Условни за ало измамници, прибрали над 40 000 лв. от пенсионери

Признават се за виновни, държавата отнема шестте им автомобила

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на ГЕРБ. с това правителство това ни очаква. с едната ръка ни галят с другата ни го слагат. построят някой път и лумпените скачат доволни в екстаз. гербаджията и комуниста не се отличават по нищо. комунистите се радваха че били построени заводи без да се интересуват на каква цена. сега демократите от ГЕРБ по същия начин скачат и се палят как Бойки направил магистрала, нищо че пътищата не могат да изкарат дори гаранционния срок. гласувайте за ГЕРБ и това ни очаква и в светлото бъдеще. от 30 години демокрация, ГЕРБ управляват почти 1/3 от това време. демократите от СДС управляваха и те около 1/3. тоест 2/3 от прехода ни управляват васалите на САЩ които унищожиха всичко, но все им е виновен някой друг.

Е Раят за всякакви мошеници и крадци на едро.

Трябва незабавна промяна на тези закони. Това не е нормално, за такова престъпление трябва да се лежи пона 10-15 години след признаване на вина, без признаване 20. Какви са тези условни за доказано престъпление? Това шега ли е?

Юрош на престъпленията. На територията няма правосъдие......

Всичките автомобили вероятно са на обща стойност не повече от 10 000 лева. Поклон пред българския съд.

Да ходят да копат в кариерата

8 измамени пенсионера = на 8 престъпления, и само условно.Още колко трябва да направят за да влезнат в затвора,мамичката им

Ми "професията" им е доходоносна. Има за всички по веригата.

ИДИОТСКА ПРОГНИЛА ДЪРЖАВА.ЕДИНСТВЕНО СПААССЕНИИЕ Е ДА ЕМИГРИРАШ.УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ВЗИМАТ ЗА ГЛУПАЦИ

Единствената оправия е ало измамниците да оберат родителите на съдията. Друг вариант не виждам.

Има ли дали хората защото непрестанно гледат властовите телевизии и вярват на всичко що им кажат.. Как един нормален нямаше да им каже че имат бюджет над милиард така че могат сами да си осигурят средствата за ''операцията им'' като те ги дадът на хората да ги хвърлят на ''измамниците''...

И ас осъдих дирника, и те и досега го отричет. Поименно осъдих престъпниците, които и досега мародерстват тука. И се сърдът като им се кае че са гнусни парцали престъпни, и банвът и трият, нахалните гнусни продажни мазни червеци. Щото има една глупава давност, след която това се изтрива от съдебното ти минало, и си мислът, че сега могът да се престувът, че никога не са биле престъпници. Беха ги изловиле по бели гащи, и те тека, признали си и склучили споразумение. Беха си платили нещо на съда, и ги беха минале по тънката лайсна. Но е факт, че са престъпници и то гнусни. Маймуни. Никога нема да се оправите, щом толко ви е морала, че се правите на света вода ненапита, а сте до шия в говна. То се иска съзнание и морал. От кого да очеквъш съзнание и морал, като съда е даже по-престъпен от престъпниците. -------------- Ае бе пърдещите дирници, днеска още ли не сте закусвале, толко ли сте бедни с тея команиЗки доходи, баничка не сте ли яле неска, 1 леФ не ви ли платиха миналия месец, да апнете и вие малко тесто. Ма едни злобни, ма триет, бришът и банвът, не са закусвале неска явно ...:))))) Айде балХар да иде в Софийски ГраТски съд, дето е зад ИСИ-то, на гърба на Строителния техникум, срещу пазарчето, и да поискът справка срещу имената на дирниците, от 2007 година :) Надежда Чoлакова (осиновена била, горките й осиновители, какво чудовище са осиновили, да им цапа фамилното име) Юрий Острокон и сие, барабар с един дипломиран пишман дофтур, който също бил бил, некъФ програмиЗин, ама команяга и лансиран по партийна линия. И сието бая списък, та не е чудно защо след 14 годин, не помним име по име секи. Та е тея, заплащваха с убийство мен и детето ми тогава малолетно, за да пребирът пари и осигуровки, и да издадът еропейски пашапорт на един украинец с руски пашапорт. И тея сичките и до сега си клатът краката наокуло, зер как ше накаръш един паразит да пусне захапката .... --- надежда чолакова юрой острокон дело от 2007, съдебно решение от СГС Служители на дирника по това време и поне 10 години след това Присъда 3 години условно, за документни престъпления, измама, кражbа с финансови облаги, международни измами за придобиване на ееропейски пашапорт от украински гражданин, насилие, вербално и физическо, и това доказвано с продължение на 2 години, со специални разузнавателни средства и международни институции. Айде липопитните ходете да си направите справката какви са гнусните дирници пръдливи. Оопс, това беше за друга пикня, ама нейсе. кату немът редакция, ке си берът гайлето некадърниците.

Ето така МВР и прокуратурата "разбива" и ало измамниците и наркоразпространителите и останалите отрасли на организираната престъпност, тук там някой кокошкар го съдят на някоя година затвор.

То Боко-Тъпото е наредил да не ги съдят ефективно понеже есента ще гласуват за гърбавите!

Дано измамят родителите на съдията.

Мами се тоя който позволява да го мамят:((((((( Пари на властващи да си вършат работата през терасата кой мислещ дава???

Не нормални институции

Нормално. Не са убили, не са крали, не са изнудвали. Те са им ги дали доброволно. Какви да бъдат присъдите.

"Журналисти" дайте примери в други държави на "ало измами", къде, колко са измамените, колко са хванатите измамници, какви са им присъдите. Не ни подхвърляйте трохи. А прокуратурата и съдиите да променят законите. Какво се прави по промяната?

Ето за това няма да се оправиме никога.

Е, нямам думи - ще възкръствам...

Е, немам думи. От утре ставам ало измамник. Така ще си препечелвам някой лев над мизерната пенсия. Ако ме хванат - сключвам сделка с прокуратурата и шапка на тояга. Да живее справидливостта. Да ни има някои законите...

След съдебните разноски и връщането на взетото с лихвите, таман ще е дошло време за наследниците ти да се занимават с наследството.

Лош пример. Крадеш 40бона ,ама не ги харчиш, а се ослушваш дали ще те хванат. Чакаш четере години и си готов-можеш даже да ги обявиш в данъчното. Ако те хваанат-връщаш парите и хоп-само условна присъда. И това ако е правосъдие здраве му кажи.

Отнетото "пежо" струва 380 лв. и Опел "астра" 420 лева, е заслужава си!

Струват толкова, когато ги продаваш на моргата. И пак ако са на 5 години, ще ти дадат повече.

Jaxon

като може да се мине само с два патрона по 1,50лв и айде у язовиро.

Право на частна собственост и защитата и от посегателство! Клъц-клъц ръчичка, ушенце, езиче

Цялата работа тръгва от прокуратурата какъвто обвинителния акт такава и присъдата

Безнаказаност.Тия сега трябва да се стегнат,за да преодолеят загубите.

Няма такава държава

Що не кажете и клко е общата стойност на тези конфискувани автомобили ? 200% е под 5 000лв. ...После правете стратегии за връъщане на младите в България и за демографски ръст на Българите......Нещастници.

Много е просто. Не казват общата сума, защото още не са продадени на търг.

Извинете, но тази присъда е ненормално малка.

Все пак парите са ВЪЗСТАНОВЕНИ на жертвите, от измамниците са КОНФИСКУВАНИ 6 автомобила. Прокуратурата е поискала да сключи споразумение, съдът не е определял наказанието.

Ама сега да ги следят със специални средства, да има профилактика и контрол, а то ще ги забравят и те до месец два са пак на линия и започват работа... Да им турят по една гривничка на ръцете. Има безхаберие тук...

Срамувам се, че живея в такава държава!

Jaxon

това ако беше в станало в някоя нормална държава 10г не им мърдаха.

Jaxon

и това е нещо....

Явно бандитите са споделили плячката със съдиите.

Т.е. всеки българин, искащ да искара някой допълнителен лев, да се чувства свободен да се включи в тази схема? Явно рискът е никакъв, а далаверата ако не те хванат - голяма.. Как изобщо тези съдии и прокурори спят спокойно вечер след подобно "наказание"?

Да си призная, толкова е лесно да излъжеш и крадеш в БГ, че си мисля, че е време и аз да бръкна в кацата с мед! После плащаш и всичко си е ОК!

Ега ти български съд!!! Как може, такива наши изроди в Турция и Гърция, хванати преди година, получиха съответно по 12 и 10 години затвор за същото престъпление!!! Защо, по дяволите, нашият "независим и честен" съд постановява такива смешни присъди, които са подигравка за хилядите измамени стари хора у нас??? Просто недоумявам как може такова отношение и какъв е този състав на съда да дава оправдание за такова гнусно престъпление!!! Желая от сърце на тези съдии да им се случи същото, дори в много по-големи мащаби, защото те са натрупали достатъчно капитал от подобни "честни" присъди...

Това не е държава,а кочина

И за кочина не става вече с тази чума по свинете.

Взимате им колите.. това е добре.. Интересува ме как ще бъдат обезщетени ужилените пенсионери...ИЛИ само държавата ще бъде облагодетелствана, а ужилените са си ужилени...

Смях! Смях! Смях! Нация от малоумници! Не 80%, професоре! 99% са дебилите тази клоака!

Даже и от Румъния ни ги изловиха и предадоха, а нашите тъпа.ци тук ги пускат да ги ходят по живо-по здраво.

С такъв съд и такива присъди всички ще станат ало измамници. В какво се състои наказанието - прибраха им част от откраднатото... Ало мафията си плаща на полицията и прокуратурата, затова вършее 30 години безнаказано.

Скапана държава скапана правосъдна система ,докато присъди като условна не се премахнат и това че си е признал му намаляват с една трета присъдата няма да се оправим.......и аз съм за избиване на цялата шайка корумпирани съдии и прокурори ейтъй просто за назидание.

Браво на магистратурата ,условни присъди отнелиим автомобилите а парите на хорта .Егати и държавата провал на всяко ниво.

Парите на хората са ги върнали.

А стреса и ужаса на жертвите кой ке компенсира. Възрастни хора разигравани като маймуни, вероятно с месеци и години. От джоба на прокурора и съдията, по 20 000 лева на жертва, обезщетение, за изтърпените мъки и тормоз от некадърната съдебна и правораздавателна система.

3евзек

Значи ако лежат 10 години зад решетките, стресът ще бъде компенсиран.

Ха-ха-ха.... "УСЛОВНИ" ...ама не и БЕЗУСЛОВНИ... Парите са пари...когато са в ...движение ... Парите не изчезват...само променят местоположението си... Парите не...миришат !

moket1

Ние ги хващаме, те ги пускат!

смотана и корумпирана

Със сумите заради които не са ги обвинили и не са възстановили, магистратите ще си издигнат още един хотел.

Е за това ало измамниците никнат като "гъби след дъжд"! Наречената за Правосъдна инститция за пореден път доказва че тя е тази дето стимулира престъпността в България! Трябва да се вкарат в затвора и то на строг режим поне 50-ина съдии за да започне нещо да се случва като Правосъдие!!

Това е България. Корумпирана система с корумпирани магистрати. Докато за тежки престъпления се раздават условни присъди, положението в нашата родина ще е такова. Безнаказаност, пошлост, измами, убийства и мнооого избягали хора на запад. Трагичното е, че всичко това се случва пред очите на хората, и така и не се появиха българи които да застанат и да кажат, че така не може и не трябва да се продължава.

Има ли държава, правосъдие?! Условни присъди за измамници?!...Нямам думи!