Коментари - Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства | Днес.dir.bg

Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства

Германецът Нилс Хьогел, работил като медицински брат и осъден вече за убийството на двама пациенти, е заподозрян за още най-малко 84 убийства.

Обратно в новината

Коментари - Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв "медик" е този "медицински брат"?! Докога ще ни подвеждат да допускаме, че полуграмотните медицински сестри са, дето се вика, на една нога с докторите?! "Медик"...

Иванчо наднича в спалнята на родителите си, гледа, гледа и се възмущава: И това са хора, които не ми дават да си бъркам в носа !?! Та и западняците - преди 2 години един немски пилот уби 200 човека, заби ги в Алпите. Този убил 80 човека, Брейвик разстреля още 80, един австриец направил 3 деца на дъщеря си. И тези "хора" дошли да ни учат на "ценности", да ни критикуват за "корупция", отношение към циганите, съдиите и т.н. !?!

Az tuka vav München misa raspravili 4i edna midi.sistra utrovila ,no obila 12 Avgani. bizhantzi,no te omreli kato sa sa sa ma4ili gorkite. Utrovata ni bila svitkavi4no deisdtvuvala.

МНОГО СИ ЗЛЕ МИЛА , УЧУДВАШ МЕ ЧЕ СИ СТУДЕНТКА .

Unmöglich....Kaum zu glauben. Bin mega geschöckt .... Vav nikui sku4ai nee vav stila na girmans. dogturi da obivat.

лекарите са една от най-долната пасмина заедно с фармацевтичната индустрия, които са превърнали човешкото здраве и животи в БИЗНЕС. Много малко практикуват по съвест и те са обикновено в интензивните.

А ти от коя пасмина си! От олигофренската!

Не е лекар - медицинска сестра е бил !

В някои бели държави така си провеждат пенсинние реформи. Повее пари в хазната от неизплатени пвнсии! И нашите пенции да внимават,щото от много европейски ценности първия приоритет остава,-Пенционна реформа до дупка!

СИГУРНО Е ОТ ПАРТИЯТА НА БАБА МЕРКЕЛ!БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ЖЕРТВИТЕ!!!

Интересувам се, как се става третополов ?

В щатите за 2016 г. над 251 000 пациента са починали от лекарска грешка. Справка: гуглето

Обаче няма статистика колко са спасени поради лекарска грешка. Със сигурност има такива. Т.е. оживели благодарение на грешката.

Имаше такива случаи и с лекари, във Великобритания, ако не се лъжа. Затова съм привърженик на максимата "Нямам нужда от лекари, мога и сам да си умра". Мисълта на е Молиер, който умрял от туберкулоза без да му правят клизма и кръвопускане. Това е в кръга на шегата, но за съжаление такива случаи май не са малко.

Д-р Харолд Шипмън е известен с много починали пациенти. Няма лошо да се откриват навреме такива хора, но покрай тях нищо чудно да му налепят и доста случаи в които той не носи вина, но понеже е направил доста поразии и е минал от там всичко отива по презумция.

И ние тека правим, и засега сме живи. Не смеем да идем на лекар, моментално ти 'откриват' некое раче, некое касокраче, некое чернодробно, некое ментално..и почва цицане на парички, иди на тфа изследване, айде сега тия хапчета, еми не помагта ли, защо тека, я дай да опитаме другите...щом не ти понасе, има и трети.... И тека, ставаш роПче на системата и паричките изтичет в техните джоПчета..... Я си стой дОма, пий едно чайче, полегни да починеш, утре ти е минало, защо ше се охарчваш, я си остани жиФ....

Точно така, с малки корекции не отиват изобщо грам в техните джобчета. Лекарите не са на % от изработеното, нито от нищо. Цялата болница взима от така наречената 'клинична пътека'. Но самите лекари - нищо не получават. В някои болници това се прави, за да може шефа да направи някое и друго хотелче. В други болници това се прави, за да се купят бинтове и празни спринцовки и да се плати на чистачките, защото за лекари и сестри така или иначе пари няма. Във всички болници, обаче, както и във всички фирми (изобщо) заплатите се дават по сметка. Банкова сметка и карта. Това значи, че както и каквото и да прави който и да е, която и да е - парите отиват в банките. Защото монетния двор вече няма право да управлява парите в държавата - парите се 'създават' от банките. Съвсем по-реално казано, в банките се създават кредити, а ние всички вместо пари получаваме кредити. Вижте си разпечатките от банковеите сметки. И така, уж далавери но ...

Много е опасно да ти вкарват в тялото вещество посредством инжекция, ако не знаеш какво е. Може да е всичко, дори ваксини те против грип са много опасни. Съдържат чужд белтък и какво ли още не, което не е ясно как ще ви подейства. Пазете се ей хора.

Да, и аз питам какво има вътре и ако не ми покажат етикета и не се съглася, и отказвам. Ма късно захитрех....първите ми 30 години се ловех ного на дофтурските трикчета....е пак по-добре късно, отколкото никога..... И откак захитрех, и спрех и да ходим на дофтур, и ей ме на, изненадващо още мърдам.....и да имам болести, защо ми е да знам, кога Бог реши, тогава ке ме гътне, сичкото над пейсетака ми е подарък, некои и толко не доживеват. Я ква съм радосна, шеслива и късметлийка, ми доживех пейсе бе! лелеле! отивам дасе почерпим нещо слаТко, това сие за празнуване!

от квотата бежанци на другарката Меркел ли са?

Изчакали са го да мине цифрата 50 за да го гепят с сигурни улики. Като оня с гласовете в главата дето го изчакаха напълно да откачи и да претрепе със самолета всичко живо.

Само че той не е никакъв медик, а медицинска сестра, един вид "болногледач"

С някои казват, че било лошо в България. Лошо за едни - добре за други. Ако Нилс живееше в България, сега нямаше да го съдят, защото щеше да има давност престъплението му.... Да не говорим че никой няшаше и да губи времето за разследване.... Болните умират, какво толкоз.... А и повечето убийства в България са самоубийства... И така, ден да мине друг да дойде....

Аз защо не стъпвам в болница? Забелязал съм, че който започне лечение на рак умира до 6 месеца, който не още си е жив. Стандартната процедура е първо ти отслабят и мунната система с операция и след това те довършват с химиотерапия и лъчево облъчване. Вече не е важно дали си излекуван , важно е да си тежко болен и да се усвояват пътеки.

ха ха -че тук такива с лопата да ги ринеш ако не си някой или на някого си умираш без проблем в болницата!!

"Медицнски брат" не съществува, уважаеми списвачи. Мъжете са също медицински сестри. Ако ви е трудно да го проумеете, може да пишете асистент.

Всъщност асистент е по-ниско от сестра, която също може да има различни имена, защото в други държави не използват израза "старша" сестра. Но в случая брат, звучи като едни от една религия, в която всички са си братя и сестри по подобие на едни нашенски братчеди. Наистина превода звучи тъпо, но с мигрантите скоро ще името "оператор на биологична единица" ще придобие много по-широко значение.

Грешиш, не е сестра ,а си е брат.Асистент може и да е жена.

Да, Асистен'ка Ненка.

Стив Ханке направи същото с България. Е за сега пациентът диша...

Стив Ханке или любен гоцев и компания, я помисли, ако има с какво ???

Защо се неглижира и не се коментира какво в средата около нас води до увеличаването на броя на откачалките и изобщо на болните от всякакви болести?Май ако там се разрови ще трябва всичко в съвременното общества да се предифинира.Но тогава как кукловодите ще печелят?

мн. готино име, събужда асоциации...

Назначете повече тарамбуки, като в Англия и ще сте сигурни, че ще умират заобиколени с най-добрите колониални усмивки, но никой няма да знае от какво. То отдавна не се произвеждат медицински кадри, а работници покриваща смяната. Тези които се ошлайфат в лизането на гъзове винаги ще успеят да се измъкнат, че не са виновни, че са толкова прости. Особенно цветните фараони. Помните в Либия как филипинските сестри ги измъкнаха а нашите останаха да обират калая. Е онези са били колония на САЩ, а там си уважават страни които имат примати, които може и да не са еволюирали за теорията на Дарвин.

А колко медици убиват в България само като изтече направлението на нормални граждани с ЕГН над 70 г. ???? Контролира ли някой това? Баща ми си отиде за нула време а беше здрав като желязо. Заразиха го с бактерии за 2 дни и после изпробваха последно поколение антибиотици докато изпадна в кома и после м извадиха направо инсталацията в наше отсъствие. Пишман да стане да отиде човек в болница. С мен това няма да стане на тази възраст.

Не разбирам защо не назовават убиеца само с инициалите му, каквато е практиката у нас.

Виждате ли какво правят лекарите, после пак ги защитавайте. Убиват умишлено хора и то по много.

Не е бил лекар, бил е медицинска сестра. Изобщо на тези, които избират несвойствена за пола си професия трябва да се обръща особенно внимание. Понякога са гении в професията си, но понякога е точно обратното.

Лекар или медицинска сестра все едно. На такива аз им викам Natural Born Killers!

Може да са били мюсулмани - не се знае

Поредният д-р Менгеле

Колкото и да не ви се нрави, Менгеле е правил експерименти по-скоро граничещи с експерименталната биология. Всеки плюе по нацистите и германците, ама са си счупили краката да тичат в края на войната да им приберат учените. Много от водещите хирурзи са учили по медицински атласи правени от немците и са казвали, че са най-добрите. Пределно ясно знам как звучи, но нека не бъдем лицемерни.

Коментари - Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства | Днес.dir.bg

Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства

Германецът Нилс Хьогел, работил като медицински брат и осъден вече за убийството на двама пациенти, е заподозрян за още най-малко 84 убийства.

Обратно в новината

Коментари - Германски медик, убил двама, подозиран за още 84 убийства | Днес.dir.bg

Коментари

Какъв "медик" е този "медицински брат"?! Докога ще ни подвеждат да допускаме, че полуграмотните медицински сестри са, дето се вика, на една нога с докторите?! "Медик"...

Иванчо наднича в спалнята на родителите си, гледа, гледа и се възмущава: И това са хора, които не ми дават да си бъркам в носа !?! Та и западняците - преди 2 години един немски пилот уби 200 човека, заби ги в Алпите. Този убил 80 човека, Брейвик разстреля още 80, един австриец направил 3 деца на дъщеря си. И тези "хора" дошли да ни учат на "ценности", да ни критикуват за "корупция", отношение към циганите, съдиите и т.н. !?!

Az tuka vav München misa raspravili 4i edna midi.sistra utrovila ,no obila 12 Avgani. bizhantzi,no te omreli kato sa sa sa ma4ili gorkite. Utrovata ni bila svitkavi4no deisdtvuvala.

МНОГО СИ ЗЛЕ МИЛА , УЧУДВАШ МЕ ЧЕ СИ СТУДЕНТКА .

Unmöglich....Kaum zu glauben. Bin mega geschöckt .... Vav nikui sku4ai nee vav stila na girmans. dogturi da obivat.

лекарите са една от най-долната пасмина заедно с фармацевтичната индустрия, които са превърнали човешкото здраве и животи в БИЗНЕС. Много малко практикуват по съвест и те са обикновено в интензивните.

А ти от коя пасмина си! От олигофренската!

Не е лекар - медицинска сестра е бил !

В някои бели държави така си провеждат пенсинние реформи. Повее пари в хазната от неизплатени пвнсии! И нашите пенции да внимават,щото от много европейски ценности първия приоритет остава,-Пенционна реформа до дупка!

СИГУРНО Е ОТ ПАРТИЯТА НА БАБА МЕРКЕЛ!БОГ ДА ГИ ПРОСТИ ЖЕРТВИТЕ!!!

Интересувам се, как се става третополов ?

В щатите за 2016 г. над 251 000 пациента са починали от лекарска грешка. Справка: гуглето

Обаче няма статистика колко са спасени поради лекарска грешка. Със сигурност има такива. Т.е. оживели благодарение на грешката.

Имаше такива случаи и с лекари, във Великобритания, ако не се лъжа. Затова съм привърженик на максимата "Нямам нужда от лекари, мога и сам да си умра". Мисълта на е Молиер, който умрял от туберкулоза без да му правят клизма и кръвопускане. Това е в кръга на шегата, но за съжаление такива случаи май не са малко.

Д-р Харолд Шипмън е известен с много починали пациенти. Няма лошо да се откриват навреме такива хора, но покрай тях нищо чудно да му налепят и доста случаи в които той не носи вина, но понеже е направил доста поразии и е минал от там всичко отива по презумция.

И ние тека правим, и засега сме живи. Не смеем да идем на лекар, моментално ти 'откриват' некое раче, некое касокраче, некое чернодробно, некое ментално..и почва цицане на парички, иди на тфа изследване, айде сега тия хапчета, еми не помагта ли, защо тека, я дай да опитаме другите...щом не ти понасе, има и трети.... И тека, ставаш роПче на системата и паричките изтичет в техните джоПчета..... Я си стой дОма, пий едно чайче, полегни да починеш, утре ти е минало, защо ше се охарчваш, я си остани жиФ....

Точно така, с малки корекции не отиват изобщо грам в техните джобчета. Лекарите не са на % от изработеното, нито от нищо. Цялата болница взима от така наречената 'клинична пътека'. Но самите лекари - нищо не получават. В някои болници това се прави, за да може шефа да направи някое и друго хотелче. В други болници това се прави, за да се купят бинтове и празни спринцовки и да се плати на чистачките, защото за лекари и сестри така или иначе пари няма. Във всички болници, обаче, както и във всички фирми (изобщо) заплатите се дават по сметка. Банкова сметка и карта. Това значи, че както и каквото и да прави който и да е, която и да е - парите отиват в банките. Защото монетния двор вече няма право да управлява парите в държавата - парите се 'създават' от банките. Съвсем по-реално казано, в банките се създават кредити, а ние всички вместо пари получаваме кредити. Вижте си разпечатките от банковеите сметки. И така, уж далавери но ...

Много е опасно да ти вкарват в тялото вещество посредством инжекция, ако не знаеш какво е. Може да е всичко, дори ваксини те против грип са много опасни. Съдържат чужд белтък и какво ли още не, което не е ясно как ще ви подейства. Пазете се ей хора.

Да, и аз питам какво има вътре и ако не ми покажат етикета и не се съглася, и отказвам. Ма късно захитрех....първите ми 30 години се ловех ного на дофтурските трикчета....е пак по-добре късно, отколкото никога..... И откак захитрех, и спрех и да ходим на дофтур, и ей ме на, изненадващо още мърдам.....и да имам болести, защо ми е да знам, кога Бог реши, тогава ке ме гътне, сичкото над пейсетака ми е подарък, некои и толко не доживеват. Я ква съм радосна, шеслива и късметлийка, ми доживех пейсе бе! лелеле! отивам дасе почерпим нещо слаТко, това сие за празнуване!

от квотата бежанци на другарката Меркел ли са?

Изчакали са го да мине цифрата 50 за да го гепят с сигурни улики. Като оня с гласовете в главата дето го изчакаха напълно да откачи и да претрепе със самолета всичко живо.

Само че той не е никакъв медик, а медицинска сестра, един вид "болногледач"

С някои казват, че било лошо в България. Лошо за едни - добре за други. Ако Нилс живееше в България, сега нямаше да го съдят, защото щеше да има давност престъплението му.... Да не говорим че никой няшаше и да губи времето за разследване.... Болните умират, какво толкоз.... А и повечето убийства в България са самоубийства... И така, ден да мине друг да дойде....

Аз защо не стъпвам в болница? Забелязал съм, че който започне лечение на рак умира до 6 месеца, който не още си е жив. Стандартната процедура е първо ти отслабят и мунната система с операция и след това те довършват с химиотерапия и лъчево облъчване. Вече не е важно дали си излекуван , важно е да си тежко болен и да се усвояват пътеки.

ха ха -че тук такива с лопата да ги ринеш ако не си някой или на някого си умираш без проблем в болницата!!

"Медицнски брат" не съществува, уважаеми списвачи. Мъжете са също медицински сестри. Ако ви е трудно да го проумеете, може да пишете асистент.

Всъщност асистент е по-ниско от сестра, която също може да има различни имена, защото в други държави не използват израза "старша" сестра. Но в случая брат, звучи като едни от една религия, в която всички са си братя и сестри по подобие на едни нашенски братчеди. Наистина превода звучи тъпо, но с мигрантите скоро ще името "оператор на биологична единица" ще придобие много по-широко значение.

Грешиш, не е сестра ,а си е брат.Асистент може и да е жена.

Да, Асистен'ка Ненка.

Стив Ханке направи същото с България. Е за сега пациентът диша...

Стив Ханке или любен гоцев и компания, я помисли, ако има с какво ???

Защо се неглижира и не се коментира какво в средата около нас води до увеличаването на броя на откачалките и изобщо на болните от всякакви болести?Май ако там се разрови ще трябва всичко в съвременното общества да се предифинира.Но тогава как кукловодите ще печелят?

мн. готино име, събужда асоциации...

Назначете повече тарамбуки, като в Англия и ще сте сигурни, че ще умират заобиколени с най-добрите колониални усмивки, но никой няма да знае от какво. То отдавна не се произвеждат медицински кадри, а работници покриваща смяната. Тези които се ошлайфат в лизането на гъзове винаги ще успеят да се измъкнат, че не са виновни, че са толкова прости. Особенно цветните фараони. Помните в Либия как филипинските сестри ги измъкнаха а нашите останаха да обират калая. Е онези са били колония на САЩ, а там си уважават страни които имат примати, които може и да не са еволюирали за теорията на Дарвин.

А колко медици убиват в България само като изтече направлението на нормални граждани с ЕГН над 70 г. ???? Контролира ли някой това? Баща ми си отиде за нула време а беше здрав като желязо. Заразиха го с бактерии за 2 дни и после изпробваха последно поколение антибиотици докато изпадна в кома и после м извадиха направо инсталацията в наше отсъствие. Пишман да стане да отиде човек в болница. С мен това няма да стане на тази възраст.

Не разбирам защо не назовават убиеца само с инициалите му, каквато е практиката у нас.

Виждате ли какво правят лекарите, после пак ги защитавайте. Убиват умишлено хора и то по много.

Не е бил лекар, бил е медицинска сестра. Изобщо на тези, които избират несвойствена за пола си професия трябва да се обръща особенно внимание. Понякога са гении в професията си, но понякога е точно обратното.

Лекар или медицинска сестра все едно. На такива аз им викам Natural Born Killers!

Може да са били мюсулмани - не се знае

Поредният д-р Менгеле

Колкото и да не ви се нрави, Менгеле е правил експерименти по-скоро граничещи с експерименталната биология. Всеки плюе по нацистите и германците, ама са си счупили краката да тичат в края на войната да им приберат учените. Много от водещите хирурзи са учили по медицински атласи правени от немците и са казвали, че са най-добрите. Пределно ясно знам как звучи, но нека не бъдем лицемерни.