Уволниха трима заместници на Гроздан Караджов и назначиха един в "12 без 5"

Ивайло Стайков притежава солиден опит в организацията и управлението на строително-инвестиционни проекти в България и чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А КОГА ще УВОЛНЯТ турските ШПИОНИ в Българакта Национална Телевизия ( БНТ ) и турските Заптии( полицаи) сложени от Боклук Борисов за Шефове на полицията като оня Халид Аптарман в Меден РУдник, до бургас ???

Като не си подава оставката какво мисли, че тези калиннки няма да ги уволнят ли?! Не е наред това момче... Правилно го описа психологът на МВР

вот на недоворие, а пък окава доревие на други. Ето че лъсва порочната система на бсп да не се сформира веднага служебно МС за да може да се слагат пак техни е апапи. Радев дописна тазо подмяна, той да плаща работната заплата на незаконно назначените. и да си иска парите от бсп, че те го въвличат в недоумения какво да направи.

БРАВО ! КАРАДЖОВ Е АГЕНТ НА МАФИЯТА !

Те затова тупкат топката и забавиха оставката, а консултациите при президента ги отложиха в края на седмицата, че видите ли много били заети. Толкова са жалки, искат да направят още назначения на техни калинки.

Отмъстителността (в случая спрямо хората на Слави) е качество на дребните душици.

Ето, това е „задкулисие и мафия“ !!!

Змията най-жестоко хапе, когато мре! п.п. Извинявам се на змиите за индиректното сравнение с про100кире – те в източните религии са умни и мъдри животни!

Е това, ако не е разчистване на сметки....

Този човек - Кирил Петков и пълен със злоба, ненавист, омраза, отмъщение и подлост, как съм гласувал за него не знам...

Трябва да направят нова структура с ранг на министерство която да се занимава с организирането на половия живот на премиера.Титуляра е ясен-Гуглена.И трябва да има трима заестници-по оралните , вагиналните и аналните програми.Трябва да се грижим за задоволяването на сексуалните нужди на простия Киро , че канадката явно отдавна му е омръзнала.Как иска да храни мъж с безглутенова храна.Ще стане тотално импотентен.Той си иска вълчо мезе ,полято с добро питие.

няма ли кой да го махне напълно или застреля, та да престане да прави беля след беля?!

Разстрел, НИЩО друго.

Килрил Петков е толко противен и такъв измамник, лъжец и некадърник, че ми идва с голи ръце да го разкъсам само и само да спася България от този човек!

Еми то с таз фамилия путков какъв да е?

Набий го на кол както турците са измъчвали българския народ. Еничар такава смърт заслужава. Бавна и жестока. Жалка твар слуга на посолството на САЩ.

Тия нали бяха много заети с бюджета?

тоя пореден каун сигурно е баща на някой съученик на кокорчо или дригираното насе !

Интересно колко тоалетни е построил на обектите? Щом толкова разбира,да посочи поне един обект построен от него!!!!!

Тоя е изгонен !!! Проф. Киров: „Момчетата от „Продължаваме промяната“ отново са се объркали. Не те диктуват процеса на консултациите и скоростта, с която той се движи. Това е в ръцете на президента. Ако смятат, че от тях зависи, кога ще отидат на консултации при държавния глава, могат да бъдат много неприятно изненадани“ „Президентът може да вземе решение и да връчи мандата на лице посочено от ПП. Това е първият проучвателен мандат. Ако те не отидат, той заявява, че никой не иска да вземе този мандат, смята го за неуспешен и преминава към втората по численост парламентарна група“ За подробности - https://bgnes.bg/news/prof-kirov-pp-s-detski-mantalitet-narushavat-konstitutciata/

Киро е толкова прозрачен, колкото Асен е слузесто-отблъскващ.

Тъпо и отмъстително

Наглостта Кирчова не знае предели.

Ми следващото правителство ще започне с уволненията на назначенията на наглият Фашист Киро Пенделов.