Коментари - Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник” | Днес.dir.bg

Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник”

Турският здравен холдинг Acibadem обяви, че е подписал договор за придобиване на 100% от капитала на "Токуда болница София" и една трета от "Сити клиник".

Обратно в новината

Коментари - Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник” | Днес.dir.bg

Коментари

Този път башибозукът ше ни завладее с икономически методи не с кървав ятаган!

Да се забрани със закон никакви Турски инвестиции в България! Турция-това са един народ който ражда главорези. Вижте ги какво правят в Сирия? Създадоха и подкрепяха ИД, трепят Кюрдите като, че ли са хлебарки.

Всяка година към 1000 български лекари емигрират. Най вече в Европа. Мисля че ги наемат за работа в болници с много гастарбайтери. Работели за 3000 - 4000 евро на месец. Значи група родолюбиви бизнесмени събират собствен и привлечен капитал . С парите строят във Варменската корабостроителница огромен кораб по подобие на круизен кораб( болница ). Наемат лекари за 3000 4000 евро заплата и в плаващата болница обслужват българи от САЩ и, КАНАДА И Европа , както и българи от България , летящи с нискотарифна самолетна компания примерно до Дъблин или друго европейско пристанище. По този начин бългрите емигранти лекуват основно българи , получаваt европейска заплата. Нискотарифната линия дава възможност и на българите от България да ползуват услугите им и се тренира създаването на убежиште , когато определени сили създадат създадат ситуация аналогична на Сирия и Украйна. Работа за корабостроителницата ни естествено.

Като човек, който дължи живота си на лекарите от Acibadem,мога единственоо на изразя възхищението си от професионализма на специалистите им, цялостното им отношение към клиентите им (там не обичат да те обременяват с думата "пациент"), супер луксозната обстановка, невероятното обслужване и мега професионализъм! Странни са ми коментарите, които прочетох тук. Разберете, че не всички турци са тип Ахмет Доган и компания. Специално хората с които на мен ми се налага да общувам са от "сой", с много високо образование и култура. Единственото, което ми е любопитно сега е след като Acibadem стъпи на нашия пязар е дали ще накара нашите лекари да работят като турските им колеги. Там НЯМА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И Е НЕМИСЛИМО ДА ИМА каквато и да е форма на "благодарност" към лекарите (или да си го кажем изнудване на пациента за пари и или услуги от всякъкво естество). Немислимо е! Още първия ден ни предупредиха, че тука не е България и ако почерпя дори един бонбон, лекаря може да бъде уволнен незабавно!!! Турците са толкова напред, че дълго време няма да ги стигнем. Разбира се и между тях има мърша и имат много недостатъци. Не съм про турски настроен и на мен не ми харесва да будят в 5 часа за молитва от минаретата, но това си е тяхата култура и се съобразявам. Колко ли се чудят те на нас, като палим свещи пред иконите :)...

Това че са по лъскави не означава правилно лекуване! Те са завод за пари! Затова ги купуват турците а не да ни лекуват!

Досега комшуларите ни хранеха, обличаха, обуваха, развличаха (прословутите турски сериали), сега вече и ще ни лекуват... Ако и лекуването им е като останалите дейности, мога да кажа само: Жална ни майка!

Незабавно паметник на това правителство. Направо върху този на Левски. По-големи подлоги на поробителите надали ще видим някога.

Защо намесвате в темата РУСИЯ ? Или в момента ви Харесва филма по БТВ ?

Защото така им е наредено на троловете. Каквато и да е новината все Русия им е виновна. Важното е да не виждат хората как мутрите на конци ни разппродадоха.

Цяла България още настръхва от неговото изказване в Чорлу пред българските изселници преди последните парламентарни избори: Велик турски народе! Теб те чакат Лудогорието, Тракия, Бургаско, Айтос и Родопите! Те са твои! Те са турска територия!, каза пред тълпата Хюсеин Хафъзов. От години Турция иска да превземе България и затова говорят думите на бившия премиер и президент Тургут Йозал: Един ден Булгаристан /България/ ще бъде наша територия! Булгаристан ще бъде част от велика Турция, земя на велика Турция! Само че този път няма да превземаме с армия, този път ще ги купим!. Подобна теза заяви и турският президент Реджеп Ердоган. А честито!!!

ревнуваш ли ? ревнувай! русия никога повече няма да хазайничи в България

Ти на тъп ли се правиш, или наистина си такъв тъпунгер?

Хей тъпунгер, знаеш ли колко западно и източноевропейци ще се чудят как да се установят в Русия и това време наближава, защото наближава и унищожаването на Европа от чалмите.

Протурски партий,турски сериали,турски болници,турски емисий по Националната телевизия,турски самолети пазещи небето ни ,,,,,, кофти ама па иначе гот

Що не пробваш руско здравеопазване та да ти се понаместят представите..

Да ти обясня ли че много парализирани, които дори в Израел не могат да оправят се оправят в Русия?

ЦРУхунтата на гърбавите крадци пак ни набута в османските лапи.

Българи, през 1978 година когато българските турци се тръшкаха, че не ги пускат да се изселят в майката Турция / пръста- земята ни дърпа, така говореха /, колосална грешка на България, да се отърве от тях, защото не са българи, а врагове, от Турция им отговаряха " Стойте си там, не идвайте ще дойде време ние ще дойдем при вас" Как не го осъзнава държавата? Първо икономически и после политически ще ни заробят отново. Прав ли съм?

А пък в тази болница хемороидите на русофилите ще ги лекуват с кожен скалпел, ха, ха, ха...

Изследванията показват, че сред педерунгелите преобладават седерунгелите.

това протурските мекерета в БГ големи "спец-манафи" бе? Само от "кожени скалпели" разбират?! ...

Машшалаа аферим аркадаш ортак клиник булгаристан - това трябва да е абреватурата на тия болници.

"ОРКБ" - София : ОРТАК КЛИНИК БУЛГАРИСТАН,супер звучи...

Първо, беше ликвидиране въоръжението на българската непобедима армия по настояване на Турция чрез НАТО. Второ, беше разрушаване на земеделието ни. Трето, беше безмитната търговия за определени лица. Четвърто, бе създаването на втора етническа партия. Пето, бе и продължава поголовното изкупуване на българска земя от чужди граждани чрез "УЖ" български фирми. Шесто, бе манипулирането на българския парламент и управляващите. А, сега вече ще се грижат: 1. За да имат българите достъп до това лечение ще се налага да учим ТУРСКИ ЕЗИК, защото: - ако се внасят лекари и специалисти в България - те дали ще знаят български? - ако искаме да се оплачем - трябва да пишем вече и на турски, иначе кой ще Ви обърне внимание на чужд за тях език и т.н.? 2. Да източват Здравната каса с цел по-добро и качествено здравеопазване. 3. Реално ще се лиши обикновения гражданин от евтина и качествена здравна помощ, защото ще липсват пари за лечение, а достъп до такава ще имат богоизбраните комшии дето говорят на турски. 4. Повече българи следва да се лишават от здравните си вноски за лечение, т.е. с предпочитание ще бъдат лекувани пациентите дето знаят турски, а не тези които говорят български език. СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ, БЪЛГАРСКИ ЧАДА! СПОРЕД МЕН ЗАПОЧВА НОВОТО ОТКРИТО ПОТУРЧВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! Ами, че преди около три седмици при учредяването на ДОПС, учредителите си Ви го казаха - "Там където се говори турски е Турция!" Построиха джамии - няма проблем има вярващи! Имат новини и предавания на турски - ... ! Бабите ни гледат, следят и се радват на турски тв. сериали!

....за всички с подобни мании, новата турска болница е една чудесна възможност да се подложат на съвременно и качествено психиатрично лечение....

Може би имаш в предвид - отзад!

Турците са ни най-верния съюзник от векове, така че мурзиките само могат да се плюнчат.

Това за пари ли го правиш или си просто луд? И защо намесваш руснаците в случая? Повечето българи не са русофили, но ако трябва да избират между Русия и Турция избора е ясен. Турция е нашият, на Българите най-голям, исторически враг. Всеки който е приятел на този наш враг и работи за него е също наш враг!!! Това е.

досега наричахме софиянци шопи , но отсега ще им викаме фесовете на ердогана !

е нелечима... тъпотата се лекува в млада възраст...

така е , който иска да е приятел със сащ , трябва да се превърне в говедо .

Превземането върви с пълна сила. И със съдействието на родните безродни дупедавци

Много правилно.Турците са по далаверите.С турски антибиотик преди време едва от тоя свят не си замина дете..Вместо да сваля температура ,той я качва.Гърлото се покри с разни рани.Добре ,че българска лекарка изписа разни мехлеми.И се спаси положението.

ако и с тая новина , чашата не е преляла , значи в софия всички са потурчени !

Започва се, вече и в болниците ще се говори на турски. А ми сега, като не знам езика?

Не искам да защитавам турците. не ги харесвам, но...в повечето турски болници има преводачи на български. Това се казва "грижа за клиента". Българите, които отиват да се лекуват в Турция говорят на български с лекарите си, чрез преводач. Сигурна съм, че Аджъбаадем шще наеме само български лекари, дори защото турските дипломи по медицина не се признават в Европейския съюз, в България включително.

СБОГОМ, ТОКУДА-ПРИ РЕЗАНЯЦИ НЯМА ДА СТЪПЯ, АКО ЩЕ И ДА УМРА!!!

БРАВО !

бойко!

Antoinette Todorova

бойко ислямиста ли ?

БСП вкара турците в България. Аферим!

ТО ПОТУРЧВАНЕТО СИ ВЪРВИИИ.........

като прехода на бг в турция !

Добре че не я купиха българи.........

Ха, Ха, Ха. Тъжно и тъпо е да си мислите , ЧЕ НЯКОЙ изобщо ще ви лекува! На практика за обикновения "електорат" това няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Вие сте АУТ по призумция за цялата управляваща пасмина и никой не го е еня за здравето ви!

В Турция се води тиха гражданска война, затова големите капитали изнасят част от дейността си, за да си гарантират повече сигурност. За България обаче повече турско влияние не е добре, защото се създава социално напрежение.

Гражданската война в Турция съвсем скоро НЯМА да е ТИХА! А дали ще минем без ВАЗЕЛИН си е въпрос на личен избор!

Личният избор бива атакуван всеки ден. Вчера в Народното събрание гласуваха промени в Предизборния кодекс, които да гарантират статуквото на сегашните управляващи.

аз отивам в аджъбаадем да се прегледам, това не мога и да го запомня щото го преписах

Няма нищо лошо в името. Означава горчив бадем. Както казваме чекмедже, чорап, гардероб, леген, патладжан, кайсия, (все турски думи) така и аджъбаадем. Не, че ми харесва. Аз все по-малко харесвам турците, нищо, че живея в Турция, но е факт колко ного турки думи има в езика ни.

За пореден показахме и доказахме, че сме абсолютно недодялани данъкоплатци! Вече подаряваме и здравеопазването или ЗДРАВЕПОГАЗВАНЕТО на не когото трябва, за да може държавата да абдикира официално от здравеопазването ни! Съжалявам, че имаме в България такива продажни управляващи и политици!

Сега Аджъбаадем ще заменят червеният кръст с червен полумесец. Е Тва е!

Бе, вие луди ли сте? Ислямисти да вкарате в Българските болници, тоя който го е направил е национален предател. Нали се сещате, с какви медикаменти, ще ни лекуват!

Не понасям сегашното турско ислямистко управление ,което руши принципите на кемализма ,но е факт ,че турското здравеопазване и турските лекари са на световно ниво ,ако това ще важи и за болниците които ще управляват тук ще е само добре за нас ,така или иначе хиляди българи се лекуват в Турция .

И гръцкото не е по-ниско, но не го искамееее... Защо не го искаме? Защо толкова тихичко и внезапно ни поставиха пред свършен факт??? Имаше "Токуда", няма я!

Има ли език на този свят който да е по-грозен от турският?

не знам дали ще вали утре

Арабския и немския са доста грозни.

После коментирай кой език е грозен.ГРОЗЕН ЕЗИК НЯМА! Пише се арабскияТ немскияТ АМАН ОТ НЕГРАМОТНИЦИ!!!!!!!

ти знаеш турски ??

Езикът НА ПРОСТОТИЯТА... като твоята!!!!!

Делян

В България турчин е олицетворение на простотия и неграмотност, не си противоречи, най-вероятно си запознат с българските норми щом можеш да пишеш на български..

дали ни харесва или не - японците така са го решили. Ако нивото на лечение е като в Турция, няма да има нужда болни от България да пътуват до там.

Ужасна работа. Аджъбаадем, съвсем не е най-добрата болница в урция, но за сметка на това най-скъпата. Tе залагат на лъскави сградиö отлична инфраструктура и скъпа техника, но не непременно експерти, които заслужават внимание. Има в Турция много по-добри болници и лечебни заведения от Аджъбаадем

проверих! ползването на услугите и не са задължителни !

Естествено. Но е дорбре хората да са информирани, за да знаят за какво плащат и че цената не винаги определя качеството.

каквото сте решиле да правите,направете го,моля Ви не ни уведомявайте!Просто няма смисъл.Играйте по Вашите правила,но не ни пречете и ние да си играем по наишите правила.Не смятам,че всичко това е за ползу роду.

Тази болница толкова милиона - другата еди колко си, а за здравеопазване и здравни успехи и постижения нищо.

Е, как да пишат, че половината лекари от Токуда са боклук? Виж им шефката на ренгенологията - аз такова некадърно и пошло не съм срещал често.

сега с приетата здравна карта кво праим

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

ДА, но без зелени човечета няма как да стане на практика!Необходимо е да се отървем от една шайка разбойница , за да се нормализират нещата!!

Да не би да му е зле на Митов в САЩ, а Паси - в Израел?

Да не би да му е зле на Митов в САЩ, а Паси - в Израел?

Всъщност случващото се е продукт на комунистическата БСП. Има ли олигофрен, който да не забелза кой вкара турските интереси в България?

Айде, по-бързо да ни изтрепят и да се приключва!

Само ние и Аллах се грижим за българчетата, дано вече сте го разбрали.

И кюрдите се грижат за вас. Зареждат ви постоянно с ранени турци от бомбени атентати, да не губят тренинг врачовете ви.

Хилтън го продадоха, Токуда я продадоха, явно блатото на благоденствието бива напускано.

глупак , те идват бе ! идват , не си отиват бе деб.-..илски!

С кредита, който НЕК взе ще трябва да се разплатят задълженията към двете американски централи от Маришкия басейн, които от своя страна да се разплатят с Мини Марица Изток. Освен това американските тецове ще намалят изкупната цена на тока, като общата сума, която НЕК ще плаща по-малко ще бъде около 100 млн. лв. годишно. ОЩЕ 700 МИЛИОНА ЗАЕМ ЗАРАДИ КРАДЛИВОТО ПРАВЕТЕЛСТВО!

Пиш.и ще режат ли? Майтап малко бе. Трябва да се види дали ще имат по-добри технологии, лекари и отношение към пациента. Ще крадат ли повече от нашите? После да плюем думам аз. Турци, нетурци като искаме демокрация вместо желязна завеса, а не можем нищо ще трябва и да си траем.

Какви лекари,бе драги.Тук играят чиновници,министри и пр. мафиоти.!!!

Министър и чиновник да продават частна болница? Това го има само в главата на болен мозък, на друго място, такава небивалица не може да прочетеш.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

.... което си написал ще стане само зад компа .......

колелото се върти

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

На стадиона с по една лопата - е това е закона за горе изброените!

и я купиха наполовин цена

еее де ! ама болницата си е моя и ще я продавам на който искам и за колкото желая ! направи си болница и я продай както ти си искаш !

я прочети малко

Коментари - Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник” | Днес.dir.bg

Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник”

Турският здравен холдинг Acibadem обяви, че е подписал договор за придобиване на 100% от капитала на "Токуда болница София" и една трета от "Сити клиник".

Обратно в новината

Коментари - Турски холдинг купува ”Токуда” и дял от ”Сити клиник” | Днес.dir.bg

Коментари

Този път башибозукът ше ни завладее с икономически методи не с кървав ятаган!

Да се забрани със закон никакви Турски инвестиции в България! Турция-това са един народ който ражда главорези. Вижте ги какво правят в Сирия? Създадоха и подкрепяха ИД, трепят Кюрдите като, че ли са хлебарки.

Всяка година към 1000 български лекари емигрират. Най вече в Европа. Мисля че ги наемат за работа в болници с много гастарбайтери. Работели за 3000 - 4000 евро на месец. Значи група родолюбиви бизнесмени събират собствен и привлечен капитал . С парите строят във Варменската корабостроителница огромен кораб по подобие на круизен кораб( болница ). Наемат лекари за 3000 4000 евро заплата и в плаващата болница обслужват българи от САЩ и, КАНАДА И Европа , както и българи от България , летящи с нискотарифна самолетна компания примерно до Дъблин или друго европейско пристанище. По този начин бългрите емигранти лекуват основно българи , получаваt европейска заплата. Нискотарифната линия дава възможност и на българите от България да ползуват услугите им и се тренира създаването на убежиште , когато определени сили създадат създадат ситуация аналогична на Сирия и Украйна. Работа за корабостроителницата ни естествено.

Като човек, който дължи живота си на лекарите от Acibadem,мога единственоо на изразя възхищението си от професионализма на специалистите им, цялостното им отношение към клиентите им (там не обичат да те обременяват с думата "пациент"), супер луксозната обстановка, невероятното обслужване и мега професионализъм! Странни са ми коментарите, които прочетох тук. Разберете, че не всички турци са тип Ахмет Доган и компания. Специално хората с които на мен ми се налага да общувам са от "сой", с много високо образование и култура. Единственото, което ми е любопитно сега е след като Acibadem стъпи на нашия пязар е дали ще накара нашите лекари да работят като турските им колеги. Там НЯМА, НИКОГА НЕ Е ИМАЛО И Е НЕМИСЛИМО ДА ИМА каквато и да е форма на "благодарност" към лекарите (или да си го кажем изнудване на пациента за пари и или услуги от всякъкво естество). Немислимо е! Още първия ден ни предупредиха, че тука не е България и ако почерпя дори един бонбон, лекаря може да бъде уволнен незабавно!!! Турците са толкова напред, че дълго време няма да ги стигнем. Разбира се и между тях има мърша и имат много недостатъци. Не съм про турски настроен и на мен не ми харесва да будят в 5 часа за молитва от минаретата, но това си е тяхата култура и се съобразявам. Колко ли се чудят те на нас, като палим свещи пред иконите :)...

Това че са по лъскави не означава правилно лекуване! Те са завод за пари! Затова ги купуват турците а не да ни лекуват!

Досега комшуларите ни хранеха, обличаха, обуваха, развличаха (прословутите турски сериали), сега вече и ще ни лекуват... Ако и лекуването им е като останалите дейности, мога да кажа само: Жална ни майка!

Незабавно паметник на това правителство. Направо върху този на Левски. По-големи подлоги на поробителите надали ще видим някога.

Защо намесвате в темата РУСИЯ ? Или в момента ви Харесва филма по БТВ ?

Защото така им е наредено на троловете. Каквато и да е новината все Русия им е виновна. Важното е да не виждат хората как мутрите на конци ни разппродадоха.

Цяла България още настръхва от неговото изказване в Чорлу пред българските изселници преди последните парламентарни избори: Велик турски народе! Теб те чакат Лудогорието, Тракия, Бургаско, Айтос и Родопите! Те са твои! Те са турска територия!, каза пред тълпата Хюсеин Хафъзов. От години Турция иска да превземе България и затова говорят думите на бившия премиер и президент Тургут Йозал: Един ден Булгаристан /България/ ще бъде наша територия! Булгаристан ще бъде част от велика Турция, земя на велика Турция! Само че този път няма да превземаме с армия, този път ще ги купим!. Подобна теза заяви и турският президент Реджеп Ердоган. А честито!!!

ревнуваш ли ? ревнувай! русия никога повече няма да хазайничи в България

Ти на тъп ли се правиш, или наистина си такъв тъпунгер?

Хей тъпунгер, знаеш ли колко западно и източноевропейци ще се чудят как да се установят в Русия и това време наближава, защото наближава и унищожаването на Европа от чалмите.

Протурски партий,турски сериали,турски болници,турски емисий по Националната телевизия,турски самолети пазещи небето ни ,,,,,, кофти ама па иначе гот

Що не пробваш руско здравеопазване та да ти се понаместят представите..

Да ти обясня ли че много парализирани, които дори в Израел не могат да оправят се оправят в Русия?

ЦРУхунтата на гърбавите крадци пак ни набута в османските лапи.

Българи, през 1978 година когато българските турци се тръшкаха, че не ги пускат да се изселят в майката Турция / пръста- земята ни дърпа, така говореха /, колосална грешка на България, да се отърве от тях, защото не са българи, а врагове, от Турция им отговаряха " Стойте си там, не идвайте ще дойде време ние ще дойдем при вас" Как не го осъзнава държавата? Първо икономически и после политически ще ни заробят отново. Прав ли съм?

А пък в тази болница хемороидите на русофилите ще ги лекуват с кожен скалпел, ха, ха, ха...

Изследванията показват, че сред педерунгелите преобладават седерунгелите.

това протурските мекерета в БГ големи "спец-манафи" бе? Само от "кожени скалпели" разбират?! ...

Машшалаа аферим аркадаш ортак клиник булгаристан - това трябва да е абреватурата на тия болници.

"ОРКБ" - София : ОРТАК КЛИНИК БУЛГАРИСТАН,супер звучи...

Първо, беше ликвидиране въоръжението на българската непобедима армия по настояване на Турция чрез НАТО. Второ, беше разрушаване на земеделието ни. Трето, беше безмитната търговия за определени лица. Четвърто, бе създаването на втора етническа партия. Пето, бе и продължава поголовното изкупуване на българска земя от чужди граждани чрез "УЖ" български фирми. Шесто, бе манипулирането на българския парламент и управляващите. А, сега вече ще се грижат: 1. За да имат българите достъп до това лечение ще се налага да учим ТУРСКИ ЕЗИК, защото: - ако се внасят лекари и специалисти в България - те дали ще знаят български? - ако искаме да се оплачем - трябва да пишем вече и на турски, иначе кой ще Ви обърне внимание на чужд за тях език и т.н.? 2. Да източват Здравната каса с цел по-добро и качествено здравеопазване. 3. Реално ще се лиши обикновения гражданин от евтина и качествена здравна помощ, защото ще липсват пари за лечение, а достъп до такава ще имат богоизбраните комшии дето говорят на турски. 4. Повече българи следва да се лишават от здравните си вноски за лечение, т.е. с предпочитание ще бъдат лекувани пациентите дето знаят турски, а не тези които говорят български език. СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ, БЪЛГАРСКИ ЧАДА! СПОРЕД МЕН ЗАПОЧВА НОВОТО ОТКРИТО ПОТУРЧВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!! Ами, че преди около три седмици при учредяването на ДОПС, учредителите си Ви го казаха - "Там където се говори турски е Турция!" Построиха джамии - няма проблем има вярващи! Имат новини и предавания на турски - ... ! Бабите ни гледат, следят и се радват на турски тв. сериали!

....за всички с подобни мании, новата турска болница е една чудесна възможност да се подложат на съвременно и качествено психиатрично лечение....

Може би имаш в предвид - отзад!

Турците са ни най-верния съюзник от векове, така че мурзиките само могат да се плюнчат.

Това за пари ли го правиш или си просто луд? И защо намесваш руснаците в случая? Повечето българи не са русофили, но ако трябва да избират между Русия и Турция избора е ясен. Турция е нашият, на Българите най-голям, исторически враг. Всеки който е приятел на този наш враг и работи за него е също наш враг!!! Това е.

досега наричахме софиянци шопи , но отсега ще им викаме фесовете на ердогана !

е нелечима... тъпотата се лекува в млада възраст...

така е , който иска да е приятел със сащ , трябва да се превърне в говедо .

Превземането върви с пълна сила. И със съдействието на родните безродни дупедавци

Много правилно.Турците са по далаверите.С турски антибиотик преди време едва от тоя свят не си замина дете..Вместо да сваля температура ,той я качва.Гърлото се покри с разни рани.Добре ,че българска лекарка изписа разни мехлеми.И се спаси положението.

ако и с тая новина , чашата не е преляла , значи в софия всички са потурчени !

Започва се, вече и в болниците ще се говори на турски. А ми сега, като не знам езика?

Не искам да защитавам турците. не ги харесвам, но...в повечето турски болници има преводачи на български. Това се казва "грижа за клиента". Българите, които отиват да се лекуват в Турция говорят на български с лекарите си, чрез преводач. Сигурна съм, че Аджъбаадем шще наеме само български лекари, дори защото турските дипломи по медицина не се признават в Европейския съюз, в България включително.

СБОГОМ, ТОКУДА-ПРИ РЕЗАНЯЦИ НЯМА ДА СТЪПЯ, АКО ЩЕ И ДА УМРА!!!

БРАВО !

бойко!

Antoinette Todorova

бойко ислямиста ли ?

БСП вкара турците в България. Аферим!

ТО ПОТУРЧВАНЕТО СИ ВЪРВИИИ.........

като прехода на бг в турция !

Добре че не я купиха българи.........

Ха, Ха, Ха. Тъжно и тъпо е да си мислите , ЧЕ НЯКОЙ изобщо ще ви лекува! На практика за обикновения "електорат" това няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! Вие сте АУТ по призумция за цялата управляваща пасмина и никой не го е еня за здравето ви!

В Турция се води тиха гражданска война, затова големите капитали изнасят част от дейността си, за да си гарантират повече сигурност. За България обаче повече турско влияние не е добре, защото се създава социално напрежение.

Гражданската война в Турция съвсем скоро НЯМА да е ТИХА! А дали ще минем без ВАЗЕЛИН си е въпрос на личен избор!

Личният избор бива атакуван всеки ден. Вчера в Народното събрание гласуваха промени в Предизборния кодекс, които да гарантират статуквото на сегашните управляващи.

аз отивам в аджъбаадем да се прегледам, това не мога и да го запомня щото го преписах

Няма нищо лошо в името. Означава горчив бадем. Както казваме чекмедже, чорап, гардероб, леген, патладжан, кайсия, (все турски думи) така и аджъбаадем. Не, че ми харесва. Аз все по-малко харесвам турците, нищо, че живея в Турция, но е факт колко ного турки думи има в езика ни.

За пореден показахме и доказахме, че сме абсолютно недодялани данъкоплатци! Вече подаряваме и здравеопазването или ЗДРАВЕПОГАЗВАНЕТО на не когото трябва, за да може държавата да абдикира официално от здравеопазването ни! Съжалявам, че имаме в България такива продажни управляващи и политици!

Сега Аджъбаадем ще заменят червеният кръст с червен полумесец. Е Тва е!

Бе, вие луди ли сте? Ислямисти да вкарате в Българските болници, тоя който го е направил е национален предател. Нали се сещате, с какви медикаменти, ще ни лекуват!

Не понасям сегашното турско ислямистко управление ,което руши принципите на кемализма ,но е факт ,че турското здравеопазване и турските лекари са на световно ниво ,ако това ще важи и за болниците които ще управляват тук ще е само добре за нас ,така или иначе хиляди българи се лекуват в Турция .

И гръцкото не е по-ниско, но не го искамееее... Защо не го искаме? Защо толкова тихичко и внезапно ни поставиха пред свършен факт??? Имаше "Токуда", няма я!

Има ли език на този свят който да е по-грозен от турският?

не знам дали ще вали утре

Арабския и немския са доста грозни.

После коментирай кой език е грозен.ГРОЗЕН ЕЗИК НЯМА! Пише се арабскияТ немскияТ АМАН ОТ НЕГРАМОТНИЦИ!!!!!!!

ти знаеш турски ??

Езикът НА ПРОСТОТИЯТА... като твоята!!!!!

Делян

В България турчин е олицетворение на простотия и неграмотност, не си противоречи, най-вероятно си запознат с българските норми щом можеш да пишеш на български..

дали ни харесва или не - японците така са го решили. Ако нивото на лечение е като в Турция, няма да има нужда болни от България да пътуват до там.

Ужасна работа. Аджъбаадем, съвсем не е най-добрата болница в урция, но за сметка на това най-скъпата. Tе залагат на лъскави сградиö отлична инфраструктура и скъпа техника, но не непременно експерти, които заслужават внимание. Има в Турция много по-добри болници и лечебни заведения от Аджъбаадем

проверих! ползването на услугите и не са задължителни !

Естествено. Но е дорбре хората да са информирани, за да знаят за какво плащат и че цената не винаги определя качеството.

каквото сте решиле да правите,направете го,моля Ви не ни уведомявайте!Просто няма смисъл.Играйте по Вашите правила,но не ни пречете и ние да си играем по наишите правила.Не смятам,че всичко това е за ползу роду.

Тази болница толкова милиона - другата еди колко си, а за здравеопазване и здравни успехи и постижения нищо.

Е, как да пишат, че половината лекари от Токуда са боклук? Виж им шефката на ренгенологията - аз такова некадърно и пошло не съм срещал често.

сега с приетата здравна карта кво праим

КУКУНЕВА В ЗАТВОРА! МИТОВ В САЩ.-ПАСИ В ИСРАЕЛ- ЧЕХЛЮ И ТИКВАТА В ЛУДНИЦАТА- А "БЕЖАНЦИТЕ "В АФРИКА -ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА Е КАЗАЛ НАРОДА. АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

ДА, но без зелени човечета няма как да стане на практика!Необходимо е да се отървем от една шайка разбойница , за да се нормализират нещата!!

Да не би да му е зле на Митов в САЩ, а Паси - в Израел?

Да не би да му е зле на Митов в САЩ, а Паси - в Израел?

Всъщност случващото се е продукт на комунистическата БСП. Има ли олигофрен, който да не забелза кой вкара турските интереси в България?

Айде, по-бързо да ни изтрепят и да се приключва!

Само ние и Аллах се грижим за българчетата, дано вече сте го разбрали.

И кюрдите се грижат за вас. Зареждат ви постоянно с ранени турци от бомбени атентати, да не губят тренинг врачовете ви.

Хилтън го продадоха, Токуда я продадоха, явно блатото на благоденствието бива напускано.

глупак , те идват бе ! идват , не си отиват бе деб.-..илски!

С кредита, който НЕК взе ще трябва да се разплатят задълженията към двете американски централи от Маришкия басейн, които от своя страна да се разплатят с Мини Марица Изток. Освен това американските тецове ще намалят изкупната цена на тока, като общата сума, която НЕК ще плаща по-малко ще бъде около 100 млн. лв. годишно. ОЩЕ 700 МИЛИОНА ЗАЕМ ЗАРАДИ КРАДЛИВОТО ПРАВЕТЕЛСТВО!

Пиш.и ще режат ли? Майтап малко бе. Трябва да се види дали ще имат по-добри технологии, лекари и отношение към пациента. Ще крадат ли повече от нашите? После да плюем думам аз. Турци, нетурци като искаме демокрация вместо желязна завеса, а не можем нищо ще трябва и да си траем.

Какви лекари,бе драги.Тук играят чиновници,министри и пр. мафиоти.!!!

Министър и чиновник да продават частна болница? Това го има само в главата на болен мозък, на друго място, такава небивалица не може да прочетеш.

Настъпи време да цепим ТИКВИТЕ и ДЕФОРМАТОРСКАТА ФАШИСТКА КЛИКА!!!! Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, беззъбите, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

.... което си написал ще стане само зад компа .......

колелото се върти

Рано или късно Плевнята, Тиквата,Цв.Цв. , Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,социоложката-министър на МВР,американското долно предатече митов,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население. Да си припомнят Закона на Стамболийски за съдене на виновните за националната катастрофа в ПСВ и Народния съд след ВСВ.

На стадиона с по една лопата - е това е закона за горе изброените!

и я купиха наполовин цена

еее де ! ама болницата си е моя и ще я продавам на който искам и за колкото желая ! направи си болница и я продай както ти си искаш !

я прочети малко