Коментари - Крим отбелязва годишнина от референдума | Днес.dir.bg

Крим отбелязва годишнина от референдума

EС призова държавите от ООН да не признават присъединяването на Крим и Севастопол към Русия. Крим никога няма да е пак в Украйна, заяви лидерът Сергей Аксьонов.

Обратно в новината

Коментари - Крим отбелязва годишнина от референдума | Днес.dir.bg

Коментари

А за могерини няма пай от тортата, засега ще се задоволи само с духане на свещичката

Ефрейторе, защо не отидеш да се наспиш, за да изтрезнееш и видиш света такъв, какъвто е, вместо да сънуваш и бълваш глупости.

Мине, не мине ден и тази гъска ни я изтъпанят с някоя глупава мъдрост.

Честита годишнина! Сега икономическото положение е по-добро, а хората са защитени от фашистките изстъпления. Крим винаги е бил руски и това знаят всички /и тези дето го отричат по известни причини/ Пути никога не е отричал, че е съпричастен към това богоугодно дело предпазване на руското население от бандеровските банди и от демократичните САЩ, които се бяха приготвили да прилапат полуострова, след фашисткият преврат който бяха организирали. Пък и много милиарди дадоха за целта. По план това пъклено дело САЩ трябваше да извършат през 2016 година, но влиянието им постоянно намаляваше, избързаха и се препънаха Освен това БРИКС , Китай , Латинска Америка набират сили С други думи до сега Путин се оказа мъдър, умен и прозорлив политик и влиянието му расте непрекъснато!!

Защо ли в Швейцария всички референдуми се признават.

Много хора явно не разбират, че целия вой не е за териториалната цялост на Украйна, а за изгубената възможност за натрисане на база на НАТО и САЩ под носа на Русия.

Ами ЕС какво направи за мира? САЩ си прокарваха тяхната политика на гърба на ЕС, а умниците от Брюксел им се вързаха последните идиоти. Да не би Германското или Френското разузнаване да не са имали инфо, че десен сектор се обучават в страни от ЕС? Брутална арогантност и късогледство на ЕС и САЩ които бяха наказани от Кремъл. Нека не забравяме факта, че хората гласуваха на този референдум. Украйна е доста бързо върви по стъпките на бивша Югославия, а ЕС потъква принципите се.

Ами ЕС не напада никой, и се стреми да разреши конфликта в Украйна с мирни средства. Малко ли е?

Няма конфликт в историята разрешен с мирни средства, това първо. И второ, по-добре е да не създаваш конфликт, отколкото да се чудиш после как да го разрешиш. Иначе тоя филм: "Дай първо да натворя едни хубави л...а, а после ще му мисля какво да правя" вече много пъти го гледахме и интересно главното действащо лице беше все едно и също.

Моля??? Според теб да присъединиш Украйна към ЕС, не е "нападение", "анексиране"???? Бивша област от Русия да се влее в ЕС???? Това е "демокрация", така ли??? ДЪЛГИ ГОДИНИ "ДЕМОКРАТИТЕ" НЕ ПРИЗНАВАХА И БЪЛГАРИЯ ЗА ДЪРЖАВА, НО КЛЕКНАХА!!! КРИМ Е РУСКИ!!!!

Ефрейторе защо не отидеш да се наспиш, за да изтрезнееш и видиш света такъв, какъвто е, вместо да сънуваш и бълваш глупости.

Това беше началото на този БЕЗПОЛЕЗЕН ДАЖЕ ВРЕДЕН ЗА РАЗВИТИЕТО И ЖИВОТА НА СТАРА ЕВРОПА СЪЮЗ. ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ДЪЛГО С ПОЛИТИКАТА СИ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА, ВМЕСТО ДА ТЪРСИ РЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ В ИНТЕРЕС НА Е В Р О П А>

защитниците на руските агресори ще кажа кои са истинските престъпници и демагози . Това са Сталин ,унищожил 30 милиона в СССР. Адолф Хитлет ученика на сатрапа Сталин.Питам кой уби 22000 поляци в Катинската гора и защо 45г. руснаците мълчаха за това чудовищно престспление ,когато Горбачов изплю камъчето руснаците си признаха за това престъпление. Нима Путлер да е по -малък престъпник от тези двама диктатори ,нима на китайците в Сибир им е разрешено да ползват китайският като официален.Който не уважава езика на страната в която живее прав му път държавността трябва да се уважава.Руските агресори ще си измислят много оправдания за своята агресия това е истината която не се харесва на агресивна, милитаристична и демагогска Русия

Не обвинявай нагло! Невинни жетрви са руснаците за геноцид провеждан систематично от всички евреи от всички правителства от Ленин до Горбачов.

УССР(УКРАИНА) е била в състава на СССР от 1918г. Тя е била една от републиките ,което е равносилно на държава ,имала е признати международни граници ,знаме ,герб и химн.Както и да се омаловажава този факт ,това е неоспоримо.Кой оспорва този факт - само черногледите руски агресори , които искат да господстват над съседите си и да ги плашат с военната си сила. Между Украина и Русия има подписани договори ,както и договора за отказ на Украина от ядрено оръжие.Кой подписва договор с несъществуваща страна. На руският агресор не им харесва че Украина се изплъзва от тяхното влияние и всичко тръгва от това че няма да могат да си правят с Украина каквото си искат -това е истината .Другото е лицемерие и демагогия

Когато германците превземат Крим, татарите подаряват бял жребец на Хитлер и стават полицаи. Татар на тибетски означава крадец! Питайте в Добричко за тях! Как няма да ги изсели Сталин?Колко руснаци са предали и избили??

"Германия няма да забрави Крим, но трябва да се стреми към мирно решение на въпроса"Днес на среща с порошенко хА хА Северен поток, а?

Каква държава бе простак, Ленин е създал държавата СССР през 1918 - една от републиките в която е била украинската РЕПУБЛИКА, а не държава, държавата Украйна се пръква на бял свят през 1991 г.

Да имало е УССР, както е имало и западна Украйнска република, която Сталин е окупирал малко преди Германия да нападне СССР. Излишно е да казвам какви са били в УССР и какви в западна Украйна. Затова е имало толкова Украински СС, които са клали наред не само Руснаци, но и Поляци. Един от най-успешните полеви генерали на СССР е бил убит при засада на Укро нацистите. Мисля, че е редно да се представят нещата обективно. Нищо чудно след години да вървите и да приказвате, че СССР не е имала принос в победата над фашистка Германия и Япония.

Филмът, който казва всичко по темата....

Филмът, който показва извратеността на кремълската клика. - За да спасели Янукович (неизвестно от какво, след като беше подписано споразумение за мирно уреждане на конфликта), решили да завладеят Крим?!?!? - Не искали да го завладяват, но някой ги бил принудил. Защо и как е пълна мистерия. Много интересно как някой може да те накара да направиш нещо, което не желаеш. - И защитили местното население, което нито ги е викало, нито е било застрашавано. 100% кремълска пропаганда - лъжи и инсинуации от началото до края...

Филма показва истината Крим преди година и е ужасно интересен. Едно от събитията предшестващи присъединяването на Крим към Русия е - КОРСУНСКИЙ ПОГРОМ на 20.02.2014, когато фашизираната майданска тълпа спира 8 автобуса с жители на Крим, изгаря 4 автобуса, убива 7 човека, а 20 изчезват без вест. Гледайте филма, жесток е!

Майоре, акто ти наврат цевта отзад там дето слънце не огрява имаш ли избор? Е точно това направиха в Крим - не им оставиха избор. Това Путин го каза на няколко пъти, но няма кой да слуша. А той не е пидал или еворгейски ориентиран за да говори сутрин едно, а вечер друго.

КРИМ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ИМПЕРИЯТА НА МАФИЯТА/САЩ/!

Анексирането на Сърбия/Косово/ било законно.Кой го направи? Синът на албански помак в САЩ,шеф на ЦРУ-Джорж Тенет/по баща Тенети/.Създаде АОК. Натиснаха Хага, който прие нов текст:ВСЯКА НАЦИЯ ЖИВЕЩА НА ОПРЕДЕЛЕНА ТЕРИТОРИЯ МОЖЕ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ.Само с решение на Парламента Косово се самоопредели.Разбира се и чрез демократичните бомбардировки на християнското население.Българските русофоби веднага признаха Косово и така Щатите ни подпряха с още една ИДИЛ/ска държава отзад.Предатели както и за Македония. Кримсе определи чрез Национален референдум.Крим беше Автономна република !!Как няма руснаците да защитят народа си от укрохазарските чи...ти и техните спонсори уса-чи...тите? Това не сме ние спрямо българите в Македония.

Браво Ванче!Точно и ясно ! Повече приказки на пазара! Петата проамериканска колона в България продзаде МакедонияПродаде въздушен коридор и ИК гепи 36 млн.долара да избиван комшиите.Признахме бандитското Косово. точни си го дал!

целият свят видя агресията на Русия в Украина (Крим) ,страна която не желае да бъде васал на Москва. Свърши братството на Украина с Русия.Сега светът трябва да защити със същите мотиви НЕ РУСКИТЕ националности -резултатът ще е война . Това ли иска империята Русия. срещу целият свят са обречени

Пълна аналогия на 2 събития: Русия - Украйна - 2014 - освобождение на Крим България - Румъния - 1940 - освобождение на Южна Добруджа Доказателства: 1. Крим никога не е бил украински до 1991 г.; Южна Добруджа никога не е била румънска до 1913 г. 2. 80% от населението на Крим е руско; 80% от населението на южна Добруджа е българско. 3. Завладявайки Крим, украинците забраняват местният руски език; Завладявайки южна Добруджа, румънците забраняват местният български език. 4. 23 години руски Крим е украинско владение вследствие на един погрешен подпис на пияния Елцин през 1991; 22 години българска южна Добруджа е под румънска власт вследствие на чудовищно несправедливият Ньойския договор от 1919 г. 5. Огромна е радостта на местното руско население в Крим през 2014 при връщането им в историческата си родина; Огромна е радостта на местното българско население в южна Добруджа през 1940 г. при връщането им в историческата си родина. 6. И днес някои румънци наричат връщането на южна Добруджа към България - анексия; И днес някои европейци (и българи) наричат връщането на Крим към Русия анексия.

Двете неща са несъвместими ,анексията на Крим е незаконна!А точка номер 3 е апсолютна лъжа!И процентите на рускоговорящи в Крим не е 80% ,а 55-60% !Референдум под дулата на калашници не е референдум ,а фарс...

Аокупацията на Босна законна ли е? Аокупацията на Кипър законна ли е ? Само продаден разум като твоя може да твърди че САЩ са единствените които определят кое е законно и кое незаконно- съобразно личните си интереси.

Major Payne

Какво му се обясняваш - той още с фразата, че Крим е завладян от Украйна, лъже и манипулира.

до моше, за "апсолютната" лъжа в т.3 веднага ти давам отговор, достатъчно е да видиш филма - Крым. Путь на Родину - от 15 до 22-ра минута. Там ще видиш как укромайданците убиват 7 рускоговорящи, карат да легнат останалите, да пеят укр. химн и да крещят Слава Украине, а който не пеего заставят да яде и гълта строшените стъкла на автобуса.

Украйна е измислена държава, съставена от поляци-католици и руснаци-православни, възникнала през 1991 г. с подписа на Елцин. До 1991 г. такава държава никога не е съществувала! А на тези които искат да ме поправят, че не Елцин, а Хрущчов е създал държавата Украйна, мога само да кажа, че по времето на Хрушчов не е съществувала държава Украйна.

В грешка си. Създателят на Украйна е Ленин, в началото на двадесетте години на миналия век! Украйна е творение на болшевиките. Направи справка. Дори и Уикипедията ще ти свърши работа!

Донякъде си прав приятел, наистина бащата на думата Украйна е Ленин (от благодарност украинците му събориха всичките паметници), който през 1918 г. създава украинската социалистическа република (окраина или края на Русия - Украйна) в рамките на държавата СССР. но Ленин никога не е създал държавата Украйна, годината на раждане на държавата Украйна е 1991, когато Борис Елцин след поредната бутилка водка удря подпис и създава държавата Украйна. Източна Украйна в продължение на хилядолетия е била руска и е населена с руснаци.

Украйна съществува много отдавна, но под други имена. А кога точно е създадена е без никакво значение. Това е суверена страна, призната от цял свят и никой няма право да я напада.

Украйна е съществувала много по-рано под друго име - КИЕВСКА РУС, но защо ли в наименованието КИЕВСКА РУС липсва думата Украйна?

А Косово...ще бъде ли неделима част от Сърбия ??!

На руски Украина означава покрайнина.Мисля,че и на полски е същото.А Божидар Димитров го каза в прав текст пред Коритаров:това е измислена държава.

......Крим отбелязва годишнина от референдума... -- Не забелязах траурни шествия, ни плачещи, май не съжаляват ---

Репарации, не да се побарва с Пергел, дебелата германка! Преди 70 години София беше разрушена и хиляди загинаха?

В Германия загинаха милиони. От кого да иска Борисов репарации. Що за просташка помия на идиот?!

От англосаксонските бандити бе помияр.От кого? Избиха 7 000 българи.Сега им лижете задниците. Пфу у смрадливи потурнаци!!!

Рубладжийско недоносче, ще спечелиш конкурс по тъпота дори и в Русия. Намери някой с начално образование да ти разкаже за ВСВ.

Украйна е държава без минало, а много вероятно и без бъдеще. Кой би искал да бъде част от такава държава?

Когато задавах въпросът: ами ако Путя е гушнал босилека? Отговорът беше - без Путин няма Русия. Тоест руският народ си обича робовладелецът си, който да го бие и убива

Вова, понеже си рабирач, ще ти цитирам един от твоите евентуални кумири. Нарича се Збигнев Бжежински. Той е вдъхновителят на настоящата политика на Щатите. Та твоят КУМИР КАЗВА ЧЕ: ако Америка иска да контролира Евразия и света, тя не може да поддъжа народната демокрация, защото тя ще пречи на нейната имперска мобилизация! А ти друже продължавай да си пишеш за свобода и демокрация в Америка. Ще ти чета писанията с интерес! Щатите се превръщат постепенно в една мракобесна държава и най-накрая и ти ще го разбереш!

За 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти, златно-валутните резерви на Русия 48 пъти, а брутния вътрешен продукт 12 пъти, след 2008 г. в Русия има бум на раждаемостта и въпреки голямата емиграция, населението и е в непрекъснат растеж. Де да имахме и ние такъв робовладелец!

Ако заподноевропейските и задокеански приятели , както ги нарича Путин , си бяха изпипали нещата както трябва Крим щеше още да е украински. Основната им грешка е че прибързаха и направиха преврат , вместо да изчакат редовните избори , на които Янукович щеше да бъде свален. Втора грешка - направиха преврат , без да дообмислят последиците.Нима при такъв огромен бюджет ЦРУ няма анализатори , които да му кажат , че Русия ще реагира точно по този начин за Крим ? Явно не.Два месеца след това ЦРУ още не можеше да осъзнае какво е станало

Така е при нас каубоите. Първо стреляме после мислим, ако моем

Да, съгласен съм. Искам да допълня само, че тях мирен преход в Украйна не ги устройваше. Трябваше им война, в която да въвлекат Русия. Е, засега не им се получи сценария!

Абе то и Косово никога не е било албанско ама САЩ и ЕС го подариха на албанците,така че стига сте лизали задниците на "демократите"от запад!

Референдум проведен под дулата на автоматит не може да не е с такъва резултат. Сега кримчани са под гнета на империята на злото, докато другите рускоговорящи украинци живеят щастливо в Донбас и Одеса. Украйна още не е умряла!!!

Няма страшно, все още не е умряла ама не вярвам да изкара до края на годината, поне в този си вид

Ти в ред ли си?

Гледайте филма. Перфектна операция. Тъй като руснаците са добри в шаха бих казал ,че партията, която са изиграли е перфектна....и...мат с пешката .

САЩ и ЕС сами подариха Крим на Русия с глупавата си политика . Защо не спазиха договореностите от Малта? Не отчетоха ,че Путин не е Горбачов още по-малко Елцин.

Честито на Кримчани. Благодарение на Русия и Путин се спасиха от украинските нацисти.

Bечна слава на Kримчани и Pусия.

Сега ще интернират и останалите татари(които са собственици ) в Сибир и ще докарат руснаци в техните домове.ТАКА ОСВОБОЖДАВАТ РУСНАЦИТЕ.

Мануел

АГ що не се подпсваш вече с Бегеец хем хората да знаят че вземаш пари от руското посолство и получаваш пари и и от шорошите

Русия притежава Крим 132г,СССР 32г е къде видяхте че Крим е руски исторически?

щерева какви са тези измислици.

Ами всеки грамотен може да провери!

щерева хубаво е че сама си вярвате.

АГ що излагаш се Повтаряш едно и също като навита плоча

Ей пенясахте бе соросоиди,Украйна та Украйна.Че това не е държава ,а територия използвана от англосаксите за свои цели.Всички народи по светът са били използвани от тях .Ошашави ви Путин ,е направо ви е...ба мамата,незнаете на кой свят сте.Не мога да разбера как българите третирани от англосаксите като трета категория хора имат симпатия към същите тези англосакси.Разбирам ,че взимате пари,но вземеш ли пари от такива организации,цял живон си лайно ти и децата ти.

раздават ли кифтета за празника и банани

банани.макаците затова са в черно море.

Раздават, раздават. Не е като тука -само кебапчета, само по избори и само на някои. Но да живее демократичният свят и неговият лидер ... Твърде малки сме, за да произнасяме името Му!

вярно е.това е лидер.не като наще маимуни да се мислят за макаци.

Не Хрущов, а Маленков и Ворошилов са уж подарили Крим на Украйна 1954 год, и не са подарили, а са заменили Таганрог и прилежащите му черноземни земи, равни по територия на голия и обезводнен Крим. Така руснаците ДВА пъти ограбват Украйна и то само с Крим, да не говорим за финансовия, енергиен и икономически рекет

Tова не е вярно- Kрим е подарен от комунистичекото правителство на СССР на Украйна по случай 300 годишнината на Украйна. Има исторически факти. Без никакъв референдум, или допитване до руския народ.От Хрущов. Това са фактите!

След сталинския геноцид и изселването на местното население от Крим, настъпва икон. катастрофа. Крим е предаден на Украйна от Политбюро, съставено от руснаци /не от Хрущов, който също не е украинец, а етнически руснак/. Кримските руснаци са преселени от вътрешността и нямат общо с Крим.

гледам и се чудя какво и се привижда на моргерини на снимката...господ ли вижда някъде в небето, обама ли...или пък както една моя съученичка на времето се старае да каже без грешки каквото е зазубрила в къщи. в такаъв случаи дано не я прекъснат, че ще трябва да чуят всичко от начало.

Да, на севастополци и на всички кримчани им става все по-сладко - безработицата скочи около 4 пъти, цените - около 3 пъти. Вече започнаха да пищят кански, но това не е даже началото.

горкия, украинска пропаганда ли четеш?

В България няма украинска пропаганда. Има само рубладжийски пропагандисти. Вече има доста репортажи в европ. ТВ за окаяното състояние на кримската икономика и разкази на местни жители. Руснаците ще трябва да налеят милиарди за да удържат положението над водата. А няма, откъде да ги вземат.

с парома ли преплува до Крим през уикенда?

С парома, скъпа, се чака два до три дни.

Руснаците няма да върнат Крим. Санкциите и изолацията ще растат. Руската икономика ще пропада, докъдето е възможно. Щом не желаят да живеят като цивилизовани хора, да живеят като неандерталци. Вече не са толкова далече от това.

По-близо до неандерталците от Булгаристан няма

Мнозинството българи са европейци. В сравнение с Русия, България е цивилизована страна с добра перспектива. За голяма мъка на рубладжиите, руската агентура и националните предатели.

Ментетата на Путин, наречени референдум, са чиста окупациа като референдумите в Литва, Латвия и Естония 1940 год Важно е, че руснаците си вярват на собствените мошеничества Жалко, че хойлуто не е ритнал камбаната

АГ що не се подпсваш вече с Бегеец хем хората да знаят че вземаш пари от руското посолство и получаваш пари и и от шорошите

То понеже референдумите за присъединяване на Тексас, Калифорния, Аляска, Хавай и Пуерто Рико не са чиста окупация?

За Косово направиха референдум,но косоварите не гласуваха защото не искат да са при Сърбия.Европа и САЩ използваха това ,за да ги отделят!.За Крим направиха референдум и на 90% бяха за връщане към Русия и тя си ги взе!

... също да не се признава Косово, Порто Рико, Вирджинските острови, Рождественските, Страните от Южна и Северна Америка и ред други колонизирани страни.

Икономическите интереси ще надделеят и Крим ще си остне руски. Готов съм да се обзаложа за това, а всичко друго е прах в очите на данъкоплатците. Грешката е на тъпия нато, който проспа момента?

И защо да е грешка - нали това унищожава Русия икономически, какво по-добро?

Според Кери " САЩ вече са готови да преговарят с Асад...." Ххаах ами ще преговарят , като усетиха дебелия... А най-наглата лъжа е , че пак според Кери " САЩ винаги са били готови да прговарят..."

Да не сте случайно Волен.

Не е със сигурност Волен, но със сигурност си БОЛЕН ...

Тази слугиня на хамериканските евреи КАДЕ беше когато САЩ "създадоха" Косово??

по-добре следи граматиката и не се гаври с българския език.

Това са различни случаи. Крим беше анексиран от Русия, а не е отделна държава. PS. Пише се "КЪДЕ". Никога тъп руснак и рубладжия няма да се научат да пишат правилно.

Типично за "фоб" да се напише "тъп руснак" , но иначе освен чушкопека май още не е изобрели?

ЕС бил разтревожен за правата на малцинствата в Крим, моля ви се! А с правата в Украйна всичко е наред, там няма никакви тревоги. Мръсната пропаганда срещу Русия продължава, европедалите продължават да наричат "анексия" доброволното присъединяване на автономна република Крим чрез референдум към Русия. И ние искаме референдум както за членството в ЕС, така и в НАТО. Хайде да видим като излезем от НАТО това дали ще бъде демократично, така както ни натикаха в НАТО без да ни питат!

АБЕ Я НАШАТА ЦЪРКВА ДА НАГРАДИ И ПУТИН С ВИСОКИЯ ОРДЕН ЦАР БОРИС ЗА ВИСОКИ ЗАСЛУГИ !

Нашата църква е пълна с "посланици" на добра воля към КГБ. Още ли да се излагат.

Исторически, Крим е подарен на Украйна от Хрущов след втората световна война, както казва Горбачов, без референдум, т.е. незаконно. Крим не бил в границите на Украйна при приемането и в ООН след войната. Крим си е Руски, за разлика от Косово, където имаше бомбардировки при откъсването от Югославия, и където след бомбардировките се проведе референдум. В този смисъл референдума в Крим е много по-законен от Косовския.

как е била приета в ООН с тая "незаконна" притурка??

Може да се приеме като сватбен подарък. Както знаеш, в някои семейства след разтрогване на брака се връщат скъпите подаръци. Е, и Русия си е върнала подаръка, след разтрогване на брака.

че в бивша Югославия Слобо прочистваше етнически някои райони, един от които бе Косово. Крим не е обявявал война, нито Украйна, за да се позовавате на това, нито Русия е била поканена за "помощ" от украинците.

Да бе прочиствал? А хърватите, босненците и косоварите не само прочистиха, но направиха така, че един жив сърбин вече не живее в техните зони. Само, че руснаците са велика нация и не позволиха на украинските фашисти да извършат геноцид като в Одеса и избиването на мирни жители като в Донбас. Ако не бяха освободили Крим, днес щеше там да е бандеровско фашистко клане, като в Донбас и Одеса едновременно.

Честита годишнина на Крим!

като кифладжии...Пригласяте на един самозабравил се плейбой след запой. Знаем, че той не пие, но "победата" му е пирова.

Кoн пърди, вятър вей, всичко е вятър.

Приключение на италианци в Русия (тогава беше СССР).

Знаем я американската демокрация Първо минават бомбите , а каквото оцелее ще има честта да бърше нааканите задници на западните пенсионери

първо идват "отпускарите" после при числено превъзходство затварят съответния парлавент до издаване нареждане за "референдум", след което пращат искане за помощ на народната република. И след идване на "помощта" пристигат "отпускари", които почват да празнуват с тежки оръжия до главозамайване на императора. Вседствие на което той мъдро казва, че е взел решение.....

И на всеки гледат бюлетината от космоса, от сателита как гласува.... Аааа, и да ... пускат гласове в главите с името на верния отговор... някакво ново психотронно оръжие... Тъй, тъй...

Чудя се защо ли ЕС не изисква от Порошенко навремето РЕФЕРЕНДУМ за влизане в ЕС и подписване на договорите?! Демократично и елегантно ... ама явно нещо не е както трябва ...

Защото им трябва братоубийствена война, а не нов член на ЕС.

и на бога да се моли и да заема позата на невинна мадона е все тая, защото нито е толкова невинна, нито наивна, но прави всички хора на глупаци. Няма ли най-накрая да проумеят и САЩ, и НАТО и ЕС и всички останали, че здраво са нагазили в лайната и са предизвикали недоволството на обикновените хора в Русия, Крим и Украйна, а обидения и разсърден руснак, защото в изброените страни почти всички са такива, няма нищо общо с усмихнатия руснак добряк и вече се е настроил да брани страната си. Малко ли ви бяха уроците с "отговорите" на руснацита на обучаваните от вас вашите предни насочвачи в НАТОвската ви част във Феодосия и американския крайсер "Д. Кук" в акваторията на Крим?! Разберете вече, че с военна сила няма да уплашите руснаците, защото те са готови да воюват и са убедени че тяхното дело е право, а това ги прави готови да се изправят като един срещу всичко и всички, но да не допуснат чужди войски отново да нахлуят в земите им така както през 1941!

бе Аксьонов. Крим ще го има, тебе - не...

Коментари - Крим отбелязва годишнина от референдума | Днес.dir.bg

Крим отбелязва годишнина от референдума

EС призова държавите от ООН да не признават присъединяването на Крим и Севастопол към Русия. Крим никога няма да е пак в Украйна, заяви лидерът Сергей Аксьонов.

Обратно в новината

Коментари - Крим отбелязва годишнина от референдума | Днес.dir.bg

Коментари

А за могерини няма пай от тортата, засега ще се задоволи само с духане на свещичката

Ефрейторе, защо не отидеш да се наспиш, за да изтрезнееш и видиш света такъв, какъвто е, вместо да сънуваш и бълваш глупости.

Мине, не мине ден и тази гъска ни я изтъпанят с някоя глупава мъдрост.

Честита годишнина! Сега икономическото положение е по-добро, а хората са защитени от фашистките изстъпления. Крим винаги е бил руски и това знаят всички /и тези дето го отричат по известни причини/ Пути никога не е отричал, че е съпричастен към това богоугодно дело предпазване на руското население от бандеровските банди и от демократичните САЩ, които се бяха приготвили да прилапат полуострова, след фашисткият преврат който бяха организирали. Пък и много милиарди дадоха за целта. По план това пъклено дело САЩ трябваше да извършат през 2016 година, но влиянието им постоянно намаляваше, избързаха и се препънаха Освен това БРИКС , Китай , Латинска Америка набират сили С други думи до сега Путин се оказа мъдър, умен и прозорлив политик и влиянието му расте непрекъснато!!

Защо ли в Швейцария всички референдуми се признават.

Много хора явно не разбират, че целия вой не е за териториалната цялост на Украйна, а за изгубената възможност за натрисане на база на НАТО и САЩ под носа на Русия.

Ами ЕС какво направи за мира? САЩ си прокарваха тяхната политика на гърба на ЕС, а умниците от Брюксел им се вързаха последните идиоти. Да не би Германското или Френското разузнаване да не са имали инфо, че десен сектор се обучават в страни от ЕС? Брутална арогантност и късогледство на ЕС и САЩ които бяха наказани от Кремъл. Нека не забравяме факта, че хората гласуваха на този референдум. Украйна е доста бързо върви по стъпките на бивша Югославия, а ЕС потъква принципите се.

Ами ЕС не напада никой, и се стреми да разреши конфликта в Украйна с мирни средства. Малко ли е?

Няма конфликт в историята разрешен с мирни средства, това първо. И второ, по-добре е да не създаваш конфликт, отколкото да се чудиш после как да го разрешиш. Иначе тоя филм: "Дай първо да натворя едни хубави л...а, а после ще му мисля какво да правя" вече много пъти го гледахме и интересно главното действащо лице беше все едно и също.

Моля??? Според теб да присъединиш Украйна към ЕС, не е "нападение", "анексиране"???? Бивша област от Русия да се влее в ЕС???? Това е "демокрация", така ли??? ДЪЛГИ ГОДИНИ "ДЕМОКРАТИТЕ" НЕ ПРИЗНАВАХА И БЪЛГАРИЯ ЗА ДЪРЖАВА, НО КЛЕКНАХА!!! КРИМ Е РУСКИ!!!!

Ефрейторе защо не отидеш да се наспиш, за да изтрезнееш и видиш света такъв, какъвто е, вместо да сънуваш и бълваш глупости.

Това беше началото на този БЕЗПОЛЕЗЕН ДАЖЕ ВРЕДЕН ЗА РАЗВИТИЕТО И ЖИВОТА НА СТАРА ЕВРОПА СЪЮЗ. ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРОСЪЩЕСТВУВА ДЪЛГО С ПОЛИТИКАТА СИ ДА ПРОТИВОПОСТАВЯ ДЪРЖАВИТЕ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА, ВМЕСТО ДА ТЪРСИ РЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ В ИНТЕРЕС НА Е В Р О П А>

защитниците на руските агресори ще кажа кои са истинските престъпници и демагози . Това са Сталин ,унищожил 30 милиона в СССР. Адолф Хитлет ученика на сатрапа Сталин.Питам кой уби 22000 поляци в Катинската гора и защо 45г. руснаците мълчаха за това чудовищно престспление ,когато Горбачов изплю камъчето руснаците си признаха за това престъпление. Нима Путлер да е по -малък престъпник от тези двама диктатори ,нима на китайците в Сибир им е разрешено да ползват китайският като официален.Който не уважава езика на страната в която живее прав му път държавността трябва да се уважава.Руските агресори ще си измислят много оправдания за своята агресия това е истината която не се харесва на агресивна, милитаристична и демагогска Русия

Не обвинявай нагло! Невинни жетрви са руснаците за геноцид провеждан систематично от всички евреи от всички правителства от Ленин до Горбачов.

УССР(УКРАИНА) е била в състава на СССР от 1918г. Тя е била една от републиките ,което е равносилно на държава ,имала е признати международни граници ,знаме ,герб и химн.Както и да се омаловажава този факт ,това е неоспоримо.Кой оспорва този факт - само черногледите руски агресори , които искат да господстват над съседите си и да ги плашат с военната си сила. Между Украина и Русия има подписани договори ,както и договора за отказ на Украина от ядрено оръжие.Кой подписва договор с несъществуваща страна. На руският агресор не им харесва че Украина се изплъзва от тяхното влияние и всичко тръгва от това че няма да могат да си правят с Украина каквото си искат -това е истината .Другото е лицемерие и демагогия

Когато германците превземат Крим, татарите подаряват бял жребец на Хитлер и стават полицаи. Татар на тибетски означава крадец! Питайте в Добричко за тях! Как няма да ги изсели Сталин?Колко руснаци са предали и избили??

"Германия няма да забрави Крим, но трябва да се стреми към мирно решение на въпроса"Днес на среща с порошенко хА хА Северен поток, а?

Каква държава бе простак, Ленин е създал държавата СССР през 1918 - една от републиките в която е била украинската РЕПУБЛИКА, а не държава, държавата Украйна се пръква на бял свят през 1991 г.

Да имало е УССР, както е имало и западна Украйнска република, която Сталин е окупирал малко преди Германия да нападне СССР. Излишно е да казвам какви са били в УССР и какви в западна Украйна. Затова е имало толкова Украински СС, които са клали наред не само Руснаци, но и Поляци. Един от най-успешните полеви генерали на СССР е бил убит при засада на Укро нацистите. Мисля, че е редно да се представят нещата обективно. Нищо чудно след години да вървите и да приказвате, че СССР не е имала принос в победата над фашистка Германия и Япония.

Филмът, който казва всичко по темата....

Филмът, който показва извратеността на кремълската клика. - За да спасели Янукович (неизвестно от какво, след като беше подписано споразумение за мирно уреждане на конфликта), решили да завладеят Крим?!?!? - Не искали да го завладяват, но някой ги бил принудил. Защо и как е пълна мистерия. Много интересно как някой може да те накара да направиш нещо, което не желаеш. - И защитили местното население, което нито ги е викало, нито е било застрашавано. 100% кремълска пропаганда - лъжи и инсинуации от началото до края...

Филма показва истината Крим преди година и е ужасно интересен. Едно от събитията предшестващи присъединяването на Крим към Русия е - КОРСУНСКИЙ ПОГРОМ на 20.02.2014, когато фашизираната майданска тълпа спира 8 автобуса с жители на Крим, изгаря 4 автобуса, убива 7 човека, а 20 изчезват без вест. Гледайте филма, жесток е!

Майоре, акто ти наврат цевта отзад там дето слънце не огрява имаш ли избор? Е точно това направиха в Крим - не им оставиха избор. Това Путин го каза на няколко пъти, но няма кой да слуша. А той не е пидал или еворгейски ориентиран за да говори сутрин едно, а вечер друго.

КРИМ Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ИМПЕРИЯТА НА МАФИЯТА/САЩ/!

Анексирането на Сърбия/Косово/ било законно.Кой го направи? Синът на албански помак в САЩ,шеф на ЦРУ-Джорж Тенет/по баща Тенети/.Създаде АОК. Натиснаха Хага, който прие нов текст:ВСЯКА НАЦИЯ ЖИВЕЩА НА ОПРЕДЕЛЕНА ТЕРИТОРИЯ МОЖЕ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛИ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ НА ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ.Само с решение на Парламента Косово се самоопредели.Разбира се и чрез демократичните бомбардировки на християнското население.Българските русофоби веднага признаха Косово и така Щатите ни подпряха с още една ИДИЛ/ска държава отзад.Предатели както и за Македония. Кримсе определи чрез Национален референдум.Крим беше Автономна република !!Как няма руснаците да защитят народа си от укрохазарските чи...ти и техните спонсори уса-чи...тите? Това не сме ние спрямо българите в Македония.

Браво Ванче!Точно и ясно ! Повече приказки на пазара! Петата проамериканска колона в България продзаде МакедонияПродаде въздушен коридор и ИК гепи 36 млн.долара да избиван комшиите.Признахме бандитското Косово. точни си го дал!

целият свят видя агресията на Русия в Украина (Крим) ,страна която не желае да бъде васал на Москва. Свърши братството на Украина с Русия.Сега светът трябва да защити със същите мотиви НЕ РУСКИТЕ националности -резултатът ще е война . Това ли иска империята Русия. срещу целият свят са обречени

Пълна аналогия на 2 събития: Русия - Украйна - 2014 - освобождение на Крим България - Румъния - 1940 - освобождение на Южна Добруджа Доказателства: 1. Крим никога не е бил украински до 1991 г.; Южна Добруджа никога не е била румънска до 1913 г. 2. 80% от населението на Крим е руско; 80% от населението на южна Добруджа е българско. 3. Завладявайки Крим, украинците забраняват местният руски език; Завладявайки южна Добруджа, румънците забраняват местният български език. 4. 23 години руски Крим е украинско владение вследствие на един погрешен подпис на пияния Елцин през 1991; 22 години българска южна Добруджа е под румънска власт вследствие на чудовищно несправедливият Ньойския договор от 1919 г. 5. Огромна е радостта на местното руско население в Крим през 2014 при връщането им в историческата си родина; Огромна е радостта на местното българско население в южна Добруджа през 1940 г. при връщането им в историческата си родина. 6. И днес някои румънци наричат връщането на южна Добруджа към България - анексия; И днес някои европейци (и българи) наричат връщането на Крим към Русия анексия.

Двете неща са несъвместими ,анексията на Крим е незаконна!А точка номер 3 е апсолютна лъжа!И процентите на рускоговорящи в Крим не е 80% ,а 55-60% !Референдум под дулата на калашници не е референдум ,а фарс...

Аокупацията на Босна законна ли е? Аокупацията на Кипър законна ли е ? Само продаден разум като твоя може да твърди че САЩ са единствените които определят кое е законно и кое незаконно- съобразно личните си интереси.

Major Payne

Какво му се обясняваш - той още с фразата, че Крим е завладян от Украйна, лъже и манипулира.

до моше, за "апсолютната" лъжа в т.3 веднага ти давам отговор, достатъчно е да видиш филма - Крым. Путь на Родину - от 15 до 22-ра минута. Там ще видиш как укромайданците убиват 7 рускоговорящи, карат да легнат останалите, да пеят укр. химн и да крещят Слава Украине, а който не пеего заставят да яде и гълта строшените стъкла на автобуса.

Украйна е измислена държава, съставена от поляци-католици и руснаци-православни, възникнала през 1991 г. с подписа на Елцин. До 1991 г. такава държава никога не е съществувала! А на тези които искат да ме поправят, че не Елцин, а Хрущчов е създал държавата Украйна, мога само да кажа, че по времето на Хрушчов не е съществувала държава Украйна.

В грешка си. Създателят на Украйна е Ленин, в началото на двадесетте години на миналия век! Украйна е творение на болшевиките. Направи справка. Дори и Уикипедията ще ти свърши работа!

Донякъде си прав приятел, наистина бащата на думата Украйна е Ленин (от благодарност украинците му събориха всичките паметници), който през 1918 г. създава украинската социалистическа република (окраина или края на Русия - Украйна) в рамките на държавата СССР. но Ленин никога не е създал държавата Украйна, годината на раждане на държавата Украйна е 1991, когато Борис Елцин след поредната бутилка водка удря подпис и създава държавата Украйна. Източна Украйна в продължение на хилядолетия е била руска и е населена с руснаци.

Украйна съществува много отдавна, но под други имена. А кога точно е създадена е без никакво значение. Това е суверена страна, призната от цял свят и никой няма право да я напада.

Украйна е съществувала много по-рано под друго име - КИЕВСКА РУС, но защо ли в наименованието КИЕВСКА РУС липсва думата Украйна?

А Косово...ще бъде ли неделима част от Сърбия ??!

На руски Украина означава покрайнина.Мисля,че и на полски е същото.А Божидар Димитров го каза в прав текст пред Коритаров:това е измислена държава.

......Крим отбелязва годишнина от референдума... -- Не забелязах траурни шествия, ни плачещи, май не съжаляват ---

Репарации, не да се побарва с Пергел, дебелата германка! Преди 70 години София беше разрушена и хиляди загинаха?

В Германия загинаха милиони. От кого да иска Борисов репарации. Що за просташка помия на идиот?!

От англосаксонските бандити бе помияр.От кого? Избиха 7 000 българи.Сега им лижете задниците. Пфу у смрадливи потурнаци!!!

Рубладжийско недоносче, ще спечелиш конкурс по тъпота дори и в Русия. Намери някой с начално образование да ти разкаже за ВСВ.

Украйна е държава без минало, а много вероятно и без бъдеще. Кой би искал да бъде част от такава държава?

Когато задавах въпросът: ами ако Путя е гушнал босилека? Отговорът беше - без Путин няма Русия. Тоест руският народ си обича робовладелецът си, който да го бие и убива

Вова, понеже си рабирач, ще ти цитирам един от твоите евентуални кумири. Нарича се Збигнев Бжежински. Той е вдъхновителят на настоящата политика на Щатите. Та твоят КУМИР КАЗВА ЧЕ: ако Америка иска да контролира Евразия и света, тя не може да поддъжа народната демокрация, защото тя ще пречи на нейната имперска мобилизация! А ти друже продължавай да си пишеш за свобода и демокрация в Америка. Ще ти чета писанията с интерес! Щатите се превръщат постепенно в една мракобесна държава и най-накрая и ти ще го разбереш!

За 12 години Путин увеличи бюджета на Русия 22 пъти, златно-валутните резерви на Русия 48 пъти, а брутния вътрешен продукт 12 пъти, след 2008 г. в Русия има бум на раждаемостта и въпреки голямата емиграция, населението и е в непрекъснат растеж. Де да имахме и ние такъв робовладелец!

Ако заподноевропейските и задокеански приятели , както ги нарича Путин , си бяха изпипали нещата както трябва Крим щеше още да е украински. Основната им грешка е че прибързаха и направиха преврат , вместо да изчакат редовните избори , на които Янукович щеше да бъде свален. Втора грешка - направиха преврат , без да дообмислят последиците.Нима при такъв огромен бюджет ЦРУ няма анализатори , които да му кажат , че Русия ще реагира точно по този начин за Крим ? Явно не.Два месеца след това ЦРУ още не можеше да осъзнае какво е станало

Така е при нас каубоите. Първо стреляме после мислим, ако моем

Да, съгласен съм. Искам да допълня само, че тях мирен преход в Украйна не ги устройваше. Трябваше им война, в която да въвлекат Русия. Е, засега не им се получи сценария!

Абе то и Косово никога не е било албанско ама САЩ и ЕС го подариха на албанците,така че стига сте лизали задниците на "демократите"от запад!

Референдум проведен под дулата на автоматит не може да не е с такъва резултат. Сега кримчани са под гнета на империята на злото, докато другите рускоговорящи украинци живеят щастливо в Донбас и Одеса. Украйна още не е умряла!!!

Няма страшно, все още не е умряла ама не вярвам да изкара до края на годината, поне в този си вид

Ти в ред ли си?

Гледайте филма. Перфектна операция. Тъй като руснаците са добри в шаха бих казал ,че партията, която са изиграли е перфектна....и...мат с пешката .

САЩ и ЕС сами подариха Крим на Русия с глупавата си политика . Защо не спазиха договореностите от Малта? Не отчетоха ,че Путин не е Горбачов още по-малко Елцин.

Честито на Кримчани. Благодарение на Русия и Путин се спасиха от украинските нацисти.

Bечна слава на Kримчани и Pусия.

Сега ще интернират и останалите татари(които са собственици ) в Сибир и ще докарат руснаци в техните домове.ТАКА ОСВОБОЖДАВАТ РУСНАЦИТЕ.

Мануел

АГ що не се подпсваш вече с Бегеец хем хората да знаят че вземаш пари от руското посолство и получаваш пари и и от шорошите

Русия притежава Крим 132г,СССР 32г е къде видяхте че Крим е руски исторически?

щерева какви са тези измислици.

Ами всеки грамотен може да провери!

щерева хубаво е че сама си вярвате.

АГ що излагаш се Повтаряш едно и също като навита плоча

Ей пенясахте бе соросоиди,Украйна та Украйна.Че това не е държава ,а територия използвана от англосаксите за свои цели.Всички народи по светът са били използвани от тях .Ошашави ви Путин ,е направо ви е...ба мамата,незнаете на кой свят сте.Не мога да разбера как българите третирани от англосаксите като трета категория хора имат симпатия към същите тези англосакси.Разбирам ,че взимате пари,но вземеш ли пари от такива организации,цял живон си лайно ти и децата ти.

раздават ли кифтета за празника и банани

банани.макаците затова са в черно море.

Раздават, раздават. Не е като тука -само кебапчета, само по избори и само на някои. Но да живее демократичният свят и неговият лидер ... Твърде малки сме, за да произнасяме името Му!

вярно е.това е лидер.не като наще маимуни да се мислят за макаци.

Не Хрущов, а Маленков и Ворошилов са уж подарили Крим на Украйна 1954 год, и не са подарили, а са заменили Таганрог и прилежащите му черноземни земи, равни по територия на голия и обезводнен Крим. Така руснаците ДВА пъти ограбват Украйна и то само с Крим, да не говорим за финансовия, енергиен и икономически рекет

Tова не е вярно- Kрим е подарен от комунистичекото правителство на СССР на Украйна по случай 300 годишнината на Украйна. Има исторически факти. Без никакъв референдум, или допитване до руския народ.От Хрущов. Това са фактите!

След сталинския геноцид и изселването на местното население от Крим, настъпва икон. катастрофа. Крим е предаден на Украйна от Политбюро, съставено от руснаци /не от Хрущов, който също не е украинец, а етнически руснак/. Кримските руснаци са преселени от вътрешността и нямат общо с Крим.

гледам и се чудя какво и се привижда на моргерини на снимката...господ ли вижда някъде в небето, обама ли...или пък както една моя съученичка на времето се старае да каже без грешки каквото е зазубрила в къщи. в такаъв случаи дано не я прекъснат, че ще трябва да чуят всичко от начало.

Да, на севастополци и на всички кримчани им става все по-сладко - безработицата скочи около 4 пъти, цените - около 3 пъти. Вече започнаха да пищят кански, но това не е даже началото.

горкия, украинска пропаганда ли четеш?

В България няма украинска пропаганда. Има само рубладжийски пропагандисти. Вече има доста репортажи в европ. ТВ за окаяното състояние на кримската икономика и разкази на местни жители. Руснаците ще трябва да налеят милиарди за да удържат положението над водата. А няма, откъде да ги вземат.

с парома ли преплува до Крим през уикенда?

С парома, скъпа, се чака два до три дни.

Руснаците няма да върнат Крим. Санкциите и изолацията ще растат. Руската икономика ще пропада, докъдето е възможно. Щом не желаят да живеят като цивилизовани хора, да живеят като неандерталци. Вече не са толкова далече от това.

По-близо до неандерталците от Булгаристан няма

Мнозинството българи са европейци. В сравнение с Русия, България е цивилизована страна с добра перспектива. За голяма мъка на рубладжиите, руската агентура и националните предатели.

Ментетата на Путин, наречени референдум, са чиста окупациа като референдумите в Литва, Латвия и Естония 1940 год Важно е, че руснаците си вярват на собствените мошеничества Жалко, че хойлуто не е ритнал камбаната

АГ що не се подпсваш вече с Бегеец хем хората да знаят че вземаш пари от руското посолство и получаваш пари и и от шорошите

То понеже референдумите за присъединяване на Тексас, Калифорния, Аляска, Хавай и Пуерто Рико не са чиста окупация?

За Косово направиха референдум,но косоварите не гласуваха защото не искат да са при Сърбия.Европа и САЩ използваха това ,за да ги отделят!.За Крим направиха референдум и на 90% бяха за връщане към Русия и тя си ги взе!

... също да не се признава Косово, Порто Рико, Вирджинските острови, Рождественските, Страните от Южна и Северна Америка и ред други колонизирани страни.

Икономическите интереси ще надделеят и Крим ще си остне руски. Готов съм да се обзаложа за това, а всичко друго е прах в очите на данъкоплатците. Грешката е на тъпия нато, който проспа момента?

И защо да е грешка - нали това унищожава Русия икономически, какво по-добро?

Според Кери " САЩ вече са готови да преговарят с Асад...." Ххаах ами ще преговарят , като усетиха дебелия... А най-наглата лъжа е , че пак според Кери " САЩ винаги са били готови да прговарят..."

Да не сте случайно Волен.

Не е със сигурност Волен, но със сигурност си БОЛЕН ...

Тази слугиня на хамериканските евреи КАДЕ беше когато САЩ "създадоха" Косово??

по-добре следи граматиката и не се гаври с българския език.

Това са различни случаи. Крим беше анексиран от Русия, а не е отделна държава. PS. Пише се "КЪДЕ". Никога тъп руснак и рубладжия няма да се научат да пишат правилно.

Типично за "фоб" да се напише "тъп руснак" , но иначе освен чушкопека май още не е изобрели?

ЕС бил разтревожен за правата на малцинствата в Крим, моля ви се! А с правата в Украйна всичко е наред, там няма никакви тревоги. Мръсната пропаганда срещу Русия продължава, европедалите продължават да наричат "анексия" доброволното присъединяване на автономна република Крим чрез референдум към Русия. И ние искаме референдум както за членството в ЕС, така и в НАТО. Хайде да видим като излезем от НАТО това дали ще бъде демократично, така както ни натикаха в НАТО без да ни питат!

АБЕ Я НАШАТА ЦЪРКВА ДА НАГРАДИ И ПУТИН С ВИСОКИЯ ОРДЕН ЦАР БОРИС ЗА ВИСОКИ ЗАСЛУГИ !

Нашата църква е пълна с "посланици" на добра воля към КГБ. Още ли да се излагат.

Исторически, Крим е подарен на Украйна от Хрущов след втората световна война, както казва Горбачов, без референдум, т.е. незаконно. Крим не бил в границите на Украйна при приемането и в ООН след войната. Крим си е Руски, за разлика от Косово, където имаше бомбардировки при откъсването от Югославия, и където след бомбардировките се проведе референдум. В този смисъл референдума в Крим е много по-законен от Косовския.

как е била приета в ООН с тая "незаконна" притурка??

Може да се приеме като сватбен подарък. Както знаеш, в някои семейства след разтрогване на брака се връщат скъпите подаръци. Е, и Русия си е върнала подаръка, след разтрогване на брака.

че в бивша Югославия Слобо прочистваше етнически някои райони, един от които бе Косово. Крим не е обявявал война, нито Украйна, за да се позовавате на това, нито Русия е била поканена за "помощ" от украинците.

Да бе прочиствал? А хърватите, босненците и косоварите не само прочистиха, но направиха така, че един жив сърбин вече не живее в техните зони. Само, че руснаците са велика нация и не позволиха на украинските фашисти да извършат геноцид като в Одеса и избиването на мирни жители като в Донбас. Ако не бяха освободили Крим, днес щеше там да е бандеровско фашистко клане, като в Донбас и Одеса едновременно.

Честита годишнина на Крим!

като кифладжии...Пригласяте на един самозабравил се плейбой след запой. Знаем, че той не пие, но "победата" му е пирова.

Кoн пърди, вятър вей, всичко е вятър.

Приключение на италианци в Русия (тогава беше СССР).

Знаем я американската демокрация Първо минават бомбите , а каквото оцелее ще има честта да бърше нааканите задници на западните пенсионери

първо идват "отпускарите" после при числено превъзходство затварят съответния парлавент до издаване нареждане за "референдум", след което пращат искане за помощ на народната република. И след идване на "помощта" пристигат "отпускари", които почват да празнуват с тежки оръжия до главозамайване на императора. Вседствие на което той мъдро казва, че е взел решение.....

И на всеки гледат бюлетината от космоса, от сателита как гласува.... Аааа, и да ... пускат гласове в главите с името на верния отговор... някакво ново психотронно оръжие... Тъй, тъй...

Чудя се защо ли ЕС не изисква от Порошенко навремето РЕФЕРЕНДУМ за влизане в ЕС и подписване на договорите?! Демократично и елегантно ... ама явно нещо не е както трябва ...

Защото им трябва братоубийствена война, а не нов член на ЕС.

и на бога да се моли и да заема позата на невинна мадона е все тая, защото нито е толкова невинна, нито наивна, но прави всички хора на глупаци. Няма ли най-накрая да проумеят и САЩ, и НАТО и ЕС и всички останали, че здраво са нагазили в лайната и са предизвикали недоволството на обикновените хора в Русия, Крим и Украйна, а обидения и разсърден руснак, защото в изброените страни почти всички са такива, няма нищо общо с усмихнатия руснак добряк и вече се е настроил да брани страната си. Малко ли ви бяха уроците с "отговорите" на руснацита на обучаваните от вас вашите предни насочвачи в НАТОвската ви част във Феодосия и американския крайсер "Д. Кук" в акваторията на Крим?! Разберете вече, че с военна сила няма да уплашите руснаците, защото те са готови да воюват и са убедени че тяхното дело е право, а това ги прави готови да се изправят като един срещу всичко и всички, но да не допуснат чужди войски отново да нахлуят в земите им така както през 1941!

бе Аксьонов. Крим ще го има, тебе - не...