екстремисти след като се виждат в този закон завалиите ама с какво пипе да проумеят че сами се вкарват в това...Писнахте вече на хората с този навални и привържениците му дето и 2% не вземаха на изборите преди години.

Напразни са усилията на тирана да спре хода на прогреса. Демокрацията е непобедима защото евроатлантическите ценности са вечни и непреходни.

а твойте тролски усилия не са напразни па си напълнил потуряка до крачоляка. ббаахаха

Българите сме на страната на Президента Навални. Ако всичко е честно на избори джуджето няма шанс пред Навални.

Schilo

А не се изхвърляйте с този Навални. Неговото присъствие няма никакво значение за политическите събития в Русия. В най-силните си времена успя да вземе процент-два. Заради тази "заплаха" ли приемат цял закон? Едва ли...

Абе копейкин, затова ли е тоя закон, защото няма значение Навални? Ти малоумник ли си или си кремълски трол?

Schilo

Естествено, джендъре. Навални има като абсолютен брой повече привърженици в България, отколкото в Русия. А законът е срещу възможно участие на партии с наистина екстремистки възгледи. Кой ще ти разреши ислямистки формации да влязат в управлението? Ама сте тъпи и платени, затова не ги виждате тези неща.

ЧЕТА КОМЕНТАРИ НА ПРООСМАНСКИ ФАШИСТКИ ПОДЛОГИ....!!!??? КОЛКО "недемократична" била системата в Русия...... А в Турцистан демократична ли е системата а?? Чаветата на р-тийп търгуват с даеш, имами и ходжи режат глави, жените ги бият и третират като кучета забулени и забрадени като нинджи турцистански халифат..... Ами нашите марионетки Катето, Боко, Паси, Плювньо..... Русия това, Русия онова...... ВИЖТЕ КОЛКО СА ОСЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА КОРУМПИРАНИ РУСКИ ПОЛИТИЦИ, ДЕПУТАТИ, СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ВИСШИ ЧИНОВНИЦИ И ОЛИГАРСИ МАФИОТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ В РУСИЯ И СРАВНЕТЕ С БЪЛГАРИЯ И ТОГАВА ПЛЯМПАЙТЕ...... ТУРСКИТЕ ЛИРИ БАЛИРАХТЕ ЛИ ГИ, НАБЛЪСКАХТЕ ЛИ ГИ У ПЛЕВНЯТА????

Ти ли ги броиш привържениците на Навални, троле? Броят се на изборите, а както виждаш милиони руснаци го подкрепят, затова Путин прави всичко възможно да не се яви Навални на изборите! Цял свят разбра, само руската трол недойебана се прави на ощипана!

подкрепят го - 1%

Браво на Русия! Поне показват че не са дупедавци като бай Ганьо. Инак бай ти Ганя чок компетентен по всичко.

Доказват единственно че не са правова и демократична държава.

Аха, до колкото разбирам, ако не допуснеш за избори екстремистки движения, почти респективно терористични, значи не си правова държава. Ами доколкото ми е известно в доста "развити демокрации" действат подобни закони. Значи ли че Великобритания за пример не е правова държава? И това не е закон приет заради Навални. А той попада в него и не само той. Почти всички НПО спонсорирани от САЩ и Великобритания извършват такава дейност, наричана хибридна война. Но тук някой малко трябва да почете. Щото в знанието е силата. Не че невежеството и глупостта не са сила. А подобни закони, особено за НПО в САЩ си ги има действащи отдавна. Руснаците с голямо закъснение ги прилагат у тях.

Доказаха, че са Нигерия, но с бели негри и със сняг.

правилно, всички предатели и продажници, които работят срещу държавата си не могат да бъдат политици

А ти чете ли изобщо статията? Работил си някъде, след 5 години се кандидатираш на изборите, казват на бившия ти работодател да даде интервю, което може да се определи като призив за бунт, обявяват организацията, в която си бил преди 5 години за бунтовническа и ти не можеш да участваш в изборите! Така Путин, твоя вожд е вечен!

Кой е ДЪРЖАВАТА? Той и Луи-то викал "Държавата, това съм АЗ !" пък не свършил на добре.

Мисля че Русия отново трябва да стане СССР както си беше,но с нов президент от Украина

северна корея е цвете пред това което ше бъде скоро Русия.

е и? теб пък кво те боли кво е в Русия или Корея? гледай си твойта кочинка и не си ври носа където не ти е работа

Баси и Северната Корея

Самият Навални се смята за украинец. Украйна е родното място на баща му, там са останали повечето му роднини. Бащата на Алексей Навални - Анатолий Иванович Навални, е от Украйна. Роден е на 28 януари 1947 г. в село Залесье, в региона на Чернобил. В момента е генерален директор на дървообработваща „Кобяковска фабрика“ в Украйна, притежава и два магазина за хранителни стоки. Украинските корени на Навални: https://www.youtube.com/watch?v=BX-KKq1KsoM Ето как започна политическата кариера на „великия“ блогър Навални: Навални застреля Тимур Тезиев в политически дебати с травматичен пистолет. На 30 октомври 2007 г. в московския клуб „Гогол“ се проведоха дебати между Мария Гайдар и Едуард Багиров, в които участва и Алексей Навални (който по това време беше член на партия „Яблоко“). След края на дебата Навални имаше словесна схватка със зрителя Тимур Тезиев (Навални е бил ядосан, че е дал на Мария Гайдар цвете, а Алексей тогава е имал връзка с нея) . След това на улицата Навални застреля жертвата от упор в главата и тялото с травматичен пистолет (за носенето на който нямаше лиценз). Тук има две престъпления наведнъж - незаконно носене на оръжие и стрелба по невъоръжено лице. Полицията дойде и отведе Навални и Тимур в полицейското управление. Там той написа заявление. След шестмесечно производство и намесата на Никита Белих и на Мария Гайдар делото беше приключено и въпреки хулиганската проява, Навални се измъкна сух и случаят беше покрит. https://www.youtube.com/watch?v=SsRqCwo4VNI

Станишев , Христов и др също са украинци , даже изтърсачето рус се е пръкнало от Киев навремето , не знаеше ли ?

Да, Киев е била столица на първата руска държава - Киевска Русь, както и Охрид е бил столица на България

За Плиска да си чувал тролче мърсящо името на Българите ?

Като типичен герберастки и педерастки трол, нищо не казваш, все бягаш от темата.

По какво си приличате всички леви русоробчета ? Ами мислите , че всички като вас са с леви ориентации , нали всичките сте рожба на илич и жена му троцки и съответно всички които не са на ваш акъл са от герП ? Това показва само едноцифреното АйКю с което сте "надарени" и да те открехна , в грешка си ;)

Пълна глупост е, че Станишев е украинец, той е роден не в държавата Украйна, а в държавата СССР, при това баща му и майка му са българи, но за трол като тебе това няма значение

И ти ли си роден в държавата ссср тролче ?

В България - за твое прискърбие. Постовете ти пращят от лъжи, като тази, че Станишев бил украинец или, че Киев в древноста не бил столица на Русь, а на Украйна (само че тогава думата Украйна не е съществувала) Само педераси и тролове могат да защитават един украински рецидивист и престъпник, подвизаващ се в Русия с 21 дела, стрелби срещу политически опоненти и икономически престъпления, подхранван с биткоини за своята подривна дейност.

Всичко хубаво идва от запада

Доста добро описание на Навални и абсурдните западни простотии ли, малоумия ли да ги нарека - в статията: "Глава СВР прокомментировал ситуацию с Навальным" Ясно и точно логично. А като четеш западните простотии, почваш да се чудиш, дали тия групово са изтъпели. Почват да измислят някакви умоизобретения, дори не детски, а сякаш сътворени ни от психично болни хора. То само коментарите на манипулаторката дето ни промива мозъците от англосакския център за специални операции, дето се е взела на сериозно, само тях да четеш, достатъчно е да се зачудиш за психичното здраве на тия същества. Ясно и точно: Навални не е никакъв опозиционен лидер, има други, които са далеч по-популярни. Съден е за икономически престъпления, а не за политическа дейност. Отделно, дейността му се спонсорира от Великобритания и САЩ и изпълнява техни поръчки. А и организираните протести се извършват без съгласуване с местните власти. А на едни от предните избори не бяха допуснати, защото при събиране на подписи бяха намерили разни мъртви души и фалшиви самоличности. Естествено, че ще ги спрат. Не се иска особено наличие на разум, за да разбереш какво се случва. Предвид масовата западна истерия, може лесно да се види западния манталитет тип "авца". Пълна обида за живеещите там.

Казваш за вас крепостните кремълският гном е единственият боК на всички земни кълбета ?

Ами това го казваш ти, една посредствена и твърде тъпа гугутка, която се е мисли за великата манипулаторка и промивачка на мозъци. Нормалните хора нито някой мисли така, нито постоянно твърди това и лее слюнки в килограми. Това е свойствено за примитивен овчи мозък, от модерната западна щампа. Дори една манипулация не сте в състояние да направите. Някаква сива тъпота. Не е нужно да приписваш собствените си глупости на другите хора и да обиждаш интелктуалното им ниво :)). Ма да има как да се прочетеш отстрани, да се видиш що си тъпо същество :))). А какъв е Путин, няма какво да се коментира. Всички сме видели как взе разорената елцинова Русия и каква я направи днес. За това хората го искат. И не само по избори печели с по 70-80%, а всички социологически агенции му дават такъв рейтинг. Включително и спонсорираните от САЩ и Великобритания. Но това трудно умопостижимо за една патка да го рабере. Поради липса на ум. Та ти дори да лъжеш не умееш. Ба си и деградацията.

Избиваш комплекси като хвърляш слюнки в безсилието си ? След като забрани и останалите партии вовката ще има 100% подкрепа , как севернокорейският му по-тлъст събрат ;) Това теб какво ще те огрее обаче , ще ти вдигнат порциона от кило на кило и двеста удобрение дневно ?

Аз не хвърлям слюнки, защо го приемаш така с обида? Това е като да наречеш ябълката ябълка. То не е обидно, просто си е ябълка. Не виждам защо трябва да се обиждаш? Наричаме нещата с истинските им имена.

Така ли ти разправят чичковците с бели престилки докато ти оправят ризката и се пробваш с чужди фрази да "блеснеш" ?

Павелчо гугутке намери си друга професия, дежурен трол не е за теб

Украински еврейски род. За чий ни този продажен предател?

Кой това , тавариш шаломов ли ?

Платен говняр с пет долара между бузките.

Завиждаш гледам , че твоите пет рубли и десет стотинки нямат тролче :)))

и какво общо има президентът Владимир Путин с парламентарните избори? Той си е избран до 2023 г. Той не е депутат, а президент!

Мий би ево мат радная "единая рассия" ?

Павелчо нещо се опита да кажеш на чужд език ли? не се мъчи да се правиш на умен, нищо не излезе, пиши си на български, него поне горе долу го знаеш добре

А вие защо биете негрите?

И като се забрани в рашка да се гласува за друг освен за вова , кремълското жуже ще задмине брежнев със 100% срещу "само" 99.8% :)))

и какво общо има президентът Владимир Путин с парламентарните избори?

Мей би "единая рассия" ?

В булгар кенеф да се гласува за мутри, чалгари и шкембе войводи, тогава ще е малко по-добре тази селска територия.

Имаш проблем , че твая женщина и твая доч пришли сюда да заработят някой конвертируем лев по магистралите ?

Днес, швейцарката Моника Йосиф Яков-Станишева отново трие наред в стенгазете ДИР.РУ. Ну сука, ну блядь!

А нали си имате bellingcat, какъв ти е проблема, продължавай да си пишеш там. Поне ще се чувстваш умна и красива. В Дир си тъпа и проста манипулаторка, взела се на сериозно, че може да промива мозъци. От писанията ти може да се твърди със абсолютна сигурност, че притежаваш интелект на майски бръмбър.

Да трият и банват простаците, които могат само да псуват.

Следва забрана за дишане говорене ходене до тоалетна

Най-голямата екстремистка партия в Путлеристан е Единна Русия

остави Единна Россия - кажи нещо за ГРОБ, пардон - ГЕРБ!

Ще ходят да участват в парламентарните избори на рашка говняшка ли та да каже за тях мурзилке ?

Незнам много за Русия но това е маи все едно Борисов да забрани на народа да гласува за опозиционните му партии.А те всички са такива и Има такъв народ и Демократична България и Изправи се мутри вън и тн.Този Путин за какъв се мисли....Някъде бях чела че в Украина правителството забранява кучешката поза да се практикува в секса при всички правещи секс

Русия правова и демократична държава. Това вече не е смешен виц, а тъжен.

А това хайли лайкли дали има някакъв аргумент За. Или като западна медия, плющим твърдения, ама дали е вярно или не има ли някаква логика или не, това е без значение. Те там са с овчи статус и заформен такъв манталитет, тъй че е без значение.

Прекалено либерастки закон. Трябва да приемат закон кой може да участва в избори.

Поименно

Защо да харчат пари за избори? Депутатите може да ги назначава директно Путин. Както прави с губернаторите и кметовете на големите градове. В уж федералната държава. На крачка са русите от абсолютна монархия.

Абсолютна мафия искаш да кажеш.

това не е ли противоконституционно?какво да коментираш...руска му работа.

Ако кандидатстваш за американска виза, половината от въпросите ще ти се сторят противоконституционни. За тях, обаче, са съвсем редовни. Всяка страна си има критерии, които да спазва.

Тия русофилите както си мислиш че не могат да са по-жалки и те просто покоряват нови дълбини.

Пешо разликата е следната. Кандидатсването за виза е равно на желание да посетиш чужд дом. Забраната за политическа дейност в родината ти е отнемане на права в собственната ти къща.

Това че Навални е противник на Путин не означава че е по добър.И той е твърд националист,но просто не е на власт.Мненията и на двамата за въстановяване макар и в по малък размер на СССР съвпадат,а това значи същата агресивна политика.Просто борба за власт.

Най-после дългоочаквана новина за НаСрални! И не само за него, а и за компания. Ми крайно време е да си има КОМПАНИЯ в затвора.

Мордор.

Малко е крайно, но същите мерки има и в САЩ. Да не говорим, че ако някой се кандидатира и има слухове, че го подкрепят от Русия ще бъде разпънат политически!

Сигурен ли си че същотото го има в САЩ? Какво малко, това си е открит отказ от демокрация и правова държава.

ето че руснаците я започанаха;)

В Русия имало избори, мале мила.

Така де, страх лозе пази, казват японците преди сепуко.

Конституционни нарушения в РФ? Как може да се наруши нещо, което се поправя на всеки 4-5 години? Това си е техен тип управление, ние уважаваме избора им. Без да се опитват да го налагат тук обаче. Нашите кауни, тикви, луди лелчета и етнорокаджии са ни достатъчни...

То само човек като види ника и разбира, че си парцал. А "свободния свят" къде го видя, явно муаш дрога, ха, хо@@0

Когато в Русия имаше крепостничество, Западният свят вършееше Робството.

Хич не си наясно: Крепостничеството в РФ продължи мноооого след робството на Запад, а някой от чертите му са живи и днес.

Нали и ти трябва да се изокаш.

Зпападът трябва да е благодарен че Путин остава на власт. Една стабилна олигархична система поне докато Путин е жив значи мир в Рисия и продажба на ефтини рвсурси и изнасяне на капитали на запад. Със Навални никой е знае на къде отиват нещата. Все пак е бил антисемит инационашист.

Мачкай ,Вова!

Той и последния руски цар така 'мачкаше'... докато не дойде 1917та. Който не учи Историята..

То заслугата за ..17-та е главно на германците и англосаксонците! Кой даде париците и оръжие и натовари Вл.Улянов в товарния влак??

'германците и англосаксонците' бабинта ти. Не те разстреляха царя и фамилията му и не те гониха и клаха помещиците и още по-омразните попове. Днешните им наследници - православните мракобесци пак са се присламчили към режима и проповядват послушание (само една друга религия е по-срамна от тази) и съответно ще си получат заслуженото, барабар с придворните блюдолизци-пропагандисти - Соловьовци, Скабеевци и пр измет.

Козяшките тролове квичат здраво. Значи Русия е на прав път!

Все така смело да продължава по същия път!

на прав път е твоята рашка говняшка..ха.ха нека продължава в същата посока.ха.ха

Днес всички тролещи акаунти на руското посолство в ДИР работят на 100% и прегряват слагайки КРАСНЫМИ минуси на антипутинските коментари. После нямало хибридна война срещу България?!

Най-ужасната диктатура в целия свят, но ще се сгромоляса силно и отвисоко, също както стана със ссср. Не си научиха урока,че срещу свободния свят като си тръгнал, е все едно пикане срещу вятъра.

къв свободен свят си бе зависимия помияр от помията

И нас ли пробваш??

Разбрахме! Законът е виновен! Преди като нямаше закон, Навални получаваше едни големи проценти на избори,направо ум да ти зайде! С пълна мобилизация успяваха да съберат 1%. А сега видиш ли, не ги допускат до избори,та да свалят омразния Путин. Има някой за освидетелствуване!

Да при подръжка от 1% за опозицията, да и забраняваш участие в избори си е направо за осведетелстване.

Де е ватната плоскоглава агитка де ореваха орталъка когато Туитър би шута на Тръмп - то не бяха пози, чупки, истерии и мелодрама. А сега?!

Демокрация по руски.За такава демокрация мечтаят и нашите комунисти барабар с другаря си президент.

не обяви директно монархия... ама няма кой да му напълни дъртия анус да роди друг руски гей :))))

Няма какво да обявява,дедовото.Той редово събира по 75% на избори!

Путлер що се занимава с глупости ами не вземе изобщо да ги отмени изборите в Русия?

ЧЕСТИТО! Официално Северна Монголия вече е като Северна Корея!

пак ли седиш навън в тоалетната и пишеш от нета на комшията