Задържаха учителка, убила мъжа си и вземала пенсията му 2 г.

Детска учителка от Бургас е убила съпруга си и две години е взимала пенсията му.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха учителка, убила мъжа си и вземала пенсията му 2 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С трион го е рязала и хвърляла на части в Морската градина.

За 800 лева пенсия са готови на всичко. Надявала се е след 5 години да му вземе и спестяванията от ДСК ,които са над 400 000 лева.

Чудя се как ще я съдят за ограничаване от свободно излизане като го е гледала - явно е бил лежащо болен и не в състояние да излиза. Нещо не ми се връзва - гледали сме в семейството ни болни възрастни хора, какво да му ограничиш, няма как да излязат за жалост, дори и да искат и те и ние, гледалите ги. Осве, ако мъжът й е бил и с някакви психически отклонения и да е настоявал, ада не е било възможно излизането. Пусто, че за 200 лева мизерна пенсия е предприела една интелигентна жена такива престъпни действия. По-скоро е показателно докъде докарва държавата образованите хора с мизерните си подаяния след цял живот работа.

vasil

Бил е някакъв шеф в Нефтохима и вземал тавана-800 лв.

Позната съдба! Трудно се спасих от бивщата която искаше да свърша по този начин! Тя също е начална учителка и може да са си обменяли информация. Съседите вместо да ми помогнат обявиха бившата за "жертва". Живота (аз вярвам и в Бог) връща всичко на алчните и ненаситните! Благодарение на съдбата съм жив, но благодарение на бившата видях и как изглежда смъртта.

пенсията му 2/две/години!А знаете ли колко много има,на които са им починали съпрузите-я изкарат сами година я не,взимат си друг съпруг,не сключват брак,новият съпруг работи или е пенсионер,ное осигурен - а пенсията на предишният починал вече съпруг им идва като десерт! Сигурно почти във сяко населено място има такива случаи, но никой не се интерисува как се получават и с какво право такива пенсии.Това малка измама ли е!!!

Стивън Кинг може да описва вече и българи,не само американци.

Според мен не го е убил! Той си е умрял сам, но понеже като вдовица ще получава само половината му пенсия. Май така беше, не знам! Някой ако знае да ме коригира! Та просто от чиста алчност е решила да прикрие смъртта му, заради парите! После го е изхвърляла на части, което наистина е психарско! Абе луда работа!

Нищо няма да получава завалийката защото са разведени ама само за парите му го е взела при нея за да тегли от НЕГОВАТА карта без да има пълномощно на 100% и за това е крила смъртта мъ, изгаврила се с трупа му ама парите ги теглила и харчила на воля, Ега ти меркантилната жена дето май и с дъщеря си е била дружка във всичко това за да докопат къде що има останало от човека и брат му

С трите имена изписани целите, със снимка анфас в едър план, само българка може да е.

Зловещо! Тоя народ напълно се изкелефещи вече ...

Еха, това е малко , като криминален роман!

Тая била детска учителка. А, дали има сред управляващите, които в такова положение биха постъпили като нея!? Примерно, Кунева, Цецка, Курнелия, Сталинка...

Penciikite sa Kosmi4eski !

А как е успяла сама да го изхвърли? Мъжете са доста тежки?! Като я гледам не р много силна!

За едно певеце Буркаско нацепените батки ще го изнесат.

Нали знаеш: Тамън научих магарето да не яде и то умря от глад.

С резачка или ножовка се режат костите лесно.

Тази " демокрация" деградира и даскалите.За децата да не говорим,че е страшно. А за сектор " сигурност"- хептен!

Поредното малоумниче, на което демокрацията му е виновна.

Моралната деградация се ускорява в условия на демоНОкрация. Очевидно.

А при "диктатурата на пролетариата " нямаше да го убие, или поне щеше да се откаже от пенсията, нали ?!

Искаш нещо да кажеш ли!?

Добре ви пропагандират. Тя демокрацията и за лошото време е виновна. Не е виновна липсата на ценностна система в българия, липсата на духовност в българина, като и двете бяха отнети от българите по време на любимия ви социализЪм, чиито плодове берем сега (плодовете на обездушаването, обезличаването и отнемането на всякъкви духовни и морални ценности). Виновна ви е демокрацията (то такава в България така и не се появи, но това е друга тема), разбира се, защото е най-лесно, а и така са казали от партията.

представяте ли си как се "грижи и възпитава" децата, вероятно е чудо,че децата оцеляват,но директор и колежки си мълчат, че не в ред с ума си, е тогава мълчанието дали е злато...,да не упражнява професията учител,защото е опасна за здравето и живота на децата

хайде де! - не го убила, а пък му взимала пенсията. и такива чудовища стават детски учителки. горките деца!

Бил е болен, а дали е умрял от естествена смърт и жената е решила вместо да го погребе, да го изхвърли някъде (по-вероятното), или умишлено е убит от жена си (малко вероятно), следствието ще доказва. Засега е сигурно, че жената е виновна единствено, че си е мълчала, че мъжът е мъртъв и е взимала неправомерно пенсията.

БългАриец

Сигурно много го е обичала ...

Ако е починал защото е бил болен елементарно е да повикаш лекар да установи смъртта и да го погребеш както заслужава а не само да мислиш за парите му а с неговия труп да се гавриш изхвърляйки го. Това не трябва да е повече на свобода именно поради моралното и падение

Виновна е и че не е казала, че е изчезнал, че го няма в къщи, нали е бил болен, ако наистина е невинна за убийството/смъртта. Все пак се е грижила за него, така твърди и после той изчезнал, а тя лъже.

Не е само тази госпожа, колко още жени без морал учат и възпитават децата, но няма как да се пресеят - щом имат диплома могат да упражняват професията, нищо, че са скарани с някои човешки ценности и нямат капчица морал.

Eх. че цици - досущ като на Памела Андерсън! Хвала на тази женица с птичи мозък! Сигурно е изтрещяла, като е разбрала - не казвам прочела новия закон за училищното и предъчилищното образование и е искала да се изкипри с уникално учителско портфолио!

Е как го разбраха , че е този дето не е умирал .....а други дето трябва да ги разпознаят немогат.... без въпросителна.....

даиде да сме наясно. това че му е взимала пенсята не означава че го е убила. да се докаже че го е убила и тогава я судете за убииство.

Малка ли е гаврата с трупа му барабар с лъжите и??? Само парите гледате също като тази скотове

Сливенския я зове.

То на една заплата...ако съпруга е починал и не е имала за погребението е взела мизерната му пенсия...не я виня.

Учителка е диагноза не професия!!

А идиот е за цял живот.

Тая канджа диагнозите не я ловят и не се бои от мнението на някакви си драскачи по форумите.

И "това" ще ни възпитава децата!

Ако ти до 7 годишна възраст не си възпитал децата си, не чакай друг да го направи!!!!!!!!!!!!!! НЕ учителите са виновни, че децата се държат по образ и подобие на родителите.

Едва ли го е убила но .... другата половина с заравянето съм я пропуснал в училище .

Децата на работещите родители, който намат баби и дядовци са по 9-10 часа на детска градина ... ако там "такива неща" ги повреждат ... после си ги възпитавай - както искаш!

На това бабе затвора ще ине малко. Охранена дебела пенсионерка....

Смъртна присъда!

За черна комедия, какъвто е впрочем е "демократичния преход" към майната ни!

какво нападати бедната женица като мерски хиени кравопиици преди да сте запознати с безмерните и страдания.// знайте ли какво е да се грижиш за болен мъж 35 години .....с 250 лева чисти.... бесрамните политици начело с герп са я докарали до кучешка тояга накарали са я да превърти и да побеснее.. сугуърно в пристъп на бяс е плюла отровни плюнки.... а може от министерство да са и дали наркотици .... и бедната женица в пристъп на хълюцинация да е посегнала на мъжа си мислейки го за някакав бесрамен гербажиа. фсички учителки сме побесняли и превъртяли... треперими от гняв и не се знае на какво сме способни... една моя колешка от тормоза на герп се превърна във върла нимфоманка, тряскайки се нагоре и надоло с тъмни субекти роми бежанци а понякога и на новите магистрали на боико....ама аз и викам стой на околовръсното/// хем ще си чешиш крастата хем може бойко да те открие и да та набута в министеството за министарка на спорта наи малкото..... и аз вечи не издържам/....// в училиште 35 малумника в класа ми пилят бесрамно нервите та и аз не зная коя зема бродя..... герп превърна бългърското убразувяание в долно пробен бардак и нас чесните дествени учителки в духовни кортизанки и пулоидиотки.. позор срам гадост ужас и бесрамни ожасии!!!!!!!!!!!!!!!

Айде не излагайте още повече професията, че като ви чета, ме е срам че се наричате учител!

Е, това ще реши съда все пак

Спрях да чета, понеже пишеш много неграмотно и загубих интерес! Трудно и е било, затова го е отрепала и го е изхвърлила като непотребна вещ. Много възпитателно. А родителите с деца инвалиди? И те ли да убият децата си и да ги захвърлят, понеже съдбата им никак не е лека? Това не е човешко отношение!

Това е ирония, нали!

да идват - турците!

я иди ти при тех за по икономично

Абе, за кво са турците - идиотите нали сте тука. Много сте! Силни сте!

Ти си същият.

Съчетанието на посткомунистическа простотия с липса на морални ценности ражда това изродско поведение. Не е от липса на пари-парите никога не стигат, но това не значи да ставаш идиот.Всеки може да види колко хора с пари, имат същия проблем.Пресен пример е силиконовата вдовица, не и помня името, която уби мъжа си при секс и се опита да подкупи полицията. Това е морална деградация.И подобни хора (не всички разбира се) вечно мрънкат.И са им виновни всички други но не и те самите.

Не става ясно защо убийството е умишлено. Най-вероятно е измислица на прокурора, да му върви заплатата. Журналистът не се е помъчил да анализира написаното. И как сега ще я осъдят? Нали все-пак трябват някакви доказателства, пък дори и разумни предположения.

Стига с тия внушения . Девет десети от написаното са догадки и журналистически фантазии.

Тази статия вменява вина, тя е противозаконна и противоконституционна. За справка член 31, алинея втора от Конституцията на република България и член 16 от НПК.

Прочети по-натам, за свободата на словото. Статията разказва някаква история, не вменява нищо, освен това журналистът, както и всеки гражданин има право на свое мнение, независимо от мнението на съда.

Не важи в определени случаи, един от тях е когато за застрашени репутацията и правата на другите. Без влязло в сила съдебно решение, заглавието "Задържаха учителка, (която е) убила мъжа си и вземала пенсията му" е клевета. Може да се пише така, когато процесът е минал, и съдът е отсъдил така, не предварително. Защото може и да не го е убила. Не полицаите и не журналистите решават, все пак!

Да питам журналиста и медията, само... Какво стана с презумпцията за невинност? Или може би това не важи за вас?

Човекът го няма от две години. Трупът му е изхвърлен от морето. "Клетата женица" му взима пенсията две години и си трае, че го няма. Самата невинност ! Тук дори няма възможност за адвокатско шикалкавене.

Не съм адвокат. Нито познавам жената, нито я защитавам. Въпросът е принципен. Такива писания в медиите решават не един съдебен процес, а хиляди невинни хора са очернени до живот. Само заради професионално и тенденциозно писание.

Това се случва при всеки крими случай. Медиите се нахвърлят върху някой обвиняем, а после се оказва, че май ситуацията е друга. Но вече на човек му е излязло име и народът се настроил срещу него. Ето - Анита Мейзер я изкараха садо мазо тигрица, а май май се е случило друго нещо. Ония, дето се правеше на мъж от Враца и се гътна - другите изкараха виновни

Какво да прави жената... С тези ниски заплати я оправдавам напълно! Детските учители и педагозите изобщо са най-подценявани в обществото! Как се живее с 200 лева на месец?!

глупости! учителите получават колкото воените, а може ли да сравниш риска на воените и работата до обяд в училище на учителите.

Казва човек, който никога не е гледал нито дете, нито коте :)!

Учителите получават 440 лв. чисто.

Учителите са тези от които зависи какъв ще стане човек. А от един фатмак военен нищо не зависи. Цял живот кражби на дребно ( дори от порциона на войниците). Тази е изкуфяла, но най изкуфели са военните. Такива като теб. Трябва да се пенсионирате като всички на 65 а не да товарите хората.

ще й дадат условна присъда като ужким се докаже че човека я малтретирал и изнасилвал (редовна версия на жени убийци) и това е факт за рекордно ниски присъди на жени в бг. това са факти

Да разбирам(е) ли, че предлагаш универсален (и радикален) метод за повишаване на доходите в България: убиваме си роднините и получаваме техните заплати/пенсии/стипендии ?

NADIA

Е, тази новина ми дойде в повече. Детска учителка... Докъде може да стигне Човекът в деградацията си?

Че всички учителки са мъжеубийци и с двоен тъмен живот! Може даже Кунева превантивно да ги прати всички вкупом на въдворение някъде на село, за да не извършват такива работи, които ги няма в стария и новия ЗНП и ДОИ. След това ще си внесем пресни учителки от третия и четвъртия свят, а може и от оня свят, и така ще си решим пролемите с образованието, че и личните проблеми с нискотонационално етносамочувствие най-паче. И никакви цветенца за 15-ти на такива мизернички, ама-ха, сакън! А се осмелят да пишат двойка - да последва родителско оплакване и на съд! Нека видят те кой командва парада и кой ще си остане да гребе окован долу в галерата......

И аз не разбирам кому е нужно да се оповестява професията на жената...да се очернят другите учители ли , какво?!

Другите учители не се очернят, те просто са гладни въшки като тази.

Професията е написана с цел уж медийна сензация срещу "тъпите" даскали. Не я оправдавам въпросната жена. Ако наистина е виновна, редно е да си понесе последствията. Само да внеса яснота, че учител с до 10 години стаж взема чисти около 500 - 530 лв, защото основната му е 600 лв, а учител с над 10 години стаж взема основна заплата 625 лв. Това са минималните за посочените години трудов стаж, но ви уверявам, че в провинцията масово заплатите са тези. И такива дето ги дрънка, че си изпяваш урока и си заминаваш, са някакви абсолютни невежи. Съветвам ги да не се изказват по въпроси, по които нямат и най-бегла представа. Освен, ако показването на простотията не им е основната цел ...

Тъпанарското изказване е на военен пенсионер, според мен. Той разбира се не е учил достатъчно за да може да оцени труда на учителя, а и няма такова възпитание, че да си премълчи. Явно е бил старшина, няма офицерско възпитание.

Медийните заглавия имат за цел да привлекат интереса на "средния" читател. В конкретния случай става дума за криминално престъпление, което се разкрива , забележете, след 2 години, и не случайно е заподозряна съпругата - учителка! Не малко хора - клошари, каруцари, мениджъри и ... бизнесмени.. са наследствено и емоционално обременени и/или луди... не доказано с анамнези...Да се надяваме, че са останали достатъчно здравомислещи, които могат да възпитават и учат нашите деца при тези мизерни условия при които работят учителите