17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разгледайте картата на това кръстовище, за да видите върховете на човешката глупост. Вместо едно безопасно, евтино и лесно за разбиране кръгово е построено едно, сигурно много скъпо, невероятно глупаво и много опасно нещо. Който го е измислил това недоразумение, направо се е самоосвидетелствал за тежка умствена недостатъчност.

И какво общо има кръстовището? Ударът е станал на друго място - изхода от Мегатрон. Кръстовището, гледам на картата, е нещо като детелина. Нищо му няма, съвсем си изглежда наред. Какво не ви харесва не ми е ясно.

Ами прилича на истинско, но като го разгледате по-внимателно, ще видите, че се пресичат някои пътища, освен че е безсмислено сложно. Някой не е разбрал смисъла на занятието.

3 млрд. от дълга отидоха за саниране – най-безумното харчене на държавни пари през последните 30 години. Половината пари бяха откраднати от ГЕРБ, с другата половина бяха облепени със стиропор около 1% от блоковете в България.

Необходима е бърза корекция,много лошо проектиран и изграден изход към Е79!

Направо да почват да къртят асфалта и да подсилват мантинелите.

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНО изграден подход към Е79 ! ОПАСЕН !!! Извадете статистиката поне по 10 катастрофи стават на месец там и 500 метр апо надолу посока града поради недомислие и пресичане на двете ленти за д се включиш в движението ! ПРЕСТЪПНО НЕДОМИСЛИЕ !!!!!!

Няма "немско возило"....няма и "френска" кола....Има само ....ПУЩИНЯЦИ....

Видях го на място .Ужасно беше.Тоя с бмв-то ми се струва, че е летял.Имаше около 30 метра следи от спирачки.Не ни е необходима война.Сами ще се довършим.

Лош ден за отдел "Пропаганда" на Дир-а. Днес няма нито един загинал. Става по-трудно да се обяснява на червения електорат колко лошо е в днешна България и как тази власт трябва да бъде сменена. Сещайте се с кого.

С Дутерте. Щото ние само с такъв ще се оправим.

tonk11

Аааа, и на него няма да се дадем.

Mapтин

Вчера писах нещо за инцидента край Криводол. Днес абсолютно същата случка........

Еее как може, цял ден нищо и накрая като стана един убит няма. Къде сте дрифтъри? Няма ли да запалите гумите на баварецаааа? Покажете какво могат бегачките! Дайте на бога на бензина кървавата дан иначе ще ви изсъхнат клапаните!

Пак БМВ. Собствениците на БМВ трябва специално допълнително да ги освидетелстват за малоумие.

асфалта! веднага проба, багери и отначало! а на невинния с реното купете ново пежо! ааа, и оставки! ако не на министъра на вътрешните то поне на външните работи! и на борисов, ако може!

Пак БМВ. Собствениците на БМВ трябва специално допълнително да ги освидетелстват за малоумие.

За леките катастрофи защо не ни уведомявате? Защо ги криете? Докога ще ги криете от обществото? Знаете ли колко мъка и щети нанасят те?Искаме незабавно да пуснете информацията за тях! Стига цензура!

"BMW" със софийска регистрация на селски участък без особено движение и без видима причина в асфалтовата настилка, освен че не е ремонтирана кой знае от кога, но и да е ремонтирана все тая при тия заспали шофьори в нашата мила държава.

tonk11

Пуснаха участъка преди 3-4години и пътя е чудесен. Не търси под вола теле

то ясно, тъй си е, ама поне борисов да подаде оставка, а?

То е ясно, че е чудесен. Тоя участък до Своге също беше чудесен и нов.

що не си напишете мнения ами се закачате за чуждото и то с абсолютно неясни реплики меко казано, ама сте нахални...