17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ще са някакви чалгопитеци. За 4 бона толкова прасета ще изядем с тайфата, че ще се посерем.

Недейте да обиждате ветеринарите, като не знаете какви процедури са извършили! Айде вие учете 6 години висше образование и да ви видим дали е лесно! Това е професя, в която отговаряш за чужд живот!

Има такива ветеринари. Изполват привързаността на стопаните и кожодерстват. Обикновенно отварят денонощен център защото знаят че тия дето си водят кучетата в 1 сутринта са готови да платят мило и драго. Синия кръст в Панчарево построи 2ри палат с парите на такива будали.

Браво на стопаните. На онези 4200 цирки да им излязат. И аз щях да направя така. Всъщност, дано не попадам на такива кожодери.

Здравейте драги читатели! Историята започва преди девет месеца, когато хората намират простреляната(бременна) Ара. Те говорят с лекаря, разказвайки му за тегобите на кучето и той с ентусиазъм им обещава, че ще поеме не 20%(колкото е отстъпката за бездомно куче), а 50% от сумата за лечение на осакатеното от огнестрелно оръжие животинче. За кучето са събрани около 7000 лв., чрез благотворителната акция на доброволци от страничка във "фейсбук". Настойниците на кучето имат разписка за тези пари платени за 6 новолуния. Дори и мойте тридесет лева са там, а нежния доктор казва само, че са дадени някакви пари, но са недостатъчно за неговата божествена намеса(но така и не споменава колко са). Тоест, драги приятели, въпросните 4200 лв са за хотел на кучето в разстояние на три месеца. Ара си има страница във "Фейсбук", и ако ви харесва истината, просто я намерете и проследете хронологията отначало. Желая ви всичко добро! Когато човек насочи цалото си внимание към вратата, има склонност да забравя за стената около нея.

То при такава сметка,не ще избягат ами е трябвало да набият ветеринарите. Ебати и кожодерите-4000 лв. Вие нормални ли сте ? Все едно кола купуваш. Тези сожодери едно да си имат наум,че някой път при такива такси може и търкал да има.

предпочитам още две деца да отгледам, отколкото кучета, котки, зайци, хамстери, насекоми, пачци змии и каквото още има там за жива играчка. куче - като имам къща с двор. котка - като съм на село. това да обикаляш с разни найлончето и да събираш лайна след кучето си, не го разбирам. пък тея дето не ги събират - хептен не ги разбирам.

Човек трябва да е наясно с възможните разходи преди да си вземе домашен любимец.

четете внимателно историята, преди да пишете всякакви глупости - кучето е Намерено !

Гледайте деца, стига с тия песове. Стопихме се!

Само като види човек ценоразписа за медицински процедури на ветеринарна клиника и му идва да бяга с любимеца си. За разлика от медицинските процедури за хората при животните се заплащат не само материалите и операцията, но и всяка дейност която правят. Поставяне на инжекция 7 лв., правене на разрез 50-100 лева. и т.н. Тъй че ако доктора трябва да постави пет инжекции ще плащаш за медикаментите които се поставя и отделно 35 лева, че е положил усилието да сложи инжекциите. И после плащаш за любимеца си повече от колкото за една кола.

Като е скъпо - не гледайте куче или не го водете на ветеринар.

тъпанар, кучето е намерено !

ветеринари. Или мислите, че за вас възмездие свише няма? Да не се ослушват и мутрите, които държат тези клиники. А и собствениците на кучета- пълен боклук сте в голямата си част. Вие създадохте бездомничета. И търговците на кучета що не разкажете какво правите с остатъка от котилата, а? Та, време е това свещено животно да бъде забранено да се отглежда, т.е. мъчи, докато не дойдат добри хора ТУК.

18 години гледах куче. Всеки даваше акъл как да го храним, кога да го разхождаме. Всеки ден това куче беше навън и тичаше по 2 часа. Да, ходи ли сме в клиника, но за дребни неща като цяло. Мисълта ми е, че ги гледате тея кучета за украса и да си правитв снимки, или ги купувате на децата и след 1 година не им се занимава. Няма как куче в топ форма да се разболее толко лесно. Ония ден гледам един купи 5 кебапчета за ротвайлета, а той отвънка го чака 100 кг едвам ходи.. Е как да стане

Има и по-зловещо- разходи се да видиш "богаташи" от Софийски квартали как държат кучетата на вериги цял живот върху цимент. И още, 300 грама храна на седмица. Добре чуваш, нали? Супер ненормални алчни създания.

та те на тъщата да и извадят извадят два отровни зъба вземаха 300 лева , а за куче 4200 ,да не е било кучка да са и слагали 4 реда силикон

Ветеринарите нямат милост ! Моят боксер беше във ветеринарна клиника ! Заврян беше в една малка клетка / боксерът е едро куче !/ Гладен , жаден , обездвижен ! Иначе вземат толкова , колкото искат !! Не дай , Боже да им попаднеш в ръцете !!

Като чуя разни ненормалници да говорят на кучетата си с фрази като "Мами", "Айде Миличко" и т.н. ми се повдига! Животът в панелките и филмите на Дисни за говорещи кучета, котки, мишки, сърнички и т.н. ви изпиха мозъците бре!

такъв като ник-а си. 101 Далматинци му били виновни.

Някога в горната част на ж-к Яворов,тогава /ж.к.Ленин/ имаше две домашни кучета .Едното на Лили Иванова ,тогава беше омъжена за Пеев , другото на един професор.Бездомни кучета ,като сега нямаше

Не сте гледал внимателно. Винаги е имало бездомничета. Милиционерите са ги следяли и веднага кучето е убивано. В крайните квартали са пристигали големи камиони и са избивали пред всички уличните кучета с удар върху циментов ръб.

Винаги съм смятал, че хората които гледат домашни любимци нещо не са в ред...

аз мога да кажа същото за тези, които нямат домашни любимци

Тез клиники побъркват хората с цени моето куче е болнаво но вече съм платил над 20000 бона защото го обичам

Ама разбира се, че си платил 20 000 "бона" за лечение на куче...Даже е малко.

Не, платил си ги, защото се лишаваш от неотложно небходими ти сихиатрични грижи! А и аритметиката ти е оле-мале...

е по-добър психиатър от наличните, не мислиш ли?

Смешници, всички клиники преди скъпа интервенция казват колко ще струва. Тия боклуци са знаели, че толкова струва лечението и съвсем целенасочено са направили бомбата. Е да им е честито, сега освен че ще си платят ще се занимават и с полиция.

Да не говорим, че доколкото разбрах, кучето е било 9 месеца на стационар в клиниката. Т.е. заема място, разходжат го, хранят го и тн. Ми колко да струва ? Хотел за кучета - 25 лв/ден, и то за здраво добиче.

Няма хотел за куче по 25 лв на ден. Стигат до 200 :(

Значи, хората които имат домашни любимци са наясно, че границата между човешко дете и домашен любимец е много тънка. Ами нямам 4200 лева бе! Нямам! И какво? Ще ми държите кучето като заложник ли? Е, няма как да стане! Ветеринарите да благодарят, че не се е стигнало да насилие.

Абе идиот. Аз имам куче което обичам много. 2 операции съм му правил, едната за 2000 едната за 3000+ лв. И при 2-те преди всички интервенции ме питаха "Операцията с лечението ще струва 3000 лв.. Правиме ли я?" Няма вариант тези да са си мислели че ще им струва 200-300 лв. и да са разбрали когато са дошли да го взимат, че струва 4200. Ти като си оставиш колата на сервиз, като отидеш да я вземеш ли разбираш колко струва ?! И като и кажат 5000 лв. какво ще направиш, ще се качиш и ще си я откараш ?!

пуснете кучето по някоя пътека и то има право на лечение.

без да коментирам безумната цена с която се злоупотребява - как така някой си краде собственото - коригирайте определението - да се скрие нещо и да се обяви за открадната е различно от не си платиха сметката или рекета трябва да има тавани за тези неща както едно време с такситата - 50лв за километър ...

Какво е правено за 4 200 ?! Дайте разбивка на сумата.

Gugnelid

Тия да не са му слагали импланти или стентове на сърцето, че толкова пари бре?

4200 лв. ли? Може би има грешка в сумата?

Не може да отраднат нещо, което е тяхно. Взели ли си кучето без да платят таксите.

Не са го откраднали. Кучето си е тяхно и те са го прибрали. От клиниката да не би да са смятали да държат кучето като заложник докато не платят сметката, че са толкова възмутени, че стопаните са си взели кучето? Отношенията по плащане на сметката вече са друга тема. Дори в САЩ те изписват от болница и след това ти пращат сметката за лечението. Не държат хората за заложници докато се издължат.

Докато има такива цени за лечение, ще има и такива случаи. Котка на мои близки се разболя и когато отидоха да я прегледат и да й поставят лечение, казаха от клиниката, че ще струва 5000 лева изследванията, стационара и лечението. Какво трябва да направи човек?

Ми да е мислил, преди да гледа котка.

Ако лечението на кучето струва 4200 , колко струва самото куче? Побъркахме и домашните си любимци, в тази наша ошашавена държава.

Шокирани са били от безумната сума за лечение на кучето и затова са направили бомбата. Вероятно не са и предупредени приблизителни , колко ще струва всичко и цената им е подействала като студен душ !

Нямам домашен любимец, но тази сума за лечение ми се струва безумна.