17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Надали причината за стрелбата е била любовен триъгълник. По-скоро са спорели за парко място.

защо депутетата не забранят хазарта? Очевидно е, че това ЗАНИМАНИЕ е лошо!

30 г. този човек лъже и мами обикновени хора, като посяга на последните им пари.

много хубаво, смърт на всички търтеи, бил коректен, да бе! хазарт и коректност, хайде моля ви се!

Що не са я трой-кали таз красТавица?! Никоя жена не е умряла от това, пък и едва ли би се дърпала. Всички щяха да са щастливи.... и живи

... трой-кали?!? KaTo Kали?!?

Ало, МВРето,я да пуснете момчето,то е свършило такава хубава работа!Една гад /бизнесмен/ по-малко!

Хазартен бос , охранител , шеф на полицията ... Защо ли ми се струва ,че всички са от едно тесто !

Всички изброени в статията са за обстрел.Но стрелеца е само един.Дано се намерят и други като него,че то вече живот няма тука,само от "изтъкнати и честни бизнесмени,шефове на милиции,лидери на партии ,дъщерите им....."

Още много има за разстрел.

Като чуя за Враца,Перник и Дупница почти зная за какво става дума!Абе,не забелязахте ли ,че на зарята за Ботев във враца дистацията между народ и официози беше доста голяма и с преграда от цялата войскова част на града-3 взвода.Да не би да се страхуват от народната любов?Та,да си кажа,че гъмежите започнаха да се пренасят и към представители на Увата,където беше по.спокойно.

че подобни ритуали са марка на 90-те, но уви - и през 900-те това ни чака...

Хроника на новото време - шеф на ротативки и "бутик-хотел", окичен с пет кила златни ланци, неговото маце - тип "жабе" със силиконки, лауреатка на конкурс за убавици в родното си село, и некъф "отело" - гард на "политик" от друго село, законно притежаващ пищоф ... ... живот ли бе - да го опишеш ... и стрелба по тъмна доба на паркинга на моден курорт тип "люлин" с един, почти два, трупа и почти бягство през турската граница, ама не съвсем ... РОДЕН РОМАНТИК! И целокупният народ зяпа джуките на жабето, докато децата ни заминават на бригади през океана, за да изкарат по някой пробит долар, обслужвайки атлинтическите мързеливи богаташи, които сами не щат да се обслужат, ами им е по-евтино да си внесат младежи за минимални пари от нашите някогашни държави, сега пазарища за дрога и храни трето качество! Боже, Боже!

браво 10000+, как ги редиш... леле леле

Откъде пък се знаят тези подробности, кой с кого бил, и откога? Такива лични неща обикновено и най-близките не ги знаят. И все любовни истории, в този тъй материален свят все за любов става на въпрос.

Ти за какво мислиш си говорят подобни господа вечер в казината и помежду си? За квантова механика и астро-физика ли? За какво се хвалят един пред друг?

А Васил Божков, кога? В частност и оня - Бахари Захаров?

нашите бизнесмени са добре въоръжени престъпници от баретите, там разни доносници и т.н. милиционери

Държавна сигурност, другари. Въоръжена и опасна. За това се страхува целия БГ народ.

Дъщеря на полицай...

Все пак дъртия козел доста време е живял (55 г.) като за хазартен бос.

Спор за парко място изтърка ли се вече?

Тука си мирише на Българска политика от всякъде.Братя Диневи,хотели,казина,партии,щерки на полицейски началници,подвизаващи се като елитни. ..............,та това е българската политика.Вижте как когато гръмнат някой биг-бос,кой дава обясненията по медиите.Както много пъти ББ казва,,,,,,Ами ние всъщност само се познаваме бегло,и никога не сме имали обща работа..".

Това е Тиквостан.

Жалко за момичето, но какво търси с дядо си? Ако не й беше нужен да й напомпа джуките и разни друго подробности, едва ли щеше да го споходи тази съдба!

Ако перефразираме една реклама с деца и манджи , то ще кажем - А Закона за хазарта?.!

дали е малко арапин или по-голяма мътилка, дали гони двеста кила или преклонна възраст, нищо не спира любовта към така желаният благодетел. Абе, малко грозно казано, ама то и ситуацията си е такава, според родните нюз-хабери!

Значи с тая история за ревноста... ще ме разплачете! Трябва да си доста дебилен, за да се вържеш... Както Митьо и Божо се стреляха за парко място.

Изчистват дъртите ченгета "бизнесмени" от пътя си. Този шофьор е глупака, хванали са го като пиленце в кашона.

И какво сега.Братя Биневи или. Шефът на партията им ще поемат бизнеса с казина? Това си е чисто мафиотско убийство за пари. Дано шефът на МВР има акъл да не допусне да се оправдаят с дъщеря му.

Диневи...

Миневи?

... He Mu Ha... Bu!

специфичен вид на златотърсачката. Е и?

едва ли е ревност, у нас щерка на МВР бос много рядко, почти никога не ходи с охранител-шофьор, прекалено са меркантилни повечето, защо да ходи с такъв, като може да ходи с хазартен бос милионер? а шофера е с 1, 000 лева заплата макс. любов не се гледа почти никога, гледа се портфейл.

Отело - опера в 4 действия Либрето - Ариго Бойто по едноименната драма на Уилям Шекспир Първо изпълнение: 5 февруари 1887 г., Милано Първо изпълнение в България: 1922 г., София Последно изпълнение В Слънчака 2018 г. Първо действие: Морски курорт . Нощ. Край брега са дошли мерцедес пълен с хора и бмв карано от Ревнивец. Само двама души не се радват на Коста и на казината му— Яго (адютантът на мавъра) и Ревнивеца, който е безнадеждно влюбен в Дездемона, дъщеря на полицейския шеф. Яго ненавижда Костя защото мавърът е направил капитан и свой помощник Касио, а него е оставил само като адютант. Той се заклева да отмъсти на Костя. Сега на опустелия площад Яго казва на Ревнивеца да не губи надежда. Той знае как може да бъде спечелена любовта на Дездемона. Яго успява да напие Касио - другия бадигард и да го скара с Ревнивеца Яго казва на полицията, че Ревнивеца е убил Костя и Дездемона. Настроението на всички е помрачено. Хората се разочароват. Костя и Дездемона отиват в Рая. Те са щастливи, че отново са заедно. Второ действие: Друг път. Важното е, че прочетохте част от сценария по операта на Верди и драмата на Шекспир, преработени и от мен.

Ако наистина това е дъщеря на шев в МВР, то той трябва да бъде обществено порицан, за това каква дъщеря е отгледал да ходи да смуче 30 години по-дърти. А тая работа от ревност застрелял не минава, то си е чиста проба селяндуро-мафиозо проблем. Лошото е че такива новини пречат на туризма и загубите ще са в милиони, понеже не може да притендираш за ниво и мутрите да се гърмят едни други насред пътя.

Ами хората са свикнали да се чувстват в безопасност. А наистина лошото е, че ние постоянно живеещите в България не се чувстваме в безопасност, защото не се казва името на истинския убиец, макар всички да се досещаме.

Само смърт за тая паплач- ку..и и мутри!

Дано да оздравее 22 годишната пикла, а след това някой да дръпне по един хубав бой и на нея и на баща и в Дряново.

"...От непосредствена близост е стрелял с особена жестокост към жертвата", каза по-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов. Друго щеше да е, ако беше стрелял отдалече и със състрадание! Я какъв титан на мисълта е главният ни секретар на МВР!

"Братчед", навярно е искал смъртта му на 100%, за да се "изрепчи" толкова близо до хазартния "играч"? Освен това, отзад е имало още двама души, които не са засегнати? Така, че...

Мръсен бизнес и логичен край.

Е. Не за всички в този бизнес това е край Така че няма как да е логичен. Доказателство - най.- големите в хазарта са живи

са ни политиците, такава ни и е полицията

Сигурно с тая джука, тая рожба яки свир..и се праят?!

А помните ли, когато тези си назначаваха и разпределяха хората, кои да са мутри, кои - честни едри (и не) бизнесмен и банкери, кои - политици и депутати и кои - висши магистрати и шефове на служби и на МВР, и особено главни прокурори... та помните ли една от най-спряганите им опорни точки НАВСЯКЪДЕ В МЕДИИТЕ ИМ (като тези на Агент Бор - Тошко Тошев, часовите парцали на Йосифов и Моллов, на Блъснатия и пр...) та помните ли с какво ни обстрелваха непрекъснато и години наред? ЗА ... ЧЕСТНИТЕ БИЗНЕСМЕНИ, ЗА ЧЕСТНИЯ ПАТРИОТИЧЕН КАПИТАЛ (с уиленото му регистриране тайно в ... ОФШОРНИ ЗОНИ И СМЕТКИ НА "БИЗНЕСИТЕ" ИМ)!!! Това го споменавам и във връзка с информацията по телевизията, че убитият бил един от пионерите, демек от първите влезли в хазартния бизнес в България след 1989 година! Да припомням ли кои са другите му "колеги" или ще се сетите и сами...и с какво (с доноси в ДС0 за се занимавали преди тази светла "демократична" дата 10 ноември?

Друга тяхна дежурна опорка бе за РАВНИЯ СТАРТ НА ВСИЧКИ!!! По безмерния им цинизъм и невероятна наглост ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!!! Просто няма(т) други подобни в това отношение! Циганите могат само да се учат и да си водят записки от тези и кражбите им!

В дадения случай---буквално!:))))) ...Коста Николов е от бълтареещите се цигани на маджур маала!:)))))) ..... А за безотговорните СМИ, още от 1990----няма достатъчно люта псувня, лъжци гадни!!!!!!

Отказал е да върне доброволно парите и са го разстреляли от ревност.

Аз пък изведнъж се отклоних в друга посока. Шеф на МВР - човек, който трябва да изпълнява закона, да ни пази, да олицетворява ред и морал. Нали? И каква е тая щерка, дето е отгледал? Не искам да реда епитети, че то се вижда от снимката. Абе, тия шефове като как ги избират? От най-дъното на блатото ли?

Тая девойка не изглежда на 22 години. По бих й дал около 40-42 години!

Състарена е от употреба.

" Аз ще се боря срещу чорбаджии и турци " Защо ли Ботев на първо място поставя българските чорбаджии ? Вероятно защото никой от тях хаир не е видял. От тогава и досега са предаатели и мошенници. Мака си продават за пари, да не говорим за България, кото попиляха. 63% от приходите в бюджета са от услуги ?? Продавачи, препродавачи и хазартаджии..При комунизма 72% от постъпленията бяха от селско стопанство и индустрия !!!

Не 70% от бюджета са от данъци, такси, глоби.

Най-гнусното при отразяване на новината беше----че БТВ се опитаха да изкарат застреляния боклук---- ---голям бизнесмен и работодател!!!!!:)))))) .....и съответно с такава ВОДЕЩА медия-----сме на 111 място!!!!:)))))

Когато парите са Господ както е при капитализма, винаги обществото се разпада !Първо морално и накрая матриално

биел гард на политик? на лидер на партия?? на партията на диневи??? стига бе!!!!

Дядя, я се запретни да докажеш, че Диневи ----са Дерипаска под прикритие!:))))))) ....безплатно ти давам идеята, дядя!:))))))))

не съм ти чичо, синко!

Убиецът явно не е гледал достатъчно мафиотски филми и затова не е научил, че първото което трябва да направи, е да се отърве от оръжието. А не да бяга през граница, запасал пищова в анцуга. Полицейската дъщеря ... доста тунингована и захабена като за 22-годишна. Бих й дал двойно повече. А ако са двойно повече, тогава й отива да я трамбоват застарели мутри, пардон - бизнесТмени.

Ауу,турски сериал,индийски дори. Ц.иганска работа+много лИбоф+пари+джуки и още нещо.

Новини. Какво става с главния мутромилиционер. Да не си е дал оставката и да е изчезнал?

Тая версия с ревността нещо не се връзва много. 37 годишен бодигард дето е свикнал да се подчинява на хора с кинти, изведнъж превърта и застрелва мастит хазартен бос с 10 казина по морето. И то заради няква 22 годишна с която се запознал миналия месец. Но то в Слънчака и за паркоместа се стрелят така че няма какво да се учудваме.

Навързани като свински черва: щастливо разведена одъртяла мутра, собственик на казина чука 22 годишната щерка на милиционерски бос. По-скоро и прави масажи срещу заплащане. Чукачът-охранител на курвето е израснал в иеархият на селски бек. От ватман станал контрорьор - от пъдар станал охрана. И си повярвал, че заради едно чукане може да замени хазартната мутра в леглото на курвето. Идиото, нито тя е Изаура, нито ти си Леонсио. В панделата обаче ще станеш Изаура....бащата на курвето ще ти го гарантира. В задачата се пита: къде е инженера с 2 дипломи и лекарката с безупречни специалидации?

На полицейски бос господинчо ! Ако беше на милиционерски, досега да е гушнал букета. Но в полицията при демокрацията са боклуци и мафиози

22 годишна с 55 г., който може да е татко, аман от такива кифли. Дано се оправи, пък ако и дойде и акъла в главата ще е най-добре, ама надали.

В колата открили пистолета с, който е стрелял. А кога направиха експертизата и го доказаха - никога. Това правова държава ли е или не е. Цялата история е скалъпена и сега ни се чете някакъв нескопосан сценарий. Три месеца не могат да хванат някакви избягали от затвора, а сега с магическа пръчка за 5 часа разкриха престъпление, хванаха престъпника, направиха разследване, измислиха мотиви и издадоха присъди. Това е най-бързо разрешеният случай за всички времена и за всички държави. И къде се случва това, в държава където полицията не иска да направи десетина крачки, за да залови престъпник и където престъпници си живеят на свобода десетки години.

Защото точно сега, като са толкова успешни европредседатели и решават проблемите на Западна Европа, на Европа и на света, и са пребоили цялата организирана престъпност и корупция, тоест Иванчева, за тях е много важно да покажат, че контролират ВСЕ ОЩЕ ПОЛОЖЕНИЕТО! И за тези отвън, дето им е все по-трудно да се прваят, че им вярват и не виждат какво става в България, И ОСОБЕНО ЗА МАТЕРИАЛА ВЪТРЕ В СТРАНАТА, НА КОГОТО СТРАШНО МУ Е ПИСНАЛО ОТ ТЕЗИ И ПРОСТОТИИТЕ И ЛЪЖИТЕ ИМ! И Е ТОТАЛНО ОТВРАТЕН - вижте само какво е доверието на хората в институциите ИМ! Затова им е много, страшно важно да "заловят убиеца" и "решат" убийството веднага, щото вече станаха твърде много тези изцепки и ще се обърне колата... За тези няма никакво значение какво реално става, тоест не искат за нищо на света маятериалът да разбере какво точно правят и става, А СА СЕ КОНЦЕНТРИРАЛИ ДА ОФОРМЯТ ... УСЕЩАНИЯТА НА МАТЕРИАЛА!!!

Кои са били успешни??? Щото на север от румънско никой и досега не е разбрал за някакво европредседателство в най-бедната и корумпирана държава