Коментари - В очакване на пролетния сезон на bTV: Гледаме новини, сериали и новото вечерно шоу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм на 31 години, работя в сферата на комуникациите, нито един мои колега не приема за натурално вечерното шои на Бтв, всички го смятат за опитна пародия.Това са платени социологически проучвания. Ако питате нова, ще ви напишат същото за техните предавания. Взехме да се усвщаме... не мислите ли...

За работещ в комуникациите трябва да си наясно, че тези данни не са от социологично проучване.

че кой я гледа тази кафява телевизия?...

Не можете да замените Шоуто на Слави!

БТВ страшно са се объркали като мислят ,че някой гледа помията на турските сериали . Гледат ги само неграмотните и полуграмотни хора от турските региони, кой нормален чавек ще гледа тези отвратително примитивни филми Много са зле БТВ , по добре се чувствам като не гледам поттискащите им пердаванея и заекващите журналисти с възможно анй-тъпите въпроси

ПИПО

Кой ли ги гледа въобще? За новините имам интернет, за филми и сериали HBO GO и Netflix. И в този ред на мисли защо задължително по всички кабелни си длъжен да плащаш пакета на бтв? Защо след като го плащам тоя пакет виждам само реклами и стари филми и сериали? Защо нямате истинска разследваща журналистика и 90% от "новините" са ви тотално объркани или откровени лъжи? Защо бе бтв? И за протокола, конкуренцията ви и тя е на същият хал като вас. Гола вода сте.

Какви 30% за шоуто на Николаус, като много, много малко хора го гледат! Хайде по-сериозно, а не изсмукани от пръстите си статистики (стакмистики). Осъзнайте се.

Ти и още 6 човека не го гледате. Други трима го гледат.

Ай стига с тези платени публикации.

Напротив, доста хора около мене включително, от доста време не гледаме телевизия. И се чувстваме идеално!

Този ухиленият от първата снимка кога ще се научи да чете? То бива да се мъчиш, ама... Като ти е мъка си смени професията, а не на всичко отгоре да си се смееш на некадърността, като сбъркаш за n+1 път.

Николаус е пълен провал. Време е да го сменят.

Обратното е.Вече не гледам БТВ,защото ако гледаш филм или други предавания ,рекламите са повече от всичко останало.

Абе тези рейтинги се правят от едни 1000 устройства, които бабата като заспи на бтв след турския сериал всичко е рейтинг. Не ставайте смешни с тези допотопни методи. Поименно мога да ви кажа къде са устройствата и да говорите с хората да гледат каквото вие искате!

Хахахахахахахахах !!! Голям смях падна с платената реклама !!!!!!

Еее, яваш де, какво не ви харесват турските сериали? Те, Турците, не са ли същите като нас? Навремето Тодор Живков покрай Руските филми пускаше по някой Американски, пък и мултфилмчета гледахме. Сега, нанай мангела, само Турски и Щатски филми са ни разрешени, че и шоутата пак американските имитират. То май затова младите хора ни съветват: "Изхвърли си телевизора, не гледай тези бози, с които те зомбират"!!!

Кой я гледа босфор-тв?! Нормалните хора отдавна не гледат телевизия! Еле пък тия "българските" частни тв-та...

Платен репортаж на Босфор ТВ??

Аз съм от тези дето не гледат телевизия от 15 години и се чувстват отлично. Нито някой ми плаща като на тях( а и на дир) да гледам реклами,нито желая да ме манипулират идиоти с идиотщини

И аз съм като теб. БГ телевизия не гледам хич от 3-4-5 години. Каквото ме интересува го намирам в нет-а.

Нищо неочаквно и изненадващо няма в големия интерес към старта на вечерното шоу с новия водещ по понятни причини-наследява легендарно предаване с 19-годишна история. ИИнтерес,който обаче не е равносилен на харесване или одобрение както им се иска на бтв. Аз го/ги гледах от любопитство,като превключвах постоянно на 7/8тв.И до тук с интереса към двамата.Ще ги гледам в зависимост от името на госта,при Цитиридис е досадно повторение.

Всичко по тази телевизия е пошло, безинтересно и няма гледаемост! Колкото до т. нар. им ново шоу, погледах веднъж за малко, леле ми те изкопирали 1към 1 от шоуто на Слави, само че гостът седи отляво на водещия! Пък самия водещ, ми НЕМА такова дърво, а трябвало и да е забавен??! Не гледайте бТВ, нито обективна журналистика, нито забавни предавания!!!

Ааа, тази сутрин гледах, как Хекимян се опитваше да оправдае Американските внушения за корупция за някакъв съдия, ама събеседникът му се оказа в пъти по-интелигентен от него... Платена журналистика, която не смее да каже истината, дори когато е убедена в нея...