Коментари - Лондон ще арестува съмнителни руски капитали | Днес.dir.bg

Лондон ще арестува съмнителни руски капитали

Тереза Мей ще изнесе пред обществеността в скоро време новите мерки на Великобритания срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще арестува съмнителни руски капитали | Днес.dir.bg

Коментари

Демек Лондон ще открадне съмнителни руски капитали.

не е добре за една жена да е зла,слаба дипломация, алчна, обаркана и грозна, ей на това вляво здраве му кажи и не се обръщай,че иначе ще се мяташ в кревата от страх,пази боже

Гадна злобна подла нее...на бабичка !

ПЕНДЖАБСКА МОМА ОТ ЛОНДОН :))

ква бабичка бе, жив крокозъбел

БРИТАНИЯ Е ПРЕД ФАЛИТ И ГЛЕДАТ ДА ЗАПЪЛНЯТ ДУПКИТЕ В БЮДЖЕТА С КРАДЕНИ ПАРИ :)) ... И ПРИ НАС Е ТАКА R.I.P. REMINGTON FIREARMS :)) Ремингтън, 202-годишен американски производител на оръжие, е подал защита за фалит по глава 11. Компанията твърди, че лошите продажби са причината. В репортаж за инвеститорите в петък, Remington отчете отрицателен оперативен паричен поток към 25 март от 7,4 млн. Долара, според CNBC. Финансовият директор на компанията Стивън Джаксън заяви в съдебните книжа, че продажбите му са намалели значително през годината преди неговото фалит.

в скъпите квартали на столицата на кралството, където са купували рууснаци, падат - преди седмица две с 1/3, и жената трябва да събере пари да си платят масрафа с излизането от ес. само че доста отдавна има тук-таме инфо, че същите, чиито пари и имоти желае да национализира (намирисва точно на това) са започнали да продават и да прехвърлят парите който където. затова бърза жената.

Разбира се, капиталите които Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, и други арабски "демокрации" са инвестирали в Британия, са кристално чисти по произход, и няма да бъдат закачани!

За да може да си компенсира вноската по Брекзита. Хахаха.

Тия я подкараха като с Кадафито!?

То е ясно. Само дето това не е Кадафито и мерките могат да са реципрочни. Ивтересно кво ще стане с Мею ако Путин врътне крана за 2 седмици? Щото както вече съм цитирал Бисмарк- с руснаците играеш чесно или никак щото рано или късно идват за сметката.

Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове.

Ако САЩ бяха наистина срещу парите със съмнителен произход, не би трябвало да разрешат на Илия Павлов да си купи американско гражданство срещу внесените 1млн$ или пък да си купи имоти в района на Вашингтон, където живеят баровциите от управленския елит на САЩ. Но изглежда парите наистина не миришат лошо и на проповедниците на демокрацията много им допада този мирис Та типичен пример сега и с нищожнабритания.

Че то как се става олигарх бе да се краде?

А защо капиталите на руснаците са в Англия?Мисля че не е лошо да ги приберат англичаните и да бият по един боц на кирливите "олигарси".Ако приберат и парите на нашите мошенници направо са върха!

Едно време те/ англичаните/ подучили Ленин да избие царското семейство, защото са имали огромни суми закътани в Англия и след смъртта им познайте кой ги е взел..... ами прословутата крадлива империя... от цял свят крадат, за да живеят добре, а на нас съвети дават как почтено се забогатявало.

с честен труд само до просешка тояга и за каквото по-лошо се сетиш

още веднъж браво. досега не е изнамирана по-адекватна мярка която да спре изтичането на руски капитали на запад, а това струва ми се е сериозен проблем за руската икономкиа. още от сега мога да ви кажа че всички руски капитали са съмнителни. да не им се позволява да иализат ор Русия, при никакви обсоятелства!!!

Искаш ли да разрушиш една институция,или държава,вкарай вътре трима глупака!!!Те ще го направят без указания и без пари.....Изглежда на Англия и един и стига.

А ще върне ли Великобритания арестуваните съмнителни капитали на руските олигарси обратно на руския народ и държавата им, или ще си ги гушне за себе си?

Руския народ няма кьорав лев в Англия! Парите са на Путин и на още 100 руски милиардери! Ти кога падна от Марс?

са се изтрепали да търсят сметки на Путин - това го каза шеф на сериозна служба - и нищо не са открили. друг е въпросът, че тъпаците вярват на навални, че вила на голяма компания е негова лична собственост. така че хич не си в час.

В крайна сметка това е основна цел на всяка война -грабежа!

Леко Зизи, ще ти влезе нещо в устата както си позинала! Голям ..., голяма дума не казвай!

Империята демокрацията си мени ,наглостта -не...

Интересно кой ще арестува съмнителните капитали на Лондон и Вашингтон?

В кой АРЕСТ ще ги сложите???Този на Вирджинските острови ЛИ????Пък и като страна с най много офшорни зони сте за пример за СВЕТЪЛ И ЯСЕН КАПИТАЛ,НАЛИ.

Във всяка една държава по света има Мафия. А само на едно място МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА-Русия.

Айде бе....а ФАЩ какво е държава-корпорация....целия капитал на една държава се държи от шепа капиталисти

Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

в гърнето ти голям водовъртеж. спокойно всичко ще се оттече.

Мчи то има ли руски капитали които да не са съмнителни????

Литва изгони реуски дипломат. Молдова изгони петима руски дипломати. Сащ изгони 35 руски дипломати и затвори две руски мисии. в Аржентина заловиха 400 кг кокаин в руското посолство, има арестувани. Лондон изгони 23 руски дипломати! очертава се голяма безработица за русские " дипломати". Ще търябва шпионите-дипломати на ватенките да ги впишат като изчезващ вид.

Ще станат сервитьори на Слънчака, да следят американците и пияните ингилизи отблизо, бе!?

изплюха ли го-една от целите им-руските капитали там да ги приберат,а те не са малко

те всичките са за конфискуване джуджето вече кляка

ако барне милиардите на ,,лондонските,, руснаци тогава наистина ще има ,,скрипал,,...!!! апропо...къде са милиардите на кадафи след ,,арестуването,, им...??? някъде към двеста...!!!

Тереза Мей да представи доказателства за "вината" на Русия, а не списък с нови и също толкова несправедливи "мерки" ... Без никакви представени до сега доказателства и с толкова бързи и координирани "реакции" на САЩ и на ЕС и то при положение че Великобритания вече не е член ... МНОГО ГОЛЯМА СМЕШКА Не става и за куклен театър!

Тая да не се занимава с нас , за да не платим на някой , и да изчезне в храстите !

А български съмнителни капитали кога ще арестувате? Трябва ли някой български ДС агент да пукне в Лондон, че да се размърдат от Даунинг стрийт?

егати данданията се дигна тука за едни кирливи мангизи...хахаха дрогареее, дрогаре...

Всичко е добре, обаче трябва да имаш принципи. Ясно е, че всичките големи руски капитали там са престъпни, ама защо се прави разделение между тях и сега ли се сетихте, че има съмнителни пари? Парите на Абрамович не са ли съмнителни,че толкова години му лижете задника ? Березовски дето завлече стотици хиляди обикновени хора с пирамида защо си живееше като цар на запад? А пък направо се облещих, когато от Германия пратиха специален самолет за Ходорковски.

Не, просто сега им потрябваха, за да си платят свободата от ЕС.

Всерки нормално мислещ знаеше че зад цялата дандания стоят едни мангизи дето ингилизите искат да приберът, но едва ли с това ще си оправят дереджето дето всички го виждат...

Тя, истината постепенно излиза наяве. Това което се говореше под сурдинка от самото начало , че на англичаните им трябват пари след Брекзит, вече е факт.

В Англия, ако не знаете, има призив, момичетата, които родителите им ги връщат по ориенталско-азиатски страни, уж за гостуване на роднини, да си слагат в гащите лъжици, така че да включват детектори на летищата - така полицайте ги вкарват в отделно помещение и това е последния им шанс да се оплачат, че ги водят насила в чужбина за да им направят генитално осакатяване, което си се вихри по принцип в обединеното кралство...За това също е виновен Путин и руските капитали, разбира се...

КОЛКО ПРОСТО СЕ ПРАВЯТ КИНТИ. 1. ИСЦЕНИРАШ АТЕНТАТ СРЕЩУ ЕДИН ЧОВЕК. 2. ОБВИНЯВАШ ДРУГИ ХОРА. 3. ПРИБИРАШ ПАРИТЕ НА ТРЕТИ ХОРА, КОИТО СТРАННО ЗАЩО СА ТИ ГИ ПОВЕРИЛИ И СА ТИ ИМАЛИ ДОВЕРИЕ. .... И ТОВА БЕЗ НИКАКВА ЮРЕДИЧЕСКА ОБОСНОВКА. ПРОСТА ТАКА ТИ Е КЕФ И Е ПО-ЛЕСНО

Точно така!Толкова гнусна история създаде тая дъртофела.Без доказателства ,без международно разследване,тя бърза да прибере мангизите.Явно много са го закъсали за пари. Ами явно вече няма международен ред и всеки прави каквото си поиска.

Ами няма такъв ред от нападението над Ирак.....всъщност и ООН не съществува от тогава....просто е някаква парлама....

Ха-ха, в Англия отдавна по-голяма тежест има съдът на шариата, отколкото разни там лордове-педобеъри...

А има ли и други...например български?

Абе що все в UK се вихрят чадъри, полоний, отровни газове, като от филми за Джеймс Бонд? Тия по-добре да вземат да си пооправят малко ислямизацията и джендър политиката, че след 50 години ще им цъфне полумесец на знамето...

Наплаши бандитите - съсипи си офшорния бизнес с мръсни пари. А после онуй ли ще ми ядете?

А госпожата няма ли да каже нещо за това колко хора свързани с Березовски поумряха в Англия докато разчитаха на защита от вътрешната министърка Тереза Мей... Апропо парите ли свършиха та пак се налага на някои английски партии да изтръскат избягалите в Англия руски престъпници за да продължат да ги крият в Англия като им дават "политическо убежище";)

доказва,колко добьр стрелец е Путин с намеренията си обезкьрвява олигарсите чйто капитали са винаги в услуга на тези които искат да го свалят от власт(защото става все по трудно да се краде)и ако не искат да изгубят всичко ще трябва да ги вьрнат там от кьдето са ги откраднали.шах и мат(пьлен контрол) та баба Мей му прави подарьк за поредният му мандат.

Въпрос към Тереза Мей - какво стана с кръга от англичани с пакистански произход, изнасилвали и продавали на педофили стотици непълнолетни момичета в Телфорд, UK? Мюсюлманските капитали са ок, така ли? Какво е вашето участие г-жо Мей в прикриването на тези престъпления, продължили десетки години? Руските капитали ли са виновни?

може ли в такъв трагичен ден запада за миг поне да замълчи

Ами трябват им пари, спешно. Влез им в положението. Бъди демокрад.

Западналите наркомани си трепят агентите когато те вече са им полезни само мъртви. Снимката по-горе е от лондонския Индепендънт. Тя илюстрира разследване за Аферата Скрипал. Коментирана е със следния текст в Мрежата: "На снимката виждаме двама души в изолиращи костюми за радиационна и химическа защита и изолиращи противогази. И още двама в костюми за биологична защита ("противочумни") и обикновени филтриращи противогази. И още трима без никакви средства за индивидуална защита. Ако действително този участък от местността е бил заразен с бойно фосфороорганично отровно вещество те вече трябва да се гърчат на земята, а си стоят като на парад..."

Прекрасно. Още една смела стъпка към безпаричното комунистическо общество.

Коментари - Лондон ще арестува съмнителни руски капитали | Днес.dir.bg

Лондон ще арестува съмнителни руски капитали

Тереза Мей ще изнесе пред обществеността в скоро време новите мерки на Великобритания срещу Русия.

Обратно в новината

Коментари - Лондон ще арестува съмнителни руски капитали | Днес.dir.bg

Коментари

Демек Лондон ще открадне съмнителни руски капитали.

не е добре за една жена да е зла,слаба дипломация, алчна, обаркана и грозна, ей на това вляво здраве му кажи и не се обръщай,че иначе ще се мяташ в кревата от страх,пази боже

Гадна злобна подла нее...на бабичка !

ПЕНДЖАБСКА МОМА ОТ ЛОНДОН :))

ква бабичка бе, жив крокозъбел

БРИТАНИЯ Е ПРЕД ФАЛИТ И ГЛЕДАТ ДА ЗАПЪЛНЯТ ДУПКИТЕ В БЮДЖЕТА С КРАДЕНИ ПАРИ :)) ... И ПРИ НАС Е ТАКА R.I.P. REMINGTON FIREARMS :)) Ремингтън, 202-годишен американски производител на оръжие, е подал защита за фалит по глава 11. Компанията твърди, че лошите продажби са причината. В репортаж за инвеститорите в петък, Remington отчете отрицателен оперативен паричен поток към 25 март от 7,4 млн. Долара, според CNBC. Финансовият директор на компанията Стивън Джаксън заяви в съдебните книжа, че продажбите му са намалели значително през годината преди неговото фалит.

в скъпите квартали на столицата на кралството, където са купували рууснаци, падат - преди седмица две с 1/3, и жената трябва да събере пари да си платят масрафа с излизането от ес. само че доста отдавна има тук-таме инфо, че същите, чиито пари и имоти желае да национализира (намирисва точно на това) са започнали да продават и да прехвърлят парите който където. затова бърза жената.

Разбира се, капиталите които Саудитска Арабия, Катар, Кувейт, и други арабски "демокрации" са инвестирали в Британия, са кристално чисти по произход, и няма да бъдат закачани!

За да може да си компенсира вноската по Брекзита. Хахаха.

Тия я подкараха като с Кадафито!?

То е ясно. Само дето това не е Кадафито и мерките могат да са реципрочни. Ивтересно кво ще стане с Мею ако Путин врътне крана за 2 седмици? Щото както вече съм цитирал Бисмарк- с руснаците играеш чесно или никак щото рано или късно идват за сметката.

Ха-ха, глупак. С гола и бедна задница може само кеф да направи на Америка. Ти май забрави салатата Вагнер и страхливеца путьо , който се скри в бункера си за 2 седмици. Вие ватенките сте тъпи парчета, не си вадите поуки от историята Не минава и ден без да се чува рев и квичене от кремълската кочина . Нео- Фашистка раССия е наритвана от Световната Цивилизация по всички фронтове.

Ако САЩ бяха наистина срещу парите със съмнителен произход, не би трябвало да разрешат на Илия Павлов да си купи американско гражданство срещу внесените 1млн$ или пък да си купи имоти в района на Вашингтон, където живеят баровциите от управленския елит на САЩ. Но изглежда парите наистина не миришат лошо и на проповедниците на демокрацията много им допада този мирис Та типичен пример сега и с нищожнабритания.

Че то как се става олигарх бе да се краде?

А защо капиталите на руснаците са в Англия?Мисля че не е лошо да ги приберат англичаните и да бият по един боц на кирливите "олигарси".Ако приберат и парите на нашите мошенници направо са върха!

Едно време те/ англичаните/ подучили Ленин да избие царското семейство, защото са имали огромни суми закътани в Англия и след смъртта им познайте кой ги е взел..... ами прословутата крадлива империя... от цял свят крадат, за да живеят добре, а на нас съвети дават как почтено се забогатявало.

с честен труд само до просешка тояга и за каквото по-лошо се сетиш

още веднъж браво. досега не е изнамирана по-адекватна мярка която да спре изтичането на руски капитали на запад, а това струва ми се е сериозен проблем за руската икономкиа. още от сега мога да ви кажа че всички руски капитали са съмнителни. да не им се позволява да иализат ор Русия, при никакви обсоятелства!!!

Искаш ли да разрушиш една институция,или държава,вкарай вътре трима глупака!!!Те ще го направят без указания и без пари.....Изглежда на Англия и един и стига.

А ще върне ли Великобритания арестуваните съмнителни капитали на руските олигарси обратно на руския народ и държавата им, или ще си ги гушне за себе си?

Руския народ няма кьорав лев в Англия! Парите са на Путин и на още 100 руски милиардери! Ти кога падна от Марс?

са се изтрепали да търсят сметки на Путин - това го каза шеф на сериозна служба - и нищо не са открили. друг е въпросът, че тъпаците вярват на навални, че вила на голяма компания е негова лична собственост. така че хич не си в час.

В крайна сметка това е основна цел на всяка война -грабежа!

Леко Зизи, ще ти влезе нещо в устата както си позинала! Голям ..., голяма дума не казвай!

Империята демокрацията си мени ,наглостта -не...

Интересно кой ще арестува съмнителните капитали на Лондон и Вашингтон?

В кой АРЕСТ ще ги сложите???Този на Вирджинските острови ЛИ????Пък и като страна с най много офшорни зони сте за пример за СВЕТЪЛ И ЯСЕН КАПИТАЛ,НАЛИ.

Във всяка една държава по света има Мафия. А само на едно място МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА-Русия.

Айде бе....а ФАЩ какво е държава-корпорация....целия капитал на една държава се държи от шепа капиталисти

Истинските нацисти днес са Червеният Четвърти Райх. Ватенките са като вирус, вредни за целият свят. Колкото по-малко от тях остават, толкова по мирен ще бъде света.

в гърнето ти голям водовъртеж. спокойно всичко ще се оттече.

Мчи то има ли руски капитали които да не са съмнителни????

Литва изгони реуски дипломат. Молдова изгони петима руски дипломати. Сащ изгони 35 руски дипломати и затвори две руски мисии. в Аржентина заловиха 400 кг кокаин в руското посолство, има арестувани. Лондон изгони 23 руски дипломати! очертава се голяма безработица за русские " дипломати". Ще търябва шпионите-дипломати на ватенките да ги впишат като изчезващ вид.

Ще станат сервитьори на Слънчака, да следят американците и пияните ингилизи отблизо, бе!?

изплюха ли го-една от целите им-руските капитали там да ги приберат,а те не са малко

те всичките са за конфискуване джуджето вече кляка

ако барне милиардите на ,,лондонските,, руснаци тогава наистина ще има ,,скрипал,,...!!! апропо...къде са милиардите на кадафи след ,,арестуването,, им...??? някъде към двеста...!!!

Тереза Мей да представи доказателства за "вината" на Русия, а не списък с нови и също толкова несправедливи "мерки" ... Без никакви представени до сега доказателства и с толкова бързи и координирани "реакции" на САЩ и на ЕС и то при положение че Великобритания вече не е член ... МНОГО ГОЛЯМА СМЕШКА Не става и за куклен театър!

Тая да не се занимава с нас , за да не платим на някой , и да изчезне в храстите !

А български съмнителни капитали кога ще арестувате? Трябва ли някой български ДС агент да пукне в Лондон, че да се размърдат от Даунинг стрийт?

егати данданията се дигна тука за едни кирливи мангизи...хахаха дрогареее, дрогаре...

Всичко е добре, обаче трябва да имаш принципи. Ясно е, че всичките големи руски капитали там са престъпни, ама защо се прави разделение между тях и сега ли се сетихте, че има съмнителни пари? Парите на Абрамович не са ли съмнителни,че толкова години му лижете задника ? Березовски дето завлече стотици хиляди обикновени хора с пирамида защо си живееше като цар на запад? А пък направо се облещих, когато от Германия пратиха специален самолет за Ходорковски.

Не, просто сега им потрябваха, за да си платят свободата от ЕС.

Всерки нормално мислещ знаеше че зад цялата дандания стоят едни мангизи дето ингилизите искат да приберът, но едва ли с това ще си оправят дереджето дето всички го виждат...

Тя, истината постепенно излиза наяве. Това което се говореше под сурдинка от самото начало , че на англичаните им трябват пари след Брекзит, вече е факт.

В Англия, ако не знаете, има призив, момичетата, които родителите им ги връщат по ориенталско-азиатски страни, уж за гостуване на роднини, да си слагат в гащите лъжици, така че да включват детектори на летищата - така полицайте ги вкарват в отделно помещение и това е последния им шанс да се оплачат, че ги водят насила в чужбина за да им направят генитално осакатяване, което си се вихри по принцип в обединеното кралство...За това също е виновен Путин и руските капитали, разбира се...

КОЛКО ПРОСТО СЕ ПРАВЯТ КИНТИ. 1. ИСЦЕНИРАШ АТЕНТАТ СРЕЩУ ЕДИН ЧОВЕК. 2. ОБВИНЯВАШ ДРУГИ ХОРА. 3. ПРИБИРАШ ПАРИТЕ НА ТРЕТИ ХОРА, КОИТО СТРАННО ЗАЩО СА ТИ ГИ ПОВЕРИЛИ И СА ТИ ИМАЛИ ДОВЕРИЕ. .... И ТОВА БЕЗ НИКАКВА ЮРЕДИЧЕСКА ОБОСНОВКА. ПРОСТА ТАКА ТИ Е КЕФ И Е ПО-ЛЕСНО

Точно така!Толкова гнусна история създаде тая дъртофела.Без доказателства ,без международно разследване,тя бърза да прибере мангизите.Явно много са го закъсали за пари. Ами явно вече няма международен ред и всеки прави каквото си поиска.

Ами няма такъв ред от нападението над Ирак.....всъщност и ООН не съществува от тогава....просто е някаква парлама....

Ха-ха, в Англия отдавна по-голяма тежест има съдът на шариата, отколкото разни там лордове-педобеъри...

А има ли и други...например български?

Абе що все в UK се вихрят чадъри, полоний, отровни газове, като от филми за Джеймс Бонд? Тия по-добре да вземат да си пооправят малко ислямизацията и джендър политиката, че след 50 години ще им цъфне полумесец на знамето...

Наплаши бандитите - съсипи си офшорния бизнес с мръсни пари. А после онуй ли ще ми ядете?

А госпожата няма ли да каже нещо за това колко хора свързани с Березовски поумряха в Англия докато разчитаха на защита от вътрешната министърка Тереза Мей... Апропо парите ли свършиха та пак се налага на някои английски партии да изтръскат избягалите в Англия руски престъпници за да продължат да ги крият в Англия като им дават "политическо убежище";)

доказва,колко добьр стрелец е Путин с намеренията си обезкьрвява олигарсите чйто капитали са винаги в услуга на тези които искат да го свалят от власт(защото става все по трудно да се краде)и ако не искат да изгубят всичко ще трябва да ги вьрнат там от кьдето са ги откраднали.шах и мат(пьлен контрол) та баба Мей му прави подарьк за поредният му мандат.

Въпрос към Тереза Мей - какво стана с кръга от англичани с пакистански произход, изнасилвали и продавали на педофили стотици непълнолетни момичета в Телфорд, UK? Мюсюлманските капитали са ок, така ли? Какво е вашето участие г-жо Мей в прикриването на тези престъпления, продължили десетки години? Руските капитали ли са виновни?

може ли в такъв трагичен ден запада за миг поне да замълчи

Ами трябват им пари, спешно. Влез им в положението. Бъди демокрад.

Западналите наркомани си трепят агентите когато те вече са им полезни само мъртви. Снимката по-горе е от лондонския Индепендънт. Тя илюстрира разследване за Аферата Скрипал. Коментирана е със следния текст в Мрежата: "На снимката виждаме двама души в изолиращи костюми за радиационна и химическа защита и изолиращи противогази. И още двама в костюми за биологична защита ("противочумни") и обикновени филтриращи противогази. И още трима без никакви средства за индивидуална защита. Ако действително този участък от местността е бил заразен с бойно фосфороорганично отровно вещество те вече трябва да се гърчат на земята, а си стоят като на парад..."

Прекрасно. Още една смела стъпка към безпаричното комунистическо общество.