17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яврово се казва селото не "ЯВОРОВО"

А който проличава защитните диги за да поставя тръби за напояване от реката, ще носи ли някаква отговорност... А допусналите (басеновата дирекция и т.н.) да се случи това? Или както винаги сметката ще платят будалите, а тарикатите може да блокират пътища ако не стане на тяхното?

"но и тях ги разбирам, те не им дават пари", - e как да не им дават пари? Нали получават заплати! Или тези от напоителни системи са свикнали само да лежат по шанците и вадите и да получават заплати. За всяка работа, която трябва да се свърши, искат да им се плаща допълнително. И така е навсякъде в БГ Така са и полицаите, така са и държавните служители. намърдали се на едни постове и самио точат пари. За всяко друго - или допълнително заплащане или наемане на външни хора, които да свършат работата. Нали ги гледам тези от пътното - работят само , когато трябва да се секат дървета, като секат без ред и ги карат в къщи за дърва за зимата.

Това променя коренно ситуацията...

Защо са сложили чуждоземска снимка?

От толкова много ''свършена'' работа от герберасите и природата взе да не ги ''слуша'' ама поне е оправдание за тях... Приказки приказки и наводнения, наводнения дето му идва на човек да се замисли дали ако спрът да приказват а да поработят няма да спрът и наводненията..

Какво искате, че нали чакъла и пъсъка от дигите бяха откраднати от мутрите като готов строителен материал. Защо мутрата да ходи и да плаща за материал, когато има готов такъв и струпан на едно мяст. Само отива и товари толкова. Сещате ли си сега защо по време на Тошо "Язовири и каскади" беше военизирана организация, защо имаше "Гражданска отбрана", защо имаше армия, която действаше при бедствия и имаше повече ред.

Ти наистина ли си такова идиотче, че да вярваш, че ако не бяха герберастите а корнелия, наводненията щяха да са по-малко? Ти на това наводнение ли му викаш? 10 декара ниви. Виж кво става по Света.

И нямаше наводнения. Само Згориград, Благоевград и още няколко.