Коментари - Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД | Днес.dir.bg

Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че никой няма право да клевети страната му, че търгува с "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД | Днес.dir.bg

Коментари

ТЯ ТУРЦИЯ КАТО СУБЕКТ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОТ ДРУГИ СУБЕКТИ,САМО ЧЕ ОДУШЕВЕНИ! ИЛИ ВЪОДУШЕВЕНИ КАТО ТЕБЕ!!! НА ТВОЯТ ЕЗИК: БАБАИТ ГЬОНСУРАТ АЛЪШ-ВЕРИШ!!!

СРЕЩУ ДОКАЗАТЕЛСТВА,РУСИЯ ЩЕ ТИ ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ!!!

какво баташко клане, какъв арменски геноцид и какъв руски самолет! на идиота солтенберг му е лесно някъде там в северна европа. а ние...ако турця почне да се "защитава" и от нас! я прочетете книжката на тоя левент на снимката, същата дето я представяха преди две седмици... абе ще има да патиме пак ако режима на ердоган си постигне целите...

доста хора в турция вече се убедиха, че нямат право да "клеветят" тоя хубавец с мустачките. някои ги убиха, други затвориха. даже от държавния департмент са "загрижени" (това заявление сигурно е за да развесили всеки, които знае за какво ставе въпрос всъщност).

Чудя се кой друг граничи с ислямска държава за да получава петрол от нея

Ми то и Баташкото клане и другите зверства на турците са клевета.

Турция и морални ''устои'':))))))Този вярва ли си като говори като света вижда какво става в самата турция???

Доги , моеш ли каза защо има ли ги нема ли ги на американските спътникови снимки колоните с тирове , отвъд океанските ти приятели си траят по въпроса , ама много си траят , почти гузно си траят ? Мож ли ми обясни Доги , защо при условия на изчерпване на нефтът цените му бяха намалени , как , от кого и при какви условия , от къде Доги трябва да се избият загубите. Има Доги един простичък отговор - икономически шантаж и натиск върху Русия.Част от вашите загуби , най вече на САЩ и съюзниците му , добиващи и търгуващи с нефт се балансират с тази престъпна търговия с ИД.Затова Доги ти беше подаден ''благия пръст'' да вършиш тази мръсотия в собствена полза , затова на американските снимки конвоите ги няма , защото са ти съучастник или по-точно ментор в тези престъпления , но Доти турският народ , убеден съм няма да продължава да търпи това лайняно петно дето си ти и сигурен съм възмездието за това , че на гърба на турския народ правиш лично обогатяване и участваш в международни престъпления скоро ще настъпи и тогава въжето ще ожули ненаситната ти гуша.Затова се и пробваш с ислямизма , защото ти е удобен да държиш турския народ в подчинение , но няма как да ти се получи.Пожелавам ти скорошно комфортно висене на въжето.

Путин НИКОГА, ама никога не говори или клевети ,ако няма факти!!! Това го знае вече цял свят.

Със Ердоган ли спахте да знаете от каде купува петрола Турция ?! Вие тиквени семки ли ядете като гледате новините.... Само дрън дрън....Русия е опасена от това че цените на петрола са ниски и не може да си го продава скъпо. За това Русия се намира в Близкият Изток и ''уж'' бомбандират ИД! Намерението им е да саздават конфликти на тема петрол и да е актуална самата дума петрол. Чуди се какво и как да направи за да си спаси икономиката.....Много пари щте и трябват..../Слушайте по новините...Русия си иска от Турция дори парите за сваленият самолет/ Нещо като ''ти ми счупи камиончето...плати го сега'' А не се пита зашто камиончето му е в чуждият двор.....Българиа е най големият съюзник на братята руснаци!!!! Наи големият им враг е Турция!!!! Те заедно ще потушат с КЛЕТВИ злият враг Турция !!! /Решение взето като тиквено семе се яде...България е най големият износител на тиквено семе/

Обаче си много тъп еничар ! Общоизвестно е, че Турция взе пряко участие в създаването и финансирането на ИДИЛ. Знаят го всички разузнавателни служби - американски, английски, руски. Турция е сериозно замесена при атаката със ЗАРИН в Сирия (оказа се че компонентите са турско производство) за което се опитаха да обвинят Асад. Разбира се, че купуват петрол от ИДИЛ и им продават оръжие - нали за това арестуваха журналистите от Джумхюриет, които показаха снимки на камиони с военно оборудване предназначено за Сирия и ги обявиха за национални предатели, които разкриват държавна тайна. Същото го правеха с Иран, като им даваха злато за да заобиколят ограниченията върху банковите преводи наложени от западните страни. Турция винаги е играела "големия тарикат" в този регион. Въпросът е защо се търпи това, и какви са тези политически дивиденти, които оправдават тарикатлъците на Турция и страданията на обичната ми Европа погазена от ислямски орди?

Т.е Русия не "бомбаНдира" ИД? Така ли? Тогава защо е разгневен Ердоган, който си купува не безценица нефт от ИД? Нещо неграмотно ми изглеждат твърденията, ама не заради правописа(към чужденците сме снизходителни относно грамотността по български език), а поради липсата на логика в коментара. Може да ни вземаш за тикви, но каква логика да очакваме от куха кратуна? Ние не сме съюзници на Русия, което за нея не е толкова страшно. Страшното е, ако Русия не ни е съюзник. А още по-лошо е, ако Турция я пишем за "съюзник". Защото кривите сметки водят до лош резултат. Но положителното е, че е неотменен факта, че с руснаците сме братя. И това ни компенсира съседството с такъв "съюзник" като Турция.

разлика между клевета и доказана с факти истина?! Явно, че не! В Турция, двама журналисти които снимаха камионите с оръжие предоставени от Турция за ИД са осъдени на доживотен затвор!

Точно както приляга на един фес. Аз ще върша безобразия, но вие няма да говорите за това.

Големият приятел на другаря Борисов,(по негови думи), ислямиста Ердоган,разсъждава по същият начин, както и банкянският наглец и Луи 13, "Държавата, това съм аз"!!Никой не клевети Турция, глупако, просто се изнасят факти за пътя на откраднатият от Ирак и Сирия петрол към Турция, с твоята и на семейството ти благословия!!Колкото и жена ти и дъщеря ти да въртят яшмаците на публични места, то зет ти и сина ти добре въртят далаверите и диплят милионите за черни дни, на гърба на обикновенните турци, а също така и на наш гръб, като захранваш главорезите от ИД с оръжие и пари!! Оставка и съд за теб, а приятелят ти от Банкя да заминава в Русия и да целува това, което му даде Путин, той е показал, че добре целува и прегръща, а като се върне-камъни и оставка за него и шайката му, а после и съд, заедно с послушника му Цацаров!!!

Този наистина е много нагъл!

Толкова, колкото и Бат Боце когато излизат флашки. ...Всичко е само игра, всичко е само спектакъл... както се пее в песента :))) Само, че турците имат какво да губят, ако падне Ердоган - Турция е в икономически разцвет благодарение на него. А, тук при ГЕРБ и Боце ... вие си знаете :)))

момче, недей да плямпаш глупости а купувай куфари, че ще ти трябват....

че никой няма право да клевети , че търгува с "Ислямска държава". Ами то никой и не клевети страната му - по този въпрос само факти се изнасят: толко-и-толко милиона барела е изтъргувала, толко-и-толко милиарда долара са спечелили синовете му и т.н.

Абе андрешковци, вие защо купувате контрабандни цигари? Същото се отнася и за контрабандния петрол. По евтини са и ако вие не купите друг ще купи, руснаците газ пикаят и кръв серат, защото губят много от ниските цени на петрола, затова се бият в Сирия и са приятели на Иран за да задържат тези страни в техната орбита и заедно да вдигнат цената на петрола, а вие тъпоъгълници им ръкопляскайте и викайта давай Вова, мачкай, но мужиците ще смачкат и вас без да им мигне окото.

мекере и турска подлога издигнала в култ контрабандата!

А тукашните русоидиоти - филистици се насират, когато руските велможи се изпърдят и много желаят да стане война в която красная армия всех сильней.

Най-черните сделки в света ги правят руснаците.Да не се правят на света вода ненапита.Да си събират марионетката Асад и да си вървят в москва,че на света му образна да ги гледа

Водата Силве не е светена а е гола вода и не е тук и там по света а е у нашенско и не се правиш , ами си си.

https://link youtube. com/watch?v=-Agvkxz8H-Q

Мужиците и фесовете ще разпалят война, както са тръгнали

Ердоган е тъпо парче. Чака го голями ебане. Ама не с любофф. Кура че го дере со злоба. А за нашите родни ердоганови курви-Доган и Местан, смърт чрез обесване. Накрая на София. Да им изгният месата.

не търгува, търгува някой, който се прави на ударен с мокър парцал.. Свихте ли перките? А ,А??

ДИР.БГ. Дайте някаква новина от Черна Гора. Може ли такова нещо??? Такова затъмнение?? Не се ли срамувате, като демократична медия? Какво става с четвъртата власт???

Ти пък удари всички в земята по баламлък - каква "демократична медия" те е подгонила по никой време!

и американци и руснаци, са го наблюдавали със сателити. Добре. Сега едните го издадоха, другите го подкрепят. Някой ще реши ли това уравнение с много неизвестни??? И кой за бога печели от нефта? Оба.., Мерк...Ола..Израел. Или това е врътка да падне нефта и да разрушат Русия??? До къде им стига дъното на тези мерзавци???

Турция НЕ, Ердоган ДА......това като че ли имат предвид руснаците! И много добре си мерят приказките, за това и първите им изявления бяха лично към Ердоган и неговото семейство и обкръжение. А Ердоган го потвърждава, като се крие зад турската държава...

не клеветят Турция бе, търгаши такива.., не преписвай вината на турския народ за твоите далавери...

момче на коалицията, поддържаща ИД се издъни прибързано. Искаше да стане герой в очите на господарите, но направи грешен ход от самолюбие и прибързана гордост. Така е, като не се простираш според чергата си. Ефенди, не е разбрал, че приятели няма, има интереси и се набучи точно там.. Как го търпят там, само ние си знаем....като нашите..

там се чудят как спечели... то и у нас се чудим все още...как спечелиха...ама на.. стана..

давай я тази оставка дето обеща и народа в Турция ти я иска. Снимки ти дадоха, филм ти направиха, ти като че ли си изневерил до последно отричаш.... Смях....

Експертна група ще преценява дали Ердоган прилича на Ам-Гъл - link - Турски лекар е уволнен, защото е публикувал колаж в "Туитър". Съд в Турция назначи експертна група, която да прецени дали президентът Реджеп Ердоган прилича на Ам-Гъл от филмите Властелинът на пръстените по Дж.Р.Р.Толкин, пише вестник Гардиън. В нея влизат двама академика, двама психолога и експерт по кино и телевизия. Обвиняемият Билгин Чъфчъ е уволнен от работата си като лекар, защото е публикувал колаж в "Туитър", в който сравнява израженията на лицата на президента Ердоган с Ам-Гъл. Съдът не можа да реши дали разпространението на снимката се явява оскърбление за президента, за което медикът може да получи присъда до две години зад решетките. Според местния всекидневник Тудейс Заман съдията по делото не е гледал филмите за Властелинът на пръстените и не може да прецени дали наистина има прилика. Съдебното дело предизвика силна реакция в социалните мрежи, като се появиха още колажи.

хахахаааа... каква прилика

Ама истината за клевета ли се смята?

Чудно ми е тако се докаже, че Турция е в комбина с ИД, в България какво ще стане с ДПС?!??!?! Те нали от трибуната четоха разни дъбокомислени речи. Краварите дали ще искат да блокират всички банкови сметки на ДПС-рите, защото са подкрепяли ИД?!?!?!

Маските паднаха и ДПС се оказа ИДИЛ.

турция не е ердоган въпреки че към момента той е така да се каже законно избран надявам се че турция ще се запази като светска държава но ако такива врътки продължават по дълго време надеждите ще са излишно оптимистични определено както вървят нещата ердоган освен ако не докаже категорично че е на страната на светското управление и не се разграничи изцяло от каквато и да е бъдеща подкрепа към ид е възможно да се окаже излишен за европа а това яе означава че ще бъде заменен от по разграничаващ се и разговори на тема турски интереси в региона просто ще станат излишен лукс

АЗ ШЕ ТЕ СВЕТНА..КОЕ КАК Е..И ДПС И БСП..И ГЕРБ И СДС И АТАКА ..И РБ..И КОЙ ЛИ НЕ- ВСИЧКИТЕ СТЕ ОТ - бе-ка пе...:)))))))))))))))))))))))))))) и не ми е през оная работа кой какво си мисли и какво иска в гетото "България:..Ясно е че повечето там сте или идиоти ..или отчаяни идиоти..или некадърници търсещи изяви в нета...като теб например :))

Екслузивни новини: Ердоган сънува кошмари! Краят наближава!

Вонения кодекс !! Всички го забравяте! Войниците изпълняват заповед! За това има в София руски и американски паметник! Руския е огромен, защото дължим свободата си на Русия! Американския е скромен, защото са били съюзници на Русия! ГЕРМАНСКИ, БРИТАНСКИ, ФРЕНСКИ ПАМЕТНИК ДА ИМА В СОФИЯ ?! НЯМА, ЗАЩОТО ИСТОРИЧЕСКИ ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! ВИНАГИ СА ИСКАЛИ ТУК ДА ИМА ТУРСКО ВЛИЯНИЕ!! ВЕЛИКА АЛБАНИЯ Е ПРОЕКТ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ!! ВСЕ БОКЛУЦИ ПОДКРЕПЯЩИ МАНГАЛИТЕ ОТ ТУРЦИЯ, АФГАНИСТАН, ПАКИСТАН. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ !!!

НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. САЩ СА ПУСКАЛИ БОМБИ ВЪРХУ ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ В САФИЯ! Баба ми е убита бременна при бомбардировките, ето затова са им американските паметници в БГ.

снайпер идиота с неговия "вонен кодекс"...:))))))))))))))))))))))) абе пич успокой се малко и се опитай да пишеш правилно... ще си получиш копейките както сме се договорили..ама давай го малко по-нормално...? а ???????????

Вие турците, какво правите в български форум?!

Тоя Ердоган май го настъпиха по "дреболиите", щото така да почне да квичи едва ли ще за подобряване на имиджа. Най-обидно е като ти кажат истината - това го беше казал някой римски мислител.

Малко инфо за малоумните платени от краварника либерасти:) МУНѝОВЦИ!! ДОРИ В ТУРСКАТА ПРЕСА СИ ПИШЕ ЗА ДАЛАВРИТЕ НА ЕРДОГАН И СИНОВЕТЕ МУ С ИДИЛ!!! АЛАХ АКБАРИТЕ ОТ ИДИЛ СЕ ЛЕКУВАТ В ТУРСКИ БОЛНИЦИ НА БОСФОРА!! ТОВА СИ ГО ИМА ДОКУМЕНТИРАНО НА ВИДЕО!! ПОРОВЕТЕ СЕ В НЕТА НЕДОКЛАТЕНИ ФЕСОВЕ ЛАПАЩИ ТУРСКИ РЕЗАНИ ПУШКИ!!!

зам. председателя му казва: LA TURCHIA SCENDE IN GUERRA A FIANCO DELL"ISIS". "Днес Турция встъпи във войната на страната на ИД"!!! А Местан се обяви и той, че УЖ БЪЛГАРСКАТА му партия е на страната на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!

Приятелят джихадист на Тиквата.

Клеветниците на Ердоган са мурзилки с ксенофобични наклонности. Нека да не забравяме, че Турция е най-важният член на НАТО, а скоро ще е локомотивът на ЕС. Европейските лидери отдавна прозряха това, само българчетата пикаят все още срещи вятъра. Може би затова вонят.

ДПС-арски фес, БЪЛГАРИТЕ имат глава на раменете, интелект и здрав разум, за да пресеят плявата от сеното. И слепият пргодледна след тези сателитните снимки и видеа, КОЙ прави алъш-вериш със сатаната.

Ха-ха-ха. Яко. Това са като думи на преЦидента Росен Плевнелиев. Ако не го гледаш по телевизията ще решиш, че е някакъв як сарказъм.

ДПС подкрепи Ердоган!!!

Чакаме амуджата да подаде оставка ако е мъж на честа. Всичко друго е турски фасони за опазване на кожата.

"Ердоган ... мъж на честа..." Убихте ми лошото настроение, ей! Може би по-правилно е "чесал мъж", хаха!

"Турция не е загубила моралните си устои до такава степен, че да купува петрол от терористична организация". Ами да, то Ергъзан не е купувач, а продавач.

Прав си братле....

Не Турция , а Ердуган и фамилия тъгува с ИД

Онази вечер докато запивахме един мой приятел сподели за негов познат турчин женен за българска туркиня и и живеещ в българия който нищо не работи а организира строене на джамии по селата. Явно тези пари от петрола се изпират и у нас през партия ДПС която финансира антихристиански дейности.

за султана стотиците сателитни сними и видео материали от наблюдаващи дронове са "клевети"??? Машшалла аферим ашколсун!

Ердоган очевидно лъже. Опитва се да унищожи кюрдите в Северен Ирак и същевременно трупа пари от търговията с ИД. Рано или късно ще си получи заслуженото. Вечна памет на руския пилот, който беше разстрелян най-подло от бандитите на Ердоган!

И министерство на външните работи на Краварника са признали с половин уста че Ердоган крадне хаахах:)

"Говорителят на държавния департамент Марк Тонър каза на брифинг, че групировката продава петрола от кладенците на посредници, които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция" СМЯХ!

пер доган се изживява на kapo de тuто каpi , ама маи маи сметката идва вече тои не знае ли че всеки рано или късно си плаща

Пердоган, а Перместан ще го последва при нашия Пердоган.

Коментари - Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД | Днес.dir.bg

Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че никой няма право да клевети страната му, че търгува с "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Никой няма право да клевети Турция, че търгува с ИД | Днес.dir.bg

Коментари

ТЯ ТУРЦИЯ КАТО СУБЕКТ СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОТ ДРУГИ СУБЕКТИ,САМО ЧЕ ОДУШЕВЕНИ! ИЛИ ВЪОДУШЕВЕНИ КАТО ТЕБЕ!!! НА ТВОЯТ ЕЗИК: БАБАИТ ГЬОНСУРАТ АЛЪШ-ВЕРИШ!!!

СРЕЩУ ДОКАЗАТЕЛСТВА,РУСИЯ ЩЕ ТИ ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ!!!

какво баташко клане, какъв арменски геноцид и какъв руски самолет! на идиота солтенберг му е лесно някъде там в северна европа. а ние...ако турця почне да се "защитава" и от нас! я прочетете книжката на тоя левент на снимката, същата дето я представяха преди две седмици... абе ще има да патиме пак ако режима на ердоган си постигне целите...

доста хора в турция вече се убедиха, че нямат право да "клеветят" тоя хубавец с мустачките. някои ги убиха, други затвориха. даже от държавния департмент са "загрижени" (това заявление сигурно е за да развесили всеки, които знае за какво ставе въпрос всъщност).

Чудя се кой друг граничи с ислямска държава за да получава петрол от нея

Ми то и Баташкото клане и другите зверства на турците са клевета.

Турция и морални ''устои'':))))))Този вярва ли си като говори като света вижда какво става в самата турция???

Доги , моеш ли каза защо има ли ги нема ли ги на американските спътникови снимки колоните с тирове , отвъд океанските ти приятели си траят по въпроса , ама много си траят , почти гузно си траят ? Мож ли ми обясни Доги , защо при условия на изчерпване на нефтът цените му бяха намалени , как , от кого и при какви условия , от къде Доги трябва да се избият загубите. Има Доги един простичък отговор - икономически шантаж и натиск върху Русия.Част от вашите загуби , най вече на САЩ и съюзниците му , добиващи и търгуващи с нефт се балансират с тази престъпна търговия с ИД.Затова Доги ти беше подаден ''благия пръст'' да вършиш тази мръсотия в собствена полза , затова на американските снимки конвоите ги няма , защото са ти съучастник или по-точно ментор в тези престъпления , но Доти турският народ , убеден съм няма да продължава да търпи това лайняно петно дето си ти и сигурен съм възмездието за това , че на гърба на турския народ правиш лично обогатяване и участваш в международни престъпления скоро ще настъпи и тогава въжето ще ожули ненаситната ти гуша.Затова се и пробваш с ислямизма , защото ти е удобен да държиш турския народ в подчинение , но няма как да ти се получи.Пожелавам ти скорошно комфортно висене на въжето.

Путин НИКОГА, ама никога не говори или клевети ,ако няма факти!!! Това го знае вече цял свят.

Със Ердоган ли спахте да знаете от каде купува петрола Турция ?! Вие тиквени семки ли ядете като гледате новините.... Само дрън дрън....Русия е опасена от това че цените на петрола са ниски и не може да си го продава скъпо. За това Русия се намира в Близкият Изток и ''уж'' бомбандират ИД! Намерението им е да саздават конфликти на тема петрол и да е актуална самата дума петрол. Чуди се какво и как да направи за да си спаси икономиката.....Много пари щте и трябват..../Слушайте по новините...Русия си иска от Турция дори парите за сваленият самолет/ Нещо като ''ти ми счупи камиончето...плати го сега'' А не се пита зашто камиончето му е в чуждият двор.....Българиа е най големият съюзник на братята руснаци!!!! Наи големият им враг е Турция!!!! Те заедно ще потушат с КЛЕТВИ злият враг Турция !!! /Решение взето като тиквено семе се яде...България е най големият износител на тиквено семе/

Обаче си много тъп еничар ! Общоизвестно е, че Турция взе пряко участие в създаването и финансирането на ИДИЛ. Знаят го всички разузнавателни служби - американски, английски, руски. Турция е сериозно замесена при атаката със ЗАРИН в Сирия (оказа се че компонентите са турско производство) за което се опитаха да обвинят Асад. Разбира се, че купуват петрол от ИДИЛ и им продават оръжие - нали за това арестуваха журналистите от Джумхюриет, които показаха снимки на камиони с военно оборудване предназначено за Сирия и ги обявиха за национални предатели, които разкриват държавна тайна. Същото го правеха с Иран, като им даваха злато за да заобиколят ограниченията върху банковите преводи наложени от западните страни. Турция винаги е играела "големия тарикат" в този регион. Въпросът е защо се търпи това, и какви са тези политически дивиденти, които оправдават тарикатлъците на Турция и страданията на обичната ми Европа погазена от ислямски орди?

Т.е Русия не "бомбаНдира" ИД? Така ли? Тогава защо е разгневен Ердоган, който си купува не безценица нефт от ИД? Нещо неграмотно ми изглеждат твърденията, ама не заради правописа(към чужденците сме снизходителни относно грамотността по български език), а поради липсата на логика в коментара. Може да ни вземаш за тикви, но каква логика да очакваме от куха кратуна? Ние не сме съюзници на Русия, което за нея не е толкова страшно. Страшното е, ако Русия не ни е съюзник. А още по-лошо е, ако Турция я пишем за "съюзник". Защото кривите сметки водят до лош резултат. Но положителното е, че е неотменен факта, че с руснаците сме братя. И това ни компенсира съседството с такъв "съюзник" като Турция.

разлика между клевета и доказана с факти истина?! Явно, че не! В Турция, двама журналисти които снимаха камионите с оръжие предоставени от Турция за ИД са осъдени на доживотен затвор!

Точно както приляга на един фес. Аз ще върша безобразия, но вие няма да говорите за това.

Големият приятел на другаря Борисов,(по негови думи), ислямиста Ердоган,разсъждава по същият начин, както и банкянският наглец и Луи 13, "Държавата, това съм аз"!!Никой не клевети Турция, глупако, просто се изнасят факти за пътя на откраднатият от Ирак и Сирия петрол към Турция, с твоята и на семейството ти благословия!!Колкото и жена ти и дъщеря ти да въртят яшмаците на публични места, то зет ти и сина ти добре въртят далаверите и диплят милионите за черни дни, на гърба на обикновенните турци, а също така и на наш гръб, като захранваш главорезите от ИД с оръжие и пари!! Оставка и съд за теб, а приятелят ти от Банкя да заминава в Русия и да целува това, което му даде Путин, той е показал, че добре целува и прегръща, а като се върне-камъни и оставка за него и шайката му, а после и съд, заедно с послушника му Цацаров!!!

Този наистина е много нагъл!

Толкова, колкото и Бат Боце когато излизат флашки. ...Всичко е само игра, всичко е само спектакъл... както се пее в песента :))) Само, че турците имат какво да губят, ако падне Ердоган - Турция е в икономически разцвет благодарение на него. А, тук при ГЕРБ и Боце ... вие си знаете :)))

момче, недей да плямпаш глупости а купувай куфари, че ще ти трябват....

че никой няма право да клевети , че търгува с "Ислямска държава". Ами то никой и не клевети страната му - по този въпрос само факти се изнасят: толко-и-толко милиона барела е изтъргувала, толко-и-толко милиарда долара са спечелили синовете му и т.н.

Абе андрешковци, вие защо купувате контрабандни цигари? Същото се отнася и за контрабандния петрол. По евтини са и ако вие не купите друг ще купи, руснаците газ пикаят и кръв серат, защото губят много от ниските цени на петрола, затова се бият в Сирия и са приятели на Иран за да задържат тези страни в техната орбита и заедно да вдигнат цената на петрола, а вие тъпоъгълници им ръкопляскайте и викайта давай Вова, мачкай, но мужиците ще смачкат и вас без да им мигне окото.

мекере и турска подлога издигнала в култ контрабандата!

А тукашните русоидиоти - филистици се насират, когато руските велможи се изпърдят и много желаят да стане война в която красная армия всех сильней.

Най-черните сделки в света ги правят руснаците.Да не се правят на света вода ненапита.Да си събират марионетката Асад и да си вървят в москва,че на света му образна да ги гледа

Водата Силве не е светена а е гола вода и не е тук и там по света а е у нашенско и не се правиш , ами си си.

https://link youtube. com/watch?v=-Agvkxz8H-Q

Мужиците и фесовете ще разпалят война, както са тръгнали

Ердоган е тъпо парче. Чака го голями ебане. Ама не с любофф. Кура че го дере со злоба. А за нашите родни ердоганови курви-Доган и Местан, смърт чрез обесване. Накрая на София. Да им изгният месата.

не търгува, търгува някой, който се прави на ударен с мокър парцал.. Свихте ли перките? А ,А??

ДИР.БГ. Дайте някаква новина от Черна Гора. Може ли такова нещо??? Такова затъмнение?? Не се ли срамувате, като демократична медия? Какво става с четвъртата власт???

Ти пък удари всички в земята по баламлък - каква "демократична медия" те е подгонила по никой време!

и американци и руснаци, са го наблюдавали със сателити. Добре. Сега едните го издадоха, другите го подкрепят. Някой ще реши ли това уравнение с много неизвестни??? И кой за бога печели от нефта? Оба.., Мерк...Ола..Израел. Или това е врътка да падне нефта и да разрушат Русия??? До къде им стига дъното на тези мерзавци???

Турция НЕ, Ердоган ДА......това като че ли имат предвид руснаците! И много добре си мерят приказките, за това и първите им изявления бяха лично към Ердоган и неговото семейство и обкръжение. А Ердоган го потвърждава, като се крие зад турската държава...

не клеветят Турция бе, търгаши такива.., не преписвай вината на турския народ за твоите далавери...

момче на коалицията, поддържаща ИД се издъни прибързано. Искаше да стане герой в очите на господарите, но направи грешен ход от самолюбие и прибързана гордост. Така е, като не се простираш според чергата си. Ефенди, не е разбрал, че приятели няма, има интереси и се набучи точно там.. Как го търпят там, само ние си знаем....като нашите..

там се чудят как спечели... то и у нас се чудим все още...как спечелиха...ама на.. стана..

давай я тази оставка дето обеща и народа в Турция ти я иска. Снимки ти дадоха, филм ти направиха, ти като че ли си изневерил до последно отричаш.... Смях....

Експертна група ще преценява дали Ердоган прилича на Ам-Гъл - link - Турски лекар е уволнен, защото е публикувал колаж в "Туитър". Съд в Турция назначи експертна група, която да прецени дали президентът Реджеп Ердоган прилича на Ам-Гъл от филмите Властелинът на пръстените по Дж.Р.Р.Толкин, пише вестник Гардиън. В нея влизат двама академика, двама психолога и експерт по кино и телевизия. Обвиняемият Билгин Чъфчъ е уволнен от работата си като лекар, защото е публикувал колаж в "Туитър", в който сравнява израженията на лицата на президента Ердоган с Ам-Гъл. Съдът не можа да реши дали разпространението на снимката се явява оскърбление за президента, за което медикът може да получи присъда до две години зад решетките. Според местния всекидневник Тудейс Заман съдията по делото не е гледал филмите за Властелинът на пръстените и не може да прецени дали наистина има прилика. Съдебното дело предизвика силна реакция в социалните мрежи, като се появиха още колажи.

хахахаааа... каква прилика

Ама истината за клевета ли се смята?

Чудно ми е тако се докаже, че Турция е в комбина с ИД, в България какво ще стане с ДПС?!??!?! Те нали от трибуната четоха разни дъбокомислени речи. Краварите дали ще искат да блокират всички банкови сметки на ДПС-рите, защото са подкрепяли ИД?!?!?!

Маските паднаха и ДПС се оказа ИДИЛ.

турция не е ердоган въпреки че към момента той е така да се каже законно избран надявам се че турция ще се запази като светска държава но ако такива врътки продължават по дълго време надеждите ще са излишно оптимистични определено както вървят нещата ердоган освен ако не докаже категорично че е на страната на светското управление и не се разграничи изцяло от каквато и да е бъдеща подкрепа към ид е възможно да се окаже излишен за европа а това яе означава че ще бъде заменен от по разграничаващ се и разговори на тема турски интереси в региона просто ще станат излишен лукс

АЗ ШЕ ТЕ СВЕТНА..КОЕ КАК Е..И ДПС И БСП..И ГЕРБ И СДС И АТАКА ..И РБ..И КОЙ ЛИ НЕ- ВСИЧКИТЕ СТЕ ОТ - бе-ка пе...:)))))))))))))))))))))))))))) и не ми е през оная работа кой какво си мисли и какво иска в гетото "България:..Ясно е че повечето там сте или идиоти ..или отчаяни идиоти..или некадърници търсещи изяви в нета...като теб например :))

Екслузивни новини: Ердоган сънува кошмари! Краят наближава!

Вонения кодекс !! Всички го забравяте! Войниците изпълняват заповед! За това има в София руски и американски паметник! Руския е огромен, защото дължим свободата си на Русия! Американския е скромен, защото са били съюзници на Русия! ГЕРМАНСКИ, БРИТАНСКИ, ФРЕНСКИ ПАМЕТНИК ДА ИМА В СОФИЯ ?! НЯМА, ЗАЩОТО ИСТОРИЧЕСКИ ТЕ ВИНАГИ СА БИЛИ ЗА УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! ВИНАГИ СА ИСКАЛИ ТУК ДА ИМА ТУРСКО ВЛИЯНИЕ!! ВЕЛИКА АЛБАНИЯ Е ПРОЕКТ НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И САЩ!! ВСЕ БОКЛУЦИ ПОДКРЕПЯЩИ МАНГАЛИТЕ ОТ ТУРЦИЯ, АФГАНИСТАН, ПАКИСТАН. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ !!!

НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. САЩ СА ПУСКАЛИ БОМБИ ВЪРХУ ЦИВИЛНОТО НАСЕЛЕНИЕ В САФИЯ! Баба ми е убита бременна при бомбардировките, ето затова са им американските паметници в БГ.

снайпер идиота с неговия "вонен кодекс"...:))))))))))))))))))))))) абе пич успокой се малко и се опитай да пишеш правилно... ще си получиш копейките както сме се договорили..ама давай го малко по-нормално...? а ???????????

Вие турците, какво правите в български форум?!

Тоя Ердоган май го настъпиха по "дреболиите", щото така да почне да квичи едва ли ще за подобряване на имиджа. Най-обидно е като ти кажат истината - това го беше казал някой римски мислител.

Малко инфо за малоумните платени от краварника либерасти:) МУНѝОВЦИ!! ДОРИ В ТУРСКАТА ПРЕСА СИ ПИШЕ ЗА ДАЛАВРИТЕ НА ЕРДОГАН И СИНОВЕТЕ МУ С ИДИЛ!!! АЛАХ АКБАРИТЕ ОТ ИДИЛ СЕ ЛЕКУВАТ В ТУРСКИ БОЛНИЦИ НА БОСФОРА!! ТОВА СИ ГО ИМА ДОКУМЕНТИРАНО НА ВИДЕО!! ПОРОВЕТЕ СЕ В НЕТА НЕДОКЛАТЕНИ ФЕСОВЕ ЛАПАЩИ ТУРСКИ РЕЗАНИ ПУШКИ!!!

зам. председателя му казва: LA TURCHIA SCENDE IN GUERRA A FIANCO DELL"ISIS". "Днес Турция встъпи във войната на страната на ИД"!!! А Местан се обяви и той, че УЖ БЪЛГАРСКАТА му партия е на страната на ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА!!!

Приятелят джихадист на Тиквата.

Клеветниците на Ердоган са мурзилки с ксенофобични наклонности. Нека да не забравяме, че Турция е най-важният член на НАТО, а скоро ще е локомотивът на ЕС. Европейските лидери отдавна прозряха това, само българчетата пикаят все още срещи вятъра. Може би затова вонят.

ДПС-арски фес, БЪЛГАРИТЕ имат глава на раменете, интелект и здрав разум, за да пресеят плявата от сеното. И слепият пргодледна след тези сателитните снимки и видеа, КОЙ прави алъш-вериш със сатаната.

Ха-ха-ха. Яко. Това са като думи на преЦидента Росен Плевнелиев. Ако не го гледаш по телевизията ще решиш, че е някакъв як сарказъм.

ДПС подкрепи Ердоган!!!

Чакаме амуджата да подаде оставка ако е мъж на честа. Всичко друго е турски фасони за опазване на кожата.

"Ердоган ... мъж на честа..." Убихте ми лошото настроение, ей! Може би по-правилно е "чесал мъж", хаха!

"Турция не е загубила моралните си устои до такава степен, че да купува петрол от терористична организация". Ами да, то Ергъзан не е купувач, а продавач.

Прав си братле....

Не Турция , а Ердуган и фамилия тъгува с ИД

Онази вечер докато запивахме един мой приятел сподели за негов познат турчин женен за българска туркиня и и живеещ в българия който нищо не работи а организира строене на джамии по селата. Явно тези пари от петрола се изпират и у нас през партия ДПС която финансира антихристиански дейности.

за султана стотиците сателитни сними и видео материали от наблюдаващи дронове са "клевети"??? Машшалла аферим ашколсун!

Ердоган очевидно лъже. Опитва се да унищожи кюрдите в Северен Ирак и същевременно трупа пари от търговията с ИД. Рано или късно ще си получи заслуженото. Вечна памет на руския пилот, който беше разстрелян най-подло от бандитите на Ердоган!

И министерство на външните работи на Краварника са признали с половин уста че Ердоган крадне хаахах:)

"Говорителят на държавния департамент Марк Тонър каза на брифинг, че групировката продава петрола от кладенците на посредници, които на свой ред го вкарват незаконно през границата в Турция" СМЯХ!

пер доган се изживява на kapo de тuто каpi , ама маи маи сметката идва вече тои не знае ли че всеки рано или късно си плаща

Пердоган, а Перместан ще го последва при нашия Пердоган.