Коментари - Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления | Днес.dir.bg

Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления

Сергей Лавров предупреди временното правителство в Киев, че ще трябва да отговаря пред правосъдието за "кървавото престъпление" в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Знаете ли какво значи гашник = булгарин с потури с турски фес бес цервули компетентен по всички международни въпроси.

Аз наистина съм "малоумен", защото Ви отговарям в официална форма. Пожелавам и Вие да сте толкова малоумен колкото мен и да знаете, че 3,000,000 руснаци са прогонени от етническото поведение на чеченците, след 1945 година, от поречието на р. Терек- Чечения. Прочетете Солженицин! Знаете, нали? - Украйна е държава от 23 години, а това е руска територия от 1000 години. Киевска Рус не мое начало! Защо бившият Президент Кучма не отиде при Путин / няколко пъти обещава/ за регулиране на границите? Границите са такива, каквито са решили украинците, защото Елцин е бил все пиян. Украйна ежегодно е имала производство за Русия за 150-160 милиарда долари, а сега полско- украинската шляхта иска да го затрие. Русия не и пука, но иска избори и федеративно устройство! Русия не може да храни още 20 милиона човека! А пък те не искат западните фашисти да ги малтретират. Извинете, Умен, дали българското Съединение през 1885 година е "анексиране" на територия? и още много други питания имам към Вас, но .... И, моля Ви, пишете граматически правилно! Най-важното е да сте здрав! Другото ще го договорим! /пожелание/.

На трибунала в Хага ще бъде изправен и Лавров заедно с Путлер,Шойгу и сие.

"ы", не съм фен на чеченците но да оправдаваш жестоката саморазправа на Путин (надминал и сатрапа Сталин) не знам що за идиот си! Чеченците в РФ нямат право на избор но руснаците в Украйна трябва да имат, турците в България и т. н. по целия свят - сещаш ли се малоумнико?!

До "ЕDIN77" Тъпанар неграмотен! Чечения и Дагестан са Руската федерация. Така както Тексас е САЩ! Извади си моркова от задника, защото на него пише - "Made in USA"

Най-двоен е аршина на "великите сили"...

Има едни хора в киев, дото ще я ядат хурката... остава да видим дали преди девети май или след това

Кой ще отговаря ако РУСИЯ фалира за пореденпът заради мераците без покритие на обитареля на Кремъл със смешното име?

Много лошо гледа Лавров

А за кървавите престъпления в Чечня и Дагестан някой отговаря ли! Толкова и Украйна ще отговори! В Украйна 100 човека кърваво убити, в Чечня 200 хиляди да не са безкръвно унищожени! Лавров да внима с приказките, щото така косвено обвинява Путята в престъпления срещу човечиството! А който обвинява Путята, знаем как свършва!

Хей Булдог, какво се звериш и от яд пак май трепериш? Вие може да пищите, вие може да крещите но в Украйна много хора още помнят ГЛАДОМОРА, знаят кой им натвори куп нещастия, беди.

Част от украинците са заблудени по отношение на ЕС.Ако не знаят какво ги чака в ЕС да дойдат тук да ги светнем. А САЩ си гледат своите оръжейни интереси и създават предпоставки за военни конфликти, но далеч от своите територии. Който се е опитал да се бори с руската мечка се е връщал посран обратно. Чудя се на някои наши политици чий го търсят при САЩ.

Като чета коментарите , ми става тъжно за българите. Повечето от аудиторията ми изгледат като злобно куче без зъби. А за Лавров ще кажа че едва ли има български политик който да му е на проловината на акъла , уменията и знанията.

като ти чета славословията по адрес на тоя руски боклук се питам защо не се цаниш да му лижеш задника вместо да му се налага да използва тоалетна хартия?

Наглата руска морда на снимката да каже първо кого собствената му престъпна държава ще плати за престъпленията спрямо всичките си по ти съседни, а и не сомо държави? Кога?!

май е изкуфял. Старичък ми се вижда. А то сравнително младият Путин страда от синдрома на нищожно /ниско/ величие. Пазете се от такива - Наполеон, Сталин, Ленин, Хитлер, Путин. Такава ненавист тресе ниските им тела, че не се знае докъде ще стигне сегашното.

защо когато Асад в Сирия убива с хиляди руснаците наложиха вето в ООН с мотива-вътрешен проблем-когато Украйна иска да се освободи от руския ботуш-двуликия Янус-там са нашите братя които бяха изведени на улицата от руски шпиони и шпиц командоси

Пуделчето на Джуджето нещо пак плаче......Стана му навик,и какъв поглед е отправил-сигурно е гаврътнал няколко водки преди да захапе микрофона :-) :-) :-)

Лавров крие факта, че руснаците в Украйна искат да бъдат в ЕС и говори за военни престъпления срещу хора,които по насилствен начин искат да откъснат територията на Украйна и да я присъединят към Русия. Политиката на Кремъл търпи най- големия провал от основаването на Русия, защото 15 млн руснаци не искат да протестират срещу Киев и не искат да се присъединяват към Москва.

тоя на снимката ако удари още една столетов може и да ни се види тесно на балканите - атом от ляво атом от дясно остави и т.н война че ще стане да ще стане но ние ли сме пак троя ? българите почти нямат загубени битки но никога не са печелили война.

да отговарят заедно с миротворците на света - американските дрогирани травестити

Кремълски злодеи пак надават вой струпват си войските да ги пратят в бой.

И Първата и Втората Европейска война не бяха започнати от мужиците!! Ма се натам бяха насочени!! А за предишните и следващите - да не говорим!!!? Къде е Сена, къде е Волга??!

Тъпчо, Втората Световна Война беше започната ЕДНОВРЕМЕННО от СССР и Германия с нападението им над Полша...

Маймуно, ПСВ и ВСВ бяха насочени към Великобритания.

Във форума е пълно с РусиФилета, които са цъкали минуси на текстове излезли от перата на Георги Раковски и Захари Стоянов-които като истински БЪЛГАРИ са осъзнавали подмолната и отвратителна политика водена от Русия срещу България.Представете си духовната празнота и малкото суроватка в тиквите на подобни боклуци- продължаващи да цъкат минуси на мненията на великите ни Възрожденци относно политиката на Русия-забележете-преди 140 години!! Явно в Бг умствения потенциал съвсем го няма вече, тук са останали само фенове на плановата икономика и "пълните" рафтове в магазините отпреди 89-та. А , забравих и хората работещи за 30 копейки на ден в дебитната карта, преведени от ВТБ и медалите, които ще получат подобно на онзи предател-мижитурка Сайдер Ага

Голям смях! Все едно банката да си иска парите, които и дължиш, а ти да отговаряш, че същата тази банка иска да избухне трета световна война.

Колкото по-бързо свалят фашагите от власт на изборите, толкова по-добре за Украйна. Съмнявам се обаче, че фашезоидите ще признаят изборите.

Нали Путин го избраха с избор!

Major Payne

Изборите бяха на кантар и много оспорвани от опозицията заради многото нарушения, но всички протести бяха смазани.

Ти Жириновски ли искаш да туриш??! Е, друга война , а и Земя - няма да има!!?

Лавров да изяде един лимон, че да си оправи малко физиономията:)

Зъл булдог с голяма глава и огромно кучешко сърце.

Моля не обиждайте кучетата!

Най-хуманните агресори на света са руските!

Ааа не! По-хуманни агресори от янките на света няма! Те винаги носят демокрацията, техните бомби разпръскват демокрация и техните лайна не миришат щото са демократично и свободно изсрани на главите на другите народи!

То разуанаването на САЩ вече има данни? Те не усетиха прехвърлянето на 20хил. войска.

Нещо се изнервиха нацистите в Кремъл!!! Дано само не запалят света като Хитлер.

Друго си е някоя ряпа като ти каже: "Fuck the EU".

И ТИ СИ СВАЛЯШЕ ГАЩИТЕ?!

Тоя страхливец Путен защо не навлиза в Украйна?Уплаши ли се от НАТО или просто толкова му е куража на джуджето?Отговаряйте свине русофилски?

Мижитурко продажна, ти като какъв се обаждаш?

Нещо се изнервиха нацистите. :)

Той да прати и да не прати- няма да разберете!!

Тоя има много противна мутра.

Този е железен. Ако не се бъркам е външен министър от 2004г. Е не е красавец като нашите Младенов и Вагенин дето не се знае накъде им е резбата, ама пък върши работа на Русия - последно спаси Сирия може да се каже.

Това, че е министър от толкова години не е повод за радост, защото за толкова години в политиката не е научил нищо друго-освен да ближе дирника на Шутя!!! То и Шутин стана пожизнен сатрап на Русия преди 15 години-но и това не е добре за пияните мужики и блядки!!!

А ти, какво искаш? Да се усмихва на боклуци като теб ли?

Нормално- дипломатичност и.....международни отношения!! Анадъмо?

действат руските шпиони. Така подхлъзнаха западните демократи, че хем се набутаха с 5 милиарда, хем Украйна ще си стане руска. Яко, а

А от друга страна в момента Русия има да си взима едни 16 милиарда, и по някакви техни пресмятания, подкрепата им за Украйна в вид на отстъпки за газ и тн за последните години е над 40 милиарда долара. Украйна да си скъса задника няма да ги получат от Европа.

Ами може да се каже, че киевските пучисти работят в полза на руската кауза ... те сами се компрометират и не мопгат да скрият истинската си същност - фашизирани ултранационалисти, радетели на западно доминирана украйна в която всички различни от украинското население националности ще бъдат третирани като сепаратисти и потъпквани с възможно най-силови методи. Това да изправиш срещу собствения си народ армейски обучени части напълно въоръжени и екипирани ... от същия този народ е проява на срах, комплексарщина, човекофобия и див фашизъм. Това дори "презрения" Янукович не си го позволи въпреки че конституцията и правото му на демократично избран президент му позволяваха. Но, след слящата Неделя винаги идва и видов ден и тогава тези които сега са н върха ще са в калта или под земята - презрени, охулени и прокълнати.

Има тук един, дето ми копира никчето, ама добро няма да види!

То па един ник...

" Другарю " " Idea.........list " ,имаш поздрави от Сноудън ,който е възхитен от многобройните Ви минуси и това ,че има много подобни фигуранти в MUST-Swedish Military Intelligence and Security Service.

тоя урод с нечовешка физиономия какво общо има с една суверенна държава че я заплашва руски манталитет и идиотизъм навремето помагаха в чехия и унгария

От много злоба говориш несвързано, продажнико.

на франсета и немците, още им държи влага....апа жените им как се навлажняват, като се сетят за вовиния

Точно за такива като теб се върти пропагадната машина. Разчитайки на емоциите. Ами ако бяха сложили следните портретчета?: link link нещата щяха според теб да са по-други

С "пейнт бръш" мога да направя така, че твоята физиономия да изглежда като две капки вода с представената на снимката.

нагъл руски муджик, физиономия на булдог. има ли друг народ в света, като нашия, които да изпада в делирюм пред муджишка русия? не, и това е много показателно за нас като родоотстъпници и тъпанари.

Ти като емигрант може да си родоотстъпник и тъпанар, но не занимавай другите със себе си.

нагъл руски муджик, физиономия на булдог

Всъщност човекът е много фин, възпитан и изключително интелигентен. А ти, какво си? Полуграмотен продажник.

"Лавров е възлитан,фин".Я виж хубаво озъбената,алкохолизирана,жестока комунистическа мутра и тогава коментирай,червен драскач

Тиквеник, сложи до руския мужик лицето на Джон Кери - американския кравешки бой и виж кой на какво повече прилича! Ама честно, а не като недоебаните български журналистки пред "светлия образ" на банкянския Бабаит!

Руските войски на украинската граница - нормално е да си пазят страната.Ами американските войски ,какъв х.й търсят в Украйна?Май скоро ще си го намерят.

"Под тероризъм се разбират насилие и акции на насилие (като напр. отвличания, атентати, удари със взривни вещества) срещу мирни граждани и политически дейци." Къде в Източна Украйна Турчинов вижда терористи, отвличания, атентати и бомби? Този човек не знае какво значи тероризъм и се излага пред цял свят!!!

Мисли, че така му изнася, за да се включи в антитерористичната програма и нещата, отново незаконно да от негова страна, да тръгнат по инерция. Не осъзнава, че го гледат милиарди хора от цял свят. Но и украинците не трябва да мълчат, не му се давайте на този мръсник и продажник, окупирал властта.

Тероризма е всяко действие, насочено да всява страх, объркване, несигурност и нарушаване на нормалния живот на обществото. Паравоенните формирования на Кремъл вършат точно това.

Според твоята дефиниция ние вече 25 години живеем в тероризъм.

Ако военните от Кремъл бяха в Югоизточна Украйна, нещата щяха много отдавна да са свършили. А МИРНИТЕ граждани от Югоизточна Украйна не желаят страната им да се окупира и раздава от незаконни управници. Те са просто длъжни да протестират, за да спасят живота и земята си.

Браво! ..."всяко действие, насочено да всява страх, объркване, несигурност и нарушаване на нормалния живот на обществото" По-точно определение за външната политика на краварите не съм срещал!

Грешка на Майдана! А и снайперистите си бяха американски не руски!

Не ги мисли Руснаците. Мисли за американските освободители след тях идват "рязаните пушки" и други демократични режими.

Мнение на руски депутат от дневник.бг: "Президентът на Русия Владимир Путин не може да спре ескалацията на напрежение в Украйна, дори да иска. Това мнение изказа депутатът от Държавната Дума на Русия Иля Пономарьов - единственият, гласувал против влизането на Крим в състава на федерацията. Депутатът смята, че в източните части на Украйна се е създала същата ситуация. "Там се случва нещо, започнало и с наше участие. Този процес е абсолютно неуправляем, защото съществуват практически равни групи население, което иска да се присъедини към Русия, други, които искат федерализиране на Украйна и трети, които искат унитарна държава. Всички прекрасно разбират това. Виждал съм тези социологически данни в администрацията на президента на Русия. Т.е. там разбират, че няма повече от 25% от населението, подкрепящи Русия. Затова просто така не може да се спечели референдум и в същото време няма как да се избяга от тази тема." Пономарьов сподели "абсолютната си увереност", че в Източна Украйна има много малко руски военни - спецназ и военно разузнаване. С такова малко количество войници нищо не може да се направи, ако няма основа, сочеща подкрепа сред част от населението." Та само 25% в Изт.Украйна подкрепят Русия. Къде се бутат тогава тия руски идиоти?

Затова руснаците се нервят и искат да влязат там с войската. Тогава подкрепата ще скочи на 125%, а не само на 83% както в Крим :)

Лъжеш бе, в Крим на референдума 97% бяха за отцепване от Киев и за присъединяване към Русия !

циганина лавров продалжава да лаже но никои не вярва и ефекта е нулев

Този конфликт се появи след като киевските метежниците финасирани и подкрепяни от ЦРУ насилствено завзеха властта, а цената е 5 милиарда долара и около 100 души невъоръжени публично екзекутирани. Кой печели от всичко това единствено САЩ - върти на пръст киевските кукли на конци, създава конфликт далече от територията си, пласира си американското оръжие за братоубийствена война, дава заем във вид на гаранции /украинците стават длъжници без реално да са получили печатаните им долари/. Очаквам САЩ да започнат войната и после да се изнижат и да оставят европейските държави да воюват помежду си. Кога САЩ ще си върнат заемите дето са взели? Защо не могат да върнат на Германия всичкото им злато веднага? САЩ са неплатежоспособни и исвен да печатат долари и с тях да плащат на балъците друго не правят.

Лавров, ти колко български политици напазарува? Болен е ясен вече

Труден въпрос, за половината пръсти на едната ръка. Ама я да преброим "напазаруваните" от Обонго? Това ще е доста по-интересно, защото ама хич не са малко. А и много от тях често-често ходеща до Белия дом да му се отчитат и да получават инструкции. А и не си спомням руският посланик да е влизал в българския парламент и да дава оценки и "ценни съвети" - за разлика от американския - или не ти изнася да си спомниш?

българския интерес, ако членовете на "Свободата" изпълнят заканата на лидера им Тягнибок - да взривят нефто и газопроводи в Украйна. За да навредят на руснаците.... Просто ни кажи - откъде ще ни доставиш газ....

Защо оставам с чувството, че това правителство в Украйна, дошло на власт по толкова демократичен начин, се подкрепя само от САЩ и ЕС. Защо нашите и световни медии не предават за грандиозните митинги в негова подкрепа в Киев, Лвов, Одеса / да оставим на страна ястребите от Днепропетровск, Харков или Славянск /? Защо не предават за безрезервната подкрепа на украинската интелигенция към извоюваната свобода на Майдана? Защо?

Щото си безчувствен may be?!?!

"...Защо не предават за безрезервната подкрепа на украинската интелигенция към извоюваната свобода на Майдана?" (цитат) Е, драги, отговорът е пословично прост. Защото НЯМА такава! Ако 5-10 хиляди души псевдоинтелигенция от Майдана, при това платени (те сами си признаха), са целият Киев (2 млн.) или Украйна, здраве му кажи! Съотношението е почти същото като на протестиращите "ранобудни" студенти и колегите им, редовните студенти, които искаха да учат! И при протестиращите на Майдана и при протестиращите у нас бяха техните подбудители - американските висши чиновници.

Коментари - Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления | Днес.dir.bg

Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления

Сергей Лавров предупреди временното правителство в Киев, че ще трябва да отговаря пред правосъдието за "кървавото престъпление" в Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Киев ще отговаря за кървавите престъпления | Днес.dir.bg

Коментари

Знаете ли какво значи гашник = булгарин с потури с турски фес бес цервули компетентен по всички международни въпроси.

Аз наистина съм "малоумен", защото Ви отговарям в официална форма. Пожелавам и Вие да сте толкова малоумен колкото мен и да знаете, че 3,000,000 руснаци са прогонени от етническото поведение на чеченците, след 1945 година, от поречието на р. Терек- Чечения. Прочетете Солженицин! Знаете, нали? - Украйна е държава от 23 години, а това е руска територия от 1000 години. Киевска Рус не мое начало! Защо бившият Президент Кучма не отиде при Путин / няколко пъти обещава/ за регулиране на границите? Границите са такива, каквито са решили украинците, защото Елцин е бил все пиян. Украйна ежегодно е имала производство за Русия за 150-160 милиарда долари, а сега полско- украинската шляхта иска да го затрие. Русия не и пука, но иска избори и федеративно устройство! Русия не може да храни още 20 милиона човека! А пък те не искат западните фашисти да ги малтретират. Извинете, Умен, дали българското Съединение през 1885 година е "анексиране" на територия? и още много други питания имам към Вас, но .... И, моля Ви, пишете граматически правилно! Най-важното е да сте здрав! Другото ще го договорим! /пожелание/.

На трибунала в Хага ще бъде изправен и Лавров заедно с Путлер,Шойгу и сие.

"ы", не съм фен на чеченците но да оправдаваш жестоката саморазправа на Путин (надминал и сатрапа Сталин) не знам що за идиот си! Чеченците в РФ нямат право на избор но руснаците в Украйна трябва да имат, турците в България и т. н. по целия свят - сещаш ли се малоумнико?!

До "ЕDIN77" Тъпанар неграмотен! Чечения и Дагестан са Руската федерация. Така както Тексас е САЩ! Извади си моркова от задника, защото на него пише - "Made in USA"

Най-двоен е аршина на "великите сили"...

Има едни хора в киев, дото ще я ядат хурката... остава да видим дали преди девети май или след това

Кой ще отговаря ако РУСИЯ фалира за пореденпът заради мераците без покритие на обитареля на Кремъл със смешното име?

Много лошо гледа Лавров

А за кървавите престъпления в Чечня и Дагестан някой отговаря ли! Толкова и Украйна ще отговори! В Украйна 100 човека кърваво убити, в Чечня 200 хиляди да не са безкръвно унищожени! Лавров да внима с приказките, щото така косвено обвинява Путята в престъпления срещу човечиството! А който обвинява Путята, знаем как свършва!

Хей Булдог, какво се звериш и от яд пак май трепериш? Вие може да пищите, вие може да крещите но в Украйна много хора още помнят ГЛАДОМОРА, знаят кой им натвори куп нещастия, беди.

Част от украинците са заблудени по отношение на ЕС.Ако не знаят какво ги чака в ЕС да дойдат тук да ги светнем. А САЩ си гледат своите оръжейни интереси и създават предпоставки за военни конфликти, но далеч от своите територии. Който се е опитал да се бори с руската мечка се е връщал посран обратно. Чудя се на някои наши политици чий го търсят при САЩ.

Като чета коментарите , ми става тъжно за българите. Повечето от аудиторията ми изгледат като злобно куче без зъби. А за Лавров ще кажа че едва ли има български политик който да му е на проловината на акъла , уменията и знанията.

като ти чета славословията по адрес на тоя руски боклук се питам защо не се цаниш да му лижеш задника вместо да му се налага да използва тоалетна хартия?

Наглата руска морда на снимката да каже първо кого собствената му престъпна държава ще плати за престъпленията спрямо всичките си по ти съседни, а и не сомо държави? Кога?!

май е изкуфял. Старичък ми се вижда. А то сравнително младият Путин страда от синдрома на нищожно /ниско/ величие. Пазете се от такива - Наполеон, Сталин, Ленин, Хитлер, Путин. Такава ненавист тресе ниските им тела, че не се знае докъде ще стигне сегашното.

защо когато Асад в Сирия убива с хиляди руснаците наложиха вето в ООН с мотива-вътрешен проблем-когато Украйна иска да се освободи от руския ботуш-двуликия Янус-там са нашите братя които бяха изведени на улицата от руски шпиони и шпиц командоси

Пуделчето на Джуджето нещо пак плаче......Стана му навик,и какъв поглед е отправил-сигурно е гаврътнал няколко водки преди да захапе микрофона :-) :-) :-)

Лавров крие факта, че руснаците в Украйна искат да бъдат в ЕС и говори за военни престъпления срещу хора,които по насилствен начин искат да откъснат територията на Украйна и да я присъединят към Русия. Политиката на Кремъл търпи най- големия провал от основаването на Русия, защото 15 млн руснаци не искат да протестират срещу Киев и не искат да се присъединяват към Москва.

тоя на снимката ако удари още една столетов може и да ни се види тесно на балканите - атом от ляво атом от дясно остави и т.н война че ще стане да ще стане но ние ли сме пак троя ? българите почти нямат загубени битки но никога не са печелили война.

да отговарят заедно с миротворците на света - американските дрогирани травестити

Кремълски злодеи пак надават вой струпват си войските да ги пратят в бой.

И Първата и Втората Европейска война не бяха започнати от мужиците!! Ма се натам бяха насочени!! А за предишните и следващите - да не говорим!!!? Къде е Сена, къде е Волга??!

Тъпчо, Втората Световна Война беше започната ЕДНОВРЕМЕННО от СССР и Германия с нападението им над Полша...

Маймуно, ПСВ и ВСВ бяха насочени към Великобритания.

Във форума е пълно с РусиФилета, които са цъкали минуси на текстове излезли от перата на Георги Раковски и Захари Стоянов-които като истински БЪЛГАРИ са осъзнавали подмолната и отвратителна политика водена от Русия срещу България.Представете си духовната празнота и малкото суроватка в тиквите на подобни боклуци- продължаващи да цъкат минуси на мненията на великите ни Възрожденци относно политиката на Русия-забележете-преди 140 години!! Явно в Бг умствения потенциал съвсем го няма вече, тук са останали само фенове на плановата икономика и "пълните" рафтове в магазините отпреди 89-та. А , забравих и хората работещи за 30 копейки на ден в дебитната карта, преведени от ВТБ и медалите, които ще получат подобно на онзи предател-мижитурка Сайдер Ага

Голям смях! Все едно банката да си иска парите, които и дължиш, а ти да отговаряш, че същата тази банка иска да избухне трета световна война.

Колкото по-бързо свалят фашагите от власт на изборите, толкова по-добре за Украйна. Съмнявам се обаче, че фашезоидите ще признаят изборите.

Нали Путин го избраха с избор!

Major Payne

Изборите бяха на кантар и много оспорвани от опозицията заради многото нарушения, но всички протести бяха смазани.

Ти Жириновски ли искаш да туриш??! Е, друга война , а и Земя - няма да има!!?

Лавров да изяде един лимон, че да си оправи малко физиономията:)

Зъл булдог с голяма глава и огромно кучешко сърце.

Моля не обиждайте кучетата!

Най-хуманните агресори на света са руските!

Ааа не! По-хуманни агресори от янките на света няма! Те винаги носят демокрацията, техните бомби разпръскват демокрация и техните лайна не миришат щото са демократично и свободно изсрани на главите на другите народи!

То разуанаването на САЩ вече има данни? Те не усетиха прехвърлянето на 20хил. войска.

Нещо се изнервиха нацистите в Кремъл!!! Дано само не запалят света като Хитлер.

Друго си е някоя ряпа като ти каже: "Fuck the EU".

И ТИ СИ СВАЛЯШЕ ГАЩИТЕ?!

Тоя страхливец Путен защо не навлиза в Украйна?Уплаши ли се от НАТО или просто толкова му е куража на джуджето?Отговаряйте свине русофилски?

Мижитурко продажна, ти като какъв се обаждаш?

Нещо се изнервиха нацистите. :)

Той да прати и да не прати- няма да разберете!!

Тоя има много противна мутра.

Този е железен. Ако не се бъркам е външен министър от 2004г. Е не е красавец като нашите Младенов и Вагенин дето не се знае накъде им е резбата, ама пък върши работа на Русия - последно спаси Сирия може да се каже.

Това, че е министър от толкова години не е повод за радост, защото за толкова години в политиката не е научил нищо друго-освен да ближе дирника на Шутя!!! То и Шутин стана пожизнен сатрап на Русия преди 15 години-но и това не е добре за пияните мужики и блядки!!!

А ти, какво искаш? Да се усмихва на боклуци като теб ли?

Нормално- дипломатичност и.....международни отношения!! Анадъмо?

действат руските шпиони. Така подхлъзнаха западните демократи, че хем се набутаха с 5 милиарда, хем Украйна ще си стане руска. Яко, а

А от друга страна в момента Русия има да си взима едни 16 милиарда, и по някакви техни пресмятания, подкрепата им за Украйна в вид на отстъпки за газ и тн за последните години е над 40 милиарда долара. Украйна да си скъса задника няма да ги получат от Европа.

Ами може да се каже, че киевските пучисти работят в полза на руската кауза ... те сами се компрометират и не мопгат да скрият истинската си същност - фашизирани ултранационалисти, радетели на западно доминирана украйна в която всички различни от украинското население националности ще бъдат третирани като сепаратисти и потъпквани с възможно най-силови методи. Това да изправиш срещу собствения си народ армейски обучени части напълно въоръжени и екипирани ... от същия този народ е проява на срах, комплексарщина, човекофобия и див фашизъм. Това дори "презрения" Янукович не си го позволи въпреки че конституцията и правото му на демократично избран президент му позволяваха. Но, след слящата Неделя винаги идва и видов ден и тогава тези които сега са н върха ще са в калта или под земята - презрени, охулени и прокълнати.

Има тук един, дето ми копира никчето, ама добро няма да види!

То па един ник...

" Другарю " " Idea.........list " ,имаш поздрави от Сноудън ,който е възхитен от многобройните Ви минуси и това ,че има много подобни фигуранти в MUST-Swedish Military Intelligence and Security Service.

тоя урод с нечовешка физиономия какво общо има с една суверенна държава че я заплашва руски манталитет и идиотизъм навремето помагаха в чехия и унгария

От много злоба говориш несвързано, продажнико.

на франсета и немците, още им държи влага....апа жените им как се навлажняват, като се сетят за вовиния

Точно за такива като теб се върти пропагадната машина. Разчитайки на емоциите. Ами ако бяха сложили следните портретчета?: link link нещата щяха според теб да са по-други

С "пейнт бръш" мога да направя така, че твоята физиономия да изглежда като две капки вода с представената на снимката.

нагъл руски муджик, физиономия на булдог. има ли друг народ в света, като нашия, които да изпада в делирюм пред муджишка русия? не, и това е много показателно за нас като родоотстъпници и тъпанари.

Ти като емигрант може да си родоотстъпник и тъпанар, но не занимавай другите със себе си.

нагъл руски муджик, физиономия на булдог

Всъщност човекът е много фин, възпитан и изключително интелигентен. А ти, какво си? Полуграмотен продажник.

"Лавров е възлитан,фин".Я виж хубаво озъбената,алкохолизирана,жестока комунистическа мутра и тогава коментирай,червен драскач

Тиквеник, сложи до руския мужик лицето на Джон Кери - американския кравешки бой и виж кой на какво повече прилича! Ама честно, а не като недоебаните български журналистки пред "светлия образ" на банкянския Бабаит!

Руските войски на украинската граница - нормално е да си пазят страната.Ами американските войски ,какъв х.й търсят в Украйна?Май скоро ще си го намерят.

"Под тероризъм се разбират насилие и акции на насилие (като напр. отвличания, атентати, удари със взривни вещества) срещу мирни граждани и политически дейци." Къде в Източна Украйна Турчинов вижда терористи, отвличания, атентати и бомби? Този човек не знае какво значи тероризъм и се излага пред цял свят!!!

Мисли, че така му изнася, за да се включи в антитерористичната програма и нещата, отново незаконно да от негова страна, да тръгнат по инерция. Не осъзнава, че го гледат милиарди хора от цял свят. Но и украинците не трябва да мълчат, не му се давайте на този мръсник и продажник, окупирал властта.

Тероризма е всяко действие, насочено да всява страх, объркване, несигурност и нарушаване на нормалния живот на обществото. Паравоенните формирования на Кремъл вършат точно това.

Според твоята дефиниция ние вече 25 години живеем в тероризъм.

Ако военните от Кремъл бяха в Югоизточна Украйна, нещата щяха много отдавна да са свършили. А МИРНИТЕ граждани от Югоизточна Украйна не желаят страната им да се окупира и раздава от незаконни управници. Те са просто длъжни да протестират, за да спасят живота и земята си.

Браво! ..."всяко действие, насочено да всява страх, объркване, несигурност и нарушаване на нормалния живот на обществото" По-точно определение за външната политика на краварите не съм срещал!

Грешка на Майдана! А и снайперистите си бяха американски не руски!

Не ги мисли Руснаците. Мисли за американските освободители след тях идват "рязаните пушки" и други демократични режими.

Мнение на руски депутат от дневник.бг: "Президентът на Русия Владимир Путин не може да спре ескалацията на напрежение в Украйна, дори да иска. Това мнение изказа депутатът от Държавната Дума на Русия Иля Пономарьов - единственият, гласувал против влизането на Крим в състава на федерацията. Депутатът смята, че в източните части на Украйна се е създала същата ситуация. "Там се случва нещо, започнало и с наше участие. Този процес е абсолютно неуправляем, защото съществуват практически равни групи население, което иска да се присъедини към Русия, други, които искат федерализиране на Украйна и трети, които искат унитарна държава. Всички прекрасно разбират това. Виждал съм тези социологически данни в администрацията на президента на Русия. Т.е. там разбират, че няма повече от 25% от населението, подкрепящи Русия. Затова просто така не може да се спечели референдум и в същото време няма как да се избяга от тази тема." Пономарьов сподели "абсолютната си увереност", че в Източна Украйна има много малко руски военни - спецназ и военно разузнаване. С такова малко количество войници нищо не може да се направи, ако няма основа, сочеща подкрепа сред част от населението." Та само 25% в Изт.Украйна подкрепят Русия. Къде се бутат тогава тия руски идиоти?

Затова руснаците се нервят и искат да влязат там с войската. Тогава подкрепата ще скочи на 125%, а не само на 83% както в Крим :)

Лъжеш бе, в Крим на референдума 97% бяха за отцепване от Киев и за присъединяване към Русия !

циганина лавров продалжава да лаже но никои не вярва и ефекта е нулев

Този конфликт се появи след като киевските метежниците финасирани и подкрепяни от ЦРУ насилствено завзеха властта, а цената е 5 милиарда долара и около 100 души невъоръжени публично екзекутирани. Кой печели от всичко това единствено САЩ - върти на пръст киевските кукли на конци, създава конфликт далече от територията си, пласира си американското оръжие за братоубийствена война, дава заем във вид на гаранции /украинците стават длъжници без реално да са получили печатаните им долари/. Очаквам САЩ да започнат войната и после да се изнижат и да оставят европейските държави да воюват помежду си. Кога САЩ ще си върнат заемите дето са взели? Защо не могат да върнат на Германия всичкото им злато веднага? САЩ са неплатежоспособни и исвен да печатат долари и с тях да плащат на балъците друго не правят.

Лавров, ти колко български политици напазарува? Болен е ясен вече

Труден въпрос, за половината пръсти на едната ръка. Ама я да преброим "напазаруваните" от Обонго? Това ще е доста по-интересно, защото ама хич не са малко. А и много от тях често-често ходеща до Белия дом да му се отчитат и да получават инструкции. А и не си спомням руският посланик да е влизал в българския парламент и да дава оценки и "ценни съвети" - за разлика от американския - или не ти изнася да си спомниш?

българския интерес, ако членовете на "Свободата" изпълнят заканата на лидера им Тягнибок - да взривят нефто и газопроводи в Украйна. За да навредят на руснаците.... Просто ни кажи - откъде ще ни доставиш газ....

Защо оставам с чувството, че това правителство в Украйна, дошло на власт по толкова демократичен начин, се подкрепя само от САЩ и ЕС. Защо нашите и световни медии не предават за грандиозните митинги в негова подкрепа в Киев, Лвов, Одеса / да оставим на страна ястребите от Днепропетровск, Харков или Славянск /? Защо не предават за безрезервната подкрепа на украинската интелигенция към извоюваната свобода на Майдана? Защо?

Щото си безчувствен may be?!?!

"...Защо не предават за безрезервната подкрепа на украинската интелигенция към извоюваната свобода на Майдана?" (цитат) Е, драги, отговорът е пословично прост. Защото НЯМА такава! Ако 5-10 хиляди души псевдоинтелигенция от Майдана, при това платени (те сами си признаха), са целият Киев (2 млн.) или Украйна, здраве му кажи! Съотношението е почти същото като на протестиращите "ранобудни" студенти и колегите им, редовните студенти, които искаха да учат! И при протестиращите на Майдана и при протестиращите у нас бяха техните подбудители - американските висши чиновници.