Коментари - Британският посланик: Контрол на границата с Турция | Днес.dir.bg

Британският посланик: Контрол на границата с Турция

През последните години говорихме само за свободно движение, сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Британският посланик: Контрол на границата с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

много точно е казано: свобода на движението в рамките на ес (подчертано дебело), но очевидно това важи и за свободното движение на оръжие, наркотици и сексуални робини. аз ще съм последният, който ще твърди, че е възможна 100% сигурност за всички. но след като сте си я извоювали за политиците, ще трябва да направите стъпки и към сигурността на онез, които грабите така нагло. тези стъпки не трябва да са в тоталното следене на всеки бюргер на ес, а на конкретни лица, за които имате насъбрани достатъчно сведения. защото не е нормално,, след като нормалните хора да бягат от териториите на идил, други да ходят там на приятелски визити. айде стига ни вземахте за дребни риби от рода на цацата. всичко се вижда.

този наистина е малоумен. загрява бавно като албански, не.... английски реотан. бог да накаже кралицата!

Английската политика на Балканите и Ориента - мале мила,боже пази ни от приятелите ни аз сам ще се оправя с враговете. Английската порода е като булдога - някой да си спомня че през 90те и по късни години британците,непременно с с братовчедите им отвъд океана настояваха контрола и загражденията ни по границата с Турция да останат само символични без охрана и т.н.Настояваха да отворим границите за шиптърите по време на войната в Югославия - сега политиката им нещо търпи корекции временно според конюнктурата и алъш-вериша с Турция и в зависимост от развоя на събитията в Украйна.

Хитлер е виновен ако ги бе крантил - не Русия!

Не протестираха ли срещу оградата някакви немци тук? Май по случай събарянето на берлинската стена.

България е почти погубена от както мина на подчинение на ЕС. Демокрацията си е демокрация! Но кой и защо нареди да се разруши граничния кльон откъм Турция, с което се осигури свободно (безконтролно) преминаване от/в държава извън съюза? Нима западняците не знаеха, че така ще преминават и лица с недобри намерения?! Нима не се сещаха, че след като унищожат България ще дойде и техен ред?!

Сетихте се. Сега ще си цакате...

България и Албиона си приличат по едно:и двете са външни граници на т.нар. ЕС,макар и от двете страни на континента.За това предлагам всеки влязъл в България имигрант се натоварва на самолет на Нейно Вличество,така не стъпя в страните от ЕС и се изпраща на другата външна граница -Англия.Там,като по-опитни с чуждо население,си го коткат или изпращат обратно в бившите им колонии.А ние ще пазим англичани от всякакви раси и вероизповедания да не преминават нашата граница.

как не може да намери верния тон с нас- просто е невероятно! И български учи и сред българи живя и как малко не прихвана скромност и смиреност

в бг не се прихващат теси качества *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква наглост , англия които са в основата на тероризма заедно с евреите и америка ни дават савети какво да правим в собствената си страна , мое мнение е че преди 1985 година си беше много по добре дори за това че и дпс си бяха терористи в затворите а не полетици в парламента

Смилете се над България.Вашата родина винаги е била против моята Родина българия и е поддържала нейната поробителка -турция.Ние сме смел и много горд европейски народ,но за съжаление вие англосаксонците не може да се примирите с това,че България и българите са най-европейската нация.Подтискате ни всячески.Имаме злата участ по върховете на властта да застават страхливи послушници.Е не сме колонизирали други народи,не сме им извличали богатствата,не сме имали ,,велик пират"ограбвал испанските и всякакви кораби ,а плячката за хазната ви.Може би това ни е грешката.Запомнете,че сме много чувствителни от присъствието на исляма на Балканския полуостров.Отслонявайте ги така наречените ,,бежани,,към Дубай,Катар,Саудитска арабия,Индия Пакистан,и др.техни едноверци.Вие англосаксонците и задокеанските ваши производни създадохте този хаос.Защо не идват християни от Сирия ,а ни пробутвате само ислям

Този много е слушал "Бийтълс" и по -точно"Онани-онана".По погледа му личи.

Да се ограничава "свободното движение на хора"!?! Боже опази!!! Посягат на един от стълбовете на либералната религия...Анатема!!! А сега ще се отдам на правилната, политкоректна и евроатлантически ценностна молитва, която всяка божа сутрин отправям към Световната демокрация, Глобалния свободен пазар и Новия световен ред, да се свети Името Му, да бъде Волята Му, да дойде Царството Му. И нине, и присно, и вовеки веков. Амин!

предлагам народното събрание да вземе закон всеки чужд гражданин стъпли в бг да се изпрати в 24часа обратно в съответната страна със специялни самолети платени от тези страни а имено ако има британце или французин да се връщат със самолети

Ето това му се вика добро предложение - по-силен контрол на границата, но не за да предотврати влизането на ислямисти отвън към България, а за да попречи на някой заблуден терорист да напусне благословения ЕС. Еднопосочна граница - куцо и сакато влиза, но да излиза не може. Е т'ва е.

кажете ми примерно на 31,01,2015г какво ще стане и ние да хванем на границата еди кой си преди да са направили някою поразия че кой е знаел че тия двамата братя ще направят нещо предварително или вие знаехте и не сте казали предварително да се хване пирятелката на еди кой си на границата това нещо ни будалкате като сме бедни но вижте се в огледалото Както вече стана известно - приятелката на един от терористите в Париж, която се издирва, е преминала през Турция малко преди атаките и след това е влязла в Сирия.

Май за друго идват...

НЕ КОНТРОЛ, ПЪЛНА ЗАБРАНА НА РЕЗНЯЦИ ДА ДОБЛИЖАВАТ ГРАНИЦАТА, И ВЪРНЕТЕ ГРАНИЧНИТЕ ЗОНИ ЗАРАДИ ТЕЗИ КАНИБАЛИ!!

И миниране с картечни гнезда. Друго спасение няма.

Въпросът за мен е дали има закони срещу тероризма в България, дали има достатъчно средства за контрол на границата", заяви дипломатът - А кога г-н Дипломата ще пита как живеем с какви доходи и цени и монополи? Само потвърждава че сме в ЕС да им пазим двора!

,,Според него най-важното нещо е всички да останем заедно, защото имаме общи ценности." Кои общи ценности? Ние да ви пазим външната граница, като портиери, да храним тия бежанци, които турция ни пуска насам, а вие не ги щете при вас? И на всичкото отгоре ни държите като най-бедната държава в Европа! Ай сиктир....

Момент,бе Алън: нали комунистите от Източна Европа навремето бяхме зли,защото не си пускахме младежта да бяга при вас? Абсолютно идентичен случай беше като това,което става в момента: промити от пропаганда невинни овчи мозъци отиват право в зъбите на вълците. Излиза,че ЕС е затвор- не пускаме да излизат от нея,но пускаме който иска да влиза.

Да се прецизира закона за бежанския статут,който дава право на тези ,които го получават да изтеглят цялата си рода и по този начин броят им в България да надхвърли стотици хиляди.Всеки един струва на обществото над 1000лв на месец.Да се въведе контрол на тези нови бракове на циганки с бежанци,явно за получаване на официален статут.Защото ,освен циганката,малкото работещи българи ще издържат и легализирания бежанец.Западна Европа,ако е искрена в усилията си,да помогне мащабно в защита на сухопътната и морската граница с Турция,а не да изпраща автобуси с протестиращи за стената с Турция.Освен това колкото и да е трудно за Турция,тя може да си позволи да приеме този голям брой мюсюлмани,защото те ще се интегрират много по лесно там,отколкото тук.Тук ще назряват конфликти и явно някой има голям интерес от това.

Ако има нужда от контрол на хората, които "искат да ходят в Турция", то тогава самите държави на ЕС трябва да си оправят службите за сигурност и да си оправят летищата и системите за контрол на пътниците. Да не би всички, които искат да ходят в Турция, да са се юрнали през нашата сухопътна с нея граница? Този посланик предлага неадекватно на проблема решение.

Тия англосаксонци прецакаха света. И продължават да го правят като размахват пръст и дават акъл на ляво и на дясно, а не си дават сметка че правят всичко погрешно мислейки само за собствените си задници . България е граница на ЕС и като такава ЕС е задължена тя да се погрижи за нейното опазване. Да разтворят кесиите и ако трябва погранични военни формирования да пратят а не само да ни размахват пръст и да ни обясняват как нямаме право да работим в ЕС, как не сме за шенгенската зона, как не сме разбирали демокрацията (макар че в България има с пъти повече свобода от колкото при тях) и как в никакъв случай не трябва да провеждаме протекционистка икономическа политика защото така няма как да ни изнасят парите и да ни държат нарочно бедни.

Тия англосаксонци действинелно прецакаха света! Най-модерните икономики, и всички технически постижения са аглосаксонски! Русия даде на света водката, а българите гайдата с компресор!

Това че са слезли от коня и могат да летят на самолет не означава че са спрели да ходят по нужда...при това нужника им е до спалнята и кухнята. Дано схващаш какво ти казвам.

Ха сега да излязат тези, които рушиха граничните съоръжения с Турция, които бутаха вишки, огради и клюнове и да заявят, защо сега трябва да ги строиим на ново заради тяхната подлизурщина. Да излезе и продалия се инженер, който петни президентската институция и да ни обясни отново, кой и как трябва да брани границата с Турция, която за него е братска държава.

Няма да излязат.Защото политическите проститутки които премахнаха кльоновете и граничните заграждения са същите тези които съсипаха държавата и армията.

mISHO

Закон ли, какъв закон? То няма закон срещу Циганизма, а те питат за закон срещу тероризма... А за границите няма начин. Там сме като разграден двор, защото Роси Пуtкаtа го е страх Ердоган да не махне вазелина от уравнението...

ей момченце, съвети на острова! наште дупедавци кога ще се вземат в ръце!

е много симпатичен човек. Държи си много възпитано и убрано и изобщо не държи менторски тон. Дано и следващия посланик да е като него!

Пълен англосаксонски пример за мъж с обратни наклонности.

а ти си типичен пример на див балкански субект!

Айде пак менторски тон!! Абе спрете се малко с тези претенции към нас!

България се оформя (заедна с Гърция) като филтър и буферна зона за емигранти. Ако някой е ОК, може да отиде да работи и прави пари за западняците. Малоумните, лузърите и терористите ще трябва да ги държим в България. Да ги храним, да се грижим за тях и да търпим престъпленията им. Цел номер 1 за България е да не допуснем мюслитата от Африка и да спрем помощите след 3-то дете. Иначе България няма да съществува след 10-15 години. За съжаление с Роско и Тиквич начело нямаме никакви шансове.

Е, хайде сега-изкривяваш реалността. Не може да си външна граница и да не си буферна зона (винаги сме били такава, само съюзът е бил с различно име). Въпросът е да го правиш както трябва, а не с отбиване на номера.

"сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция" Това сериозно ли го е казал?!

:) да не намираш паралел с едно време, дето имахме нареждане да стреляме по източно-германци, ако се опитат да бягат в Гърция? :) Иначе концепцията е гениална - терористите ги ловим само като решат да си тръгват. Ако си седят при нас в Европа-няма проблем :)))))

Тоя се е объркал нещо.. не знам дали знае но чалмите и "нинджите" са ВЕЧЕ в UK. До 2050 година броят на мюсюлманите в UK ще надхвърли 50%. За миналата година най-често име използвано за новородени деца е.. Ахмед. Честито, бе бретон ли си бретон ли си.. вземи се подстрижи малко, че резаците като вземат властта лошо ви се пише.

Фесовете от АТАКА какво изскимтяха по въпроса? ;)

Сорос ще дава пари в Украина. Бегай бърже!

,,..През последните години говорихме само за свободно движение, сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция..,,??? за тези които ,,влизат,, от там??? излизащите са проблем за европата!!! влизащите са си ,,наш,, проблем а не европеиски!!! така е с ,,буферните зони,,!!! един друг ни убеждава че ще станем ,,хъбова държава,, , пък ние сме били ,,буферна,, такава!!!

А бе, в тая Турция пролет идвала ли е ???

Има няма два месеца дотогава ...

ОЩЕ НЕ СТЕ СЕ ОСЪЗНАЛ КАКТО ТРЯБВА ПОСЛАНИК ДЖОНАТАН АЛЛЪН. ВИЕ МИСЛИТЕ САМО ЗА "ЕВРОПЕЙСКИТЕ" ГРАЖДАНИ/които имам предвид тези, на които всяка държава даде гражданство на мюсюлмани от държави като Турция и др. сега/ и тяхната безопасност при преминаването в Турция. Вие НЕ КАЗВАТЕ ЗАБРАНА. НЕ КАЗВАТЕ И ЗАБРАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ДА ПРИЕМАТ ТЕЗИ "БЕЖАНЦИ" в кавички ги слагам ,защото УМИШЛЕНО ГИ РАЗПРЪСВАТ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ДО СЕГА НИКОЙ ПОСЛАНИК НЕ КАЗА ,ЧЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ОБЯВИ ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ПРИЕМАМЕ.ТОВА Е НАЙ- ПРАВИЛНИЯ ОТГОВОР КАКТО НА ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ ,ТАКА И НА ПОДЛАТА ПОЛИТИКА, КОЯТО ВОДЯТ САЩ , ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ДА ГИ ЗАСЕЛВАТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА Е.С. И ТАКА ДА Я ПРЕВЪРНАТ В НИЧИЯ ЗЕМЯ.НЕ В КРИЗА ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО , А В ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ. ЗА ТОВА СЕ ИСКА СМЕЛОСТ И НЕ ДА СИ ВЪРТИШ ДАЛАВЕРИТЕ С ТУРЦИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ ОТ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. Защо бяха толкова заблудени Европейските лидери?Дори и многоуважавания от мен Ваш министър председател- Дейвид Камерън предпочиташе"цитирам:"Предпочитам да приема сирийците, но НЕ И БЪЛГАРИТЕ." ОТ КЪДЕ ГИ ЗНАЕШЕ ТОЙ ,ЧЕ СА СИРИЙЦИ?НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИ ВЛАСТИ ГИ ПРИЕМАХА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ОТ ТУРЦИЯ.ЗАЩО БЕЗ ДОКУМЕНТИ? НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАХТЕ ТОГАВА ТОЗИ ВЪПРОС? ИДВАТ ОТ ТУРЦИЯ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА ,ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ.

SPOT ON, mate!!!!! Много добре го каза!!!! ...Но от друга страна какво може да се очаква от страна пълна с алкохолици и п.....си!

ЕС да дава повече пари за контрол по границите си - особено ако границата е с мюсюлмани, защото звездите им го говорят!

...Поредното двулично английско копеле! Писнами 15 години да ги гледам и слушам! Тук в UK.Th ги гледам през вечер по BBC, плюват и очернят Българи и Румънци! Много сме били,крали и помощи сме искали, не сме работели етс... Щяли да контролират потока от Източна Европа (демек от Heathrow обратно за София ) и т.н. А като стане въпрос да се разправяме с Близко Източния боклук, по добри от нас няма!!

СТАТИСТИКИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ,...НИЩО НОВу.

Браво, много е точен! Само чрез единството на европейските народи може да се посрещнат предизвикателствата на супер агресивните мюслита и рашани!

Бягай да му лижеш косата на тоя.

Баси този път сме на едно мнение с този посланник. И аз мисля че берлиснката стена трябва да я преместин на границата с Турция! Просто навремето грешно са я били сложили.

Кой охранява от турска и гръцка страна границите им ? Това са армейските пехотни батальони поемайки и сдавайки охраната на определен участък на ротационен принцип по 6-8 месеца. Нашите военни не можело да охраняват границата а да стоят на жълтите плочки в сградите и в поделенията и да имитират, че вършат нещо с първа категория труд.

Сложих ти минус, смао защото военните не са виновни че ги направиха по-малко от МВР. Както и че промениха закона кой да пази границата! За това си има виновни политици и всички ги знаем кои са!

sonibvc@gmail.com

Аз ти слагам минус защото ТОЧНО военните са виновни! Като видяха накъде отиват работите защо не направиха един преврат както са правили в Гърция и Турция като видат че има опасност да разпадне държава?? Въпроса е реторичен..отговора е че народа си заслужава не само политиците но и армията...и те шушомиги като народа и политиците им!!!

Сега е моментът да натиснем западните ни партньори да оградят границата ни с Турция и да ни доставят техника за пазене и налблюдение

ако може и някоя друга шведка ....

Браво Г-н Алън! Забихте поредният шамар на нашето протурско дьонме президентчето Плевльо, според който сме щели да навредим на Турция, ако пратим войска да ни пази от ислямистите на границата!

Поправка - не да навредим, а да ги огорчим ;) Много се радвам за избирателите на Плевльо (и за онези, които си затвориха очите за Гербаджийските изборни навици).

Господ здраве да ви дава,г-н Алън! Добре,че на запад ще прогледнат преди нашите плевнелиевци и кристалинки...

Абе ще дойдете вие на нашето, като ви поотстрелят и погърмят още малко, ама оти ни карахте да ручаме жабето? Защо ни разсипахте държавата и ни направихте междинна защитна територия?

не успяха. междинна да, но с толкова ДПСарщина не сме защитна, напротив.

Коментари - Британският посланик: Контрол на границата с Турция | Днес.dir.bg

Британският посланик: Контрол на границата с Турция

През последните години говорихме само за свободно движение, сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Британският посланик: Контрол на границата с Турция | Днес.dir.bg

Коментари

много точно е казано: свобода на движението в рамките на ес (подчертано дебело), но очевидно това важи и за свободното движение на оръжие, наркотици и сексуални робини. аз ще съм последният, който ще твърди, че е възможна 100% сигурност за всички. но след като сте си я извоювали за политиците, ще трябва да направите стъпки и към сигурността на онез, които грабите така нагло. тези стъпки не трябва да са в тоталното следене на всеки бюргер на ес, а на конкретни лица, за които имате насъбрани достатъчно сведения. защото не е нормално,, след като нормалните хора да бягат от териториите на идил, други да ходят там на приятелски визити. айде стига ни вземахте за дребни риби от рода на цацата. всичко се вижда.

този наистина е малоумен. загрява бавно като албански, не.... английски реотан. бог да накаже кралицата!

Английската политика на Балканите и Ориента - мале мила,боже пази ни от приятелите ни аз сам ще се оправя с враговете. Английската порода е като булдога - някой да си спомня че през 90те и по късни години британците,непременно с с братовчедите им отвъд океана настояваха контрола и загражденията ни по границата с Турция да останат само символични без охрана и т.н.Настояваха да отворим границите за шиптърите по време на войната в Югославия - сега политиката им нещо търпи корекции временно според конюнктурата и алъш-вериша с Турция и в зависимост от развоя на събитията в Украйна.

Хитлер е виновен ако ги бе крантил - не Русия!

Не протестираха ли срещу оградата някакви немци тук? Май по случай събарянето на берлинската стена.

България е почти погубена от както мина на подчинение на ЕС. Демокрацията си е демокрация! Но кой и защо нареди да се разруши граничния кльон откъм Турция, с което се осигури свободно (безконтролно) преминаване от/в държава извън съюза? Нима западняците не знаеха, че така ще преминават и лица с недобри намерения?! Нима не се сещаха, че след като унищожат България ще дойде и техен ред?!

Сетихте се. Сега ще си цакате...

България и Албиона си приличат по едно:и двете са външни граници на т.нар. ЕС,макар и от двете страни на континента.За това предлагам всеки влязъл в България имигрант се натоварва на самолет на Нейно Вличество,така не стъпя в страните от ЕС и се изпраща на другата външна граница -Англия.Там,като по-опитни с чуждо население,си го коткат или изпращат обратно в бившите им колонии.А ние ще пазим англичани от всякакви раси и вероизповедания да не преминават нашата граница.

как не може да намери верния тон с нас- просто е невероятно! И български учи и сред българи живя и как малко не прихвана скромност и смиреност

в бг не се прихващат теси качества *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

каква наглост , англия които са в основата на тероризма заедно с евреите и америка ни дават савети какво да правим в собствената си страна , мое мнение е че преди 1985 година си беше много по добре дори за това че и дпс си бяха терористи в затворите а не полетици в парламента

Смилете се над България.Вашата родина винаги е била против моята Родина българия и е поддържала нейната поробителка -турция.Ние сме смел и много горд европейски народ,но за съжаление вие англосаксонците не може да се примирите с това,че България и българите са най-европейската нация.Подтискате ни всячески.Имаме злата участ по върховете на властта да застават страхливи послушници.Е не сме колонизирали други народи,не сме им извличали богатствата,не сме имали ,,велик пират"ограбвал испанските и всякакви кораби ,а плячката за хазната ви.Може би това ни е грешката.Запомнете,че сме много чувствителни от присъствието на исляма на Балканския полуостров.Отслонявайте ги така наречените ,,бежани,,към Дубай,Катар,Саудитска арабия,Индия Пакистан,и др.техни едноверци.Вие англосаксонците и задокеанските ваши производни създадохте този хаос.Защо не идват християни от Сирия ,а ни пробутвате само ислям

Този много е слушал "Бийтълс" и по -точно"Онани-онана".По погледа му личи.

Да се ограничава "свободното движение на хора"!?! Боже опази!!! Посягат на един от стълбовете на либералната религия...Анатема!!! А сега ще се отдам на правилната, политкоректна и евроатлантически ценностна молитва, която всяка божа сутрин отправям към Световната демокрация, Глобалния свободен пазар и Новия световен ред, да се свети Името Му, да бъде Волята Му, да дойде Царството Му. И нине, и присно, и вовеки веков. Амин!

предлагам народното събрание да вземе закон всеки чужд гражданин стъпли в бг да се изпрати в 24часа обратно в съответната страна със специялни самолети платени от тези страни а имено ако има британце или французин да се връщат със самолети

Ето това му се вика добро предложение - по-силен контрол на границата, но не за да предотврати влизането на ислямисти отвън към България, а за да попречи на някой заблуден терорист да напусне благословения ЕС. Еднопосочна граница - куцо и сакато влиза, но да излиза не може. Е т'ва е.

кажете ми примерно на 31,01,2015г какво ще стане и ние да хванем на границата еди кой си преди да са направили някою поразия че кой е знаел че тия двамата братя ще направят нещо предварително или вие знаехте и не сте казали предварително да се хване пирятелката на еди кой си на границата това нещо ни будалкате като сме бедни но вижте се в огледалото Както вече стана известно - приятелката на един от терористите в Париж, която се издирва, е преминала през Турция малко преди атаките и след това е влязла в Сирия.

Май за друго идват...

НЕ КОНТРОЛ, ПЪЛНА ЗАБРАНА НА РЕЗНЯЦИ ДА ДОБЛИЖАВАТ ГРАНИЦАТА, И ВЪРНЕТЕ ГРАНИЧНИТЕ ЗОНИ ЗАРАДИ ТЕЗИ КАНИБАЛИ!!

И миниране с картечни гнезда. Друго спасение няма.

Въпросът за мен е дали има закони срещу тероризма в България, дали има достатъчно средства за контрол на границата", заяви дипломатът - А кога г-н Дипломата ще пита как живеем с какви доходи и цени и монополи? Само потвърждава че сме в ЕС да им пазим двора!

,,Според него най-важното нещо е всички да останем заедно, защото имаме общи ценности." Кои общи ценности? Ние да ви пазим външната граница, като портиери, да храним тия бежанци, които турция ни пуска насам, а вие не ги щете при вас? И на всичкото отгоре ни държите като най-бедната държава в Европа! Ай сиктир....

Момент,бе Алън: нали комунистите от Източна Европа навремето бяхме зли,защото не си пускахме младежта да бяга при вас? Абсолютно идентичен случай беше като това,което става в момента: промити от пропаганда невинни овчи мозъци отиват право в зъбите на вълците. Излиза,че ЕС е затвор- не пускаме да излизат от нея,но пускаме който иска да влиза.

Да се прецизира закона за бежанския статут,който дава право на тези ,които го получават да изтеглят цялата си рода и по този начин броят им в България да надхвърли стотици хиляди.Всеки един струва на обществото над 1000лв на месец.Да се въведе контрол на тези нови бракове на циганки с бежанци,явно за получаване на официален статут.Защото ,освен циганката,малкото работещи българи ще издържат и легализирания бежанец.Западна Европа,ако е искрена в усилията си,да помогне мащабно в защита на сухопътната и морската граница с Турция,а не да изпраща автобуси с протестиращи за стената с Турция.Освен това колкото и да е трудно за Турция,тя може да си позволи да приеме този голям брой мюсюлмани,защото те ще се интегрират много по лесно там,отколкото тук.Тук ще назряват конфликти и явно някой има голям интерес от това.

Ако има нужда от контрол на хората, които "искат да ходят в Турция", то тогава самите държави на ЕС трябва да си оправят службите за сигурност и да си оправят летищата и системите за контрол на пътниците. Да не би всички, които искат да ходят в Турция, да са се юрнали през нашата сухопътна с нея граница? Този посланик предлага неадекватно на проблема решение.

Тия англосаксонци прецакаха света. И продължават да го правят като размахват пръст и дават акъл на ляво и на дясно, а не си дават сметка че правят всичко погрешно мислейки само за собствените си задници . България е граница на ЕС и като такава ЕС е задължена тя да се погрижи за нейното опазване. Да разтворят кесиите и ако трябва погранични военни формирования да пратят а не само да ни размахват пръст и да ни обясняват как нямаме право да работим в ЕС, как не сме за шенгенската зона, как не сме разбирали демокрацията (макар че в България има с пъти повече свобода от колкото при тях) и как в никакъв случай не трябва да провеждаме протекционистка икономическа политика защото така няма как да ни изнасят парите и да ни държат нарочно бедни.

Тия англосаксонци действинелно прецакаха света! Най-модерните икономики, и всички технически постижения са аглосаксонски! Русия даде на света водката, а българите гайдата с компресор!

Това че са слезли от коня и могат да летят на самолет не означава че са спрели да ходят по нужда...при това нужника им е до спалнята и кухнята. Дано схващаш какво ти казвам.

Ха сега да излязат тези, които рушиха граничните съоръжения с Турция, които бутаха вишки, огради и клюнове и да заявят, защо сега трябва да ги строиим на ново заради тяхната подлизурщина. Да излезе и продалия се инженер, който петни президентската институция и да ни обясни отново, кой и как трябва да брани границата с Турция, която за него е братска държава.

Няма да излязат.Защото политическите проститутки които премахнаха кльоновете и граничните заграждения са същите тези които съсипаха държавата и армията.

mISHO

Закон ли, какъв закон? То няма закон срещу Циганизма, а те питат за закон срещу тероризма... А за границите няма начин. Там сме като разграден двор, защото Роси Пуtкаtа го е страх Ердоган да не махне вазелина от уравнението...

ей момченце, съвети на острова! наште дупедавци кога ще се вземат в ръце!

е много симпатичен човек. Държи си много възпитано и убрано и изобщо не държи менторски тон. Дано и следващия посланик да е като него!

Пълен англосаксонски пример за мъж с обратни наклонности.

а ти си типичен пример на див балкански субект!

Айде пак менторски тон!! Абе спрете се малко с тези претенции към нас!

България се оформя (заедна с Гърция) като филтър и буферна зона за емигранти. Ако някой е ОК, може да отиде да работи и прави пари за западняците. Малоумните, лузърите и терористите ще трябва да ги държим в България. Да ги храним, да се грижим за тях и да търпим престъпленията им. Цел номер 1 за България е да не допуснем мюслитата от Африка и да спрем помощите след 3-то дете. Иначе България няма да съществува след 10-15 години. За съжаление с Роско и Тиквич начело нямаме никакви шансове.

Е, хайде сега-изкривяваш реалността. Не може да си външна граница и да не си буферна зона (винаги сме били такава, само съюзът е бил с различно име). Въпросът е да го правиш както трябва, а не с отбиване на номера.

"сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция" Това сериозно ли го е казал?!

:) да не намираш паралел с едно време, дето имахме нареждане да стреляме по източно-германци, ако се опитат да бягат в Гърция? :) Иначе концепцията е гениална - терористите ги ловим само като решат да си тръгват. Ако си седят при нас в Европа-няма проблем :)))))

Тоя се е объркал нещо.. не знам дали знае но чалмите и "нинджите" са ВЕЧЕ в UK. До 2050 година броят на мюсюлманите в UK ще надхвърли 50%. За миналата година най-често име използвано за новородени деца е.. Ахмед. Честито, бе бретон ли си бретон ли си.. вземи се подстрижи малко, че резаците като вземат властта лошо ви се пише.

Фесовете от АТАКА какво изскимтяха по въпроса? ;)

Сорос ще дава пари в Украина. Бегай бърже!

,,..През последните години говорихме само за свободно движение, сега трябва да мислим как да контролираме европейски граждани, които искат да ходят в Турция..,,??? за тези които ,,влизат,, от там??? излизащите са проблем за европата!!! влизащите са си ,,наш,, проблем а не европеиски!!! така е с ,,буферните зони,,!!! един друг ни убеждава че ще станем ,,хъбова държава,, , пък ние сме били ,,буферна,, такава!!!

А бе, в тая Турция пролет идвала ли е ???

Има няма два месеца дотогава ...

ОЩЕ НЕ СТЕ СЕ ОСЪЗНАЛ КАКТО ТРЯБВА ПОСЛАНИК ДЖОНАТАН АЛЛЪН. ВИЕ МИСЛИТЕ САМО ЗА "ЕВРОПЕЙСКИТЕ" ГРАЖДАНИ/които имам предвид тези, на които всяка държава даде гражданство на мюсюлмани от държави като Турция и др. сега/ и тяхната безопасност при преминаването в Турция. Вие НЕ КАЗВАТЕ ЗАБРАНА. НЕ КАЗВАТЕ И ЗАБРАНА ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ ДА ПРИЕМАТ ТЕЗИ "БЕЖАНЦИ" в кавички ги слагам ,защото УМИШЛЕНО ГИ РАЗПРЪСВАТ ИЗ ЦЯЛА ЕВРОПА И ДО СЕГА НИКОЙ ПОСЛАНИК НЕ КАЗА ,ЧЕ ТРЯБВА И ДА СЕ ОБЯВИ ТОВА, ЧЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГИ ПРИЕМАМЕ.ТОВА Е НАЙ- ПРАВИЛНИЯ ОТГОВОР КАКТО НА ТЕРОРИСТИЧНИЯ АКТ ,ТАКА И НА ПОДЛАТА ПОЛИТИКА, КОЯТО ВОДЯТ САЩ , ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ ДА ГИ ЗАСЕЛВАТ ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ НА Е.С. И ТАКА ДА Я ПРЕВЪРНАТ В НИЧИЯ ЗЕМЯ.НЕ В КРИЗА ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО , А В ПЪЛНО УНИЩОЖЕНИЕ, АКО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГИ ПРИЕМАМЕ. ЗА ТОВА СЕ ИСКА СМЕЛОСТ И НЕ ДА СИ ВЪРТИШ ДАЛАВЕРИТЕ С ТУРЦИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ ТУРЦИ ОТ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ И МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ. Защо бяха толкова заблудени Европейските лидери?Дори и многоуважавания от мен Ваш министър председател- Дейвид Камерън предпочиташе"цитирам:"Предпочитам да приема сирийците, но НЕ И БЪЛГАРИТЕ." ОТ КЪДЕ ГИ ЗНАЕШЕ ТОЙ ,ЧЕ СА СИРИЙЦИ?НАШИТЕ ПРЕСТЪПНИ ВЛАСТИ ГИ ПРИЕМАХА БЕЗ ДОКУМЕНТИ ОТ ТУРЦИЯ.ЗАЩО БЕЗ ДОКУМЕНТИ? НЕ СИ ЛИ ЗАДАВАХТЕ ТОГАВА ТОЗИ ВЪПРОС? ИДВАТ ОТ ТУРЦИЯ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ТОВА ,ЧЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ.

SPOT ON, mate!!!!! Много добре го каза!!!! ...Но от друга страна какво може да се очаква от страна пълна с алкохолици и п.....си!

ЕС да дава повече пари за контрол по границите си - особено ако границата е с мюсюлмани, защото звездите им го говорят!

...Поредното двулично английско копеле! Писнами 15 години да ги гледам и слушам! Тук в UK.Th ги гледам през вечер по BBC, плюват и очернят Българи и Румънци! Много сме били,крали и помощи сме искали, не сме работели етс... Щяли да контролират потока от Източна Европа (демек от Heathrow обратно за София ) и т.н. А като стане въпрос да се разправяме с Близко Източния боклук, по добри от нас няма!!

СТАТИСТИКИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ,...НИЩО НОВу.

Браво, много е точен! Само чрез единството на европейските народи може да се посрещнат предизвикателствата на супер агресивните мюслита и рашани!

Бягай да му лижеш косата на тоя.

Баси този път сме на едно мнение с този посланник. И аз мисля че берлиснката стена трябва да я преместин на границата с Турция! Просто навремето грешно са я били сложили.

Кой охранява от турска и гръцка страна границите им ? Това са армейските пехотни батальони поемайки и сдавайки охраната на определен участък на ротационен принцип по 6-8 месеца. Нашите военни не можело да охраняват границата а да стоят на жълтите плочки в сградите и в поделенията и да имитират, че вършат нещо с първа категория труд.

Сложих ти минус, смао защото военните не са виновни че ги направиха по-малко от МВР. Както и че промениха закона кой да пази границата! За това си има виновни политици и всички ги знаем кои са!

sonibvc@gmail.com

Аз ти слагам минус защото ТОЧНО военните са виновни! Като видяха накъде отиват работите защо не направиха един преврат както са правили в Гърция и Турция като видат че има опасност да разпадне държава?? Въпроса е реторичен..отговора е че народа си заслужава не само политиците но и армията...и те шушомиги като народа и политиците им!!!

Сега е моментът да натиснем западните ни партньори да оградят границата ни с Турция и да ни доставят техника за пазене и налблюдение

ако може и някоя друга шведка ....

Браво Г-н Алън! Забихте поредният шамар на нашето протурско дьонме президентчето Плевльо, според който сме щели да навредим на Турция, ако пратим войска да ни пази от ислямистите на границата!

Поправка - не да навредим, а да ги огорчим ;) Много се радвам за избирателите на Плевльо (и за онези, които си затвориха очите за Гербаджийските изборни навици).

Господ здраве да ви дава,г-н Алън! Добре,че на запад ще прогледнат преди нашите плевнелиевци и кристалинки...

Абе ще дойдете вие на нашето, като ви поотстрелят и погърмят още малко, ама оти ни карахте да ручаме жабето? Защо ни разсипахте държавата и ни направихте междинна защитна територия?

не успяха. междинна да, но с толкова ДПСарщина не сме защитна, напротив.