В Русе не пуснаха испанци да строят леярна

Сградата била построена, въпреки че няма нито един разрешителен документ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русе е хронично обгазяван от 42 години и затова доближава 42 хиляди жители. Явно градът ни е определен за еко бомба.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Като не им се работи да одат да копат нивите

Може и да пасем на мама ти ливадата.

За първи път от памти века съм горд, че съм русенец! БРАВО, РУСЕ! Стига всякакви пИдали са си изнасяли тук вредното производство, и са ни обяснявали как понеже сме бедни, трябва и да ни тровят!

Яжте чист въздух идиоти. Явно сте добре нахранени. Останалите 90 процента да им стърже корема. Е как да дойдат българите от чужбина в тази екологична кочина?

Щоне милапаш хуябе, лайаяр! Ела ти им дишай отровите!!!

То хубу я построили ама енергия от де ще вземат?

На десетки турски компании се дава на секундата разрешение да строят предприятия и заводи в България - и от САМО в населените с български турци райони. А на компания от ЕС, която иска да отвори нови работни места тук - твърдо отказват!!! Мутри гербаджийски!!

Фирмата да сложи най-модерните и скъпи системи и филтри, така че да не се изпускат никакви боклуци във въздуха и не виждам проблем. Или да си изпуска боклуците директно в космоса, ама май второто ще й излезе по-скъпо.

Колко е безработицата в Русе, че отказват на производство да заработи в града?!? Направо е потресаващо! Хората търсят инвеститори, а тези им забраняват да работят! Уникална държава!

Забраняват им да отворят една леярна, която вече са построили незаконно, без никакво съгласуване, разрешения и прочие! А ти си тъпанар!

И как така са я построили без никой от администрацията да забележи толкова години че нещо незаконно се строи, и точно преди пускането, хоп не можете. Явно някакви пари не са изплатени. А русенци, като са толкова умни , да пращат дъщерите си на Дунав мост да заработват.

Дойдоха вчера тука едни момчета и построиха леярна. Аз не знам, не съм от тука.

те са си я донесли готова , да има наште какво да съборят.... че наше неща свършиха Терминал(НО)2

Не са били момчетата ами духа от вълшебната лампа на Аладин, само той може да строи дворци и леярни за една нощ.

goose

Значи ако градата е изградена без нито един документ изобщо не седи на дневен ред решението за инвестицията, а за събаряне на незаконно строителство :)

Вероятно са купили някое старо хале! Нямали разрешително. Дрън, дрън!

Е...щом ще е производство...Обезателно трябва да откажем.. Друго си е да развиваме услугите, и нещо да не произвеждаме. нали така другари общински съветници?

... навява на една история с 5G мрежите....и какво се оказа накрая ? ... еми същото ще е и сега .... пък ако знаете един завод за автомобили колко въглеродни емисии и замърсяване изпускат .... да оставим само на батко и братко ТЕЦ на въглища и останалите Бизнес-мени дето горят вносни отпадаци в всичко де може да се запали огън...... ама то .... каквото сам си причиниш.... и най-лошия ти враг няма да го стигне .... ПС: Чудя се ако беше "супер модерно" предприятие от "приятелите" с ватенки .... дали пак така щеше да е отказано ..... Терминал(НО)2

Какви емисии има автомобилен завод бе, тролей? В автомобилните заводи се СГЛОБЯВАТ части доставени от целият свят. В САЩ примерно, японските автомобили са с предимно японски мотори при скъпите модели. Евтините модели са с мотори и drive train произведени в Канада и САЩ. Всичко останало от тенекии и пластмаса е КИТАЙСКО. "Испанците" се пробват да събират металните отпадъци на Източна Европа, да ги претопяване в Русе и слитъците да ги изпратят като суровина за китайските заводи за тенекии. Абсолютно същото прави "металургичния" завод на РОТЕНБЕРГ в Хабаровск. Този завод не отлива детайли а претопяване боклуците на Сибир и изнася слитъците в Китай. Знаеш ли какво замърсяване ще има от "л