Коментари - Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града | Днес.dir.bg

Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града

В големите градове на страната ПП ГЕРБ ще участва на изборите самостоятелно и ще издига собствени кандидати.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще спечелиш ти, Цветанов, както и вие, не ме интересува! Какво ще спечелят милините бедни българи- това е важно! Помни го и не го забравяй!

Ще спечелите, ами как... Разбирам те Цецо, крайно нуждаещ си за още 2-3 апартамента, па и други благини.

Той Цецко е обиден,че му викат ШЕСТАКА, сега ще се бори да му викат ДЕСЕТАКА. Вицепремиер, министър на вътрешните работи - ръководител на предизборния щаб на партия ГЕРБ ??? Мирише, много мирише ,на манипулирани полицейски избори!

Хора стягайте се. Тези пак ще спечелят!!! Какъв човек трябва да си за да не виждаш ,че България потъва. Че собствената ти страна, за която дедите ни са се били толкова време, те мачка и съсипва. Че страната в която си роден защитава циганите а мачка ТЕБ. ....Пази боже сляпо да прогледа... Ама наистина май ни чака гражданска война!

Има Дянков, има корупция - Няма ГЕРБ

Най-много да спечелите 10 пъти по - малко баламбурници. Но бъдете спокойни защото българската стъкмистика ще ви пооправи резултата.

Е спечелете поне в десет градчета и само с толкова си останете дано.

Да оставим Цвъко Цв. да си помечтае.....? Десет обласни града, а от къде такива ярки кандидати като Фидоска Булдозера, Руми Желязото, Фъндето, Калинка Ил..... Но Цвъко е умен! Не случайно Боко Рапона го назначи в ролята на Данко Хайрсъзина- ЩЕ НАМЕРИ! Малко ли магарета има в ГРОБ??....

еее... посмали манго: айде 10, ама не градове, а села ... хахах

щОМ ЦВ.ЦВ. Е В ПРЕДИЗБОРНИЯ щАБ,КОЕТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ РАЗБИРАНИЯ, ПОД СТРОЙ, А АКО СЕ ОПЪВАШ И С БЕЛЕЗНИЧКИ, НАПРАВО КЪМ УРНАТА ЗА ГЕРБ. И ТОВА Д О Ж И В Я Х М Е...КАКВО ЛИ ОщЕ щЕ СЕ СЛУЧИ???

Ето и градовете: Мелник, Обзор, Малко Търново, Генерал Тошево, Бяла, Гълъбво, Първомай, Средец, Дряново и разбира се Полски Тръбмеш.

забрави провадия бе човек,недеи така-ще се сардят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цуцата и след изборите ще продължи да гледа като изтресен с тухла...с тоя тъп и неразбиращ поглед....ще има да се чуди:"Кво стана,че не вечерааме,шефът Боко уж каза,че ще спечелиме....!...Вижте,от зор е започнала да му покарва косица по плешивата глава!Ха-ха-ха!

102

Цвръцко се е размечтал! Те даже в Банки няма да гласуват за Герб, той за 10 големи града мечтае. С неговите 6 откраднати апратамента е...а мамата на Герб

Цицкооу..., ша спечелиш 10, ама из родните ти села край Годеч .. хи-хи

ЩЕ СПЕЧЕЛИШ 10 % НАДОЛУ ДО ЕСЕНТА, ГЕРБ СИ ОТИВА , ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЕДНОДНЕВКА

Не се занимавайте с избори сейте компири.

Цветанов, ще спечелите, ако има кой да гласува за вас, самохвалковци такива?! :)))

Съвсем норално е ГЕРБ да спечели в 10-те най - големи града, че и повече. Цветанов е излишно скромен, при тази рехава и объркана опозиция, успехът на ГЕРБ може да бъде пълен. Пък и от БСП свикнаха на изборни загуби...От десетина години все си губят и все по-трагично.

Е щом казвате, че е нормално ГЕРБ да продължават да "управляват", значи ви е малко това, което се случва. Трябва да започнете буквално да измирате от глад. Лошо е, че и нормални хора страдат.

...блажени са вярващите...

България изчезва, крадеца се размечтал.

Тоя пак е имал мокри сънища.

Надявам се, когато спечелите и местните избори и "гологлавците "ще бъдат не само министри, а и кметове няма да ваведете задвлжителна прическа " гола глава " за всички мвже, че да заприличаме на затворническо общежитие от близкото минало.

Айде сега - тъпи идеи!!! Бъди доволен, ако не сложат данък "коса"!

Ще спечелите таратанци!

докато трябва да ядем асфалт и да садим картофи по терасите, за да преживяваме едва при замръзнали доходи и пенсии ще спечелите с гласовете само на тези, които живеят с помощи

здравеите герб наицтена це оляха и яз сам гласувал за тях ама маи почнах да сагалявам господин борицов е избрал наи некадарните менистри като дянков траичо траиков и прочие те избори маи наистена ще ги препуцнат изгубиха много доверието на хората пенсионерите безработизата нарацва а не намаля както казват те работа има само за шопите парите отиват там за други хора нищо не оцтавят разподадоха всичко на безениза и печелифите предприятия бродадоха като енергините другецтва бтка коя дарява ци продава печелифшото маи цамо нашата коя даргава ци цече горите цамо нашата хората на запат от постини праят горо а ние обратното от гори правим поцтиня хора бягяите ако могете на ванка тука в тази капана даргава хаир няма да видим само мафиотите ще видят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво получи ГЕРБ- празна хазна и доста "съмишленици" от ДС- една даже е депутат от ГЕРБ....

Да, празна хазна от 8,5 млрд. лв, която за една година наистина я направиха празна - стопиха я повече от половината. А ти къде живееш, че не ги знаеш тия работи? Може би падаш от Марс?

Ще спечелите, ама някой друг път!Такъв бой ще ядете на тези избори, че няма да повярвате дълго - като Иван Костов.И това ви го казвам, защото съм гласувала за вас!

Това го казваш, защото си фанатизирана причърженичка на червената мафиотска партия, столетница! Аз пък ти казвам, че червената олигархия накрая ще те превърне в жива реклама на червените и кафяви концентрационни лагери. Ще бъдеш само кожа и кости! А ГЕРБ ще последва всички червени съдружни партии, управлявали до сега, ако продължават да се кланят на ДС и КГБ=Путин!

ЦРУто, какви са тия глупости, дето си ги сътворил? "...червената олигархия накрая ще те превърне в жива реклама на червените и кафяви концентрационни лагери. Ще бъдеш само кожа и кости!" Това пък какво значи? Явно имаш някакво заболяване и не можеш смислено да се изказваш.

Toчно така! Нека знаят какво ги очаква тези полуграмотни и самовлюбени клоуни!

цвъки , нали се сещаш че хората не гласуваха за герб а просто против соцялистите и по точно срещу станишев. а прецени ти от кои си, аз мисля че си ервен мошеник, като гледам и във форума така те определят. забрави за печелене... хаха циркафжии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На кукуво лято!

И аз съм против ГЕРБ, и със сигурност ще гласувам (както винаги), но ОЩЕ НЯМАМ ИДЕЯ за кого??? Вярно е, както пишат някои преди мен, че масово коментарите са антиГЕРБ, но това означава само едно - хората с достъп до РС и интернет (и то само тези от нас, дето си мислим, че заслужава да пишем по форумите) не одобряват сегашното управление. Но колко души реално сме - 100тина поста, някои от един автор... срещу една "чалгаризирана маса", която харесва стила на говорене на премиера и не се замисля за действията... Направо съм отчаян, но виждам реална перспектива ГЕРБ да спечелят местните избори: къде с манипулации, къде "с кебапчета и бира":), къде и заради отчаянието на много хора, решили да НЕ гласуват. Затова говоря на всички приятели и познати - гласувайте, хора, независимо за кого - по съвест, но не ходете за гъби!

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.

Цецко АПАРТАМЕНТА какво се е вживял пак?

По-добре е да отидем за гъби защото "политическата класа" доказа през годините, че има една единствена цел - собственото си благополучие и че не я интересуват нито род нито родина!!!

ще си отидете с гръм и трясък. Изобщо не се надявайте на победа. Вие тотално сринахте държавата, съсипахте икономиката и докарахте народа до абсолютна мизерия. Вас трябва да ви изгонят не само ст парламента, а да ви пратят на заточение в Сибир.... и никога да не се връщате. ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!

те такива като тебе са за сибир

На 07.05.2011 г. / събота / силовият министър Цветанов даде старт на Държавното първенство по маратон . Нека благодарим на всички участници в това бягане и на неговите организатори, вкл. и на кмета на Каварна Ц. Цонев ! Нека и занапред тази традиция да продължи и по този начин чрез спорта да внесем повече позитивизъм във всяко едно отношение и начинание !

Всеки посетил Враца и види пътищата там -казва ,че кметовете много са яли-е вече два герберски кмета-нищо не направиха за инфраструктурата ,а пари има-500 мил.лв европейски пари-но общината държи тези пари в банка и всеки месец взима чисти 30 хиляди лв. в лихва,а ние си трошим колите по пътищата-та ГЕРБ ли-никогиш

С този данъчен терор нищо няма да спечелите!

Пълен бойкот на изборите!

САМО ТОЛКОВА ЛИ СЕ НАВИХА ДА СЕ ПРОДАДАТ ?!

Българите се лъжат,защото са доверчив и измъчен народ,но не са глупаци и дебили Цветанов!Те всеки ден плащат цената за безумията ви и за съжаление ще продължат да плащат,когато няма да ви има.Разбира се вие и вашата шайка ще сте си пак добре,кой с апартаменти,кой с масълце от магистрали.Но да се надяваме,че ще дойдат на власт хора достойни и достатъчно смели,за да потърсят сметка на всички,които са се възползвали от власта за лична изгода,против интереса на Българите и от вас включително!

може някъде където не ви познават. да си призная на предишните избори гласувах за герб сега тази грешка няма да я направя.човек се учи от грешките си и аз смятам да направя така

Този път ,в Сливен ще "изядете балтията",заради Лечков !

Хахаааааааааа, голям оптимист:))))))))))))

Рапоне , 'ИПОН"-ът и ЛУК-ойл , цели десет областни града ли управляват вече ??/ Или казваш , в съдружие с ТИМ ??? Или казваш, хората са запленени от чара на Цецка и Фидоска ??? Дей.. самозабравилите се тъпаци ...Де..а...)) Дей..мафията, дей а...))

Мале мила майко - сто и косур поста и всичко е на нож против Боко,Цвъко иГроб.Ами в цялата страна какво ли е? А те тръгнали сметки да ми правят колко града ще вземат.Те не са в час.

Аз ще ходя за гъби...

Внимавай! Неотровните ще съм ги обрал предния ден.

Отидоха на кино гласовете от екскурзиантите, в поне 10 общини те ще се легализират в полза на ГРОБ. Йордан Лечков, вместо в затвора в Стара Загора, сичкото сигани от квартала "Надежда - Даме Груев", ще го вкара отново като "гербер" в сградата под часовника. Вай, вай!

Абе тоя много сигурен нещо?! Да не би да плащат и те на циганите та да гласуват за тях. Иначе трябва да на много нагли та да мислят, че ще бъдат отново избрани. За две години съсипаха всичко, народът гладува, за още две не ми се мисли .....Да се махат.

надявай се жено на пиани мъже....

И ГЕРБ ще иде на бунището на историята както НДСВ, както и много други!))))))))

Тоя или не е наред или вече е манипулирал изборите.

Коментари - Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града | Днес.dir.bg

Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града

В големите градове на страната ПП ГЕРБ ще участва на изборите самостоятелно и ще издига собствени кандидати.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Ще спечелим поне в 10 града | Днес.dir.bg

Коментари

Какво ще спечелиш ти, Цветанов, както и вие, не ме интересува! Какво ще спечелят милините бедни българи- това е важно! Помни го и не го забравяй!

Ще спечелите, ами как... Разбирам те Цецо, крайно нуждаещ си за още 2-3 апартамента, па и други благини.

Той Цецко е обиден,че му викат ШЕСТАКА, сега ще се бори да му викат ДЕСЕТАКА. Вицепремиер, министър на вътрешните работи - ръководител на предизборния щаб на партия ГЕРБ ??? Мирише, много мирише ,на манипулирани полицейски избори!

Хора стягайте се. Тези пак ще спечелят!!! Какъв човек трябва да си за да не виждаш ,че България потъва. Че собствената ти страна, за която дедите ни са се били толкова време, те мачка и съсипва. Че страната в която си роден защитава циганите а мачка ТЕБ. ....Пази боже сляпо да прогледа... Ама наистина май ни чака гражданска война!

Има Дянков, има корупция - Няма ГЕРБ

Най-много да спечелите 10 пъти по - малко баламбурници. Но бъдете спокойни защото българската стъкмистика ще ви пооправи резултата.

Е спечелете поне в десет градчета и само с толкова си останете дано.

Да оставим Цвъко Цв. да си помечтае.....? Десет обласни града, а от къде такива ярки кандидати като Фидоска Булдозера, Руми Желязото, Фъндето, Калинка Ил..... Но Цвъко е умен! Не случайно Боко Рапона го назначи в ролята на Данко Хайрсъзина- ЩЕ НАМЕРИ! Малко ли магарета има в ГРОБ??....

еее... посмали манго: айде 10, ама не градове, а села ... хахах

щОМ ЦВ.ЦВ. Е В ПРЕДИЗБОРНИЯ щАБ,КОЕТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ РАЗБИРАНИЯ, ПОД СТРОЙ, А АКО СЕ ОПЪВАШ И С БЕЛЕЗНИЧКИ, НАПРАВО КЪМ УРНАТА ЗА ГЕРБ. И ТОВА Д О Ж И В Я Х М Е...КАКВО ЛИ ОщЕ щЕ СЕ СЛУЧИ???

Ето и градовете: Мелник, Обзор, Малко Търново, Генерал Тошево, Бяла, Гълъбво, Първомай, Средец, Дряново и разбира се Полски Тръбмеш.

забрави провадия бе човек,недеи така-ще се сардят! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Цуцата и след изборите ще продължи да гледа като изтресен с тухла...с тоя тъп и неразбиращ поглед....ще има да се чуди:"Кво стана,че не вечерааме,шефът Боко уж каза,че ще спечелиме....!...Вижте,от зор е започнала да му покарва косица по плешивата глава!Ха-ха-ха!

102

Цвръцко се е размечтал! Те даже в Банки няма да гласуват за Герб, той за 10 големи града мечтае. С неговите 6 откраднати апратамента е...а мамата на Герб

Цицкооу..., ша спечелиш 10, ама из родните ти села край Годеч .. хи-хи

ЩЕ СПЕЧЕЛИШ 10 % НАДОЛУ ДО ЕСЕНТА, ГЕРБ СИ ОТИВА , ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЕДНОДНЕВКА

Не се занимавайте с избори сейте компири.

Цветанов, ще спечелите, ако има кой да гласува за вас, самохвалковци такива?! :)))

Съвсем норално е ГЕРБ да спечели в 10-те най - големи града, че и повече. Цветанов е излишно скромен, при тази рехава и объркана опозиция, успехът на ГЕРБ може да бъде пълен. Пък и от БСП свикнаха на изборни загуби...От десетина години все си губят и все по-трагично.

Е щом казвате, че е нормално ГЕРБ да продължават да "управляват", значи ви е малко това, което се случва. Трябва да започнете буквално да измирате от глад. Лошо е, че и нормални хора страдат.

...блажени са вярващите...

България изчезва, крадеца се размечтал.

Тоя пак е имал мокри сънища.

Надявам се, когато спечелите и местните избори и "гологлавците "ще бъдат не само министри, а и кметове няма да ваведете задвлжителна прическа " гола глава " за всички мвже, че да заприличаме на затворническо общежитие от близкото минало.

Айде сега - тъпи идеи!!! Бъди доволен, ако не сложат данък "коса"!

Ще спечелите таратанци!

докато трябва да ядем асфалт и да садим картофи по терасите, за да преживяваме едва при замръзнали доходи и пенсии ще спечелите с гласовете само на тези, които живеят с помощи

здравеите герб наицтена це оляха и яз сам гласувал за тях ама маи почнах да сагалявам господин борицов е избрал наи некадарните менистри като дянков траичо траиков и прочие те избори маи наистена ще ги препуцнат изгубиха много доверието на хората пенсионерите безработизата нарацва а не намаля както казват те работа има само за шопите парите отиват там за други хора нищо не оцтавят разподадоха всичко на безениза и печелифите предприятия бродадоха като енергините другецтва бтка коя дарява ци продава печелифшото маи цамо нашата коя даргава ци цече горите цамо нашата хората на запат от постини праят горо а ние обратното от гори правим поцтиня хора бягяите ако могете на ванка тука в тази капана даргава хаир няма да видим само мафиотите ще видят *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А какво получи ГЕРБ- празна хазна и доста "съмишленици" от ДС- една даже е депутат от ГЕРБ....

Да, празна хазна от 8,5 млрд. лв, която за една година наистина я направиха празна - стопиха я повече от половината. А ти къде живееш, че не ги знаеш тия работи? Може би падаш от Марс?

Ще спечелите, ама някой друг път!Такъв бой ще ядете на тези избори, че няма да повярвате дълго - като Иван Костов.И това ви го казвам, защото съм гласувала за вас!

Това го казваш, защото си фанатизирана причърженичка на червената мафиотска партия, столетница! Аз пък ти казвам, че червената олигархия накрая ще те превърне в жива реклама на червените и кафяви концентрационни лагери. Ще бъдеш само кожа и кости! А ГЕРБ ще последва всички червени съдружни партии, управлявали до сега, ако продължават да се кланят на ДС и КГБ=Путин!

ЦРУто, какви са тия глупости, дето си ги сътворил? "...червената олигархия накрая ще те превърне в жива реклама на червените и кафяви концентрационни лагери. Ще бъдеш само кожа и кости!" Това пък какво значи? Явно имаш някакво заболяване и не можеш смислено да се изказваш.

Toчно така! Нека знаят какво ги очаква тези полуграмотни и самовлюбени клоуни!

цвъки , нали се сещаш че хората не гласуваха за герб а просто против соцялистите и по точно срещу станишев. а прецени ти от кои си, аз мисля че си ервен мошеник, като гледам и във форума така те определят. забрави за печелене... хаха циркафжии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

На кукуво лято!

И аз съм против ГЕРБ, и със сигурност ще гласувам (както винаги), но ОЩЕ НЯМАМ ИДЕЯ за кого??? Вярно е, както пишат някои преди мен, че масово коментарите са антиГЕРБ, но това означава само едно - хората с достъп до РС и интернет (и то само тези от нас, дето си мислим, че заслужава да пишем по форумите) не одобряват сегашното управление. Но колко души реално сме - 100тина поста, някои от един автор... срещу една "чалгаризирана маса", която харесва стила на говорене на премиера и не се замисля за действията... Направо съм отчаян, но виждам реална перспектива ГЕРБ да спечелят местните избори: къде с манипулации, къде "с кебапчета и бира":), къде и заради отчаянието на много хора, решили да НЕ гласуват. Затова говоря на всички приятели и познати - гласувайте, хора, независимо за кого - по съвест, но не ходете за гъби!

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят.

Цецко АПАРТАМЕНТА какво се е вживял пак?

По-добре е да отидем за гъби защото "политическата класа" доказа през годините, че има една единствена цел - собственото си благополучие и че не я интересуват нито род нито родина!!!

ще си отидете с гръм и трясък. Изобщо не се надявайте на победа. Вие тотално сринахте държавата, съсипахте икономиката и докарахте народа до абсолютна мизерия. Вас трябва да ви изгонят не само ст парламента, а да ви пратят на заточение в Сибир.... и никога да не се връщате. ДОЛУ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!

те такива като тебе са за сибир

На 07.05.2011 г. / събота / силовият министър Цветанов даде старт на Държавното първенство по маратон . Нека благодарим на всички участници в това бягане и на неговите организатори, вкл. и на кмета на Каварна Ц. Цонев ! Нека и занапред тази традиция да продължи и по този начин чрез спорта да внесем повече позитивизъм във всяко едно отношение и начинание !

Всеки посетил Враца и види пътищата там -казва ,че кметовете много са яли-е вече два герберски кмета-нищо не направиха за инфраструктурата ,а пари има-500 мил.лв европейски пари-но общината държи тези пари в банка и всеки месец взима чисти 30 хиляди лв. в лихва,а ние си трошим колите по пътищата-та ГЕРБ ли-никогиш

С този данъчен терор нищо няма да спечелите!

Пълен бойкот на изборите!

САМО ТОЛКОВА ЛИ СЕ НАВИХА ДА СЕ ПРОДАДАТ ?!

Българите се лъжат,защото са доверчив и измъчен народ,но не са глупаци и дебили Цветанов!Те всеки ден плащат цената за безумията ви и за съжаление ще продължат да плащат,когато няма да ви има.Разбира се вие и вашата шайка ще сте си пак добре,кой с апартаменти,кой с масълце от магистрали.Но да се надяваме,че ще дойдат на власт хора достойни и достатъчно смели,за да потърсят сметка на всички,които са се възползвали от власта за лична изгода,против интереса на Българите и от вас включително!

може някъде където не ви познават. да си призная на предишните избори гласувах за герб сега тази грешка няма да я направя.човек се учи от грешките си и аз смятам да направя така

Този път ,в Сливен ще "изядете балтията",заради Лечков !

Хахаааааааааа, голям оптимист:))))))))))))

Рапоне , 'ИПОН"-ът и ЛУК-ойл , цели десет областни града ли управляват вече ??/ Или казваш , в съдружие с ТИМ ??? Или казваш, хората са запленени от чара на Цецка и Фидоска ??? Дей.. самозабравилите се тъпаци ...Де..а...)) Дей..мафията, дей а...))

Мале мила майко - сто и косур поста и всичко е на нож против Боко,Цвъко иГроб.Ами в цялата страна какво ли е? А те тръгнали сметки да ми правят колко града ще вземат.Те не са в час.

Аз ще ходя за гъби...

Внимавай! Неотровните ще съм ги обрал предния ден.

Отидоха на кино гласовете от екскурзиантите, в поне 10 общини те ще се легализират в полза на ГРОБ. Йордан Лечков, вместо в затвора в Стара Загора, сичкото сигани от квартала "Надежда - Даме Груев", ще го вкара отново като "гербер" в сградата под часовника. Вай, вай!

Абе тоя много сигурен нещо?! Да не би да плащат и те на циганите та да гласуват за тях. Иначе трябва да на много нагли та да мислят, че ще бъдат отново избрани. За две години съсипаха всичко, народът гладува, за още две не ми се мисли .....Да се махат.

надявай се жено на пиани мъже....

И ГЕРБ ще иде на бунището на историята както НДСВ, както и много други!))))))))

Тоя или не е наред или вече е манипулирал изборите.