17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обиколил съм света, по скапано и нефункционално летище от Новия Терминал 2, няма никъде. То е лицето на нашата безпомощност и тъпотия.

Вече не останаха българи за емиграция за да се строи ново летище. Терминал 2 ликвидира половината от българския народ.

Този болшевик е много по харизматичен от мухльото прецедент, не е странно защо е разкарал джендъра Деса.

а кой иска да строи ново летище в радиус от 100 км от съществуващото? може би свиленски иска да построи летище за радев и общата им дама?

От къде го изкопаха този "специалист по всичко"? Той разбира от летища, Ленчето, някогашната любовница на СерГей-ко разбира от пътища, Курнелия разбира от приватизация на ВЪНШНО търговски предприятия и т. н. Въобще ОГРОМНА БАНКА от специалисти ОТ СОЙ!!!

При положение, че в Турция откриха огромното летище, което ще обере пътникопотока защото ще предлага всякакви връзки между полетите за многобройни дестинации, единствената цел някой да вземе софийското на концесия е да не представлява дори и малка конкуренция на турското.

Е - смятахме у Перник айропорт да праим

РАЯТА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА НЕ ПОЗВОЛИ ПОРЕДНОТО НИ ОГРАБВАНЕ ОТ ПРОДАЖНИЦИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА!!!

Концесията по принцип е дългосрочно задължение на държавата. По-дългосрочно от естествения цикъл, в който една политическа сила може да остане на власт. Редно е, макар и в опозиция, "другите" също да са дали някакво одобрение на такава дългосрочна концесия. Което всъщност означава, одобрение на концесията и от НС, не само от МС.

Преди месец ходих до Виена... Тамошното летище има 4 терминала. Но броя на полетите ги оправдава. В сравнение с него софийското изглежда като някаква провинциална аерогаричка. Но няма и нужда от повече. Дори 2 терминала са му много. Камо ли ново летище.

Този червен пършивец не може една жена да задържи около себе си ,седнал да се пляска за летища! Той ли иска да строи още летища около София ? За да може всяка минута да прелитат над столицата и да чупят стъклата на домовете на хората! Ето затова на комунист не трябва да се дава никога власт! Това е тъпо племе с дълбоки увреждания.

Летището на София, по-добре да е от западната страна на града, основно заради шума при излитане/кацане/ на няколко квартали, близко до летището. И от гледна точка сигурност също, ако се сещате защо.... Иначе безумна клауза, десетки години напред да си дадеш единственото летище на някакви турци и да обещаеш, че няма да строиш друго....

Да де...там му е майката. Естествените монополи не можем да разбием, но да създаваме нови -това много го владеем! Впрочем, защо са ни управници който едно тъпо летище не могат да управляват като хората?!?Ако това не им се отдава -да се махат! и да идва някой който може!

Пич, когато не разбираш от проектиране на летища, гледай си корабоплаването. Аман от лаици, дето ще ме казват как да си ч.укам жената.

Поредният простьо с дебилно изказване, прасенце само чукането на женати ти е в главата, въобще каза ли нещо по темата ? :D И кажи на жена ти да ти запуши устата я с ядене а с някой орган, то на дебилчета като теб това им е целия смисъл на живота...

Дайте ми го на мене !!!

Когато един другар е глупак, то това е за цял живот. Това важи с пълна сила за Свиленски. Разбрала го е и президеншата.

Дойде ни до гуша от тези брътвежи и заклинания. Сега пък още едно летище, и още едно. Глупости. Всяко село до София, с летище.