Коментари - Убиха коне с арбалет в Етрополе | Днес.dir.bg

Убиха коне с арбалет в Етрополе

Те твърдят, че е било зловещо и се страхуват за живота на децата си

Обратно в новината

Коментари - Убиха коне с арбалет в Етрополе | Днес.dir.bg

Коментари

Следващите за отстрел за кучкарите-с прашката в главата !

стопаните не си намират стоката, в случая конете, щото си ги гледат на собствените земи, а не пуснати из имотите на другите стопани! ако си ги гледа на негова земя никой нищо няма да им прави! отнася се и за овце, крави, кокошти и камили ако щете!

Я пак си го прочети. Кво си писал - нещо не се връзва.

Този , като го хванат , трябва жив да го одерат !!

около конете, или монтирайте малки камери в гривите на конете. Хвана ли го този идиот който така се отнася със животните много лоши работи го чакат!

Големи съдници са се извъдили тука. Конят е доста опасно и често агресивно животно дами и господа, особено ако става въпрос за жребец или жребна кобила. И при положение, че стадото е пуснато да се размотава свободно въобще не се изненадвам, че на някой му е писнало.

си паднал от гърба на някое магаре на бостана, че така да злословиш против конете. Има животни сред тях са по-умни от теб, така да знаеш.

Едно не мога да разбера! Що за психопат трябва да си, за да убиеш хладнокръвно едно такова голямо и благородно животно, като преди това го раниш в краката и гледайки го как се мъчи да го доубиеш! Този изверг трябва да се намери - не всеки има достъп до арбалет и то явно не какъв да е. Полицията и Прокуратурата да се самосезират, че утре този може и човек да убие! Най-големите психопати и масови убийци са почнали с насилие над животни? Вчера кучета и котки, днес коне. Утре?

пра пра пра дедоти аспарух се е хранил предимно с коне! надявамсе не си мислиш, че ги е ял живи! а тия коне пуснати свободно си са дивеч!

Аз да попитам, по тия стрели няма ли начин да се снемат отпечатъци? Едва ли рамбо е работил през цялото време с ръавици, докато е боравил с тях? Може пък да излезе в базата данни някъде, ама то чакайте бе , купиха автомобили, ама за съвременно форенсик оборудване не са стигнали кинти сигурно

Най-важният въпрос е: Къде и по кое време са убити конете? В Европата има много свободно пасящи стада, без човешки надзор, НО - на строго определени поляни с ограда по която тече ток с високо напрежение и ниска мощност!

пише - доато са били на паша на, полята на , която са били преместени специално, за да не се пречкат на изразлите отново, чрез насилие недоволство местни жители,

А ЧИЯ е тази поляна, тикво зелена?!

Продажбата на арбалети трябвада бъде забранена.

Не, не са стопани и не казвате цялата истина! Тези коне са пуснати свободно да обикалят Стара планина, Рила, Пирин и Родопите, т.е. гледат се сами, а собствениците получават европейски субсидии, без да полагат труд за тях! Същите са анонимни, няма как да получат предупреждение за набезите в нивите, градините и лозята на другите хора, които полагат неимоверен труд, а конете стъпкват и изяждат насаждениеята, и бутат огради! Явно на някои хора им е дошло до гуша, въпреки че не ги оправдавам!

И това оправдава садизма на тоя улавия дето си е играл на бушмен ли? Изваратени хора..Ако конете са по европрограми трябва да са маркирани , така, че не, не са анонимни първо,и второ дори да не са по европрограми, местните знаят кое стадо на кого е - и кви ниви в планината, бе ...

Какъв идиот трябва да си за да причиняваш това на животните? Дано го хванат и да му отсекат ръцете и краката, да почувства болка.

Едно време комшиите правеха доброволни отряди и хайки за такава из мет, я откриваха за няколко часа. След това от нея нищо повече не се чуваше и знаеше. Нещата пак се връщаха в тихото и мирно русдло. Сега всички са се скрили в дупките си и само се жалват колко било зле. Страхливи мекици сте станали.

То добре, ама не мисля, че ако се съберем с комшиите и убием някой, ще ни се размине.

То и тия с лъковете и арбалетите могат да се съберат в отряди....

Снощи гледам клип в Япония, сърни се разхождат по алеята в града. Направили будка дори, вземаш храна и им даваш. Животните спокойни, дават да ги погалиш. А днес чета това за България.

А има доста мощни, дори са по-опасни и от пушка с по-малък калибър. Имам арбалет (с който стрелям само по мишени), към 300 лева беше. От 100-тина метра пробива 1.5мм ламарина. Това са опасни оръжия, но вместо да направят тях на регистрационен режим (че дори и разрешителен за по-мощните) - те набутаха на регистрационен режим газовите пистолетчета, а които абсолютно нищо не можеш да направиш.

Явно, вече подминахме 1990 и се връщаме някъде в 1800-ните години.

Хората са го казали. Каквото и да става винаги накрая излиза, че всичко е заради пари. Говори се за много субсидии за фотосоларни ''паркове'' и ветрогрнератори.... Изобщо няма да се учудя, ако някой разчиства земята от възможните ''пречки''.

Надали. По-скоро местен луд въоръжен с арбалет. Този тип е опасен. Трябва да го открият, това е индивид с изключително опасни болестни симптоми.

По скоро удобно '' луд.'' Това сме го гледали по американските филми. Така са'' разчиствали'' фермерите за да им вземат земята. Вярвам, че хората с основание се опасяват за живота си.

Развитите общества се познават по грижата им към старите хора и животните. Познайте къде сме ние - в Първобитият строй. Позор. Срам. Мъка.

не. това е някаква болестна форма на садизъм, такива посягат и на хора рано или късно. изверги има навсякъде, и в развитите общества. трябва да бъде намерен и въдворен.

Значи влиза някой в КОНЮШНЯТА ти и избива всички коне. Нямали ли са камери в КОНЮШНЯТА та да видим "злосторника".

Ква конюшня нанейно величество Баба Бети Втора те гони бе, хайванчетата са си тичали свободно на паша по поляната посред бел ден и некъв Винету избегал от психиатрията си е помисилл, че ловува бизони в прерията и им е видял сметката

Така им се пада - вземаш под концесия някое пасище примерно за фотоволтаици или просто да си пасеш там овцете, хахаха, отиваш там и намираш конете на тези супернагли двукраки животни. Какво правят там? Стрелата трябваше да бъде в кратуните на тези създания лишени от всякакви задръжки. Който иска коне си строи конюшня и си наема персонал!!!! С всички надлежни разрешения

Вие сте лош човек! Зъл! За съжаление сте!

покрай форума виждаш какви изверги бродят между нас, това му е в главата, може би самият той изтезава животни, ето въпросния "бизнесмен" в случая. Самият факт, че поства такъв текст вече е показателен.

Това ли е начина? Като в нецивилзованите времена от Средновековието? Питам, понеже имаме един съсед, същия като тебе. Не целия вход, а целия блок е пропищал от него. Наша съседка не забелязала, че така спряла, че колата ѝ стърчи педя пред гаража му. Не можал да разгърне напълно вратите, едва излязал, хванал ножа и ѝ нарязал и четирите гуми. Познава я. Знае къде живее. После нашия, като го питали в полицията "И това ли беше начина?", дивака се пулел в недоумение и викал "Че какво друго да направя? "

...в нашата родина днес има стотици законови постановки, които поставят част от малкия бизнес и най-вече фермерите в тежка дискриминационна позиция. Такива конски табуни нанасят тежки щети на земеделски производители, застрахователите отказват да плащат и щетата остава на сметка на потърпевшия. Най-тъпото е, че на тия с конете по ралични европрограми ги помпат с нелоши финансови средства, а "стопаните" са такива само в кавички, защото не ползват тези средства по предназначение а профукват всичко за ядене, пиене и курваджилък. Естествено не съм защитник на убийците, за да си способен на подобни касапници, трябва да си яко невменяем. Обикновените нормални фермери имат едно решение - да се изнесат от клоаката България. Аз го направих преди 10 години, фермер съм в Португалия и живея и се трудя спокойно. Държавата ни пропуска полза само от мен близо милион евро на година (социални и медицински осигуровки плюс данък общ доход на мен и работниците ми).

Не мога да разбера, какво е това влечение да причиняваш смърт. Независимо дали са хора или животни. Каква същност имат такива, от какво са изтъкани? А да убишеш такова красиво животно, направо не ми го побира ума. И забележете, повалил го и го изтезавал до смърт. Явно за удоволствие. Две от тях са чакали малки. Прокълнати хора са това, мърсни същества, изроди...

Какъв изрод трябда да си, за да посегнеш на нещо толкова благородно, като кон? Време е Господ да слезе на тази земя, наложително е! Изрод до изрод, навсякъде.

Не трябва да пипат така стрелите, а да се вземат отпечатъци от тях за сравнение. Ако имат предни криминални прояви, може само по тях да ги открият. Ако не да е доказателство при намиране.

Намерете изродите убиващи конете и ......око за око, зъб за зъб!

Арбалети не се купуват много. Лесно може да се разбере, кой притежава такъв в района.

Арбалетите обаче и не подлежат на регистрация, и не се знае реално кой има и кой няма.

но се знае кой ги прави и на кого ги продава (желаещи едва ли има чак толкова много)

Мен ме караха да попълня бланка с трите имена, години, адрес и телефон за свръзка. После трябваше да дам лична карта, за да удостоверят, че попълненото в бланката е вярно. Това остава в оръжения магазин.

Коментари - Убиха коне с арбалет в Етрополе | Днес.dir.bg

Убиха коне с арбалет в Етрополе

Те твърдят, че е било зловещо и се страхуват за живота на децата си

Обратно в новината

Коментари - Убиха коне с арбалет в Етрополе | Днес.dir.bg

Коментари

Следващите за отстрел за кучкарите-с прашката в главата !

стопаните не си намират стоката, в случая конете, щото си ги гледат на собствените земи, а не пуснати из имотите на другите стопани! ако си ги гледа на негова земя никой нищо няма да им прави! отнася се и за овце, крави, кокошти и камили ако щете!

Я пак си го прочети. Кво си писал - нещо не се връзва.

Този , като го хванат , трябва жив да го одерат !!

около конете, или монтирайте малки камери в гривите на конете. Хвана ли го този идиот който така се отнася със животните много лоши работи го чакат!

Големи съдници са се извъдили тука. Конят е доста опасно и често агресивно животно дами и господа, особено ако става въпрос за жребец или жребна кобила. И при положение, че стадото е пуснато да се размотава свободно въобще не се изненадвам, че на някой му е писнало.

си паднал от гърба на някое магаре на бостана, че така да злословиш против конете. Има животни сред тях са по-умни от теб, така да знаеш.

Едно не мога да разбера! Що за психопат трябва да си, за да убиеш хладнокръвно едно такова голямо и благородно животно, като преди това го раниш в краката и гледайки го как се мъчи да го доубиеш! Този изверг трябва да се намери - не всеки има достъп до арбалет и то явно не какъв да е. Полицията и Прокуратурата да се самосезират, че утре този може и човек да убие! Най-големите психопати и масови убийци са почнали с насилие над животни? Вчера кучета и котки, днес коне. Утре?

пра пра пра дедоти аспарух се е хранил предимно с коне! надявамсе не си мислиш, че ги е ял живи! а тия коне пуснати свободно си са дивеч!

Аз да попитам, по тия стрели няма ли начин да се снемат отпечатъци? Едва ли рамбо е работил през цялото време с ръавици, докато е боравил с тях? Може пък да излезе в базата данни някъде, ама то чакайте бе , купиха автомобили, ама за съвременно форенсик оборудване не са стигнали кинти сигурно

Най-важният въпрос е: Къде и по кое време са убити конете? В Европата има много свободно пасящи стада, без човешки надзор, НО - на строго определени поляни с ограда по която тече ток с високо напрежение и ниска мощност!

пише - доато са били на паша на, полята на , която са били преместени специално, за да не се пречкат на изразлите отново, чрез насилие недоволство местни жители,

А ЧИЯ е тази поляна, тикво зелена?!

Продажбата на арбалети трябвада бъде забранена.

Не, не са стопани и не казвате цялата истина! Тези коне са пуснати свободно да обикалят Стара планина, Рила, Пирин и Родопите, т.е. гледат се сами, а собствениците получават европейски субсидии, без да полагат труд за тях! Същите са анонимни, няма как да получат предупреждение за набезите в нивите, градините и лозята на другите хора, които полагат неимоверен труд, а конете стъпкват и изяждат насаждениеята, и бутат огради! Явно на някои хора им е дошло до гуша, въпреки че не ги оправдавам!

И това оправдава садизма на тоя улавия дето си е играл на бушмен ли? Изваратени хора..Ако конете са по европрограми трябва да са маркирани , така, че не, не са анонимни първо,и второ дори да не са по европрограми, местните знаят кое стадо на кого е - и кви ниви в планината, бе ...

Какъв идиот трябва да си за да причиняваш това на животните? Дано го хванат и да му отсекат ръцете и краката, да почувства болка.

Едно време комшиите правеха доброволни отряди и хайки за такава из мет, я откриваха за няколко часа. След това от нея нищо повече не се чуваше и знаеше. Нещата пак се връщаха в тихото и мирно русдло. Сега всички са се скрили в дупките си и само се жалват колко било зле. Страхливи мекици сте станали.

То добре, ама не мисля, че ако се съберем с комшиите и убием някой, ще ни се размине.

То и тия с лъковете и арбалетите могат да се съберат в отряди....

Снощи гледам клип в Япония, сърни се разхождат по алеята в града. Направили будка дори, вземаш храна и им даваш. Животните спокойни, дават да ги погалиш. А днес чета това за България.

А има доста мощни, дори са по-опасни и от пушка с по-малък калибър. Имам арбалет (с който стрелям само по мишени), към 300 лева беше. От 100-тина метра пробива 1.5мм ламарина. Това са опасни оръжия, но вместо да направят тях на регистрационен режим (че дори и разрешителен за по-мощните) - те набутаха на регистрационен режим газовите пистолетчета, а които абсолютно нищо не можеш да направиш.

Явно, вече подминахме 1990 и се връщаме някъде в 1800-ните години.

Хората са го казали. Каквото и да става винаги накрая излиза, че всичко е заради пари. Говори се за много субсидии за фотосоларни ''паркове'' и ветрогрнератори.... Изобщо няма да се учудя, ако някой разчиства земята от възможните ''пречки''.

Надали. По-скоро местен луд въоръжен с арбалет. Този тип е опасен. Трябва да го открият, това е индивид с изключително опасни болестни симптоми.

По скоро удобно '' луд.'' Това сме го гледали по американските филми. Така са'' разчиствали'' фермерите за да им вземат земята. Вярвам, че хората с основание се опасяват за живота си.

Развитите общества се познават по грижата им към старите хора и животните. Познайте къде сме ние - в Първобитият строй. Позор. Срам. Мъка.

не. това е някаква болестна форма на садизъм, такива посягат и на хора рано или късно. изверги има навсякъде, и в развитите общества. трябва да бъде намерен и въдворен.

Значи влиза някой в КОНЮШНЯТА ти и избива всички коне. Нямали ли са камери в КОНЮШНЯТА та да видим "злосторника".

Ква конюшня нанейно величество Баба Бети Втора те гони бе, хайванчетата са си тичали свободно на паша по поляната посред бел ден и некъв Винету избегал от психиатрията си е помисилл, че ловува бизони в прерията и им е видял сметката

Така им се пада - вземаш под концесия някое пасище примерно за фотоволтаици или просто да си пасеш там овцете, хахаха, отиваш там и намираш конете на тези супернагли двукраки животни. Какво правят там? Стрелата трябваше да бъде в кратуните на тези създания лишени от всякакви задръжки. Който иска коне си строи конюшня и си наема персонал!!!! С всички надлежни разрешения

Вие сте лош човек! Зъл! За съжаление сте!

покрай форума виждаш какви изверги бродят между нас, това му е в главата, може би самият той изтезава животни, ето въпросния "бизнесмен" в случая. Самият факт, че поства такъв текст вече е показателен.

Това ли е начина? Като в нецивилзованите времена от Средновековието? Питам, понеже имаме един съсед, същия като тебе. Не целия вход, а целия блок е пропищал от него. Наша съседка не забелязала, че така спряла, че колата ѝ стърчи педя пред гаража му. Не можал да разгърне напълно вратите, едва излязал, хванал ножа и ѝ нарязал и четирите гуми. Познава я. Знае къде живее. После нашия, като го питали в полицията "И това ли беше начина?", дивака се пулел в недоумение и викал "Че какво друго да направя? "

...в нашата родина днес има стотици законови постановки, които поставят част от малкия бизнес и най-вече фермерите в тежка дискриминационна позиция. Такива конски табуни нанасят тежки щети на земеделски производители, застрахователите отказват да плащат и щетата остава на сметка на потърпевшия. Най-тъпото е, че на тия с конете по ралични европрограми ги помпат с нелоши финансови средства, а "стопаните" са такива само в кавички, защото не ползват тези средства по предназначение а профукват всичко за ядене, пиене и курваджилък. Естествено не съм защитник на убийците, за да си способен на подобни касапници, трябва да си яко невменяем. Обикновените нормални фермери имат едно решение - да се изнесат от клоаката България. Аз го направих преди 10 години, фермер съм в Португалия и живея и се трудя спокойно. Държавата ни пропуска полза само от мен близо милион евро на година (социални и медицински осигуровки плюс данък общ доход на мен и работниците ми).

Не мога да разбера, какво е това влечение да причиняваш смърт. Независимо дали са хора или животни. Каква същност имат такива, от какво са изтъкани? А да убишеш такова красиво животно, направо не ми го побира ума. И забележете, повалил го и го изтезавал до смърт. Явно за удоволствие. Две от тях са чакали малки. Прокълнати хора са това, мърсни същества, изроди...

Какъв изрод трябда да си, за да посегнеш на нещо толкова благородно, като кон? Време е Господ да слезе на тази земя, наложително е! Изрод до изрод, навсякъде.

Не трябва да пипат така стрелите, а да се вземат отпечатъци от тях за сравнение. Ако имат предни криминални прояви, може само по тях да ги открият. Ако не да е доказателство при намиране.

Намерете изродите убиващи конете и ......око за око, зъб за зъб!

Арбалети не се купуват много. Лесно може да се разбере, кой притежава такъв в района.

Арбалетите обаче и не подлежат на регистрация, и не се знае реално кой има и кой няма.

но се знае кой ги прави и на кого ги продава (желаещи едва ли има чак толкова много)

Мен ме караха да попълня бланка с трите имена, години, адрес и телефон за свръзка. После трябваше да дам лична карта, за да удостоверят, че попълненото в бланката е вярно. Това остава в оръжения магазин.