Тройно убийство в пловдивското село Рогош

По първоначални данни са застреляни двама братя и техният баща, има и ранена жена, на място са криминалисти, представители на прокуратурата и поне три линейки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Етническа"... Китайска? Тайландска? Или ЦИГАНСКА??? Лайнари недъгави...

Дир, моля, не оставяйте ксенофобските коментари. Нито циганите, нито ние, сме измислили братоубийството. Изобретено е още от времето на първобитно-общииния строй. Справка - Каин и Авел. Убийството за имот само показва, че циганите вече се интегрират успешно. Та, моля, трийте расистките коментари. Неприятно е да се четат. Сайтът ви е сериозен, трябва и читателите ви да са такива.

Бе що никой от по-възрастните не попита ОТКЪДЕ имот у циганите? Туй племе на цяло се самозабрави и ако не му се покаже с тоягата къде му е мястото, ще имаме само проблеми. Не стига, че им подариха общински терени да си построят къщи, ами взеха и да се трепят. Иначе са на помощи, ама отвън стои БМВ-то! Тъпа държава!

Циганите вън от България. Снощи в 3 часа нощта пред блока се бяха наредили шайка цигани и чух да си говорят за обичайни бизнес начинания - коя циганка колко е родила, колко взема и т.н. Не е ли срамно в България да се въдят циганки като животни и да им дават по 2000 лева минимум помощи на всяка една сган, включително непълнолетни на по 15, 16 години с 3 маймуни изакани вече? Ако не вярвате, потърсете, Google не ви е враг. Има между 20 и 30 организации в подкрепа на това племе, като повечето, ако не всички са спонсорирани от един дърт евреин на име шорош. За българските майки няма помощи, дори и детските не им дават и се заяждат за стотинки ако "превишават" минимума. Предстоят избори, нека всеки който се чувства българин добре да си помисли преди да гласува. До кога ще ни управляват врагове на народа и българоубийци? Вдигни се народе и мисли! Народе????

що не ги почерпи банички със стрихнин?

Преди, като диваци с брадви и ножове , сега цивилизовано като американци с пищовоте ! Друго са си западните ценности !

"етническа махала" е да се заобиколи директния прочит на това, което всички си знаем и е същото, като "недостатъчно урбанизиран" , вместо "селянин", та проблемите ни с тези от махалите тепърва започва

Вижте какъв благодат за 6 месеца настана заради нас. Даже ромите се сдобиха с наследство, ама по сигански се скарха за него. Вие какво ми се оплаквате. Българите се опаричиха и те, ама си мълчат. Познаваме поне 120 човека, дето се оядоа, така че глас за нас пак наесен

По-тъп си от настъпено лайно, спермосмук жалък.

Как ще се трепат цигани, това е недопустимо. Сега принц Ч ще разкаже играта на милицията.

Откога ромите имат наследствени имоти,ааа?

по интересно е от кога имат огнестрелно оръжие! и от къде са го взели!!

С незаконно оръжие е лесно да се сдобие човек.

Еееее от къде.. ей го Столипиново .. са един х*й разстояние ;)

Класика !!

Много са дърти, можеше по-рано да стане тая работа - със сигурност са допринесли за обогатяването на българския генофонд - вероятно вече имат и правнуци...

Има прогрес! Предишната циганка я бяха били с брадва по главата. Този явно е завършил 4 клас. Науката е сила! А циганите си остават цигани с наука или не...

Какви са тези сайтове да се надпреварват да публикуват само негативни новини. Трябва да се забрани тази практика. Един хахо да има и всички гърмят все едно е станало чудо.

То по комунизма беше така - никакви подобни новини, щото е вредно за имиджа на строя.

И какво му е негативното?

точно тази "новина" не може да бъде наречена негативна. освен, че ще плащаме за лечението на поредната здравно-неосигурена етно-представителка, която била само ранена.

Етническа махала че не разбирам да не да украинците бате?!

Ако си беше направил труда да прочетеш статията докрай щеше да разбереш. Цитирам: "Всички в ромската махала са потресени от екзекуцията казват, че в селото не се е случвало подобно нещо." А цялата неразбория е от някаква криворазбрана анти-дискриминационна толерантност. Та дори и в Западна Европа щяха просто да напишат "циганската махала", и никой няма да се обиди. Щото това е факт, с който дори самите цигани са ОК.

Трима Кърлежа по- малко.

по малко.

Много яка новина , поднесена изключително професионално от журналята!!

Поднасянето на новината е направо 'шедьовър' ;))

За някоя къща струваща 5000 лева! Красив завършек.

Природата се самопочиства !

И защо само трима?

що през комунизма не крадяха и не се клаха и гърмяха ... щото в българската етническа махала нямаше жендъри - лиьачи на Америка ски ректуми

Щото имаше милиция и мрежа от доносници. Обаче покрай истинската работа можеше да те окошарят за виц, нали, много хубаво? И какво се пънеш с тая "етническа" махала - в статията си пише и "ромска", така че всичко е ясно. И за да завърша - по времето на социализЪма е имало дори повече убийства. Просто се криеха. Потърси, статистиката на МВР за преди 1988 я има сканирана и качена в интернет.

Аделинче, Аделинче, не знам дали са те учили, но в случая е съвсем нормално да пишеш "Циганската махала", или "Ромската махала", и в двата случая описваш доста по-точно какво се е случило. Циганите се годеят да се наричат цигани, така че споко, не обиждаш никого... Относно причините за убийството - ами просто културни особености на етноса...

То в Бг останаха само Етноси бре!@ Нема цигани Нема роми Нема помаци Нема турски етнос Не е имало ,и Турско робство @ В учебниците по история го пишат : Съжителсвто между две различни етноса Мда скоро и на Марс ша пратят Етнос @

Ако може на Марс да пратят целокупно тъмнозеления етнос.

"Етническа махала".Това джендърите от БХК или от "културния "запад. Тия миризливи мангали са ЦИГАНИ. Стига сте ги обиждали на роми и разни измислени прилагателни.Още малко и ще пишете че инцидентът е станал в "елитен етнически квартал" населен от древни римляни.А истината е,че пияни цигани са се клали като прасета след като са изпили по едно кило ракия.Тъкмо популацията на тези гризачи ще намалее.

Индианците трябва да бъдат в резервати иначе няма оправия със тази сган

Индийската популация в БГто намаля с няколко индивида което не е чак толкова лошо.

се активиизраха много... притесних се че ПАК са изнесли етнокуклтурните си ценности извън мааалата... щом е между тях си всичко е ОК...

И Админа ако обича да ограмоти правно. "Екзекуция" означава изпълнение на смъртна присъда, а "Присъдата" е акт на държавна власт. Да, във всички случаи все е убийство, но има разлика.

Е, това са подробности...

Браво, точно така се пише статия. И при катастрофите е важно да се посочва "етнически водач".

И сега БХК кого да защитава? Убиеца или жертвите?

Българите, които естествено са причината ромланите да са толкова агресивни и нещастни - всекидневният расизъм и неприемане. Айде, грант дааден, грант приет!

Държавата си затваря очите, но има проблем с тези хора, не работят, извършват престъпления, безчинстват по села и градове, тормозят народа, ако не се вземат мерки, те стават повече на брой и ще стигнат и по-нагоре, като цяло българите намалят и когато няма кой да ги издържа, какво ще стане

Че те Ромите нямат етнос Идват от Римската империя , и ще останат до Края на света @

Идват от Индия.

Тази къща изобщо законно ли е построена?

Етническа махала Хаххаааххаахха Ние сме Цигани бре Още ни наричат Мангали Етнос ???

Всички хора имат етнос. Няма такова нещо като "етническа махала". Всички са такива. Ако онсинуирате че са от циганската махала си го кажете директно или го пропуснете.

ТАКАВА ДУМА НЕМА ! ИМА ИНСИНУАЦИЯ - КЛЕВЕТА , ИНТРИГА !

Неработещ аутокорект на телефон малко толерантност нямаш ли?

Некви мангали

Полицията да избие цялото етническо село.

...племенниците!?

Как звучи само - "етническата махала". Демек едни интегрирани евророми при възникване на демократичен казус, относно правото на собственост на наследствен, узаконен поземлен имот в регулация, находящ се в елитен квартал на населеното място, насилствено и против волята им, след възникнал юридически дебат, насилствено и против волята им, са отнели животите на други трима интегрирани евророми. Муахахахахахаха. Абе, що се превземате като недоклецани стари моми? Я си го напишете в прав текст - пияни мангали от гетото на селото са отишли в катуна на други мангали, за да вдигат джангър за коптор, който трябва да се гепи от някоя от родите и след ред псувни и клетви, са утрепали трима мангала, помещаващи се в бидон вилата, където е станало мелето. Добрата новина от цялата работа е, че мангалите в България са с трима по-малко наведнъж.

Евала за коментара, разсмя ме до сълзи

ногу прозт тез бълари бе у форуми пише от компютър разбира

Особености на етноса! И за какво точно наследство иде реч? Социалните помощи наследяват ли се?

ти пък колко си проозт, златна клавиатура щи купя бисери по форумите да ръсиш

ТОВА е ЖЕСТОКОСТ

Ем секиджем ем парабаджем ем густоджем редактор чета на ДИР.РУ.

Българино, недей да се опитваш да пишеш на език, който не го разбираш!

Честито къща нанубиеца.

Ако се ограмотите малко повече, в закона ще се запознаете, че наследник-убиец не получава нищо от наследодателя, комуто е причинил вреда. Язък за убитите хора.

След като са от махалата всички, то това може да мине и за добра новина

"Всички в ромската махала са потресени от екзекуцията  казват, че в селото не се е случвало подобно нещо." Те това е журналистика!

Последно махалата етническа ли е или ромска? Откъде ги изравяте тия термини да се чуди и мае човек? Етническа махала - пълна глупост!

Циганска е махалата. Дано скоро да се окушарят всички махали и населяващите в тях индивиди далеч от България, заедно с тия които ги развъдиха!

На сапун ,полза от тях няма .

Да бе и за това не стават, ще мирише лошо

ромите сме по булгари от вас булгарите балгария ще е нашта родина кугато си отидете

Основна народност: Българи (84,8%) Малцинствени народи: Турци (8,8%) Цигани (4,7%) Циганите са малцинство. Кой разбрал-разбрал.

Къде тва? У етническата маала ли?

Турци е гражданство а не народност! Няма такава народност. Има монголоидна група тЮрки. Те живеят от Аляска и Чукотка, през Якутия и Бурятия до уйгурите в Китай. Османлиите идват от КАЗАХСТАН. Днес османлиите наричат казахите БАБА(предци). Турция е измислица на Кемал. Днес Таип променя името за да не звучи ПУЙКА(на английски) Няма турска народност, както няма съветска, югославска, американска, източноримска или западно римска народност. Само кюрдите са 30 млн. в Турция. 6 млн. са рязаните арменци.

Значи казваш не е имало турско робство, защото турците са измислени от Ататюрк! Боже, много прост народ живее по тези земи за това и проста мутра ни управляваше!

Не са 30 а 300 милиона кюрдите в Турция, но тя пак се казва Турция!Мухахаха.. Трябва да си много прост да вярваш, че в Турция има 30 милиона кюрди при 83 милиона население! Кюрдите са около 14 милиона като половината са с турско самосъзнание!

Ми няма турско има Османсио

Не сте ли преписали от по-старите учебници малко? Тези статистики не са актуални. Сега циганьонките гонят 20 процента вече, четири процента са били по Бай Тошово време...