17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия златотърсачки са курави кучки и носят на голям калибър. Една помня я бяха умерили в Холандия баш между зъркелите и оцеле. Беше неква държанка на Самоковеца. И тая ще оцелее

Всички т.н охранители на разни политикомутри трябва да минават психотест,и тогава да се издава разрешително за носене на късоцевно бойно оръжие.

Ами като полицията не си върши работата така става...

снимката на арестувания - типична нискочела мутра. Какво да очакваш от такъв примат освен първосигнални реакции. Да гние сега в панделата 20 - 25 години. Лошото е, че това няма да стресне десетките хиляди човекоподобни маймуни, които се подвизават в охранителния бизнес и акълът им е по-малък и от на пиле.

Дъщеря на шеф на полицията и криминален бос. Някой да се учудва?

Tova e BG elita: mutri, milicioneri, murvi.

... изобщо мотива не е любовта, А ПАРИТЕ...! То е така и в световната история - всички войни и злочестия в света се дължат на мъжката и женска похот, НО ОСНОВНА НА ЖАЖДАТА ЗА ПАРИ - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!! А братя Динево са доказани мошеници и престъпници и това го знае цялата държава... Както се знае, че целия едър туристически бизнес начело с нищожествата Рагин, Диневи, Елена Иванова, Вапцарови с и вся остальная тур сволочь, са БАНДИТИ И КРАДЦИ...!!!!!!

Самоизтребват се , което е прекрасно.........

За една ковра един умрел и един у панделата. Бах тая ковра! Зла опасна.

Абе милиционерите не беха мутри , сега полицаите са мутри

Бравос!Полиция и хазарт вече се сватосват! 22 годишно момиче, с 55 годишен !Сигурно е 10 години по-голям от баща и,но това не пречи,полицейската дъщеря да се люби с хазартен бос!

и на 80 години да е, щом има кинта ша го лапа!

Публикуваната снимка е на убития,не на убиеца!

На 55 човек треа да си загуби акъла че да тръгне с такава дет може да му е дъщеря.

Хазартен бизнес навсякъде в света ПОЧТИ ВИНАГИ означава И пране на пари - от минали или настоящи престъпления и престъпни дейности! А ако става дума за България, където няма правосъдие и властта и службите ни са "пленени", Това е 101 % сигурно, според мен! А всички споменати лица ВСЪЩНОСТ СА ЧЛЕНОВЕ НА ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПИ ГРУПИ И ТОВА Е ГОЛЯМАТА ТАЙНА, която пазят властта, прокуратурата и службите в България! За съжаление не могат да скрият историята и трупа повече, а съм убеден, че много са искали и предпочитали! Не могат повече да баламосват простия материал, че това е нищо, никаква история и че не интересува хората, че си е САМО работа между мутри и престъпници - и това се амортизира! Не могат и да убеждават материала, че това е само махленска история и свада за паркоместа - РАЗБИТАЙ, НОКОГО НЕ ИНТЕРЕСЕУВА, НИКОГО НЕ ЗАСЯГА... А НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ НЕ МОГАТ ПОВЕЧЕ И ДА КАЗВАТ НА ХОРАТА, НА БЪЛГАРИТЕ КАТО СТАНАТ СВИДЕТЕЛИ НА ПОДОБНА СТРЕЛБА И СВАДА НА ЧОВЕКОПОДБНИТЕ НА УЛИЦАТА, ОБЩЕСТВЕНО МЯСТО, ЗАВЕДЕНИЕ,... те, хората, ЧОВЕЦИТЕ ПРОСТО ДА СИ ЗАМИНАТ, ДА ОТМИНАТ, ДА ИЗЛЕЗНАТ ОТ ЗАВЕДЕНИЕТО ИЛИ ДА МИНАТ НА ДРУГИЯ ТРОТОАР, ... ПРОСТО ЗАЩОТО ОТ БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗНЕСОХА И ИЗНАСЯТ ЧОВЕЦИТЕ И ХОРАТА, БЪЛГАРИТЕ, А ОСТАНАХА САМО ЧОВЕКОПОДОНБНИТЕ, БОЛНИТЕ, СТАРИТЕ И НЕМОЩНИТЕ, и вече няма още какво свестно и здраво да се изнася - ВСИЧКИ БЯГАТ ОТ ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ, ОТ ГОВЕДАТА С ВЛАСТ И ПАРИ!

Ама темпото е незадоволително.

и беше името на ранената в Холандия. Оцеля наистина след куршум в главата. Хубаво момиче беше, ако някой си спомня първите реклами на водка Флирт бяха с нея. Само че като всички хубави момичета се хвана с криминална мутра с много пари и свърши зле. Добре поне, че оживя.

Не е елит, това е криминална новина ... Ей, много чепове емигрираха и в Канада :D

И за бившия шеф на ДАНС, Петко Сертов имаше "доказателства", че е излязъл за хляб, пощурял е и е забегнал с несъществуваща любовница, не къде да е, ами само в Гърция. Но явно съпругата му и близките му не са вчерашни и успяха да оборят тъпия сценарий и да го върнат от "почивката в "Гърция" само понабит и със строшен крак. Тоя пък бил ревнив, да не повярва. Въртиш бизнес за милиони, стотици като теб са убити, за да им се вземе бизнесът и никой не е обвинен за това, а тебе изведнъж те разстрелва някой само заради въображаема ревност. Е по-тъпа от тази история има само в полицейските досиета. Но историята ще покаже. И Хитлер се е мислил за голям хитрец, ама какво стана. Никой не е вечен са казали мъдрите хора и каквото и да правиш един ден те застига. И не си правете за пореден път труда, да скалъпвате, налудничави и неправдоподобни истории. Нали всички знаете, че това, за да се коментира, трябва да се докаже. Не става от сега за след малко. Ако искахте да излъжете по-качествено, поне трябваше да се престорите, че водите разследване и да не бързате със зле измислени съобщения до пресата.

Не можах да разбера мозъка на момичето увреден ли е или изобщо убиеца не го е уцелил стреляйки в слепоочието

Що за въпрос задавате? Този тип момичета нямат мозък!

По принцип има логика в думите ти, но недей никога, когато става въпрос за тези да забравяш, че СТАВА ДУМА ЗА ЧОВЕКОПОДОБНИ, които почти винаги СИ ВЪРШАТ ПРОСТОТИИТЕ, БЕЗОБРАЗИЯТА И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, НАСИЛИЕТО НАД ХОРАТА И КРАЖБИТЕ ... ОРГАНИЗИРАНО!! Властите, вкл. прокуратурата и службите умират да представят престъпления на организираната престъпност в България като лични, като плод на ревност и т.н. И не че няма и такива неща, ОСОБЕНО СРЕД ЧОВЕКОПОДОБНИТЕ, но в повечето случаи това си е просто част от тяхната природа и занимания! С две думи - да се види участниците от кои точно ОПГ-та в България са и ще се разберат и "любовните мотиви" и "ревността" им! От 30 години освен масови и планомерни кражби, корупция, хаос и насилие в България се правят опити ДА СЕ УЗАКОНЯТ И ЛЕГИТИМИРАТ НЕ САМО ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ОТКРАДНАТИ ПАРИ И АКТИВИ, НО И ОТКРАДНАЛИТЕ ГИ, а разширяването на базата на престъпниците устройва отлично босовете на организираната престъпност и на мафията! Така че това, което наблюдаваме си е съвсем в реда на нещата и събитията в България! Просто досега го криеха, а повече не могат!

Нарочно ли ни провокираш да говорим за увредени мозъци....

Военно положение национализация народен съд преззиденска даржава конфискация на всички управляващи от 89

се шмърка удобно в тези "игрални" зали...

И всеки който коментира по този начин - Директно в лудницата! И така заради един влюбен и един дърт пръч,и една силиконова кифла - "България без Граждани"!)))

Що са им на политиците бодигардове, бе? ..Народни избраници, света вода ненапита!

То това я е спасило, че нема мозък. Джуките са важни, пък те не са засегнати. Че щеше да се разтече силиконЯ.

Не са ти ясни работите . Кълцай си зрънцата.

Не бе, вие сериозно ли искате да ми кажете, че собственик на казинa може да е нормален човек?

Юнкер и Путин са виновни. Единият, защото е изкуфял похотлив дъртак, а другият, защото иска той да коли и да беси. А ние българите им плащаме дертовете на собствения си гръб.

убийства на нашенски бизнесменйе бяха почти спряли при Борисов, напоследък пак се почна - защо?

Погледнете Симончето. На какво ви прилича? Да, точно на такова! А сега ми кажете с момиче на 22 с татко МВР шеф и гадже провициален хазартен бос на 55 години, като как ви се вижда латино фамилията. Щото аз този МВР шеф бих го пратил одма за 20 години на сянка. Абсолютно сигурно е, че има за какво.

навъдиха се нови

Или да не е точно така, както се опитват да ни баламосват ХИТРЕЦИТЕ! ПАК! Помните ли как в началото на годината имаше една история с намерени 5 трупа на застреляни, а после и на шести, и как лично главният прокурор Цацаров отиде на местопрестъплението и се зае да брои куршумите и пропадна на елементарния изпит по аритметика, който доброволно си е избрал (след като дълго време правеше политически изказвания или журналистически рецензии по медиите), като заяви, че всички били убити с по един изстрел!?! И как след това намериха убиеца, когото МВР било издирвало 8 години, а той си живеел в къщата, от която са го арестували предния път или някъде там... И там бе лична история, помните ли? Само дето попромениха в ход няколко пъти историята! А данъчния, застрелян в центъра на София с БМВ-то? Там още се мъчат да намерят как точно да го изкарат и това убийство лична история... И другият, големият бизнесмен и спонсор на ГЕРБ (щях да кажа СИК!), и там го убили за лична история. Преди това имаше един друг пак едър бизнесмен, който и него убиха лично и точно там, където нямало камери, докато си рахождал кучето в парка, и там лична история! Ей, много ми е интересно като в България СЕ СВЪРШИХА ЛИЧНОСТИТЕ И ЧОВЕЦИТЕ, КАК НАМИРАТ ТОЛКОВА МНОГО "ЛИЧНИ ИСТОРИИ" И КОЙ ГЕНИЙ ГИ ИЗМИСЛЯ И ПРОБУТВА ТАМ ОТ ТИНК ТАНКОВЕТЕ ИМ, щото според ме тези нито са тинкове, нито са танкове, са са си ОБИКНОВЕНА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, СЛЯЛА СЕ С ВЛАСТТА И ПЛЕНИЛА ОМАЛОМОЩЕНА БЪЛГАРИЯ, група човекоподобни, мислещи се за много умни и страшни, щото са много хитри!

"От непосредствена близост е стрелял с особена жестокост към жертвата", каза по-рано днес главният секретар на МВР Младен Маринов." Но защо стрелят с особена жестокост , като може гальовно да го гръмне ?

Ще го измъкне, Дива ревност - нищо лично!?

Ти сериозно ли? Доматите не се ядат с колците, само това да знаеш. И не се мисли за много умен. И по-умни, и по-хитри, и по-нагли и по-доверени от теб са пострадали, било от ревнивец, било нещо друго.

Класика в жанра с делничен за нашата действителност сценарий. Действащи лица: Мутра - собственик или подставено лица на собственик на казина, двама бодигардове, на които не може да се разчита при реално нападение, по-млада мутра от по-нисък ранг с първични реакции и поведение, млада пеперудка, скачаща от цвят на цвят. Дано оживее все пак. А публиката е отегчена....

Ами достатъчно е да погледнеш лицата на тези и всичко става пределно ясно!

Маркс-ленинизмът става пак актуален, бе!?

Почти. Само по няколко на месец. Нищо работа.

Путин явно иска пари. Няма да му даваме от досега събраните, я.

Не. Този, нароченият за ревнивец ще опере пешкирът.

ко ли не прай човек заради една слива даже и война троянската

Според една американска мъдрост, едно нещо, което прилича на патка, плува като патка, върви като патка и кряка като патка е патка. Така че си прав. Съществото на снимката е пеперудка. И т.к. случката е в тъмни доби, по-точно - нощна пеперудка.

Интересно какво точно е прочел вая ,как го е асимилирал и заплашва ли ?

Не знам кой какво е скрил, но несигурността, в която живеем е потресаваща. И започвам да виня за това европейските лидери.

Между другото почти винаги при хазартния бизнес официално обявените собственици на казина са подставени лица, просто защото тези зад тях не искат и не обичат да се афишират, ВЕРОЯТНО ОТ СКРОМНОСТ! Или ако конкретният бизнес не се е разраснал ТОЕСТ ОСТАВЕН ОТ ВЛАСТ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА И СЛУЖБИ ДА СЕ РАЗРАСНЕ НЕИМОВЕРНО МНОГО, и тогава някои големи играчи решават да не рискуват да поверяват такива голями активи дори и на доверени подставени лица, има много конкретни примери! Като гледам физиономията само на този и фактите по това убийство, и познавам обстановката в България мисля, че не е трудно човек да се досети кой и кои стоят зад убитият, или по-точно са стоели... И може да са решили да го изкритикуват креативно! А кифлата просто се е отзовала на грешното място в грешния момент.... Сега умирам да видя любовната драма за любовта на тези ОБРАЗИ, които е повече от очевидно, че могат и силно да обичат , ей така, платонически, щото само като ги погледне човек и не може да не види веднага, че са за обичане, много са обичливи! Само любов ще да е в дъното и на тази история, убеден съм!

Отегчена!На публиката и дай точно такива представления!Нали всичко изнесено в медиите е предназначено за нея!