Коментари - Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той | Днес.dir.bg

Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той

Той не може да го е направил. Бяхме заедно в болницата. Той разбра от баща си какво е станало. Някой нещо му е направил, уплашил го е.

Обратно в новината

Коментари - Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той | Днес.dir.bg

Коментари

Ходил при Садет да си вземе обувките... Работели са в едно предприятие. Значи тезата ми, че е озлобен любовник може да е вярна. Или просто е елиминирал детето, за да не му пречи на връзката с майката.....

Нали му е леля, какъв любовник?

Племенник е на бащата, с нея няма кръвна връзка. Макар че при този етнос не пречи да са любовници-роднини, знаеш.

Българската традиция да се хули полицията продължава. И да работят и да не работят - винаги виновни. Защо задържали майката ? Ами след като е настъпила смърт на детето и има косвена вина , а една от версиите е, че е възможно да е замесен в това деяние любовник, а тя два дни мълчи, че въпросния братовчед е флиртувал с нея и е имал ключ за апартамента им, правилно е задържана. Вероятно, в резултат на задържането, майката не е издържала и е проговорила, насочвайки полицията към предполагаемия извършител. Когато полицията си върши работата, трябва да се поздравят, а нямат ли резултати - да се критикуват.

А, ето, тома чак сега го прочетох. Това е и моята теза. Имали са връзка. И не са кръвни роднини. Защо млад мъж посещава сама жена, все едно е у дома си?

Това нещо на снимката е по-скоро животно, не е човек.

Сложете ги тези камери пред жилищните блокове, ще струва много по- евтино да се гадае отколкото ,,ТУКА ИМА ТУКА НЯМА" Отдавна както във всяка европейска страна , България трябваше да въведе видеонаблюдение като мярка за сигурност.

Всичкото това зло идва от следването на една религия която открито проповядва педофилията защото първата жена на техния пророк Мохамед е била едва на 6 години. От там на татък сами си направете сметка за какви луди хора става на въпрос.

като я гледам майката и тя е за освидетелстване. лоши гени явно

НИКАКВИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, А САМО ПОДОЗРЕНИЯ - БЕЗ МОТИВИ! За да отчетат разкриваемост и прикрият собственото си нефелност и безсилие, най-лесното е да набедиш някого, а "екпертизите" да докажат, че е точно така! Иди и доказвай, че нямаш сестра!

"..задушено чрез притискане с такава сила, че зъбките му са открити в хранопровода". Е, те това си е бая гадно.За такъв човек, който и да е той, и смъртната присъда му е малко!

А бе човекът работи при мобилните оператори ще ти извади зъбките ами. Даже работил и във фабриката на леля си. Ама като се работи на две места общо над 168ч. естествено, че един ден изперкваш.

Напоследък всички новини са от типа на: Убитата Дамла и майка и Фатме Прегазената Фатиме Роми, оправдани за побой в Асеновград Мария Габриел се кокори нам си къде Циганче сгазено в разградско Ева Майдан не знам си какво казала Мария Капоне не знам си що Чудя се, ние в България ли се намираме или в някаква сороска коминтерновска опитна територия?

В България се намираш. Най-бедната с най-много дебили държава в Европа. Я ме опровергай

Те и в другите евр. държави се чудят, Испания ,Германия и др.дали се намират в техните си държави или в БЪЛГАРИЯ..........

Ами ето го решението - той признава, че майката го е помолила да гледа детето, той така или иначе си е признал, че го е убил, имал си е ключ, имал си е чепици и така. Така обвинението за оставяне без надзор пада, майката я освобождават и всички отиват мирно и тихо на погребение.

Свекървата казва, че той се е прибрал в 1 през нощта и повече не е излизал. За случая разбрал в болницата от баща си, където били тримата.

Е нали уж е бил нощна във фабриката? Що не се е прибрал на сутринта, а само в един? Значи е избягал от работа

каква свекърва те гони пък тебе. Тя е жена на брата на Садет, каква свекърва ѝ е. Снаха и зълва са двете.

Как да разберем логично мотивите на убиеца като не разбирам протеста на хората в града. Не дадоха време на полицията да работи,и излязоха веднага,сега пак не чакат доказателствата да се извадят,и не вярват на версията на МВР. Ясно е,че се познават всички,е е шокиращо,че някой от тях е убиеца,но все пак не е гастролиращ,да го приемат. Манталитета им е различен.

Ми да - под обществен натиск, престъпници не се ловят, щото шефа на районнот ги събира на една оперативка и иска резултати, и въобще не го интересува, кой в какво е виновен. Така и през средновековието, колко вещици са отишли бадева. И Народа е доволен, че има жертвен агнец.

Може и да е Средновековие,като повечето неща в Бг,но трябват часове,дори 2-3 дни,за да излязат резултатите от експертизите. Това е.

Пастир, клошар, те ги вършат такива. Като оня, дето уби Белнейски. Патоанатомите вече внимават.

Като гледам майката и си правя изводи за сина...Защо обаче той е имал ключ от апартамента, където е живеело детето се пита в загадката!

Трябва ти само ключ, ключар и 5 лева и си имаш още ключове.

От фактите е установена само смтрттаи донякъде причината за настъпването ѝ. Останалото са подозрения, все още няма и повдигнато обвинение. Въпреки всичко това убийство трудно може да се приеме за случайно, то не е на улицата, където броди всеки. Трудно би могло и извършителя1 да е външен човек, така че кръгът от заподозрени е малък, почти изключено е убиецът да има професионални качества и да е оставил малко следи, вероятно ще бъде установен и по веществени доказателства. Причината, мотивът, най-вероятно има психологически характер, може и да не е напълно осъзнат от убиеца, много хора живеят в измислен техен свят и не възприемат съществуването на смъртта като една реалност ..... може би си мислят, че всичко е една игра като на таблета, убиваш някого, а той се появява отново.... И дотам може да доведе "добавената реалност".

Браво! А сега прочети статията и си коригирай писаницата.

papion

Да питам, след като казаха, че устата на детето е била залепена с тиксо, по него няма ли следи, отпечатъци, та им трябваха 5 дни и специалисти от София за да разберат кой е? А дали наистина е той?

еее ми да беше отипъл ти, до сега да е разкрит и осъден

Това са лирически похвати бре. Не ти ли стана ясно, че на полицията още в първите два часа от следствието ѝ е било ясно всичко. Нарочно бавят тези работи, за да може нещата да се самонаредят. Полицията едва ли я интересува, че ти си без информация, или че те интересува, кво и що. бОли я уя за тебе. Да не мислиш, че е случайно, че след такива случаи веднага разни позьори почват да се явяват по телевизора и твърдят врели некипели - че например мъж не можело да извърши ткова убийство, че нормален човек не би посегнал на дете и прочее манипулации. Всичко е една голяма игра - полицията си реди нейните карти, а останалите масови зрители, седят пред телевизора и цъкат с език, като лапнишарани. Това се нарича ОПЕРАТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ.

Нищо не се споменава за мотив за това зверско убийство. Да не би от бързане да се намери убиец, да стане-"бързата кучка слепи ги ражда"?

В момента едногодишната ми дъщеря играе пред мен, а аз плача. Всеки изрод, причинил подобно нещо на друго човешко същество, камо ли на детенце, заслужава смърт. Не вярвам в доживотни присъди. Съболезнования на семейството! Дано наистина има нещо след живота тук.

Какво ли не се публикува по този случай, та майката, та тоя, та оня... Е, как пък до момента полиция и следствие не дадоха информация, какъв е мотивът за престъплението?След като повдигат обвинение за убийство е ясно, че ще има разпити до безкрайност.Така ли мобилизирани от цяла България служители, вероятно и психолози не можаха да стигнат до причината?И психар да е племенника, и алкохолик да е, все трябва да има обяснение.Макар, че не ми се вярва, ако е имал някакви зависимости или съмнително поведение семейството да му даде ключ от жилището си.

Майката може да чувства и говори каквото си иска. При разследването се събират факти и доказателства, а не мнения от емоционално засегнати роднини.

При такива нива на немотия и неграмотност - не е ясно кой е вменяем, кой не. Оскотява народът, това е истината.

Мен пък друго ми прави впечатление в тези угнетителни, отвратителни новини за нещастни деца. И за онова 12-годишното с разрязан гръклян, с хилядата приятели във Фейсбук, дето баща му бачкаше в Англия, женен втори път за рускиня, и за това момиченце Дамла, дето създателят му бил в Белгия от години. Обвиняват майките, че в някакви часове от денонощието децата им са без надзор, ами спермодарителите, а?! Нещо обвинение за тях?! Не, за тях са шокът, успокоителните и съчувствието само! Гнусна българска действителност... Ей това, според мен, е причината за ниската раждаемост - не бедността, и през социализъм, и през фашизъм, и през войните българите все са били в недоимък, никога не са преливали от охолство, ама деца е имало! Що? Щото цялото семейство ги е отглеждало - задружно, в ред и йерархия, в която всеки си е знаел мястото. И бащата, и майката. А сега? Разтурена работа!

Колко си права! Обясни го това на напомпаните комплексирани копелдаци и гнусните им разпоретини!

Само малко да се допълня. Не искам да звуча като някаква мъжемразка, но наистина ми се е наслоило огорчение от безотговорни постъпки на представители на силния пол - като се започне от собствения ми баща. Днес пък взимаме декемврийските заплати и както всеки месец всички в стаята трябва да изслушваме воплите на разведения колега, че му откъсват от сърцето мизерната малко над 100-те лева издръжка. Как си мисли, че тези пари ще стигнат за подрастващия му син?! А иначе когато детето идва в службата, дуе перки колко е пораснал и натрупал мускули от спорта. Мисли си, че тези неща са без пари ли? Играе го готиния съботно-неделен тати, дето не проверява домашни и не наказва... Ох, спирам, че се олях вече и аз. Бог да прости детето и да даде покой на душата на майка му.

А и какви са тези двамата яки батки с анцузи, които по всички телевизии се изказват от името на местното население. Приятно превъзбудени. Пълен потрес!

Не знам какво чудовище трябва да си, за да посегнеш на невинно дете. Направо се потрисам като чета, не мога да го проумея, не мога да разбера докъде сме стигнали с бездушието си, с комплексите, с всичката ярост. Ужасно е, който и да е извършителя.

Имаше в Пловдив преди 3-4 години пак така жестоко убито дете, уж от завист от бедна съседка, някакви такива.

"Някой нещо му е направил, уплашил го е" - винаги някой лош човек им е виновен, те са най-добрите, щото така са решили! Страшна, агресивна простотия! И абсолютно неприемане на реалността, нежелание да се погледнат фактите, а не само мъглата на собствените им пристрастия - като си е мой син - значи, е най-добрият, и не е възможно нещо лошо да е направил ... Простотията и примитивизмът са страшно нещо, и са твърде широко разпространени, за огромно съжаление!

Не разбрах къде са фактите само ама оплюването започва... Колко осъдени с такива ''факти'' получиха обезщетения от нашите пари а не от тези с ''фактите''??

Та ти за случая с убитото дете в Бургас обясняваше , че майката най-добре си знае детето и дали е добро пък сега тук упрекваш точно майката.Трол с трол.

В Бургас случаят беше съвсем различен - момче със забавено развитие, с ресурсен учител, с психика на около 10-годишно (по думите на първия му адвокат), което се съгласява с всичко, защото не разбира дори смисъла на въпросите! И арестувано със същите дрехи, с които било след обяда, по които няма ни едно петънце от кръвта на жертвата, която бликала кат фонтан и оплискала стените и тавана на асансьора! Но него го задържаха, и сега е в затвора, а нарко-мафиотските връзки на Никол никой не ги разследва! Онова ммче беше нпълн звисимо от родителите си, куп деца и съседи го видели същия ден - никой не видял по него кръв или следи от борба! А този е на 20 г., завършил е нормално училище, работил в офис на мобилен оператор - значи е грамотен, и в завода - значи, може да работи, има някакво образование! Но може да има и някаква шизофрения, едното и другото нямат нищо общо, шизото спокойно си съществува заедно с развит интелект, и по време на пристъп болните откачат и са способни да убиват, да се бият, чуват гласове някакви, които им казвали какво да правят ... Другаде четох, че преди две-три години при преглед при някакъв лекар, той казал на майката - тая на снимката, че синът ѝ трябва да бъде прегледан от психиатър - имало му нещо ненормално. Обаче, тя нищо не направила! Значи, наистина е психар някакъв - не се знае какъв и доколко, защото тия неграмотни хора не обръщат внимание на такива неща - като не крещи по улиците всеки ден, значи е добре, и карай да върви - да бачка и да печели - това им е цялата философия за живота!

Съдете всеки, но не и родителите. За тях живота вече е свършил.

Те пък днешните деца само на смартфоните седят !

Какво има да се умува ? Изверга се е наврял в очакване на леля си, детето се е развикало, оня му е паданло пердето и е убил невинното и беззащитно момиче. До живот, без право на замяна.Точка.

При условие , че работят в една фабрика и предполагам горе-долу е наясно със смените и , какво да я търси по време в което е ясно , че я няма ?

Чака я. бре ! За по-близки отношения.В тези среди е така.

да а беднотията и простотията вървят ръка за ръка и наѝ лошото в случая е че някоѝ или някои много искат това да е така и да си остане така....

Нещо ме кара да си мисля , че този мъж е набеден.Нито има опит за изнасилване , нито грабеж , а и едва ли толкова близки роднини имат чак такива лоши взаимоотношения , че чак да убие.Дотук не се казва въобще за мотив за подобно убийство.Нещо не е наред.

Психиатърката каза - две лица.

И пет лица да имаш все някое от лицата ти ще има мотив да го направи.Такъв до момента не е известен.

Тя тази психиатърка Гълъбова по тв преди време,постави политически коректна диагноза на целия бг народ.

Потресаващата трагедия. Вижте ги и хората от тези репортажи - бедни, щърби, облечени мизерно, неграмотни... Не могат да изразят една ясна мисъл. Не могат да построят едно смислено изречение. Обстановката наоколо тези блокове също мизерия. Безнадеждна България.

Какви ви изглеждат хората?много са си добре. там е смесено население.Знаете ли, ако решат, война ще вдигнат, просто не подозирате

Половината представители на същия народ в НС са с точно тези характеристики, без да са бедни. И баш онбашията не може да изрази една ясна мисъл, да построи едно смислено изречение... Добре си го казал! Там е безнадежността, не в Момчилград.

Бедни. щърбави и смазани са , защото едни алчни български олигарси отнеха поминъка на това население, тютюна, за да отворят пътя за чуждото производство, срещу комисионна или подкуп, разбира се. Турското население, за разлика от циганите, е работливо и кротко, за всеки случай не е толкова злобно каквито сме ние. Нека гледаме обективно нещата.

Ами какво да ти кажа, така е в 90% от "провинцията" абсолютно същата работа

не знам дали задържания е истинския убиец,но ако майката милееше за дъщеря си нямаше да я изостави самичка и да раздава ключове на цялата фамилия .

Интересно ми е защо при такива тежки случаи журналистите все ни поднасят мнението на майката? Кога майка е казала, че синът ѝ е виновен за нещо!? Майката винаги ще защитава сина си. Тя няма да повярва, че той го е извършил дори и да ѝ поднесат очевидни доказателства.

Турските сериали трябва да бъдат спрени от ефир и да бъдат пуснати тези: "Фатме Сали обаче твърди, че синът й Мехмед е бил вкъщи по това време."

"... Някой нещо му е направил..." Арестуваната преди това яко го е "омагьосала".

Добре де , ако беше блудствал с детето преди да го убие , полицията щеше да е наясно ! Явно спестяват информацията на простолюдието за да спасят от линч психопата!

Простотия и беднотия.

Очертава се практика на полиция и следствие да набеждават невинни хора, като прикриват истинските убийци! Правят го поради некомпетентност или от мафиотски подбуди. Затова в съда обвиненията падат. Лошото е, че съсипват живота на невинни хора!

А ти как разбра точно, че е набедена, а? Ей така просто ти хрумна или както обикновено гледаш да се изкажеш по всеки въпрос? Или беше с "набедения" цяла нощ?

по който ти си разбрал, че е виновен! докато няма окончателно съдебно решение не може да се твърди нищо. факт е, че много често полицията набеждава невинни, а в съда тези обвинения падат!

Много трудно е да разбереш мотивите на тези хора, най-малкото защото те имат много ''нестандартно'' мислене и разбиране за живота. Какви сачми в главата е имал този ''братовчед'' и защо е извършил това деяние, те първа ще се разбере. Лично аз не виждам логично обяснение за убийството на детето?!

Наистина работата е много странна. Какъв мотив би имал братовчед да убие невръстната си братовчедка? Силно мирише на нагласена работа. Вместо да търсят истинският убиец, пробутват невинен човек. Това е работа на рецидивист, садист, педофил!

Ако имаше логично обяснение в действията на лудите, такива хора просто нямаше да съществуват.

да обявиш някого за луд;) ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕДНИ МАЛКО ИЛИ МНОГО КАПСУЛОВАНИ ХОРА, КОИТО СПОРЕД МЕН НЕ СА ЛУДИ.

Да му пуснат едно бренеке в главата и да се приключва със следствения експеримент. Мършата му да я хвърлят в контейнерите пред блока на майка му.

Какво друго може да направи майката? Нали от нещо трябва да живеят двете? Не може да ангажираш постоянно странични хора - все някога ще ти откажат всичките дори и да нахалстваш. Не е правилно но не е имала избор

Коментари - Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той | Днес.dir.bg

Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той

Той не може да го е направил. Бяхме заедно в болницата. Той разбра от баща си какво е станало. Някой нещо му е направил, уплашил го е.

Обратно в новината

Коментари - Майката на задържания за убитата Дамла: Не може да е той | Днес.dir.bg

Коментари

Ходил при Садет да си вземе обувките... Работели са в едно предприятие. Значи тезата ми, че е озлобен любовник може да е вярна. Или просто е елиминирал детето, за да не му пречи на връзката с майката.....

Нали му е леля, какъв любовник?

Племенник е на бащата, с нея няма кръвна връзка. Макар че при този етнос не пречи да са любовници-роднини, знаеш.

Българската традиция да се хули полицията продължава. И да работят и да не работят - винаги виновни. Защо задържали майката ? Ами след като е настъпила смърт на детето и има косвена вина , а една от версиите е, че е възможно да е замесен в това деяние любовник, а тя два дни мълчи, че въпросния братовчед е флиртувал с нея и е имал ключ за апартамента им, правилно е задържана. Вероятно, в резултат на задържането, майката не е издържала и е проговорила, насочвайки полицията към предполагаемия извършител. Когато полицията си върши работата, трябва да се поздравят, а нямат ли резултати - да се критикуват.

А, ето, тома чак сега го прочетох. Това е и моята теза. Имали са връзка. И не са кръвни роднини. Защо млад мъж посещава сама жена, все едно е у дома си?

Това нещо на снимката е по-скоро животно, не е човек.

Сложете ги тези камери пред жилищните блокове, ще струва много по- евтино да се гадае отколкото ,,ТУКА ИМА ТУКА НЯМА" Отдавна както във всяка европейска страна , България трябваше да въведе видеонаблюдение като мярка за сигурност.

Всичкото това зло идва от следването на една религия която открито проповядва педофилията защото първата жена на техния пророк Мохамед е била едва на 6 години. От там на татък сами си направете сметка за какви луди хора става на въпрос.

като я гледам майката и тя е за освидетелстване. лоши гени явно

НИКАКВИ ФАКТИ И ДОКАЗАТЕЛСТВА, А САМО ПОДОЗРЕНИЯ - БЕЗ МОТИВИ! За да отчетат разкриваемост и прикрият собственото си нефелност и безсилие, най-лесното е да набедиш някого, а "екпертизите" да докажат, че е точно така! Иди и доказвай, че нямаш сестра!

"..задушено чрез притискане с такава сила, че зъбките му са открити в хранопровода". Е, те това си е бая гадно.За такъв човек, който и да е той, и смъртната присъда му е малко!

А бе човекът работи при мобилните оператори ще ти извади зъбките ами. Даже работил и във фабриката на леля си. Ама като се работи на две места общо над 168ч. естествено, че един ден изперкваш.

Напоследък всички новини са от типа на: Убитата Дамла и майка и Фатме Прегазената Фатиме Роми, оправдани за побой в Асеновград Мария Габриел се кокори нам си къде Циганче сгазено в разградско Ева Майдан не знам си какво казала Мария Капоне не знам си що Чудя се, ние в България ли се намираме или в някаква сороска коминтерновска опитна територия?

В България се намираш. Най-бедната с най-много дебили държава в Европа. Я ме опровергай

Те и в другите евр. държави се чудят, Испания ,Германия и др.дали се намират в техните си държави или в БЪЛГАРИЯ..........

Ами ето го решението - той признава, че майката го е помолила да гледа детето, той така или иначе си е признал, че го е убил, имал си е ключ, имал си е чепици и така. Така обвинението за оставяне без надзор пада, майката я освобождават и всички отиват мирно и тихо на погребение.

Свекървата казва, че той се е прибрал в 1 през нощта и повече не е излизал. За случая разбрал в болницата от баща си, където били тримата.

Е нали уж е бил нощна във фабриката? Що не се е прибрал на сутринта, а само в един? Значи е избягал от работа

каква свекърва те гони пък тебе. Тя е жена на брата на Садет, каква свекърва ѝ е. Снаха и зълва са двете.

Как да разберем логично мотивите на убиеца като не разбирам протеста на хората в града. Не дадоха време на полицията да работи,и излязоха веднага,сега пак не чакат доказателствата да се извадят,и не вярват на версията на МВР. Ясно е,че се познават всички,е е шокиращо,че някой от тях е убиеца,но все пак не е гастролиращ,да го приемат. Манталитета им е различен.

Ми да - под обществен натиск, престъпници не се ловят, щото шефа на районнот ги събира на една оперативка и иска резултати, и въобще не го интересува, кой в какво е виновен. Така и през средновековието, колко вещици са отишли бадева. И Народа е доволен, че има жертвен агнец.

Може и да е Средновековие,като повечето неща в Бг,но трябват часове,дори 2-3 дни,за да излязат резултатите от експертизите. Това е.

Пастир, клошар, те ги вършат такива. Като оня, дето уби Белнейски. Патоанатомите вече внимават.

Като гледам майката и си правя изводи за сина...Защо обаче той е имал ключ от апартамента, където е живеело детето се пита в загадката!

Трябва ти само ключ, ключар и 5 лева и си имаш още ключове.

От фактите е установена само смтрттаи донякъде причината за настъпването ѝ. Останалото са подозрения, все още няма и повдигнато обвинение. Въпреки всичко това убийство трудно може да се приеме за случайно, то не е на улицата, където броди всеки. Трудно би могло и извършителя1 да е външен човек, така че кръгът от заподозрени е малък, почти изключено е убиецът да има професионални качества и да е оставил малко следи, вероятно ще бъде установен и по веществени доказателства. Причината, мотивът, най-вероятно има психологически характер, може и да не е напълно осъзнат от убиеца, много хора живеят в измислен техен свят и не възприемат съществуването на смъртта като една реалност ..... може би си мислят, че всичко е една игра като на таблета, убиваш някого, а той се появява отново.... И дотам може да доведе "добавената реалност".

Браво! А сега прочети статията и си коригирай писаницата.

papion

Да питам, след като казаха, че устата на детето е била залепена с тиксо, по него няма ли следи, отпечатъци, та им трябваха 5 дни и специалисти от София за да разберат кой е? А дали наистина е той?

еее ми да беше отипъл ти, до сега да е разкрит и осъден

Това са лирически похвати бре. Не ти ли стана ясно, че на полицията още в първите два часа от следствието ѝ е било ясно всичко. Нарочно бавят тези работи, за да може нещата да се самонаредят. Полицията едва ли я интересува, че ти си без информация, или че те интересува, кво и що. бОли я уя за тебе. Да не мислиш, че е случайно, че след такива случаи веднага разни позьори почват да се явяват по телевизора и твърдят врели некипели - че например мъж не можело да извърши ткова убийство, че нормален човек не би посегнал на дете и прочее манипулации. Всичко е една голяма игра - полицията си реди нейните карти, а останалите масови зрители, седят пред телевизора и цъкат с език, като лапнишарани. Това се нарича ОПЕРАТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ.

Нищо не се споменава за мотив за това зверско убийство. Да не би от бързане да се намери убиец, да стане-"бързата кучка слепи ги ражда"?

В момента едногодишната ми дъщеря играе пред мен, а аз плача. Всеки изрод, причинил подобно нещо на друго човешко същество, камо ли на детенце, заслужава смърт. Не вярвам в доживотни присъди. Съболезнования на семейството! Дано наистина има нещо след живота тук.

Какво ли не се публикува по този случай, та майката, та тоя, та оня... Е, как пък до момента полиция и следствие не дадоха информация, какъв е мотивът за престъплението?След като повдигат обвинение за убийство е ясно, че ще има разпити до безкрайност.Така ли мобилизирани от цяла България служители, вероятно и психолози не можаха да стигнат до причината?И психар да е племенника, и алкохолик да е, все трябва да има обяснение.Макар, че не ми се вярва, ако е имал някакви зависимости или съмнително поведение семейството да му даде ключ от жилището си.

Майката може да чувства и говори каквото си иска. При разследването се събират факти и доказателства, а не мнения от емоционално засегнати роднини.

При такива нива на немотия и неграмотност - не е ясно кой е вменяем, кой не. Оскотява народът, това е истината.

Мен пък друго ми прави впечатление в тези угнетителни, отвратителни новини за нещастни деца. И за онова 12-годишното с разрязан гръклян, с хилядата приятели във Фейсбук, дето баща му бачкаше в Англия, женен втори път за рускиня, и за това момиченце Дамла, дето създателят му бил в Белгия от години. Обвиняват майките, че в някакви часове от денонощието децата им са без надзор, ами спермодарителите, а?! Нещо обвинение за тях?! Не, за тях са шокът, успокоителните и съчувствието само! Гнусна българска действителност... Ей това, според мен, е причината за ниската раждаемост - не бедността, и през социализъм, и през фашизъм, и през войните българите все са били в недоимък, никога не са преливали от охолство, ама деца е имало! Що? Щото цялото семейство ги е отглеждало - задружно, в ред и йерархия, в която всеки си е знаел мястото. И бащата, и майката. А сега? Разтурена работа!

Колко си права! Обясни го това на напомпаните комплексирани копелдаци и гнусните им разпоретини!

Само малко да се допълня. Не искам да звуча като някаква мъжемразка, но наистина ми се е наслоило огорчение от безотговорни постъпки на представители на силния пол - като се започне от собствения ми баща. Днес пък взимаме декемврийските заплати и както всеки месец всички в стаята трябва да изслушваме воплите на разведения колега, че му откъсват от сърцето мизерната малко над 100-те лева издръжка. Как си мисли, че тези пари ще стигнат за подрастващия му син?! А иначе когато детето идва в службата, дуе перки колко е пораснал и натрупал мускули от спорта. Мисли си, че тези неща са без пари ли? Играе го готиния съботно-неделен тати, дето не проверява домашни и не наказва... Ох, спирам, че се олях вече и аз. Бог да прости детето и да даде покой на душата на майка му.

А и какви са тези двамата яки батки с анцузи, които по всички телевизии се изказват от името на местното население. Приятно превъзбудени. Пълен потрес!

Не знам какво чудовище трябва да си, за да посегнеш на невинно дете. Направо се потрисам като чета, не мога да го проумея, не мога да разбера докъде сме стигнали с бездушието си, с комплексите, с всичката ярост. Ужасно е, който и да е извършителя.

Имаше в Пловдив преди 3-4 години пак така жестоко убито дете, уж от завист от бедна съседка, някакви такива.

"Някой нещо му е направил, уплашил го е" - винаги някой лош човек им е виновен, те са най-добрите, щото така са решили! Страшна, агресивна простотия! И абсолютно неприемане на реалността, нежелание да се погледнат фактите, а не само мъглата на собствените им пристрастия - като си е мой син - значи, е най-добрият, и не е възможно нещо лошо да е направил ... Простотията и примитивизмът са страшно нещо, и са твърде широко разпространени, за огромно съжаление!

Не разбрах къде са фактите само ама оплюването започва... Колко осъдени с такива ''факти'' получиха обезщетения от нашите пари а не от тези с ''фактите''??

Та ти за случая с убитото дете в Бургас обясняваше , че майката най-добре си знае детето и дали е добро пък сега тук упрекваш точно майката.Трол с трол.

В Бургас случаят беше съвсем различен - момче със забавено развитие, с ресурсен учител, с психика на около 10-годишно (по думите на първия му адвокат), което се съгласява с всичко, защото не разбира дори смисъла на въпросите! И арестувано със същите дрехи, с които било след обяда, по които няма ни едно петънце от кръвта на жертвата, която бликала кат фонтан и оплискала стените и тавана на асансьора! Но него го задържаха, и сега е в затвора, а нарко-мафиотските връзки на Никол никой не ги разследва! Онова ммче беше нпълн звисимо от родителите си, куп деца и съседи го видели същия ден - никой не видял по него кръв или следи от борба! А този е на 20 г., завършил е нормално училище, работил в офис на мобилен оператор - значи е грамотен, и в завода - значи, може да работи, има някакво образование! Но може да има и някаква шизофрения, едното и другото нямат нищо общо, шизото спокойно си съществува заедно с развит интелект, и по време на пристъп болните откачат и са способни да убиват, да се бият, чуват гласове някакви, които им казвали какво да правят ... Другаде четох, че преди две-три години при преглед при някакъв лекар, той казал на майката - тая на снимката, че синът ѝ трябва да бъде прегледан от психиатър - имало му нещо ненормално. Обаче, тя нищо не направила! Значи, наистина е психар някакъв - не се знае какъв и доколко, защото тия неграмотни хора не обръщат внимание на такива неща - като не крещи по улиците всеки ден, значи е добре, и карай да върви - да бачка и да печели - това им е цялата философия за живота!

Съдете всеки, но не и родителите. За тях живота вече е свършил.

Те пък днешните деца само на смартфоните седят !

Какво има да се умува ? Изверга се е наврял в очакване на леля си, детето се е развикало, оня му е паданло пердето и е убил невинното и беззащитно момиче. До живот, без право на замяна.Точка.

При условие , че работят в една фабрика и предполагам горе-долу е наясно със смените и , какво да я търси по време в което е ясно , че я няма ?

Чака я. бре ! За по-близки отношения.В тези среди е така.

да а беднотията и простотията вървят ръка за ръка и наѝ лошото в случая е че някоѝ или някои много искат това да е така и да си остане така....

Нещо ме кара да си мисля , че този мъж е набеден.Нито има опит за изнасилване , нито грабеж , а и едва ли толкова близки роднини имат чак такива лоши взаимоотношения , че чак да убие.Дотук не се казва въобще за мотив за подобно убийство.Нещо не е наред.

Психиатърката каза - две лица.

И пет лица да имаш все някое от лицата ти ще има мотив да го направи.Такъв до момента не е известен.

Тя тази психиатърка Гълъбова по тв преди време,постави политически коректна диагноза на целия бг народ.

Потресаващата трагедия. Вижте ги и хората от тези репортажи - бедни, щърби, облечени мизерно, неграмотни... Не могат да изразят една ясна мисъл. Не могат да построят едно смислено изречение. Обстановката наоколо тези блокове също мизерия. Безнадеждна България.

Какви ви изглеждат хората?много са си добре. там е смесено население.Знаете ли, ако решат, война ще вдигнат, просто не подозирате

Половината представители на същия народ в НС са с точно тези характеристики, без да са бедни. И баш онбашията не може да изрази една ясна мисъл, да построи едно смислено изречение... Добре си го казал! Там е безнадежността, не в Момчилград.

Бедни. щърбави и смазани са , защото едни алчни български олигарси отнеха поминъка на това население, тютюна, за да отворят пътя за чуждото производство, срещу комисионна или подкуп, разбира се. Турското население, за разлика от циганите, е работливо и кротко, за всеки случай не е толкова злобно каквито сме ние. Нека гледаме обективно нещата.

Ами какво да ти кажа, така е в 90% от "провинцията" абсолютно същата работа

не знам дали задържания е истинския убиец,но ако майката милееше за дъщеря си нямаше да я изостави самичка и да раздава ключове на цялата фамилия .

Интересно ми е защо при такива тежки случаи журналистите все ни поднасят мнението на майката? Кога майка е казала, че синът ѝ е виновен за нещо!? Майката винаги ще защитава сина си. Тя няма да повярва, че той го е извършил дори и да ѝ поднесат очевидни доказателства.

Турските сериали трябва да бъдат спрени от ефир и да бъдат пуснати тези: "Фатме Сали обаче твърди, че синът й Мехмед е бил вкъщи по това време."

"... Някой нещо му е направил..." Арестуваната преди това яко го е "омагьосала".

Добре де , ако беше блудствал с детето преди да го убие , полицията щеше да е наясно ! Явно спестяват информацията на простолюдието за да спасят от линч психопата!

Простотия и беднотия.

Очертава се практика на полиция и следствие да набеждават невинни хора, като прикриват истинските убийци! Правят го поради некомпетентност или от мафиотски подбуди. Затова в съда обвиненията падат. Лошото е, че съсипват живота на невинни хора!

А ти как разбра точно, че е набедена, а? Ей така просто ти хрумна или както обикновено гледаш да се изкажеш по всеки въпрос? Или беше с "набедения" цяла нощ?

по който ти си разбрал, че е виновен! докато няма окончателно съдебно решение не може да се твърди нищо. факт е, че много често полицията набеждава невинни, а в съда тези обвинения падат!

Много трудно е да разбереш мотивите на тези хора, най-малкото защото те имат много ''нестандартно'' мислене и разбиране за живота. Какви сачми в главата е имал този ''братовчед'' и защо е извършил това деяние, те първа ще се разбере. Лично аз не виждам логично обяснение за убийството на детето?!

Наистина работата е много странна. Какъв мотив би имал братовчед да убие невръстната си братовчедка? Силно мирише на нагласена работа. Вместо да търсят истинският убиец, пробутват невинен човек. Това е работа на рецидивист, садист, педофил!

Ако имаше логично обяснение в действията на лудите, такива хора просто нямаше да съществуват.

да обявиш някого за луд;) ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕДНИ МАЛКО ИЛИ МНОГО КАПСУЛОВАНИ ХОРА, КОИТО СПОРЕД МЕН НЕ СА ЛУДИ.

Да му пуснат едно бренеке в главата и да се приключва със следствения експеримент. Мършата му да я хвърлят в контейнерите пред блока на майка му.

Какво друго може да направи майката? Нали от нещо трябва да живеят двете? Не може да ангажираш постоянно странични хора - все някога ще ти откажат всичките дори и да нахалстваш. Не е правилно но не е имала избор