Коментари - Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур | Днес.dir.bg

Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур

Министърът на земеделието в оставка Десислава Танева освободи от длъжност всички служебни лица, участвали в организацията на тържество в деня на траур.

Обратно в новината

Коментари - Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур | Днес.dir.bg

Коментари

Герб-ерастки популизъм!

Тия двамата дето не са участвали в сбирката да не са казали в къщи че са на семинар и са отишли да се клецат? А останалите не е много вероятно че са уволнени защото тиквуня като преспи още една нощ може и да ги повиши в длъжност.

е, що трябваше да уволнявате хората,че не са плакали с Вас, определено те по свой си начин изразяват съпричастност, уволнението е съшито с бели конци и те ще бъдат върната на работните им места на бял кон, а пък ние - данъкоплатците ще плащаме обезщетения, няма в Кодекса на труда уволнение,че някой не е плакал по заповед на нечий гроб, много жалко за загиналите и за уволнените..., но в конкретния случай купонджиите какво могат да направят по случая, такова уволнение и санкция кореспондира със сходно и в Корея, ама пък там биват разстрелвани...

Накрая ще започна да гласувам за ДПС

Не ми е ясно как толкова бързо са уволнени. Нека покажат заповедите за да повярваме. Трудно се уволняват държавни служители, ако те всички са такива. Иначе може да са им казали сами да си подадат молби за напускане, което също не е за вярване. Трябва да има процедура за наказание, мъмрене после друго и чак накрая е уволнение, ако дисциплинарният съвет го е решил. Не може от вчера, днес вече да има дисциплинарен съвет и да ги е уволнил. Само ви замазват очите.

А кога ще уволнят Танева заради скандала с ДФЗ и загубите от 6 милиярда за българското земеделие!

Извинете ,но само тези ли са купонясвали вчера? Нима в цяла България никой не е бил вчера в деня на траур на банкет/който със сигурност е планиран и платен още от миналия месец/? Тук нещо се преиграва малко....

това е пополизам а трагедиата е тероризам

..."Дисциплинарно уволнени "?! Много ми е интересно да прочета по КОЙ член на КТ и как е формулирана заповедта ?

Естествено, че ще бъдат възстановени. Уволнението сигурно е незаконно и министерството ще плати съдебни разноски и възстановяването на служителите. Съвсем отделна тема е - че след като царо е казал - нема как. царо Радоква.

Няма такива циркаджий! А, сливенската крадла използвала нарежднето на бай У* за да освободи място за някой свой съученик като шеф на ПП "Странджа". Тая май ще вземе националния рекорд по ограбване на министерство на земеделието.

Борисов, само така - не може едни да си гледят кефа, а други да рискуват живота си. Така трябва, за да се сложи ред в тая държава.Тоя народ не заслужава демокрация - една голяма част от нас е разхайтена пасмина и вечно обвиняваща, че някой друг му е виновен.

Да не забравяме, че по тези сладки позиции са всички са политически назначения, така че няма кой да съди ББ... Те не са се явавали на конкурс, спуснала ги е партията.

не е приятно на никой нормален човек, трагедията която сполетя невинните хора на с. Хитроно бог да ги прости. Но това което демонстрират в момента тези които са издали тези незаконосъобразни заповеди кой ще им търси отговорност за щетите които след тях ще плащаме отново ние обезщетенията на уволнените. или сега пак пред изборно да хвърлим прах в очите на простолюдието та дано пак да ни върнат на бял кон. Ами вас всички трябва повече никога да не ви избираме защото в резултат на всички които сте управлявали през последните 27 г.докарахте народа до просяшка тояга наматели ако не срам то поне малко страх от бога.защото един ден ще трябва всички да отговаряме пред него за делата си.

Като чета коментарите, стигам до извода, че целта е постигната. Зомбиране на цялата държава, и Вас разбира се. По този повод ще кажа: ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е "ИЗДИСЛАВ"

Клонирам едни хард дискове, и няма какво да правя. Но тук е много зле интелектуално. Напускан ви. Давете се успешно в мръсотията и злобата си. Късмет с бавната смърт, на която сте се обрекли сами.

То защото БТВ почетоха траура с турски сериял и фермата. Та седнали на други да правят репортажи.

Бас държа, че Джихадът, дори и да иска, тука такова нещо не може да направи, това - което сами си спретваме!?

Балканяшки уникати сме!....

Дали не е някакъв сценарий - да гръмне това чудо и да се върти нeпреривно денонощно на екрана екшъна за Спасителя в цистерните. Да ни облъчва бащицата как ни е обгрижил. Кошмар някакъв...

Night - глупости! Как може да си толкова долна смрад, само твоята нагла главица може да си помисли това.

НО НЕ НАШЕТО,А ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ!!! НЕ ИМ ВЯРВАМЕ ОТ ГОДИНИ,МРАЗИМ ГИ,А ТЕ НИ ПРЕЗИРАТ!!! ЗАПУШВАТ СИ НОСА ГНУСЛИВО ОТ МИРИЗМАТА НА НАРОД!!!ТЕ НЯМАТ НАШЕТО МСИЛЕНЕ,ЗА ТЯХ ДОЛНОТО Е ГОРНО И ПОШЛОТО Е ВЪЗВИШЕНО! АКО ВЪОБЩЕ МИСЛЯТ С ПОДОБНИ КАТЕГОРИИ!!!

Щом не ми е връчено уведомление за Национален траур срещу подпис, какво взискание и уволнение, джанъм?

Държава Родина Народ Вяра Свобода Саможертва Герой и много други са отдавна размити и противопоставяни в обществото Ни, вече нямат ценност, просто добавете и: Траур За това положение сме виновни всички ние, тези които трябваше да са лице се превърнаха в продажни задници, а останалите тихомълком търсехме само собствената си изгода ! Да спрем да спекулираме с мъката на хората ! ( ако можем, де )

Абдалите да ходят патриотично да си дават живота за Държавата и имотите на богатите!!? Аз искам да живея за тази Държава,... ама може и в друга!?

" Всичките съм ги уволнил тази сутрин, каза пред журналисти Бойко Борисов тъкмо преди да влезе в забранената зона в Хитрино." Е сега е момента нещо да гръмне!!!

Е, все сте недоволни.Разбирасе ,че отнякъде трябва да се започне.Правилно е постъпил ББ.Да уволни и лукарски добре ще е.

Ами щяхме да сме доволни ако започне от него а и го показаха хората на последните избори ама тоя и в лицемерната си оставка продължава да се пъчи да манипулира да замазва гешефтите си. Пълна идиотщина е да се наказва някой заради някакви морални норми дето в управляващия липсват. И какво ще пишат в заповедта????не плака кога го карахме ли???

Яжте, пийте и /булки/ се веселете тука!?

Уволнявате ?! ОК, но ще изгубите всичките бъдещи дела от уволнените, обаче! ...И ще изплащате обезщетения , и ще ги възстовявате на работа иняма да ви дават джипове на НСО ...:-)

Мутра. Пак да гласувате за него. И вас може да уволни, за да си направи пи-ар.

И все пак ...животът трябва да продължи!!!...за да стигне до гробищата!!?

Добре бе БХ а твойте партийни приятелчета от герб нещо на тях да им кажеш за банкета на Пампорово.

нали тънкият замисъл на репортажа е бил да се представят нещата да ги види цял народ и с ясното съзнание, че по този начин може да се стигне до наказания на участниците. траурът си е траур. не можем да върнем загиналите. всички по един или друг начин помогнахме - с 10 млн. държавни пари , с СМС-и. ще има и други помощи. живота си тече както казва един поп. съблича дрехите , с които е пял за кръщене и облича дрехите , с които да попее и на мъртвеца. лично съм го виждал.

Засега.... 6 уволнени за 7 умрели. Бойко само уволнява, праща ни за овчари, няма пари за заплати, хули ни, че по празниците задръстваме пътя за Гърция и още куп щуротии, които се обобщават така: ..... много сме забогатели и сме лош материал.

националния траур се отнася до медиите не до частните партита

Частно парти купон на държавни служители, с парите на народа. Поне малко смирение да покажат, та дори и лицемерно в ден на национален траур. Не да се тресат по дансинга.

Хайде бе

Само дето партито не е частно, а семинар с държавни пари.

А, бе братчеди, кво ли е имало в тези цистерни с нови надписи "пропан-бутан" ??! щото много щателно итайно ги източват и в ... .пълна секретност. !!? Ако е този газ, що не го пуснаха гювеч на мургавелите??! За една нощ щехме да изпразним цистерните!! Бее , то да неее нещо .по-спецялно. -през Румъняската за ...Донбас??! Айде, де! Ние си падаме малко "играчи"! Освен това маршрутът минава през складовете в ...Айтос!?

Освен ЖП експертите и НАТОто да .изходи. по въпроса!? ...Все пак на "фланга " става такова нещо!?

А, кучката, кога?

е няма такъв закон че по време на национален траур всички трябва да реват-нали живота продължава 0като гледах тв тия дни направо психясах -а психичното здраве е отговорност и на медиите!

С това съм запомнил ГЕРБ - с празненства по време на тарур! С 26 млрд.! И как Борисов раздава нашите при ,като казва аз дадох.

Ето това е неправилното на този идиот. Говори в единствено число. И това ще го смъкне по-ниско от БКП. НИЕ е повече от АЗ, трябва да го запомни. По този начин, не само ще загуби народната любов, а ще я насочи против ГЕРБ. И ще върне комунисти и турци на власт. Идиот, който върви срещу себе си, и ще помъкне още много хора след него.

"Егото е виновно за всичките ни неволи!"

Това са коментари на един и същи пишещ. Правете си сметката, колко сте маниполируеми всички пишещи тролове тук. Хора със сиво ежедневие, удавили се във собствената си завист, мръсотия и простотия. Сипейки повръщано срещу всяка стъпка на управляващи, независимо дали са леви или десни. Ето това е България. Ето такива като вас, докараха страната до тук. Мързеливи, злобни, неграмотни олигофрени. Сами се докарахте до тук, ПОМНЕТЕ!!! Сатрап ( нерегистриран ) 13.12.2016 12:05 Моля редакцията да запомни тези имена, и да проследи, какво ще се случи с тези хора след 2-3 месеца. Лично аз мисля, че ще ги назначат на не по-ниски длъжности. Не защото ГЕРБ е на власт, който и да е, щеше да стори същото. Всеки знае, че маймуните сме ние, те си правя, каквото искат. И продължаваме да мълчим .... + 24 : - 1 Не разбирам ( нерегистриран ) 13.12.2016 12:29 защо трябва да се затворя в къщи и да лея сълзи? Аз изпратих СМС. На тях им от пускат 10 мил. пари МАЛКО ЛИ СА? Не са никак малко. Защо трябва да има коментари, депутатите да си дадяли заплатите на тези хора. Те каква вина имат? Вината е в нас, че сме ги избрали, и си траем. Но съм сигурен, всеки тук ПИШЕЩ злобар, ще бъде същия като нашите депутати, и министри, и кметове, и управници. Ние сме българи запомнете!!! Аз не познавам никой от починалите (лека им пръст на хората). За какво да да съм в траур???? А когато умират хора по пътищата в катастрофи? Защо няма траур? Каква е разликата? Стига сте писали простотии! 5 човека, са 5 акъла. И пак казвам: ЗАПОМНЕТЕ, НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!! +9 : -4

Интересното е, че всичко тук е ИСТИНА!

Мурзилажът пак реве недоволен.

..щото не си свалил и долните гащи...!

Да ги беше глобила, ефектът щеше да е по-добър за националния бюджет, отколкото неправомерно уволнените да съдят сега държавата. Иначе със сигурност това не е бил единствения банкет вчера, защото вече в много фирми и ведомства си правят крайгодишните тържества.

Става въпрос за държавни служители. В частна фирма никой не може да се меси и спазването на траура за гражданите е според съвестта им. Но държавните служители могат да го отнесат.

Защо да не се меси в частните фирми? Нима морала е държавен само? Нали всички ревем, че сме големи пичове, че ставаме за всичко дори и за траур. Каква е разликата в хората от частния и държавния сектор. И в двата случая има по равно, идиоти, и хора ставащи за нещо. Не може да се дели така. Аз съм в частния сектор. Е, и да надуя уредбата ли?

не за държавата глобата можеше да отиде за помощ

на помен се яде и пие, всичко си е по традициите ???

явно по вашият край и кючеци играете когато някой се спомине ....

Ами да, всички семинари на държавните служители завършват с купони и после по стаите, за какво хората са били път да ходят на семинар, я?!

Вярно е - така се разтрогнаха много бракове. На държавните служители купоните нямат край, семинарите са повода -уж, че ще има семинар - всичко е чифтосано - да има алъш-вериш.

Стига популизъм...не съществува член по Кодекса на труда по който могат да бъдат освободени ...ще се плащат обезщетения ...

Топкоментар, след който мога само да кажа, че на бб като му кажат да пр...не, той се нас...а. Ех, този Винету, да го беше накарал поне да продължи да чете.

Бойко е голям майтап!Всички ги уволних,казва! Никъде няма закон,който забранява веселба по време на траур!Това е по-скоро морално задължение!Няма никакво законово право да ги уволнява!В съда няма да издържи уволнението!Интересно,после с какви пари ще се обезщетят потърпевшите!?!

Парите по обещетенията ще са огромни, както при уволнените митничари.

Само този, който е изработил с ТРУД парите си знае истинската им цена и се грижи добросъвестно за тяхното разходване. Когато "разпределяш" и раздаваш пари за които друг се е трудил е лесно да си щедър

ПОСЛЕ ПАРИТЕ ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА,КОИТО БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЩЕ ИМ ПРИСЪДИ СЪДЪТ,ДА СИ ГИ РАЗДЕЛЯТ С УВОЛНЯВАЩИТЕ ГИ,ТА ДА СЕ ЗАМАЖАТ НЕЩАТА?! МОЖЕ И ТАКА ДА Е,ВЪВ ВСИЧКО СЕ СЪМНЯВАМ ВЕЧЕ!!!

Цялата администрация се състои от по-големи и по-малки крадци и наглеци. Тези са от по-малките, но пак са нагли!

Ако не е тъжно ще е смешно, защото тази показност с уволнението, прикрива морала на управляващите на всякакво ниво..... Какво ми пука, че нещо се случило, някъде... ние сме си запланували купон и ще си го празнуваме..... И Бойко много показно се "хвали" че ги е уволнил всичките... но по добре да ги образова по какъв начин се изразява съпричастност в такива дни..... много още има да учим....

А къде е Цацаров-овощаря да почва десито.

Защо в деня на Национален траур не отмениха представлението на Нешка Робева в София например? Нали хората там също са се забавлявали!

Споко, днес ги уволняват, утре същите тия ще са на нови длъжности в други министерства, може и с по-високи заплати заради преживения стрес. Тоя филм сме го гледали вече... прах в очите на народонаселението....

Всичко е порно!!Тая Танева трябваше да я изгонят отдавна още когато се говореше за онези джипове закурпени за огромни суми за министерството и то от фирма на нейн съученик!!А точно тя го играе моралистки.А тя като е била в Брюксел дали вчера не е била и тя на някоя забавна вечеря??Ама няма кой да я види.Да не говорим,че отстранените като отидат в съда и ще бъдат върнати веднага.Това не са причини един служител да бъде уволнен.Стига с това ПОРНО!

Инженерите изгоряха ;) Започнало с минута мълчание и после продължило по масите и с "Радка-Пиратка". Проблемът е, че за истинските престъпници-държавни служители, наказанията или ги няма или не са изобщо така строги. Не, че и тия не си го заслужават.

Насила хубост не става!На който му е мъчно и без обявен траур ще тъжи и обратното!Иначе си е чиста проба лицемерие!

Слънцето изгря , а тия още не са го отразили. Няма грант за вас.

Ами ако всичко е ПРЕДПЛАТЕНО И ОРГАНИЗИРАНО, КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ. Съдът ще ги върне.

Освен Ден на траур да беше и Ден на свободата!!!

Коментари - Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур | Днес.dir.bg

Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур

Министърът на земеделието в оставка Десислава Танева освободи от длъжност всички служебни лица, участвали в организацията на тържество в деня на траур.

Обратно в новината

Коментари - Няколко уволнени шефове заради тържеството в деня на траур | Днес.dir.bg

Коментари

Герб-ерастки популизъм!

Тия двамата дето не са участвали в сбирката да не са казали в къщи че са на семинар и са отишли да се клецат? А останалите не е много вероятно че са уволнени защото тиквуня като преспи още една нощ може и да ги повиши в длъжност.

е, що трябваше да уволнявате хората,че не са плакали с Вас, определено те по свой си начин изразяват съпричастност, уволнението е съшито с бели конци и те ще бъдат върната на работните им места на бял кон, а пък ние - данъкоплатците ще плащаме обезщетения, няма в Кодекса на труда уволнение,че някой не е плакал по заповед на нечий гроб, много жалко за загиналите и за уволнените..., но в конкретния случай купонджиите какво могат да направят по случая, такова уволнение и санкция кореспондира със сходно и в Корея, ама пък там биват разстрелвани...

Накрая ще започна да гласувам за ДПС

Не ми е ясно как толкова бързо са уволнени. Нека покажат заповедите за да повярваме. Трудно се уволняват държавни служители, ако те всички са такива. Иначе може да са им казали сами да си подадат молби за напускане, което също не е за вярване. Трябва да има процедура за наказание, мъмрене после друго и чак накрая е уволнение, ако дисциплинарният съвет го е решил. Не може от вчера, днес вече да има дисциплинарен съвет и да ги е уволнил. Само ви замазват очите.

А кога ще уволнят Танева заради скандала с ДФЗ и загубите от 6 милиярда за българското земеделие!

Извинете ,но само тези ли са купонясвали вчера? Нима в цяла България никой не е бил вчера в деня на траур на банкет/който със сигурност е планиран и платен още от миналия месец/? Тук нещо се преиграва малко....

това е пополизам а трагедиата е тероризам

..."Дисциплинарно уволнени "?! Много ми е интересно да прочета по КОЙ член на КТ и как е формулирана заповедта ?

Естествено, че ще бъдат възстановени. Уволнението сигурно е незаконно и министерството ще плати съдебни разноски и възстановяването на служителите. Съвсем отделна тема е - че след като царо е казал - нема как. царо Радоква.

Няма такива циркаджий! А, сливенската крадла използвала нарежднето на бай У* за да освободи място за някой свой съученик като шеф на ПП "Странджа". Тая май ще вземе националния рекорд по ограбване на министерство на земеделието.

Борисов, само така - не може едни да си гледят кефа, а други да рискуват живота си. Така трябва, за да се сложи ред в тая държава.Тоя народ не заслужава демокрация - една голяма част от нас е разхайтена пасмина и вечно обвиняваща, че някой друг му е виновен.

Да не забравяме, че по тези сладки позиции са всички са политически назначения, така че няма кой да съди ББ... Те не са се явавали на конкурс, спуснала ги е партията.

не е приятно на никой нормален човек, трагедията която сполетя невинните хора на с. Хитроно бог да ги прости. Но това което демонстрират в момента тези които са издали тези незаконосъобразни заповеди кой ще им търси отговорност за щетите които след тях ще плащаме отново ние обезщетенията на уволнените. или сега пак пред изборно да хвърлим прах в очите на простолюдието та дано пак да ни върнат на бял кон. Ами вас всички трябва повече никога да не ви избираме защото в резултат на всички които сте управлявали през последните 27 г.докарахте народа до просяшка тояга наматели ако не срам то поне малко страх от бога.защото един ден ще трябва всички да отговаряме пред него за делата си.

Като чета коментарите, стигам до извода, че целта е постигната. Зомбиране на цялата държава, и Вас разбира се. По този повод ще кажа: ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е "ИЗДИСЛАВ"

Клонирам едни хард дискове, и няма какво да правя. Но тук е много зле интелектуално. Напускан ви. Давете се успешно в мръсотията и злобата си. Късмет с бавната смърт, на която сте се обрекли сами.

То защото БТВ почетоха траура с турски сериял и фермата. Та седнали на други да правят репортажи.

Бас държа, че Джихадът, дори и да иска, тука такова нещо не може да направи, това - което сами си спретваме!?

Балканяшки уникати сме!....

Дали не е някакъв сценарий - да гръмне това чудо и да се върти нeпреривно денонощно на екрана екшъна за Спасителя в цистерните. Да ни облъчва бащицата как ни е обгрижил. Кошмар някакъв...

Night - глупости! Как може да си толкова долна смрад, само твоята нагла главица може да си помисли това.

НО НЕ НАШЕТО,А ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ!!! НЕ ИМ ВЯРВАМЕ ОТ ГОДИНИ,МРАЗИМ ГИ,А ТЕ НИ ПРЕЗИРАТ!!! ЗАПУШВАТ СИ НОСА ГНУСЛИВО ОТ МИРИЗМАТА НА НАРОД!!!ТЕ НЯМАТ НАШЕТО МСИЛЕНЕ,ЗА ТЯХ ДОЛНОТО Е ГОРНО И ПОШЛОТО Е ВЪЗВИШЕНО! АКО ВЪОБЩЕ МИСЛЯТ С ПОДОБНИ КАТЕГОРИИ!!!

Щом не ми е връчено уведомление за Национален траур срещу подпис, какво взискание и уволнение, джанъм?

Държава Родина Народ Вяра Свобода Саможертва Герой и много други са отдавна размити и противопоставяни в обществото Ни, вече нямат ценност, просто добавете и: Траур За това положение сме виновни всички ние, тези които трябваше да са лице се превърнаха в продажни задници, а останалите тихомълком търсехме само собствената си изгода ! Да спрем да спекулираме с мъката на хората ! ( ако можем, де )

Абдалите да ходят патриотично да си дават живота за Държавата и имотите на богатите!!? Аз искам да живея за тази Държава,... ама може и в друга!?

" Всичките съм ги уволнил тази сутрин, каза пред журналисти Бойко Борисов тъкмо преди да влезе в забранената зона в Хитрино." Е сега е момента нещо да гръмне!!!

Е, все сте недоволни.Разбирасе ,че отнякъде трябва да се започне.Правилно е постъпил ББ.Да уволни и лукарски добре ще е.

Ами щяхме да сме доволни ако започне от него а и го показаха хората на последните избори ама тоя и в лицемерната си оставка продължава да се пъчи да манипулира да замазва гешефтите си. Пълна идиотщина е да се наказва някой заради някакви морални норми дето в управляващия липсват. И какво ще пишат в заповедта????не плака кога го карахме ли???

Яжте, пийте и /булки/ се веселете тука!?

Уволнявате ?! ОК, но ще изгубите всичките бъдещи дела от уволнените, обаче! ...И ще изплащате обезщетения , и ще ги възстовявате на работа иняма да ви дават джипове на НСО ...:-)

Мутра. Пак да гласувате за него. И вас може да уволни, за да си направи пи-ар.

И все пак ...животът трябва да продължи!!!...за да стигне до гробищата!!?

Добре бе БХ а твойте партийни приятелчета от герб нещо на тях да им кажеш за банкета на Пампорово.

нали тънкият замисъл на репортажа е бил да се представят нещата да ги види цял народ и с ясното съзнание, че по този начин може да се стигне до наказания на участниците. траурът си е траур. не можем да върнем загиналите. всички по един или друг начин помогнахме - с 10 млн. държавни пари , с СМС-и. ще има и други помощи. живота си тече както казва един поп. съблича дрехите , с които е пял за кръщене и облича дрехите , с които да попее и на мъртвеца. лично съм го виждал.

Засега.... 6 уволнени за 7 умрели. Бойко само уволнява, праща ни за овчари, няма пари за заплати, хули ни, че по празниците задръстваме пътя за Гърция и още куп щуротии, които се обобщават така: ..... много сме забогатели и сме лош материал.

националния траур се отнася до медиите не до частните партита

Частно парти купон на държавни служители, с парите на народа. Поне малко смирение да покажат, та дори и лицемерно в ден на национален траур. Не да се тресат по дансинга.

Хайде бе

Само дето партито не е частно, а семинар с държавни пари.

А, бе братчеди, кво ли е имало в тези цистерни с нови надписи "пропан-бутан" ??! щото много щателно итайно ги източват и в ... .пълна секретност. !!? Ако е този газ, що не го пуснаха гювеч на мургавелите??! За една нощ щехме да изпразним цистерните!! Бее , то да неее нещо .по-спецялно. -през Румъняската за ...Донбас??! Айде, де! Ние си падаме малко "играчи"! Освен това маршрутът минава през складовете в ...Айтос!?

Освен ЖП експертите и НАТОто да .изходи. по въпроса!? ...Все пак на "фланга " става такова нещо!?

А, кучката, кога?

е няма такъв закон че по време на национален траур всички трябва да реват-нали живота продължава 0като гледах тв тия дни направо психясах -а психичното здраве е отговорност и на медиите!

С това съм запомнил ГЕРБ - с празненства по време на тарур! С 26 млрд.! И как Борисов раздава нашите при ,като казва аз дадох.

Ето това е неправилното на този идиот. Говори в единствено число. И това ще го смъкне по-ниско от БКП. НИЕ е повече от АЗ, трябва да го запомни. По този начин, не само ще загуби народната любов, а ще я насочи против ГЕРБ. И ще върне комунисти и турци на власт. Идиот, който върви срещу себе си, и ще помъкне още много хора след него.

"Егото е виновно за всичките ни неволи!"

Това са коментари на един и същи пишещ. Правете си сметката, колко сте маниполируеми всички пишещи тролове тук. Хора със сиво ежедневие, удавили се във собствената си завист, мръсотия и простотия. Сипейки повръщано срещу всяка стъпка на управляващи, независимо дали са леви или десни. Ето това е България. Ето такива като вас, докараха страната до тук. Мързеливи, злобни, неграмотни олигофрени. Сами се докарахте до тук, ПОМНЕТЕ!!! Сатрап ( нерегистриран ) 13.12.2016 12:05 Моля редакцията да запомни тези имена, и да проследи, какво ще се случи с тези хора след 2-3 месеца. Лично аз мисля, че ще ги назначат на не по-ниски длъжности. Не защото ГЕРБ е на власт, който и да е, щеше да стори същото. Всеки знае, че маймуните сме ние, те си правя, каквото искат. И продължаваме да мълчим .... + 24 : - 1 Не разбирам ( нерегистриран ) 13.12.2016 12:29 защо трябва да се затворя в къщи и да лея сълзи? Аз изпратих СМС. На тях им от пускат 10 мил. пари МАЛКО ЛИ СА? Не са никак малко. Защо трябва да има коментари, депутатите да си дадяли заплатите на тези хора. Те каква вина имат? Вината е в нас, че сме ги избрали, и си траем. Но съм сигурен, всеки тук ПИШЕЩ злобар, ще бъде същия като нашите депутати, и министри, и кметове, и управници. Ние сме българи запомнете!!! Аз не познавам никой от починалите (лека им пръст на хората). За какво да да съм в траур???? А когато умират хора по пътищата в катастрофи? Защо няма траур? Каква е разликата? Стига сте писали простотии! 5 човека, са 5 акъла. И пак казвам: ЗАПОМНЕТЕ, НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ!!! +9 : -4

Интересното е, че всичко тук е ИСТИНА!

Мурзилажът пак реве недоволен.

..щото не си свалил и долните гащи...!

Да ги беше глобила, ефектът щеше да е по-добър за националния бюджет, отколкото неправомерно уволнените да съдят сега държавата. Иначе със сигурност това не е бил единствения банкет вчера, защото вече в много фирми и ведомства си правят крайгодишните тържества.

Става въпрос за държавни служители. В частна фирма никой не може да се меси и спазването на траура за гражданите е според съвестта им. Но държавните служители могат да го отнесат.

Защо да не се меси в частните фирми? Нима морала е държавен само? Нали всички ревем, че сме големи пичове, че ставаме за всичко дори и за траур. Каква е разликата в хората от частния и държавния сектор. И в двата случая има по равно, идиоти, и хора ставащи за нещо. Не може да се дели така. Аз съм в частния сектор. Е, и да надуя уредбата ли?

не за държавата глобата можеше да отиде за помощ

на помен се яде и пие, всичко си е по традициите ???

явно по вашият край и кючеци играете когато някой се спомине ....

Ами да, всички семинари на държавните служители завършват с купони и после по стаите, за какво хората са били път да ходят на семинар, я?!

Вярно е - така се разтрогнаха много бракове. На държавните служители купоните нямат край, семинарите са повода -уж, че ще има семинар - всичко е чифтосано - да има алъш-вериш.

Стига популизъм...не съществува член по Кодекса на труда по който могат да бъдат освободени ...ще се плащат обезщетения ...

Топкоментар, след който мога само да кажа, че на бб като му кажат да пр...не, той се нас...а. Ех, този Винету, да го беше накарал поне да продължи да чете.

Бойко е голям майтап!Всички ги уволних,казва! Никъде няма закон,който забранява веселба по време на траур!Това е по-скоро морално задължение!Няма никакво законово право да ги уволнява!В съда няма да издържи уволнението!Интересно,после с какви пари ще се обезщетят потърпевшите!?!

Парите по обещетенията ще са огромни, както при уволнените митничари.

Само този, който е изработил с ТРУД парите си знае истинската им цена и се грижи добросъвестно за тяхното разходване. Когато "разпределяш" и раздаваш пари за които друг се е трудил е лесно да си щедър

ПОСЛЕ ПАРИТЕ ОТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА,КОИТО БЕЗ СЪМНЕНИЕ ЩЕ ИМ ПРИСЪДИ СЪДЪТ,ДА СИ ГИ РАЗДЕЛЯТ С УВОЛНЯВАЩИТЕ ГИ,ТА ДА СЕ ЗАМАЖАТ НЕЩАТА?! МОЖЕ И ТАКА ДА Е,ВЪВ ВСИЧКО СЕ СЪМНЯВАМ ВЕЧЕ!!!

Цялата администрация се състои от по-големи и по-малки крадци и наглеци. Тези са от по-малките, но пак са нагли!

Ако не е тъжно ще е смешно, защото тази показност с уволнението, прикрива морала на управляващите на всякакво ниво..... Какво ми пука, че нещо се случило, някъде... ние сме си запланували купон и ще си го празнуваме..... И Бойко много показно се "хвали" че ги е уволнил всичките... но по добре да ги образова по какъв начин се изразява съпричастност в такива дни..... много още има да учим....

А къде е Цацаров-овощаря да почва десито.

Защо в деня на Национален траур не отмениха представлението на Нешка Робева в София например? Нали хората там също са се забавлявали!

Споко, днес ги уволняват, утре същите тия ще са на нови длъжности в други министерства, може и с по-високи заплати заради преживения стрес. Тоя филм сме го гледали вече... прах в очите на народонаселението....

Всичко е порно!!Тая Танева трябваше да я изгонят отдавна още когато се говореше за онези джипове закурпени за огромни суми за министерството и то от фирма на нейн съученик!!А точно тя го играе моралистки.А тя като е била в Брюксел дали вчера не е била и тя на някоя забавна вечеря??Ама няма кой да я види.Да не говорим,че отстранените като отидат в съда и ще бъдат върнати веднага.Това не са причини един служител да бъде уволнен.Стига с това ПОРНО!

Инженерите изгоряха ;) Започнало с минута мълчание и после продължило по масите и с "Радка-Пиратка". Проблемът е, че за истинските престъпници-държавни служители, наказанията или ги няма или не са изобщо така строги. Не, че и тия не си го заслужават.

Насила хубост не става!На който му е мъчно и без обявен траур ще тъжи и обратното!Иначе си е чиста проба лицемерие!

Слънцето изгря , а тия още не са го отразили. Няма грант за вас.

Ами ако всичко е ПРЕДПЛАТЕНО И ОРГАНИЗИРАНО, КОЙ ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ. Съдът ще ги върне.

Освен Ден на траур да беше и Ден на свободата!!!