Коментари - Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски | Днес.dir.bg

Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски

"Никой не ви е назначил за морален съдник в парламента", отвърна Виктория Василева на Цончо Ганев

Обратно в новината

Коментари - Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски | Днес.dir.bg

Коментари

Интереса, клати феса...

Уж нов парламент, а гледаме все същите физиономии?!? На тия няма ли кой да им каже, че със стари ку*ви нов бардак не се прави!

Лелята, дет мяза на Мутрафонова е титанка!

Виктория Велева овори за морал!?

Партийният член във мен се сврял. Хем чукам наред, хем пазя морал.

Къде видяхте сблъсък! На цирковете и плюенето така ли му викате?! Тотално объркахте понятията. Няма как да се разчита на нещо свястно при това положение.

Поклонним Мръвков ви се храчи в лицето .. до там докарахаме провалени охранители на купони с шкемабаци бягащи от физическо са се взели за големите управници на света и космоса... а те поредните лапачи и патерици на статуквото ...

Абе друго си е да с имаш за президент 60 годишен дядка сбъднал мечтата си на 60 години да е жиголо номер едно..... такова тяло не трябва да се крие !!!!

Кики и Ники от пеперастията, такива са прости Коцето и Цончо от Невъзраждане. И двете секти са циркаджии и анархисти.

Гледам коментарите и се чудя на акъла на повечето пишещи тук. Дърлите се като деца, или комунисти спорещи кое е първично - яйцето или кокошката. Не виждате ли, не мислите ли, че ПАРТИЯТА МАЙКА СВЪРШИ СВОЯТА РАБОТА И СЕГА СИНОВЕТЕ, ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ХАЙДУЦИ ВИ РАЗИГРАВАТ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКИ МЕЧКИ, ПРАВЯТ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ, ПЕРАТ И ПРЕПИРАТ ПАРИ ОТ ДРОГА, ОРЪЖИЕ, ФАРМАЦИЯ, ГОРИВА И СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ, А ВИЕ ГЛЕДАТЕ СЕИР, ИЛИ В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ БЯГАТЕ В ЧУЖБИНА. ОНИЯ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ НИТО ЗА ДЪРЖАВАТА, НИТО ЗА НАРОДА. ТРЯБВА ИМ ВРЕМЕ ДА СЕ НАГУШКАТ И ПОСЛЕ ВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ПАРСАТА, ИЛИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ВИ. БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

Според експертите по нац. сигурност, се "карат" две групи съветски агенти. 90% от депутатите са актьори по рождение.

Само да припомня на Възраждане, че в предния парламент, въздържайки се от тяхната партия, герб и дпс назначиха шеф на НЗОК. И това не беше единственото гласуване, при което вместо да блокират сглобката гласувайки против, те се въздържаха и така минаваха предложения на двете прасета, наркомана и педала.

едни партии влезнаха в парламента, други ги вкараха, "Величие" ги изходиха

Ха Ха Цирка е Пълен!!! Шефа на Кабинеата на Соломон Паси по име Воденски почна да избутва на пред коцето още преди 10тина години, Коцето беше захлупеняк, но безкраино амбициозен, без познание за историята, даже и от полтика не разбираше, и се заеха да го шлайфат за да попие като гъба вота на Птриотино настроените хора, по интересното е че след като по раходиха из Помашко Костадин, щото Воденски е бил специализирал в Турсконаправелние като разузначва дете на Генерал Партизанин, та по интересното е че го пращат Костадинчо да се изучи и история и да по научи малко Турски. после идва още по интересното Шеф на Кабинета на Радев с основен принос за Ибзор на Радев е Човека на Воденски Роден в Инстанбул журналиста Иво Христов.... и пак Воденски е съветник и на Радев, който отвори 100ци секции в Турция. Костадинчо е най вече създаден с цел да дублира Каракачанов който по рпофесия е историк, та Костадинчо го представяха дълги години и за историк, без да е никъв историк... Каракачанов затвори секциите в ТУрция, Радев на Воденски ги отвори, После Костадинов на Воденски исхвърли Каракачанов затворил секциите на ДПС в Турция.... та няма връзка на Въраждане с ДПС, само дето с глупашкото си говорене генерира вот за ДПС и подкрепата си за ПП които извън официалните протести на Радев си бяха посочени и избрани от него, та Възраждане и ПП бяха с еднакви програми по редица въпроси за които даже не се говори и единит еи другите лобират за частното здравеопазване.... и по средата на всички си е някак си Соломон Паси, който за да даде правдивост на проекта Въраждане, два три пъти се изцъка уж срещу Вързраждане, а Коцето му отвърна със безгранична смелост и още по бегранична простащина, което се харесва много на Бурсуците..... Как ви клатят само и с Радев, как ви изклатиха и със Възрожднеците от Възраждане, щото Вързраждане е партията на имитацията на Възрожденците от 19 век

Друго си господарят ти, канадското недоразумение, което переше и лапаше на Пеевски и Бойко

Възраждане, Радев работят за ДПС, а ПП бяха избор на Радев, другото са само приказки за цирка

Хер Флик е много лют хахахахахахахха

сега слд всяко гласуване, за всяка дреболия, ще изскачат на трибуната най-разнообразни цончовци и кирчовци и ще правят единственото, което могат. ще лаят, ще махленстват, ще се заяждат на дребно, ще си уплътняват времето с абсолютни простотии, докато България е в колапс. ноооо....това е изборът на вечно търсещите "промяна" гласували и неизборът на вечно безхаберните и сърдити на света гъбари. каквито гласоподавателите-такива и избранниците им.

Вярно голям цирк - величията всичките гласуваха за Шиши и Боко, но техните фенове се сърдят не на тях ами на Възраждане, че им "освети процесите". Браво на подполковника и фараона - ей така се прави секта от малоумници, ако им кажат да скочат от Аспаруховия мост и това ще направят.

Който не е разбрал, че Двуличие е американски проект, наистина няма право да гласува.

Ами браво, ако е американски! Ама не е, руски е. А ти си дебил.

какво му е руското само не разбрах

Ами парите.

Мнооо работа свършихме днес. Скъсахме се от бачкане, че да им е добре на народа. За бъдеще обещаваме все така усърдно да работим. Все пак да ръсиш тъпотии в парламанта и публично да се излагаш не е лесна работа. Те за това и заплатите ни са такива. Даже са малки и мислим тези дни по пример на столична общена да си ги увноим. И тогава двойно повече безсмислици и тъотии ще бълваме и правим в парламента. Все пак за това се самоизбрахме, въпреки волята на народа. Ние най-вече за тях мислим и мноооо работим. Извън иронията - според мен заплатите на депутатите трябва да е функция на тяхната ефеквност, спрямо обществото и техните програми. Така след ден като този те трябва да получат нищо повече от нула. И при натрупани три нули - аут от парламента и стига с депутатстнането.

Какъвто народа - такива му и избранниците.

са изходен материал. Смрад.

По-интересно от сблъсъка беше как Рай си показа зъбките и тъмната страна на арменското характерче и като строга господарка ЗАПОВЯДА на Цончо Гела да млъкне.

Когато "величията" подкрепят продажниците борисов и пеевски, друга песен ще запеете.

Или трябва да им казваме "двуличията"?

Интелектуалното нива на Възраждане падна много !!! С такъв изказ подкрепа НЕ се печели !

Е голям ми.шок. Възраждане са абсолютно дъно с нулева градация - едни крещящи хора, като стадо и под контрол. Изглеждат ми 100% под тежка психоза...

Циркаджии Абсолтни циркаджии За две пари работа не са свършили а прибраха благо благо първата заплата от 6 400 лева Хората си скъсват ГЪЗА от работа, тия правят ЦИРК

А пък аз навремето си мислих, че Волен Сидеров е дъното, ама... Ква беше тая любов по путлерски подлоги олигофрени, кво беше това нещо?!

Писна ни вече от идиоти ! Не знам вече кой път ще гледаме как Бойко Борисов се опитва да сформира правителство, а целия парламент му пречи. Хайде седнете си на задниците и свършете малко работа в името на България. Аман от приказки за корупция далавери, задкулисия и глупости. Само дъвки за устата. Тоя Пеевски като плашило го имате. Всеки с Пеевски плаши. Като на някой не му се изпълни желанието - Пеевски виновен. Аман вече.

Явно много им дойде. Само един час работа, приположение че не спряха вчера да говорят колко е важно да има председател на НС, за да започне то работа. Само да припомня, че останалите работещи българи имат 8 часов работен ден. И депутатите е добре да не забравят, че точно тези хора плащата заплатите им. Е айде накрая да приемат конкретна работна програма със срокове, че вече почва да изглежда като подигравка. А вярно бе, няма да стане. Нали скоро почват летнити им отпуски ... Мизерници!

И двете партии са поседнали в скута на Киро Брейка.

Да връщат предишното положение в конституцията и да се махат! Огромни заплати, колосални злоупотреби, нечувани привилегии, на всичко отгоре и партийни субсидии, за всеки глас, платени продължителни ваканции. Такова нещо нямаше даже за политбюро по времето на Тодор Живков, а и самото политбюро беше много по-малко от тези безделници и лентяи.

Маските на Величествата падат всеки божи ден по малко. Колкото и да преиграват , скоро няма да бъдат различавани от Герб и Дпс по подобие на Христо Иванов, който днес стана безработен, след като не слизаше от скута на Пеевски. Питайте къде е партията на Ген Янев Български Възход? Ами умря няма я ! И величие ще последва тяхната съдба !

Колко ли пропаднал загубеняк трябва да си, за да се грабнеш да отидеш до урните и да гласуваш за някоя от тези партии! Колко ли трябва да си намразил живота, себе си, децата и близките си?!

Точно заради "негласуването" сме на този хал ....

Ний от Партия Възраждане сме единствената руска проболгарска партия! Соросоидите и САЩ се опитва чрез измислени клунинги да ни отнемат гласове и гасоподаватели. Затуй и пускат тез странни партии с разни крещящи имена! Но болгаринат няма как да се обарка, защото любовта кам Болгария минава през любовта кам Русия а ний от Възраждане сме го доказели не многократно, че сме за свободна и независима Болгария под мощното крило на Русия и с мощната подкпреа отзад на Русия!

Възраждане са нахални и некомпетентни путински слуги

виж нахални и невъзпитани да прав си, но слуги на Путин не са!!

Предателската партия се има за единствен морален цензор. Пази боже.

Шиши жужето женерал Начко наеба, че някакъв си въшлив полковник ще му се опре!!!

полковник в мечтите си...дисциплинарно уволнен поради некадърност с чин подполковник...така е като не можеш да пробягаш 100 метра и се звериш на командира си..ама нарциса в него е толкова силен че чак сам се възпроизвел в по-висок чин...диагноза

Бой на копейки! Безценно! Боят се, кой да спечеи честта, да сведе главица под ръката на Митрофанова. По-удобен = повече рублички сладички.

Бой мой ати пак ще пиеш негърско мляко- безценно

Копейките нямате аргументи обикновено, но имата мръсно подсъзнание и мръсни усти

Държавата е на автопилот. парлаМента е шоу от най-долнопробни участници. Не, те не ви се паднаха от тотото или Господа да ви ги е пратил. За това състояние на държавата е виновен само и единствени мат'реала че го мързи да си размърда задника за 5-10 минути и да гласува.

Марков е дисциплинарно уволнен подполковник от НСО и никога не е бил, и няма да бъде полковник, за негово огромносъжаление. Кой е по - нестабилен психически - той, или лидерът на "Възраждане" , тепърва предстои да разберем, но за жалост всичко ще е на наш гръб отново!

Между другото, украинската Рада също беше пълна с такава измет..А в Латвия на рубладжиите е забранено да гласуват В Украйна има война, в Латвия няма.......

Латвия е колкото Костинброд бе бунак :) Ако искатще я превземат без да пращат армия

Късия Кей и неговия плювчо отдавна не са яли бой. Марешки, ела ги поступай, имаш опит ... после се прибери обратно във Варна. Е, можеш да вземеш и Късия за компания - в ролята му на боксова круша.

Мда - "партии", наречени Възраждане и Величие, изобщо не са популисти-въздухари... Продължавайте да гласувате в тази посока, скоро наистина ще вкарвате истински магарета в парламента... Шимпанзетата са прекалено интелектуални за вас...

Не е смешно. ТЪжно е, че такава рубладжийска измет е БЪЛГАРСКО НС

Ти ли си българчето, дедовото? Гледам ти си на щат в този сайт,а паричките идват от едно посолство дето управлява България. Измет има, но тя е от такива като теб!

Каза ли нещо, изкуфял тъпак ? От дебили, които викаха слава на БКП и КПСС , акъл не искам....Дръжте си го, че и без това ви е малко.. Посолство било управлявало......Гад подмолна...50 години целувахте задници на Кремъл

"Така, само за час, но със сгъстени страсти, 50-ото НС приключи третия си работен ден и последен за работната седмица." Първо 3-4 дена се мотаха за председателя на НС, но за шок на всички клатикурци от ИТН набързо спряха цирка. И сега ден по-късно колкото да се гласува оставката на Иванов и хайде край на работният ден!? За да си чешат езиците имат време колкото искат ама за всичко друго ако може да се отложи колкото се може толкова по-добре!

Възраждане са психически нестабилни, че вече 4 години немогат да станат пъри, Величие са притиснати от всякъде, защото не са за парламента, докато имаме Джорджия Мелони от Али Експрес, която се държи като ученчка попаднала на грешнот място. ИТН пък чакали лидерът им да им спусне инструкции за македонски кабинет в космоса. БСП са канибали и се изяждат сами себе си. ДПС вече не са ДПС, а "втората полтическа сила в страната", явно вече така ще се казват. ППДБ са тъжни и погребаха Ицхака Конституций, а ГЕРБ са в траур също пак за ради същото и се чувстват оправени и изодставени. Държавта ще се оправи скоро.

като не гласувате , така ще е .

А за кой да се гласува? При над двеста регистрирани партии за кой да гласуваш за да няма такива циркове и въобще циркове? За тия които криво ляво управляват за да облагодетелстват себе си и чуждите интереси ( герб, дпс, бсп, пп)? Или за тия които влизат с условието, че нищо няма да правят докато не са първа политическа сила и да не могат сами да управляват - за което много ще има да чакат.

Хората има по две партии и пак гласуват, Ганьо има 200 и пак умува...Ама то е казано, една патка от много мислене.....Или '' хитрата сврака- с двата крака" Стой си най-беден и чакай някой да те оправи....

До орс. А значи просто гласувай и гласувай пък каквото стане, стане? Така ли? Просто гласувай. Каквото пише на бюлетината, просто слагай чавката където падне и толкова!? Никакво мислене, просто да си гласувал? Е с какво е по-различно от сега? О и гласувал съм. Част съм от 3-те процента за: не избирам никого от представените. Просто питах за кого точно за да ги няма цирковете. За по добрият вариант! Ама явно и вие си нямате понятие след като сте на мнение че стига да си гласувал проблема ще се реши!?

ти като гласува, виж кви магарета избра!

Коментари - Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски | Днес.dir.bg

Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски

"Никой не ви е назначил за морален съдник в парламента", отвърна Виктория Василева на Цончо Ганев

Обратно в новината

Коментари - Първи сблъсък "Възраждане" - "Величие": Най-видният полковник седна в скута на Пеевски | Днес.dir.bg

Коментари

Интереса, клати феса...

Уж нов парламент, а гледаме все същите физиономии?!? На тия няма ли кой да им каже, че със стари ку*ви нов бардак не се прави!

Лелята, дет мяза на Мутрафонова е титанка!

Виктория Велева овори за морал!?

Партийният член във мен се сврял. Хем чукам наред, хем пазя морал.

Къде видяхте сблъсък! На цирковете и плюенето така ли му викате?! Тотално объркахте понятията. Няма как да се разчита на нещо свястно при това положение.

Поклонним Мръвков ви се храчи в лицето .. до там докарахаме провалени охранители на купони с шкемабаци бягащи от физическо са се взели за големите управници на света и космоса... а те поредните лапачи и патерици на статуквото ...

Абе друго си е да с имаш за президент 60 годишен дядка сбъднал мечтата си на 60 години да е жиголо номер едно..... такова тяло не трябва да се крие !!!!

Кики и Ники от пеперастията, такива са прости Коцето и Цончо от Невъзраждане. И двете секти са циркаджии и анархисти.

Гледам коментарите и се чудя на акъла на повечето пишещи тук. Дърлите се като деца, или комунисти спорещи кое е първично - яйцето или кокошката. Не виждате ли, не мислите ли, че ПАРТИЯТА МАЙКА СВЪРШИ СВОЯТА РАБОТА И СЕГА СИНОВЕТЕ, ДЪЩЕРИТЕ И ВНУЦИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ХАЙДУЦИ ВИ РАЗИГРАВАТ КАТО ПАНАИРДЖИЙСКИ МЕЧКИ, ПРАВЯТ СИ КАКВОТО СИ ИСКАТ, ПЕРАТ И ПРЕПИРАТ ПАРИ ОТ ДРОГА, ОРЪЖИЕ, ФАРМАЦИЯ, ГОРИВА И СИ ПЪЛНЯТ ГУШИТЕ, А ВИЕ ГЛЕДАТЕ СЕИР, ИЛИ В НАЙ-ЛОШИЯ СЛУЧАЙ БЯГАТЕ В ЧУЖБИНА. ОНИЯ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ НИТО ЗА ДЪРЖАВАТА, НИТО ЗА НАРОДА. ТРЯБВА ИМ ВРЕМЕ ДА СЕ НАГУШКАТ И ПОСЛЕ ВИЕ ЩЕ ПЛАЩАТЕ ПАРСАТА, ИЛИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ВИ. БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА.

Според експертите по нац. сигурност, се "карат" две групи съветски агенти. 90% от депутатите са актьори по рождение.

Само да припомня на Възраждане, че в предния парламент, въздържайки се от тяхната партия, герб и дпс назначиха шеф на НЗОК. И това не беше единственото гласуване, при което вместо да блокират сглобката гласувайки против, те се въздържаха и така минаваха предложения на двете прасета, наркомана и педала.

едни партии влезнаха в парламента, други ги вкараха, "Величие" ги изходиха

Ха Ха Цирка е Пълен!!! Шефа на Кабинеата на Соломон Паси по име Воденски почна да избутва на пред коцето още преди 10тина години, Коцето беше захлупеняк, но безкраино амбициозен, без познание за историята, даже и от полтика не разбираше, и се заеха да го шлайфат за да попие като гъба вота на Птриотино настроените хора, по интересното е че след като по раходиха из Помашко Костадин, щото Воденски е бил специализирал в Турсконаправелние като разузначва дете на Генерал Партизанин, та по интересното е че го пращат Костадинчо да се изучи и история и да по научи малко Турски. после идва още по интересното Шеф на Кабинета на Радев с основен принос за Ибзор на Радев е Човека на Воденски Роден в Инстанбул журналиста Иво Христов.... и пак Воденски е съветник и на Радев, който отвори 100ци секции в Турция. Костадинчо е най вече създаден с цел да дублира Каракачанов който по рпофесия е историк, та Костадинчо го представяха дълги години и за историк, без да е никъв историк... Каракачанов затвори секциите в ТУрция, Радев на Воденски ги отвори, После Костадинов на Воденски исхвърли Каракачанов затворил секциите на ДПС в Турция.... та няма връзка на Въраждане с ДПС, само дето с глупашкото си говорене генерира вот за ДПС и подкрепата си за ПП които извън официалните протести на Радев си бяха посочени и избрани от него, та Възраждане и ПП бяха с еднакви програми по редица въпроси за които даже не се говори и единит еи другите лобират за частното здравеопазване.... и по средата на всички си е някак си Соломон Паси, който за да даде правдивост на проекта Въраждане, два три пъти се изцъка уж срещу Вързраждане, а Коцето му отвърна със безгранична смелост и още по бегранична простащина, което се харесва много на Бурсуците..... Как ви клатят само и с Радев, как ви изклатиха и със Възрожднеците от Възраждане, щото Вързраждане е партията на имитацията на Възрожденците от 19 век

Друго си господарят ти, канадското недоразумение, което переше и лапаше на Пеевски и Бойко

Възраждане, Радев работят за ДПС, а ПП бяха избор на Радев, другото са само приказки за цирка

Хер Флик е много лют хахахахахахахха

сега слд всяко гласуване, за всяка дреболия, ще изскачат на трибуната най-разнообразни цончовци и кирчовци и ще правят единственото, което могат. ще лаят, ще махленстват, ще се заяждат на дребно, ще си уплътняват времето с абсолютни простотии, докато България е в колапс. ноооо....това е изборът на вечно търсещите "промяна" гласували и неизборът на вечно безхаберните и сърдити на света гъбари. каквито гласоподавателите-такива и избранниците им.

Вярно голям цирк - величията всичките гласуваха за Шиши и Боко, но техните фенове се сърдят не на тях ами на Възраждане, че им "освети процесите". Браво на подполковника и фараона - ей така се прави секта от малоумници, ако им кажат да скочат от Аспаруховия мост и това ще направят.

Който не е разбрал, че Двуличие е американски проект, наистина няма право да гласува.

Ами браво, ако е американски! Ама не е, руски е. А ти си дебил.

какво му е руското само не разбрах

Ами парите.

Мнооо работа свършихме днес. Скъсахме се от бачкане, че да им е добре на народа. За бъдеще обещаваме все така усърдно да работим. Все пак да ръсиш тъпотии в парламанта и публично да се излагаш не е лесна работа. Те за това и заплатите ни са такива. Даже са малки и мислим тези дни по пример на столична общена да си ги увноим. И тогава двойно повече безсмислици и тъотии ще бълваме и правим в парламента. Все пак за това се самоизбрахме, въпреки волята на народа. Ние най-вече за тях мислим и мноооо работим. Извън иронията - според мен заплатите на депутатите трябва да е функция на тяхната ефеквност, спрямо обществото и техните програми. Така след ден като този те трябва да получат нищо повече от нула. И при натрупани три нули - аут от парламента и стига с депутатстнането.

Какъвто народа - такива му и избранниците.

са изходен материал. Смрад.

По-интересно от сблъсъка беше как Рай си показа зъбките и тъмната страна на арменското характерче и като строга господарка ЗАПОВЯДА на Цончо Гела да млъкне.

Когато "величията" подкрепят продажниците борисов и пеевски, друга песен ще запеете.

Или трябва да им казваме "двуличията"?

Интелектуалното нива на Възраждане падна много !!! С такъв изказ подкрепа НЕ се печели !

Е голям ми.шок. Възраждане са абсолютно дъно с нулева градация - едни крещящи хора, като стадо и под контрол. Изглеждат ми 100% под тежка психоза...

Циркаджии Абсолтни циркаджии За две пари работа не са свършили а прибраха благо благо първата заплата от 6 400 лева Хората си скъсват ГЪЗА от работа, тия правят ЦИРК

А пък аз навремето си мислих, че Волен Сидеров е дъното, ама... Ква беше тая любов по путлерски подлоги олигофрени, кво беше това нещо?!

Писна ни вече от идиоти ! Не знам вече кой път ще гледаме как Бойко Борисов се опитва да сформира правителство, а целия парламент му пречи. Хайде седнете си на задниците и свършете малко работа в името на България. Аман от приказки за корупция далавери, задкулисия и глупости. Само дъвки за устата. Тоя Пеевски като плашило го имате. Всеки с Пеевски плаши. Като на някой не му се изпълни желанието - Пеевски виновен. Аман вече.

Явно много им дойде. Само един час работа, приположение че не спряха вчера да говорят колко е важно да има председател на НС, за да започне то работа. Само да припомня, че останалите работещи българи имат 8 часов работен ден. И депутатите е добре да не забравят, че точно тези хора плащата заплатите им. Е айде накрая да приемат конкретна работна програма със срокове, че вече почва да изглежда като подигравка. А вярно бе, няма да стане. Нали скоро почват летнити им отпуски ... Мизерници!

И двете партии са поседнали в скута на Киро Брейка.

Да връщат предишното положение в конституцията и да се махат! Огромни заплати, колосални злоупотреби, нечувани привилегии, на всичко отгоре и партийни субсидии, за всеки глас, платени продължителни ваканции. Такова нещо нямаше даже за политбюро по времето на Тодор Живков, а и самото политбюро беше много по-малко от тези безделници и лентяи.

Маските на Величествата падат всеки божи ден по малко. Колкото и да преиграват , скоро няма да бъдат различавани от Герб и Дпс по подобие на Христо Иванов, който днес стана безработен, след като не слизаше от скута на Пеевски. Питайте къде е партията на Ген Янев Български Възход? Ами умря няма я ! И величие ще последва тяхната съдба !

Колко ли пропаднал загубеняк трябва да си, за да се грабнеш да отидеш до урните и да гласуваш за някоя от тези партии! Колко ли трябва да си намразил живота, себе си, децата и близките си?!

Точно заради "негласуването" сме на този хал ....

Ний от Партия Възраждане сме единствената руска проболгарска партия! Соросоидите и САЩ се опитва чрез измислени клунинги да ни отнемат гласове и гасоподаватели. Затуй и пускат тез странни партии с разни крещящи имена! Но болгаринат няма как да се обарка, защото любовта кам Болгария минава през любовта кам Русия а ний от Възраждане сме го доказели не многократно, че сме за свободна и независима Болгария под мощното крило на Русия и с мощната подкпреа отзад на Русия!

Възраждане са нахални и некомпетентни путински слуги

виж нахални и невъзпитани да прав си, но слуги на Путин не са!!

Предателската партия се има за единствен морален цензор. Пази боже.

Шиши жужето женерал Начко наеба, че някакъв си въшлив полковник ще му се опре!!!

полковник в мечтите си...дисциплинарно уволнен поради некадърност с чин подполковник...така е като не можеш да пробягаш 100 метра и се звериш на командира си..ама нарциса в него е толкова силен че чак сам се възпроизвел в по-висок чин...диагноза

Бой на копейки! Безценно! Боят се, кой да спечеи честта, да сведе главица под ръката на Митрофанова. По-удобен = повече рублички сладички.

Бой мой ати пак ще пиеш негърско мляко- безценно

Копейките нямате аргументи обикновено, но имата мръсно подсъзнание и мръсни усти

Държавата е на автопилот. парлаМента е шоу от най-долнопробни участници. Не, те не ви се паднаха от тотото или Господа да ви ги е пратил. За това състояние на държавата е виновен само и единствени мат'реала че го мързи да си размърда задника за 5-10 минути и да гласува.

Марков е дисциплинарно уволнен подполковник от НСО и никога не е бил, и няма да бъде полковник, за негово огромносъжаление. Кой е по - нестабилен психически - той, или лидерът на "Възраждане" , тепърва предстои да разберем, но за жалост всичко ще е на наш гръб отново!

Между другото, украинската Рада също беше пълна с такава измет..А в Латвия на рубладжиите е забранено да гласуват В Украйна има война, в Латвия няма.......

Латвия е колкото Костинброд бе бунак :) Ако искатще я превземат без да пращат армия

Късия Кей и неговия плювчо отдавна не са яли бой. Марешки, ела ги поступай, имаш опит ... после се прибери обратно във Варна. Е, можеш да вземеш и Късия за компания - в ролята му на боксова круша.

Мда - "партии", наречени Възраждане и Величие, изобщо не са популисти-въздухари... Продължавайте да гласувате в тази посока, скоро наистина ще вкарвате истински магарета в парламента... Шимпанзетата са прекалено интелектуални за вас...

Не е смешно. ТЪжно е, че такава рубладжийска измет е БЪЛГАРСКО НС

Ти ли си българчето, дедовото? Гледам ти си на щат в този сайт,а паричките идват от едно посолство дето управлява България. Измет има, но тя е от такива като теб!

Каза ли нещо, изкуфял тъпак ? От дебили, които викаха слава на БКП и КПСС , акъл не искам....Дръжте си го, че и без това ви е малко.. Посолство било управлявало......Гад подмолна...50 години целувахте задници на Кремъл

"Така, само за час, но със сгъстени страсти, 50-ото НС приключи третия си работен ден и последен за работната седмица." Първо 3-4 дена се мотаха за председателя на НС, но за шок на всички клатикурци от ИТН набързо спряха цирка. И сега ден по-късно колкото да се гласува оставката на Иванов и хайде край на работният ден!? За да си чешат езиците имат време колкото искат ама за всичко друго ако може да се отложи колкото се може толкова по-добре!

Възраждане са психически нестабилни, че вече 4 години немогат да станат пъри, Величие са притиснати от всякъде, защото не са за парламента, докато имаме Джорджия Мелони от Али Експрес, която се държи като ученчка попаднала на грешнот място. ИТН пък чакали лидерът им да им спусне инструкции за македонски кабинет в космоса. БСП са канибали и се изяждат сами себе си. ДПС вече не са ДПС, а "втората полтическа сила в страната", явно вече така ще се казват. ППДБ са тъжни и погребаха Ицхака Конституций, а ГЕРБ са в траур също пак за ради същото и се чувстват оправени и изодставени. Държавта ще се оправи скоро.

като не гласувате , така ще е .

А за кой да се гласува? При над двеста регистрирани партии за кой да гласуваш за да няма такива циркове и въобще циркове? За тия които криво ляво управляват за да облагодетелстват себе си и чуждите интереси ( герб, дпс, бсп, пп)? Или за тия които влизат с условието, че нищо няма да правят докато не са първа политическа сила и да не могат сами да управляват - за което много ще има да чакат.

Хората има по две партии и пак гласуват, Ганьо има 200 и пак умува...Ама то е казано, една патка от много мислене.....Или '' хитрата сврака- с двата крака" Стой си най-беден и чакай някой да те оправи....

До орс. А значи просто гласувай и гласувай пък каквото стане, стане? Така ли? Просто гласувай. Каквото пише на бюлетината, просто слагай чавката където падне и толкова!? Никакво мислене, просто да си гласувал? Е с какво е по-различно от сега? О и гласувал съм. Част съм от 3-те процента за: не избирам никого от представените. Просто питах за кого точно за да ги няма цирковете. За по добрият вариант! Ама явно и вие си нямате понятие след като сте на мнение че стига да си гласувал проблема ще се реши!?

ти като гласува, виж кви магарета избра!