Коментари - Масово алхолно отравяне с лосион в руски град | Днес.dir.bg

Масово алхолно отравяне с лосион в руски град

Поне 25 са жертвите на масовото алкохолно отравяне с козметичен продукт в Иркутск, съобщи за ТАСС източник от медицинските среди.

Обратно в новината

Коментари - Масово алхолно отравяне с лосион в руски град | Днес.dir.bg

Коментари

Айде, ос*рахте се пак в русофобията си. Умрелите са някакви клошари и пропаднали алкохолици, а тук почнахте да генерализирате като нацисти с потури. Смъртността в Русия е по-ниска отколкото в "трезва" България, всеки може да го провери в Уики

Медведев сказал: Это полное безобразие! Ако загиналите бяха 10-20 сигурно нямаше да е пълно безобразие, а щеше да е просто безобразие. Виж 48 загинали и още толкова в билница (така пишат руските сайтове) вече е пълно. Дорогой, милинкий - помпате ги с вашата пропаганда и те стават щастливи скотове, на които друга радост от това да се напоркат безпаметно не остава

Съществуват описания и на редица инциденти със самозабравили се съветски войници като например масовото отравяне с алкохол от цистерна в Бургас. Там съветските войски правят десант и настървените гладни войници намират на гарата една цистерна с метилов алкохол. Собственикът ги предупреждава, че спиртът е за промишлени цели и е отровен, но бива разстрелян като капиталист и саботьор; в резултат 200 войници и офицери умират от отравяне с метиловия алкохол, а много ослепяват. В същото време и много български семейства също са пострадали от действията им.

като загинали за свободата на България!

Да, даже има паметник.

като тия ли ще ставаме? Тия ли са ни ''братушките'' ?!

това винаги е било бич за руснаците, както у нас професията безработен, социално слаб с много деца. Малко си спомнят, че Горбачов беше обявил "война" на алкохолизма и кво - нищо. Путин реши ,че няма проблем - вреди му на имиджа.

За тези дето се прават на "неразбрали" или много на "умни", трябва да се каже:ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА в русия е ЗА НАСЪРЧАВНЕ И ПОДТИКВАНЕ КЪМ АЛКОХОЛИЗЪМ.Управляващите в русия знаят че така русикия народ деградира.Но евреите в русия точно от това искат.Един деградирал човек се манипулира много по-лесно.Много по-лесно е да накараш алкохолика да не ти гледа в канчето-стига да му дадеш дозата опиат.И след като това е целта на управляващите в русия евреи,то няма нищо чудно че държавната политика в тази сфера е НЕ ограничаване,а ПОДТИКВАНЕ към алкохохизъм и секви други ЗАВИСИМОСТИ.Така случващото се НЕ Е лошо СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.Това е напълно преднамерена и целенасочена дейност от стрна на управляващите в русия.

Сигурно ако нямаше евреи, всички щяхме да живеем щастливо и задружно. Айде моля по сериозно!

Sibirski

Подобно нещастие също от метилов спит, но в по-малки мащаби, потресе преди близо година българския град Якоруда. Ракия на метилова основа бързо уби шест души. Десетина тежко пострадаха, но оцеляха. (С)

да бе..ама хората са си пили ракия, която после се е оказала фалшива. А там са пили одеколон, както винаги са го правели. Просто нещо са се увлекли този път. Егаси и идиотското сравнение.

Какво ли пишат руските свине по повода...НЕ, руския народ не са свине.Руските хора са "обикновени",като всички хора по света.Свине са тези които подтикват,принуждават към алкохолизъм този изстрадал народ.Аз не мога да разбера как ИЗОБЩО НА ПОЛИТИЦИТЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ МОЖЕ ДА ИМ МИНЕ И ПРЕЗ УМ ДА СЕДНАТ НА ЕДНА МАСА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ В РУСИЯ и да приказват с тях за каквото и да е.Те малоумни ли са или се прават че не разбират че така легитират тези животни които УНИЩОЖАВАТ изстрадалия руски народ.Така те дават карт бланш на руските евреи комунисти да ПРОДЪЛЖАВАТ до безкрай това което прават вече 90г.Няма ли грам милост в другите народи за да поискат от своите управници да скъсат секви контакти с чумавите в русия.Това е СРАМ и ПОЗОР за цивилизованите народи-да гледат как един народ се гърчи в ръцете на тези зверове.

В Русия отдавна продават одеколони, препарати за прозорци, лосиони, които се ползват единствено за пиене. Това се прави за да се избегне акциза на държавата и алкохола да стане по-достъпен. Явно борбата на държавата с алкохолизма, чрез вдигане на цените на алкохола няма резултат.

Интересна тема за високоинтелектуални разговори. Ама защо азиатчетата от дира я скриха толкова бързо? Исках да питам помни ли някой от какво се правеше уникалния руски коктейл "Сълзата на комсомолката"?

" Предизвикване на смърт ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ!" В коя дива и тъпа държава може да се измисли подобна безгранична глупост! Ами, ако тръгнат да пият антифриз или Райд за хлебарки кой ще е виновен за предизвикване " на смърт ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ"? Чебурашките утрепаха коня с метла. То, тъпи, тъпи, ама чак толкова!

В Русия умират от алкохолно натравяне, в Щатите- от "пътен бяс". В Африка пък все още има канибали, Французите и Китайците ядат жаби, а нашенци се тровят с метилов алкохол. Шарен свят.

Не е алкохолно отравяне. Лосионно е!

Да ги направят по 100 лв. като при нас, за да не ги пият.

Покъртително! Наистина в Русия има паралелен пазар на тия лосиони и той е около 20% от открития пазар. Дано след тоя случай най-накрая забранят продажбата на препарати с двойно назначение. Още повече че те не се облагат с акцизи и възрастов контрол. 25 руб. струва тоя Бояришник за 100гр. с над 90% съдържание на спирт. Демек в разреден до водката вид би струвал 50руб. за 1 бут. На водката минималната цена е около 200 руб. Разлика поне в 4 пъти. Ето затова я пият тая отрова. Време е да се намеси държавата в тоя милиарден бизнес. От друга страна ми се ще да отговоря на плюещите "путинофоби". Живея в Русия отдавна. Към днешна дата нямам нито един познат, който да пие водка, камо ли тоя боклук. И не съм аз уникалният в случая, просто културата на пиенето се промени много към по-добро през последните години. Ако някви деграданти в Иркутск искат да се тровят, мене не ме бьрка особено. Както не ги бърка живеещите в Ню-Йорк достойни сънародници съдбата на алкохолиците бездомници около метрото или реднеците от Северна Дакота.

Живейте си! Само че не лъжете че никой не пиел водка! А пък може и да сте прав, господине. Те не я пият - те я хвърлят на екс. И както казвате - зависи си от нивото на културата и от обществените нагласи. Не се учудвам че в страната на чудесата се случват такива неща, неразбираеми за обикновените българи. Малко в повечко ни идва този одеколон с който се мъчите да замажете физиономията на един деградирал режим.

У нас масово си купуват спирт от аптеката, разреждат си го с водичка и жулят. Какво да правят хората, като им се пие...

Таратор

Още веднъж, никой от познатите ми не пие водка! Правите ли разликата? При това аз далеч не съм трезвеник. Просто не пия твърд алкохол. В България колко вино и ракия се лее по градове, села и паланки?! Повечето ми познати със село държат по няколко бъчви гроздова, кайсиева, бяло вино, розе, червено вино. Няколко тона годишно изчезват от едно домакинство. Това не е ли сив пазар?! P.S.: По-хубаво от домашното вино нема! Нема и нужда всека тема за Русия да се превръща в Путино филия (фобия).

га свърши водката така става

аз показанията не ме интересуват, интересуват ме противопоказанията.....

хахаха потомствени алкохолици

Число погибших от отравления "Боярышником" в Иркутске достигло 25 Происшествия 19 декабря, 7:20 дата обновления: 19 декабря, 9:46 UTC+3 Концентрат, по предварительным данным, содержал метиловый спирт

насраните сорози да напишат колко говеда умират от наркотици и тогава да съдят руснаците!!!!!!

пише ти бе вуйчо !

май-много наркомани на глава от населението има в русия. Също така и проблемът със спин е доста сериозен там.

Подлога на Путин! Какво си им полегнал. Не си ли ги знаеш събратята що за стока са, та си взел да спамиш тука.

знае ги събратята, ама и шкембето си иска да е пълно довечера преди лягане, иначе вие цяла нощ. А рублите все още ги обменят за нормални валути в някои чейндж бюра.

Голяма страна, голямо разнообразия. Кеш ти водка, кеф ти спирт, кеф ти лусион !

Имаше някога един такъв виц: От Москва за Камчатка тръгнала една влакова композиция с цистерни бензин. Трябвало да пристигне след седмица, минала тя, след нея още една, две, три...От машиниста ни вест, ни кост. Тръгнали следователи да го търсят по трасето. Открили го някъде по средата в Сибир, полегнал до един вагон. Следователите се надвесват над него и го питат: "Где бензин?" "Продал!" - фъфли с пиянски глас машиниста. "А где денег?" "Спирт покупал..." "А где спирт?" "Вьiпил..."

Тези още ли вярват в Дед Мороз?

Абе за Дед Мороз не знам, ама че вярват в Dead Мороз - със сигурност...:-D:-D:-D

Аз още си вярвам в Снежанка и я предпочитам пред 7-те джуджета на santa claus!

Това не е алкохолно отравяне, не са пили алкохол а нещо друго.

Малко се пие в тая Великая Страна, алкохол.

Даааа,отравяния в Русия - нормално! Важното е,че политкомисаря Курнелия Нинова продава за пари държавните интереси на тези пияндурници,които така и ще се напиват до безсъзнание оплетени в демагогските речи на Путин.

руснаците са като п*далите. Ти му викаш, че мъж не може да забременее то пак си пробва. И с руснаците е така, ти му викаш, че това НЕ СЕ ПИЕ. То пак. "Истинктът им за самоунищожение" е ненадминат.

Вече са 26 и сигурно ще има още. Проблемът е, че в Русия настойката от Бояръшник се води лечебна и хората даже не са прочели в случая забраната за вътрешна употреба на това средство за ароматизиране не вани.

Навремето имахме руски студенти на обмен. Изпиха всичкия спирт от лабораториите. Казваха, че нашия спирт бил лукс качество. Тия обаче бяха специалисти. Изливаха го в широка тава, палеха го за да изгори метанола. След това в едно шише сипваха изгорени кибритени клечки, демек въглен за абсорбиране на други отрови. След като се утаи го пиеха с кеф. Питам ги аз, защо не си купят от магазина истинско пиене, не можеха да кажат.

Защото спиртът в лабораторията е без пари, а в магазина водката е 6.50лв. Така са научени - всичко да е на аванта. Когато работех в завод в дъното на цеха имаше варел с кранче, пълен със спирт. Като дойдоха някакви съветски специалисти се чудеха дали всеки може да си налее от варела. При тях ставало с протокол, спиртът стоял заключен и се давал по малко, само за технологични цели.

Първо Бог да прости загиналите. Те не са виновни, че са родени в Русия. Най-важния въпрос който би си задал всеки нормален цивилизован европеец е, щом 25 са загинали и още десетки са отровени и берат душа, колко ще са тези които са пили този лосион? КОЛКО СА ПИЛИ ДРУГИ ЛОСИОНИ И ОДЕКОЛОНИ? А КОЛКО СА В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ В РУСИЯ?! Модераторе, пусни един емотикон за ''шокиран'', че то верно това е шок и ужас:)))

Това е последната степен на деградацията. В Русия винаги е имало проблем с пиянството. Там алкохолизмът е национален спорт. Но основният им проблем е че пият за да се напият. Ако може по-бързо. колкото по-бързо, толкова по-добре. Много пъти съм с еопитвал да разбера тази логика. Получавал съм различни отговори, но нито един удовлетворителен,. Може би най-правдивия отоговт който съм чул е от един млад инженер: "Забьiть, что ли" . Толкова безнадеждност се съдържаше в този отговор че ми стана жал че съм попитал. Сега щели да разследват магазините за козметика. После и фабриките произвели тези продукти. Ало, ланкоолу, това не са хранителни продукти. И да сбъркаш магазин за козметика с хранителен магазин трябва или да си много пиян, или да си страшно закъсал за алкохол. "....кат Русия няма втора тъй могъща на света тя е нашата опора, тя е наш'та висота.." Това е писал Дадо Вазов преди 120 години, та май преди 130. Сега БСП и глутниците руско=-съветски мекерета повтарят тези стихове като техен национален химн. така де, по времето на БКП се казваше: "най-висшия израз на партриотизъм е любовта към СССР". като оставим пълното обезмисляне на термина "патриотизъм" по-голям идиотизъм трудно може да се измисли. И ако идеал може да ти бъде тязи оскотяла нация, ти с право партийният поет е писал за Партията:'И Ти си права когато съгрешиш дори..." С такива идиотизми са закърмени комундетата.

Това е най-смиления коментар, който прочетох тук. Поздравления, приятелю. И аз обичам руснаците и мен ме боли за тях. Толкова мъдри хора е раждала нацията им. За голямо съжаление , както и у нас, нямат достойно за страната си управление. Нямат доверие в обществото. Гражданските институции се подтискат за сметка на партиините. Няма свобода на печата и на волята на обикновения гражданин. Манипулира се общественото мнение от централните средства за масова информация. Хората които казват истината ги убиват на улицата за назидание. Убииците на Немцов се хилят по централната руска телевизия.

Руският запой няма общо с баналното напиване другаде по света. Това е метафизична среща с греха и смъртта, в която алкохолът е само ходатай. Запоят е прощаване с паметта и гравитацията, химическо самобичуване, в очакване душата да отлети или да получи опрощение. А защо не и просветление? Запойникът не вкусва питието, а лочи спирта във водни чаши на екс. Дни наред удавя махмурлука с нови сутрешни дози, а когато се примири, че смъртта отказва да го прибере, запойникът капитулира пред живота в някоя преспа, в банята или най-добре в сауната.

Това е то развития путинизъм!

Помислих си да не са развалили ''Тройной'', че без него руснаците са загинали:))) То било някаква друга ориджинъл марка - ''лосион Бояришник".:)))

Интересно, че itar-tass никъде не споменават за това, следователно dir.bg цитират източник-фантом. Статията е публикувана с цел провокация - да се очерни името на Руската федерация и да се представи страната като демон пред праволинейно мислещия български читател. Същите неща се случват и в САЩ - но това уважаеми български читатели никога няма да го видите публикувано в медии - които се спонсорират от хора - глобалисти или управляващи политически партии.

а това итар тасс що не си го написал на кирилица?? тъй по авторитетно ли ти изглежда??

итар-тасс - ето го на. Не там е проблема - в изписването, проблема е в начина на представяне на информацията.

В сащ такива простотии като да се пие одеколон няма. Ако има няколко случая, то те пак са от руснаци. Просто дебилизмът ви е ненадминат. Затова и една от най-богатите на какви ли не залежи държави е такава мизерия.

''Тройной'' ! Виж изображения и видео в руски сайтове и после ела да говориш за ''гадните американски провокатори!

Ти си типично руско-съветско мекере. Чугунена кратуна, която даже не знае и руски. Какво значи ИТАР-ТАСС? Нека да разделим нещата на две. ТАСС - това е абривиатурата на бившата информационна агенция на СССР (Телеграфное агентство Советского Союза). Съветски съюз няма от повече от 25 г. И затова руснаците си измислиха сурогат - ИТАР - Информационное Телеграфное Агентство России. И питам аз, какво аджеба е комбинацията от тия двете. Да се покаже че русия е наследник на съветския Съюз, или да с епокаже че и в момента си съществува Съветски Съюз. Абе рубладжийска история

Интересно, ама го пише - явно ти плащат на опровержение хттп: // tass.ru/ proisshestviya / 3884316

Ако можеш да четеш руски, виж заглавната страница на Лента ру. Там говорят за 25 починали. Имаче казано не ти е виновен дира.

Търси в Yandex Число погибших от отравления "Боярышником" в Иркутске достигло 25 Происшествия 19 декабря, 7:20 дата обновления: 19 декабря, 9:46 UTC+3 Концентрат, по предварительным данным, содержал метиловый спирт Подробнее на ТАСС: http: // tass. ru/ proisshestviya/ 3884476

Това да си мужик-колхозник е Божие наказание:))) Пий одеколон и ''Да живее Путин'':)))

Абе всички пият даже и тези, на които им е забранено. Ама само руснаците пият одеколон и антифриз. В това отношение дебилизмът им е ненадминат. Няма други такива тъп*ци...

Щатите са виновни - ако не бяха те, сега Русия щеше да е немска провинция и сигурно щяха да живее по-добре!

Хубаво е че сайтове като този се борят така успешно с "хибридната кремълска агресия"...

Първия път като бех в Русия, бях потресен :-) Сутрин рано - 7:30 - видях доста хора с бира в ръка. Бяха от всички слоеве на обществото. От обикновен работник до високпоставен военнен и бизнесмени. Същия този ден отидох да обядвам сам в едно ресторанче с много офиси наоколо и видях как обядват. Примерно двама 45г мъже, с костюми, срещат се, сядат, поръчват 1,2,3 и, разбира се, 0.7л Водачка :-) Жулнаха си я като стой та гледай :-) Станаха и отидаха на работа. Разбира се това беше само началото...нагледах се след това на колко пият...и пият МНОГО :-) Разбрах и как го правят така че да не се напиваш толкова колкото би се напил американец примерно. Преди това бях живял и на други места вкл. Англия и Франция. Франсетата си жулят винце на обяд а английчните спускат по 2-3 бирички. Аз не се научих да пия на обяд, защото ми влияше на работата, но разбрах кои са най противните пияндета...и това са англичаните. Няма по лош пияница от англиският пияница!!!

Няма по гадно нещо от русофил опитващ се да ни убеди,че англичаните са по големи пияндурници от всепризнатите руски алкохолици! Ами я кажи като си живял навсякъде англичаните умират ли масово от пиене на лосиони,тинктури,одеколони?

Навремето гледах руския филм "Особености на руския национален риболов". В него, екипажът на рибарски кораб се беше запасил с 20 кашона водка и в разгара на веселието попадат във финландски води, където слизат в Хелзинки, за да продължат купона. Когато се прибират в Русия обаче установяват, че са забравили в града 16 кашона водка. Проблемът става национален и с неговото решение се заема военно-морския флот, който изпраща атомна подводница за да прибере кашоните !

другите 2 филма - за лова. В тях има уникални сцени. Сега сериозно - общо филмите от серията са 4 и са гротеска за някои от навиците на руснаците. За съжаление руското общество не се засрами, а продължава ударно с оскотяването си.

А особенностите на руската баня къде пропуснахте?

Примати с ракети !

Не пишете глупости.Скоро се върнах от Щатите,нямате представа как пият американците.Руснаците могат само да им гледат сеира.По-тъпа и пияна нация от американската,няма в целия свят...

за оправдание на великоруската простотия мурзилчице. Но ти не се отказвай, измисли още нещо!

ами хващай пътя за Иркутск и гледай от там сеира на американците! Аман от шушумиги

Скрий са ве копук!От вас руснаците по пропаднала и пияна нация няма!

kirchevo

Пият, ама не течност за чистачки като ТЪПИТЕ Руснаци.

Ако много американци не бяха умрели от лош алкохол, сега САЩ щяха да бъдат първа световна сила. А те са втора и клонят към трета ...

Намазват с боя за обувки филия хляб чакат 3 минути спирта да влезе в хляба изстъргват ваксата и ручат хляба.

би било смешно ако не беше всущност тужно де ... електоратут на путижо ... тои все пак е единственият политик в света с 8ш % народно одобрение! факт! независимо на кого се харесва това или не. но ето от кого (е одобрението му) ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи 86 процента са алкохолици?

Alex Ginev

да, почти ... малко повече са :)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се да пишеш на кирилица !!! Би било смешно ако сгрешиш,но е тъжно,че не се опитваш дори!!!

Alex Ginev

кире, научил сум се на много езици и на много азбуки преди ти самият да си бил измислен чедо ... или може би "дизаиниран" :-)!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега разбирате ли защо нашите украински православни братя, славяни, дават живота си за Освобождението си!?

Путин смачка стандарта на руснаците и ги лиши от възможноста да купуват скъпата водка!Тоя масов убиец в Сирия,ще съсипе и собствения си народ!Путлер е,но наромня и кхмерските сатрапи,Пол Пот и Янг Сен!

Кога руснаците са имали стандарт?

Коментари - Масово алхолно отравяне с лосион в руски град | Днес.dir.bg

Масово алхолно отравяне с лосион в руски град

Поне 25 са жертвите на масовото алкохолно отравяне с козметичен продукт в Иркутск, съобщи за ТАСС източник от медицинските среди.

Обратно в новината

Коментари - Масово алхолно отравяне с лосион в руски град | Днес.dir.bg

Коментари

Айде, ос*рахте се пак в русофобията си. Умрелите са някакви клошари и пропаднали алкохолици, а тук почнахте да генерализирате като нацисти с потури. Смъртността в Русия е по-ниска отколкото в "трезва" България, всеки може да го провери в Уики

Медведев сказал: Это полное безобразие! Ако загиналите бяха 10-20 сигурно нямаше да е пълно безобразие, а щеше да е просто безобразие. Виж 48 загинали и още толкова в билница (така пишат руските сайтове) вече е пълно. Дорогой, милинкий - помпате ги с вашата пропаганда и те стават щастливи скотове, на които друга радост от това да се напоркат безпаметно не остава

Съществуват описания и на редица инциденти със самозабравили се съветски войници като например масовото отравяне с алкохол от цистерна в Бургас. Там съветските войски правят десант и настървените гладни войници намират на гарата една цистерна с метилов алкохол. Собственикът ги предупреждава, че спиртът е за промишлени цели и е отровен, но бива разстрелян като капиталист и саботьор; в резултат 200 войници и офицери умират от отравяне с метиловия алкохол, а много ослепяват. В същото време и много български семейства също са пострадали от действията им.

като загинали за свободата на България!

Да, даже има паметник.

като тия ли ще ставаме? Тия ли са ни ''братушките'' ?!

това винаги е било бич за руснаците, както у нас професията безработен, социално слаб с много деца. Малко си спомнят, че Горбачов беше обявил "война" на алкохолизма и кво - нищо. Путин реши ,че няма проблем - вреди му на имиджа.

За тези дето се прават на "неразбрали" или много на "умни", трябва да се каже:ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА в русия е ЗА НАСЪРЧАВНЕ И ПОДТИКВАНЕ КЪМ АЛКОХОЛИЗЪМ.Управляващите в русия знаят че така русикия народ деградира.Но евреите в русия точно от това искат.Един деградирал човек се манипулира много по-лесно.Много по-лесно е да накараш алкохолика да не ти гледа в канчето-стига да му дадеш дозата опиат.И след като това е целта на управляващите в русия евреи,то няма нищо чудно че държавната политика в тази сфера е НЕ ограничаване,а ПОДТИКВАНЕ към алкохохизъм и секви други ЗАВИСИМОСТИ.Така случващото се НЕ Е лошо СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВА.Това е напълно преднамерена и целенасочена дейност от стрна на управляващите в русия.

Сигурно ако нямаше евреи, всички щяхме да живеем щастливо и задружно. Айде моля по сериозно!

Sibirski

Подобно нещастие също от метилов спит, но в по-малки мащаби, потресе преди близо година българския град Якоруда. Ракия на метилова основа бързо уби шест души. Десетина тежко пострадаха, но оцеляха. (С)

да бе..ама хората са си пили ракия, която после се е оказала фалшива. А там са пили одеколон, както винаги са го правели. Просто нещо са се увлекли този път. Егаси и идиотското сравнение.

Какво ли пишат руските свине по повода...НЕ, руския народ не са свине.Руските хора са "обикновени",като всички хора по света.Свине са тези които подтикват,принуждават към алкохолизъм този изстрадал народ.Аз не мога да разбера как ИЗОБЩО НА ПОЛИТИЦИТЕ В ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ МОЖЕ ДА ИМ МИНЕ И ПРЕЗ УМ ДА СЕДНАТ НА ЕДНА МАСА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ В РУСИЯ и да приказват с тях за каквото и да е.Те малоумни ли са или се прават че не разбират че така легитират тези животни които УНИЩОЖАВАТ изстрадалия руски народ.Така те дават карт бланш на руските евреи комунисти да ПРОДЪЛЖАВАТ до безкрай това което прават вече 90г.Няма ли грам милост в другите народи за да поискат от своите управници да скъсат секви контакти с чумавите в русия.Това е СРАМ и ПОЗОР за цивилизованите народи-да гледат как един народ се гърчи в ръцете на тези зверове.

В Русия отдавна продават одеколони, препарати за прозорци, лосиони, които се ползват единствено за пиене. Това се прави за да се избегне акциза на държавата и алкохола да стане по-достъпен. Явно борбата на държавата с алкохолизма, чрез вдигане на цените на алкохола няма резултат.

Интересна тема за високоинтелектуални разговори. Ама защо азиатчетата от дира я скриха толкова бързо? Исках да питам помни ли някой от какво се правеше уникалния руски коктейл "Сълзата на комсомолката"?

" Предизвикване на смърт ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ!" В коя дива и тъпа държава може да се измисли подобна безгранична глупост! Ами, ако тръгнат да пият антифриз или Райд за хлебарки кой ще е виновен за предизвикване " на смърт ПО НЕПРЕДПАЗЛИВОСТ"? Чебурашките утрепаха коня с метла. То, тъпи, тъпи, ама чак толкова!

В Русия умират от алкохолно натравяне, в Щатите- от "пътен бяс". В Африка пък все още има канибали, Французите и Китайците ядат жаби, а нашенци се тровят с метилов алкохол. Шарен свят.

Не е алкохолно отравяне. Лосионно е!

Да ги направят по 100 лв. като при нас, за да не ги пият.

Покъртително! Наистина в Русия има паралелен пазар на тия лосиони и той е около 20% от открития пазар. Дано след тоя случай най-накрая забранят продажбата на препарати с двойно назначение. Още повече че те не се облагат с акцизи и възрастов контрол. 25 руб. струва тоя Бояришник за 100гр. с над 90% съдържание на спирт. Демек в разреден до водката вид би струвал 50руб. за 1 бут. На водката минималната цена е около 200 руб. Разлика поне в 4 пъти. Ето затова я пият тая отрова. Време е да се намеси държавата в тоя милиарден бизнес. От друга страна ми се ще да отговоря на плюещите "путинофоби". Живея в Русия отдавна. Към днешна дата нямам нито един познат, който да пие водка, камо ли тоя боклук. И не съм аз уникалният в случая, просто културата на пиенето се промени много към по-добро през последните години. Ако някви деграданти в Иркутск искат да се тровят, мене не ме бьрка особено. Както не ги бърка живеещите в Ню-Йорк достойни сънародници съдбата на алкохолиците бездомници около метрото или реднеците от Северна Дакота.

Живейте си! Само че не лъжете че никой не пиел водка! А пък може и да сте прав, господине. Те не я пият - те я хвърлят на екс. И както казвате - зависи си от нивото на културата и от обществените нагласи. Не се учудвам че в страната на чудесата се случват такива неща, неразбираеми за обикновените българи. Малко в повечко ни идва този одеколон с който се мъчите да замажете физиономията на един деградирал режим.

У нас масово си купуват спирт от аптеката, разреждат си го с водичка и жулят. Какво да правят хората, като им се пие...

Таратор

Още веднъж, никой от познатите ми не пие водка! Правите ли разликата? При това аз далеч не съм трезвеник. Просто не пия твърд алкохол. В България колко вино и ракия се лее по градове, села и паланки?! Повечето ми познати със село държат по няколко бъчви гроздова, кайсиева, бяло вино, розе, червено вино. Няколко тона годишно изчезват от едно домакинство. Това не е ли сив пазар?! P.S.: По-хубаво от домашното вино нема! Нема и нужда всека тема за Русия да се превръща в Путино филия (фобия).

га свърши водката така става

аз показанията не ме интересуват, интересуват ме противопоказанията.....

хахаха потомствени алкохолици

Число погибших от отравления "Боярышником" в Иркутске достигло 25 Происшествия 19 декабря, 7:20 дата обновления: 19 декабря, 9:46 UTC+3 Концентрат, по предварительным данным, содержал метиловый спирт

насраните сорози да напишат колко говеда умират от наркотици и тогава да съдят руснаците!!!!!!

пише ти бе вуйчо !

май-много наркомани на глава от населението има в русия. Също така и проблемът със спин е доста сериозен там.

Подлога на Путин! Какво си им полегнал. Не си ли ги знаеш събратята що за стока са, та си взел да спамиш тука.

знае ги събратята, ама и шкембето си иска да е пълно довечера преди лягане, иначе вие цяла нощ. А рублите все още ги обменят за нормални валути в някои чейндж бюра.

Голяма страна, голямо разнообразия. Кеш ти водка, кеф ти спирт, кеф ти лусион !

Имаше някога един такъв виц: От Москва за Камчатка тръгнала една влакова композиция с цистерни бензин. Трябвало да пристигне след седмица, минала тя, след нея още една, две, три...От машиниста ни вест, ни кост. Тръгнали следователи да го търсят по трасето. Открили го някъде по средата в Сибир, полегнал до един вагон. Следователите се надвесват над него и го питат: "Где бензин?" "Продал!" - фъфли с пиянски глас машиниста. "А где денег?" "Спирт покупал..." "А где спирт?" "Вьiпил..."

Тези още ли вярват в Дед Мороз?

Абе за Дед Мороз не знам, ама че вярват в Dead Мороз - със сигурност...:-D:-D:-D

Аз още си вярвам в Снежанка и я предпочитам пред 7-те джуджета на santa claus!

Това не е алкохолно отравяне, не са пили алкохол а нещо друго.

Малко се пие в тая Великая Страна, алкохол.

Даааа,отравяния в Русия - нормално! Важното е,че политкомисаря Курнелия Нинова продава за пари държавните интереси на тези пияндурници,които така и ще се напиват до безсъзнание оплетени в демагогските речи на Путин.

руснаците са като п*далите. Ти му викаш, че мъж не може да забременее то пак си пробва. И с руснаците е така, ти му викаш, че това НЕ СЕ ПИЕ. То пак. "Истинктът им за самоунищожение" е ненадминат.

Вече са 26 и сигурно ще има още. Проблемът е, че в Русия настойката от Бояръшник се води лечебна и хората даже не са прочели в случая забраната за вътрешна употреба на това средство за ароматизиране не вани.

Навремето имахме руски студенти на обмен. Изпиха всичкия спирт от лабораториите. Казваха, че нашия спирт бил лукс качество. Тия обаче бяха специалисти. Изливаха го в широка тава, палеха го за да изгори метанола. След това в едно шише сипваха изгорени кибритени клечки, демек въглен за абсорбиране на други отрови. След като се утаи го пиеха с кеф. Питам ги аз, защо не си купят от магазина истинско пиене, не можеха да кажат.

Защото спиртът в лабораторията е без пари, а в магазина водката е 6.50лв. Така са научени - всичко да е на аванта. Когато работех в завод в дъното на цеха имаше варел с кранче, пълен със спирт. Като дойдоха някакви съветски специалисти се чудеха дали всеки може да си налее от варела. При тях ставало с протокол, спиртът стоял заключен и се давал по малко, само за технологични цели.

Първо Бог да прости загиналите. Те не са виновни, че са родени в Русия. Най-важния въпрос който би си задал всеки нормален цивилизован европеец е, щом 25 са загинали и още десетки са отровени и берат душа, колко ще са тези които са пили този лосион? КОЛКО СА ПИЛИ ДРУГИ ЛОСИОНИ И ОДЕКОЛОНИ? А КОЛКО СА В ДРУГИТЕ ГРАДОВЕ В РУСИЯ?! Модераторе, пусни един емотикон за ''шокиран'', че то верно това е шок и ужас:)))

Това е последната степен на деградацията. В Русия винаги е имало проблем с пиянството. Там алкохолизмът е национален спорт. Но основният им проблем е че пият за да се напият. Ако може по-бързо. колкото по-бързо, толкова по-добре. Много пъти съм с еопитвал да разбера тази логика. Получавал съм различни отговори, но нито един удовлетворителен,. Може би най-правдивия отоговт който съм чул е от един млад инженер: "Забьiть, что ли" . Толкова безнадеждност се съдържаше в този отговор че ми стана жал че съм попитал. Сега щели да разследват магазините за козметика. После и фабриките произвели тези продукти. Ало, ланкоолу, това не са хранителни продукти. И да сбъркаш магазин за козметика с хранителен магазин трябва или да си много пиян, или да си страшно закъсал за алкохол. "....кат Русия няма втора тъй могъща на света тя е нашата опора, тя е наш'та висота.." Това е писал Дадо Вазов преди 120 години, та май преди 130. Сега БСП и глутниците руско=-съветски мекерета повтарят тези стихове като техен национален химн. така де, по времето на БКП се казваше: "най-висшия израз на партриотизъм е любовта към СССР". като оставим пълното обезмисляне на термина "патриотизъм" по-голям идиотизъм трудно може да се измисли. И ако идеал може да ти бъде тязи оскотяла нация, ти с право партийният поет е писал за Партията:'И Ти си права когато съгрешиш дори..." С такива идиотизми са закърмени комундетата.

Това е най-смиления коментар, който прочетох тук. Поздравления, приятелю. И аз обичам руснаците и мен ме боли за тях. Толкова мъдри хора е раждала нацията им. За голямо съжаление , както и у нас, нямат достойно за страната си управление. Нямат доверие в обществото. Гражданските институции се подтискат за сметка на партиините. Няма свобода на печата и на волята на обикновения гражданин. Манипулира се общественото мнение от централните средства за масова информация. Хората които казват истината ги убиват на улицата за назидание. Убииците на Немцов се хилят по централната руска телевизия.

Руският запой няма общо с баналното напиване другаде по света. Това е метафизична среща с греха и смъртта, в която алкохолът е само ходатай. Запоят е прощаване с паметта и гравитацията, химическо самобичуване, в очакване душата да отлети или да получи опрощение. А защо не и просветление? Запойникът не вкусва питието, а лочи спирта във водни чаши на екс. Дни наред удавя махмурлука с нови сутрешни дози, а когато се примири, че смъртта отказва да го прибере, запойникът капитулира пред живота в някоя преспа, в банята или най-добре в сауната.

Това е то развития путинизъм!

Помислих си да не са развалили ''Тройной'', че без него руснаците са загинали:))) То било някаква друга ориджинъл марка - ''лосион Бояришник".:)))

Интересно, че itar-tass никъде не споменават за това, следователно dir.bg цитират източник-фантом. Статията е публикувана с цел провокация - да се очерни името на Руската федерация и да се представи страната като демон пред праволинейно мислещия български читател. Същите неща се случват и в САЩ - но това уважаеми български читатели никога няма да го видите публикувано в медии - които се спонсорират от хора - глобалисти или управляващи политически партии.

а това итар тасс що не си го написал на кирилица?? тъй по авторитетно ли ти изглежда??

итар-тасс - ето го на. Не там е проблема - в изписването, проблема е в начина на представяне на информацията.

В сащ такива простотии като да се пие одеколон няма. Ако има няколко случая, то те пак са от руснаци. Просто дебилизмът ви е ненадминат. Затова и една от най-богатите на какви ли не залежи държави е такава мизерия.

''Тройной'' ! Виж изображения и видео в руски сайтове и после ела да говориш за ''гадните американски провокатори!

Ти си типично руско-съветско мекере. Чугунена кратуна, която даже не знае и руски. Какво значи ИТАР-ТАСС? Нека да разделим нещата на две. ТАСС - това е абривиатурата на бившата информационна агенция на СССР (Телеграфное агентство Советского Союза). Съветски съюз няма от повече от 25 г. И затова руснаците си измислиха сурогат - ИТАР - Информационное Телеграфное Агентство России. И питам аз, какво аджеба е комбинацията от тия двете. Да се покаже че русия е наследник на съветския Съюз, или да с епокаже че и в момента си съществува Съветски Съюз. Абе рубладжийска история

Интересно, ама го пише - явно ти плащат на опровержение хттп: // tass.ru/ proisshestviya / 3884316

Ако можеш да четеш руски, виж заглавната страница на Лента ру. Там говорят за 25 починали. Имаче казано не ти е виновен дира.

Търси в Yandex Число погибших от отравления "Боярышником" в Иркутске достигло 25 Происшествия 19 декабря, 7:20 дата обновления: 19 декабря, 9:46 UTC+3 Концентрат, по предварительным данным, содержал метиловый спирт Подробнее на ТАСС: http: // tass. ru/ proisshestviya/ 3884476

Това да си мужик-колхозник е Божие наказание:))) Пий одеколон и ''Да живее Путин'':)))

Абе всички пият даже и тези, на които им е забранено. Ама само руснаците пият одеколон и антифриз. В това отношение дебилизмът им е ненадминат. Няма други такива тъп*ци...

Щатите са виновни - ако не бяха те, сега Русия щеше да е немска провинция и сигурно щяха да живее по-добре!

Хубаво е че сайтове като този се борят така успешно с "хибридната кремълска агресия"...

Първия път като бех в Русия, бях потресен :-) Сутрин рано - 7:30 - видях доста хора с бира в ръка. Бяха от всички слоеве на обществото. От обикновен работник до високпоставен военнен и бизнесмени. Същия този ден отидох да обядвам сам в едно ресторанче с много офиси наоколо и видях как обядват. Примерно двама 45г мъже, с костюми, срещат се, сядат, поръчват 1,2,3 и, разбира се, 0.7л Водачка :-) Жулнаха си я като стой та гледай :-) Станаха и отидаха на работа. Разбира се това беше само началото...нагледах се след това на колко пият...и пият МНОГО :-) Разбрах и как го правят така че да не се напиваш толкова колкото би се напил американец примерно. Преди това бях живял и на други места вкл. Англия и Франция. Франсетата си жулят винце на обяд а английчните спускат по 2-3 бирички. Аз не се научих да пия на обяд, защото ми влияше на работата, но разбрах кои са най противните пияндета...и това са англичаните. Няма по лош пияница от англиският пияница!!!

Няма по гадно нещо от русофил опитващ се да ни убеди,че англичаните са по големи пияндурници от всепризнатите руски алкохолици! Ами я кажи като си живял навсякъде англичаните умират ли масово от пиене на лосиони,тинктури,одеколони?

Навремето гледах руския филм "Особености на руския национален риболов". В него, екипажът на рибарски кораб се беше запасил с 20 кашона водка и в разгара на веселието попадат във финландски води, където слизат в Хелзинки, за да продължат купона. Когато се прибират в Русия обаче установяват, че са забравили в града 16 кашона водка. Проблемът става национален и с неговото решение се заема военно-морския флот, който изпраща атомна подводница за да прибере кашоните !

другите 2 филма - за лова. В тях има уникални сцени. Сега сериозно - общо филмите от серията са 4 и са гротеска за някои от навиците на руснаците. За съжаление руското общество не се засрами, а продължава ударно с оскотяването си.

А особенностите на руската баня къде пропуснахте?

Примати с ракети !

Не пишете глупости.Скоро се върнах от Щатите,нямате представа как пият американците.Руснаците могат само да им гледат сеира.По-тъпа и пияна нация от американската,няма в целия свят...

за оправдание на великоруската простотия мурзилчице. Но ти не се отказвай, измисли още нещо!

ами хващай пътя за Иркутск и гледай от там сеира на американците! Аман от шушумиги

Скрий са ве копук!От вас руснаците по пропаднала и пияна нация няма!

kirchevo

Пият, ама не течност за чистачки като ТЪПИТЕ Руснаци.

Ако много американци не бяха умрели от лош алкохол, сега САЩ щяха да бъдат първа световна сила. А те са втора и клонят към трета ...

Намазват с боя за обувки филия хляб чакат 3 минути спирта да влезе в хляба изстъргват ваксата и ручат хляба.

би било смешно ако не беше всущност тужно де ... електоратут на путижо ... тои все пак е единственият политик в света с 8ш % народно одобрение! факт! независимо на кого се харесва това или не. но ето от кого (е одобрението му) ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Значи 86 процента са алкохолици?

Alex Ginev

да, почти ... малко повече са :)! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Научи се да пишеш на кирилица !!! Би било смешно ако сгрешиш,но е тъжно,че не се опитваш дори!!!

Alex Ginev

кире, научил сум се на много езици и на много азбуки преди ти самият да си бил измислен чедо ... или може би "дизаиниран" :-)!? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега разбирате ли защо нашите украински православни братя, славяни, дават живота си за Освобождението си!?

Путин смачка стандарта на руснаците и ги лиши от възможноста да купуват скъпата водка!Тоя масов убиец в Сирия,ще съсипе и собствения си народ!Путлер е,но наромня и кхмерските сатрапи,Пол Пот и Янг Сен!

Кога руснаците са имали стандарт?