Цветанов: Разграничаваме се от позицията на Сидеров за Крим

Председателят на ПГ на ГЕРБ заяви, че не приемат действията на лидера на "Атака" за нормални

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Разграничаваме се от позицията на Сидеров за Крим | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай на руски да те разберем по-добре, кажи Крим не растьот.

И да падна Марешки ще ме смени и толкоз! Нека и той понамаже филийка с маз!

като нормален българин не харесвам особено Волен, не мога да понасям Цуки и обичам Русия...

"Волен Сидеров не е изразител на външната политика на правителството. Волен Сидеров е ярък изразител на любовта на българският политик към финикийските знаци.

Никакво значение няма какво говорят двамата, идеята е да са във властта. Мафията няма цвят, интересува я само печалбата.

а ти от апартаментите на тъщата кога ще се разграничиш?

Цецо безалтернативния е безалтернативно тъп

Цвъ Цвъ да върне шесте апартамента откраднати от народа, да се изучи, че само физкултура не стига за политик и държавник.

А ако няма единомислие диалогът няма да е нормален ли ?

Времето на ГЕРБ изтича, на следващите избори няма да управляват и ще изчезнат много по-бързо от СДС, защото в част от последните поне имаше някаква идейна свързаност, а при тия са само парите и страха, че няма да са държавната софра. Ще управляват БСП и патриотите, а на ГЕРБ и ДПС ще им се затъкне орташкото плюскане.

Позицията на ЕС не ме интересува ,тя е за Американско ползване ! Интересуваме позицията на Нормалния Българин ,а тя е че Крим е Руски и Доброволно се е присъединил към Русия ! В Европа вече никой не го интересува на кого е Крим ! А Цв Цв си е Подлога и иска под прикритието на Молитвен Закусвач да си увеличи колекцията от Апартаменти ! Браво на Волен Сидеров ,уважи с посещението си Крим от името на Нормалните Българи не придали нашите Освободители от Турско Иго !!!

Абе, кой те пита теб, бе, череп???

Разграничете се и от управлението тогава, защото не изразявате мнението на мнозинството. Който не вярва да направи допитване, но не на 100 съпартийци на Цветанов.

То ясно, че и тия ще натирите ,ама след предсрочните с кой?

Не физкултура, а физическо. Културата е съвсем друго нещо.

ЦЦ се взе много на сериозно след като почна да разбира и от геополитика.

Цецо, целият народ се е разграничил от тебе и словоблудството ти, ти си тръгнал да се разграничаваш насам натам...

Сидеров говори истината за Крим. Щом се разграничавате от него, значи ГЕРБ се разграничава от истината. А с отделянето на Косово от Сърбия съгласни ли сте? Защото там за разлика от Крим и референдум не беше проведен, а вашият премиер даже се среща с президента на непризнатата от много страни в ЕС държава, което означава, че за вас там проблем не съществува. А фактите са едни и същи! Това се нарича двоен стандарт, господа от ГЕРБ?

цеко изключи го тоя от коалицията , гледа на изток-махайте го!!!!!!!! както ти казваш слънцето изгрява от запад-кухавел

Защо всеки ден гледам Цецо в голям формат? Недейте така, че съм в ретрограден Плутон, а той подтиква към негативни реакции.

С тия разсъждения къде си тръгнал да споменаваш за IQ? Точно разумните хора в Европа, които са исторически грамотни знаят, че Крим е извоюван от Русия през XVIII век и оттогава е руски. Пред ВСВ за полуострова е пролята много кръв. Освен това стратегически е много важен и точно там е болката на Запада и военнолюбците. Иначе, украинците едва ли ги интересуват.

Цветанов ходи на молитвена закуска във Уошингтън, а Сидеров - на Конференция в Крим. Общото е, че и двамата са се ориентирали и гладни няма да останат.

Аз не съм в нищо ретроградно, но тази физиономия и на мен ми действа негативно. Все се сещам колко пари сме платили заради него, когато страната ни е осъдена в Страсбург.

На форума в Крим е имало много чуждестранни гости. Присъствали са политици, депутати, бизнесмени от много страни - италианци, французи, германци ... Но в техните парламенти няма безалтернативни Цецовци, които да осъждат колегите си за това, че са присъствали в Крим. Това е толкова нормално и очевидно, само българския евроатлантик Цецо не го вразумява

Осъждаме, Цветанов, осъждаме!

Сидеров да не е паднал от МАРС , не може да сме в ЕС без да сме членове на НАТО, това е единствената възможност България да върви напред, не искаме Евразия, направихме нашия цивилизован избор, може да сме последни в ЕС , но сме в най-богатия клуб , както се казва, не искам да ни тикат към Москва, той заяви, че Крим не бил анексиран, а какво е , аами да изгледа филма, докато отричаха за руски военни, след това се похвалиха как са превзели Крим, да гласуваш под знака на калашниците, това не е свободен избор. Нека русаците си избират Путин, но погледнете около Русия какво става, никой вече не иска да е с Кремъл, пресен пример Армения. Стига с такава коалиция, ГЕРБ това ли Ви е европейското развитие... Оставка .

Прости му Боже.Той не е виновен.

Писна ми от тъпи комунистически шофьори-старшини!!!!!!!Цвъки е бита карта,излага ГЕРБ!!!!Боко да го маха!!!!!

от сичко мое да се разграничи само от милиционерщината си не!

Сидеров изразява позицията не на Правителството , а на ..БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , като цяло!.

и тогава рееки от мед ще потекат, толкава ли сте глупави, даже сина на Корни е в САЩ, не е в Москва, и на Волон му харесва повече във Варадеро, но пък от Крим плаащат, какво да се прави, продал се е човека няма как...

Запенил си се нещо? Да не се самоудавиш?

Може да има нормален диалог с президента, стига да има единомислие" - каза Цецо. А дали може да мисли ? Досега съм чувал само няколко шаблонни израза значението на които не може да обясни, но без образование, толкова !

Ох горките, сега пък и моста им пропадна, той не може да издържи релсите, камо ли натоварен влак, та така един мост не можете да построите, великата държава. И ние искаме да сме с тях, е кога ще се свърже истински Крим с Русия, някога , но не сега.

"Може да има нормален диалог с президента, стига да има единомислие" - т.е. ако ни поддържа. "А и ако неговата оизиция е права, а напшата не, оак трябва да ни поддържа" е забравил да добави физкултурникът

Доказателства? Абстрахирай се от "златната" рубла за Сидеров и ги дай.

Абе Цецо, кой те духа та се клатиш?! От какъв зор бързаш да се изхвърлиш? Първо трябваше да изчакаш дали по темата няма да се изкаже Льотчика-президент. На първо четене най-напред нему се полага да се разграничи, после може би външния министър....., всъщност забравих, че си се превърнал в говорител на Баце. Значи сега като се сдърпате за парлама, Баце ще ви строи в две редици "и проблема ще се изглади в коалицията". За пореден път пиа-ар за заздравяване на електората и на двете формации.

Винаги с чувство на удоволствие съм коментирал темата За Сидеров. Голям политик и харизматична личност. Безгрешен като пророк. Изключителен защитник на интересите на своят народ. Безстрашен до непукизъм.

Добре че, Цецо си намери нещо, на което да се съсредоточи - разграничаването ... Сега ще си има занимание, ще начука канчето на Волен.

SU-152

Абе друго си е да си приятел с нацисти и терористи, нали цвъки.............................Пак сме били паднали в класациите за свобода на медиите. Еми няма как да се качваме, като "битката" за медийната свобода се свежда до мерене чий олигарх е по-готин. /И макар всичко лошо, което се казва за нашенските медии да е вярно, като гледам какво е състоянието на медиите в страните, които са начело в тези класации, почвам да подозирам, че смисълът на "свобода на словото" е бил подменен някъде по пътя..............

Голям майтап ... Цецо безалтернативния се разграничавал от Сидеров, което означава, че Сидеров е алтернативен, т.е. предлага друга алтернатива. И комунизмът бе безалтернативен. Цецо се е клел на БКП, КПСС, Живков, Брежнев, Маркс, Ленин ... все безалтернативно. Сега е безалтернативен ЕВРОАТЛАНТИК

Толкова скачане поплощадите, за да се отървем от партиините секретари. Дори селското стопанство и икономиката си унищожихме доброволно, само и само да се отървем от подобни на Цветанов марионетки, но не няма отърване от тях. Ценности та ценности, комунистите поне ни възпитаваха от ранна детска възраст в любов и уажение към труда, взаимно уважение, уважение към възрастните и престижа акцентираше върху знанията. А сега кои ценности защтава Цветанов- лъжите за химическо оръжие, лъжите за рдрено оръжие, лъжата за Скрипал или "Арабската пролет" и убииството на легитимни държавни глави. Или може би хилядите загинали сирииски жени и деца жертви на ИДИЛ създадена от нашите съюзници. Айде малко да се замислим, Цв Цв да се скрие!

Интересно, остана ли нормален здравомислещ човек в България на който да му "дреме" какво мисли, приема или не, разграничава, и т.н., и т.н. това недоразумение Цвъцко?

111 то място по свобода на словото. Това как се връзва с ЕС ценностната система ? Под 2% бюджет на армията. А как това отговаря на изискванията на партньорите ? Цецо, цецо .....

Е да, ама мнозинството от българите се разграничава от позицията на Цветанов за Крим.

Направо ме просълзи. Не водач, не политик, не пророк (казваш), а ЧУДО....!!!!

Разграничавате се от Сидеров относно Крим, но от средния му пръст при гласувания в НС - не, нали Цурко?;) Ово е стандарт в принципите! Хвала за таквизи "принципни позиции";)

"принципна позиция". Това е позицията на "правата американска линия". Те т'ва е да си на щатска, пардон, на щатна заплата.

Цветанов да си заминава във Вашингтон при господарите си завинаги и да не се връща тука - защото е опасен за България и българите !

Честно, дори по време на комунизма нещата не бяха толкова щури и безумни, безпринципни и лицемерни както сега !