Канадски туроператор изби 100 хъскита, нямали работа

Около 100 кучета за впрягове, порода хъски, са били убити от канадския туроператор „Аутдор адвенчъртс уистлър” поради рязък спад в търсенето на почивки, включващи пътувания с кучешки впрягове.

Обратно в новината

Коментари - Канадски туроператор изби 100 хъскита, нямали работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези нямат акъл. Могли са да ги дадат за осиновяване и да ги вземат различни семейства и хора. Кому е нужно това насилие.

Ето такива като тоя трябва да бъде заклан и погребан при кучетата!!!

а някой не му ли се плаче за милионите прасета,избити на ден,а?и то по какви не варварски начини...и между другото,доста по-интелигентни животни от тия полувълци.лицемери смешни сте всички тука

Прасето има интелект точно колкото и ти. Вземи си го за домашен любимец и си го гледай в хола. А на този, които са избили хъскитата им пожелавам да ги съди американски съд и да лежат присъдата в арабски затвор.

ужас! как може да са толкова жестоки и глупави! да ги бяха продали/подарили милите животинки.

Горките кученца!!!И аз тоя боклук бих заклала.Дайте ми едно хъски за Малта,бе!Не ги убивайте!

И как си мислиш,че се чувства това куче,с тази гъста козина там, свикнало да живее на студено?Ще се мъчи.Сняг има ли в Малта,я се замисли.

към "тцъ"-това му е хубавото на тази порода-устойчиво е и на жега,като в Малта дори.Прасетата ги колят за месото-ясно!Защо просто не бяха пуснали тези "полувълци"в природата?Там биха оцеляли безпроблемно.

каквото и да пишете мога само да кая, че тук в канада има закони и те се спазват много стриктно и безкомпромисно. за животните съществуват строги закони, които ги защитават, независимо това дали са диви или питомни екземплияри. тук, емигрант или пристигнал по различни причини чужденец ако бъде доказано, че проявиява нехуманно отношение сприямо животните веднага бива експулсиран без право да посети страната до края на живота си. сена тук един кожто е жибял ч2 години и има 3 деца го екстрадират в чли , защото не спазва законите на страната, като му отнемат и канадското гражданство. така, че аз сам за канада, нищо че не мие лесно, но не е лесно и на местните също. само така се управлиява една дърява. със здрава и справедлива ръка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абе комплексар аз гивая от2з год в цанада и на кои ча си изхварляч слските комплекси на балгарите ли. няма по просто от канадците- след тебе *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

изобщо не са прости мъличък а ти си смешен

Ех, Канада! Ех, Канада! Само глупаците не разбраха, че след 1990 Канада и Австралия стават новите интернационални соцлагери! :) А в България градим див капитализъм, за който мечтаеха забягналите тогава накъм двете нови Социалистически Интернационализирани и Здраво Управлявани Съюзни републики:)

Хъскитата не работели(нямало работа)- избили ги. Да тръгва един отряд из циганските гета и да ги мятат. "Работиш ли? -Не- няма работа." БУМ! Това, малко или много, на шега. Инче колкото и да е грозна новината може някой да си вземе поука и да пречука уличните кучета- щом в канада си позволяват да изтребят 100 чистокръвни хъските, то в БГ може да се избият уличните. Имам 2 кучета. Гледал съм и улично такова пред нас. Колкото и да ми е мъчно уличните трябва да бъдат приспани понеже зимно време стават бели като осверепеят от глад. Вече сме имали не един такъв случай

Добре дошли в Канада - страната където до 60-те години на миналия век индианските деца са били отнемани насилствено от своите родители и пращани за превъзпитание в пансиони , а имигрантите от Азия са плащали десятук за правото да живеят в Канада :))) Под покрива на тая демокрация вони кофти :)))

На този туроператор оттук-нататък жална му майка. Какво нещо е българщинката, не ходи из гората, а сред хората. Този тъпак (или тъпаци) да беше пуснал една обява преди това - тъй и тъй предлагаме хъскита, може и като подарък иначе ще трябва да ги евтаназираме, пардон, пречукаме исках да кажа ама на, лапсус лингве. Канадците може да са дебили, но не са балкански изроди-деграданти. За нула време щяха да ги раздадат на желаещи. Няма смисъл след като си се охарчил за тези кучета просто така да им видиш сметката. Мислех си че северноамериканците разбират от капитализъм и правене на пари, ама на, сбъркал съм....

Какво нещо е комплексираният идиот.Къде в новината прочете нещо за България,че намеси балкански манталитет,балкански изроди и пр.?Не пише собственикът да е бил българин.И в Канада има изроди,и в Щатите,и на о-в Фиджи и където още се сетиш.От години в цивилизована Европа,в Дания по-точно избиват хиляди делфини на някакъв идиотски фестивал.Ей така,за кеф.Във Фейсбук може да видиш и снимки.За това са виновни балканските изроди сигурно.

Българите в Канада много са,стигнали са чак до полюса,там са българските ескимоси,лесно се познават - те са БОСИ!

много е подло да ползваш труда на животните, а като не ти трябват повече - да ги избиеш безмилостно. в крайна сметка кучетата нямат необходимост да теглят шейни, нали?

Поредното доказателство, че парата е взела ума на човеците

А българите сме били темерути и уруди, а? Де е Канада...

на такъв изверг. Това е подло, мръсно и плаши.

Този изрод-убиец на дръвника. Как е възможно същество, което може да извърши такъв акт на масово убийство да се нарича човек?!!!

Е,сега намрази себе си..............та да си подхранваш омразата.....

Лошо няма, щом са им спаднали резервациите, значи освен от кучета нямат нужда и от персонал. Канадския съд е като американския, съди според "общия разум", та дано нареди да избият и самата фирма, начело със собствениците, така и така нямат поръчки.

Между другото самите инуити, които са създали породата, когато почват масово да използват моторни шейни в средата на миналия век, са избивали масово хъскитата си, поради което породата е била почти изчезнала. Причината е била, че това далече не са домашни любимци, а кучета с див и неубуздан характер. Вие бихте ли предпочели да броди из околностите такава глутница от полувълци? Още повече, искренно се съмнявам около полярния кръг да има приюти за кучета

Айдеее...поредния познавач! Кучета с "див и неОбуздан характер" - ама обучени да теглят шейните, да се подчиняват сляпо на господаря си, да се защитават едно -друго!ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИ ЖИВОТНИ- както някой по- долу писа-по- умни от самите канадци...и от теб!

Амиго, марш обратно в Канада, урудлив туроператор такъв!!

Имах Хъска,своенравни но много добродушни!

Това им е в природата. Къде е коренното население на Америка. И защо има негри в този континент? Тези само могат да избиват. Кой изби невинни хора при бомбардировките на София? Питайте и искайте отговори!

Горките кутрета!

Изроди гадни и безчовечни!!!!!!!!!! Кучетата са мили и красиви душички, можеше да ги предложат за осиновяване безплатно и със сигурност щяха да си намерят дом! А този който ги е избил не си представям какъв човек е, гади ми се от такива.

това го е писала само някоя куха женска..

абсолутно жена го е писала....и сега една друга жена ти казва,че наи-кухото нещо в случая е това между краката ти!

В твоя дом ще си ги вземеш, побъркана реститутко! Ако и него не си дала под наем.

искам тебе вместо да те сукратят е така да ти теглят куршума!!!! хахаха

не е нормално да си толкова злобен и да мразиш хората, учените, жените, лекарите, животните, децата, възрастните, не-русофилите, не-комунистите, останалите нации, планетата, природата, вселената......абе всичко! толкова ли няма за какво друго да живееш?!? обиждаш хората за няма и нищо! като тръгнеш да даваш фира, едва ли ще са много тези, които ще дойдат да се простят с теб!

jizast

О да и американците са виновни, как забравих.

jizast

Бойко е виновен!

Не си познал - тройната коалиция е в дъното и най - вече - комунистите.

jizast

Не, объркал си се, Бойко е виновен!

А за Вас - кой е виновен??? Господ е създал човека, но не си е и мислил че ще създаде такива подобия като Вас. Ни човеци, ни маймуни, направо - нищо. Даже няма да го разберете. Господ ще Ви прости. Но ако се видите отстрани какво представлявате - .......пази Боже.....

Е в случая -не е.Освен това обича кучета.

Такива великолепни животни, а и изобщо животни как е възможно да се избиват?! Това е гавра с природата! Тези са изроди.

А виж, прасета да се избиват може! Или си вегетарианец? Пък дървениците колко са милички...

Няма нужда от смешни аналогии. Дървеницата е паразит.А тези животни са работили-разбираш ли? Те сами са си заработвали храната. Те са теглили впряговете столетия, помагали са на хората,делели са тежкия живот на Севера с тях. Колкото до прасетата-аз не ям месо.Но съм сигурен,че ти ядеш.

Драги неандерталци( Аврора и вилко) ,съществената разлика между Канада и България обаче е тази,че тези Уроди извършили деянието,ще лежат в панделата,а в Жанжоржия за убийство на човек получаваш условна присъда !

Лошо, в Ирак убихме толкова хора и никаква комисия не се заинтересува, ама за канадските кучета, вече е друго.

абе ти талибана човек ли наричаш ? Иначе за останалите невинни хора - неизбежно е, при война загиват и цивилни.

jizast

Те всеки ден избиват в БГ хора, ама ти не си се засилил да протестираш. Плачеш май над чужд гроб...

Какъв ужас! Едно такова куче има повече интелект от много канадци, взети заедно! От такива като този туроператор - със сигурност! Горките животинки! Потомците на саксонските преселници наистина вече губят човешки облик!

Един стар афоризъм гласи, че изметът на Европа се изнесъл в Америка и ... направили САЩ. После, изметът на САЩ се изнесъл на север и ... направили Канада. А иначе - наистина жалко за животинките. И да - по-гадно и злобно същество от човека няма.

Не е афоризъм.

Говеда има навсякъде, в Канада също.

Човекът е най-отвратително същество на планетата. Нищо добро не заслужаваме.

Горките хъскита! Какво доживяхме- хора, по-зли от кучета и кучета- само работници! Милите животинки!

как може да има аткива изроди

Сигурно са били български емигранти

ето че кретенията не е присъща само на нашите геогравски ширини, и в канада били идиоти, и то доста напреднали в идиотизма си, абе винаги съм подозирал че на него континент са най загубените хора, ама като не мога да го докажа.

То според мен доказателства повече от горенаписаното не са нужни ....

За идиотите в Канада съм съгласен, ама ти научи правописа!Че ме е срам да чета написанато, а в общи линии сме съмишленици.

Тия изроди- и те в общия гроб при горките животни.Толкава ли е било трудно да ги предложи за осиновяване! Още един + за алчните търговци и туроператори!

Къде е Б.Бардо???

Горките хъсита :(