Коментари - НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена) | Днес.dir.bg

НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена)

НАТО призовава Русия да намали напрежението, да изтегли силите си в базите и да се въздържа от намеса в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Разделяй и владей.(имам предвид "демократите,пардон илю..").Може Югославия,може шок и ужас може Авганистан,.....

Русия не създава никакво напрежение. Създават го евреите и усарите...

А З А Щ О НАТО атакува СУВЕРЕННА Югославия??? Защо използва там боеприпаси от пресован уран - ЗАЩО??? Я да си гледат в канчето и ДА НЕ СЕ МЕСЯТ където не им е работа!!

Четейки всичко написано разбирам, че тук цъкат двадесетина русофили и пет-шест русофоби. Русофилите всъщност може да са и етнически руснаци.

да вземат и да си прочетата т.н. "Североатлантически договор за...." за да разберат къде започва и къде свършват тяхните правомощия, както и процедурите за реализация на тези пълномощия. За да няма след това "въх мамо, е... ме" :) Да ис зимат заплатките, да си слушкат и да си папкат, защото може да стане доста неуютно...

Двойния стандарт в действие! И да искаш да им вярваш не можеш.

А САЩ защо се намесва? Единственния световен агресор е страната използвала ядрено оръжие срещу 2 мирни града. Това може ли някои да го оспори? - САЩ атакуваха Сърбия заради войната в Косово подпалена от самите тях, както е случая с Украйна. Атакуваха Сърбия с ядрено оръжие (боби с обеднен уран - мръсни бомби), като разрушиха всички мостове по река Дунав, освен другите военни и цивилни обекти. Тези мостове нямаха нищо общо с Косово и се намираха на стотици километри от Косово. - Тогава Американците разрушиха и къща в София и по чудо нямаше жертви. Къде е Косово? - къде е София? Тогава медийно се въведе термина "Политическа пронституция" и президента П. Стоянов го изобразиха като влаков спирач, които дава път на американските изтребители да унищожават суверенна държави. - Ами агресията в Ирак?, Ами Иран?, Ами ракетите които пуснаха срещу Сирия? Израза "Янки вървете си в къщи!" се знае на всички езици и по точно на всички езици е ясно: "Yankee Go home". Кризата в Украина беше запалена от "Yankee Go home" - нали държавния секретар плюеше по ЕС и подклаждаше конфликта от началото "ФЪКАШЕ" всички ръководители на ЕС. Курвата ебеше всичко наред, че не е на нейната, че не може да разположи безплатни американски бази в Украйна. Целия свят се погнуси от нея. Ценизма на САЩ не трябва да забравяме никога! - вижте паметника пред посолството на САЩ в София: НА ЗАГИНАЛИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПИЛОТИ ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ??? Агресора бомбардира София и нашите национални герои, като капитан Списаревски свалят американска крепост в защита на мирното население в София с цената на живота си - на таран. В същото време паметник на агресора у нас. Това не е ли ПОЛИТИЧЕСКА ПРОНСТИТУЦИЯ? Война в Украйна запалена от САЩ и защитена от Путин. Това е реалността в момента.

За сърбите им беше лесно, сега ще ги видим за руснаците какво ще правят. Нека да лъсне истината пред всички - всичко е ала бала и финансови интереси когато опре до по-сериозни неща. По-силните мачкат само по-слабите, иначе се спотайват.

Западняците забъркаха кашата, целейки да навредят на Русия, а сега виждат, че от тези събития печели Путин. Длъжни са да финансират днешната профашистка Украйна, а парите им ще отидат в Москва. Г8 на практика не взема стратегически решения, а Г20. Русия има право на вето върху всеки акт на Съвета за сигурност на ООН.

И- ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА ! КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ - ОТ "КОНФЛИКТА" ? И ОТ ЦЯЛАТА "СХЕМА" СПОРЕД МЕН -ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БОГАТИ БОРСОВИ ИГРАЧИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ..../ако не избухне накрая някоя ядрена война .. която ще се сере на милиардите и на едните и на другите ::))))) .../- печелят СПЕКУЛАНТИТЕ на борсовия и валутния пазар .. и НАЙ-ВЕЧЕ - ОНИЯ КРУПНИ ИГРАЧИ- СПЕКУЛИРАЩИ С АКЦИИ И ЧУЖДИ ВАЛУТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ .../ ТОЕСТ- БОГАТИТЕ- СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ .ПОКРАЙ ВСИЧКИТЕ ТИЯ 'СЪТРЕСЕНИЯ"... А -КОЙ ГУБИ ????????????? ГУБЯТ - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КАТО НАС ... ПАК ЗА НАС - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ - ЩЕ ИМА СПРЯН ГАЗ .. РЕЖИМИ НА ОТОПЛЕНИЕ .НА ТОКА ..ПАК ЩЕ ИМА СКЪП И - БЕНЗИН , НАФТА , МАЗУТ И ПЕТРОЛ-КАТО ЦЯЛО... ПАК ЩЕ СМЕ НА ТЪМНО , СТУДЕНО ... А ДАЛИ РУСИЯ ИЛИ САЩ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ- Е ВСЕ ТАЯ ... НИЕ БЕДНИТЕ И ВСИЧКИ ДЕТО СМЕ 'ДОЛУ" - ЩЕ ПЛАТИМ "МАСТРАФА" .. ВЯРВАЙТЕ НА СТАРИЯ И ЧЕСТЕН СЕРСЕМИН !!!!!!!! АЗ НЕ СЕ ПРОДАВАМ И НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ИЗЛИШНИ НЕЩА ...!!!!!! ТАКА , ЧЕ ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ТУК ВИ КАЗВАМ - - ПРЕДИ ДА ИДЕТЕ И ДА ЗЯЕТЕ- ПО УЛИЦИТЕ- ЗА ЕДНИТЕ ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ- ДАЛАВЕРАДЖИИ... ТЕ ТАКА И ТАКА - СА НА ДАЛАВЕРА... А ВИЕ ?????? ЧЕТЕТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ЗА ГАЗОЗАХРАНВАНЕТО-АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ...:)) И ПАК СЕ РАДВАЙТЕ ... ЗА ТИЯ ИЛИ ОНИЯ ...

Много страшен поглед има този човек,Руснаците направо са си го преместили в другият крачол от страх.И само още нещо, каквото каже Путин,това ще бъде.Това го знаят всички,макар и да не им е изгодно.Айде поздрави на западняците

прав си, да го духат ... таратора

СИГУРНО СИ МЛАД И НЕ ЗНАЕШ КОГАТАО РУСНАЦИТЕ НАПАДНАХА ЧЕХИЯ 1968 Г И С ТАНКОВЕТЕ ГАЗЕХА МИРНИ ГРАЖДАНИ.ТОВА ГО МОГАТ,ЗНАЕМ,ДАНО ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ НЕ ИМ ПОЗВОЛЯТ ДА НАПАДНАТ УКРАЙНА.

Arkadiy Andreev

Е не чак толкова,за да ти кажа че не Руснаците,а страните от Вършавският договор го направиха това.Кои точно,не ми се рови из нета,но България точно е участвала. А ти като си светнат, що не ни кажеш,това онова,но Главните букви ги използвай по-преназначение.

Абе,неграмотнико продажен,в Чехословакия влязоха силите на Варшавския договор,чийто член беше и самата тя.А какво направи НАТО за гърците в Кипър,когато Турция ги изпокла подобно на нашето Баташко клане и си създаде т.нар.Кипърска турска република при положение,че и двете страни бяха членки на НАТО ? Европейските партньори само гледаха безучастно отстрани и не си мръднаха пръста,а тази измислена република си съществува и до днес,въпреки че е призната единствено от Турция. Какво "дуят перки" натовците,с какво основание и с какво право,при положение ,че Украйна нито е член на НАТО,нито на ЕС? Нещо явно бъркат в сметките и в приказките,дано само ние,като член на тези организации не "оперем пешкира" заради къчовете на големите атове.

Защо ли обръщаме внимание на тази "Стерилност". Този сигурно прави разни неща "по разписание" петък вечер с жена си.

В бивша Югославия бързаха да се месят и да признават Босна , Косово , бомбандираха , а сега не можело така...... Винаги са прилагали двойни стандарти-включително и за България.

Вижте тези лаина какво искат

НАТО кво се меша? Доколкото знам, ни едните, ни другите са членове на НАТО!

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

няма да им дават банани ли.....ще изолират 1/5 та от сушата на Земята-смех. Що не вземат и Китай да изолират....ха ха..голем смех

Отпадна им една разходка на руски разноски!

НАТО ПРИЗОВА??? Някаква американска държавна секретарка се намеси още в началото на конфликта и НАФЪКА ЕВРОПЕЙСКИОЯ СЪЮЗ и НАТО, че не и вървят по гайдата. Кървата ебе Европейските съюзни ръководители, НО ТОВА НЕ Е НАМЕСА в борбите на една бивша съветска република.

Българи докато чета как обичате един как мразите друг как залитаме на ляво на дясно на горе на долу не можели поне днес да помислим малко за БЪЛГАРИЯ и да бъдем по прагматични в отношениетони към света

Това не са българи, а руснаци, говорещи български, много от тях живеят дори на запад.

Значи виждат че на запад нещата не са розави като някой ги описват тук.

МВФ щял да преговаря с Украйна за отпускане на заем, но при съответните условия - замразяване на пенсии и заплати, закриване на цели сектори от промишлеността, увеличаване цените на социалните услуги / ток, парно, вода/ и привеждане цените на стоките на пазарен механизъм. След това ще има нова революция - на бедните и гладните - хе тогава ще гледаме сеир. Пък и Русия вече няма да издържа Украйна, а някой трябва да плаща обяда.

Тези от Украйна ни следват едно към едно.Да видим ще издържат колкото нас 25 години?

А ето как излиза и програмата за ракетен щит от кого бе хамериканци гадни от иран или русия

предлагано на такива кат теб, престани да ползваш гадните постижения на гадните американци, започни с Нета.

Започвам от бг защото ако Българин не бе създал коомпа и ти нямаше да драскаш тук.Бегай у десно при чернилките.

ввв идва от Швейцария, не от Щатите ;)

Напред Русия! В момента подпалват твоята къща. Русия ни е помогнала за свободата. Благодарим за 3ти март.

Но най-вече да благодарим за 9ти Септември, който винаги се е празнувал по радостно и по-бурно! Ура, другари!

Е тук за първи път си прав! И 9.9.44 е велика дата, ама и ти не осъзнаваш колко си прав!

Меркель в телефонном разговоре обвинила Путина в нарушении международного права при вынесении решения о вводе войск на территорию Украины.

Какво ще кажете за решението на бандеровското правителство да забрани на голяма част от населението да говорят на родния си език?!Че това се нарича фашизъм!!!

Тъй ли? Последния път, като забраняваха, беше социализъм!

Я да помислим дали това е фашизъм национал-социализъм или болшевизъм. Аз не знам случай когато в държава с фашиски или национал-социалистически режим да е било забранявано да се говори на какъвто и да еезик. Но виш при болшевизма това е доста честа практика. Не само в СССР. Даже и в българия родните комундета взели-невзели властта и започнаха да изпълняват идиотските директиви на техните болшевишки господари от Кремъл. За да се стигне до там че с бой чисти българи от Пиринския край са били принуждавани да се пишат македонци. И да им нареждат да говорят на един изкуствен създаден в Сърбия "македонски" език, който те нито знаят нито някога са го знаели. Нека да припомним какви идиотизми са се извършвали в СССР - задължителен руски във всички републики. Защо? И докато в Беларусь не би имало проблеми, нека да си помислим как е ставало това в Грузия и Прибалтика. Горе-долу така, както в момента се чустват руснаците в Естония принудени да учат естонски. И реват като вдовица за... няма да кажа за какво, интелигентните хора сами ще се сетят. Комундетата са много "наточени" срещу фашизма. И нито дума за злодеянията на сталинизма и болшевизма. А ако направим една простичка сметка жертвите на болшевизма са между 20 и 50 пъти повече от тези на фашизма. Няма да говоря за страданията на 350 млн души от бившия соц. лагер стенещи 45 години под съветския ботуш. Фашизмът не е проблем в Европа. от една страна той е забранен, от друга е неприемлив. Проблемът на Европа и света е нео-болшевизма. Намираш израз като анархизъм, анти-глобализъм социализъм, комунизъм и всякакъв тип политически онанизъм. И последните събития с инвазията на Русия в Украина само потвърждава едно такова убеждение.

Някаи все още си въобразяват , че Русия е още по времето на видния политически клоун Елцин.В последните 10 години от както президент е Владимир Путин военните сили на Русия се намират се намират в качествено ново по-високо ниво.Така ,че нека не се напъват.Запада желае в настоящия момент Украйна неделима ,за да може на по -късен етап да я раздели по свой образ и подобие включая и руско говорящите части.Така ще бъде създаден нов санитарен кордон край руската граница и ако на по-късен етап Русия пожелае да пресъедени Украйна ще има проблеми с няколко държави.

Мутра гледа, как хилав мъж се опитва да отвори с всички сили безуспешно прозорец. Отива до него и го избутва настрана, след което прас и разбива с глава прозореца: "Видя ли? Глава се иска, а не груба сила."

Както казва съпругата ми "Ако нещо не става със сила,става с много сила"

За какво и е на Русия, Украйна?-За какво и е на Русия да се противопоставя на целия свят?

Ах, като ви чета, другари! Веднага от утре захвърлете айфона, бмв-то, сонито и всякви там продукти на загнилия капитализъм и подкрепете руската икономика: возете се на лада, говорете по руски смартфон, и пишете от руски таблети и компютри и се обличайте с руски дрешки и яжте Золотоя коробка. Аз не пия кока кола щото не ме кефят англо-американците, а вие?

Иди се парфюмирай с "Тройной" :)

Аз съм за ЕС, предпочитам италиански. Иначе имам Тройной от съюза, бащата го донесе някога с една руса мацка на кутията. Но го пазя за третата световна, като свърши водката или победи комунизма.

Повтаря се грузинският сценарий. Каква липса на въображение! Ама и аз пък - комундета и въображение. Комундетата слушат Вожда с главно "В" каквито и идиотизми да им предлага той. Последните събития за пореден път показват че Русия не е мръднала и на йота от Съветска Русия. или т.н. СССР. Каква ирония! Съюз на съветските социалистически републики. Какъв съюз, какви 5 лв! Съюз, ама като не щеш ти изпращат съветски войски. Да те "освобождават". Не е ясно от какво. Освободителният порив на съветските войски са го изпитвали много народи - Полша Прибалтийските републики и Финландия през 1939, Бесарабия и Буковина през 1940. За 1944-45 да не говорим. През 1944 и ние сме изпитали сладостта на "освобождението" от съветска Русия. Със съгласието и съдействието на родните комундета и други национални предатели съветската армия-окупаторка нахлува в България и ни окупира в продължение на повече от 3 години (окончателно се изтегля към 31 дек. 1947). Храним ги, поим ги, пък и доста българки са изпитали "галантността" на руско-съветския мужик. В по-ново време "освободителните" рейдове на съветските войски продължават с нестихваща сила. Малко хора освен в Унгария си спомнят инвазията на съветските танкове през 1956. Също и избиването на мирни хора в Чехословакия през 1968. Афганистан през 1979 също не може да се оплаче от липса на внимание от страна на "освободителите". За престъпленията в Чечня след 1990 знаем всички. И сега тия действия на Русия в стил СССР надали учудват някого. Но това не значи че не трябва да бъдат наказани. И със санкции и с безразличие. Защото гледката на стари "Москвичи" в Крим наистина е достойна за съжаление - това е нивото на Русия, не Сочи.

Американските да неса по оригинални не е важно какъв цвят е котката важно е да лови мишки

от сутринта рашката рубла се е обезценила с 1% спрямо долара,що така бе русофилчета недни,нали уж САЩ ще изчезнат ? Май Рашка ще се сгромоляса до месец-два...

Нашият български народ, с изключение на ранните му комунисти, е малък, но изключително прост. Той се възхищавва от простотии като "Шуми Марица" с нейните призиви не да се живее, и да се мре. Той има късата памет за две национални катастрофи, причинени от буржоазията му. Той услужливо забравя за фашисткото си минало, опожарените къщи, отрязаните глави, за диващината на част от населението си - кафявата. Този народ не заслужава живота и на един руски войник, защото днес отново тегли към Османска империя, кючеци, шалвари, корани и прочее анадолски идиотщини. Този народ е пришка на лицето на Европа, антисоциална тълпа и озлобена еснафска рая. Не лъжете децата ни и по-добре им кажете истината. Така по-лесно ще приемат жестоката истина, че са се родили в един африкански бантустан.

КОЕТО Е ПРАВО, ПРАВО Е

Не знам за българския народ?- Но Вие, определено чупите, глупо-мера !- За ,,ШУМИ МАРИЦА" е нормално, потомствен, комунист да не я разбира?-Вие, сте свикнали, други да измират заради, Вашите простотии. -Пример за това е Станишев, защитил дисертация за партенките и ушанките"!!! -А не знае как се държи пушка!!-Потомствен шеф !!!А за смърт а на руските войни.- ВЕЧНА СЛАВА но И не трябва да се забравя че България, плати за това с 32 тона злато.

Когато ти го забият право в десетката,кафявия глупак почва да вика -КОМУНИСТ,естествена защитна реакция на простия индивид булгарикус тъпирикус

Прост, крадлив и завистлив народ сме. Голяма грешка на Руския император. Остави го да го бият и шибат анадолските манафи това мръсно племе-НЕБЛАГОДАРНО.Платили сми 32 т. злато.Боже неграмотнико.Откъде се намери това количество ? А това че Русия плати Съединението ? как нашите войски отидоха от Турската граница нв Сливница и оголиха тила? Четете и не лъжете. Сталин оставя България в настоящите граници.Попитайте многообичаният ви граф Малборо, юдей Чърчил!!

КОЕТО Е ПРАВО, ПРАВО Е

Ало ДИР.БГ............. Днес е 3 март Честит празник на всички Българи!!! Оставете Русия да си свърши работата

още един за освидеталстване....

Последните опрони точки спуснати от НАТО и ЕС са, че 3ти март няма вече да се празнува. Щото не било политкоректно да се казваме нещо хубаво за Русия.

Не забравяй турция нали ни е съюзник

Та те още не са настъпили. След Берлин ще ке оттеглят.

хаха - тоя Хас-му-карсен какво се напиня само

АРЕ СТИГА С ТАЗИ УКРАЙНА БЕ АЗ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ИСКАМ НОВИНИ СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

Русия, запретвай ръкавите и давай да приключваме с реакционна Европа и САЩ на експулсираните престъпници. Да дадем на света мир и да го оттървем от тези радикално десни изроди!

"Очередное резкое ослабление рубля произошло после обнародования решения Совета Федерации, который 1 марта по просьбе президента Владимира Путина разрешил ввод войск на территорию Украины" !

Война не се води с рубли или долари, а с исдкандери.

След като прочете декларацията на НАТО, Владимир Путин направи така любимото движение на българите в областа на слабините

Ти май си много запозната по темата ;)

Човек трябва да има много сериозни проблеми със срението ,за да не го забележи

Защо никой не споменава, че днес е 3 март?

Спят.

Не спят, 3ти март е празник свързан с Русия. Сега се чудят как ем да пишат че е празник на нашето освобождение, ем да напишат че НАТО ни е освободил. Щото, нали, еврогейските ни партньори нема се зарадват, ако чуят че Русия ни е освободила.

Какво да се прави трябва да оправяме света. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ

датата 03/03/ за вашия паша сайт нищо ли не означава. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ

Честит на всички Българи Сложихте ли знамената?

Като гледам какво се случва с Украйна много се радвам че станахме член на ЕС и се отачихме от бившия съветски съюз ! Особено много се радвам и на друго - Българската армия е напълно професионална и няма опасност да ме мобилизират ! Нека всички симпатизанти на комунистите си помислят какво штеше да стане със синовете и внуците им ако в момена ясе оште бяхме политически обвързани с Русия ! Ситуацията штеше да е следната - мобилизация на всички наборници и задържане в азармите на тези, които чакат уволнение и изпраштането им в Украйна да заштитават интересите на москва ! Тоест штяха да изпратят 18 годишни Български деца да стрелят срешту 18 годишни Украински деца в името на неутолимата жажда за власт на Путин ! Благодарение на ЕС тов няа да се случи ! Нека и евроскептиците помислят над това ! България е на прав път откакто е в ЕС !

Объркал си се нещо за "професионалната" ни армия по простата причина че ние нямаме армия която да противодейства активно на евентуална агресия. Това нащо не е армия а сборище на банкоматчици. Дори и да не бяхме в ЕС и НАТО никой никъде нямаше да изпраща БГ войници.

хаос

Мойто момче дори и при професионална армия, ако се наложи мобилизация се привикват всички до определена възраст примерно 50г, така че по-добре се моли да не се налага.

Обърни внимание на това, че сме в Еропейския съюз, тук не мобилизират хората против волята им както се случваше в съветския съюз, човека правилно се е изразил. Тия закони за мобилизация дето са приемани през соца не важат вече, сега законите са за спазвне на правата а човека, за тва и аз се радвам че сме в ЕС, а не в ссср.

Mного сериозни доводи - само да ти имам проблемите ! Pазби ме ,честно ! хахахахх

Първо разбира се с извинение ,на много места си написал "шт" ,това се пише с буквата"Щ".Второ всички български граждани до 60 годишна възраст мъже и от някой специалности жени подлежат на мобилизация, така че не подскачай от радост.

Ако се съди по правописа Вие сте най -много в трети клас.

В Бг тъй е било 53-та, 56-та, 61-а, 68-а !

Каква армия имаме? Ловджиите са пет пъти повече от армията ни! Има една приказка "Като се ритат атовете магаретата реват" - и САЩ и Русия са велики сили т.е. атовете, а ние?

нискочелест астралопитек...да ме извини астралопитека. Явно си минал през някоя усаро-соросоидна школа

link

Расмусен, а ти прибери бандеровците и другата измет от Киев. Нека украинците сами си решават, а не вие да подклаждате огъня.

Честит 3 март!!!!!!!!! За чиста и свята Народна Република България без олигарси за да не стигнем Украйна...........

са креатура на азиат-мужишкия окупатор, комуто дължим жестоките си бедност, мизерия и простотии !

И като не се оттегли какво да не ги нападнат та да освободят Крим ? :)))

Vibudhi

Нато - САЩ, Англия, Израел и т.н., да не се бъркат там където не им е работата! В Югославия - Косово, Сирия, Египет, Алжир,Ирак, Авганистан и България... САЩ можеше да нарушава "Международното Право" създавайки хаос, безредици и "Оранжеви революцийки" а като се приближиха до границите на Русия ....Русия "не можела" да защитава правата на собственните си граждани в Крим и Украина! О..бам..а.а..а много говори, но не знае какво го очаква!

Косово може, а Крим не може, айде де. Е много сте лицемерни

С Южна Осетия също не може . Все пак Грузия лиже американския.

Боже боже,тези съвсем са изкуфели.Ембарго щели да налагат,НАТО на Русия.Е вярно че идва пролет но ако врътнат крана бая ще им потракат зъбите на Европейците.Май единствено Германците са в час защото още чуват вериги от руски танкове по Александърплац.Дами и господа тази държава разполага с необятни и неограничени природни ресурси и е въоръжена с чудовищни оръжия.Само една подводница от флота може да изпепели цяла Европа.За какво изобщо говорим.........

Тихо да не те чуят американците, че рублата ще стане долар.

Германия и Русия никога няма да позволят запада да ги изправи една срещу друга за 3-ти път! Каквото и развитие да има Меркел ще е неутрална най много да заеме страната на Путин...

Не мога да разбера това ново поколение на НАТО .Непознавайки руския човек правят изявление.От както съществува Руската Империя на руския мужик е безразлично дали ще загине щом империята тръгне в бой. От децата до дълбока старост жени и мъже дружно е в боя.Те нямат нашето мислене и затова не можем да ги разберем.

Коментари - НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена) | Днес.dir.bg

НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена)

НАТО призовава Русия да намали напрежението, да изтегли силите си в базите и да се въздържа от намеса в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - НАТО призова Русия да не се намесва в Украйна (обновена) | Днес.dir.bg

Коментари

Разделяй и владей.(имам предвид "демократите,пардон илю..").Може Югославия,може шок и ужас може Авганистан,.....

Русия не създава никакво напрежение. Създават го евреите и усарите...

А З А Щ О НАТО атакува СУВЕРЕННА Югославия??? Защо използва там боеприпаси от пресован уран - ЗАЩО??? Я да си гледат в канчето и ДА НЕ СЕ МЕСЯТ където не им е работа!!

Четейки всичко написано разбирам, че тук цъкат двадесетина русофили и пет-шест русофоби. Русофилите всъщност може да са и етнически руснаци.

да вземат и да си прочетата т.н. "Североатлантически договор за...." за да разберат къде започва и къде свършват тяхните правомощия, както и процедурите за реализация на тези пълномощия. За да няма след това "въх мамо, е... ме" :) Да ис зимат заплатките, да си слушкат и да си папкат, защото може да стане доста неуютно...

Двойния стандарт в действие! И да искаш да им вярваш не можеш.

А САЩ защо се намесва? Единственния световен агресор е страната използвала ядрено оръжие срещу 2 мирни града. Това може ли някои да го оспори? - САЩ атакуваха Сърбия заради войната в Косово подпалена от самите тях, както е случая с Украйна. Атакуваха Сърбия с ядрено оръжие (боби с обеднен уран - мръсни бомби), като разрушиха всички мостове по река Дунав, освен другите военни и цивилни обекти. Тези мостове нямаха нищо общо с Косово и се намираха на стотици километри от Косово. - Тогава Американците разрушиха и къща в София и по чудо нямаше жертви. Къде е Косово? - къде е София? Тогава медийно се въведе термина "Политическа пронституция" и президента П. Стоянов го изобразиха като влаков спирач, които дава път на американските изтребители да унищожават суверенна държави. - Ами агресията в Ирак?, Ами Иран?, Ами ракетите които пуснаха срещу Сирия? Израза "Янки вървете си в къщи!" се знае на всички езици и по точно на всички езици е ясно: "Yankee Go home". Кризата в Украина беше запалена от "Yankee Go home" - нали държавния секретар плюеше по ЕС и подклаждаше конфликта от началото "ФЪКАШЕ" всички ръководители на ЕС. Курвата ебеше всичко наред, че не е на нейната, че не може да разположи безплатни американски бази в Украйна. Целия свят се погнуси от нея. Ценизма на САЩ не трябва да забравяме никога! - вижте паметника пред посолството на САЩ в София: НА ЗАГИНАЛИТЕ АМЕРИКАНСКИ ПИЛОТИ ПРИ БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ??? Агресора бомбардира София и нашите национални герои, като капитан Списаревски свалят американска крепост в защита на мирното население в София с цената на живота си - на таран. В същото време паметник на агресора у нас. Това не е ли ПОЛИТИЧЕСКА ПРОНСТИТУЦИЯ? Война в Украйна запалена от САЩ и защитена от Путин. Това е реалността в момента.

За сърбите им беше лесно, сега ще ги видим за руснаците какво ще правят. Нека да лъсне истината пред всички - всичко е ала бала и финансови интереси когато опре до по-сериозни неща. По-силните мачкат само по-слабите, иначе се спотайват.

Западняците забъркаха кашата, целейки да навредят на Русия, а сега виждат, че от тези събития печели Путин. Длъжни са да финансират днешната профашистка Украйна, а парите им ще отидат в Москва. Г8 на практика не взема стратегически решения, а Г20. Русия има право на вето върху всеки акт на Съвета за сигурност на ООН.

И- ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА ! КОЙ ПЕЧЕЛИ И КОЙ ГУБИ - ОТ "КОНФЛИКТА" ? И ОТ ЦЯЛАТА "СХЕМА" СПОРЕД МЕН -ПЕЧЕЛЯТ ВСИЧКИ БОГАТИ БОРСОВИ ИГРАЧИ И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ ..../ако не избухне накрая някоя ядрена война .. която ще се сере на милиардите и на едните и на другите ::))))) .../- печелят СПЕКУЛАНТИТЕ на борсовия и валутния пазар .. и НАЙ-ВЕЧЕ - ОНИЯ КРУПНИ ИГРАЧИ- СПЕКУЛИРАЩИ С АКЦИИ И ЧУЖДИ ВАЛУТИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ .../ ТОЕСТ- БОГАТИТЕ- СТАВАТ ОЩЕ ПО-БОГАТИ .ПОКРАЙ ВСИЧКИТЕ ТИЯ 'СЪТРЕСЕНИЯ"... А -КОЙ ГУБИ ????????????? ГУБЯТ - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КАТО НАС ... ПАК ЗА НАС - ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ОТ НАЙ-БЕДНИТЕ СТРАНИ - ЩЕ ИМА СПРЯН ГАЗ .. РЕЖИМИ НА ОТОПЛЕНИЕ .НА ТОКА ..ПАК ЩЕ ИМА СКЪП И - БЕНЗИН , НАФТА , МАЗУТ И ПЕТРОЛ-КАТО ЦЯЛО... ПАК ЩЕ СМЕ НА ТЪМНО , СТУДЕНО ... А ДАЛИ РУСИЯ ИЛИ САЩ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ- Е ВСЕ ТАЯ ... НИЕ БЕДНИТЕ И ВСИЧКИ ДЕТО СМЕ 'ДОЛУ" - ЩЕ ПЛАТИМ "МАСТРАФА" .. ВЯРВАЙТЕ НА СТАРИЯ И ЧЕСТЕН СЕРСЕМИН !!!!!!!! АЗ НЕ СЕ ПРОДАВАМ И НИКОГА НЕ ГОВОРЯ ИЗЛИШНИ НЕЩА ...!!!!!! ТАКА , ЧЕ ПОМНЕТЕ ТОВА КОЕТО ТУК ВИ КАЗВАМ - - ПРЕДИ ДА ИДЕТЕ И ДА ЗЯЕТЕ- ПО УЛИЦИТЕ- ЗА ЕДНИТЕ ИЛИ ЗА ДРУГИТЕ- ДАЛАВЕРАДЖИИ... ТЕ ТАКА И ТАКА - СА НА ДАЛАВЕРА... А ВИЕ ?????? ЧЕТЕТЕ ЗА ЕВЕНТУАЛНИТЕ ПРОБЛЕМИ ЗА ГАЗОЗАХРАНВАНЕТО-АКО НЕ МИ ВЯРВАТЕ ...:)) И ПАК СЕ РАДВАЙТЕ ... ЗА ТИЯ ИЛИ ОНИЯ ...

Много страшен поглед има този човек,Руснаците направо са си го преместили в другият крачол от страх.И само още нещо, каквото каже Путин,това ще бъде.Това го знаят всички,макар и да не им е изгодно.Айде поздрави на западняците

прав си, да го духат ... таратора

СИГУРНО СИ МЛАД И НЕ ЗНАЕШ КОГАТАО РУСНАЦИТЕ НАПАДНАХА ЧЕХИЯ 1968 Г И С ТАНКОВЕТЕ ГАЗЕХА МИРНИ ГРАЖДАНИ.ТОВА ГО МОГАТ,ЗНАЕМ,ДАНО ЦИВИЛИЗОВАНИТЕ СТРАНИ НЕ ИМ ПОЗВОЛЯТ ДА НАПАДНАТ УКРАЙНА.

Arkadiy Andreev

Е не чак толкова,за да ти кажа че не Руснаците,а страните от Вършавският договор го направиха това.Кои точно,не ми се рови из нета,но България точно е участвала. А ти като си светнат, що не ни кажеш,това онова,но Главните букви ги използвай по-преназначение.

Абе,неграмотнико продажен,в Чехословакия влязоха силите на Варшавския договор,чийто член беше и самата тя.А какво направи НАТО за гърците в Кипър,когато Турция ги изпокла подобно на нашето Баташко клане и си създаде т.нар.Кипърска турска република при положение,че и двете страни бяха членки на НАТО ? Европейските партньори само гледаха безучастно отстрани и не си мръднаха пръста,а тази измислена република си съществува и до днес,въпреки че е призната единствено от Турция. Какво "дуят перки" натовците,с какво основание и с какво право,при положение ,че Украйна нито е член на НАТО,нито на ЕС? Нещо явно бъркат в сметките и в приказките,дано само ние,като член на тези организации не "оперем пешкира" заради къчовете на големите атове.

Защо ли обръщаме внимание на тази "Стерилност". Този сигурно прави разни неща "по разписание" петък вечер с жена си.

В бивша Югославия бързаха да се месят и да признават Босна , Косово , бомбандираха , а сега не можело така...... Винаги са прилагали двойни стандарти-включително и за България.

Вижте тези лаина какво искат

НАТО кво се меша? Доколкото знам, ни едните, ни другите са членове на НАТО!

Канада, Франция, Германия, Италия, Япония, Великобритания и САЩ бойкотират срещата на Г-8 през юни в Сочи !

няма да им дават банани ли.....ще изолират 1/5 та от сушата на Земята-смех. Що не вземат и Китай да изолират....ха ха..голем смех

Отпадна им една разходка на руски разноски!

НАТО ПРИЗОВА??? Някаква американска държавна секретарка се намеси още в началото на конфликта и НАФЪКА ЕВРОПЕЙСКИОЯ СЪЮЗ и НАТО, че не и вървят по гайдата. Кървата ебе Европейските съюзни ръководители, НО ТОВА НЕ Е НАМЕСА в борбите на една бивша съветска република.

Българи докато чета как обичате един как мразите друг как залитаме на ляво на дясно на горе на долу не можели поне днес да помислим малко за БЪЛГАРИЯ и да бъдем по прагматични в отношениетони към света

Това не са българи, а руснаци, говорещи български, много от тях живеят дори на запад.

Значи виждат че на запад нещата не са розави като някой ги описват тук.

МВФ щял да преговаря с Украйна за отпускане на заем, но при съответните условия - замразяване на пенсии и заплати, закриване на цели сектори от промишлеността, увеличаване цените на социалните услуги / ток, парно, вода/ и привеждане цените на стоките на пазарен механизъм. След това ще има нова революция - на бедните и гладните - хе тогава ще гледаме сеир. Пък и Русия вече няма да издържа Украйна, а някой трябва да плаща обяда.

Тези от Украйна ни следват едно към едно.Да видим ще издържат колкото нас 25 години?

А ето как излиза и програмата за ракетен щит от кого бе хамериканци гадни от иран или русия

предлагано на такива кат теб, престани да ползваш гадните постижения на гадните американци, започни с Нета.

Започвам от бг защото ако Българин не бе създал коомпа и ти нямаше да драскаш тук.Бегай у десно при чернилките.

ввв идва от Швейцария, не от Щатите ;)

Напред Русия! В момента подпалват твоята къща. Русия ни е помогнала за свободата. Благодарим за 3ти март.

Но най-вече да благодарим за 9ти Септември, който винаги се е празнувал по радостно и по-бурно! Ура, другари!

Е тук за първи път си прав! И 9.9.44 е велика дата, ама и ти не осъзнаваш колко си прав!

Меркель в телефонном разговоре обвинила Путина в нарушении международного права при вынесении решения о вводе войск на территорию Украины.

Какво ще кажете за решението на бандеровското правителство да забрани на голяма част от населението да говорят на родния си език?!Че това се нарича фашизъм!!!

Тъй ли? Последния път, като забраняваха, беше социализъм!

Я да помислим дали това е фашизъм национал-социализъм или болшевизъм. Аз не знам случай когато в държава с фашиски или национал-социалистически режим да е било забранявано да се говори на какъвто и да еезик. Но виш при болшевизма това е доста честа практика. Не само в СССР. Даже и в българия родните комундета взели-невзели властта и започнаха да изпълняват идиотските директиви на техните болшевишки господари от Кремъл. За да се стигне до там че с бой чисти българи от Пиринския край са били принуждавани да се пишат македонци. И да им нареждат да говорят на един изкуствен създаден в Сърбия "македонски" език, който те нито знаят нито някога са го знаели. Нека да припомним какви идиотизми са се извършвали в СССР - задължителен руски във всички републики. Защо? И докато в Беларусь не би имало проблеми, нека да си помислим как е ставало това в Грузия и Прибалтика. Горе-долу така, както в момента се чустват руснаците в Естония принудени да учат естонски. И реват като вдовица за... няма да кажа за какво, интелигентните хора сами ще се сетят. Комундетата са много "наточени" срещу фашизма. И нито дума за злодеянията на сталинизма и болшевизма. А ако направим една простичка сметка жертвите на болшевизма са между 20 и 50 пъти повече от тези на фашизма. Няма да говоря за страданията на 350 млн души от бившия соц. лагер стенещи 45 години под съветския ботуш. Фашизмът не е проблем в Европа. от една страна той е забранен, от друга е неприемлив. Проблемът на Европа и света е нео-болшевизма. Намираш израз като анархизъм, анти-глобализъм социализъм, комунизъм и всякакъв тип политически онанизъм. И последните събития с инвазията на Русия в Украина само потвърждава едно такова убеждение.

Някаи все още си въобразяват , че Русия е още по времето на видния политически клоун Елцин.В последните 10 години от както президент е Владимир Путин военните сили на Русия се намират се намират в качествено ново по-високо ниво.Така ,че нека не се напъват.Запада желае в настоящия момент Украйна неделима ,за да може на по -късен етап да я раздели по свой образ и подобие включая и руско говорящите части.Така ще бъде създаден нов санитарен кордон край руската граница и ако на по-късен етап Русия пожелае да пресъедени Украйна ще има проблеми с няколко държави.

Мутра гледа, как хилав мъж се опитва да отвори с всички сили безуспешно прозорец. Отива до него и го избутва настрана, след което прас и разбива с глава прозореца: "Видя ли? Глава се иска, а не груба сила."

Както казва съпругата ми "Ако нещо не става със сила,става с много сила"

За какво и е на Русия, Украйна?-За какво и е на Русия да се противопоставя на целия свят?

Ах, като ви чета, другари! Веднага от утре захвърлете айфона, бмв-то, сонито и всякви там продукти на загнилия капитализъм и подкрепете руската икономика: возете се на лада, говорете по руски смартфон, и пишете от руски таблети и компютри и се обличайте с руски дрешки и яжте Золотоя коробка. Аз не пия кока кола щото не ме кефят англо-американците, а вие?

Иди се парфюмирай с "Тройной" :)

Аз съм за ЕС, предпочитам италиански. Иначе имам Тройной от съюза, бащата го донесе някога с една руса мацка на кутията. Но го пазя за третата световна, като свърши водката или победи комунизма.

Повтаря се грузинският сценарий. Каква липса на въображение! Ама и аз пък - комундета и въображение. Комундетата слушат Вожда с главно "В" каквито и идиотизми да им предлага той. Последните събития за пореден път показват че Русия не е мръднала и на йота от Съветска Русия. или т.н. СССР. Каква ирония! Съюз на съветските социалистически републики. Какъв съюз, какви 5 лв! Съюз, ама като не щеш ти изпращат съветски войски. Да те "освобождават". Не е ясно от какво. Освободителният порив на съветските войски са го изпитвали много народи - Полша Прибалтийските републики и Финландия през 1939, Бесарабия и Буковина през 1940. За 1944-45 да не говорим. През 1944 и ние сме изпитали сладостта на "освобождението" от съветска Русия. Със съгласието и съдействието на родните комундета и други национални предатели съветската армия-окупаторка нахлува в България и ни окупира в продължение на повече от 3 години (окончателно се изтегля към 31 дек. 1947). Храним ги, поим ги, пък и доста българки са изпитали "галантността" на руско-съветския мужик. В по-ново време "освободителните" рейдове на съветските войски продължават с нестихваща сила. Малко хора освен в Унгария си спомнят инвазията на съветските танкове през 1956. Също и избиването на мирни хора в Чехословакия през 1968. Афганистан през 1979 също не може да се оплаче от липса на внимание от страна на "освободителите". За престъпленията в Чечня след 1990 знаем всички. И сега тия действия на Русия в стил СССР надали учудват някого. Но това не значи че не трябва да бъдат наказани. И със санкции и с безразличие. Защото гледката на стари "Москвичи" в Крим наистина е достойна за съжаление - това е нивото на Русия, не Сочи.

Американските да неса по оригинални не е важно какъв цвят е котката важно е да лови мишки

от сутринта рашката рубла се е обезценила с 1% спрямо долара,що така бе русофилчета недни,нали уж САЩ ще изчезнат ? Май Рашка ще се сгромоляса до месец-два...

Нашият български народ, с изключение на ранните му комунисти, е малък, но изключително прост. Той се възхищавва от простотии като "Шуми Марица" с нейните призиви не да се живее, и да се мре. Той има късата памет за две национални катастрофи, причинени от буржоазията му. Той услужливо забравя за фашисткото си минало, опожарените къщи, отрязаните глави, за диващината на част от населението си - кафявата. Този народ не заслужава живота и на един руски войник, защото днес отново тегли към Османска империя, кючеци, шалвари, корани и прочее анадолски идиотщини. Този народ е пришка на лицето на Европа, антисоциална тълпа и озлобена еснафска рая. Не лъжете децата ни и по-добре им кажете истината. Така по-лесно ще приемат жестоката истина, че са се родили в един африкански бантустан.

КОЕТО Е ПРАВО, ПРАВО Е

Не знам за българския народ?- Но Вие, определено чупите, глупо-мера !- За ,,ШУМИ МАРИЦА" е нормално, потомствен, комунист да не я разбира?-Вие, сте свикнали, други да измират заради, Вашите простотии. -Пример за това е Станишев, защитил дисертация за партенките и ушанките"!!! -А не знае как се държи пушка!!-Потомствен шеф !!!А за смърт а на руските войни.- ВЕЧНА СЛАВА но И не трябва да се забравя че България, плати за това с 32 тона злато.

Когато ти го забият право в десетката,кафявия глупак почва да вика -КОМУНИСТ,естествена защитна реакция на простия индивид булгарикус тъпирикус

Прост, крадлив и завистлив народ сме. Голяма грешка на Руския император. Остави го да го бият и шибат анадолските манафи това мръсно племе-НЕБЛАГОДАРНО.Платили сми 32 т. злато.Боже неграмотнико.Откъде се намери това количество ? А това че Русия плати Съединението ? как нашите войски отидоха от Турската граница нв Сливница и оголиха тила? Четете и не лъжете. Сталин оставя България в настоящите граници.Попитайте многообичаният ви граф Малборо, юдей Чърчил!!

КОЕТО Е ПРАВО, ПРАВО Е

Ало ДИР.БГ............. Днес е 3 март Честит празник на всички Българи!!! Оставете Русия да си свърши работата

още един за освидеталстване....

Последните опрони точки спуснати от НАТО и ЕС са, че 3ти март няма вече да се празнува. Щото не било политкоректно да се казваме нещо хубаво за Русия.

Не забравяй турция нали ни е съюзник

Та те още не са настъпили. След Берлин ще ке оттеглят.

хаха - тоя Хас-му-карсен какво се напиня само

АРЕ СТИГА С ТАЗИ УКРАЙНА БЕ АЗ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ ИСКАМ НОВИНИ СВЪРЗАНИ С БЪЛГАРИЯ. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК.

Русия, запретвай ръкавите и давай да приключваме с реакционна Европа и САЩ на експулсираните престъпници. Да дадем на света мир и да го оттървем от тези радикално десни изроди!

"Очередное резкое ослабление рубля произошло после обнародования решения Совета Федерации, который 1 марта по просьбе президента Владимира Путина разрешил ввод войск на территорию Украины" !

Война не се води с рубли или долари, а с исдкандери.

След като прочете декларацията на НАТО, Владимир Путин направи така любимото движение на българите в областа на слабините

Ти май си много запозната по темата ;)

Човек трябва да има много сериозни проблеми със срението ,за да не го забележи

Защо никой не споменава, че днес е 3 март?

Спят.

Не спят, 3ти март е празник свързан с Русия. Сега се чудят как ем да пишат че е празник на нашето освобождение, ем да напишат че НАТО ни е освободил. Щото, нали, еврогейските ни партньори нема се зарадват, ако чуят че Русия ни е освободила.

Какво да се прави трябва да оправяме света. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ

датата 03/03/ за вашия паша сайт нищо ли не означава. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ

Честит на всички Българи Сложихте ли знамената?

Като гледам какво се случва с Украйна много се радвам че станахме член на ЕС и се отачихме от бившия съветски съюз ! Особено много се радвам и на друго - Българската армия е напълно професионална и няма опасност да ме мобилизират ! Нека всички симпатизанти на комунистите си помислят какво штеше да стане със синовете и внуците им ако в момена ясе оште бяхме политически обвързани с Русия ! Ситуацията штеше да е следната - мобилизация на всички наборници и задържане в азармите на тези, които чакат уволнение и изпраштането им в Украйна да заштитават интересите на москва ! Тоест штяха да изпратят 18 годишни Български деца да стрелят срешту 18 годишни Украински деца в името на неутолимата жажда за власт на Путин ! Благодарение на ЕС тов няа да се случи ! Нека и евроскептиците помислят над това ! България е на прав път откакто е в ЕС !

Объркал си се нещо за "професионалната" ни армия по простата причина че ние нямаме армия която да противодейства активно на евентуална агресия. Това нащо не е армия а сборище на банкоматчици. Дори и да не бяхме в ЕС и НАТО никой никъде нямаше да изпраща БГ войници.

хаос

Мойто момче дори и при професионална армия, ако се наложи мобилизация се привикват всички до определена възраст примерно 50г, така че по-добре се моли да не се налага.

Обърни внимание на това, че сме в Еропейския съюз, тук не мобилизират хората против волята им както се случваше в съветския съюз, човека правилно се е изразил. Тия закони за мобилизация дето са приемани през соца не важат вече, сега законите са за спазвне на правата а човека, за тва и аз се радвам че сме в ЕС, а не в ссср.

Mного сериозни доводи - само да ти имам проблемите ! Pазби ме ,честно ! хахахахх

Първо разбира се с извинение ,на много места си написал "шт" ,това се пише с буквата"Щ".Второ всички български граждани до 60 годишна възраст мъже и от някой специалности жени подлежат на мобилизация, така че не подскачай от радост.

Ако се съди по правописа Вие сте най -много в трети клас.

В Бг тъй е било 53-та, 56-та, 61-а, 68-а !

Каква армия имаме? Ловджиите са пет пъти повече от армията ни! Има една приказка "Като се ритат атовете магаретата реват" - и САЩ и Русия са велики сили т.е. атовете, а ние?

нискочелест астралопитек...да ме извини астралопитека. Явно си минал през някоя усаро-соросоидна школа

link

Расмусен, а ти прибери бандеровците и другата измет от Киев. Нека украинците сами си решават, а не вие да подклаждате огъня.

Честит 3 март!!!!!!!!! За чиста и свята Народна Република България без олигарси за да не стигнем Украйна...........

са креатура на азиат-мужишкия окупатор, комуто дължим жестоките си бедност, мизерия и простотии !

И като не се оттегли какво да не ги нападнат та да освободят Крим ? :)))

Vibudhi

Нато - САЩ, Англия, Израел и т.н., да не се бъркат там където не им е работата! В Югославия - Косово, Сирия, Египет, Алжир,Ирак, Авганистан и България... САЩ можеше да нарушава "Международното Право" създавайки хаос, безредици и "Оранжеви революцийки" а като се приближиха до границите на Русия ....Русия "не можела" да защитава правата на собственните си граждани в Крим и Украина! О..бам..а.а..а много говори, но не знае какво го очаква!

Косово може, а Крим не може, айде де. Е много сте лицемерни

С Южна Осетия също не може . Все пак Грузия лиже американския.

Боже боже,тези съвсем са изкуфели.Ембарго щели да налагат,НАТО на Русия.Е вярно че идва пролет но ако врътнат крана бая ще им потракат зъбите на Европейците.Май единствено Германците са в час защото още чуват вериги от руски танкове по Александърплац.Дами и господа тази държава разполага с необятни и неограничени природни ресурси и е въоръжена с чудовищни оръжия.Само една подводница от флота може да изпепели цяла Европа.За какво изобщо говорим.........

Тихо да не те чуят американците, че рублата ще стане долар.

Германия и Русия никога няма да позволят запада да ги изправи една срещу друга за 3-ти път! Каквото и развитие да има Меркел ще е неутрална най много да заеме страната на Путин...

Не мога да разбера това ново поколение на НАТО .Непознавайки руския човек правят изявление.От както съществува Руската Империя на руския мужик е безразлично дали ще загине щом империята тръгне в бой. От децата до дълбока старост жени и мъже дружно е в боя.Те нямат нашето мислене и затова не можем да ги разберем.