Три от дроновете над Москва са свалени край резиденция на Путин

Кремъл определи атаката като "ответен удар" на Киев за "ефективния удар" на Русия в неделя

Обратно в новината

Коментари - Три от дроновете над Москва са свалени край резиденция на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да бъдете уважавани журналисти, моля винаги когато говорите за неподвижен обект цитирайте географски координати !

скоро на Червения площад ще кацат Ф 16

Ден 460 от моята тридневна военна операция. Днес се почувствах странно дезориентиран, пратих дронове да бомбардират Киев а те взеха че се върнаха в Москва. Нищо, оставам велик стратег, спортист просто прекрасен човек.

Дроновете са малки. Пак по всяка вероятност са от пренесени части както тези които бяха над Кремъл. Не мисля, че в момента може да премине нещо директно от Украйна. По-усилена проверка и ще се изчисите от такива про-украински терористи в РФ.

Другаря Путин е решил да се освободи на ливадата и над главата му почнали да жужат дронове .

Литна транспортен самолет от Rzeszów към Германия. Едни НАТО генералчета и персонал са в много лошо здравословно състояние след удара по централата на ГУР онзи ден. Пишлигара Буданов заплаши вчера, че щял да со отмъщава, незнано за какво:) Игричката ще загрубее значително в идните седмици. Нюландовица и господарите и искат nofly zone в Украйна и атака към Крим. Учението на НАТО с двеста фръчолета започва на 12 и е до 20 ти. Ще оказват съпорт към перемогата на укрофашистите. В Косово след конфликт с KFOR сърбите направиха няколко кръгчета с изтребители, малко по-късно краварите разходиха бомбардировачи да покажат колко са велики. Нещата започват да се омазват прогресивно. Носете си белите дрехи и се кефете на живота. Само малоумниците не са наясно, че при сериозно омазване филма приключва за половин час.

Антихристът ще дойде като освободител. Но скоро ще разберете, че Той е предател. Антихристът ще твърди, че Той е Бащата. Но запитайте се Коя е майка ви! Някой има ли отговор Защо да стоим, този жалък самозванец. Защо, по дяволите, тези проклети руснаци Водят война срещу Украйна като фашисти? Някой има ли отговор Защо трябва да се занимаваме с руския „рак“? Защо Путин вдига окървавена ръка Сочи към чужда земя. Защо трябва да отнема толкова много животи? Защо трябва да страдаме от отровни ухапвания? Отровната змия ще ухапе отново Както прави Путин, преди края си! Преди Звярът да рухне в прах. Той ще донесе ужас, Холокост! Но в края на това изпитание Звярът ще плати последната си сметка. И когато прахът се слегне Ще има море от рокли на вдовици. Ще има много деца сираци. Ще видим мръсните му дела! Ето как ще сложи край на тази огромна империя В кръв и сълзи, във вечен огън!

"Руски депутат заяви..." Тук спрях да чета!

Щом Злият вършее, всичко е точно!!

Подполковника трепери пред мощта на люлката на цивилизацията и горчиво съжалява, че се захванал с потомците на тези които изкопаха Черно море

От тук нататък ще спре трудно тая ,,операция,,,.Много тягаво ще става в Изсрайна..

Значи вече се трепем на ниво президенти.. увито се повдига ..

На ниво укрохайванчета е голяма разсипия :) По 60 000 отиват зян за едно градче :)

Ще цвилят от кеф Укропите като ги зачешат в центъра ,,на хрешатик...

Утре ще км издумкдт Радата и министерствата ..Укропутеците ще плачат от щастие ...Ахахаха...

Неистова радост сред обикновените руснаци заради атаките по Рубльовка, където живеят олигарсите и властта. Гледах на видео Соловьов, който им дръпна едно конско за това. -Какво пита той там не живеят ли руснаци? Май не...

А?

Да, да ама не. Гледай Солавьов.

Яж лайнА.

Че не мога ли да гледам порно с укрошаврантии, а :)

Тия момчета от Киев си просят ядрения удар. Китай ще разбие Европейската икономика, която спря ресурсите си от Русия.

_stankow

Ройтерс проявява некомпетентност. Официалната резиденция на президента на Руската федерация е в Кремъл. Личната резиденция на Вл.Вл.Путин е в Ново Огарьово. Държавно имение, което по закон остава собственост на президента. Президентът сам си го избира. Рубльовка е нещо като нашата Бояна. Скъпарски жилища. Путин може да има там някой апартамент, но не стъпва. Там е тясно, няма място за кортежа, охраната, вертолета, с който често ходи на работа, за да не спират претъпканите московски улици. Пък и хората на Рубльовка не са се охарчили, че да ги спират и претърсват и да ги дебнат снайперисти. Не е удобно.

Ма много ги знаете, кой къде живее в рашка и какви са му битовите навици ... :)) Що се мъчите тук в ЕС и НАТО, ами не вземете да се пренесете в любимата си "демократична" Рассссссия ...? :))) ... При Путинката ... :)) Да си говорите за "силата" на руското оръжие и за широката руска (пияна) душа ...?

Идеята е да престанем да живеем като НАТОвски роби... но тук на родна територия, все пак Левски не е емигрирал въпреки че е мразил султана.

Тези дронове да не са от талашит? Как така не ги засичат?

Аааа ово е стандарт прехваленото безаналогово рашиско ПВО такива неща не засича.

И да ти обяснят, за теб ще е трудно да го разбереш, дедовото. Твърде висока топка е!

Едно кило ватенки се наакаха днес. На дедо лилипутьо днес ще му трябват 2 куфарчета.

Държите ли бахмутя :)

Руснаците са в позицията да не знаят откъде ще им дойде! Най-вероятно тези дронове са изстреляни от района на Москва! Украинци в Русия има навсякъде, по път и зад път!

"Украинци в Русия има навсякъде, по път и зад път!"... да не са луди да стоят при Зеленски;)

В Русия работят над 1,5 милиона украинци. Те изкарват насъщния си и изхранват семействата си. Никой не е толкова луд да си рита хляба.

Ахаха джуджето на въжето.Хага е все по-близо.Паника сред туземната русофилска тиня.

Кви, квии :)

Майка ти ли викаш?

https://t.me/RVvoenkor/46197

_stankow

Добре го млатна панцирът :D :D Лесна цел - бавна, неманеврена ...

Ужасен съм! Хвана ме запека! В Кремъл - БУМ БАМ укро дронове! В резиденцията БУМ БАМ укро дронове! Не мога да спя! Запечен съм! Не мога да АКАМ вече! УЖАС

Сега ще се обадим на Кадиров да дойде и да те олаби!

PEYTSCH

Хей, масквичи, пазете си атамана, че следват стотици дронове. Денонощно. Отвсякъде.

Започна със символична контра бомбандировка на съюзниците над Берлин и над Токио Харирлия да е контра бомбардировката над Москва

Както вече писах, това е смешен терористичен акт от страна на Киев. С такива смешки от детската градина, война не се печели....а и партньорите, които дават пари и оръжие, едва ли са склонни да се занимават с такива простотии))))))))))))))))))))))))))) ЮАР примерно даде иммунитет официално на Путин за срещата с Брикс - арест нема да има))))))))))))))))))))))))))Хага да го духа)))))))))))))))))))))))))

Селтак, ти чувал ли си село Майнила, и знаеш ли какво се е случило там. И какви са последиците. И кой кого е нападнал там?

Ахахаха ватниците сново обосрались Къде е анало-говнетното ПВО Къде са аномацииите на Путкин га разсмее пак врабчетата Мор за руските гниди Дезинсекция до крак

Киев да се изравни с земята. За да се унищожат терористите и техния главатар, който се крие в бункери под Киев

Нещо си се възпалил бе хемороид путиноиден Тичай да чистиш на джуджето пиздин лайната че пак се е насрал мощно страхливия плъх

'Киев да се изравни с земята' С мерак, плюнки и клетви не става вата - Киев не е Грозни и украинците имат ПВО, но все пак пробват с големите бомби. Няколко свалени Ту-95 или Ту-160(госпади) бързо ще охладят мераците.

и кой ще ги свали и с какво?

Малко ми мирише на инсценировка. Фактът че само 3 не са хванали го доказва.

Това са гълъби, отгледани в био лаборатории

PEYTSCH

Защо дразните осите ? Ще стане народен спорт да целят Москва...