Успехите ни явно изнервят БСП, заявиха от ГЕРБ

Повечето заложени в бюджета приходи идват от изсветляването на икономиката; за нас няма "свещени крави", категорични са от управляващата партия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не само БСП, успехите ви целия народ изнервят... #бойковатакочина

Какви успехи?! Просто имаме 240 проститутки на мафията!!! Вярвайте им!

Голямо надлъгване пада. Ако не са парите към Колонията от Колониалните Кочини, гърбавите щяха да са капут десет пъти до сега. Ама се тупат в гърдите, че са направили. Да - направиха - от България ама не - 28-ма република, а 28-ма КОЛОНИЯ.

Хахахахахахаххахахахахахахахаха..... Какви успехи, смешници? Народа няма какво да яде, чухте ли? Всички сте един дол дренки.

Бойко върти една плоча от десет години. Не знам как не му омръзна.

"Успехште" ви се усещат ежедневно!:))))) с нагла пропаганда в стла на цецо цървула---няма да мине!.....

Дайте да съберем пари и да ги пратим на психиатър всичките- скоро този ще каже, че е Наполеон, на Каракачана му смърди- ама не разбира че му смърдят гуменките на Цвъки, Цецка се е покрила в приготовленията си Холоуин, Симеонов сигурно по цял ден си повтаря- то би ор нот то би, Цацаров не може да намери вече гащи с неговия размер, Захариева пък търси нов клин за следващото официално посещение. Е, стига вече

Явно има някаква епидемия в ГЕРБ !!! Вкарвайте ги бързо в изолатора да не се разболеят всичките :D

Направо се чудя как може избирателят на БСП да е толкова дебилен и да не вижда как го лъжат с популизъм и демагогия. Единият ден Нинова излиза и казва "държавата е на дъното, фалирала, не знам как ще я оправяме", на другия ден излиза и казва "държавата има 2.5 милиарда излъшък и Борисов ще ги храчи непрозрачно, по негово усмотрение". Пълна шизофрения!

Наистина не е добра идея малоумните да коментират. Държавата е на дъното - означава, че над 70% от хората (които са държавата) са на жизнения минимум. Ниски заплати, огромни разходи, никаква перспектива. А излишъкът означава, че държавата ГИ Е ОСКУБАЛА БЕЗСМИСЛЕНО и парите ги харчи за глупости. От всяко дърво, гърбав не става.

на дъното беше като 1 долар беше 3000 лева

Държавата е унищожена, а тези слабоумници се хвалят с "успехи"???

Не успехите изнервят БСП. Глади ги изнервя. Няма власт, няма лапане.

на дъното беше като 1 долар беше 3000 лева и от БСП продължаваха да дълбаят!! хи хи

Абе мани БСП-то , нещо зафанаа успехите ви да изнервят много нас.

За какви “успехи” дрънкате , като за 10 години “управление” на ГЕРБ, България се срина до последните места във всички класации и е най-бързо изчезващата нация в света.

Каиш Бацко ни лъже пък с реалности , вика им успехи.

Ами трябва тропане по канчетата са изгонване на злите духове на демагогията.

В такъв случай къде отиват взетите допълнително заеми, щом събраните пари стигат да напълнят бюджета, че и артък остават?

Бацко кукурига като петел на бунище. А сега търсете аналогиите. Няма да се затрудните ни с птичия мозък , ни с реалностите в държавата.

На крокодилските острови на екзотично пътуване.

Ами да, всички от ГЕРБ са се пооправили и финансово и даже физически. Един няма да е заслабнал и обеднял. Ама за останалите...Направо няма да стигнат редовете за описание. И на каква база са тез "успехи". На база нескончаемия и все по-злостен доеж на оскотялото и болно население? От пиедестала на лъскавите кабинети, веселите международни срещи и разходки, приятелското пиене и ядене. Да, всичко изглежда мнооого успешно.

Успехите са наши, цените за вас - хахахаха

за ваше най-голямо съжаление народът помни 1996/1997 год.,когато докарахте България до фалит!!! Колкото и да е зле сега не е това , което БСП може да причини на държавата!!! Така ,че властта БСП ще я гледа през крив макарон поне 10-20 години, а след това просто ще изчезне!!!

Невиждани успехи ! 2009г. бяхме на последно място в ЕС по доход на глава от населението, последни по размер на пенсиите. Днес 2018 г. гордо може да заявим, че вследствие на последователната, мъдра и успешна наша политика пак сме ТАМ, на последното място и няма с кого да го делим, защото другите отцепиха яко напред ! Браво на успеха !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Бойчо и под юргана няма успехи...катър !

на какво се радваш ? На лозунгите, на лакардиите или си от крадците забогатели през периода 2009-2018 ?

Каква полза от приходите ви, като цените се увеличават, а доходите не.

Успехи ли? За кои успехи става дума? Ужасиите и корупцията в България през последните месеци и години ги виждат всички. Сега само те се коментират. Ето още един голям "успех", този с пенсионерите. От 1 юли им повишиха пенсиите с 3,6%, като това повишение по никакъв начин не компенсира увеличените цени вследствие нарастването на цените на ток, парно и газ. Тоест до тук пенсионерите са "на червено". Следващото повишение от5,7% ще е чак от 1 юли 2019 година. Обърнете внимание, че 5,7% на пенсия от 400 лева е 22,8 лева. А колко са хората с по-малки пенсии? Реално, ще дадат на повечето хора около 20 лева, които обаче отдавна ще са изядени от инфлация и високи цени, защото до 1 юли 2019 година има толкова много време, че ще се броим до тогава кой е оцелял, та да вземе тези 20 лева! Ще ги дам на Борисов да се почерпи. Това ли са "успехите"? Каква наглост!

Имам питане относно фалита на държавата през 1996/1997 година. Понеже съм свикнал да вярвам на очите си и на ушите си, припомням, че преди години актрисата Йоана Буковска беше гост в "Шоуто на Слави". Слави Трифонов и зададе въпрос: "Къде бяхте през зимата на 1997 година?" Отговорът беше:" По това време бях абсолвентка. Като закъсвахме за пари, ходехме на митинг. Даваха по 5 марки на знаме и 10 марки на плакат!" Това е положението скъпи ми подскачащи господине! Това е документирано, черно на бяло. Та да попитам: Кой даваше парите подскачащи господине? Що за "спонтанни" митинги бяха това? Хайде, думай!

,,Успехите ни...?" И къде ги видяхте тези успехи? Най-бедната страна в ЕС. Най-корумпираната страна в ЕС. Най-ниска раждаемост. Най-висока смъртност. И това, ако са успехи, егати и държавата!

Успяхте да си напълните джобоветте комунисти от партия гроб.

не българското статукво на ГЕРБ,БСП,ДПС,Обединени патриотари ,крепи българската и държавност и икономика а валутният борд на българският лев към еврото,българските емигранти във западна европа,намаляващото население,което облекчава със помощи държавата,тоест няма човек,няма проблеми,опразването на имоти и обезлюдяването на апетитни селища всичко това и узаконената от корупция парична маса от диктаторският преход са основата на днешният успех,с които се самохвалят днешните господари.и друга партия да беше на власт пак щеше да е същото!тези,които са на власт да се самохвалят а другите които не са на власт са недоволни,но ако са на власт другите ще са недоволни!така,че България си остава бедняшкият дом на континента Европа!

ДЕМЕК по времето на бсп и дпс е имало еБати и контрабандата и са се отчитали на КОЙ, ами на бсп и дпс

Комунягите винаги са си нервни.

К'ви успехи, к'ви 5 лева.... ? Навсякъде цари разруха и българи живеещи ден за ден... Унищожени са моралните ценности и ги подменят с нови... евроатлантически... Вие закопахте държавата !

Не ми изглежда да е така.

Пийте си лекарствата редовно или най малко си вземайте белите прахчета, за да не говорите небивалици, но то за да си от ГРОБ малко или много е задължително да си смахнат.

По-скоро мисля, че за теб се отнася

Банките фалираха но огромна част от предприятията работеха. Иначе как Софиянски за няколко месеца оправи държавата? Всичко беше стъкмистика и нагласена работа да се приберат парите на хората. Ако е фалирала държавата са нужни години да се съвземе .

за червените кхмери

Успяхте да разрушите страната и да доведете геноцид който и през турско не е имало....вече историята ще казва че сме съжителствали с османците и така сме оцелели...но при герб България е на първо място по-смъртност и последно по раждаемост...е кое е геноцид турското робство или герб???

Баси, ако ситуацияда в която живеем и д която ни докара ГЕРБ с успехите си, чудя се, какво ли би било ако бяха не,спехи. Сигурно и 10-тина ядрени бомби по цялата територия биха били неспособни да сътворят това, което те - ГЕРБ го могат.

-Повишението на ток,данъци топлото? -Мизерията на МВР и тяхната безпомощност? -53 те университета със безброй професори със заплати на чистачки ,бълваши дипломирани неграмотници -Хаоса в здравеопазването -не дай боже да потърсиш медицинска помощ -Непрекъснат ръст на цените на лекарствата -Расовият терор над българи от цигани? -Смешните училища с по няколко ученика които влизат в час ,колкото премиера се задържа в страната? -Смехотворна армия с един два годни самолета и хеликоптери половината от които паднаха. -Цените на градският транспорт? -Великите магистрали на ГЕРБ -половината от които са за ремонт или непрекъснато са в ремонт -вижте Люлин колко пъти е в ремонт? -Корумпираните кметове на ГЕРБ-справка пловдивският с братко и мама? -Корумпирането на основните медии ,чрез държавно финансиране и финансиране от чужди фондации -Хвалбите на Боко -международника -ще посоча държави в които е ходил без нкакъв резултат-Катар-2 пъти,Саудитска Арабия ,ОАЕ,Гърция,Турция,Азербайджан,Египет ,Македония,Босна -резултат 0,00-То не бяха хъбове ,то не беше газ. -Неимоверно раздута администрация в голямата си част назначена и заплатена за да е гласоподавател на ГЕРБ Списъка е безкраен

Нали обикаля, за да плюска овнешко по софрите в арабските страни, това е голям успех.

Успехи? Къде ги бре? За вас може да е успех да си натискате задниците по столчетата, за да 'усвоявате' по-дълго. Ама народа наистина се изнерви вече. Хич не се оправдавайте с БСП-то, със сушата и със кишата. Некадърни, нагли и корумпирани сте. Ден не минава без да сътворите някоя нова глупост. Нищо, трупа ви се на сметката. Рано или късно ще си кажем сбогом и с вас.

ГРОБАРСКИ идиот!

"През последните 10 година средна работна заплата се е увеличила три пъти, икономиката расте средно с 4 процента вече няколко години" Това къде? В Гербландия ли! Ако е за България, сигурно се шегувате!

Да прекопае така безмислено софия и софиянци ще изнервите, а това е много лошо...пари се вземат, а не се строи.

изкуствено създадени излишъци в бюджета и си мислят, че всичко е цветя, усмивки и любов.... Реално на обикновения българин не му остава време да се порадва на плодовете на собствения си труд. Едни живеят охолно, други умират на работното си място и ги награждават посмъртно - особености на тези географски ширини. И преди и сега сме най-бедните по доходи в евро-съюза.