Пуснаха личните данни на 36 000 българи в интернет

Външно министерство е публикувало списък с трите имена и постоянните адреси на над 36 080 български граждани в нарушение на Закона за защита на личните данни. Той обаче е премахнат малко след гафа.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха личните данни на 36 000 българи в интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Изтичането" е било съвсем умишленно и именно за да могат да се видят нарушенията с регистрациите на избирателите Който трябва е бил предупреден и готов да свали каквото му е нужно. По-вероятно е обаче да е имал предварително информацията, а "изтичането" да е за официалната версия откъде я има. При всички случаи браво на смелчагата, който го е направил и жалко че трябва да се прибягва до такива методи за да се изнесе истината.

таз Чернева (Шварц) много ходи на Младенов ( Мордехай) шъ знаете...)))

Най-голям нарушител относно личните данни е МП (МИНИСТЕРСТВО НА ПРЕСТЪПНОСТТА - някои още го знаят като "Министерство на правосъдието" - ха-ха-ха !!!!!!). Уродливата структура към МП, наречена "Агенция по вписванията", е публикувала в своя сайт подробни лични данни на всички българи, регистрирали фирми. Пък после се чудим как циганите крадат данните на фирмите и издават на Илиенци фалшиви фактури !!!!!!!!

"Боже, прости им. Те не знаят що вършат." - година 30 сл. н е. Йешуа (Иисус Христос), син на Йосиф от Галилея. Българи, простете на Николай Младенов! Той е в "меден месец" и хич не му е до гафовете на превербуваните агенти на Комитета за държавна сигурност. МОСАД ще се погрижи ГЕРБ да постигне "служебна победа" и да си вкара магарето в плевнята ("Дондуков 1).

Безумно тъпи чиновници! Или по-точно безумно тъпи и продажни чиновници. Дали сега главният прокурор ще се самосезира и да осъди тези нтелектуални запъртъци (както веднъж Кеворкян нарече своя сътрудник в ефира на "Всяка неделя") или ще си замълчи гузно. Хайде да се обзаложим, че няма да се обади, искате ли?

без думи...

какви са тия дебили беееее?! хора не е нормално всичко, което се случва непрекъснато в държавата. Как пък все тия правят ебати гафовете... идиоти!

Тези данни на когото са му притрябвали вече си ги е свалил. Външно са го сторили съвсем умишлено и сега ни пробутват историята "Упс, извинете за гафа". Та мойта препоръка към Външно е следващия път да не забрави да включи и ЕГН-тата, щото да се допълни информацията. Та значи предизборната активност и нарастването с 40 % на желаещите да гласуват от Турция се дължи на фалшиви заявления, пускане на по 2-3 бюлетини от един и същи човек в различни секции (старите мръсни ДПС-арски номерца), докато на реалните гласоподаватели им е отнето това право? Имало ли е някога честни избори в БГ и ще има ли някога? Абе цялата държава е за уволнение. Аз съветвам всички данъкоплатци да спрат да плащат данъци. Само така ще фалира държавата и ще спрем да пълним касичките, на тези които вече 20 г. крадат от нас. Пък ако искат да ме съдят на 100 инстанции. То не остана какво да ми вземат вече.

Само така ДПС може да се задържи във властта и да помогне и на БСП, заради които единствено съществува. Това изкуствено създадено раково образование продължава да получава подкрепа от бивши и настоящи агенти внедрени в ЦИК и всички държавни структури.

Е те все другите са виновни а управляващите "света вода"..То ДПС ги пуснаха и тези списъци а Младенчо си гледаше жената в това време. Събудете се най-накрая защото ви манипулират по всевъзможни начини а вие се радвате на това..

Пускането на личните данни на хората е направен от некадърни и корумпирани хора. Този който е наредил да го направят да си понесе отговорността- Директор, или министър, вместо да се крие зад някой обикновен служител.

Бе що така нашите адреси може да се пишат, а на тези в чужбина - не? Да им се не видят имотите в Маями ли? И да не питаме с чии пари? Ааааа ...

По-неграмотни ръководители във Външно не е имало от времето на Стоян Ганев. Младенов си докара хората от НПО-тата и съпровождащите го от военното министерство, с което само повиши нивото на безграмотност и некомпетентност. А Чернева се оправдава с технически грешки, само че това ще струва пари на всички данъкоплатци, след като ощетените осъдят министерството.

съботжи винаги е имало както и кимпромати,явно определена група"патриоти"неим е по изгода просперитета на БЪЛГАРИЯ а трябва всички да са крепостни и безправни