Коментари - Над Славянск е издигнат украински флаг | Днес.dir.bg

Над Славянск е издигнат украински флаг

След тежки боеве и напускане на града от проруските опълченци, украинският президент Порошенко е наредил да бъде издигнат флага над града.

Обратно в новината

Коментари - Над Славянск е издигнат украински флаг | Днес.dir.bg

Коментари

да не е само пирова победа

Киев. За денонощие военни сапьори в Славянск са обезвредили 700 мини, поставени от терористите, и са иззели няколко десетки детонатори. Това съобщи на брифинг в Киев говорителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна (СНБО) Андрей Лисенко, предаде агенция УНИАН. По думите му, в село Обров терористите са минирали ретранслиращите станции на операторите МТС и Киевстар. От името на СНБО, Лисенко призова гражданите при намиране на взривоопасни предмети да не се опитват да ги обезвредят сами, а да съобщават на силите на антитерористичната операция.

Добра новина.

Голяма победа, няма що! Превземаш град, в който не е останал и един човек, забучваш флага и пиеш по чаша чай. Доколкото знам, настаняването в обезлюден район му се вика мародерство (може и да греша, с тез нови терминологии съвсем се забатачих).

Каква куха лейка??? мародерство било настаняването в обезлюден район? Ти на колко си на 15?

Тепървa зaпочвa пaртизaнскa войнa във всичките 8 облaсти нa югоизточнa Укрaйнa ! Нa Русия и трябвaхa много години и няколко войни дa усмири Чечня , a ония сa сaмо 1,2 млн.тa aз се питaм колко време кaкви усилия и кaкви ресурси ще сa необходи ми нa Киев дa усмири ДонБaс дето сa 7 млн.души.

Както Русия ще усмирява кримските татари, нали? :)))

Ти къде видя 7 милиона протестиращи? Както се вижда от всички освободени градове, всико е нормално, хората се успокояват след като терористите се разкараха. Има 4-5 хиляди бандюги и това е? Много слаба постановка драги.

Не претендирам, че съм в час с всичко ставащо, но мисля, че това е в резултат на руска намеса. Казали са на хората, че е време да се спрат и да позволят на армията да вземе град Славянск. Мисля, че това е вследствие на преговорите водени между Русия, Украйна, ЕС за прекратяване на насилието. Правят го по такъв начин, за да може всяка страна да запази някак гордостта си. Никой от нас не знае какво точно се случва, но тези решения се вземат на много високо ниво. Да не се плюем тук и да се обиждаме. Киев да мисли от тук нататък, какво ще прави. Да се избиват хора е лесно, но да им осигуриш добър живот след всичко това- погледни нас българите.

тепърва украинските окупатори ще усетят прелестите на партизанската война за която руснаците са отлично подготвени!а на бегеец ще препоръчам да се замисли сериозно за лечение!

Ха ха ха,надявай се . Газ пикаеш ли? Както се вижда от всички освободени градове, всико е нормално, хората се успокояват след като терористите се разкараха.

ПО ПОВОДА СЕ ГОВОРИ И ЗА КРИМ ! НЕКА СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ МЕДИИ И ДА НАПРАВЯТ ЗАПИТВАНЕ НА ТЕМА :- С КОГО СТЕ ИЛИ ЗА КОГО СТЕ !!! ВЪПРОСИ ИМАТЕЛИ ! МОЖЕ ПО ЧАШКА КАФЕ !?

да живе САЩ иначе като нищо ще сме под червения ботуш още 50 години

Маги ма, пак си извадила методичката от 68 година, 2014 сме сега, Аз все ти завиждах, че си добре с паметта, ама то види се и тебе оня немец те подгонил та ти е взел акъла. Таман си го спомних пуста му склероза Алцхаймер

успокой се е червен другарю пусни си на всеки километър не си губи времето тука

вън червените олигарси от България докарахте ни до просешка тояга

вън чорБаджийските слуги от страната ни-довели ни до 2 нац.катастрофи

Имаш предвид БСП ли? Пак сме пред катастрофа заради тях.

долу червените агресори

Вън уса-говедарите и техните измекяри от Европа

Ха ха ха, от един милионен град, терористите имат 1000 поддръжници(платени или насила изкарани): Донецк. Над 1000 поддръжници на Донецката народна република са се събрали на протест на площад Ленин, в Донецк, предаде УНН. Според охранителните органи към 17,00 часа местно време ситуацията в града остава напрегната.

дрисник затова ли ме изтри, то си е истина, дажи и да го триеш

Моля модераторите да отстраняват всички нечленоразделни писания, на които нищо не се разбира. Има хора които явно не са българи и публикуват тук идиотска пропаганда.

не е пропаганда, а чужденеца си ти

това име - йтткй да не би да е монголско? )))

Ще ти го постна без него

Заради "SHELL"-а ли го триеш бе нещастник???

Да бъдат преследвани и унищожени, а главите им изпратени на господаря им - джуджето Путкин.

Въпрос към русофобите: Заще украинските СМИ не показват "ЩАСТЛИВИТЕ" лица на "ОСВОБОДЕНИТЕ" жители от Славбянск и Крематорск? Защо не показват букетите с цветя с които посрещат Националната гвардия? Кой сравни със земята повечето цивилни постройки на мирните жители? Нима си мислят, че оцелелите ще им простят загубата на близките си????

харесва ми нервния лай на русофилчетата-или левчетата от позитано са секнали , или товарищи из москва нещо са объркали. Опитаха се руските другари да повторят Косово в Украйна ама без пари(долари) не става, рублите никой не им обръща внимание . Дори в Москва всичко е в долари - не в рубли , юани и т.н. Колкото и да се дръвчи товарищ Путкин , който плаща той поръчва музиката

гледайте американските клипчета как украйнците нагъват със задоволство зимнина от едни големи стъклен буркани цензурата не се е усетила да го изтрие защото не знае че на всеки от украйн, русия и България ще му е стане ясно че мародерстват в хорските къщи и замъкват де що има

Ти си глупак бе, населението им носи буркани ,храна , сланина и какво ли не по блок постовете. Откраднали на хората зимнината?? А ти буркани с зимнина не си ли виждал и по магазините като Метро?? Глупостта по путинофилите ходи.

Порошенко е пътник. Западните му господари обмислят смяната му с Ляшко...

Точно това е човекът доказано прегърнал съвременните западни ценности. Готов е целият си жопа да даде за тях

явно са се включили повече от мрежата,няма как само иво божков да набълва всичко това тук.хасан генов,найо са на смяна.

Хунтата в Киев не е решила нито един от проблемите си: врагът не е победен, парите в хазната не са станали повече, индустрията не работи, вътрешни борби не са изчезнали. На второ място опълчението разполага с танкове, бронетранспортьори, бойни машини на пехотата, ПЗРК, РСЗО, и дупки по границата с абонамент за многократни пътувания за да получи нова техника. Има и признаване от страна на Южна Осетия. Освен това променя се позицията на ЕС: Киев игнорира мнението му. Скоро в лагера на ЕС ще осъзнаят, че Брюксел е загубил контрол върху останките от Украйна, която сега се използва от американците за отслабването на Европа. Германците и французите сега са изключително недоволни от Вашингтон, който си отмъщава на банките на Париж и Берлин с милиардини глоби за това, че не въведоха санкции срещу Русия. Берлин контраатакува чрез неодобрението на Меркел за усилване на НАТО в Източна Европа и чрез залавянето на шпионина на АНС. По този начин, политиката на Русия за даване на политическа субектност на ЕС започва да дава плодове под формата на затопляне на отношенията с ЕС и бавно, но сигурно се обръщане на Берлин и Париж към Русия.

как ги замиташ тези глупости ама ..

Дупките на границата скоро ще ги затворят, водят се военни действия там. Който избягал ,избягал.

Нищо от това, което пишеш не е вярно! ЕС е заел ясна и стабилна позиция по отношение на случващото се по в пограничните райони на Украйна. Няма никакви предпоставки за промяна на позицията му, Напротив действията на Пут. я затвърждават и оправдават.

Фашисткият байрак е издигнат над руските градове. Засега...

Украинците са свалили фашисткия флаг и са развяли собствения си на техният град Луганск.

мимолетнаЯ радостЬ - така ще бъде по-мило за теб.

УКАИНСКАТА ПЪРВА ДАМА Е СМЕНИЛА ГАЗОВАТА ТРЪБА НА ЧЕВЕШКИ ОРГАНИ ЗА ХАМЕРИТЕ КАКТО БЕШЕ И В СЪРБИЯ

ПО РУСКИЯ КАНАЛ 24ч сега беше подвердена тази новина

Украинската "армия" унищожи цялата инфраструктура, унищожи всички заводи, всички сгради на фирми и производствени помещения та дори и онкологичния диспансер. Избиха куп стари хора които не успяха да избягат на време от бомбардировките по жилищните райони. За какво освобождение говорят изобщо. На тея не им пука кой живее и изобщо живее ли някой там. На тях им трябваше да прогонят несъгласните с това нацистко правителство с цената на ВСИЧКО. Примирие дефакто нямаше, бомбардировките по жилищните сгради си продължаваха по график. И чак сега в евро съюза се вдигна пушилка относно управлението и правителството на Украйна. Кого и от какво освободиха май не е ясно.

Украйнската армия освободи украйнскиа област от проруски сепаратисти. Другото са бла-бла! И между другото, пишесе "тия" или "тези". Дума като "теа" в българския език няма.

Типично по западняшки, КАТ НЕМА КО ДА КАЙШ, се ловиш за формата.

Anachronos

Много добре знам как са пиши мойто дете. Тва че го пиша така значи че тъй съм искал да го напиша. Ся сфана ли и или още да ти обясня искаш? Пиша така както говоря, за разлика от тебе. Мога да пиша като Гатю (горския), мога да пиша и като експерт по лингвистика. И да завърша типично по българска традиция: Не ми казвай ко да прая, чи дан ти кажа де да идеш!

СРЕЩУ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ ...За честта на занаята, за професионализма в гилдията, за общочовешките ценности... Или за едно заглавие: Украйна си връща Славянск от проруските сепаратисти (link ПЪРВО. Стартирането на заглавието, с името на държавата Украйна, е безпардонен опит за обобщаващо фаворизиране в съзнанието на читателя (рецепиента) на образа на Субекта (първо и второ поколение НАЗНАЧЕНЦИ на УСА в държавното управление на Украйна) и обективизиране (оправдаване) на неговото деяние Си връша... От кого Си го връща, бе журналисте?... Славянск е украйнски град в област населявана от русияни, които са се преживявали (мислили, действали) като част от населението на Украйна (с над 100 нардности) и НИКОГА не са гледали на Русия като на своя РОДИНА) до: - Създаването и активизирането (срещу харч от УСА /ЦРУ на поне 5 милиарда зелена, рязана хартия) на петата колона, под формата на евромайдан; - Завземането на централната власт на 22.03 т.г. от неговата производна - Киевската хунта ( Турчинов, Кличко, видни затворници и хохлобандеровци); - Опожаряването на 02.05 т.г. на 48 (по оф. данни) одесчани, недолюбващи Хунтата; - Последвалата тези събития гражданската война и харктерните за нея престъпни действия на въоръжени сили на Главнокомандващите ТУРЧИНов / Порошенко и на частните батальони от хохлобандеровци на олигарха Коломойски ... ДЕЙСТВИЯ на безПОДБОРНО убиване на граждани и разрушаване на градската среда, обитавана от тях (от улиците, тротоарите и детските площатки , до жилищата, детски, здравни, учебни, админ и производствени сгради)... - ВТОРО. Не вкарвайте гражданите на България в гражданската война в Украйна, на страната на партията на войната... За да не се озовем потърпевша нация, народ и държава и след следващият НЮРНБЕРГСКИ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД!...

Какво ще кажеш за аналогията Хитлер-Путин? И двамата оклавяват държавите си след некадърно управление и фактически разгром. 2.И двете нации са унижени и недоволни от международното положение 3. И двамата идват на власт чрез избори и след това тават фактически диктатори 4. Завземат спорни територии, а след това и безспорни. Помисли и ми кажи, срещу кого ще се води следващият Нюрбергски процес? Май срещу Путин и такива платени манипулатори, като тебе.

Като гледам коментарите на русофилските мекерета и газта, дето пишкат, предлагам да се спре вноса на газ от Русия и да започваме да изнасяме. Заменяме руската газ с русофилска!

Маркетингово проучване направихте ли вече, ще си оправдае ли инвестицията

Единствените проблеми са тези с простатата. Оказа се повечето путинолюбци са с простати с изтекъл срок и пишкат трудно!

божков,как е цона?пазете я ей!тя разпределя кинтите все пак......

Пикай газта в кофа, щото е ценен енергоносител!!

В Луганск са пристигнали 8 Камаза и 4 автобуса с терористи от Славянск. Смята се че Луганск ще бъде опорния пункт на терористите. И той е само на 30-40 км от руската граница. Не знам къде оставя това Донецк? Терористите може леко да се изнижат и от него.

божков,добре ли плащат в мрежата?

бегеец-иво божков е отговорника на протестна мрежа по агитацията за донбас и майдана.

Честито освобождение на украинците от Славянск. Дано това да е началото на края на руската окупация на украински градове!

бегеец е всъщност иво божков от доларова мрежа.

абе не знам за него, ама ти кой си? Сульо Сулев от Путлерска мрежа ? Ми сега като спрат париците оттам, какво правим? Както стана след КТБ - доста пооредяхте тука .. Ще трябва да ставаш чистач в МакДоналдс, пък ако мразиш МакДоналдс - може и в някоя пекарна за пирожки, никой няма да ти се разсърди

доста си запознат......защо ли?хахахахахахахахахахахахахахахааа

Луганск. Миналата нощ в района на летището на Луганск, който е под контрола на украинските сили, е имало престрелка с използването на миномети, съобщават от пресслужбата на самопровъзгласилата се Луганска народна република. По нейни данни, бойните действия продължават в района на населените места Металист, Красний Яр и недалеч от КПП Изварино, който е контролиран от опълченците. Информацията за загинали и ранени се уточнява, предаде руската агенция ИТАР-ТАСС.

бегеец,спокойно.укрите са номер 1.а ти си даже над тях.скоро ще спечелиш 3-та световна....

бегеецът изпадна в делириум тременс хахахаххахахахаааа

днес Славянск,утре Крим !

CNN -показват славянск на ТЕТИТОРИЯТА НА КРИМ !!! ЕТОТИ ХАМЕРИ И ТЕЗИ ГЕЙОВЕ НИ УПРВЛЯВАТ !!! ВДИГНЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ

Споко, бе човек! Ще получиш някой инфаркт на тая жега!

и чък норис най-отпред.....

снощи Чък Норис ли прогони путлеровите войски? Скоро ще ви спре финансирането, боклуци

касетъчни бомби,фосфорни бомби,противопехотни мини-все забранени оръжия масово използвани от укрите във войната им.войната която те започнаха срещу собственото си население.

Всичко което сте изброили са си високоточни оръжия

Напълно съм съгласен, че сте абсолютно неграмотен

любимите ми протестърски увъртания...............забранени ли са?-да.точка.използват ли ги?-да.точка. всеки да си прави извода на коя страна е.

ВСИЧКО Е ЗАБРАНЕНО ЗА ГРАЖДАНСКА ВОИНА !!! И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ СЪДЯТ ТЕЗИ И ХАМЕРИТЕ НО ЗАЩО ТУТИН НЕ НАТИСНЕ НА КУФАРЧЕТО НЕ ЗНАМ - СТРАХЛИВЕЦ !!!

бегеец,ти си уникален боклук.никой не ти вярва.пък и настройваш хората ОЩЕ повече срещу любимите ти укри,глупако....

какво да ''не му вярваме'' бе ? Че Путлерските части отстъпват като на*рани? Твърдиш, че не е вярно ли бе прасе червено ?

през нощта в Славянск са убити десетки ранени опълченци и роднините им от десен сектор!

На руската пропаганда никой не вярва вече, те не са в Славянск, така че говорят само лъжи. Те и преди техните "журналисти" само прочитаха пропагандата която им пращаха от редакцията.

Ivan Nenov

МРЪСНА ФАШИСКА СГАН ---- ЗГАН МИРИЗЛИВА

абе тая путлерска пропаганда я чуваме от седмици, а се оказа съвсем друго! Пурлерчо си заминава от Украйна. След време и от Крим !!

Киев. Украинските военни са взели под пълен контрол източните градове Славянск и Краматорск, предаде украинската агенция УНИАН, позовавайки се на съобщение на щаба на антитерористичната операция в социалните мрежи. По указ на президента Петро Порошенко в тези два града вече е започвало възстановяването на инфраструктурата. Започнали са доставки на хранителни продукти и питейна вода, както и друга хуманитарна помощ за местните жители. Освен това е започнал процес, свързан с разрешаването на проблеми въпроси, относно постъпването на средства за изплащането на пенсии, стипендии, работни заплати за местното население. Терористите са деморализирани, но въпреки това продължават да осъществяват коварни нападения срещу украинските военни, се казва в съобщението. В текста се посочва, че вчера, в около 23.00 часа в близост до село Пески в Донецка област терористи са обстреляли със стрелково оръжие един от опорните пунктове на въоръжените сили на Украйна. В отговор терористите са получили достоен отпор, се добавя в съобщението, в което се посочва, че загуби сред украинските военнослужещи няма. В последствие терористите са се опитали още веднъж да атакуват пропускателен пункт на силите, мобилизирани в антитерористичната операция, с минометен огън, но опитът им не се е увенчал с успех.

ТОВА Е БЕГЕЕЦА ПИШЕ ЧЕ АМИЯТА ВЗЕЛА СЛАВЯНСК И КРАМОТОРСК А НЕ ПИШЕ ЗА СЕКТОРА ЧЕ СА МАРАДЬОРИ КРАДЪТ БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ НАСЕЛЕНИЕТО !!! ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА БЕЗ ВОДА И ТОК ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА

Ами това са глупости! Тебе да не са те изнасилили дистанционно от Славянск? Май да?

Коментари - Над Славянск е издигнат украински флаг | Днес.dir.bg

Над Славянск е издигнат украински флаг

След тежки боеве и напускане на града от проруските опълченци, украинският президент Порошенко е наредил да бъде издигнат флага над града.

Обратно в новината

Коментари - Над Славянск е издигнат украински флаг | Днес.dir.bg

Коментари

да не е само пирова победа

Киев. За денонощие военни сапьори в Славянск са обезвредили 700 мини, поставени от терористите, и са иззели няколко десетки детонатори. Това съобщи на брифинг в Киев говорителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна (СНБО) Андрей Лисенко, предаде агенция УНИАН. По думите му, в село Обров терористите са минирали ретранслиращите станции на операторите МТС и Киевстар. От името на СНБО, Лисенко призова гражданите при намиране на взривоопасни предмети да не се опитват да ги обезвредят сами, а да съобщават на силите на антитерористичната операция.

Добра новина.

Голяма победа, няма що! Превземаш град, в който не е останал и един човек, забучваш флага и пиеш по чаша чай. Доколкото знам, настаняването в обезлюден район му се вика мародерство (може и да греша, с тез нови терминологии съвсем се забатачих).

Каква куха лейка??? мародерство било настаняването в обезлюден район? Ти на колко си на 15?

Тепървa зaпочвa пaртизaнскa войнa във всичките 8 облaсти нa югоизточнa Укрaйнa ! Нa Русия и трябвaхa много години и няколко войни дa усмири Чечня , a ония сa сaмо 1,2 млн.тa aз се питaм колко време кaкви усилия и кaкви ресурси ще сa необходи ми нa Киев дa усмири ДонБaс дето сa 7 млн.души.

Както Русия ще усмирява кримските татари, нали? :)))

Ти къде видя 7 милиона протестиращи? Както се вижда от всички освободени градове, всико е нормално, хората се успокояват след като терористите се разкараха. Има 4-5 хиляди бандюги и това е? Много слаба постановка драги.

Не претендирам, че съм в час с всичко ставащо, но мисля, че това е в резултат на руска намеса. Казали са на хората, че е време да се спрат и да позволят на армията да вземе град Славянск. Мисля, че това е вследствие на преговорите водени между Русия, Украйна, ЕС за прекратяване на насилието. Правят го по такъв начин, за да може всяка страна да запази някак гордостта си. Никой от нас не знае какво точно се случва, но тези решения се вземат на много високо ниво. Да не се плюем тук и да се обиждаме. Киев да мисли от тук нататък, какво ще прави. Да се избиват хора е лесно, но да им осигуриш добър живот след всичко това- погледни нас българите.

тепърва украинските окупатори ще усетят прелестите на партизанската война за която руснаците са отлично подготвени!а на бегеец ще препоръчам да се замисли сериозно за лечение!

Ха ха ха,надявай се . Газ пикаеш ли? Както се вижда от всички освободени градове, всико е нормално, хората се успокояват след като терористите се разкараха.

ПО ПОВОДА СЕ ГОВОРИ И ЗА КРИМ ! НЕКА СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ МЕДИИ И ДА НАПРАВЯТ ЗАПИТВАНЕ НА ТЕМА :- С КОГО СТЕ ИЛИ ЗА КОГО СТЕ !!! ВЪПРОСИ ИМАТЕЛИ ! МОЖЕ ПО ЧАШКА КАФЕ !?

да живе САЩ иначе като нищо ще сме под червения ботуш още 50 години

Маги ма, пак си извадила методичката от 68 година, 2014 сме сега, Аз все ти завиждах, че си добре с паметта, ама то види се и тебе оня немец те подгонил та ти е взел акъла. Таман си го спомних пуста му склероза Алцхаймер

успокой се е червен другарю пусни си на всеки километър не си губи времето тука

вън червените олигарси от България докарахте ни до просешка тояга

вън чорБаджийските слуги от страната ни-довели ни до 2 нац.катастрофи

Имаш предвид БСП ли? Пак сме пред катастрофа заради тях.

долу червените агресори

Вън уса-говедарите и техните измекяри от Европа

Ха ха ха, от един милионен град, терористите имат 1000 поддръжници(платени или насила изкарани): Донецк. Над 1000 поддръжници на Донецката народна република са се събрали на протест на площад Ленин, в Донецк, предаде УНН. Според охранителните органи към 17,00 часа местно време ситуацията в града остава напрегната.

дрисник затова ли ме изтри, то си е истина, дажи и да го триеш

Моля модераторите да отстраняват всички нечленоразделни писания, на които нищо не се разбира. Има хора които явно не са българи и публикуват тук идиотска пропаганда.

не е пропаганда, а чужденеца си ти

това име - йтткй да не би да е монголско? )))

Ще ти го постна без него

Заради "SHELL"-а ли го триеш бе нещастник???

Да бъдат преследвани и унищожени, а главите им изпратени на господаря им - джуджето Путкин.

Въпрос към русофобите: Заще украинските СМИ не показват "ЩАСТЛИВИТЕ" лица на "ОСВОБОДЕНИТЕ" жители от Славбянск и Крематорск? Защо не показват букетите с цветя с които посрещат Националната гвардия? Кой сравни със земята повечето цивилни постройки на мирните жители? Нима си мислят, че оцелелите ще им простят загубата на близките си????

харесва ми нервния лай на русофилчетата-или левчетата от позитано са секнали , или товарищи из москва нещо са объркали. Опитаха се руските другари да повторят Косово в Украйна ама без пари(долари) не става, рублите никой не им обръща внимание . Дори в Москва всичко е в долари - не в рубли , юани и т.н. Колкото и да се дръвчи товарищ Путкин , който плаща той поръчва музиката

гледайте американските клипчета как украйнците нагъват със задоволство зимнина от едни големи стъклен буркани цензурата не се е усетила да го изтрие защото не знае че на всеки от украйн, русия и България ще му е стане ясно че мародерстват в хорските къщи и замъкват де що има

Ти си глупак бе, населението им носи буркани ,храна , сланина и какво ли не по блок постовете. Откраднали на хората зимнината?? А ти буркани с зимнина не си ли виждал и по магазините като Метро?? Глупостта по путинофилите ходи.

Порошенко е пътник. Западните му господари обмислят смяната му с Ляшко...

Точно това е човекът доказано прегърнал съвременните западни ценности. Готов е целият си жопа да даде за тях

явно са се включили повече от мрежата,няма как само иво божков да набълва всичко това тук.хасан генов,найо са на смяна.

Хунтата в Киев не е решила нито един от проблемите си: врагът не е победен, парите в хазната не са станали повече, индустрията не работи, вътрешни борби не са изчезнали. На второ място опълчението разполага с танкове, бронетранспортьори, бойни машини на пехотата, ПЗРК, РСЗО, и дупки по границата с абонамент за многократни пътувания за да получи нова техника. Има и признаване от страна на Южна Осетия. Освен това променя се позицията на ЕС: Киев игнорира мнението му. Скоро в лагера на ЕС ще осъзнаят, че Брюксел е загубил контрол върху останките от Украйна, която сега се използва от американците за отслабването на Европа. Германците и французите сега са изключително недоволни от Вашингтон, който си отмъщава на банките на Париж и Берлин с милиардини глоби за това, че не въведоха санкции срещу Русия. Берлин контраатакува чрез неодобрението на Меркел за усилване на НАТО в Източна Европа и чрез залавянето на шпионина на АНС. По този начин, политиката на Русия за даване на политическа субектност на ЕС започва да дава плодове под формата на затопляне на отношенията с ЕС и бавно, но сигурно се обръщане на Берлин и Париж към Русия.

как ги замиташ тези глупости ама ..

Дупките на границата скоро ще ги затворят, водят се военни действия там. Който избягал ,избягал.

Нищо от това, което пишеш не е вярно! ЕС е заел ясна и стабилна позиция по отношение на случващото се по в пограничните райони на Украйна. Няма никакви предпоставки за промяна на позицията му, Напротив действията на Пут. я затвърждават и оправдават.

Фашисткият байрак е издигнат над руските градове. Засега...

Украинците са свалили фашисткия флаг и са развяли собствения си на техният град Луганск.

мимолетнаЯ радостЬ - така ще бъде по-мило за теб.

УКАИНСКАТА ПЪРВА ДАМА Е СМЕНИЛА ГАЗОВАТА ТРЪБА НА ЧЕВЕШКИ ОРГАНИ ЗА ХАМЕРИТЕ КАКТО БЕШЕ И В СЪРБИЯ

ПО РУСКИЯ КАНАЛ 24ч сега беше подвердена тази новина

Украинската "армия" унищожи цялата инфраструктура, унищожи всички заводи, всички сгради на фирми и производствени помещения та дори и онкологичния диспансер. Избиха куп стари хора които не успяха да избягат на време от бомбардировките по жилищните райони. За какво освобождение говорят изобщо. На тея не им пука кой живее и изобщо живее ли някой там. На тях им трябваше да прогонят несъгласните с това нацистко правителство с цената на ВСИЧКО. Примирие дефакто нямаше, бомбардировките по жилищните сгради си продължаваха по график. И чак сега в евро съюза се вдигна пушилка относно управлението и правителството на Украйна. Кого и от какво освободиха май не е ясно.

Украйнската армия освободи украйнскиа област от проруски сепаратисти. Другото са бла-бла! И между другото, пишесе "тия" или "тези". Дума като "теа" в българския език няма.

Типично по западняшки, КАТ НЕМА КО ДА КАЙШ, се ловиш за формата.

Anachronos

Много добре знам как са пиши мойто дете. Тва че го пиша така значи че тъй съм искал да го напиша. Ся сфана ли и или още да ти обясня искаш? Пиша така както говоря, за разлика от тебе. Мога да пиша като Гатю (горския), мога да пиша и като експерт по лингвистика. И да завърша типично по българска традиция: Не ми казвай ко да прая, чи дан ти кажа де да идеш!

СРЕЩУ ЕДНО ЗАГЛАВИЕ ...За честта на занаята, за професионализма в гилдията, за общочовешките ценности... Или за едно заглавие: Украйна си връща Славянск от проруските сепаратисти (link ПЪРВО. Стартирането на заглавието, с името на държавата Украйна, е безпардонен опит за обобщаващо фаворизиране в съзнанието на читателя (рецепиента) на образа на Субекта (първо и второ поколение НАЗНАЧЕНЦИ на УСА в държавното управление на Украйна) и обективизиране (оправдаване) на неговото деяние Си връша... От кого Си го връща, бе журналисте?... Славянск е украйнски град в област населявана от русияни, които са се преживявали (мислили, действали) като част от населението на Украйна (с над 100 нардности) и НИКОГА не са гледали на Русия като на своя РОДИНА) до: - Създаването и активизирането (срещу харч от УСА /ЦРУ на поне 5 милиарда зелена, рязана хартия) на петата колона, под формата на евромайдан; - Завземането на централната власт на 22.03 т.г. от неговата производна - Киевската хунта ( Турчинов, Кличко, видни затворници и хохлобандеровци); - Опожаряването на 02.05 т.г. на 48 (по оф. данни) одесчани, недолюбващи Хунтата; - Последвалата тези събития гражданската война и харктерните за нея престъпни действия на въоръжени сили на Главнокомандващите ТУРЧИНов / Порошенко и на частните батальони от хохлобандеровци на олигарха Коломойски ... ДЕЙСТВИЯ на безПОДБОРНО убиване на граждани и разрушаване на градската среда, обитавана от тях (от улиците, тротоарите и детските площатки , до жилищата, детски, здравни, учебни, админ и производствени сгради)... - ВТОРО. Не вкарвайте гражданите на България в гражданската война в Украйна, на страната на партията на войната... За да не се озовем потърпевша нация, народ и държава и след следващият НЮРНБЕРГСКИ МЕЖДУНАРОДЕН СЪД!...

Какво ще кажеш за аналогията Хитлер-Путин? И двамата оклавяват държавите си след некадърно управление и фактически разгром. 2.И двете нации са унижени и недоволни от международното положение 3. И двамата идват на власт чрез избори и след това тават фактически диктатори 4. Завземат спорни територии, а след това и безспорни. Помисли и ми кажи, срещу кого ще се води следващият Нюрбергски процес? Май срещу Путин и такива платени манипулатори, като тебе.

Като гледам коментарите на русофилските мекерета и газта, дето пишкат, предлагам да се спре вноса на газ от Русия и да започваме да изнасяме. Заменяме руската газ с русофилска!

Маркетингово проучване направихте ли вече, ще си оправдае ли инвестицията

Единствените проблеми са тези с простатата. Оказа се повечето путинолюбци са с простати с изтекъл срок и пишкат трудно!

божков,как е цона?пазете я ей!тя разпределя кинтите все пак......

Пикай газта в кофа, щото е ценен енергоносител!!

В Луганск са пристигнали 8 Камаза и 4 автобуса с терористи от Славянск. Смята се че Луганск ще бъде опорния пункт на терористите. И той е само на 30-40 км от руската граница. Не знам къде оставя това Донецк? Терористите може леко да се изнижат и от него.

божков,добре ли плащат в мрежата?

бегеец-иво божков е отговорника на протестна мрежа по агитацията за донбас и майдана.

Честито освобождение на украинците от Славянск. Дано това да е началото на края на руската окупация на украински градове!

бегеец е всъщност иво божков от доларова мрежа.

абе не знам за него, ама ти кой си? Сульо Сулев от Путлерска мрежа ? Ми сега като спрат париците оттам, какво правим? Както стана след КТБ - доста пооредяхте тука .. Ще трябва да ставаш чистач в МакДоналдс, пък ако мразиш МакДоналдс - може и в някоя пекарна за пирожки, никой няма да ти се разсърди

доста си запознат......защо ли?хахахахахахахахахахахахахахахааа

Луганск. Миналата нощ в района на летището на Луганск, който е под контрола на украинските сили, е имало престрелка с използването на миномети, съобщават от пресслужбата на самопровъзгласилата се Луганска народна република. По нейни данни, бойните действия продължават в района на населените места Металист, Красний Яр и недалеч от КПП Изварино, който е контролиран от опълченците. Информацията за загинали и ранени се уточнява, предаде руската агенция ИТАР-ТАСС.

бегеец,спокойно.укрите са номер 1.а ти си даже над тях.скоро ще спечелиш 3-та световна....

бегеецът изпадна в делириум тременс хахахаххахахахаааа

днес Славянск,утре Крим !

CNN -показват славянск на ТЕТИТОРИЯТА НА КРИМ !!! ЕТОТИ ХАМЕРИ И ТЕЗИ ГЕЙОВЕ НИ УПРВЛЯВАТ !!! ВДИГНЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ

Споко, бе човек! Ще получиш някой инфаркт на тая жега!

и чък норис най-отпред.....

снощи Чък Норис ли прогони путлеровите войски? Скоро ще ви спре финансирането, боклуци

касетъчни бомби,фосфорни бомби,противопехотни мини-все забранени оръжия масово използвани от укрите във войната им.войната която те започнаха срещу собственото си население.

Всичко което сте изброили са си високоточни оръжия

Напълно съм съгласен, че сте абсолютно неграмотен

любимите ми протестърски увъртания...............забранени ли са?-да.точка.използват ли ги?-да.точка. всеки да си прави извода на коя страна е.

ВСИЧКО Е ЗАБРАНЕНО ЗА ГРАЖДАНСКА ВОИНА !!! И РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГИ СЪДЯТ ТЕЗИ И ХАМЕРИТЕ НО ЗАЩО ТУТИН НЕ НАТИСНЕ НА КУФАРЧЕТО НЕ ЗНАМ - СТРАХЛИВЕЦ !!!

бегеец,ти си уникален боклук.никой не ти вярва.пък и настройваш хората ОЩЕ повече срещу любимите ти укри,глупако....

какво да ''не му вярваме'' бе ? Че Путлерските части отстъпват като на*рани? Твърдиш, че не е вярно ли бе прасе червено ?

през нощта в Славянск са убити десетки ранени опълченци и роднините им от десен сектор!

На руската пропаганда никой не вярва вече, те не са в Славянск, така че говорят само лъжи. Те и преди техните "журналисти" само прочитаха пропагандата която им пращаха от редакцията.

Ivan Nenov

МРЪСНА ФАШИСКА СГАН ---- ЗГАН МИРИЗЛИВА

абе тая путлерска пропаганда я чуваме от седмици, а се оказа съвсем друго! Пурлерчо си заминава от Украйна. След време и от Крим !!

Киев. Украинските военни са взели под пълен контрол източните градове Славянск и Краматорск, предаде украинската агенция УНИАН, позовавайки се на съобщение на щаба на антитерористичната операция в социалните мрежи. По указ на президента Петро Порошенко в тези два града вече е започвало възстановяването на инфраструктурата. Започнали са доставки на хранителни продукти и питейна вода, както и друга хуманитарна помощ за местните жители. Освен това е започнал процес, свързан с разрешаването на проблеми въпроси, относно постъпването на средства за изплащането на пенсии, стипендии, работни заплати за местното население. Терористите са деморализирани, но въпреки това продължават да осъществяват коварни нападения срещу украинските военни, се казва в съобщението. В текста се посочва, че вчера, в около 23.00 часа в близост до село Пески в Донецка област терористи са обстреляли със стрелково оръжие един от опорните пунктове на въоръжените сили на Украйна. В отговор терористите са получили достоен отпор, се добавя в съобщението, в което се посочва, че загуби сред украинските военнослужещи няма. В последствие терористите са се опитали още веднъж да атакуват пропускателен пункт на силите, мобилизирани в антитерористичната операция, с минометен огън, но опитът им не се е увенчал с успех.

ТОВА Е БЕГЕЕЦА ПИШЕ ЧЕ АМИЯТА ВЗЕЛА СЛАВЯНСК И КРАМОТОРСК А НЕ ПИШЕ ЗА СЕКТОРА ЧЕ СА МАРАДЬОРИ КРАДЪТ БИЯТ ИЗНАСИЛВАТ НАСЕЛЕНИЕТО !!! ЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ СА БЕЗ ВОДА И ТОК ПОВЕЧЕ ОТ СЕДМИЦА

Ами това са глупости! Тебе да не са те изнасилили дистанционно от Славянск? Май да?