Сергей Станишев: При ротацията може да се стигне до тройна коалиция

За мен е разочарование частичното влизане в Шенгенското пространство, заяви евродепутатът

Обратно в новината

Коментари - Сергей Станишев: При ротацията може да се стигне до тройна коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това идиотче като му тегля един шут в гъза и ще го завра в дъртата шун да на Йончева.

Херсонски украинец. Арестович 2. Днес едно, утре друго. Почнах да разбирам украинската психология.

Важно е да не ни управляват комунисти и русороби.С всичко друго ще се справим

що ми изтрихте коментара за този Станишев, бре? Кое не е истина? За простотията с Тройната коалиция, за Плоския данък, за Референдумите, или за липсата на лична отговорност на Министрите?

Въртиш и получаваш облак троен ...

Какъв визионер, какъв интелект....лъха от този човек!

Човека не е тъп, просто си говори интересите. Много от комунистите не са тъпанари, може да са нещастници, но не са глупави.

Проблема на Европа не са мигрантите, проблема са тировете идващи от изтока. Това са десетки хиляди тирове напъващи от изток с евтини стоки от всякакъв род . Ако ги пуснат свободно по-малките икономики като Холандия и Австрия загиват на момента. Обстановката се утежнява още от всеобщата криза която ни натулундзиха САЩ с войните които предизвикват. Та какво ли не измислиха за тировете - почивки с преспивания през 8 часа, проверки за пестициди и хиляди други проверки за какво ли не. Така източните тирове висят със седмици по границите, докато шенгенските доставят стоката светкавично на деня. Коя корпорация ще спре производството и ще ти чака тировете една седмица и я дойдат я не. Друго силно утежняващо нещо са изборите, лошото икономическо състояние на австрийския канцлер го принуждава да си прави активи на много твърд и безкомпромисен, като прехвърля вината навън. И не на последно място са корумпираните ни политици. Запада им подхвърли някое милионче да кротуват и си решава проблем за милиарди месечно. Не забелязахте ли екзалтираната физиономия на професора Денков, той такива пари не е виждал на снимка. Така лицемерният Запад ни слага чепа - пълна свобода на Запад и пълно затапване на изток. А нашият проблем е че нямаме политици имаме нищожни, жалки и продажни ку.ви .

питам ние можем ли на нашата граница да бавим австрииските тирове колкото се може повече

Ааа, без коалиция с БСП БКП

В България няма коалиции. Управлява винаги и единствено ДпС. Те си избират, кой ще им служи и изпълнява заповедите най-бързо и точно. За сега най се отличл бойку, ама пепедебилите се доказаха, като отлични слуги и боцата е малко нервен.

На русофобите.. Браво браво... Това ли ви е свободата на словото в любимата ви ПРосия

Може и петорна. Под зорките и строги погледи на Буци и Шиши всички трябва редовно да папкат.

Човека с най-голям опит в тройките - Станишоглу ефенди, направил бесипету държанка на доган, прелъстено и изоставено. Ура друзя!

Готино нещо е термосът... Колегите ти си мислят, че в него има чай или кафе, а ти си носиш студена бира.

Най-добрият ни премиер след 89-та. Една от най-светлите личности в новата ни история

То сега какво е ве, съсел?!

изпълзяха да критикуват само. Частичният Шенген е първата стъпка към пълният. Ще стане и другото.

Искаха да ни вкарат в Шенген още през 2007ма. Но явно е забранено да говорим за това

За към правнуците ти - сигурно ще стане…

И Гърция е с частичен Шенген без България .

.....

прав е!

Втори човек ви казва истината ! ШЕНГЕН е в полза само на търговците ! Няма полза за обикновените хора !

Мислиш ли? А цената за висенето на тировете по границата кой я плаща? Нали се калкулира в това което купуваш после.

Илиян Илиев

Интересно ! Как се калкулира висенето като не знаеш колко ?! Ще ти кажа една истина и след това ще ти го калкулират , глупако !

Знаете ли, че държавите от шенген пътуват до сащ без визи. Понеже, обаче, ние сме само с въздушно-капков шенген, ще пътуваме до сащ с визи, сухоземно. Разбирате ли за каква гавра иде реч.

Ако приложим правилата за шенгенско движение на стоки върху газовата тръба, Австрия ще клекне до 24 часа.

промотира се в собствения си сайт :) ако го питаш той какво е свършил последните 5 години.... бяла тишина

Би трябвало да говори за износ. Чрез внос, на дали ще постигнем голям напредък.

е като частичния мозък на ППДБГЕРБ Имат частично мозък в костите и толкоз, другия, основния им липсва изцяло и няма шанс да се появи! ШЕНГЕН е едно и дебилите не го разбраха. Те си измислиха въздушен, по море и сухопътен. Но това е просто начин на влизане в страната, а тя или те пуска без проверки или не. какъв е смисъла да пазиш едната врата, като през другата пускаш?!? Може ли някой по малко тъп ППДБ ГЕРБ-аджия да каже какво точно е въздушния шенген като толкова го спрягат?!?

То пък много сложно да ги натоварят на някой транспортен военен самолет и да ги върнат там от където са дошли. На времето нашите в това число и президента Плевнелиев (той така се хвалеше) бяха хукнали за Германия. Германците се усетиха и ги връщаха със самолети. Полетите денс да не мислите , че са скъпи. Без багаж цените са символични.

Сега ако имаме умни бизнесмени купуваме 10 аеробуса A350 FREIGHTERS. и ония газ ще пикаят. Както пикаха газ когато имахме най-голямата в света флотилия от ТIR-ове CO MAT.

Частичният Шенген нищо не решава! Проблемни са икономическите мигранти, а не бежанците. Няма разум в дъблинския регламент за тях. Икономическите мигранти трябва да са отговорност на приелата ги страна. Ето и малко статистика: Брой лица, потърсили закрила за периода 01.01.2010 - 31.12.2021 г. - http://aref.government.bg/sites/default/files/uploads/docs/2022-02/Charts-website-bg_12.pdf Големият мигрантски натиск у нас е в периодите 2013-16г. и след 2021г. Тогава мигрантите са по над 5000, като често надхвърлят и 20 000 на година. В периода 2013-2016 управляват Орешарски и ББ с Реформаторски блок. От май 2017 управлява ББ с ВМРО и тогава мигрантите са по около 3000 на г. От май 2021г. управлява Румен Радев със служебни правителства до „сглобката“. За 2022г. търсещите закрила са били 20 407. Станишев да не се прави на ни лук ял, ни лук милисал. С Орешарски, Борисов и Румен Радев са отговорни всичките за многото мигранти у нас. п.с. Статистически данни за лицата, потърсили международна закрила през 2022 г. – пак в aref.government.bg

Блокиране на границата е решението от превозвачите.

Не се тревожи миличък, скоро няма да има никакво производство в Шенген. Ние по тази линия сме преподготвени, даже водещи, не само сред кандидатите, а и сред членките. В противен случай нямаше и толкова да ни пуснат, докато не затворим още нещо. Тъй както аз го виждам, за максимум още няколко десетилетия предсмъртна агония, ще се борим кой да внася и дистрибутира китайските стоки. Частичният Шенген успокоява притеснените ни конкуренти, едновременно доставяйки им евтината работна ръка от която вече нямат нужда. Иначе си остават в сила всички евро мита и забрани. Честна конкуренция, баце... Защо да си купя Индииска или Китайска кола за 10 хил, когато има аналогична евро-гейска за 100?

се моли Русия да влезе в ЕС и НАТО, но след като получи пренебрежение, като горд държавник на горда страна обърна палачинката .А ние не прекъснато получаваме унижение от новите братя - това направете, онова затворете, за да ви приемем. Ние не сме пълноправни членове, след като ни приемат тук и там с разни условности.

Повтаряне на едно и също мнение от провалени комунисти ежедневно по дир.бг е умилително... Куфарите и към москотието!

За мен има един по-голям проблем. Огромното количество тирове които прекосяват България, защото сме в Еврозоната., без кой знае какви такси. Но за разлика от другите европейски държави имаме калпави пътища и една и половина магистрали. Крайно време е да се построят магистрали до Русе, Варна, Видин и Оряхово. Не може да има колони от тирове по двулетнови пътища, пълни с опасни участъци.

С какво нови дългове?

Мммм да и кой е у шенгено. Хехехехе