Коментари - На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия | Днес.dir.bg

На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия

Почти 97% от гласувалите на референдума в Крим са подкрепили присъединяване към Русия. Връщаме се у дома. Крим отива в Русия, заяви премиерът Сергей Аксьонов.

Обратно в новината

Коментари - На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия | Днес.dir.bg

Коментари

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ тя ще ни освободи от турско робство

ВЧЕРА БЯХА 96% ДНЕС 97% ДО НЕДЕЛЯ ЩЕ СТИГНАТ ЖИВКОВ 99.95%

Един против света и отправи ги в НОКАУТ защото са смного по нисък

с по нисък интелект естествено

Все си мисля, че Отдавна, Много Отдавна Ние, потомците на Бели и Червени сме за РУСИЯ. Какво ПО ХУБАВО от ТОВА. Какво значение има КРЪВТА в Какъв Цвят Е. ТЯ Е РУСКА.

ГЕНЕТИЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОКАЗВАТ ЧЕ СМЕ ПО БЛИЗКИ ДО УКРАЙНА ОТ РУСИЯ!

Дали ще си вземат с тях авоарите? Защото ЕС и САЩ "блокираха авоарите на 21 висши длъжностни лица" от Русия. Хм-м, те пък защо си държат авоарите в "гнилия" Запад? И кои са тези "длъжностни" лица. Явно не са Иречек и "прозападната сган" или дращещите тук червени троглодити... Сакън да не излезе, че са... Леле-е-е, страх ме е да си помисля...

"Руският заместник-министър на икономическото развитие Сергей Беляков предупреди днес, че икономиката на страната е в криза, предаде Ройтерс, цитиранa от БТА." Цитирам новината от днешното издание на дир.бг.

цар путкин, българите казват "лакомо дупе кръв сере". малко ли ви е 1/6 от територята на земното кълбо, че анексирате още? а ако се притеснявате за руснаците в крим, че вземете си ги в русия, какво ви пречи? а черноморскiя флот си заврете в мужишките задници ако няма къде да го държите. заселването на чужди територии с руснаци и обявяването им след това за руски е стар патент още на царска русия. крим не е бил исконна руска територя, както и 90% от сегашна русия. заселването на руснаци в българия сега е много опасно и трябва да бъде прекратено веднага, ако не искаме да ни сполети съдбата на крим.

Фашисте тъп и прост, пиши България с главна буква, поне защото е държава. Ясно е колко я уважаваш и обичаш.

РАБФАКА!

Иречеци и прочие прозападна измет по-долу газ пикае... Да свиква! Тепърва ще й се налага...

И защо да пикае газ? Какво го е еня? Какво ме боли мен къде искало да ходи населението в Крим? Ти като си свикнал с кучешкия си живот, защо трябва другите да свикват?

Щом не са гласували,както американците са искали ,тоя референдум е противозаконен!

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

Гласували са 83%. От тях - 97% ЗА. Демек - ПОНЕ 90% са руснаци. ПОНЕ, защото в негласувалите 17% сигурно също има руснаци. Та... поне 90% руснаци просто разбиват една от западните лъжи. Скоро очаквай да се разбият и други подобни лъжи. И тогава пак ще питаш: "Абе кво стана, как така се оказа, че 80% от украинците гласуват ЗА Русия?!" И отговорът пак ще бъде: "Ми щото са руснаци, бе, затова." А руснаците не са същото, като Българо-македонците.

Когато един народ е е..ан хиляда години на него му е вече начин на живот да го е...ат

Много жалко. Резултата е в добър комунистически стил и показва за кой ли път че руснаците са забит и робски народ. Народ който не разбира и отказва демокрацията и се нуждае от болярин или цар или вожд като Сталин, или КГБист като Путин. Народ който иска да бъде мачкан от някой диктатор. Патриотизма им е кух и наивен. Има богати страни по света където гражданите не плащат данъци и без да работят им дават добри пари да живеят. В такава страна може да си патриот. А тези глупаци руснаците защо са патриоти и те не знаят. 72 г. болшевизъм ги направи зомбита. Още чакат като през соца на големите опашки, продължителността на живот за мъжете е 60г. Все така рускините търсят някой чужденец да им направи бебе, защото от мъжа и алкохолик излиза изродче. Тъпо и непросветено население което само чака да му покажеш външен враг за да тръгне да се бие, както стана с Чечня.

Тренирай го това "Много жалко."! Честичко ще ти се налага да го повтаряш. Обаче почваш малко по малко да вдяваш - именно руснаците, нали? Щото до оня ден повтаряхте украинците, че украинците... Пък сега хоп... и украинците изведнъж станаха руснаци... А патриотизмЪТЪТЪТ им си е баш какъвто трябва да бъде - независим от каквото и да било друго. Пък за страните без данъци и за бедственото положение в Русия... кво да каже човек... Същото, като за грамотността ти.

В разиграваната пред света "трагикомедия" от САЩ и Русия, видяхме Крим да ликува в първото действие, на еврейският празник Пурим - празникът на радостта. За едни е радостен вчерашният ден, за други тъжен. Ден, в който освен Кримският референдум, има и във Венеция референдум, 16 - 20 март. Голяма радост сред оптимистите е, че НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД започна да се разпада. Сега следва самоунищожителното ВТОРО ДЕЙСТВИЕ в битката на Дяволът и Господ - "Санкции срещу Русия", в така наречената битка АРМАГЕДОН. За радетелите на доброто изходът ще е ТРИУМФАЛЕН, а за защитниците на робството, КАТАСТРОФАЛЕН. Предстои да видим коя от двете сили ще победи, НЕВЕЖЕСТВОТО или ЗНАНИЕТО-СВЕТЛИНАТА.

Ако някой разбра какво пише тук, моля да преведе!

Па смени дилъра, продава ти боклуци.... :)

96% там да не са правили изборите Моника и Костинбордската Принцеса. Тавариш Путин направо съветски резултат направи. Дано само някой не подучи кърджалийско да изкара един референдум, че тогава червените драскачи какво ще пишат не знам. Ще се наложи бързо да слагат фесовете.

Просто там 82% излязоха да гласуват и 96% казаха "искаме в Русия". Това е нещо, което циник като теб и продажните ни евроГейски политици никога няма да могат да раберат, защото са се на_ъзили яко на САЩ и Брюксел и нямат грам достойнство и морал.

Каква загадка, бе ИНЖЕНЕР ?! То отколе се знае, "Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да е зле!".

Няма визи, който е кадърен и не го мързи - работи където си иска и му е изгодно. Няма фалшива армия - няма разходи от бюджета! Няма дебелогъзи генерали с тлъсти заплати и още по-тлъсти ранни пенсии. Няма Варшавски договор и СИВ, който да изкупува измислена калпава продукция. Светът стана един по-приветлив и красив. Да живей ЕС и световната демокрация! Който не го устройва - пътя към Москва! При тюбетейките!

Това са хубавите неща на ЕС, светът един ден може би ще стане напълно отворен за пътуване и работа. Като го няма Варшавският договор, защо има НАТО ? Нямаме армия, но защо пращаме наемници да убиват някакви непознати хора в родните им страни? Защо имаме американски бази безплатно на наша територия, защо не може да строим Хемус, а трябва някой от Брюксел да ни каже, че е важно, ... И защо Камерън някак си не ни обича много по английска традиция, а за САЩ още имаме визи...

Не се хаби приятелю,няма да можеш да убедиш човек в нещо щом той започва речта си с "Да живей'.Хора които идеализират нещо гледат черно -бяло на света .При тях има само -"да" и "не" а истината е почти винаги някъде по средата.

Пропуснал си още един светъл момент - славянска България, троянският кон на Москва е на път да изчезне от лицето на земята.

Историците ни вече доказват, че не сме славяни. Етнически е вярно, индийските гени вече ще са преобладаващи при младите с тази политика и евроГейски "ценности". Защо имаме славянски език, православие и кирилица, слушаме сръбско масово, мразим руснаците и обичаме бомбардиралите ни през 1944 за мен е загадка.

Хахавият хахахара, защо не питаш от де ги имат именията правешката лукойлска фамилия златеви, ами връткачите на външния дълг и приватизатори на Булгартабак, хотелите по морето на велчев, катев и ко, приватизатора на БТК василев, герговци, баневци, овчаровци, маневци,..., всички туземни крадци-олигарси са мужишки лакеи.

руски банан за маимуната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бананът е за теб, ама си тъп та не мож се усети.

Както се казва,на печелившите честито.Този път руснаците изиграха запада и по точно САЩ.Позволиха пуча в Киев.Оставиха самопровъзгласилото се правителство и президент да се вживеят напълно в ролите си.И след първата груба грешка на власта /закона за официалния език/ настроиха другоезичните срещу себе си.И ето резултата.Но проблемите на властта в Киев тепърва започват.Как мислите ще се чувстват украинците след като разберат,че бившите им съотечественици от Крим ще получават десет пъти по големи пенсии .А иначе по отношение на санкции срещу Русия,всичко ще бъде козметично.Най сериозни последици евентуално ще има за шефовете на американското разузнаване които проспаха ситуацията.

Просто не си в час, планът за присъединяване на Украйна към ссср2 е стар, с изпълнител сламения янукович. Киевските вълнения просто попречиха това да стане безболезнено. Сега нещата за пусинската шайка се усложняват.

Дали съм в час или не е въпрос на гледна точка,но с очите си съм видял каква е разликата в стандарта на живот в Украйна и Русия.Поварвай ми разликата е огромна .В Русия стандарта не е като в Германия и Франция,но сравнен с Полша,Унгария да не говорим за България разликата е очевидна.Това ,че сме в ЕС не ни пречи да сме много по бедни от страни извън съюза.Така ,че проблема с Крим е първо икономически и после етнически.

Китай, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, Египет, Ирак, Афганистан, режими в Америка... не са демократични, но нямат ядрени ракети и подводници. Китай обаче има дългосрочна стратегия и полека-лека затяга примката. Те са империя от 5000 години, а САЩ са от 100.

Трябва да се признае, че най-голяма заслуга за високия изборен резултат имат майданярите.

3 на 0 за путин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква демокрация е Русия? Или и северна Корея е демокрация и там избраха другаря Ун със 100% А ако ни бяха такива врагове до сега да ни бяха ликаидирали и да ни бяха завладяли имаха я тая възможност, но вместо това ни допуснаха да ходим и учим и работим в техните държави. Малко ли славяни има на запад?

Триумф за русофилите сега. Но дистанционно тук в България, за тях задунайска република е възможна точно под дулата на плутония. Не са ми симпатични нито едните нито другите, всеки който подкрепя атомната енергия и плутония.

Пирова победа! А кой ще плаща сметката за присъединяването-путин ще изтегли от своите банкови сметки сигурно. Грандоманията е признак за малоценност. Хвърли 50милиярда да прави имидж по света, разсипа природата в Сочи и какъв е резултата международна изолация. Сметката я плаща обикновенния руснак.

Плачеш на чужд гроб, а и откога обикновеният руснак ти стана толкова мил? Ти за родината си помисли, поработи, ... Русия не я мисли, тя си е самодостатъчна и има ресурси, които са реални, зелени хартийки и борсови индекси.

Ако Русия си е самодостатъчна, защо и е Крим? Аз също съм инжнер и за мен понятието самодостатъчност подозрително кореспондира със самозадоволяване/онанизъм/.

Открадна 30-40 милиарда евро, реалните разходи за Сочи са не повече от 15 милиарда евро. Осъдиха и вкараха в затвора един млад учен от Института по математика и икономика РАН, заради доктората му, в който прави математико-икономически анализ на Сочи и доказва огромните кражби.

Все още по света има ценности, за които хората са готови да се борят и жертват. Не говоря за книжните зелени пари, Кока Кола, Биг Мак, ...за които някои наши войници са готови да убиват където ги пратят. Говоря за националното достойнство, вяра, култура, родолюбие,... с които нашите деди се Съединиха, макар и заплашвани от международни сили, въпреки международните договори, въпреки очакваната война и падането на жизнания стандарт. Сега други хора са в подем, а ние злобно ги плюем и цинично не вярваме в чистотата на мотивите им. Те победиха и са готови да воюват за иделите си, а ние сме готови пак да нахлуем "братски" по НАТО-вска заповед и да ги заробим отново. Преди това трябва да "омиротворим" навеки всеки несъгласен с най-демократични и одобрени за употреба НАТО-ВСКИ военни средства.

ЗАВЪРШИЛИЯ " РАБ ФАК"РАБОТНИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПЪДАР УЧИ ЗА ЦАР

Завършил съм електроника, където и другаря Плевнелиев е учил и давал атестации КОЙ? за какво не може да се назначи: във ВМЕИ "Ленин". Аз говоря за Съединението, а вие за Партията.

Вяра в партията и вяра във вожда

А тук кога ще се проведе референдум дали искаме ЕС и НАТО

KOGATO ATAKA SPE4ELI IZBORITE-NIE NE SME TERORISTI

Но пък сте пълни идиоти

Докато бяхме с Русия нямаше престъпност, ходихме на море поне веднъж годишно, заплатите бяха достатъчни хладилника да е пълен с вкусни български продукти. Сега да не пуснеш детето на улицата - пълно с наркомани и проститутки, а по екрана корумпирани политици ми обясняват какво искал Евросъюза...Та браво на Путин!

Глупости бате Сашо. И престъпност си имаше и не всеки можеше да иде на море.

.. след една полуистина.. ".. бяхме с Русия" -всъщност СССР, следват куп лъжи... нямаше престъпност.. лъжа- имаше престъпност, за която нямаше информация, заплатите достатъчни- голяма лъжа, хладилник пълен с вкусни български продукти-фантазии или спомени от номенклатурното минало, за хладилник зареждан от УБО и т.н. не ставайте смешни...

А ние в ЕС вече ще си имаме трети пол. Безбожници, това е на проклетия.

Вчера (неделя) започна допитване до 4-те милиона граждани на италианската област Венеция дали искат референдум за отделяне от италианската държава Защо Крим да не може?

Нали веднага след като стана премиер Яценюк обяви приоритетите на правителството: Приватизация на енергийния сектор и затягане на коланите. А един от наблюдателите на референдума-доц. Бекман от Хелзинки го каза в прав текст : "Сегашното управление на Украйна е незаконно и профашистко, но ЕС си затваря очите. Защото най-голямата грижа на ЕС са правата на хомосексуалистите."

СССР полека се завръща........и намирисва на нова"СТУДЕНА ВОЙНА" а...????

на ,,ционизмът,, му лъсна ,,голият,, з.дник в световем мащаб-затова!!! нашата организация,,шалом,, приветства ли назначаването на нацистки лидери в украинското правителство???за един месец след влизането на германците в лвов бяха убити 95 000 евреи от тези националисти!!! наистина голямо двуличие!!! или може би е ,,истинското лице,,!!!

...след като на Черноморието са населиха хиляди рашки, да очакваме ли след някоя и друга година референдум за присъединяване на "руското" - бивше българско Черноморие към империята

А да си се замислил, че те може би бягат от Рашка?!!

да, също си го мисля, но когато метрополията ги призове, нямам идея каква ще е реакцията им...

Ами ние се бяхме на_ъзили на англичаните и още сме, ама нямат вече желание и пари. Виж обявите за имоти от английски как станаха на руски :)

европа и америка станаха ,,ционистки,, с много по малко хора!!!там ги сложиха на ,,точните,, постове , не купуваха само имоти!!!

Не се страхувай от руснаци те са славяни,а от тези които не ни за4итат вярата.

.. това, че рашките са славяни, може би е донякъде вярно, само,че българите нямат нищо общо със славянството...

Цялата статистика на западняците е на обратно. Нали само 58% били руснаците в Крим, а гласуват 96% за Русия? Това означава, че т.н. украинци в Крим също са за Русия. Също толкова сбъркана им е статисткита за Украйна, уж имало само 17% руснаци, но пропускат че 83% от украинците имат за роден и основен език руския. В днешно време не е важен кръвния произход, а сърцето и това какъв се чустваш. Повечето украинци се чустват руснаци, факт.

Нали само 58% били руснаците в Крим, а гласуват 96% за Русия? Въпрос:Ако на следващите парламентарни избори у нас никой не излезе да гласува, а отидат само гласоподавателите на ДПС какъв ще е изборният резултат?

Ние като можем да пътуваме в Европа, а нямаме пари, каква ни е файдата. Не виждате ли, че Крим се присъедини към Русия по икономически причини. Украйна е на дъното, а никой не обича бедните. ЕС може да отпусне заеми, но срещу определени неща (т.н. реформи - закриване на предприятия и пазар за западните стоки). Все пак икономиката на Америка и Зап. Европа трябва да се развива, нали?

Откъде имаш пари за компютър и интернет, ако нямаш пари, или си на работа и вместо да работиш, пишеш по форуми?

Да де това казват, че ще заживеят много по-добре. Затова и на плащадите в Крим викат"Сполука, Сполука". Младите бягат на запад, старите на изток.

Честито връщане в ГУЛАГ!

Този път каубоите получиха шамар, и при това си платиха добре за него. Просто руснаците им показаха, че палачинката има две страни и ако прочетеш внимателно коментарите ще видиш, че болшинството приветства фиаското на американците. А това, че на теб не ти харесва, си е лично твой проблем - бегай в Щатите, ако искаш, мий чинии, бърши бабешки задници - никой не те спира. И никому тук няма да липсваш, междувпрочем...

А в Крим сега е земен рай

Колкото и да е странно от сделката с Крим печелят и Русия и САЩ:). На Обама Банана не му трябва силен Евросъюз и стабилно евро. Какво по-добре от това да им шитнеш 45 милиона бедни украинци, барабар с национал-фашисти между тях)) Единия пич пие водка с селедка, другия Кока-Кола, а в ЕС гледат като шашардисани - справка Мухльо Чехльо Офшорков

Тоя анализ си го изкара от анала. Едва ли Путин ще се задоволи с един беден остров и едва ли нещата ще спрат до тук.

всяка прилика с наши политици е случаина: "Вижте тази горска къщурка на покрайнините на Лвов, който принадлежи на Василий Писный, известен в определени кръгове с прякора "Антибиотик", а сега вече шеф на Департамента за борба с икономическата престъпност към МВР на Украйна. Тази къща е малка част от имотите му. Той има още една разкошна вила в курортната зона Брюховичи до града и друг лукс имот в центъра на Лвов - хотелът "Натали 18", който подари на любимата си дъщеря по повод пълнолетието й", пише Юлия. "Аз не завиждам, а питам откъде има тези пари този милиционер,,!!!

За това си прав- всяко зло за добро. И всички разбраха какво следва да очакват от сегашната Русия. . .

Те това американците отдавна го разправят, но аз не им вярвах и само до преди месец се занимавах да обеснявам, че преувеличават. Ама аде Путин ми показа за нула време, колко съм бил заблуден. Имах едно време един даскал, който ни казваше, че докато не умре и последният роден при социализма, нещата няма да се променят. Прав излезе човека.

... започвам инициатива за провеждане на референдум и присъединяване и връщане на България в Турция... веднага ще увеличат заплати и пенсии и ще намалят пенсионната възраст ... да питам ентусиазираните русофили като как ще реагират?

Остави турция, добре да си върнем Македония и западните покрайнини както и излаза на през Гърция

Представи си референдум в Македония и Западните покрайнини? Защо ние като едни помияри мършояди все се навъртаме край орлите и чакаме огризки? Ако навремето е имало демокрация и референдуми там, а не диктат на Великите оръжейни сили както и сега, нямаше да има такива огромни национални трагедии. НАТО са безпринципни и ненужни вече агресори и не носят нищо трайно положително за завладените територии.

ЗАВЪРШИЛИЯ " РАБ ФАК"РАБОТНИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПЪДАР УЧИ ЗА ЦАР

ПЕЕШ ЗА "БОЛШОЙ РУСКИЙ"

Не вярвам да има санкции, но ще продължат да я шлякат с англосаксонска и китайска дипломация. Англия и Китай не са станали такива с груба сила и сибирски нрав. С груба сила и зъл нрав може да набиеш двама, трима, четирима, дкато накрая ти скокнат всички и те повалят.

НЕ МОЖАХА ДА СТИГНАТ КАТО ПРИ ЖИВКОВ 99.95% СЛАБО ДЕЙСТВАТ ДА ИМ ПРАТИМ ЙОВЧЕВ !

Кога и ние ще маме повод за народно веселие. КРИМ Е ЩАСТЛИВ И ПРАЗНУВА. А тук пишат някой хора които явно ЗАВИЖДАТ. И искат хората да са нещастни и подтиснати. Е не стана хората празнуват и са щастливи ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО. Не си спомням 2007 българите да сме празнували и да сме били щастливи. Интуицията ни е подсказвало, че в ЕС няма да сме щастливи. хубавото е, че краят на ЕС е близо.

Аз пък помня- 2007 беше голяма радост и ОПТИМИЗЪМ. Но забравихме, че комунофеодалите са навсякъде, и не се избавихме от тях. . .

Значи не си виждал по-далече от носа си. Е какъв ариец си тогава? Явно си най-обикновен зомбиран материалист!

Има един журналис от НОВА ТВ сега го слушаих каза че под дулото на автоматите се гласували избирателите на Крим Името на този идиот е Димтър кенаров ИЛИ лаинаров Според него почти 2 милиона се се радвали (А това основно руснаци и украинци) получасе че тези с автоматите( а те са руснаци)плашат своите сънародници да гласуват и да се радват и да пеят НЯМАМ ДУМИ

Този Кенаров или лаинаров си позволява (СИГОРНО е купен)да заблуждава народа си НО това дърво забравя че живеем 21 век иче има интернет от където хората разберат лъжата която ме боли боли защото е от изрод нямащ право на свобода

По-далече от руснаците! Зад всеки руснак се подава дулото на руски танк, който е готов да спаси руснака на всяка точка на планетата. И после да освободи и къщата ти от теб. В Изт Прусия няма жив немец, на Курилите живеят само руснаци, от Голодомора Изт Украйна е руска. Сега окупираха и Крим

За твое сведение: По-голямата част от източна Прусия сега е в границите на Полша, щедро подарена й от СССР. А пък Судетите са в Чехия - там също не е останал немец...

банани и портокали само по нова година и визово пътуване па света да им е честито на кримчани

Напротив. Гледах филм - заплата 2000 евро, банани 8 евро, полярна нощ и 10 месеца зима :)

Това ли е най-важно? А и вече отдавна не е така, руснаците са едни от най-богатите и задоволени хора в света. Друго заслужава адмирации, и това е духът им! Да руснаците имат дух и воля!

Явно не си пътувал скоро до Русия - само това ще ти кажа. А иначе - какво очаквате от Русия - да се разпищоли като нас и да остави западните "демократи" да смучат от ресурсите и ли? Браво на Путин - истински държавник.

Коментари - На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия | Днес.dir.bg

На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия

Почти 97% от гласувалите на референдума в Крим са подкрепили присъединяване към Русия. Връщаме се у дома. Крим отива в Русия, заяви премиерът Сергей Аксьонов.

Обратно в новината

Коментари - На референдума Крим подкрепи присъединяването към Русия | Днес.dir.bg

Коментари

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ тя ще ни освободи от турско робство

ВЧЕРА БЯХА 96% ДНЕС 97% ДО НЕДЕЛЯ ЩЕ СТИГНАТ ЖИВКОВ 99.95%

Един против света и отправи ги в НОКАУТ защото са смного по нисък

с по нисък интелект естествено

Все си мисля, че Отдавна, Много Отдавна Ние, потомците на Бели и Червени сме за РУСИЯ. Какво ПО ХУБАВО от ТОВА. Какво значение има КРЪВТА в Какъв Цвят Е. ТЯ Е РУСКА.

ГЕНЕТИЧНИТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ ПОКАЗВАТ ЧЕ СМЕ ПО БЛИЗКИ ДО УКРАЙНА ОТ РУСИЯ!

Дали ще си вземат с тях авоарите? Защото ЕС и САЩ "блокираха авоарите на 21 висши длъжностни лица" от Русия. Хм-м, те пък защо си държат авоарите в "гнилия" Запад? И кои са тези "длъжностни" лица. Явно не са Иречек и "прозападната сган" или дращещите тук червени троглодити... Сакън да не излезе, че са... Леле-е-е, страх ме е да си помисля...

"Руският заместник-министър на икономическото развитие Сергей Беляков предупреди днес, че икономиката на страната е в криза, предаде Ройтерс, цитиранa от БТА." Цитирам новината от днешното издание на дир.бг.

цар путкин, българите казват "лакомо дупе кръв сере". малко ли ви е 1/6 от територята на земното кълбо, че анексирате още? а ако се притеснявате за руснаците в крим, че вземете си ги в русия, какво ви пречи? а черноморскiя флот си заврете в мужишките задници ако няма къде да го държите. заселването на чужди територии с руснаци и обявяването им след това за руски е стар патент още на царска русия. крим не е бил исконна руска територя, както и 90% от сегашна русия. заселването на руснаци в българия сега е много опасно и трябва да бъде прекратено веднага, ако не искаме да ни сполети съдбата на крим.

Фашисте тъп и прост, пиши България с главна буква, поне защото е държава. Ясно е колко я уважаваш и обичаш.

РАБФАКА!

Иречеци и прочие прозападна измет по-долу газ пикае... Да свиква! Тепърва ще й се налага...

И защо да пикае газ? Какво го е еня? Какво ме боли мен къде искало да ходи населението в Крим? Ти като си свикнал с кучешкия си живот, защо трябва другите да свикват?

Щом не са гласували,както американците са искали ,тоя референдум е противозаконен!

Как така 13-те % кримски татари гласуваха ЗА присъединяване към Русия (към Сибир), или как 60 % кримски руснаци заработиха 97 %-ов Путинов вот ?

Гласували са 83%. От тях - 97% ЗА. Демек - ПОНЕ 90% са руснаци. ПОНЕ, защото в негласувалите 17% сигурно също има руснаци. Та... поне 90% руснаци просто разбиват една от западните лъжи. Скоро очаквай да се разбият и други подобни лъжи. И тогава пак ще питаш: "Абе кво стана, как така се оказа, че 80% от украинците гласуват ЗА Русия?!" И отговорът пак ще бъде: "Ми щото са руснаци, бе, затова." А руснаците не са същото, като Българо-македонците.

Когато един народ е е..ан хиляда години на него му е вече начин на живот да го е...ат

Много жалко. Резултата е в добър комунистически стил и показва за кой ли път че руснаците са забит и робски народ. Народ който не разбира и отказва демокрацията и се нуждае от болярин или цар или вожд като Сталин, или КГБист като Путин. Народ който иска да бъде мачкан от някой диктатор. Патриотизма им е кух и наивен. Има богати страни по света където гражданите не плащат данъци и без да работят им дават добри пари да живеят. В такава страна може да си патриот. А тези глупаци руснаците защо са патриоти и те не знаят. 72 г. болшевизъм ги направи зомбита. Още чакат като през соца на големите опашки, продължителността на живот за мъжете е 60г. Все така рускините търсят някой чужденец да им направи бебе, защото от мъжа и алкохолик излиза изродче. Тъпо и непросветено население което само чака да му покажеш външен враг за да тръгне да се бие, както стана с Чечня.

Тренирай го това "Много жалко."! Честичко ще ти се налага да го повтаряш. Обаче почваш малко по малко да вдяваш - именно руснаците, нали? Щото до оня ден повтаряхте украинците, че украинците... Пък сега хоп... и украинците изведнъж станаха руснаци... А патриотизмЪТЪТЪТ им си е баш какъвто трябва да бъде - независим от каквото и да било друго. Пък за страните без данъци и за бедственото положение в Русия... кво да каже човек... Същото, като за грамотността ти.

В разиграваната пред света "трагикомедия" от САЩ и Русия, видяхме Крим да ликува в първото действие, на еврейският празник Пурим - празникът на радостта. За едни е радостен вчерашният ден, за други тъжен. Ден, в който освен Кримският референдум, има и във Венеция референдум, 16 - 20 март. Голяма радост сред оптимистите е, че НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД започна да се разпада. Сега следва самоунищожителното ВТОРО ДЕЙСТВИЕ в битката на Дяволът и Господ - "Санкции срещу Русия", в така наречената битка АРМАГЕДОН. За радетелите на доброто изходът ще е ТРИУМФАЛЕН, а за защитниците на робството, КАТАСТРОФАЛЕН. Предстои да видим коя от двете сили ще победи, НЕВЕЖЕСТВОТО или ЗНАНИЕТО-СВЕТЛИНАТА.

Ако някой разбра какво пише тук, моля да преведе!

Па смени дилъра, продава ти боклуци.... :)

96% там да не са правили изборите Моника и Костинбордската Принцеса. Тавариш Путин направо съветски резултат направи. Дано само някой не подучи кърджалийско да изкара един референдум, че тогава червените драскачи какво ще пишат не знам. Ще се наложи бързо да слагат фесовете.

Просто там 82% излязоха да гласуват и 96% казаха "искаме в Русия". Това е нещо, което циник като теб и продажните ни евроГейски политици никога няма да могат да раберат, защото са се на_ъзили яко на САЩ и Брюксел и нямат грам достойнство и морал.

Каква загадка, бе ИНЖЕНЕР ?! То отколе се знае, "Я не сакам на мене да ми е добре, я сакам на Вуте да е зле!".

Няма визи, който е кадърен и не го мързи - работи където си иска и му е изгодно. Няма фалшива армия - няма разходи от бюджета! Няма дебелогъзи генерали с тлъсти заплати и още по-тлъсти ранни пенсии. Няма Варшавски договор и СИВ, който да изкупува измислена калпава продукция. Светът стана един по-приветлив и красив. Да живей ЕС и световната демокрация! Който не го устройва - пътя към Москва! При тюбетейките!

Това са хубавите неща на ЕС, светът един ден може би ще стане напълно отворен за пътуване и работа. Като го няма Варшавският договор, защо има НАТО ? Нямаме армия, но защо пращаме наемници да убиват някакви непознати хора в родните им страни? Защо имаме американски бази безплатно на наша територия, защо не може да строим Хемус, а трябва някой от Брюксел да ни каже, че е важно, ... И защо Камерън някак си не ни обича много по английска традиция, а за САЩ още имаме визи...

Не се хаби приятелю,няма да можеш да убедиш човек в нещо щом той започва речта си с "Да живей'.Хора които идеализират нещо гледат черно -бяло на света .При тях има само -"да" и "не" а истината е почти винаги някъде по средата.

Пропуснал си още един светъл момент - славянска България, троянският кон на Москва е на път да изчезне от лицето на земята.

Историците ни вече доказват, че не сме славяни. Етнически е вярно, индийските гени вече ще са преобладаващи при младите с тази политика и евроГейски "ценности". Защо имаме славянски език, православие и кирилица, слушаме сръбско масово, мразим руснаците и обичаме бомбардиралите ни през 1944 за мен е загадка.

Хахавият хахахара, защо не питаш от де ги имат именията правешката лукойлска фамилия златеви, ами връткачите на външния дълг и приватизатори на Булгартабак, хотелите по морето на велчев, катев и ко, приватизатора на БТК василев, герговци, баневци, овчаровци, маневци,..., всички туземни крадци-олигарси са мужишки лакеи.

руски банан за маимуната *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бананът е за теб, ама си тъп та не мож се усети.

Както се казва,на печелившите честито.Този път руснаците изиграха запада и по точно САЩ.Позволиха пуча в Киев.Оставиха самопровъзгласилото се правителство и президент да се вживеят напълно в ролите си.И след първата груба грешка на власта /закона за официалния език/ настроиха другоезичните срещу себе си.И ето резултата.Но проблемите на властта в Киев тепърва започват.Как мислите ще се чувстват украинците след като разберат,че бившите им съотечественици от Крим ще получават десет пъти по големи пенсии .А иначе по отношение на санкции срещу Русия,всичко ще бъде козметично.Най сериозни последици евентуално ще има за шефовете на американското разузнаване които проспаха ситуацията.

Просто не си в час, планът за присъединяване на Украйна към ссср2 е стар, с изпълнител сламения янукович. Киевските вълнения просто попречиха това да стане безболезнено. Сега нещата за пусинската шайка се усложняват.

Дали съм в час или не е въпрос на гледна точка,но с очите си съм видял каква е разликата в стандарта на живот в Украйна и Русия.Поварвай ми разликата е огромна .В Русия стандарта не е като в Германия и Франция,но сравнен с Полша,Унгария да не говорим за България разликата е очевидна.Това ,че сме в ЕС не ни пречи да сме много по бедни от страни извън съюза.Така ,че проблема с Крим е първо икономически и после етнически.

Китай, Саудитска Арабия, Кувейт, Катар, Египет, Ирак, Афганистан, режими в Америка... не са демократични, но нямат ядрени ракети и подводници. Китай обаче има дългосрочна стратегия и полека-лека затяга примката. Те са империя от 5000 години, а САЩ са от 100.

Трябва да се признае, че най-голяма заслуга за високия изборен резултат имат майданярите.

3 на 0 за путин *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Каква демокрация е Русия? Или и северна Корея е демокрация и там избраха другаря Ун със 100% А ако ни бяха такива врагове до сега да ни бяха ликаидирали и да ни бяха завладяли имаха я тая възможност, но вместо това ни допуснаха да ходим и учим и работим в техните държави. Малко ли славяни има на запад?

Триумф за русофилите сега. Но дистанционно тук в България, за тях задунайска република е възможна точно под дулата на плутония. Не са ми симпатични нито едните нито другите, всеки който подкрепя атомната енергия и плутония.

Пирова победа! А кой ще плаща сметката за присъединяването-путин ще изтегли от своите банкови сметки сигурно. Грандоманията е признак за малоценност. Хвърли 50милиярда да прави имидж по света, разсипа природата в Сочи и какъв е резултата международна изолация. Сметката я плаща обикновенния руснак.

Плачеш на чужд гроб, а и откога обикновеният руснак ти стана толкова мил? Ти за родината си помисли, поработи, ... Русия не я мисли, тя си е самодостатъчна и има ресурси, които са реални, зелени хартийки и борсови индекси.

Ако Русия си е самодостатъчна, защо и е Крим? Аз също съм инжнер и за мен понятието самодостатъчност подозрително кореспондира със самозадоволяване/онанизъм/.

Открадна 30-40 милиарда евро, реалните разходи за Сочи са не повече от 15 милиарда евро. Осъдиха и вкараха в затвора един млад учен от Института по математика и икономика РАН, заради доктората му, в който прави математико-икономически анализ на Сочи и доказва огромните кражби.

Все още по света има ценности, за които хората са готови да се борят и жертват. Не говоря за книжните зелени пари, Кока Кола, Биг Мак, ...за които някои наши войници са готови да убиват където ги пратят. Говоря за националното достойнство, вяра, култура, родолюбие,... с които нашите деди се Съединиха, макар и заплашвани от международни сили, въпреки международните договори, въпреки очакваната война и падането на жизнания стандарт. Сега други хора са в подем, а ние злобно ги плюем и цинично не вярваме в чистотата на мотивите им. Те победиха и са готови да воюват за иделите си, а ние сме готови пак да нахлуем "братски" по НАТО-вска заповед и да ги заробим отново. Преди това трябва да "омиротворим" навеки всеки несъгласен с най-демократични и одобрени за употреба НАТО-ВСКИ военни средства.

ЗАВЪРШИЛИЯ " РАБ ФАК"РАБОТНИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПЪДАР УЧИ ЗА ЦАР

Завършил съм електроника, където и другаря Плевнелиев е учил и давал атестации КОЙ? за какво не може да се назначи: във ВМЕИ "Ленин". Аз говоря за Съединението, а вие за Партията.

Вяра в партията и вяра във вожда

А тук кога ще се проведе референдум дали искаме ЕС и НАТО

KOGATO ATAKA SPE4ELI IZBORITE-NIE NE SME TERORISTI

Но пък сте пълни идиоти

Докато бяхме с Русия нямаше престъпност, ходихме на море поне веднъж годишно, заплатите бяха достатъчни хладилника да е пълен с вкусни български продукти. Сега да не пуснеш детето на улицата - пълно с наркомани и проститутки, а по екрана корумпирани политици ми обясняват какво искал Евросъюза...Та браво на Путин!

Глупости бате Сашо. И престъпност си имаше и не всеки можеше да иде на море.

.. след една полуистина.. ".. бяхме с Русия" -всъщност СССР, следват куп лъжи... нямаше престъпност.. лъжа- имаше престъпност, за която нямаше информация, заплатите достатъчни- голяма лъжа, хладилник пълен с вкусни български продукти-фантазии или спомени от номенклатурното минало, за хладилник зареждан от УБО и т.н. не ставайте смешни...

А ние в ЕС вече ще си имаме трети пол. Безбожници, това е на проклетия.

Вчера (неделя) започна допитване до 4-те милиона граждани на италианската област Венеция дали искат референдум за отделяне от италианската държава Защо Крим да не може?

Нали веднага след като стана премиер Яценюк обяви приоритетите на правителството: Приватизация на енергийния сектор и затягане на коланите. А един от наблюдателите на референдума-доц. Бекман от Хелзинки го каза в прав текст : "Сегашното управление на Украйна е незаконно и профашистко, но ЕС си затваря очите. Защото най-голямата грижа на ЕС са правата на хомосексуалистите."

СССР полека се завръща........и намирисва на нова"СТУДЕНА ВОЙНА" а...????

на ,,ционизмът,, му лъсна ,,голият,, з.дник в световем мащаб-затова!!! нашата организация,,шалом,, приветства ли назначаването на нацистки лидери в украинското правителство???за един месец след влизането на германците в лвов бяха убити 95 000 евреи от тези националисти!!! наистина голямо двуличие!!! или може би е ,,истинското лице,,!!!

...след като на Черноморието са населиха хиляди рашки, да очакваме ли след някоя и друга година референдум за присъединяване на "руското" - бивше българско Черноморие към империята

А да си се замислил, че те може би бягат от Рашка?!!

да, също си го мисля, но когато метрополията ги призове, нямам идея каква ще е реакцията им...

Ами ние се бяхме на_ъзили на англичаните и още сме, ама нямат вече желание и пари. Виж обявите за имоти от английски как станаха на руски :)

европа и америка станаха ,,ционистки,, с много по малко хора!!!там ги сложиха на ,,точните,, постове , не купуваха само имоти!!!

Не се страхувай от руснаци те са славяни,а от тези които не ни за4итат вярата.

.. това, че рашките са славяни, може би е донякъде вярно, само,че българите нямат нищо общо със славянството...

Цялата статистика на западняците е на обратно. Нали само 58% били руснаците в Крим, а гласуват 96% за Русия? Това означава, че т.н. украинци в Крим също са за Русия. Също толкова сбъркана им е статисткита за Украйна, уж имало само 17% руснаци, но пропускат че 83% от украинците имат за роден и основен език руския. В днешно време не е важен кръвния произход, а сърцето и това какъв се чустваш. Повечето украинци се чустват руснаци, факт.

Нали само 58% били руснаците в Крим, а гласуват 96% за Русия? Въпрос:Ако на следващите парламентарни избори у нас никой не излезе да гласува, а отидат само гласоподавателите на ДПС какъв ще е изборният резултат?

Ние като можем да пътуваме в Европа, а нямаме пари, каква ни е файдата. Не виждате ли, че Крим се присъедини към Русия по икономически причини. Украйна е на дъното, а никой не обича бедните. ЕС може да отпусне заеми, но срещу определени неща (т.н. реформи - закриване на предприятия и пазар за западните стоки). Все пак икономиката на Америка и Зап. Европа трябва да се развива, нали?

Откъде имаш пари за компютър и интернет, ако нямаш пари, или си на работа и вместо да работиш, пишеш по форуми?

Да де това казват, че ще заживеят много по-добре. Затова и на плащадите в Крим викат"Сполука, Сполука". Младите бягат на запад, старите на изток.

Честито връщане в ГУЛАГ!

Този път каубоите получиха шамар, и при това си платиха добре за него. Просто руснаците им показаха, че палачинката има две страни и ако прочетеш внимателно коментарите ще видиш, че болшинството приветства фиаското на американците. А това, че на теб не ти харесва, си е лично твой проблем - бегай в Щатите, ако искаш, мий чинии, бърши бабешки задници - никой не те спира. И никому тук няма да липсваш, междувпрочем...

А в Крим сега е земен рай

Колкото и да е странно от сделката с Крим печелят и Русия и САЩ:). На Обама Банана не му трябва силен Евросъюз и стабилно евро. Какво по-добре от това да им шитнеш 45 милиона бедни украинци, барабар с национал-фашисти между тях)) Единия пич пие водка с селедка, другия Кока-Кола, а в ЕС гледат като шашардисани - справка Мухльо Чехльо Офшорков

Тоя анализ си го изкара от анала. Едва ли Путин ще се задоволи с един беден остров и едва ли нещата ще спрат до тук.

всяка прилика с наши политици е случаина: "Вижте тази горска къщурка на покрайнините на Лвов, който принадлежи на Василий Писный, известен в определени кръгове с прякора "Антибиотик", а сега вече шеф на Департамента за борба с икономическата престъпност към МВР на Украйна. Тази къща е малка част от имотите му. Той има още една разкошна вила в курортната зона Брюховичи до града и друг лукс имот в центъра на Лвов - хотелът "Натали 18", който подари на любимата си дъщеря по повод пълнолетието й", пише Юлия. "Аз не завиждам, а питам откъде има тези пари този милиционер,,!!!

За това си прав- всяко зло за добро. И всички разбраха какво следва да очакват от сегашната Русия. . .

Те това американците отдавна го разправят, но аз не им вярвах и само до преди месец се занимавах да обеснявам, че преувеличават. Ама аде Путин ми показа за нула време, колко съм бил заблуден. Имах едно време един даскал, който ни казваше, че докато не умре и последният роден при социализма, нещата няма да се променят. Прав излезе човека.

... започвам инициатива за провеждане на референдум и присъединяване и връщане на България в Турция... веднага ще увеличат заплати и пенсии и ще намалят пенсионната възраст ... да питам ентусиазираните русофили като как ще реагират?

Остави турция, добре да си върнем Македония и западните покрайнини както и излаза на през Гърция

Представи си референдум в Македония и Западните покрайнини? Защо ние като едни помияри мършояди все се навъртаме край орлите и чакаме огризки? Ако навремето е имало демокрация и референдуми там, а не диктат на Великите оръжейни сили както и сега, нямаше да има такива огромни национални трагедии. НАТО са безпринципни и ненужни вече агресори и не носят нищо трайно положително за завладените територии.

ЗАВЪРШИЛИЯ " РАБ ФАК"РАБОТНИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ ПЪДАР УЧИ ЗА ЦАР

ПЕЕШ ЗА "БОЛШОЙ РУСКИЙ"

Не вярвам да има санкции, но ще продължат да я шлякат с англосаксонска и китайска дипломация. Англия и Китай не са станали такива с груба сила и сибирски нрав. С груба сила и зъл нрав може да набиеш двама, трима, четирима, дкато накрая ти скокнат всички и те повалят.

НЕ МОЖАХА ДА СТИГНАТ КАТО ПРИ ЖИВКОВ 99.95% СЛАБО ДЕЙСТВАТ ДА ИМ ПРАТИМ ЙОВЧЕВ !

Кога и ние ще маме повод за народно веселие. КРИМ Е ЩАСТЛИВ И ПРАЗНУВА. А тук пишат някой хора които явно ЗАВИЖДАТ. И искат хората да са нещастни и подтиснати. Е не стана хората празнуват и са щастливи ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО. Не си спомням 2007 българите да сме празнували и да сме били щастливи. Интуицията ни е подсказвало, че в ЕС няма да сме щастливи. хубавото е, че краят на ЕС е близо.

Аз пък помня- 2007 беше голяма радост и ОПТИМИЗЪМ. Но забравихме, че комунофеодалите са навсякъде, и не се избавихме от тях. . .

Значи не си виждал по-далече от носа си. Е какъв ариец си тогава? Явно си най-обикновен зомбиран материалист!

Има един журналис от НОВА ТВ сега го слушаих каза че под дулото на автоматите се гласували избирателите на Крим Името на този идиот е Димтър кенаров ИЛИ лаинаров Според него почти 2 милиона се се радвали (А това основно руснаци и украинци) получасе че тези с автоматите( а те са руснаци)плашат своите сънародници да гласуват и да се радват и да пеят НЯМАМ ДУМИ

Този Кенаров или лаинаров си позволява (СИГОРНО е купен)да заблуждава народа си НО това дърво забравя че живеем 21 век иче има интернет от където хората разберат лъжата която ме боли боли защото е от изрод нямащ право на свобода

По-далече от руснаците! Зад всеки руснак се подава дулото на руски танк, който е готов да спаси руснака на всяка точка на планетата. И после да освободи и къщата ти от теб. В Изт Прусия няма жив немец, на Курилите живеят само руснаци, от Голодомора Изт Украйна е руска. Сега окупираха и Крим

За твое сведение: По-голямата част от източна Прусия сега е в границите на Полша, щедро подарена й от СССР. А пък Судетите са в Чехия - там също не е останал немец...

банани и портокали само по нова година и визово пътуване па света да им е честито на кримчани

Напротив. Гледах филм - заплата 2000 евро, банани 8 евро, полярна нощ и 10 месеца зима :)

Това ли е най-важно? А и вече отдавна не е така, руснаците са едни от най-богатите и задоволени хора в света. Друго заслужава адмирации, и това е духът им! Да руснаците имат дух и воля!

Явно не си пътувал скоро до Русия - само това ще ти кажа. А иначе - какво очаквате от Русия - да се разпищоли като нас и да остави западните "демократи" да смучат от ресурсите и ли? Браво на Путин - истински държавник.